מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטי D שבוע 29ורד13/07/2009
היי,
בשבוע 14 לאחר הסקירה הראשונה היו לי הפרשות דמיות ולכן קיבלתי זריקת אנטי D.
בשבוע 26 נשלחתי לעשות בדיקת קומבס ולהלן התוצאות:
Indirect Coombs positive
Anti D 1;1
בשבוע 28 ניגשתי לרופא הנשים שאצלו אני מטופלת באופן פרטי והוא ביקש ששוב אעשה בדיקת קומבס לוודא שהערכים לא השתנו מאז שבוע 26 ואם אין שינוי אז לקבל זריקת אנטי D.
היום הנני בשבוע 28 + 6 ועשיתי את בדיקת הדם אבל התוצאות יגיעו רק בעוד יומיים, ז"א שבוע 29 + 1. האם זה נחשב בסדר לקבל את הזריקה בשבוע 29?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסדר גמור
ד''ר דורון רוזן13/07/2009טיטר 1:1 בכל מקרה הוא תומאת הזריקה בשבוע 16 ואת יכולה לקבל הזקירה הנוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה, תודה!
ורד13/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה טוב מידייעלי13/07/2009
שלום לכולם ,
הנני בת 27 בהריון ראשון ,בשבוע 7 ואני מרגישה ממש טוב!!!!
אין לי בחילות,לא מקיאה ,לא סחרחורות, לא רצה לשירותים אין לי עייפות יתר-כלוםםםם
ממש מרגישה טוב עד כדי כך שאני צריכה להזכיר לעצמי שאני בהריון ..
הבאנתי שכל התופעות הללו מעידות על הריון בריא ותקין
האם יש לי ממש לחשוש ? האם זאת השערה נכונה ?
לתשובתכם המקצועית אודה
תודה ובהצלחה לכולןןןן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר להרגיש טוב
ד''ר דורון רוזן13/07/2009וין קשר למצב ההריון. תהני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט בהריון לאחר 2 הפלות רצופותאני13/07/2009
הריון שלישי לאחר 2 הפלות רצופות בשבוע 8 ובשבוע 6
רציתי לדעת האם מותר לעשות כושר וכמובן שבמאמץ נמוך
האם מומלץ בריכה בכלל?
הליכה מתונה?
וכוס קפה אחד ביום??
אשמח להדרכה קלה... כי התור שלי לרופא עוד חודש בערך
תודה רבה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביר שמותר הכל
ד''ר דורון רוזן13/07/2009אבל לא ידוע למה היו ההפלות הקודמות ולכן מציע שתיוועצי ברופאך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה דר' דורון...
אני14/07/2009הסיבה להפלות אינה ידועה... לפי דעתו של הרופא כמו דעת רב הרופאים שזו בעיה כרומוזונית
מה שאול לספר לך... שבהריןו הראשון זו היתה הפלה נדחית, לעובר היה דופק אך היה דיליי של שבועיים בגודל שלו...ואז פסק הדופק ובוצע גרידה
ובהריון השני זו היתה הפלה עצמונית בשבוע 6
מה היית ממליץ? היכן ניתן לברר האם מותר לעשות כושר....אסור... או מה??
אני פשוט יודעת שזה חשוב לעשות פעילות ספורטיבית מתונה אבל אני בדילמה רציני
אשמח לקבל כיוון ממך
תודה
א נ י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם תשובה עבורי???
אני14/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר הכל
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009מה שמאד ברור לגבייך, שלא מאמץ גופני קיצוני עמד ביסוד ההפלות שלך. ולכן, המנעות מפעילות היא לא חשובה בנסיונך לשמור על ההריון. תני לעצמך לחיות, ויהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה כל הזמןטל13/07/2009
מאז שאני בהריון (שבוע 5 סך הכל) אני כל הזמן מתקררת וניהיית חולה.
מדוע זה ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
טל14/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי לבדוק אותך
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009ולהתרשם מיידית פנים אל פנים, קשה לדעת. מאד חשוב גם מהי ההיסטוריה הרפואית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מחלות שפעת קשות
טל14/07/2009לדוגמא אתמול קמתי עם כאב גרון ובערב היה לי 37.2 חום.
היום קמתי כמו חדשה.
ככה זה לפעמים קורה - זו השאלה למה זה ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהריון התחושות משתנות
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009ויש יותר תחושת חולשה. זה לא מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יכולה יותר..בבקשה עזרה!--13/07/2009
היי,
אני בשבוע 21 ואני סובלת כל הזמן מכאבי בטן,לחצים מטורפים.אם אני קמה מהר אני מרגישה דקירה מטורפת בצד שמאל.כל הזמן אני מרגישה לחצים.הייתי ברפואה דחופה הרופא טען שאין לי כלום וזה טבעי.יום אחרי הייתי במעקב הריון אצל הרופא שאמר שהכל בסדר.
מזה יכול להיות?אני ממש סובלת מזה.
