מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב גיל ההריוןענבל23/10/2008
שלום רב! אני בהריון בשבוע 36 ומבקשת יעוץ לגבי חישוב גיל ההריון שלי. עפ"י כל הבדיקות שבוצעו לי מתחילת ההריון, גיל ההריון מתאים לתאריך 19.02.08 - דהיינו כרגע שבוע 36 (עפ"י אולטראסאונד בלבד!). אך תאריך הווסת האחרון שלי הוא 29.01.08 - כלומר שעפ"י תאריך הווסת, אני בשבוע 39. השאלה היא מה יותר נכון, גיל ההריון עפ"י אולטרא סאונד או גיל ההריון עפ"י תאריך וסת אחרון כי יש פער של 3 שבועות! רופאת הנשים שלי מחשבת את ההריון עפ"י האולטרא סאונד, אך מעניין אותי לדעת באם זה חד משמעי ולא ייתכן מצב בו העובר קטן בכ-3 שבועות מגילו ולכן אני בעצם בשבוע 39 ולא 36! (אני סובלת מזה כשבוע מצירי ברקסטון ומרגישה כי הלידה קרובה ביותר...) לתשובתכם אודה בברכה ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת האולטרסאונד קובעת!
tuly8225/10/2008מכיוון שלא ידוע מועד הביוץ המדויק, החישוב עפ"י תאריך הווסת הוא משוער בלבד. בבדיקת ההאולטרסאונד ניתן לדעת מה גיל ההריון עפ"י גודל העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב גיל ההריון
ד''ר שמואל פנסקי25/10/2008חישוב גיל ההריון ע"פ מועד הוסת האחרון אינו מדוייק במיקרים רבים , בשליש הראשון של ההריון חישוב גיל ההריון ע"פ אולטראסאונד מדוייק בטווח של +- 3 ימים וזה בהחלט מספק , במידה וקיימת חוסר התאמה של מעל שבוע בין מימצא י האולטרסאונד בין ע"פ הוסת האחרון יש לחשב גיל ההריון ע"פ האולטראסאונד. רופאתך צודקת לכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בהריוןליאת23/10/2008
שלום, אני בהריון שבוע חמישי וכבר יותר משבוע יש לי הפרשות מנרתיק - שקופות וקצת לבנות וללא ריח. האם זה תקין בשליש הראשון? תודה רבה רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
מירי24/10/2008שלום לך אני בשבוע 5+5 ימים וכל הזמן מתחילת ההריון יש לי הפרשות ממימיות. זאת תופעה נורמלית שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקיוןליה23/10/2008
שלום, אני בשבוע החמישי+3 וקצת חוששת בשלב מוקדם זה להתאמץ יתר על המידה. האם מותר ולא מסוכן לנקות את הבית כרגיל, כולל סחיבת דברים? ממה עליי להיזהר? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקיון
ד``ר איילון לחמן26/10/2008לליה שלום.
עליך להמנע ממאמץ יתר ומשימוש יתר בחומרי ניקוי כולל לא אקונומיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ,תנועות עוברgalbak23/10/2008
שלום, אני בשבוע 21 כמעט 22. התחלתי להרגיש לפני כ 3 שבועות תנועות לעיתים. לפעמים הן חלשות מאד כך שאני לא בטוחה שהרגשתי משהו. לפעמים ישנם ימים שלמים שאני לא מרגישה כלום, על אף שאני אוכלת משהו מתוק ושוכבת על צד שמאל. האם זה נורמאלי? מתי אמורים להרגיש ממש?? מתי עלי לדאוג ויותר חשוב- מתי לא ( אני כל הזמן מוטרדת מכך..) בתודה מראש Galbak
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות.
ד``ר איילון לחמן23/10/2008לGALBAK שלום.
אין סיבה ללחץ. כל אישה מרגישה התנועות אחרת.יש גם קשר למיקום השיליה ברחם. מיקום בקיר הקדמי גורם להרגשה פחותה.לאחר שבוע 22 יש להרגיש העובר.בכל מקרה אם את מודאגת גשי לבדיקת עלקול ותווכחי שהכל תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנועות עובר
galbak23/10/2008שלום, מיקום השיליה שלי הוא אכן קדמי. בכל אופן תודה על התשובה Galbak
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר לקיחת גלולות תקופה ארוכהגל23/10/2008
בערך 9 שנים והפסקה כעת כמה זמן עלול המחזור להתעכב?זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעיתים
ד''ר בני שכטר23/10/2008גם חצי שנה..
