מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי שקט בלילהחגית18/07/2009
שלום, אני בת 32, אם לילד בן שנתיים וארבעה חודשים ובהריון שני בשבוע 27. גם בהריון הקודם וגם בהריון הנוכחי סבלתי עד חודש חמישי מהקאות ובחילות ומרגע סיום תופעות אלו ומעבר "לתקופה הטובה יותר" אני סובלת מאי שקט בלילה. בהריון הקודם קישרתי את זה לנושא החוסר מודעות מה זו לידה, החששות, הפחדים וכו' והייתי סבלנית לנושא. הפעם אני לא מצליחה להבין מדוע זה קורה - אמנם הייתה לי לידה קשה מאוד, 18 שעות בחדר לידה, 9 שעות מתוכן עם צירים ללא אפידורל ובשעה ה- 17 כמעט כניסה לניתוח קיסרי בשל מצוקה אצל העובר ובסופו של דבר לידה רגילה - לידת ואקום. אני לא מרגישה שהפעם אני לחוצה מהלידה - אני דווקא חושבת שאני דיי אדישה לסיפור וחושבת שיותר גרוע ממה שהיה כבר לא יכול להיות. נכון שיש לי חששות מנושאים אחרים כמו התמודדות הבן הבכור שלי עם נושא של הצטרפות אחות וכו' אבל לא ברמה שאמורה להשפיע על השינה שלי לדעתי. לכן אני לא מבינה מדוע מופיע שוב האי שקט בלילות... אני ממש לא אוהבת את הלילה... הולכת לישון מאוחר מאוד, מתישה את עצמי כדי להיות מאוד עייפה ובכל זאת מתעוררת אחרי שעתיים מרגע שהלכתי לישון ומתחילה להסתובב בבית בחיפוש אחרי "איך אעביר את הזמן עד הבוקר". מה עושים? האם יש לכם המלצה עבורי? הנושא הזה גורם לתקופת ההריון להפוך ל"סיוט" עבורי ומאוד מקשה עלי... ניסיתי אפילו לקחת "רגיעון" ולא הרגשתי כל שינוי... אני מטבעי בחורה מאוד פעילה, תמיד כזו שלא זקוקה להרבה שעות שינה, מאוד דומיננטית בגידול הבן שלי ומתעייפת המון בשלב זה של ההריון - עבודה, ילד וחום כבד של קיץ עם בטן כבדה כבר. אשמח לקבל עצות, אני כבר מרגישה לגמרי אובדת עצות. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה !!!!
חגית19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה ליעץ באופן יעיל
ד''ר יזהר בן שלמה19/07/2009מסרת כל כך הרבה אינפורמציה, שברור שאין לך קשיי התבטאות. נראה שאת מקיימת דיון מאד פורה עם עצמך לגבי הסיבות האפשריות. אולי שיחה גם עם בעלך תועיל. אם גם זה לא יועיל, אפשר שצריך עזרה חיצונית. מבחינת הטיפול באי השקט עצמו, נראה לי שזה אינו מצב שמצריך תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בירךדנה17/07/2009
שלום רב,
אני בשבוע 12 וחמישה ימים. מזה כיומיים סובלת מכאבים חזקים בירך (מעל הברך), הייתי היום בבדיקה אצל אורטופד שאמר לי לבדוק עם רופא הנשים איזה כדורים אנטי דלקתיים אפשר לקחת בהריון. יצאתי ממנו בלי פתרון ובינתיים אני סובלת מכאבים בלתי נסבלים.
1. האם מותר לשים וולטרן בשלב זה של ההריון?
2. האם המצב הזה (ובמקרה שזה דלקת) עם או בלי טיפול, יכול להשפיע על העובר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה18/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה
דנה19/07/2009אתמול הצטרף כאב ביד ימין מעל המרפק.
