מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיסה ארוכה בתחילת הריוןדנה09/07/2009
שלום רב!
גיליתי לפני זמן קצר שאני כנראה בהריון בתחילת שבוע חמישי. בדיקת רמת בטא בדם אישרה את קיום ההריון. הבעיה היא ששבוע הבא מתוכננת לי טיסה ליפן ושהות שם במשך 12 יום. זוהי נסיעה מקצועית ולא למטרת טיול ולא כל כך קל לי לבטל אותה (זה יפגע באנשים אחרים מבחינה מקצועית)...החשש שלי הוא מן הטיסה הארוכה וגם בגלל חוסר וודאות שכן הבנתי שלא ניתן בשלב הזה לקבוע בוודאות אם העובר תקין או לא כי לא רואים עדיין דופק (לא ביצעתי אולטרסאונד כי הרופא שלי בחו"ל והוא חוזר רק אחרי שאני אמורה לטוס)...בכל מקרה, הבנתי מרופאת משפחה שלי שכעקרון אין בעיה לטוס בשלב זה והיא הפנתה אותי לבדיקות דם כלליות..
אני קצת אובדת עצות..
האם לבטל את הטיסה לאלתר בכל מקרה ולא להיסתכן?
האם לטוס ולקוות שהכל יהיה טוב ולעשות אולטרסאונד ברגע שאני חוזרת (שבוע 8)
האם להתעקש להיבדק אצל רופא (גם אם עקרונית אולי הבדיקה כרגע לא תיתן לי הרבה אינפורמציה?)
ועוד דבר קטן, כעקרון עד כה אין לי שום סימפטומים של הריון ואני מרגישה טוב מאד וחלוטין רגיל (מה שגם תורם לדאגה שכן איני מרגישה "בהריון" כלל... למרות רמות הבטא המתאימות לשלב זה)..
אודה מאד על כל אינפורמציה או דעה בנושא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את הרה, לא חולה
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009ואולטרהסאונד בשבוע 8 הוא ממש אידאלי.
סעי, עבדי, בלי ככל הניתן, וכשתחזרי, עברי בדיקת אולטרהסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ד"ר!
דנה09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצהדנה09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את מה?
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMVרויטל09/07/2009
אני אשמח עם אקבל איזה תשובה לגבי הבדיקות שביצעתי
והם:
cmv ab igG 169.1
cmv ab igm 1.13 reactive index
cmv igG avidity 38.19%
cmv igG vidas 26 au/ml
cmv igm vidas 0.75 equivocal index
אשמח מאוד עם תחזירו לי תשובה מה ניראה מהבדיקה ?
והאם יש סיכוי שהיה לי את זה בעבר
אני פשוט בלחץץץץץץ נוראי
אני אמורה לעשות שוב בדיקה בשבוע הבא
אבל אשמח עם אוכל לדעת מה ניראה ממבט על תוצאות אלו
תודה ויום טוב
רויטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AVIDITY הוא המרכזי
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009זהו המדד, שמראה אם נדבקת מזמן או בשלושה החדשים האחרונים.
הרמה של 38%, שציטטת, צריך לוודא האם במעבדה, שבה נעשתה האנליזה, זהו ערך גבוה או לא. נראה לי שגבוה, ואז חלית מזמן, ואין בעיה עם ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשקיפות 5.9טלי09/07/2009
ראשית תודה על התייחסותך הרצינית והמהירה, זה בהחלט הנחה אותי..
ביום ראשון ניגשתי לייעוץ גנטי בביה"ח "הדסה עין כרם" שם הפנו אותי לבדיקת מי שפיר ובדיקת אקו לב עוברי.
אתמול ביצעתי את שתי הבדיקות. בבדיקת האולטרסאונד אקו לב עוברי נתגלה חור של כ-2 מ"מ במחיצה, אשר לפי הסבר הרופא ייתכן וייסגר עד הלידה.
שאלותי הן:
1. האם מום זה בלב מצדיק את תוצאת השקיפות העורפית, 5.9?
