מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריסוסמיכל06/07/2009
שאלה קצת מוזרה אבל:
אני בתחילת הריון, בשלתי ואכלתי מאכל עם שמן זית, כאשר בקבוק השמן עמד
על משטח שריססו נגד נמלים, ולחלק בתחתון של הבקבוק יש
עדיין ריח של ריסוס.
האם הרעל יכול לחדור לזכוכית?
אם כן-אם אני חשה בטוב- האם יכול להגרם נזק?
תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חודר אין סכנה
ד''ר יואב פלד06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זובירקס שאלה דחופהאנה06/07/2009
יש לי שאלה...
אני מטפלת בהרפס שיוצא לי במצח בעזרת כדורי זובירקס כוון שההרפס שיוצא הוא די רציני..
השאלה שלי האם הכדורים יכולים להזיק לעובר אם אני בהריון אהאם אני יכולה לקחת כדורים בזמן הריון או למרוח משחת זובירקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מזיק
ד''ר יואב פלד06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה נמוכהורד06/07/2009
היי,
הנני בשבוע 28 ובשתי הסקירות שביצעתי נאמר לי כי השיליה שלי נמוכה. (אחרי הסקירה הראשונה שהיתה וגינאלית אף דיממתי מעט ומאז אני לא מקיימת יחסי מין).
מיקום השיליה עדיין נמוך אך השיליה לא מכסה את פתח הצוואר. האם יש סיכוי שהשיליה עוד תעלה? האם היא יכולה פתאום לרדת עוד יותר ואז לכסות את הצוואר? אני חוששת מניתוח קיסרי ולכן קצת דואגת..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה שלא נענתה, תודה
ורד06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיליה לא תכסה את הפתח
ד''ר יואב פלד06/07/2009דרך הילו תיקבע לפי מיקום השיליה בסמוך ללידה והאם יופיע שימום חריג במהלך הלידה עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריםאלה06/07/2009
בוקר טוב! אתמול שאלתי אם אפשר לעקור שן בהריון 5 שבועות, קיבלתי תשובה חיובית וכן עקרתי (השן היתה דלקתית מאוד)
לאחר עקירה עם כמה זריקות הרדמה היו לי כאבים חזקים מאוד (יש לי גם תפרים) לקחתי כדור אקמול הוא לא עזר לי לאחר בערך שעה לקחתי עוד אחד, גם זה לא עזר והכאבים היו עוד יותר חזקים לא החזקתי מעמד ולקחתי כדור פויינט, רק כדור זה הרגיע לי את הכאבים החזקים, השאלה עד כמה זה יפגע בעובר?
חשוב לציין שבלילה היו לי גם כאבים חזקים אך החזקתי מעמד ולא לקחתי כלום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פגע בכלל
ד''ר יואב פלד06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvגלי06/07/2009
שלום ובוקר טוב,
אני בת 33 , סוף סוף בהיריון שני (אחרי הפרייה וטיפולים רבים ...)
אני חוששת מאוד ממחלת ה - cmv.
אני מרגישה בימים האחרונים כאבי גרון , קצת משתעלת , מעט ליחה - אין לי חום, הרגשה כללית בסדר.
לא נדבקתי מעולם ב cmv וגם ובדקתי גם באמצע חודש שעבר לפני ההפרייה - הכל היה שלילי.
ברור שאבדק שוב ואדאג לחזור על הבדיקה גם עוד 3 שבועות , אבל האם "רק" כאבי גרון יכולים להיות גם נגיף ה cmv??
האם המחלה חייבת להופיע עם חום?
בתודה מראש,
ורק בתחילת הדרך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד``ר איילון לחמן06/07/2009לגלי שלום.
כל מחלה ויראלית עם חום וללא איבחון ברור יכולה להיות עם ה-CMV ,כמו שיכולה להיות עם הרבה וירוסים אחרים.כדאי כמובן להיבדק אצל רופא המשפחה לצורך איבחון,משטח גרון וכו.אם לא יאובחן כל גורם אחר, לכן אז כדאי להיבדק ל-CMV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים נגד עצירותענת06/07/2009
אני בתחילת הריון, לפני כמה ימים לפני שגיליתי שאני בהריון כמה ימים לפני האיחור במחזור, היתה לי עצירות של כמה ימים ולקחתי במשך יומיים כדורים "טבעיים" לעצירות של אורטילס והיום אני רואה שכתוב על הקופסא שאין להשתמש בהם בהריון.
1. האם זה הזיק להריון?
2. מאיזה שלב העובר נחשף לכל דבר שאני אוכלת/שותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות.
ד``ר איילון לחמן06/07/2009לענת שלום.