איך אדע אם אלו כאבים שקשורים בהריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת תשובה
ד''ר יזהר בן שלמה19/07/2009מן האורטופד. הוא המליץ על בדיקת רופא נשים. תכתובת אינטרנט בפירוש אינה יכולה להוות תחליף לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
דנה19/07/2009תודה על בדיקתך. יש לי תור לרופא נשים ביום חמישי. מה רופא נשים יכול לעזור? האם חס וחלילה יש חשש להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן לא אמינה
ליזי19/07/2009יתכן ולא ניתן לראות כי זה קטן מאד ממליצה רק בדיקת דם אני לא מאמינה בשתן אולי עוד שבוע יראו בבדיקת שתן לכי מחר בבוקר לבדיקת דם ב ה צ ל ח ה תעדכני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
ליזי19/07/2009טעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס סי והנקהעינת17/07/2009
לד"ר שלום רב,
אני חולה בהפטיטיס סי ונמצאת בשבוע 31 להריון. בסיור בחדר לידה נאמר לנו כי בבית חולים אינם מעודדים הנקה ביולדות עם הפטיטיס סי. זוהי פעם ראשונה שאני שומעת על הגבלה כזאת.
האם באמת לא מומלץ ליולדת עם HCV להניק? ואם כן, מה הסיבות לכך?
תודה רבה
ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה
עינת18/07/2009...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה!
עינת19/07/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת.
ד``ר איילון לחמן19/07/2009לענת שלום.
כתבת שאת חולה בהבת C,האם נכון שאת חולה כעת,או רק נשאית של הוירוס.בכל מקרה הכתובת ליעוץ היא רופא הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס חוםהריונית17/07/2009
שלום רב! ותודה מראש על עבודת הקודש...
מ"ס שאלות: מועד וסת {היום הראשון של הופעתו} 13.6,מועד ביוץ {עפ"י בדיקה-25.6} , אכן היו כאבים עצומים כשבועיים לאחר מועד הביוץ ועל כן הייתי בטוחה שאלו כאבים לפני מחזור...
לפני מ"ס ימים ביצעתי בדיקת הריון ביתית שהראתה תוצאה חיובית :)) , אולם הבנתי שחשוב לאמתה עם בדיקת דם שהיא מהימנת יותר, קבעתי תור לבדיקת דם, והתאריך היחידי שהיה פנוי הוא בעוד 5 ימים, אני תוהה לגבי השבוע בו אני נמצאת והאם חשוב לעשות את בדיקת הדם לפני...
לפי החישוב שלי {מועד וסת אחרון} הנני נכנסת לשבוע שביעי ביום שבת ב"ה...
אני חוששת שמא זה קצת מאוחר לבדיקת הדם והייתי צריכה לעשות לפני?
אשמח לקבל את תשובתך בנוגע לשבוע שבו אני נמצאת עפ"י חישוב של מועד וסת אחרון.
שאלה נוספת, חיפשתי חומר באתר לגבי הופעתו של "הפס החום"...אך לא מצאתי תשובות,
אשמח לדעת מה המשמעות של הפס החום ועל מה הוא מעיד {חוץ מהריון} מבחינת התפתחות רחמית של ההריון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס חום
ליזי17/07/2009זה לא מרמז על הריון מחוץ לרחם זה שכיח בתחילת הריון בריא לחלוטין מציע לך גם בדיקת דם וגם בדיקת רופא לצורך אולטארסאונד שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון מונוזיגוטייותם16/07/2009
שלום רב,
באולטרסאונד בשבוע 12 נצפו תאומים, כנראה בהיריון מונוזיגוטי.
הייתי רוצה לדעת, בהנחה שזה באמת המצב, מהם הסיכונים הכרוכים בסוג כזה של היריון- הן לאמא והן לעוברים מבחינה גנטית.
בנוסף, האם זה אומר משהו לגבי מין העוברים?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מורכבת
ד''ר יזהר בן שלמה19/07/2009ראשית, אין סכנה לאם ואין בעיה גנטית בעוברים.
שנית, המצב אומר שמינם זהה.