אני מציע בכל מקרה לגשת לרופא/ה שלך לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד הריוןמורן23/10/2008
שלום רב , אני נמצאת בשבוע 38 וסובלת מזה כשלושה שבועות מגרד נוראי בעיקר באיזור הגפיים העליונות והתחתונות . המצב עד כדי כך נורא שכבר מרוב גירודים ( שמחמירים בשעות הלילה ) פצעתי את עצמי ויש לי המון פצעים ושסעים בעור . יש לציין שהתופעה הופיעה גם בהריון הקודם אך הפעם זה גם נמשך יותר זמן וגם הגרד אגרסיבי יותר . בשבועות האלה ביקרתי אצל הרופא המטפל מס פעמים , ניסיתי את כל הקרמים , אנטיהיסטמינים אבל נראה ששום דבר לא עוזר , אני מיואשת , עייפה ומרגישה שאני לא יכולה להמשיך כך . האם במצב כזה , יש אינדקציה לזירוז לידה ? האופציה היחידה היא פיטוצין ? אשמח לקבל את תשובתכם בהקדם . תודה ויום טוב מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בבדיקה
ד''ר בני שכטר23/10/2008את צריכה לגשת לרופא שלך ו/או למיון יולדות בבי"ח הקרוב למקום מגורייך ולראות ממה נובע הגרד. יש צורך בביצוע בדיקות דם ולראות האם ישנה הפרעה בתפקודי הכבד או האם מדובר בבעיה אחרת. לפי האבחנה גם מחליטים האם יש צורך בהתערבות ובילוד.
איך לילד?את זה מחליטים לפי התנאים של צוואר הרחם ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור בבקשה דחוףגל23/10/2008
שלום רב אני בת 26 נשואה טרייה , לקחתי גלולות במשך כמעט 9 שנים רצוף הפסקתי גלולות ב - 16/9 וקיבלתי מחזור ב - 20/9 המחזור נמשך עד ה- 25/9 לא קיימנו יחסים שבוע ("הימים הנקיים") ולאחר שטבלתי במקווה קיימנו יחסים כמעט כל יום. כרגע המחזור בעצם מאחר ב - 6 ימים לפי החישוב שלי (אני לא ממש מבינה מתי הביוץ וכו'..לצערי ) עדיין לא עשיתי בדיקה (לא ביתית ולא בדיקת דם ) רציתי לדעת מה הסיכוי שאנחנו בהריון?יש סבירות כזו שמיד אחרי הפסקת הגלולות ניתן להיכנס להריון? או שחלילה חלילה יש איזו בעיה בעיכוב המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור.
ד``ר איילון לחמן23/10/2008לסיו שלום.
עיכוב במחזור לאחר הפסקת גלולות הינה תופעה שכיחה ומסמנת את התאוששות המערכת ההורמונלית בגופך לאחר דיכוי הגלולות.כמובן שאין בכך לשלול אפשרות של הריון.
הפשוט לבצע בדיקת דם להריון ולדעת המצב.חשוב גם להיבדק אצל הרופא הגינקולוג שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר איילון לחמן תודה רבה
גל23/10/2008על התשובה הזריזה! מקווה שאכן הבדיקה תהיה חיובית (אנחנו מאוד רוצים להינכס להריון ) כמה זמן איחור נחשב לאיחור נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה.
ד``ר איילון לחמן23/10/2008לסיו שלום.
יש להמתין מעבר ל14 יום מיום הביוץ.או עיכוב בהגעת המחזור.
בהצלחה.שתיהיה שנה פוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת הורמון HCG-B בירידה מלחיץ אותיחסוי22/10/2008
רמת הורמון HCG-B בירידה מלחיץ אותי היה360 וירד ל170 אולי זה מסוכן מה זה אומר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תקין
ד''ר בני שכטר22/10/2008רצת ההורמון בהיריון אמורה לעלות ולא לרדת.
לכן אם ישנה ירידה זה אומר שישנה בעיה. אם ההיריון מפסיק להתפתח זה יכול להתבטא בירידה ברמת ההורמון. בכל אופן לא מדובר לרוב בבעיה המסכנת את בריאותך.
