מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדקתי בצהריים הריון ויצאטל05/07/2009
יחסית בהיר אבל פס (צריכה לקבל עוד 3 ימים בערך).
עכשיו כשהראתי לבעלי הפס היתבהר והוא לא יודע אם לשמוח או לא.
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר בדיקת דם להריון ויתברר
ד''ר יואב פלד05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז לידהאתי05/07/2009
שלום רב,
אני אמורה לגשת לחדר לידה לשם קבלת זירוז לידה,(היריון עודף)
שאלתי היא: כשאני מקבלת את הזירוז לידה אני יכולה לבקש אפידורל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבקש את יכולה
ד''ר יואב פלד05/07/2009לקבל תקבלי רק שממש תתחיל הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני05/07/2009
שלום לרופאים היקרים,
אני בשבוע 7 + 3 יום , לפי מחזור אחרון - תאריך ביוץ ידוע, וקיום יחסים היה 26/27-5
ביום שלישי האחרון נבדקתי בUS , עקב דימום שהיה ופסק (ב"ה לא חזר )
הUS גילה שק , ללא הדעוברי, דופק ושק חלמון ,
מאחר ואני בסיכון להפלה הפנה אותי הרופא לבדיקת בטא חוזרת היום וביום ג' ,
זה הריון שני שלי -הריון קודם הייתה לי הפלה.
יום ראשון שעבר היה 10063 -
ביום שלישי בדיקת US .. לא יודעת מה הייתה הבטא אז
כעבור שבוע בדיוק היום - 22325
האם זו הכפלה טובה , לא תקינה .....
מה דעתכם, תודה מראש
אני,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא דופק עוברי?
טל05/07/2009תראי אם רשמת נכון... כי אם אין דופק ההריון לא תקין כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך בבדיקת בטה
ד''ר יואב פלד05/07/2009יש לחזור על הסונר בעוד מספר ימים
אם עדין אן שינוי מדובר בהריון לא תקין ויש לרוקן את הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי כניסה להיריוןיעל05/07/2009
שלום רב.
בת 33 עם פעוט בן שנתיים.כניסה להיריון ללא בעיה.
לאחרונה אנו מנסים, לקראת הביוץ מקיימים יחסים יום כן ויום לא, מחזור סדיר, כל 30 יום ולצערי לא מצליחים.מנסים חודשיים.מה יכולות להיות הסיבות לכך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה סיבות
ד''ר יואב פלד05/07/2009פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מפתיעה ומאכזבת.
יעל07/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתאכזבי
רחלי08/07/2009יואב ידוע בתשובותיו הקצרות (מדי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלתן על הראש??
רוני08/07/2009הרופא תורם מזמנו הפרטי!!! בכדי לסייע לכן ולכן הפרינססות יש טענות - קצת הגזמתן - וכן, הוא באמת יכול לנתח לה דרך האינטרנט מדוע היא לא נכנסת להריון.... אולי כדאי שהוא יגיד לה שהחצוצרות שלה נסתמו וכדאי שתלך לניתוח - כי זאת אפשרות מהשאלה או אולי יש משהו ברחם שצריך להוציא - או אולי הכל בסדר וזה עניין של זמן - באמת ציפית לתשובה אמיתית!!! תלכי לרופא - תעשי בדיקות ואז ינסו ואולי יצליחו למצוא את הבעיה!
אני חושבת שאתן חוצפניות שאתן מתלוננות על תשובות של רופאים - לא מתאים לכן - לא חייבים להקשיב - יש פורומים שבכלל לא עונים על חצי מהדברים, אז תגידו תודה שיש לכן מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת רוני
שבוע 1308/07/2009רוני צודקת וחוץ מזה אני לא חושבת שיש לה ממש מה לדאוג, סה"כ חודשיים- זה זמן קצר מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלונות הן על אופן הביטוי ולא על
tuly8208/07/2009התוכן הרפואי שלהן. ברור שיש שאלות שלא ניתן לענות עליהן בפורום - אבל יש דרך לענות בצורה קצת יותר חביבה ומסבירה.. ראו דוגמאות של תשובות שאר הרופאים בפורום הזה.. גם אם הרופא לא יכול לענות על השאלה, מן הראוי שיסביר בצורה יפה ופחות קרה..
זו דעתי... (ושל עוד כמה בפורום הזה... אפשר לחפש בפורום שבעבר כבר התלוננו על אופן הביטוי של הד"ר הנכבד..)