הכתובת הטובה להתיעצות בנושא נטילת תרופות בהריון,הינההמרכז למניעת מומים מולדים של משרד הבריאותטל-02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה באותו נושא
עדנה06/07/2009ראיתי שלא ענית לה על שאלה 2 מאיזה שלב העובר נחשף למה שהאם אוכלת או שותה ואשמח אם תענה כי אני מניחה שזו לא שאלה שצריך לשאול את משרד הבריאות וזה מענין לא מעט נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובת אחד הרופאים, גם לחוצה
עדנה06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד לחוצה אם תוכל לעזור בינתיים
ענת06/07/2009כל המרכזים שניתן שברר לגבי תרופות סגורים כרגע כך שרק מחר אוכל לברר ואני מאוד לחוצה, אשמח אם תגיד לי אם משהו מהמרכיבים שבסופרלס מסוכן להריון ואם כן גם בשלב של שבוע אחרי הזרעה (במידה ויש הריון כמובן):
תמציות של: תמר הינדי, שזיפים, תאנים, זרעי אניס, רוברב (גבעול), אלוורה, ברומלין, סירפד, סילציום דיאוקסיד, SiO2 מגנזיום סטיארט, טריקלציום פוספאט וצילולוז.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות פנימיותשרה06/07/2009
שלום
האם יש סיכון בביצוע תכוף של אולטרסאונד וגינלי ובדיקה ידנית לבדיקת צואר [לבדוק שסגור] בשבוע 25 ? לפני כשבועיים עברתי 3 בדיקות אולטרסאונד כאלה בשבוע עקב התכווצויות ובדיקה או שתיים ידנית של הצואר
עדיין יש לי התכווצויות רחם [בזמן שינה בלבד] שלהרגשתי התדירות שלהן עלתה בימים אחרונים אולם היות שמרגישה היטב תנועות העובר, ברוך השם, אינני יודעת מתי עלי לפנות לבדיקה שוב, קשה לי להעריך בדיוק התדירות של ההתכווצויות לשעה כי זה בשינה אך מרגישה שלא מעט כי מתעוררת הרבה בלילה לשירותים וגם אינני רוצה לעבור סתם בדיקות פנימיות כאלה כי אולי זה יכול לסכן ההריון??
בתודה מראש
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנימיות.
ד``ר איילון לחמן06/07/2009לשרה שלום.
קודם כל ממליץ שתלכי שוב להיבדק כולל בדיקת מוניטור בענין הצירים.בדיקות פנימיות עדינות קצרות אינן מהוות סיכון להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי הריון?shir06/07/2009
היי,
אני ובעלי מנסים מזה כמה חודשים להיכנס להריון.
קיבלתי מחזור לפני כשבוע אבל חווה תחושות מוזרות.
לפני המחזור וגם לאחריו חוויתי כאבי בטן למינהם, עייפות קשה, כאבי ראש בימים האחרונים
ותחושה כללית לא משהו.
משהו עובר עליי ואין לי מושג מה.
יש סבירות כלשהי שעל אף המחזור שהגיע די בזמן, ארך 4 ימים עם דימום די רגיל
וכלל את כל התחושות הרגילות של מחזור. זה בכל זאת לא מחזור אלא רק נראה ומרגיש כמו?
יש אפשרות להריון על אף מה שתיארתי פה?
אני פשוט חוששת שאני בהריון ופשוט לא יודעת, ובתור בחורה מעשנת אני חוששת לעשות נזק
בזה שאני מבטלת את האפשרות שזה בטוח לא הריון כי קיבלתי מחזור.
מה הסיכוי שאכן יהיה דימום כמחזור ובסוף זה יהיה הריון?
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי.
ד``ר איילון לחמן06/07/2009לSHIR שלום.
הסיכוי להריון מאד קטן. אבל מה פשוט יותר מלבצע בדיקת דם להריון ולדעת בודאות המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם במשחת KY יש קוטל זרע?טל05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
KY
ד``ר איילון לחמן06/07/2009לטל שלום.
ככל הידוע לי אין קוטל זרע ב-KY.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון.רבקה05/07/2009
עם קיימתי יחסי מין שבוע אחרי מחזור והחבר גמר לי בפנים .
אפשרי שאני יכנס להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר יואב פלד05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף גזים בהריוןלאה05/07/2009
אני בשבוע 11 להריון. לפני כשבוע התחילו כאבי בטן עליונה, מלווים בגזים ונפיחות בבטן.זה לא קרה בהריונות קודמים. האם נורמלי? מה אפשר לעשות? המצב מאוד לא נעים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלי נסי שינוי תזונה
ד''ר יואב פלד05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית- הפסקה וחזרהלילי05/07/2009
ערב טוב, אחרי 3 חודשי נסיון נכנסנו להריון בשעה טובה!
מחזור אחרון 7/6
לקחתי חומצה פולית חודשיים וחצי, הפסקתי לפני כשבועיים והיום אחרי הבדיקה הביתי חזרתי לקחת שוב
האם זה בסדר שהפסקתי לקחת לפרק זמן כזה?
האם להמשיך ולקחת גם אלספה? או שלא חובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
אפשר תשובה?06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא משנה דבר לא חיבים אלספה
ד''ר יואב פלד06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון דחוףאני05/07/2009
היום ביצעתי US ראשון
שבוע 6+ 2 לפי וסת אחרונה
להלן הממצאים שק הריון תוך רחמי +שק חלמון +קוטב זעיר 2 מ"מ לא הודגם דופק
האם יש סיכוי להריון תקין ?
יש לי ביקורת עוד שבועיים הרופא שלי אמר שהכל בסדר האומנם <?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא צודק יש להמתין
ד''ר יואב פלד05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהדנה05/07/2009
שלום היום עשיתי בדיקת דם ושתן אחרי מקרודנטין שבוע יצא לקוציטים 500 וחלבון שאף פעם לא היה לי 10 יש לי טור לרופא ביום רביעי אני בלחך נוראי האם כדאי ללכת דחוף לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - התכוונתי לערך של 10
דנה05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא! לכי בתור שלך
ד''ר יואב פלד05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןשרון05/07/2009
שלום רב,
בעוד יום אני צריכה לקבל מחזור, בימים האחרונים אני מרגישה קצת סחרחורות, בחילות בשעות אחר הצהריים וכאבי ראש. האם יש סיכוי שאני בהריון? האם בחילות של הריון יכולות להופיע בכל שעות היום או רק בשעות הבוקר המוקדמות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר יואב פלד05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות
שרון06/07/2009שלום,
1 .הבחילות מופיעות לי בשעות הלילה בשעה 02:00 ועד הבוקר, מה ניתן לעשות נגד הבחילות?
2. מתי מדווחים בעבודה על הריון?
3. האם לבצע בדיקת הריון ביתית או לגשת לבדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)