מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בסילברוליעל10/07/2009
לפני שבוע וחצי קיבלתי כוויה רצינית ורופאת המשפחה נתנה לי סילברול (השתמשתי 3 ימים) לאחר מכן גילית שאני שאני בהריון( שבוע 6) האם השימוש במשחה בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009זהו טיפול חיצוני, שאינו נספג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום שינייםעדי10/07/2009
שלום רב,
אני בשבוע 22, ויש לי חשש לחור בשן.
הרופא חייב לבצע צילום השן על מנת לדעת אם אכן יש חור.
הוא אמר לי שבטרימסטר השני כעקרון אפשר לצלם ועם שני חלוקי עופרת על הבטן זה אמור להיות בסדר, אבל הוא רוצה חוו"ד רופא.
האם אפשרי?
תודה וסופ"ש נפלא,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודק רופא השניים
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטות בפהגלית10/07/2009
שלום רב,
האם מותר בהריון להשתמש במשחה לאפטות בפה שנקראת אורוקוט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא לאחר טיפול בציטוטקרזי10/07/2009
שלום רב,
לפני שבועיים טופלתי בציטוטק עקב הפלה נדחית בשבוע 8+5. לאחר שבועיים בדקתי ערכי בטא שיצאו 54. מתי ערכים אלה צפויים להתאפס?
לאור המלצת הרופא שלי אינני מתכוונת להיכנס להריון לפני שאקבל ווסת אחת. האם עד להתאפסות הבטא ניתן לקיים יחסי מין בלתי מוגנים מבלי להיכנס להריון?
באילו אמצעי מניעה למעט קונדומים מומלץ להשתמש לתקופה שעד הווסת הקרובה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009מרמה של 54 עד אפס צריך פחות משבוע.
אמצעי מניעה מתאים הוא קונדום. לא הייתי ממליץ שום הורמון כרגע.
יחסי מין - כפי שמתחשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסים להכנס להריוןדני10/07/2009
שלום.אני ואישתי מנסים כבר תקופה להכנס להריון והפסקנו לראשונה להשתמש באמצעי מניעה.אך אישתי מתלוננת שלא תמיד היא מרגישה כשאני גומר בתוכה את השפיך זורם(לפעמים כן)ולרוב המזרון די רטוב כמו גם הגוף של אישתי.האם זה בעיה או שזה נורמלי???
לדעתי אני נכנס די עמוק.אנחנו מנסים כבר 4 חודשיים וכלום לא קרה אנא עזרו לנו בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ליזי10/07/2009להריון לוקח לפחות שנה אחרי אפשר לערוך בירור בגלל שהשתמשתם באמצעי מניעה עם הם עם הורמונים יקח קצת זמן זה יבוא קודם כל אסור להיות בלחץ וגרך אגב לא צריך להרגיש את הנוזל בגוף. ולפעמים קצת יוצא החוצה זה לא אומר שחלק לא נכנס פנימה קחו את הזמן לרילקס צריך סבלנות זה יבוא בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התיאור המפורט שנתת
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009נראה שטכניקת קיום יחסי המין שלכם תקינה. השגת הריון היא עניין של זמן וסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה מעל 40דניאלה09/07/2009
אני לוקחת כדור נגד לחץ דם גבוה,כדור מדלל דם,אלטרוקסין לבלוטת התריס ,לוסק לרפלוקס ,וכדור סימבקסון לכולסטרול,המחזור סדיר,ואני בת 45 ללא לידות.האם אוכל ללדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מורכבת
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009במשלב בעיות רפואיות כפי שציינת, תשובה דרך האינטרנט תהיה צחוק מהעבודה. כמו כן, אם תפני לרופא מומחה לפריון, הוא וודאי יקח כמה בדיקות דם, לפני שיתן תשובה מוסמכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש בהריוןמיכל09/07/2009
אני בשבוע 21, שבויים האחרונים יש לי כל יום אחה"צ למשך שעתיים לפחות כאב ראש כמו מיגרנה בצד ימין של הראש. לפי ההריון היו לי מגרנות כל מחזור, עד עכשיו לא היו לי כלל ועכשיו זה לא מפסיק כל יום כל יום כבר שבועיים רצוף. לקחתי בערך 8 ימים רצוף אקמול 1 או שניים ביום מקסימום.