הפורום מבורך וכל הכבוד לרופאים המקדישים מזמנם לענות (אבל לכל אחד זה מתאים...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכלס
ליזי08/07/2009לפי דעתי הרופא עונה 10 נכון שזה לא מתאים לשואלת אבל גם אני הייתי עונה ככה אמא ל5 ילדים מספיק עם שאלות כאלה יש רופא נשים במרפאה הרופא בפורום לא נביא מי שמרגישה כאבי בטן שואלת רופא ואלי הריון מה הוא נביא? תעשי בדיקות אולי את רוצה שהוא ילך להיבדק במקומך הפורום הזה הוא להנאה ידעות כללית וגם אם זה דחוף או לא ואם זה דבר שכיחים או לא סהכ הוא יכול להרגיע אבל תשובות סופיות רק מול הרופא ואם התשובות לא נראות לכם תשאלו את הרופא אישה שמפריע לה משהו שתיגש לרופא וזהו מצטערת אבל זו דעתי הכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליזי - אם היו לי 5 ילדים , גם אני
אני08/07/2009הייתי כמום מאד רגועה .
ומפסיקה עם שאלות כאלה או כאלה או כאלה .........
אישית אין לי בעיה עם שאלות שלי , אבל קראתי את השרשור כאן
ודעתך צרמה לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמום = כמוך כמובן ..
אני08/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חובבת שרשורים ארוכים ... אבל
רוני09/07/2009כל אחת יכולה לשאול מה שתרצה - אבל לא בהכרח תקבל תשובה שתתאים לה. בפורום של הכללית למשל, בפוריות, לא נותנים כל התייחסות לתוצאות בדיקות, תמיד מפנים לרופא, גם אם זה נראה תקין. ולעניין - הבעיה לדעתי היא עצם החוצפה לבוא בתלונות על הרופא שעונה או על איך שענה (שימו לב - הוא כולה כתב "יש הרבה סיבות, לפנות לרופא". יכל להגיד לה כמו בפורומים אחרים - חודשיים זה כלום - חכי עוד כמה חודשים ואז תפני- אבל הוא אפילו היה יותר נחמד מזה. וגם אם הוא עונה בצורה שלא נראית למישהי - לבוא ולרדת על הרופא ועוד להגיד שהוא מגעיל ולא צריך אותו ועוד הערות כאלו- זו פשוט חוצפה וחבל שאתן יכולות להתחבא מאחורי האינטרנט. כי אם היית צריכה אותו ומגיעה אליו למרפאה או לכל רופא אחר, היית מה זה מותק...
ועובדה, לא יודעת אם זה קשור, אבל שימו לב שכבר לא עונים בכזו מהירות פתאום - ומי שסובל זה לא הרופאים - תאמינו לי... אז צאו קצת מההאדרה העצמית והחשיבות העצמית שלכן - תוסיפו קצת כבוד ודרך ארץ, למרות שכנראה לא חונכתן כך - ומי יתן וילדיכם יצאו קצת יותר מחונכים ונעימים מכן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנה05/07/2009
ד"ר שלום...
יש לי 2 שאלות:
1)לבעלי יש אח עם אוטיזם ואנו מתכננים הריון?האם בעלי צריך לעשות בדיקות גנטיות או אח של בעלי בעל אוטיזם? חשוב להדגיש כי עשיתי בדיקות גנטיות לפי סקר גנטי וטרם קבלתי את התשובות
2) מדי כמה חודשים כתוצאה מחילופי עונות או אקלים או לחץ יוצא לי הרפס במצח(לרוב האנשים יוצא בשפה) השאלה שלי האם זה מסוכן אם יופיע לי הרפס בזמן ההריון והאם זה יכול להזיק לתינוק.
אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 יש לפנות ליעוץ גנטי 2 לא
ד''ר יואב פלד05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בירך ימיןלונה05/07/2009
אני בשבוע 22 פלוס 1. הריון ראשון ותקין עד כה. בת 25. ללא מחלות כרוניות.
מזה 3 שבועות אני סובלת מכאבים חדים במקום בו מתחבר הירך לאגן. מדובר בחלק הקדמי ולא במפשעה. הכאבים מתרחשים אך ורק לאחר עמידה או הליכה ממושכת. זה עובר רק אחרי ישיבה למס' דקות. הכאבים לפעמים ממש בלתי נסבלים. אני מוצאת שאינני מסוגלת לטייל, לבצע פעילות ספורטיבית ולו הקלה ביותר, לעשות קניות וכו'. זה ממש מפריע לי ומגביל אותי.
