מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיוןאני30/06/2009
שלום,
בת 27+
לקחתי גלולות במשך שנתיים וחצי והפסקתי לפני 5 חודשים לערך ומאז אני מנסה להיכנס להריון.
אני מקבלת מחזור באופן סדיר מגיל12 .
מעולם לא היו לי בעיות
האם זה הגיוני שעוד לא נקלטתי או שייתכן שיש בעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להריון
לבנת30/06/2009אני יודעת מנסיוני שאין צורך כפי שאומרים שגוף צריך להתנקות מגלולות
אבל לחץ מאוד משפיע ברגע שתפסיקי לחשוב ותזרמי בצורה חיובית אז זה פשוט יבוא
בהצלחה... הריונית שבוע 35* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיוני לחלוטין
ד"ר בן שלמה01/07/2009עד שחולפת שנה של נסיון פעיל, אין צורך להלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאני30/06/2009
אני בהריון שבוע 5+2 בבדיקת דם עבור תוצאות הבטא קבלתי את התשובה הנ"ל
IU/L 6181 BETA-HCG
אודה לך על תשובתך, האם זה תקין?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
ד"ר בן שלמה01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היה הביוץ ?אלמונית30/06/2009
שלום,
קיבלתי מחזור ב- 26.05 , עשיתי בדיקת הריון ביתית ב- 27.06 ויצא תוצאה חיובית.
קיימתי יחסי מין בתאריך 12.06 ו - 22.06, האם אני יכולה לדעת מאיזה יום נקלטתי ? האם יש סיכוי שנקלטת מתאריך 22.06 ויכולתי לדעת מזה כבר ב- 27.06 ?
יש לציין שעשיתי בדיקה דם והתשובה יצאה 160 IU* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את הרה, וזה העיקר
ד"ר בן שלמה01/07/2009בדיקות האולטרהסאונד המוקדמות יעזרו לוודא בדיוק את היום שאליו צריך להתייחס בחישובים השונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור מי שפירחגית30/06/2009
מה יקרה אם רגלי העובר יגעו במזרק כאשר הם זזות?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה ללחץ
ד"ר בן שלמה01/07/2009הגרוע ביותר יכול להיות, שעובר אחד יפסיק להתפתח, ואז יחסך לך דילול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי30/06/2009
שלום רב,
אני בשבוע 7 עם שלישייה לאחר ivf (בעוד חודש שקיפות ואז דילול)
נצפה בשבוע שעבר דופק וגם הבטאות שנבדקו לפני הראו עלייה יפה.
בינתים הבדיקה הבאה היא רק בשקיפות.
עוד מגילוי הבטא(בבטא השנייה בעצם) היה לי דם חד פעמי בניגוב ופעם אחת נוספת היה חום בניגוב.
מאז זה נרגע. ואתמול והיום מידי פעם יש לי חום בניגוב(כמות ממש מזערית )
יש סיבה להילחץ?
האם זה יכול להעיד שמשהו לא תקין?
אני עדיין עם תמיכה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מקום לדאגה
ד"ר בן שלמה01/07/2009במקרה "הגרוע, עובר אחד לא מתפתח (סיבה לטפטוף) וזה יכול לחסוך התערבות (דילול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אני אמורה ללדת?מעיין30/06/2009
שלום,
תאריך המחזור האחרון שלי הוא 4.4.09.
לפי כל המחשבונים, גלגל ההריון וכו' אני נמצאת בשבוע 12.
אבל בשתי בדיקות אולטרסאונד נקבע לי שבוע מתקדם.
בבדיקת US הראשונה שערכתי בשבוע 6 נקבע שגיל העובר הוא 7+.
בבדיקת שקיפות עורפית שערכתי אתמול קבע הרופא שאני בשבוע 13+1.