האם זה נורמלי? האם מותר לי להמשיך עם האקמול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה מרובה
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009יתכן שאינך שותה מספיק בקיץ החם שלנו. צריך לשתות כדי לעשות פיפי כל שעתיים, ושיהיה בהיר כמו מים כמעט. נוסף לכך, אם את שוקלת יותר מ-50 ק"ג, קחי שני כדורי אקמול כאשר כואב לך. כדור אחד פשוט אינו מספיק. אפשר גם לקחת שני כדורי אופטלגין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאטל09/07/2009
האם בטא 255 לתחילת שבוע 4 זה טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי בטא
ליזי10/07/2009שיהיה במזל טוב כדאי לך לעשות עוד בדיקה כדי לראות את העלייה של הבטא ואחכ קראת שבוע 7 8 יראו דופק אפילו לפני עוד אבל לבדוק עם ההריון תקין עם דופק בדרכ בשבוע 7 8 תלוי בזמן הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הבטא
טל10/07/2009לא יצא טוב, מה אז?
לא עדיף פשוט לחכות לשבוע 7?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירה שלך
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009בדרך כלל זה ממש הגיוני לא להכנס לטירוף של בדיקות מיותרות, אלא לבצע אולטרהסאונד בשבוע 7.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא שלוםלבנת09/07/2009
שלום רב
אני בהריון בשבוע 17 וקיבלתי היום את תוצאת ספירת הדם שלי
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
10.8- 4.8 K/ul 7.9 WBC
5.40- 4.20 M/ul 3.34 RBC
16.0- 12.0 g/dl 10.4 HB
47.0- 37.0 % 29.4 HCT
31.0- 26.0 pg 31.1 MCH
36.7- 33.0 g/dl 35.4 MCHC
16.0- 11.0 % 12.8 RDW
97.0- 80.0 fL 88.0 MCV
75.0- 40.0 % 73.1 NEUT%
50.0- 20.0 % 19.6 LYM%
12.0- 2.0 % 5.2 MONO%
7.0- 0.0 % 2.0 EOS %
2.0- 0.0 % 0.1 BASO %
8.0- 1.9 K/ul 5.8 NEUT.abs
4.5- 0.9 K/ul 1.5 LYMP.abs
1.0- 0.2 K/ul 0.4 MONO.abs
0.6- 0.0 K/ul 0.2 EOS.abs
0.1- 0.0 K/ul 0.0 BASO abs
450- 150 K/ul 197 PLT
13.0- 4.0 fL 10.1 MPV
האם הן תקינות כי בבדיקות RBC, HB, HCT,LYM יצא מינוס
ובבדיקה MCH יצא חיובי
בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת אנמית
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009קחי תכשירי ברזל. כל המדדים הנוספים, מעבר להמוגלובין עצמו, אינם בעצם מעניינים אצל אדם בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור
לבנת14/07/2009אחות לליווי הריון אמרה לי לי לקחת 2 טבליות של תוסף ברזל פריפול ואני לוקחת גם טבליה של פרנטל. האם זה בסדר שלפי בדיקות הדם שצרפתי אקח את הכדורים בכמות כזו? האם זה יכול להזיק? הרופאה שלי בחו"ל לכן מאוד אשמח לקרוא את עצתך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיותר, אך לא מזיק
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009אין תועלת בנטילת שני כדורי ברזל ביום, הגוף אינו יכול לספוג כל כך הרבה. זה אבל לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הישתרשותטל09/07/2009
האם סימני הישתרשות הם טובים ומעידים שההריון מתקדם טוב?
זה הריון שני שהריון הראשון הסתיים בשבוע 9 ללא עובר אלא שק הריון ריק.
מאד מאד מאד מאד מפחדת.
שבוע 4 + 3 ימים.
מה הסיכוי שההריון תקין? באיזה שבוע מומלץ לבצע US?
תודה וסליחה על ריבוי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ליזי10/07/2009הריון ראשון שהתסיים כך לא מחייב שגם ההריון השני חס ושלום לקראת שבוע 7 8 עדיף לעשות את הUS שיהיה במזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אבוד בכלל
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009פני לרופא בתחילת השבוע הקרוב לשם ביצוע אולטרהסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא אמר לי
טל11/07/2009לבוא בשבוע 7-8
לא מיותר להגיע בשבוע 5 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי, במצבך, לא
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה "מצב" אתה מדבר?
טל11/07/2009לא הבנתי מה הכוונה ב"מצבי" ? במה אני שונה מנשים אחרות מבחינת סיכוי ההריון?
יש קשר בין ההריון הקודם שלא הצליח להריון הנוכחי?