גשי לרופא/ה שלך לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי23/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עצה...חסויה22/10/2008
שלום אני בת 17 וחצי לפני שמונה חודשים נכנסתי להריון "לא רצוי" מחבר שלי שההורים שלי לא מסכימים בשום אופן שאני והוא ניהיה ביחד.. ההורים שלי החליטו להסתיר מכולם את ההריון אז כל זמן ההריון אני בבית ולא יוצאת אפילו למרפסת... אני מאוד רוצה את הילד הזה...אני מרגישה שיש לי בן למרות שלא עשיתי שום בדיקות או משהו כזה כי זה הריון בסתר.... אני מאוד קשורה אל העובר למרות שאנחנו עוד לא מכירים.. ההורים שלי החליטו שאני אלד בבית ולאחר מכן הם יקחו את התינוק לאימוץ ושאני צריכה לשכוח ממנו... אני רוצה לציין שההריון ואני בכלל לא רצויים במשפחה אני מהמגזר הערבי וחיללתי את כבוד המשפחה למרות שרק ממשתי אהבה... עכשיו אני מפחדת ולא יודעת מה לעשות..הלוואי שהיה ביכולתי לברוח ... אני אשמח לשמוע אצות...וגם אני ממש מפחדת מהלידה ויודעת שזה כואב...מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
יפית22/10/2008לבחורה הצעירה שלום, הרבה אני לא יכולה לעזור, הלוואי שהיה אפשר , האם יש סיכוי שתנסי לדבר עם ההורים שלך ולהסביר שאת אוהבת אותו , מה הסיבות שההורים שלך לא רוצים אותו אולי סיבות מוצדקות, ואולי אם את בכלל בהתחלת הריון בשלב שאפשר לעשות הפלה זה נראה לי הרבה יותר עדיף מאשר להיות 9 חודשים בהריון ואח"כ למסור אותו . בכל מקרה תהיה החלטתך אשר תהיה ואין ספק שהיא קשה ואת מאוד צעירה , כאחת שעברה לידה , אני יכולה להבטיח לך שהלידה בכלל בכלל לא כואבת עם לוקחים אפידורל, אני מקוה שאצלכם זה בסדר לקחת אפידורל, כי אם כן לא תרגישי בכלל את הלידה. עדיין אני חושבת שאם יש לך אפשרות לעשות הפלה זה עדיף מאשר לעבור תשעה חודשים של הריון שאז קשה יותר לוותר על הילד וזה גם לא פייר לבקש ממך כזה דבר. מקווה שעזרתי והמון המון בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
יפית22/10/2008מצטערת רק עכשיו ראיתי שכתבת שאת בחודש שמיני , כך שההצעה הקודמת מיותרת. אין לי מושג מה הסיבות שהוריך לא רוצים את חברך ואולי גם הסיבות מוצדקות , קשה לדעת ולתת לך עצה על סמך מה שכתבת. בכל מקרה כפי שציינתי קודם לפחות אני יכולה להבטיח לך שאם את עובדת לידה עם אפידורל לא תרגישי שום דבר. בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עכשיו ?זהר22/10/2008
שלום, עשיתי שקיפות בשבוע 12+6 לפי גיל 1:786 לפי בדיקה בלבד 1:3576 והרופא אמר שהכל היה נראה לו בסדר בשיקלול של הבדיקת PAPP-A;יצא לי לפי הגיל והבדיקות 1:320 לפי גיל בלבד 1:880 אני בת 30 + 7 חודשים וזהו הריוני הראשון, מה עכשיו ? אמרו לי לגשת לרופא נשים מיידי, יש לי תור לשישי בבוקר, ואח"כ מה ? תודה מראש, אני בלחץ היסטרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגעתי כבר לעמוד 4
פיצפיצ26/10/2008ועדיין לא ענו לי אפשר ? בבקשה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו.
ד``ר איילון לחמן26/10/2008לזהר שלום.
על פי המלצת משרד הבריאות,כל מי שסיכונו גדול מ 1:350 ,כמו במקרה שלך,מומלצת בדיקת מי השפיר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוך כמה זמן עונים פה על שאלות?לי22/10/2008
שלום, רציתי לדעת מה התווך זמן שלוקח לענות על שאלות בפורום זה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסק זמן.
ד``ר איילון לחמן23/10/2008ללי שלום.
מדור זה נעשה בהתנדבות בזמנם הפנוי של הרופאים.לגבי בעיה אם דחופה יש רופאים בקהילה.