אם הדבר מעיד על ביוץ מוקדם, אז מתי בדיוק אני אמורה ללדת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בהפרש
ד"ר בן שלמה01/07/2009אם ההפרש בין קביעות האולטרהסאונד המוקדמות, לבין הגיל המחושב לפי הוסת הוא של עד 10 ימים, לא מתקנים. אם ההבדל גדול יותר, משנים. יחד עם זאת, שמרי על התיעוד המדוייק, מפני שאם תעברי את מועד 40 השבועות ויתקיים דיון בשאלה של זירוז, המידע עשוי לעזור בהתלבטות.
לשאלה מתי תלדי. ממילא לידה במועד היא כל מה שבין 37 ל-42 שבועות מלאים, ואין דרל לדעת מי תלד כך או כך. לכן, אל תעצרי כעת את נשימתך בשל שאלת המועד המדוייק, עוד הרבה זמן לפניך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברורד30/06/2009
התחלתי להרגיש תנועות עובר בשבוע 21 ומאז התנועות התגברו.עד לפני שבוע הייתי מרגישה תנועות ממש חדות. הנני היום בשבוע 27 ושמתי לב שבשבוע האחרון אני מרגישה פחות תנועות חדות (בעיטות?) ויותר גלגולים,גלים וסיבובים. האם בשבוע 27 לא אמורים להרגיש הרבה בעיטות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מרגישה?
ליזי30/06/2009כל מה שאת מרגישה זה טוב את מרגישה ולא משנה מה זה רק תיאורים תחושות שלך בעיטה נגיחה גילגול זה הרגשה הכל בסדר תהיה חזקה ושיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהThanks,
ורד30/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי
ד"ר בן שלמה01/07/2009התנוחה של העובר ברחם משפיעה מאד על רמת התחושה של התנועות, ולכן אין סיבה להלחץ. די בכך שאת חשה בתנועות כלשהן, אין חשיבות לעוצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק ריקמולי30/06/2009
בת 32 , הריון שני, קודם נגמר בגרידה עקב שק ריק
כרגע הנני בשבוע שישי + 5 ימים לפי ת.ו.א .14.5.
כאשר קיום יחסים היה 26/27-5 בלבד( זאת בהתאם לבדיקת ביוץ חיובי שערכתי )
ערכי בטא אחרון שמדד ביום ראשון 28.5 עמד על 10063
אתמול בלילה התעוררתי מכאב בטן חזק והחל דימום (לא חזק ) בבוקר הוא פסק,
כרגע ללא הפרשות וללא דימום,
הרופא שלי בחופש, ניגשתי מוקד חירום
נמצא שק הריון ריק - גודל 15 מ"מ. הרופא לא הסביר לי האם יש שק חלמון
לדעתו לא (הרופא במוקד היה חסר סבלנות ולא רצה להשיב לשאלותיי)
לא הוגדם עובר ולא הודגם דימום.
מה הסיכוי לתקינות ההריון,
לעזרתכם אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מולי
אני30/06/2009היי מולי,
לצערי אני לא יודעת לענות לך, אני רק יכולה לספר לך שבשבוע שעבר עברתי "חוויה" דומה, ניגשתי למיון וטיפלה בי רופאה שאני לא חושבת שיש מקום שהיא תטפל באנשים כלל. היא הייתה אנטיפטית, לא הסבירה לי כלום והכניסה אותי ללחץ. לאחר הביקור אצלה דיברתי עם הרופא שלי והוא אמר שכל מה שהיא אמרה הוא בגדר ספקולציות בלבד ורק US חוזר בעוד מספר ימים יוכל להעיד על משהו אם בכלל.
עבר עליי שבוע קשה מאוד,מחר אני הולכת לרופא שלי ל-US ועד אז מקווה לטוב.