השאלה היא האם מדובר בתופעה הגיונית? או שזה משהו שכדאי לבדוק?
לא יודעת אם קשור אך בUS האחרון שבוצע לפני 4 ימים נאמר לי כי העובר במצג ראש. יתכן שלוחץ שם על משהו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתכם :)
לונה06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוור הרחםחיבה05/07/2009
הגעתי יום חמישי לרופא נשים לבקורת והיא עשתה לי בדיקה ידנית ואמר הרחם מקוצר פינה אותו לבית חולים ובבית חולים עשו עוד פעם ואמרו לתפר את הרחם ודרך אגב הריון תאומים לא זהים מה זה אמור עכשיו שלא יהיה לי לידה מוקדמת ? ועברי גם קסרי בגדולה שלי ? סליחה מראש על אופן הודעה ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בסדר ותקין
ד''ר יואב פלד05/07/2009למה את מודדת חום ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר הפלה - דחוף.........ענת05/07/2009
שלום,
לפני כשבועיים וחצי עברתי הפלה לאחר שבשבוע 9 לא נמצא דופק עוברי.
המלצת הרופאים היתה לא להכנס להריון עד הופעת הוסת הראשונה. בעת קיום יחסי מין נקרע הקונדום ויש סיכוי להתעברות.
מה מומלץ לעשות? האם כדאי לקחת את גלולת הבוקר שאחרי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
אני05/07/2009גם אני אחרי הפלה נדחית , אצלי היה זה בשבוע 10 ,
הרופאה שלי המליצה להמתין 3 חודשים, אבל הרופא החדש שעברתי אליו טוען שאין צורך להמתין
הדעות חלוקות בין הרופאים, כיוון שפעם לא היה ניתן לדעת את גיל ההריון המדויק בשעה שעברת הפלה .... מן הסתם לא ניתן לחשב את תאריך הביוץ וכו' ,
ואילו היום מכשירי הUS מתקדמים ואין בעיה כזו.
סיבה נוספת שנאמר לי הוא עובי רירית רחם ..... שלא מספיק חזקה ויכולה לקלוט ולתמוך בהריון,
אני אישית חושבת שאם בכל זאת תכנסי להריון, הרי שהגוף שלך מסוגל לזה כעת ,
חבל סתם להכניס לגוף הורומנים נוספים ומיותרים, מספיק הטראומה שעברת .
אם זה הריון שאת מחכה לו ורצוי לך, תשאירי לידי הגורל ,
חוצמיזה שאני מכירה נשים שעברו הפלה ונכנסו להריון מבלי להמתין למחזור וילדו בהצלחה,
מה גם שאני הצלחתי להכנס להריון אחרי 3 מחזורים בדיוק, וההריון הנוכחי לא בדיוק נראה לי מצליח ..... ככה שלא חושבת שזה מדד להצלחה של הריון , (כוונה להמתנה )
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך לעשות כלום
ד''ר יואב פלד05/07/2009ןגם לא צריך קונדום
אם תהרי אז מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה- שבוע 35הילה05/07/2009
שלום.
אני בהריון ספונטני ראשון, שבוע 35 שוקלת 135 קילו. (זו לא טעות)....
נכון לעכשיו, התפתחות העובר וההריון היו תקינים (למעט גירודים בידיים וברגליים אך בבדיקות יצא כי הכל תקין -תפקודי כבד ולחץ דם ורמת סוכר תקינה אף היא), אבל בבדיקת אולטרסאונד לא מקיפה במיוחד שנעשתה לי בשבוע שעבר הרופאה טענה כי ראשו של העובר תואם לשבוע 36-7 (כאמור, הייתי בשבוע 34).
רציתי לדעת אם משקלי וקוטר ראש העובר נחשבים להריון בסיכון גבוה?
האם כדאי לחשוב על ניתוח קיסרי אלקטיבי? מה הסיבוכים האפשריים לאישה במשקלי?
תודה רבה על עזרתכם
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן משקל גבוה נחשב כגורם סיכון
ד''ר יואב פלד05/07/2009וניתוח לאישה במשקלך קשה ומסובך יותר מאשר לאישה רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה (---:א/א05/07/2009
בוקר טוב,
מחזור אחרון ב 01.06.בד"כ מחזור 31 ימים. ז"א שיש איחור.
בבדיקות ביתיות שונות, תשובה שלילית.
האם מוקדם מידי לבדיקה ביתית?
מנסה להרות מזה 8 חודשים.