שתיהיה שנה סבלנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ובלטת תריסמירי22/10/2008
צהריים טובים! אני בהריון בשבוע חמישי. מטופלת באלטרוקסין עקב תת פעילות של בלוטת התריס מלפני ההריון. בבדיקות דם לפני חודשיים TSH היה 4. לפני שבוע וחצי עשיתי בדיקת דם והבלוטה עלה ל7. אז גם עשיתי בדיקת שתן וגיליתי שאני בהריון. הרופא לי אמר לי לעלות את המינון של פעמיים בשבוע. הכוונה אני לקחת 50 מ"ג כל יום ושישי שבת לא לקחתי כלום. עכשיו הוא אמר לי לקחת שישי שבת 100 מ"ג ושאר שבוע רגיל ולעשות בדיקות דם בעוד שבועיים. האם זה תקין? האם אני יכולה לחכות עוד שבועיים ולראות מה יקרה? בנוסף יש לי הרגשה מאוד מוזרה בבטן לי הטבור לא דקירות אבל כמו לחץ כזה וזה מלווה אותי כמעט כל היום כשאני שוכבת לפעמים או על הבטן או על הצד זה עובר, אין לי שום הפרשות והיום התחילו לי גם כאבים בגב תחתון לאחר ישיבה בעבודה של 7 שעות. האם שה נורמלי אני מאוד לחוצה הריון ראשון אחרי שניסנו שנה. אשמח לתשובה מהירה תודה והמשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון.
ד``ר איילון לחמן23/10/2008למירי שלום.
נתחיל מהסוף.הלחץ שלך תקין ומובן לחלוטין.לגבי בלוטת התריס,לא ניתן לאבחן השפעת הכדורים לאחר יום,לכן נדרש פסק הזמן.לגבי ההרגשות -גשי להיבדק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש בחזהחסוי22/10/2008
מהו גודש בחזה בזמן הריון? מה ההרגשה? והאם חמישה ימים אחרי ביוץ במידה ונקלט הריון הגיוני שכבר מרגישים גודש וכאבים בחזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש
ד``ר איילון לחמן23/10/2008גודש בחזה הינו תוצאה של השפעה הורמונלית.נשים רבות מתארות הרגשה כזו טרום וסתית.כך שאין להסיק מכך חד משמעית על קליטת הריון.אם את חושדת להריון יש לבצע בדיקות דם כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להכנס להריוןיפית22/10/2008
שלום, אני בת 39 + 2. בעבר נכנסתי להריון בקלות, ולפני שנה עברתי הפלה ( לא היה דופק ) . לפני כשלושה חודשים הייתי אצל רופא נשים שאמר לי שיש לי ביוץ טוב ושאם אני רוצה עוד ילד כדי לא לבזבז זמן כי בכל זאת אני לא בת 20 . החודש הזה ניסינו אני ובעלי יום כן יום לא , הייתי אמורה לקבל עוד שבוע מחזור, בדרך כלל שבוע לפני מתחיל לי דימום קל ורק אחרי שבעה ימים אני מקבלת, ועכשיו יש לי שוב דימום קל, האם עדיין יש סיכוי עם יש לי מעט דימום להיות בהריון , האם יכול להיות שנכנסתי להריון אולי רק לפני מספר ימים ובסוף אני לא אקבל מחזור? מצפה לתגובתכם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי
tuly8225/10/2008כלומר, יש הרבה נשים שיש להן דימום כזה או אחר בהריון (יש אפילו כאלה שממשיכות לקבל ווסת עוד מס' חודשים...). תחכי לאיחור ותבצעי בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבים בהיריוןחסוי22/10/2008
שלום, אני נכנסת לשבוע 15 היום. לאחרונה אני סובלת ממצבי רוח קיצוניים ומתעצבנת בקלות כמעט מכל דבר. לא כהרגלי, כאשר אני מתעצבנת קשה לי מאוד להירגע וזה יכול לקחת אפילו יום שלם. אתמול התעצבנתי מאוד ובכיתי המון והתחלתי להרגיש לא טוב לאחר מכן כאבי ראש, בחילות, חולשה ואפילו לא ישנתי טוב בלילה, האם יש קשר בין העצבים לכאבי הראש והבחילות? כיצד ניתן אם אפשר בכלל לשלוט ברגשות אלו? האם זה פוגע בתינוק שלי? עכשיו אני מרגישה בסדר גמור, האם יש צורך ללכת לראות רופא או מנוחה ורגיעה מספיקים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר22/10/2008העצבים לא בהכרח גורמים לנזק ישיר לעובר.
אם מנוחה ורגיעה אינם עוזרים, אולי יש צורך ביעוץ פסיכולוגי/פסיכיאטרי בכדי להרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)