אשר לסיכוני ההריון עצמו עם התקדמותו, הנושא מצריך שיחה פנים אל פנים עם הרופא המטפל, שלא רק יזרוק עובדות, אלא יוכל גם להשיב על שאלות ולהפיג חרדות בזמן אמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לא זיהו ריון תאומים באולטרסאונד
דניאל19/07/2009הראשון שבוצע? האם מזהים רק בשבוע 12?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן הגילוי
ד''ר יזהר בן שלמה21/07/2009אין בו כדי ללמד על הזיגוטיות. יש סימנים מובהקים באולטרהסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד חיובי / דם שליליברקת16/07/2009
שלום לכולם ונעים מאוד
אני מקווה שתוכלו לספק לי תשובות כי אני ובעלי ממש מותשים!!
תאריך וסת אחרון - 10/6/09 , 6 בדיקות בייתיות של מקלון הזהב מרות 2 קוים ברורים
אולטרסאונד מלפני 4 ימים מראה שק עוברי...
היום עשיתי בדיקת הריון והבטא יצאה מתחת ל-3 (שלילי)
חזרתי לרופא נשים ועדיין ניצפה שק עוברי באולטרסאונד
הרופא אמר שיש 2 אפשרויות
1. הבדיקת דם לא תקינה
2. אנחנו טועים וההריון לא קיים
ניקבע לי תור לאולטרסאונד לעוד שבוע והלחץ גובר!!
מה לחשוב? מה לעשות? אני בהריון? אני לא בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם
שבוע 1317/07/2009ברור שאם ראו שק הריון אז ההריון קיים ושש בדיקות שתן יותר אמינות מבדיקת דם אחת. לדעתי בדיקת הדם לא תקינה (תעשי שוב) ואם היא תקינה אז אולי ההריון לא תקין.
מקווה שהכל בסדר וזה רק טעות בבדיקת הדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גלית
ברקת17/07/2009אני מאוד מקווה שהתבלבלו במבחנות
חיכינו יותר מידי זמן להריון הזה
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי יש סיכוי
טלי17/07/2009אני מכירה 2 מקרים של הריונות שבמשך חודש הבדיקת דם הראתה שלילי וכן היה הריון.
אני מקווה שזה המקרה שלך. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיייף :-)) תודה טלי
ברקת18/07/2009ממש עודדת אותי.... פשוט אין לך מושג כמה אני כבר מחכה לתשובה חיובית ושהכל יסתדר :-)
בינתיים אני סובלת מציצי כואב בטירוף
גם זאת תופעה של הריון :-)
ושלא נדבר על הבחילות והגרעפסים שלי.... אוי ואבוי... ממש אין לי בושה חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד``ר איילון לחמן19/07/2009לטלי שלום.
אכן תופעה חריגה את מתארת.כמובן חיזרי עכשיו על בדיקת הדם.חכי בסבלנות לבדיקת העלקול החוזרת.שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה לא חריגה כלל וכלל
ברקת19/07/2009בזמן ההמתנה שלי לבדיקת האולטרסאונד ניתקלתי בכמה מקרים כאלו
גלשתי במספר רב של פורומים וגיליתי יותר ויותר נשים שבדיקת הדם הראתה שלילי למרות שהיה הריון
לדעתי צריך לידע את הנשים המסכנות (ואני בייניהן) שבדיקת הדם אינה מדוייקת כמו שתוענים הרופאים והאחיות בקופות החולים!!
כרגע אני ב-9 ימים איחור במחזור ויש שק עוברי ברחם
מקווה לעדכן בקרוב על דופק ושהכל יהיה בסדר
זה ממש עוגמת נפש לטרטר כך נשים שכל כך רוצות להרות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3שבוע 1316/07/2009
שלום,
לפני מספר חודשים התחלתי ליטול אומגה 3 מרוכז במיוחד עם תוספת של מעט אומגה 9.
היום אני בשבוע השביעי להריון וכשראיתי שכתוב על החפיסה (לפני מספר ימים) ש"מומלץ באישור רופא" הפסקתי את השימוש.
רק בעוד שבועיים יש לי תור לרופא ובינתיים רציתי לשאול אם נכון היה להפסיק את השימוש? האם כדאי להמשיך ליטול או לחכות לתור ולהתייעץ עם הרופא? האם יש סיכוי שהשימוש הזיק לעובר?