2. האם מום לב מסוג זה מופיע בד"כ בליווי תסמונת דאון?
3. האם ילד עם מום בלב כגון זה יכול לחיות חיים רגילים? היכן אוכל לקרוא על הנושא?
בתודה מראש על זמנך,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חכי לתוצאת הדיקור הגנטי
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009מפני שראשית חשוב האם יש תסמונת דאון. במידה שאין תסמונת, המום שצויין הרבה פעמים נעלם עד הלידה. אם הוא מתמיד אחרי הלידה, הוא בר תיקון בניתוח או בצנתור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון-דיכאון?נינה09/07/2009
שלום,
אני בהריון בשבוע ה-8 בערך. אני ובן זוגי החלטנו להיכנס להריון ומיד הצלחנו. כשגיליתי את זה שמחתי והתרגשתי, אך מיד לאחר כמה ימים נפל עליי דיכאון קשה, בכי תכוף, מחשבות אובדניות,אי רצון באמהות ובעובר, וחוסר תוחלת בחיים. חשוב להדגיש כי במשך תקופה ארוכה בחיי לא רציתי ילדים, אך בשנה האחרונה שיניתי את דעתי וחשבתי שאני מוכנה להביא ילדים לעולם, במיוחד כי הזמן לא עומד לצידי- אני כמעט באמצע שנות ה-30 לחיי. האם התופעות שאני מתארת כאן הן נורמליות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמליות לחלוטין
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009השינוי העצום, שהגף עובר בגין ההורמונים, גורם לקוטביות של התחושות לעתים קרובות. יש אפשרות סבירה, שבעוד שבוע תחושי פתאום אושר קיצוני. הייתי ממליץ בכל זאת, שתמצאי איש מקצוע, לשיחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע סרעפתי בצד ימיןמורן09/07/2009
אני בשבוע 15 , בסקירה מוקדמת הרופא ראה רקמת כבד בבית החזה, אמר שיש חשש לבקע סרעפתי בצד ימין, מה זה אומר, האם יתכן שזה מוקדם מידי לדעת ושיש סיכוי שזה חשש לשווא? אם זה נכון, מה ההשלכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לעקוב
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009העובר עוד קטן, ויש סיכוי, שמה שנראה כבקע כעת, יסתבר בעוד 2-3 שבועות כעזאקת שווא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מורן12/07/2009הלוואי וזו באמת תהיה אזעקת שווא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי?לילי09/07/2009
מחזור אחרון 7/6, בדיקות הריון ביתית באיחור של יומיים היתה חיובית. יומיים לאחר הבדיקה התחיל דימום קל שהתגבר במהלך היום. בדיקת ביטא מאתמול עם ערך 17
האם יש סכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף, האם כדאי לעשות בדיקת בטא שוב
לילי09/07/2009כבר מחר או לחכות ליום ראשון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכי קצת
ליזי09/07/2009אני הייתי ממליצה שבוע אבל אם אין לך סבלנות גם יום ראשון טוב וזה לא אומר דימום שמהו לא בסדר חכי לעוד התפתחיות לפעמיים יש מחזור והריון גם יחד זה לא נקרא מחזור אלא דימום סבלנות שיהיה לך הרבה הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
לילי09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן שלא
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009אך חזרי על הבדיקה בהפרש של יומיים מהקודמת. אם יעלה, זה מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב נוראיםצילה שבד09/07/2009
שלום רב,
אני נמצאת בשבוע 15 להריוני יש לי כאבי גב נוראיים חיפשתי בפורמים אולי מישהי כבר שאלה את אותה השאה אך אף אחת לא שאלה.
למה הגב התחתון כואב במיוחד כשאת שוכבת על הגב ומנסה לקום הכאבים עוברים גם לרגליים
תודה מראש צילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009הורמוני ההריון גורמים להתרופפות קשרים שבין החוליות וקשרים שבין עצמות. זה יכול לגרום לכאבי גב קשים. יחד עם זאת, אם תמשיכי לסבול, פני לרופא לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם שק ללא תוכןחן09/07/2009
שלום!
