מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפונת דם בניגוב...חשובsol26/11/2008
היי. אני בשבוע כמעט 8 להריון. הבוקר היה לי ממש קו דקיק של דם בניגוב..האם עליי לחשוש??ביום א' גם היה לי אותו הדבר ורצתי לרופא לעשות אולרסאונד והכל היה בסדר ב"ה. מה אתן אומרות? (אולי זה בגלל שקיימתי יחסים אתמול??) תודה ויום נפלא לכולכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון. בשבועות האלה תמיד היו לי
נעמה10/12/2008דימומים אחרי קיום יחסים. אם הזמן זה עובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם
ד``ר איילון לחמן11/12/2008ל-SOL שלום. מדור זה מתיחס לתשובות רופאים ולא ציבור הנשים בארץ.בכל מקרה,דימום לאחר קיום יחסים מצריך בדיקת צואר הרחם..ע"ירופא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק בשבוע שמינידניאל26/11/2008
שלום אני בת 27 נמצאת כרגע בשבוע 8+6 , לפני שבועיים כשהייתי אצל הרופא הוא ראה את הדופק של העובר בסונוגרם. לפני ארבעה ימים הייתי במרפאה והפעם בדקו את הדופק עם מכשיר קול, בלי תמונה ולא נשמע דופק, הרופא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושלפעמים לא שומעים את הדופק עד שבוע 14. מאותו יום אני ממש לא רגועה והבדיקת סונוגרם הבאה היא רק בעוד שלושה שבועות אני גרה בחו"ל, זה ההריון הראשון שלי ואין לי עם מי להתייעץ ( זאת מרפאה ציבורית והם קצת אנטיפטים) האם זה נכון שעד שבוע 14 לא תמיד שומעים את הדופק? אני אציין רק שאין לי דימומים או כאבים חזקים, חוץ מצרבות וקצת עייפות מרגישה טוב. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק.
ד``ר איילון לחמן27/11/2008לדניאל שלום.
אכן מלחיץ הסיפור.על כל פנים,נכון שלפני שבוע 12,לא ניתן לשמוע הדופק במכשיר החיצוני.לא ברור לכן למה הם בכל זאת מנסים.אם תוכלי להקדים מועד הבדיקה הסונוגרפית, עדיף עבורך.אם לא נמתין בסבלנות בלי לחץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן שטוחהלירון25/11/2008
שלום אני בשבוע ה- 13 להריון והבטן שלי העשתה יותר שטוחה מהשבועות הקודמים. האם זה נורמלי? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצלי עד שבוע 15 לא ראו כלום
שלי26/11/2008אם זה מרגיע אותך. הבטן של נראתה כאילו אכלתי מקסמום בורקס... בשבוע 15 ההיא פתאום יצאה החוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה נדמה בסביביות שבוע 12-13
שלי27/11/2008שהבטן השתתחה קצת יחסית למה שהיתה , אבל הכל היה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן שטוחה
ד''ר פרדי דוד28/11/2008כל אשה ומבנה גופה. החיצוניות לפעמים מטעה .
לתקינות ההריון והתפתחותו בצעי בדיקת US* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה גנטית - האם הכל בסדר??שיר25/11/2008
בדיקה גנטית של : Spinal Muscular Atrophy התוצאה היא : נבדק מספר העותקים של הגן SMN1 נמצאו 2 או יותר עותקים. אין עדות לנשאות למחלת ניוון. שרירים מסוג SMA האם הכל בסדר?? אני קצת לחוצה... תודה רבה ויום נעים שיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אבקש תשובה...תודה
שיר27/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSMA
ד''ר פרדי דוד28/11/2008תשובה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקס שביראושרת24/11/2008
שלום רב, אני נשאית איקס שביר, בשבוע ה-20+2 להיריוני, בבדיקת חלבון עוברי התגלה HCG נמוך, נעשה דיקור מי שפיר, טרם יש תוצאות. רציתי לדעת האם יש קשר בין הנ"ל לבין העובדה שאיני מרגישה את העובר. תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש קשר בין HCG נמוך לאיקס שביר
אושרת24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בזמן הריוןנטלי24/11/2008
שלום רב, אני נמצאת היום בשבוע 6 ואתמול בערב הבחנתי בהפרשות חומות כמו שייש בדר"כ לפני מחזור אבל ההפרשות לא יוצאות החוצה אני רואה אותן רק בניגוב. השאלה שלי האם זה תקין? או שזה מעיד על הריון לא תקין? מה עלי לעשות?לפנות לרופא או שזה תופעה טבעית שקורה לנשים בהריון? אני אשמח לתגובה מהירה כדי להיות רגועה יותר תודה רבה מראש נטלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף ההפרשות הפכו להיות דמיות
נטלי24/11/2008בבקשה תעזרו לי אני מפחדת מה עלי לעשות? ההפרשות החומות כבר לא חומות הן התחילו לקבל גוון אדום והן התחזקו מה זה אומר?האם הפלתי?האם ההריון בסיכון בבקשה תעזרו לי להציל את ההריון הזה,מדובר בהריון ראשון ואני בת 24,אין לי כאבים חזקים בבטן כרגע.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות
לימור25/11/2008היי גם לי היו הפרשות בשבועות הראשונים, היום אני בשבוע 13. אבל, תמיד ללכת למיון או לבדיקת רופא ולא לחכות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לימור תודה על תגובתך אבל אין לי
נטלי25/11/2008רופא עד יום ראשון ב 30/11 האם זה נורא שההפרשות החומות ממשיכות ואני יכחה עד ליום ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיון
לימור25/11/2008היי נטלי אני עד שבוע 10 3 פעמים הלכתי למיון, לבדוק שהכל בסדר. אם את חוששת בגלל הכסף, אז אם את בקופת חולים מכבי את מתקשרת לשרות ומבקשת לקבל את האחות , אחרי הסבר קצר היא תפנה אותך למיון וזה יעלה לך רק 140 ש"ח. אני בטוחה ששרות כזה יש גם בקופות אחרות. אל תחכי..את חייבת לראות רופא - וגם את תהיה יותר רגועה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לימור תודה רבה לך על תגובתך!!!