האם כדאי ליטול משהו בנוסף לחומצה פולית? האם מומלץ פרנטל במקום חומצה פולית רגילה או שה לא חשוב?,
תודה רבה מראש!
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 מדגים
טל16/07/2009בקפסולות לא מומלץ עלול להכין כספית ושאר מרכיבי לוואי מן הדג.
הכי טוב זה לצרוך את האומגה 3 מהמקור שלה וזה מן הצומח - זרעי פשתן ואגוזים במיוחד מלך עשירים מאד באומגה 3 ועדיפים פי כמה וכמה מקפסולות.
מה שיש בהם עוד מלא מרכיבים בריאים אחרים מלבד האומגה 3 שיכולים להעשיר את התזונה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3
שבוע 1317/07/2009תודה על המענה. קצת הפחדת אותי, ממה שאת אומרת יש מצב שסיכנתי את הריון כי נטלתי אומגה 3 בששת השבועות הראשונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
טל17/07/2009זה לא במינונים מסכנים מיידית אלא רק בנטילה ממושכת לאורך שנים (יש כאלו שנוטלים שנים).
הירגעי והתחילי להזין עצמך באומגה 3 מן הצומח בתזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3
שבוע 1317/07/2009תודה מותק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא בשבוע חמישי להריוןאורנה16/07/2009
שלום רב
לפני 4 ימים בדקתי בטא והוא היה 877.
היום (עקב הכתמות) בדקתי שוב בטא (כלומר 4 ימים אחרי) והערך הוא 5900. האם זה לא גבוה מידי?
אני יודעת שהוא אמור לעלות פי 2 כל יומיים. הוא עלה פי 6.7! במקום פי4!.
האם יש לזה משמעות לתקינות ההריון? האם ההריון תקין?
תודה
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אורנה19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה
שירלי20/07/2009מזל טוב
גם אצלי בשבוע 5 הבטא הייתה גבוהה (מעל 29,000 כן כן 29 אלף)
בסוף התבשרתי שיש לי תאומים (בלי עין רע)
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא אומר כלום
ליזי20/07/2009אני שומרת נידה אז יודעת מתי נקלטתי ולי היה בשבוע 4 120000 מאה ועשרים אלף ויש לי עובר אחד הלוואי היה שתיים וזה לא אומר כלום דרך אגב הבטא 5000 לא גדול יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין לחלוטין
ד''ר יזהר בן שלמה21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להכנס להריון מיד לאחר התקןרל16/07/2009
שלום רב, הוצאתי את ההתקן תוך רחמי- לא מירנה השני, אתמול המחזור היה ב4.7.09 זה אומר שהביוץ ביומיים שלושה הקרובים, האם ניתן לנסות ולהכנס ולהריון כבר עכשיו? הרופא שלי אמר שעדיף לחכות למחזור הבא, כי ההתקן כן יוצר שינויים. אולם ראיתי בהרבה מקומות שאפשר מייד לנסות? יש לציין שאנו כבר מעונינים בהריון , האם אפשר כבר לנסות עכשיו? או לחכות חודש? במידה וזה בסדר האם יכולה להיות סכנה לעובר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתגובה השאלה חשובה לי,תודה
רל16/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אשמח ממש לתשובה
רל19/07/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחצים בצד שמאללימור16/07/2009
אני נמצאת בשבוע התשיעי להריון ואני מרגישה לחצים ממש חזקים רק בשד שמאל,זה מאוד מלחיץ אותי.
ידוע לי שבהיריון יש לחצים בחזה,אבל אני רוצה לדעת בבקשה אם זה תקין שיש כאבים רק בשד אחד ועוד בשמאל.
אשמח לתגובתכם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
לימור16/07/2009רק רציתי לתקן את הכותרת של ההודעה לחצים בשד שמאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטן--16/07/2009
שלום,
אני בשבוע 22.האם אני יכולה להשתמש באגיסטן משחה על בסיס יומיומי?
אני חוששת שיש לי דלקת ורופא יש לי רק עוד חודש.
אפשרי? לא פוגע בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן
ד``ר איילון לחמן16/07/2009לNOA.