שוב אני בקשר למחזור שקיבלתי בשבוע 6 להריון ראשון...
אתמול נבדקתי בבית החולים בשערי צדק והרופאה עשתה אולטראסאונד וגינלי ואמרה שכמות הדימום נראת כמו של וסת ואח"כ בדקה את שק ההריון ראתה אותו אך אמרה שהוא ללא תוכן ויכול להיות שזה יגמר בהפלה ח"ו או שיתפתח הריון תקין.
בדיקת דם להריון הראו רמת hcg של 5170.00 IU/L
רציתי לדעת האם זה בסדר שלא רואים עדין חלמון בתוך השק הריון או עובר ומה הסיכויים להתפתחות הריון תקין.
לחוצה מאוד ותודה מראש חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נשמע מעודד
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009אך חובה לחזור על הבדיקה בעוד שבוע, ובינתיים לקוות לטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאד רוצה הריוןשני09/07/2009
שלום דק'
אני בת 29 ללא גלולות 3 שנים. ב6 חודשים האחרונים ניסיתי גלולות משום שאני סובלת מדימומים חלשים לפני מחזור. בדיקות אולטרסאונט נמצא תקין + בדיקת וקולוסקופיה שבו נאמר לי לקחת גלולות. עדיין לא עוזר. כרגע הפסקתי גלולות לפני חודש. מה אני יכולה לעשות כדי לא לדממם אבל להכנס להריון? האם ללא טיפולים אני יכולה להכנס להריון? (גם עבר 3 שנים ללא הצלחה).
סליחה על אורך השאלה. אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מורכבת
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009נראה לי, שרצוי מאד להתייעץ עם רופא פנים אל פנים. רצוי גם להגדיר לרופא במדוייק, שאת מעוניינת בהריון, ולא סתם מבקשת "תיקון" לדמם בלתי סדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
שני11/07/2009שלום רב
דבר ראשון אני מאד מודה לך על תשובתך.
דבר שני באז שהפסקתי עם גלולות, בינואר 2006 הסברתי לרופא שאני רוצה הריון.
הוא אמר שקודם אני צריכה לסדר את המחזור.
בנוסף הוא אמר שאין צורך לבדוק מדוע אני לא נכנסת להריון, אלה להכנס להריון בטיפולים.
האם להחליף רופא?
האם אני צריכה ללכת לרופא פרטי?
שוב תודה שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקור רופא-מיואשת
שני20/07/2009שלום רב
היום הייתי אצל הרופא והסברתי לו שוב כי ברצוני להכנס להריון.
הוא הסביר לי שמשום שלקחתי גלולות אני שוב צריכה לחכות שנה.
לאחר שהסברתי לו שאני רוצה תשובה יותר טובה ממה שנתן לי לפני 3.5 שנים כשהפסקתי לקחת גלולות. הוא אמר לי שאני הגיע אליו רק אחרי החתונה ואז הוא ישלח אותי שוב לבדיקות (החתונה בעוד חודש ועשיתי כבר לבקשתו 4 אולטרסאונט ובדיקת זרה)
מה לעשות?
תודה שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה אישית
רוני20/07/2009תחליפי רופא. ברצינות גמורה. כאשר רופא שלי (פרטי) שליווה אותי בהריון קודם אמר לי (לאחר כמה הפלות ופתאום דימומים לא סדירים) לנסות עוד חודשיים שלושה ואז לחזור אליו,פשוט החלפתי רופא. ואגב, גם את רופא הפוריות החלפתי- כי לא הרגשתי מספיק נוח ושלמה עם הרופא הראשון (מומחה גדול ומנהל מרפאה) ועברתי לרופא צעיר יותר אך מדהים! ורגיש וזמין - שאגב - טיפול הורמונלי ראשון ואני בהריון. זאת כאשר המומחה רצה להתחיל עם הפריות. בקיצור - חשוב שתרגישי טוב עם הרופא -ועוד המלצה - תלכי לרופא פוריות - הם יודעים מה לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא טוב?