נטלי25/11/2008אני אבדוק עם קופ"ח שבה אני נמצאת,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה את השאלה מדאגה זה דחוף
נטלי25/11/2008היום בבוקר אני יש הפרשות חומות זה התחיל משלשום וזה לא מפסיק אומנם אני רואה אותן רק בניגוב ולפעמים קצת בתחתון אבל ממש טיפטוף. האם זה נורמאלי להריון בשבוע 6? יש לי תור לרופא נשים שלי רק ב 7/12/08 ואני דואגת אני אשמח אם תגידו לי מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי היקרה
מיכל25/11/2008אם אין לך רופא שאת יכולה לגשת אליו אז תלכי למיון עם כל הכבוד לרופאים פה הם לא יכולים לבדוק אותך וירטואלית זה גם מה שהם יגידו לך לעשות אז תפסיקי לבזבז זמן ואם הדימום מתגבר או שיש הפשרשות חומות כבר מספר ימים תלכי למוקד או למיון בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיכל ולא חשבתי שהרופאים פה
נטלי25/11/2008יבדקו אותי וירטואלית כי בסך הכל רציתי לקבל תשובה מרופא שיכול לומר לי אם הבעיה שכיחה בהריון שנמצא בשבוע 6?כלומר האם זה יכול לקרות והאם זה לא מעיד בוודאות על בעיה שייש בהריון? בכל מקרה תודה רבה לך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי היקרה
מיכל25/11/2008דימום בתחילת ההריון יכול להיות מהרבה סיבות כגון: שילייה שהתמקמה נמוך בפתח צוואר הרחם, פצע בצוואר הרחם שמדמם , לאחר קיום יחסים ולצערי גם בגלל בעיה בעובר והגוף מכין את עצמו להפלה ולפליטה עצמונית מקווה מאוד שאצלך הכל יהיה בסדר אבל הכי טוב שפשוט תלכי להיבדק כי כל דימום בהריון מצריך בדיקה וגם אם יגידו לך שהכל בסדר אז זה שווה את השקט הנפשי שלך להמשך הריון תקין ומוצלח שיהיה לך הרבה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!!!
נטלי25/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- - תדירות קיום יחסי מין ..דניאל24/11/2008
ד"ר שלום, כאשר מנסים להיכנס להריון מה מומלץ יותר: לקיים יחסים כל יום ? או יום כן ויום לא? אשמח לתשובתך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה שאני שמעתי...
tuly8225/11/2008לרוב ממליצים יום כן ויום לא וזה גם פחות מתיש... כמובן שאין פה חוק... אפשר יום כן, ועוד יום כן ואז יום לא... לפי החשק והכוח... המטרה הסופית היא שכמה שיותר זרעונים יחכו לביצית כשתצא... זה לא משנה אם הם מחכים שם יום אחד או יומיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות לא מתפקדותסיגל23/11/2008
הנני בת 36 והבחנתי שהשחלות לא מתפקדות,וכי הנני נמצאת בגיל המעבר, האם יש טיפול לכאורה כדי להביא להריון,או המצב אבוד... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות
ד``ר איילון לחמן24/11/2008לסיגל שלום.
על מנת לתת תשובה מתאימה יש לבצע בדיקות דם הורמונליות ובדיקת עלקול כדי להסיק מסקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברנעמי23/11/2008
בהריון שבוע 21, בת 40. תנועות ראשונות של העובר הרגשתי בשבוע 18, כמעט כל יום. מיזה שבועיים אני מרגישה הרבה פחות תנועות, אולי פעם או פעמיים ביממה. באולטרה סאונד נצפה עובר פעיל, הדופק היה מצוין. אני סובלת עכשיו מדלקת בדרכי השתן (כואב...), מטופלת באנטיביוטיקה. מה יכולה להיות הסיבה ל"שקט" של העובר, האם עד שבוע 25 אני צריכה להתעלם בכלל מהתנועות? תודה מראש, נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות
ד``ר איילון לחמן24/11/2008לנעמי שלום.