בשורה התחתונה מה שאני אומרת זה שאין ברירה, את חייבת להיות חזקה ועם הרבה סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמולי
ענת30/06/2009עברתי בדיוק אותו הדבר, בשבוע 6 וארבעה ימים עשיתי אולטראסאונד ראשון ונראה רק שק הריון ללא קוטב עוברי, על אף שהסיכוי להמשך תקין הרופא ביקש ממני לעשות אולטראסאונד חוזר בעוד שבוע כדי לראות אם ישנה התפתחות נוספת כי לפעמים הביוץ לא מדויק או שהעובר השתרש מאוחר יותר ולצערי גם אז וגם אחרי עוד שבוע במיון לא היה שינוי, השק התאים לשבוע 5 ושישה ימים ונאלצתי לעבור גרידה.
מה שלא יגידו לך, תתני לזה צ'אנס ותעשי אחרי שבוע עוד אולטראסאונד כדי לדעת בטוח אם זה אכן לא מתפתח והכי חשוב תהיי אופטימית וחזקה! בהצלחה והלוואי יהיה לך דופק בבדיקה החוזרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני וענת , תודה בנות יקרות, שיהיה
מולי01/07/2009לכן גם בהצלחה , אני , בהריון הנוכחי שתזכי לבשורות טובות
וענת , בהצלחה בהריון הבא
לשתיכן 40 שבועות משעממים ועגולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי טוב
ד"ר בן שלמה01/07/2009וצריך לחזור על בדיקת אולטרהסאונד בעוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר בן שלמה , כל פעם אתה מרגיע אותי
אני01/07/2009שבא לי לחבק אותך.
תודה על התקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה....אני30/06/2009
האם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין רקמה עוברית לקוטב עוברי? (סליחה על הבורות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל מינוח
ד"ר בן שלמה01/07/2009קוטב עוברי הוא יותר מושג אולטרהסוני. רקמה עוברית הוא מושג מתחום הגרידות ובדיקות של רקמה שיצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך...
אני01/07/2009אז אם טכנאית US כותבת שנצפתה רקמה עוברית ודופק אז זה אומר שנצפה קוטב עוברי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר יותר מקוטב
ד"ר בן שלמה01/07/2009המונח קוטב שמור בדרך כלל למצב, שבו עדיין לא רואים דופק, אך יש רושם שכבר ניתן להגדיר ראיית עובר. במקרה שנצפה דופק, המינוח קוטב עוברי הוא מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקק רירי?!נטלי30/06/2009
שלום ובוקר טוב
היום זה יום הלידה המשוער שלי- כאמור שבוע 40
אין לי שום סימנים של לידה:( לא צירים לא התקשויות ...פשוט כרגיל...אני יודעת שזה די שכיח ושיש להמתין בסבלנות ולהיות במעקב קפדני.
שאלתי היא לגבי הפקק הרירי. אני מתנצלת מראש על השאלה הבוטה.
האם הפקק הרירי חייב להכיל דימום קל כלשהו או הפרשה ורודה? מאתמול בערב התחילה אצלי הפרשה דמוי ג'לי (מתנצלת על התיאוררר)...אך ללא כל הפרשה ורודה או משהו שמסמל דמם. הפרשה זו נמשכה קצת בבוקר והפסיקה. התלוו לזה כמה כאבי גב קלים שעברו מעצמם. יכול להיות שמדובר אכן בפקק הרירי?!
תודה רבה, נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה הפקק?
ליזי30/06/2009מניסיון של כולם אם זה הפקק הרירי או לא הפקק הרירי מבטיחה לך שתלדי תוך שבועיים שיהיה במזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עקרוני
ד"ר בן שלמה01/07/2009אם אין צירים ואין דליפת מים ברורה או דמם ממש, שימי לב לתנועות העובר והמשיכי לחכות. הגיעי לביקורת על פי המלצת רופאך בעוד מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוןליאת30/06/2009
האם מותר להתחסן נגד אדמת 3 פעמים? פעם בגיל 12, לפני שנתיים ועכשיו? (נוגדנים 26.5) ערכים: 15-30 LOW RESPONSE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
לונה30/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר גם ארבע
ד"ר בן שלמה01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומיםחיבה30/06/2009
השאלה שלי היתה שאני בשבוע 19 +4 ימים יש לי כאבי גב תחתון וכאבי בטן תחתון ואצל הגדולה עברתי קסרי וגם המוקם של קסרי כואב אם זה צירים מוקדמים ?