ועוד שאלה שאני מבקשת בבקשה שתענו עליה.אני חוששת שיש לי דלקת שכבתי מס' פעמים עם זן זוגי האם זה יכול לעבור לעובר או לפגוע בו בדרך כל שהי?
תודה על הסבלנות .
אודה לכם על תשובתכם המלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי דלקת בשתן?
טלי13/07/2009נשמע תמוה שיש כאלו כאבים ולא כל כך מתייחסים אלייך.
נתנו לך לעשות בדיקת שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיולי יקרה
ליזי13/07/2009את בהריון ככה זה עוד כמה חודשים זה יעבור אני בהריון מס' 8 וכול כך רגילה למה שאת מספרת לא נורא עוד מעט יגיע הסוף ותקבלי מתנה יפיפיעה טבעי לחלוטין אם ניבדק והכל בסדר אין דאגה הכל תחושות של ההריון יש לך עוד מישהו בגוף ייצור חי ...... לפי דעתי יש להנות מכל רגע אפילו שזה כואב זה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שורף לי בשתן ולא כואב לי במתן שת
--13/07/2009ן אז מזה יכול להיות ??
ושאמרתי שאני חוששת שיש לי דלקת התכוונתי בנרתיק.האם זה מסוכן?יכול לעבור לעובר בעת קיום יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב עקב תנועה
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009אם הכאב שלך מוחמר בשל תנועה, סביר שהוא בשל התרופפות הרצועות המחברות את עצמות האגן. זו תופעה מוכרת בהריון, ואין מה לעשות בעניין, חוץ מלמעט בתנועות המכאיבות.
אשר לדלקת, אין חשש שיעבור לעובר. פרט לכך, רצוי שתיבדקי, כדי לקבל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות..שיר13/07/2009
שלום,
האם זרע יכול לעבור דרך תחתונים?
במגע מיני בין שניים כשההפרדה היא זוג תחתונים אחד בלבד, האם ישנו סיכוי להיכנס להיריון?
(הבחור גמר )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
ד``ר איילון לחמן13/07/2009לשיר שלום.
הסיכוי כמובן מאד מאד קטן,אבל ברפואה כבר הכל קרה ותואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןליאת12/07/2009
קראתי בספר של דר עמוס בר שניתן להקפיד על דיאטה מסוימת 6 שבועות כדי להשפיע על מין היילוד. האם הככונה ל 6 שבועות לפני ההתעברות או 6 שבועות מרגע ההתעברות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שמעתי על הדיאטה אבל ההגיון
דניאל12/07/2009אומר שמדובר בדיאטיה לפני ההתעברות מכיוון שמין היילוד נקבע ברגע ההתעברות - ביצית שתתאחד עם זרע Y תניב בן וביצית שתתאחד עם זרע X תניב בת.
בהצלחה :)
נשמח לשמוע אם זה עבד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד``ר איילון לחמן13/07/2009ל-L שלום.
כמובן שמין העובר נקבע ברגע ההתעברות.כך שאין אפשרות לשנות מין העובר לאחר שנקבע ועד שנולד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעש בסאונד גבוההה - מזיק/לא לעובר?אתי12/07/2009
הייתי במסיבת יום הולדת של חברה במקום סגור-פתוח , ואחרי כמה דק' הייתי חשופה לסאונד די גבוהה אני שבוע 21 האם זה מזיק לעובר בצורה כלשהי והאם אני אמורה להיבדק.?
תודה אתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש
ד''ר דורון רוזן13/07/2009סביר שאינו מזיק לעובר יותר מאשר לך...
בכל מקרה אין דרך לבדוק השפעה וסביר שאם יש נזק זנ מחשיפה רצופה וממושכת, לא מארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו-דופלררינה12/07/2009
שלום!
עשיתי היום בדיקת אקו לב שאני עושה פעם בשנה באופן שגרתי. הבוחנת הסכימה לנסות להציץ לי בבטן עם המכשיר אך לא מצאנו כלום...
אני בשבוע 6+4. האם בבדיקה זו לא ניתן לראות את העובר בשלב זה או שזה מעיד כי יתכן ויש בעיה????
תודה :))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 4?
ליזי12/07/2009זה מוקדם מאד דופק שומעים בערך 7-8 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שבוע 4
דניאל12/07/2009אלא שבוע 6 + ארבעה ימים...
תודה.
היא דווקא לא ניסתה לשמוע דופק אלא לראות אותו ולא נראה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקו
ד``ר איילון לחמן13/07/2009לרינת שלום.
בדרך הבטן עדין לא צפוי לראות כלום.אגב אני לא בטוח בעוצמת האקודופלר ,נקוה שהיא לא חזקה מדי עבור העובר העדין. בבקשה לא לעשות נסויים שכאלה בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי חשוב לבצע בדיקת דופק העובר ?קרן12/07/2009
שלום רב,
היום קיבלתי את תוצאת בדיקת הדם ואני בהריון.
למעשה, מתחילה את השבוע החמישי שלי (לפני כמה ימים היה אמור להיות המחזור).