אם בUS בשבוע 5 לא יראו כלום בשק, אצטרך גם ככה לחכות... למה שאהיה במתח?
לא עדיף לחכות ישר לשבוע 7-8?
בבקשה תסביר את עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יזהר בן שלמה11/07/2009בשל המתח שאת נמצאת בו, חשבתי, שעדיף שתעשי אולטרהסאונד כדי לראות שק. בהמשך, אחרי עוד שבוע, צריך לראות דופק. היה נדמה לי שבמצב החרדה שאת מצויה בו, זה עשוי להפיג אותה. אם לך זה גורם את ההפך, בצעי אולטרהסאונד רק בשבוע 7.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההא נבהלתי
טל11/07/2009חשבתי שאתה חושב שמשהו לא קשורה.
תודה רבה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הם סימני השתרשות?
דניאל12/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימנים
טל12/07/2009לפינ 4 ימים היו לי ממש מעט הפרשות חומות אבל ממש ממש מעט.
מאז כבר אין לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההסבר !
רינה12/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות העמסת סוכר 100גר'רינה09/07/2009
הי, אני בהריון בשבוע 27 והיום ביצעתי העמסה של 100 גר' בעקבות ערך גבוה שיצא ב- 50 גר' (156)
הערכים שיצאו לי הם- בצום-92
לאחר שעה-196
לאחר שעתיים-156
לאחר שלוש שעות-121
אני ממש מתוחה ורוצה לדעת מה זה אומר . ידוע לי שהערך 196 לא תקין וש156 זה חריגה של נקודה אחת..
אשמח לקבל עזרתכם ולדעת האם זה אומר שיש לי סכרת הריונית או שזה תקין..?
תודה רבה מראש
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריון
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009כאשר שתיים מבין ארבע הבדיקות חורגות, מדובר על סוכרת הריונית (גם אם הערך הוא "רק" 156).
גשי אל הרופא המטפל, והוא או שיקבע טיפול, או שיפנה למרפאה שמתמחה בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות שקיפות עורפיתמאיה09/07/2009
עשיתי בדיקת US ובהן התוצאה המשוכללת של גיל+בדיקה היא 6500
היום קיבלתי בדואר את התוצאה של מעבדות זר (בדיקת דם בשלישי ראשון) והתוצאה המשוכללת היא 2400
אוף אני ממש לחוצה איך יכול להיות שזה נפל כ"כ???
אני רואה שבדקו 2 חלבונים PAPP_A ן hCG בטא -
איך התוצאה עלתה כ"כ???
אגב במכתב כתוב ככה:
לפי גיל הסיכון הוא 1:1200
לפי גיל +בדיקות 1:2400
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום דבר לא נפל
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009התשובה ממעבדות זר מדברת על החיזוי לפי שתי בדיקות הדם. התשובה של השקיפות הערפית מדברת על החיזוי לפי האולטרהסאונד, או אולי האולטרהסאונד והבדיקות יחד.
בכל מקרה, גם 1:2400 הוא סיכון קטן מאד מאד. אין שום סיבה להלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על התגובה המהירה ....
מאיה09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשבוע 7טל09/07/2009
מה אמורים לראות באולטרסאונד בשבוע 7?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון, עובר ודופק
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עמומיםדנה09/07/2009
שלום רב,
אני בשבוע 11+ שלושה ימים.
אני מרגישה כאב (מיחושים) עמומים מדי פעם - כ-5 ס"מ מתחת לטבור - יותר לכיוון צד ימין. האם זהו מיקום הרחם - האם יכול להיות שזו תוצאה של גדילת הרחם?
היכן ממוקמות השחלות - לא באזור שציינתי למעלה, נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם עמום
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009תני לו להשאר כך. הוא אינו מדאיג. בשלב זה במקום שציינת אין שום דבר שקשור להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוהה לגבי חישוב שבועות הריוןלונה09/07/2009
מהי הסיבה לכך שחלק מחודשי ההריון כוללים בחישוב 6 שבועות וחלק כוללים 4 שבועות?
היה לי ממש קשה להתרגל לזה בתחילה ואני תוהה מהי הסיבה לכך. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף רופא אינו סופר בחדשים
ד''ר יזהר בן שלמה09/07/2009והנסיון "לאנוס" ספירת שבועות לתוך הגדרה לפי חודשים, הוא מיותר. סיפרי בשבועות, כמונו, וספרי לכולם. סרבי לתרגם לחדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)