שני20/07/2009היי
תודה לך על תשובתך.
אני חייבת רופא פרטי? או שאני יכולה רופא פוריות מהקופה?
תודה שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא פרטי
רוני20/07/2009אני לא כל כך סגורה בנושא - אבל אני כן יודעת שבכללית - במרפאות בריאות האישה יש מומחה פריון שניתן לדעתי לקבוע אליו תור. אני חושבת שזה ללא הפניה מרופא הנשים. אם את בכללית - תתקשרי למרכז בריאות האישה הקרוב אליך ותבדקי איתם- תגידי שאת רוצה לקבוע תור לרופא פוריות. לגבי קופות אחרות - לא יודעת - שווה לבדוק איתם. אני כן יודעת מניסיונה של חברה שמרפאות פוריות של בית חולים דורשות הפניה של רופא, אבל אני לא חושבת שאת צריכה להגיע לשם - קודם תראי רופא שתתחילי את הבירורים.
שווה לבדוק גם בפורום פוריות - לגבי מה צריך בשביל לפנות לרופא פוריות - הבנות בטוח ידעו כי ממש לא כולן בפרטי.
מבינה אותך - בהחלט שווה להשאיר את הכסף לפרטי למקרה שממש מרגישים צורך . ושיהיה המון בהצלחה - צריך סבלנות ואורך רוח - ורק הבירורים מתישים לפעמים, אבל מניסיוני האישי - וכך גם אומר הרופא שלי, תקשיבי לאינטואיציה שלך - אם את מרגישה שמשהו דורש בירור - לכי על זה - רק את אחראית בסופו של דבר לגוף שלך ולחיים ולמשפחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת רופא היא עניין אישי
ד''ר יזהר בן שלמה21/07/2009ובמידה שאת חשה, שאינך מקבלת מענה והסבר טובים לרצונותיך, החליפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה סימני השתרשות???
דניאל12/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמם שיכול לבוא כיומיים
ד''ר יזהר בן שלמה21/07/2009שלושה טרם הוסת הצפוי, ויכול להמשך כשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי ולונה
ג'וווווו21/07/2009תודה בנות על הכוונה הטובה...
מקווה שלכן יהיה הריון קל יותר ..
העיקר שנצא בידים מלאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן
לונה21/07/2009אמן, ושלך יהיה המשך הריון בריא יותר וקל. תרגישי טוב חמודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימידנה09/07/2009
בוקר טוב!
המחזור שלי איחר בשבוע וחצי, בצעתי בדיקה אחרי שבוע והבדיקה הייתה שלילית, אבל ראו פס מאד חלש. לאחר כמה ימים עשיתי ביתא, יצא לי לפחות מ10. באותו יום קיבלתי מחזור.
מה זה אומר? אני אחרי קיסרי(שנה ו3 חודשים), קראתי שהריון כימי יכול לנבוע מהדבקויות ברחם.האם זה הכיוון?
המחזור קצת חלש האם זה בסדר( אני בטוחה שזה מחזור- ביומיים הראשונים הייתה זרימה עכשיו ממש פחות)?
מאז שזה קרה( עברו רק כמה ימים) אני ממש מדוכדכת(ובא לי לבכות מכל דבר), זה היה הקש ששבר את גב הגמל.... האם זה הורמונאלי?
ושאלה אחרונה: האם אפשר לנסות להרות עוד החודש?
תודה,
ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא היה הריון
ד''ר דורון רוזן09/07/2009את בהחלט יכולה לנסות החודש שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה היה?