השאלה שלי היא מתי חשוב לגשת לרופא נשים בפעם הראשונה ? האם לבדיקת דופק ? ואם כן, מה הדחיפות ? (אני שואלת כי קצת קשה להשיג תורים לאחה"צ לימים הקרובים ונקבע לי תור לעוד שבועיים). השאלה היא האם לעשות מאמץ להקדים את התור או שאין צורך ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
חני12/07/2009דופק אפשר לראות משבוע שישי והלאה כך שאין לך מה למהר ... מזל טוב ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין
ליזי12/07/2009הכי בטוח שבוע 7-8 תור לעוד שבועיים בדיוק בזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר... משקל בהריוןtuly8212/07/2009
אני בשבוע 30+2 ועד כה עליתי 4 ק"ג... (עד שבוע 23 לא עליתי בכלל)
התחלתי את ההריון עם עודף משקל - 70 ק"ג, גובה 1.59 מטר.
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי... אשמח לתשובה
tuly8213/07/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עליתי פחות....
טלי13/07/2009אני בשבוע 31+2 , עליתי עד כה 1 ק"ג.
בבדיקות אתמול נמצא שהעובר גדל 1800 גר' והכל בסדר.
אם העובר בסדר, אין לך מה לדאוג (אני התייעצתי עם הפרופסור שלי שאני מטופלת באופן פרטי)
שיהיה לך בהצלחה ותרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009אכלי נכון, וניתן להתייעץ עם דיאטנית בקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובריעל12/07/2009
שבוע 19,
מרגישה תנועות עובר ממש בבטן התחתונה, על קו השיער.
זה בסדר? לא נמוך מדי? מעיד משהו על שיליה נמוכה? (יש לי שיליה אחורית).
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
יעל12/07/2009האם הגומי של המכנסיים, שקצת קצת לוחץ, יכול להוות בעיה במצב כזה, או בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ראשוןלימור12/07/2009
מחזור אחרון ב- 12/6, עשית סופ"ש בדיקה ביתית ויצאה חיובי....
מה עכשיו? לקבוע תור לרופא נשים או לרופא משפחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
ליזי12/07/2009רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורופא משפחה
ליזי12/07/2009רופא משפחה יכול לתת לך בדיקות דם של ההחלה סוג דם אולי גם בטא אבל בכל אופן בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעישני11/07/2009
שלום רב
אני בת 29, מקיימת יחסי מין מלאים ולא מוגנים מעל 3 שנים.
בבדיקות של אולטרסאונט פאפ ובדיקת זרה של בן זוגי הכל היה תקין לדברי הרופאים.
כל חודש מחדש אני מחכה להריון ומאד מתאכזבת.
ברצוני לדעת אם יש אפשרות שהכנס להריון ללא טיפולים?
תודה שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד``ר איילון לחמן12/07/2009לשי שלום.
לא פרטת באם את עברת בירור הורמונלי או צילום רחם. עפ הממצאים מבדיקות אלו נוכל יותר ליעץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב לכולם + שאלה דחופהחסוי11/07/2009
בס"ד
שלום לכולם.
אני בשבוע 21 ברוך ה'. יש לי בן... הריון ראשון.. שאלתי לגבי התנועות: בימים בימים האחרונים אני הרגשתי את העובר די הרבה, ממש הרגשתי בעיטות קטנות. משהו, כמו כל שעתיים בערך..
היום לדוגמה: הרגשתי שתי בעיטות ברורות בשעה 14:00.. אחר כך למרות שאכלתי ושכבתי במיטה לא הרגשתי ממש כלום ורק בסביבות שעה 20:30 עוד כמה בעיטות..
עכשיו כבר 23:00 ולא מרגישה כלום..
מה עליי לעשות בסיטואציה כזאת? האם המצב דורש ממני לנסוע למיון או לבוא שוב פעם לרופא המטפל? כבר הייתי אצלו לפני 3 שבועות, ועוד הפעם לבוא לא נעים לי..
בבקשה תעזרו לי.. באיזו תדירות אני אמורה להרגיש אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל מזל טוב
ליזי12/07/2009בשבוע הזה אין מה לדאוג ואף לא סופרים תנועות יש לך תנועות תהני מהם לא חייב להרגיש כל היום וכל יום זה עדיין קטן הרופא כבר יסביר לך או האחות ההריון ממתי להתחיל לספורתנועות אבל עכשיו לא להלחץ שאת לפעמים לא מרגישה אלא להנות מכל הגשה וזה הכל בהצלחה גם אני בשבוע 21
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
אמל'ה...12/07/2009שלום!
אני נמצאת בשבוע ה17 להריוני...
נראה לי שחטפתי וירוס עם כאבי בטן חזקים המלויים מידי פעם בשילשול [סליחה על התיאור].
חשוב לי לציין כי יום לפני שחטפתי את הוירוס התחלתי להרגיש מעט תנועות , ומאז כאבי הבטן אני לא מרגישה, האים זה יכול להשפיע על העובר?
האים אני צריכה לבדוק דופק, או אולטרסאונד.?
או לחכות לתור שלי למעקב אצל הרופא?
אני מעט בלחץ
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)