לא ממליץ לקחת טיפול רפואי כלשהו בהריון,ללא בדיקת רופא.אף על פי שאין בעיה מיוחדת עם אגיסטן.אבל שוב רק לאחר בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכותלילי16/07/2009
עשיתי את הבדיקות הנדרשות בשנייה הייתי ברקתי בטבריהולא שילמתי אני מפחדת שהבקיקה לא הייתה מעמיקה מה את ה מציע לאור ניסיונך אני ברמיסיה מלופוס והיה לי גם בעייה בכליות אני בהריון שבוע 31
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה.
ד``ר איילון לחמן16/07/2009ליהל שלום.
לא ברורה ליבעיתך.למה את חושבת שהבדיקה לא היתה מעמיקה או מספיק טובה?.בכל מקרה אם את לא רגועה,בצעי שוב בדקיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה כימיתלילי16/07/2009
שלום היו לי שני הפלות כימיות בעקבות מחלה שהייתה לי לופוס זה החזיק שבועיים לא רק כלום רק בדם בשניהם שאלתי מה זה כימי היום אני לוקחת קלקסן האם הייתי צריכה לקחת מהתחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כימית.
ד``ר איילון לחמן16/07/2009ליהל שלום.
האמת שלא הבנתי שאלתך.האם את בהריון כעת? מה הכוונה שהיית צריכה לקחת מההתחלה,התחלה של מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך בבדיקה נמוך מהנורמהחדשה15/07/2009
אני בהריון בשבוע 8 פלוס 4 ימים. העובר מתאים לשבוע.
אך בבדיקות דם שעשיתי היום יצא ערך שהוא נמוך מנורמה, הרופאה שלחה אותי למומחי המטולוגיה.
platelets 115.00 כאשר הנורמה זה בין 150 ל450.
הרופאה לא יכלה להסביר לי כל כך מה המשמעות של זה אך נראתה לי מודאגת. האם יש לי מה לדאוג? מה זה אומר?
אציין גם שבשני ההריונות הראשונים שלי הבדיקות היו תקינות, גם בבדיקה האחרונה שעשיתי לפני שלוש שנים היה תקין ( הייתי שנה וחצי לאחר הלידה בבדיקות הקודמות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שרופא יענה לך...
רוני16/07/2009כמי שיש לה תמיד רמת טסיות נמוכה - דבר ראשון,אל תיבהלי. אם לא היה לך לפני כן אף פעם, כדאי לחזור על הבדיקה ולפנות להמטולוג (באיזו קופה את ואיפה את גרה? אוכל להמליץ לך). בעיקרון, בהריון יש נטיה לירידה של טסיות וצריך לעקוב לראות עד לאן הרמה תרד.
טיפול בהריון לא נותנים עד רמה של 30,000 טסיות (המחמירים) או קצת יותר (בהריון ראשון קיבלתי טיפול ב- 42,000). יש טיפול לזה ואם זה ימשך - תצטרכי מעקב יותר צמוד על מצב ורמת הטסיות ויתכן ותקבלי טיפול (שהינו בטוח בהריון).
חשוב שתשימי לב אם אין לך דימומים או תופעות נלוות.
ועוד דבר שכרגע עוד רחוק ממך - מתחת ל- 100,000 לא ניתן לקבל אפידורל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
חדשה16/07/2009תודה רוני עזרת לי מאוד (גם בגלל שעדיין שום רופא לא ענה לי ואני הייתי מאוד מודאגת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאושרת15/07/2009
היי
היום הייתי צריכה לקבל מחזור ולא קיבלתי
בערב עשיתי בדיקה והופיע קו חזק וקו שני חלש מאוד מאוד שבקושי רואים אותו
האם זה הריון או לעשות בדיקה נוספת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה על בדיקת דם בקופת חולים
ליזי16/07/2009הכי בדוק פס חלש אולי הריון לכי מחר לבדיקת דם הרבה הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון.
ד``ר איילון לחמן16/07/2009שלום.
כמובן אם הבדיקה לא חד משמעית יש לחזור עליה. ואפשר גם בדיקת דם שהיא יותר מהימנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)