דנה09/07/2009היה פס חלש ,היה ביתא (אמנם נמוך) והיה איחור במחזור(שלא מאחר אף פעם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה קרה בעבר
דנה09/07/2009לפי דעתי הלא מלומדת וממה שהרופא שלי הסביר לי זה כן נשמע כמו הריון כימי פשוט לפעמים הרופאים מעדיפים להתייחס לזה כ"אין הריון" (כי זה מה שזה..סה"כ לא היה הריון אמיתי) כדי לא להתחיל להיכנס להסברים מפורטים על מה ולמה הריון כימי..הכי טוב לשכוח שזה קרה (זה קשה..אני יודעת) ולהתחיל מחדש, הריון כימי לא מצביע על שום בעיה או סיכוי מופחת להיכנס להריון בעתיד!!!
המון בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטיעל09/07/2009
אני לוקחת כבר חצי שנה גלולות סרזט למניעת הריון ואתמול שכחתי לקחת כדור!
אני בלחץ... האם אני צריכה לקחת היום 2 כדורים או מה?...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט
ד''ר דורון רוזן09/07/2009אין משמעות לשני כדורים אם שכחת מעל 12 שע'. סביר שהיעילות לא נפ]געת משכחה חד פעמית אך מציע להזהר בשבועיים הבאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עורק טבורי יחיד / מי שפיר???דני09/07/2009
שלום בנות,
אני בהריון עם תאומים ובסקירה המוקדמת התגלה אצל אחד העוברים עורק טבורי יחיד.
יש לציין שזה הממצא היחידי שעלה בסקירה.
ביעוץ הגנטי אמרו שאין הצדקה לביצוע דיקור מי שפיר.
מאד מתלבטת האם בכל זאת לעשות...
האם מישהי עברה משהו דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירה מישהו שכן
רוני09/07/2009לא קרה לי אבל למישהו מהעבודה שלי היה אותו ממצא לפני כמה שנים = יש להם בת מדהימה וחכמה במיוחד (אולי זה קשור....)
אני הייתי נרגעת אם הרופאים אומרים שכממצא יחיד זה לא מדאיג- הם הרי לא יקחו סיכון ויגידו שהכל בסדר כשיש חשש אחר
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמיני להמלצות
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009רופאיך אינם טפשים. לו הייתה סכנה אמיתית, הם וודאי לא היו רוצים להתבע אחר כך על המלצה שגויה. החברות, עם כל זה שהן שותפות למצבך, מצויידות הרבה פחות אינפורמציה מסודרת ומובנית מרופאיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשהטל08/07/2009
אני בתחילת הריון בשבוע 4 + 3
1. האם הרפס ואגינלי בזמן ההריון יכול לעבור דרך מחזור הדם אל העובר?
2. יש לי נזילות בצבע חום מהנרתיק האם זה תקין? אם יופיע דימום זה גם תקין? אם כן מתי זה הופך לא תקין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
טל09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/20091. לא
2. כאשר זה נהיה כמו וסת או יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טל09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת החזירים ותחילת היריוןגלי08/07/2009
שלום רב,
אני קצת מודאגת..
אני בשבוע 6 , ממש תחילת היריון - אחרי הפריית מבחנה..כבר יש דופק..ההיריון כל כך יקר לי...
הערב נפגשתי עם זוג שחזר לפני שבוע מגרמניה - והם חולים כבר כמה ימים בכאבי גרון ומוטפלים באנטביוטיקה (קופת החולים שלהם לא הסכימה אפילו לעשות להם בדיקה של שפעת החזירים..) , לא ברור בכלל מה יש להם..
ישבתי איתם רק מעט זמן ואח"כ איווררתי מאוד את הבית..
השאלה - אני מבינה שמחלה היא קלה ואין הרבה סיבוכים וגם לנשים בהיריון יש טיפול, אבל האם המחלה חודרת שילייה? האם היא יכולה להיות "מסוכנת" לעובר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת
ד''ר דורון רוזן09/07/2009בינתיים אין כל סיבה לחשוב שהם חולים בשפעת חזירים ואת בריאה לחלוטין. צאי מהלחץ ונסי להנות מההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
תמיר17/08/2009צריך לשמור על דברים בפרופורציה ולא להיכנס לפאניקה.
מה גם שיש פיתרון למחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)