אם כן מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שלא צירים
ד"ר בן שלמה01/07/2009מפני שצירים הולכים ובאים. בכל מקרה, כדאי להבדק אצל רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שני ותנועות עוברD30/06/2009
הריון שני- יש מצב שבשבוע 12 מרגישים תנועות עובר? או שאני מדמיינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מוקדם
נטלי30/06/2009יש כאלה שמרגישות סביב שבועות 17-18 בהריון שני אבל 12 ממש מוקדם העובר עדיין מאוד קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדמיינת בלבד
ד"ר בן שלמה01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחזה לאחר ביוץענת30/06/2009
אתמול בבוקר/צהריים היה לי ביוץ ומאוחר בערב התחילה לי רגישות בפיטמות, האם יכול להיות שהתבצעה הפריה של הביצית וכבר מתחילים הסימנים של הריון? קראתי שברגע שיש הפריה הגופיף הצהוב מפריש פרוגסטרון (אם אני לא טועה) שגורם גם לרגישות בחזה, האם יתכן שכל כך מהר? במידה ואין הפריה הגופיף הצהוב לא מפריש את ההורמונים?
חשוב לי לציין שהייתי בהריון פעם אחת בלבד והיתה לי רגישות בפטמות ובהמשך בחזה עוד לפני תאריך המחזור וחוץ מזה לעולם אין לי רגישות לא לפני מחזור ולא בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בחזה
אלה02/07/2009שלום ענת!
אני בשבוע 4+3 וסת אחרון ב 1.6 הביוץ היה ב 12.6 ואחרי כמה ימים
(לא למחרת) יום יומיים היתחיל הכאב בחזה וידעתי שאני בהריון, ב 26.6 עשיתי בדיקות דם.
אני מאחלת לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלה
ענת02/07/2009תודה על התשובה, בהריון הקודם (היחידי) עוד לפני האיחור במחזור היתה לי רגישות בחזה כולו והוא ממש גדל אבל לא זוכרת כמה זמן לפני תאריך המחזור, הפעם כמה שעות אחרי הביות התחילה לי רגישות אבל רק בפטמות ועדיין נמדכת ואני היום 3 ימים מהביוץ ולעולם לא היתה לי רגישות בפטמות ו/או בחזה לפני מחזור ובכלל. האם יתכן שזה סימן להריון? אני כל כך מקווה וחסרת סבלנות ולא יכולה לחכות עד הבדיקה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
מיכל07/02/2011הי ענת,
אמנם כתבת מזמן אבל אני מרגישה שתארת את מה שאני חווה - כאבים בפטמות.
האם היית אכן בהריון?
ביי מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי30/06/2009
שלום רב,
אני בשבוע 7 עם שלישייה לאחר ivf (בעוד חודש שקיפות ואז דילול)
נצפה בשבוע שעבר דופק וגם הבטאות שנבדקו לפני הראו עלייה יפה.
בינתים הבדיקה הבאה היא רק בשקיפות.
עוד מגילוי הבטא(בבטא השנייה בעצם) היה לי דם חד פעמי בניגוב ופעם אחת נוספת היה חום בניגוב.
מאז זה נרגע. ואתמול והיום מידי פעם יש לי חום בניגוב(כמות ממש מזערית )
יש סיבה להילחץ?
האם זה יכול להעיד שמשהו לא תקין?
אני עדיין עם תמיכה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה אם הכל נקי ברחם
ליזי30/06/2009חייבת לעשות US לראות שהכל נקי ורק אחרי וניסיון..... רק אחרי המחזור נקלתים שוב אני עם ניסיון של 8 הריונות רק אחרי מחזור ניקלים אבל יש נשים שגם לפני זה לא מאמר מסגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התשובה לשולמית
ליזי30/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)