אכן ענין התנועות עד שבוע 25 הוא קצת בעיתי.הסיבה היא שבשבועות מאוחרים יותר ירידה בתנועות יכולה לעתים להצביע על מצוקת עובר,שיש צורך להוציאו.לפני שבוע 25,נניח לא עלינו,שמתגלת מצוקת עובר קשה.איך נעזור לעובר..\?,הרי ילוד בשבוע מוקדם לא יעזור כי לא נוכל לשמר אותו.
אז שלא נדע מבעיות.נאחל לך המשך הריון תקין ומוצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לכמה תשובותh23/11/2008
תודה על הפורום קודם כל! בסקירת מערכות מוקדמת הרופא אמר שרואין איבר מין זיכרי ושיש לנו בן. רציתי לשאול האם ישנם מקרים , והאם מדובר במספר מקרים לא מועט, שבסקירה המאוחרת רואים בת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד``ר איילון לחמן24/11/2008ל-H שלום.
אחוז הדיוק בבדיקות האולטרה סאונד מאד השתפר בשנים האחרונות.כך שהסיכוי שהרופא טעה הינו מזערי.מקווה ששאר הבדיקה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לד"ר לחמן
h24/11/2008על היחס האנושי נחמד והאיכפתי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותחסוי23/11/2008
האם יתכן שיהיו הפרשות חומות קלות ביותר 8 ימים אחרי ביוץ (שנקבע לפי ערכת ביוץ) ובכל זאת שיהיה הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
ד``ר איילון לחמן24/11/2008ענינו על שאלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהזיוה23/11/2008
קודם כל סליחה על התיאורים... אני בשבוע 37 ואתמול הרגשתי כאב חזק בפות הסתכלתי וראיתי שצד אחד ממש נפוח וכואב וצד אחד לא. חיכיתי לבוקר והנפיחות קצת ירדה. האם מצריך בדיקה או שאין כל קשר להריון ואין ממה לפחד?מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף.
ד``ר איילון לחמן24/11/2008לזיוה שלום.
בהחלט שוה להיבדק. יש לשלול אפשרות של תהליך דלקתי כלשהו הגורם לנפיחות שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירותלימור22/11/2008
שלום רב, אני בשבוע 12+1 , בזמן האחרון שאני מסתובבת על הצד במיטה יש לי דקירות בבטן התחתונה של כמה שניות באותו הצד שאני מסתובבת. אחרי כמה שניות זה נרגע. הייתי אצל הרופא שלי ביום חמישי והכל תקין , אבל שכחתי לציין זאת. האם יש לי סיבה לדאגה? תודה לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות
ד''ר שמואל פנסקי23/11/2008נרא שאין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות בהריוןחסויה22/11/2008
שלום רב- האם שימוש באנטיביוטיקה ציפורל 500,(בעקבות דלקת בדרכי השתן) קרם אגיסטן וכמוסות טבעיות פרוביוטיקה+חמוציות (למניעת דלקות חוזרות) בשבוע 3 -4 של ההריון יזיקו לעובר?? אם לא- האם מותר להשתמש בהם גם בהמשך ההריון?? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חסויה22/11/2008אשמח לדעת גם כיצד אפשר למנוע דלקות בשתן באופן כללי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות בהריון
ד''ר שמואל פנסקי23/11/2008ככלל, התרופות שציינת מותרות בהריון , 10 השבועות הראשונים להריון אלו שבועות יצירת העובר והם רגישים יותר מבחינת נזק אפשרי, לכן יש לשקול האם הכן יש צורך בטפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תרופות בהריון
חסויה23/11/2008כבר לקחתי את התרופות - האם עלול להזיק? האם יש בדיקות שצריך לבצע כדי לשלול נזק בעקבות כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר בפרוגסטרוןשרון22/11/2008
שלום! אני נשואה טרייה בת 28.5 ומנסה להיכנס להריון ראשון. סבלתי מדימומים חוזרים ונשנים בעיקר בזמן מועד הביוץ עוד טרם נישואיי. בבדיקת דם התברר כי יש לי חוסר בפרוגסטרון. אני לוקחת אוטרוגסטן 3 פעמים ביום מהיום ה-12 למחזור במשך 3 חודשים. הדימום הפסיק הודות לכדורים. א. כמה זמן לקחת את הכדורים: 10, 12 , 14 יום? ב. במידה והייתה הפרייה, האם להמשיך לקחת את הכדורים כדי שלא יהיה דימום או הפלה? ג. האם חוסר בפרוגסטרון יכול לעכב את הכניסה להריון? תודה!! שרון המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון.
ד``ר איילון לחמן24/11/2008לשרון שלום.
קודם הבהרה.הפרוגסטרון מופרש באופן רגיל מהחלה לאחר שאירע ביוץ.יתכן עלכן כי החוסר בפרוגסטרון נובע מחוסר ביוץ אצלך.חוסר ביוץ מונע הריון. לכן חשוב להיבדק אצל רופאך כדי לראות הסיבה לחוסר בפרוגסטרון.יתכן גם שקיים ביוץ אך הביצית צריכה תמיכה.שוהב לכן חשוב לבצע הבירור הרפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)