בתאריך 09.06 ביצעתי צילום רחם- תקין.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט ייתכן ומוקדם
ד''ר דורון רוזן05/07/2009ניתן לבצע בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אחרי ביוץענת05/07/2009
אני ובעלי מנסים להרות, לפני הביוץ היו לי הפרשות רגילות של לקראת ביוץ ומהביוץ התחילו ההפרשות להיות צהובות, האם זה תקין? מה הסיבה לכך?
ההפרשות אינו מלוות בריח רע או בכל תופעה אחרת, פשוט צהובות.
האם זה קשור לאפשרות שהיתה הפריה וזו אחת מתגובות הגוף להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע להתעלם ולחכות לאחור
ד''ר דורון רוזן05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בייתית
אלה05/07/2009שלום לך א/א
האם את יודעת מתי היה לך ביוץ, לפי זה תוכלי לדעת אם יש הריון
בדרך כלל אפשר לראות תשובה חיובית בבדיקה ביתית אחרי 12 - 14 יום לאחר קיום יחסים
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מסוגלת לאכולמישהי05/07/2009
שלום
אני בשבוע 8 עם שלישייה.
לפני כשבוע היו ליש לשולים שנפסקו.
אבל מאז אני כמעט לא מסוגלת לאכול-כל דבר מגעיל אותי
מכריחה את עצמי לאכול משהו קל(סנדוויץ,קרקר)פעם ביום וגם זה בקושי רב
מנסה בכל כוחי לפחות לשתות
האם זה נורמלי?
האם יש מה לעשות? האם זה מסוכן להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת.
ד``ר איילון לחמן05/07/2009למודאגת שלום.
אכן אי האכילה היא בעיתית כי יכולה להביא למצב של התיבשות וצורך אז,בקבלת בקבלת עירוי נוזלים לוריד. גשי לכן להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיניים בהריוןאלה05/07/2009
שלום אני בת 33 הריון 5 שבועות, התפורר לי השן האחרון ונשאר רק שורש, השבוע הייתי אצל רופא שיניים והוא אמר לי שצריך לעקור.
השאלה מותר? צריך לעשות זריקות הרדמה, חשוב לציין שיש לי כאבים חזקים מאוד כבר שלושה ימים אני עושה שטיפות עם מים ומלח.
תעזרו לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינים.
ד``ר איילון לחמן05/07/2009לאלה שלום.
אין בעיה עם ההרדמה המקומית בהריון. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור אחרי גרידהנלי05/07/2009
שלום רב,
אני 6 שבועות אחרי גרידה ועדין לא קיבלתי מחזור.
אנחנו לא מחכים למחזור וכבר מנסים להכנס להריון.
1. האם יש ביוץ ללא מחזור?
2. מצאו לי ציסט בשחלה שמאלית האם זה יפגע בביוץ?
3. האם התרופה שהגניקולוג יתן לי לקבלת מחזור יפגע בזה שהביוץ יהיה שבועיים אחרי המחזור. כלומר האם הביוץ יזוז או ישאר כפי זהיה לפני הגרידה שבועיים אחרי מחזור?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
ד``ר איילון לחמן05/07/2009לנלי שלום.
המחזור מגיע לאחר שהיה ביוץ ולא ההיפך. לכן כדאי לברר באם את לא בהריון.הכיסית שאובחנה אינה מפריעה להריון,כמו גם התרופה שתקבלי על פי הצורך,לאחר שלילת הריון,מרופאך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיעוט במי שפיר ייעוץ דחוף!!מיטל05/07/2009
לפני ארבעה ימים אשפזו אותי ללילה, לאחר שבאתי עקב ירידה בתועות וגילו לי מיעוט מי שפיר ( 6) ..
אז השאירו אותי למעקב , עשו לי בדיקות של זרימת דם הכל תקין תודה לאל והעוברית שלי
שעכשיו שבוע 27 שוקלת רק 770 גרם שזה יחסית קטן לשבוע... עכשיו התחלתי שמירה בביית
ואני בלחץץץץץץץץץץץ מטורף אני מפחדת מאד ולא רגועה.
מה הסיכוי שאני אלד לפני הזמן??? ולמה היא קטנה אם הזרימות שבחבל הטבור תקינות.??
מחכה לייעוץ האם יש משהו שאני יכולה לעשות חוץ מלנוח על מנת לעזור לה לגדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי מקפיצה את השאלה....
מיטל05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה מורכב
ד''ר יואב פלד05/07/2009לנוח זה טוב את שאר ההוראות יש לקבל מהרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)