מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםחסוי05/05/2008
יש לי תור לצילום רחם בשבוע הבא.
א. האם יש איזשהו סיכון בצילום רחם?
ב. שאלה קצת מביכה (אך בעלי חוזר יום למחרת מחו"ל אחרי שבועיים......)
במידה ולא יהיו כאבים יום אחרי הצילום - האם ניתן לקיים יחסים מבחינת האישה? האם עדיף להימנע? (דלקות או משהו כזה, רגישות..) אם עדיף להימנע - אז כמה ימים לא לקיים?
ומה מבחינת הגבר ( האם היוד שהוזרק עוזב את הגוף עד היום שאחרי?) האם היוד יכול להזיק לגבר?
ג. אני מניחה שאני לא אלרגית/רגישה ליוד. אך איך אפשר לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי08/05/2008א - קיים סיכון מסויים לזיהום בעקבות הצילום, בעיקר במקרים בהם היה זיהום בעבר ברחם/חצוצרות
ב - ניתן לקיים יחסים יומיים לאחר הצילום, אין קשר ליוד
ג - במידה ואין הסטוריה של רגישות ליוד/פולידין/אכילת דגים, סביר להניח שאינך רגישה ליוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר לידהמיטל05/05/2008
שלום רב,
אני 18 ימים לאחר לידה שנייה. לידה ראשונה, לידת ואקום עם תפרים (תינוקת במשקל 4 ק"ג) לידה זו הייתה גם עם תפרים, 5 תפרים - אין לי מושג אם חיצוניים או פנימיים. (תינוק במשקל 3.550).
הביקורת אצל רופא הנשים תהיה בעוד 3 שבועות לערך. רציתי לדעת האם מותר לקיים יחסי מין או רצוי לחכות לבדיקת הרופא? הדימום פסק לפני שבעה ימים. האם חלילה החדירה יכולה לגרום לפתיחת התפרים? אני לא יודעת האם נמסו או לא.
רב תודות,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי08/05/2008במידה ואת מרגישה טוב ואין דימום, אין כל מניעה בקיום יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בבטןאור05/05/2008
שלום,
אני בשבוע 15.
אתמול קיבלתי מכה בבטן ליד הטבור מקלסר קשיח.
האם זה עלול לפגוע בעובר? האם המכה הגיעה אליו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
שי07/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להגזים
ד''ר בני שכטר08/05/2008הרחם יותר נמוך מגובה הטבור בשבוע ה-15 ולכן לא כל מכה כללית באיזור יכולה לפגוע בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים...שי04/05/2008
ערב טוב,
- אני בשבוע 14+6. לעיתים, בייחוד אחרי אוכל, הבטן שלי נעשית קשה. האם זה מעיד על איזושהיא בעיה?
- לאחרונה, לאחר שאני מטילה את מימי בעיקר, יש לי כאב קטן ומעין צריבה קלה למשך שניה באזור. עשיתי תרבית שתן והיא יצאה שלילית. מה ניתן לעשות? האם דלקת בשתן או בנרתיק עלולות לפגוע בעובר?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - שאלה לרופא
שי07/05/2008מקפיצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר08/05/2008נושא התקשות הבטן לאחר האוכל אינו בעייתי.
את צריכהלשתות הרבה ולעקוב אחרי סימנים לדלקת בשתן. אם התרבית שלילית זה בסדר.
דלקת בשתן אינה פוגעת בעובר, אבל יכולה לגרום ללידות מוקדמות, צירים ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה מהירה..שני04/05/2008
שלום רב!!!!
אני בשבוע 16+1.
בת 25.5
בדיקת שקיפות עורפית שביצעתי בשבוע 12+5 יצאה תקינה : שקיפות של 0.7 מ"מ.
וגם הסיכון המשוקלל לפי גילי ותוצאות שלושת הבדיקות : 1:8544
בבדיקות סקר למחלות גנטיות שללו די הרבה מחלות ביניהם ציסטיק פיברוזיס.
בסקירה מורחבת מוקדמת שביצעתי בשבוע 16+1 גילו את הממצאים הבאים:
הרחבת אגן כליה ימין 3.3 מ"מ, מעי אקוגני.
האם השילוב של שני הממצאים יחד מעורר דאגה מוגברת??
אני אמורה לבצע מחר חלבון עוברי.
אלו בדיקות נוספות מומלץ לבצע?
האם בדיקת מי שפיר הינה מסוכנת?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי06/05/2008בנוכחות ממצא של מעי אקוגני רצוי לשלול, בנוסף לציסטיק פיברוזיס, גם זיהום ב CMV .
במידה והבדיקות תקינות מומלץ במקרים אלו מעקב US בלבד.
בדיקת מי שפיר לשלילת בעיות כרומוסומליות היא תמיד אופציה, אך אינה מומלצת באופן חד משמעי במקרה שלך. לשיקולך.
ניתן להתייעץ גם עם יוץ גנטי כדי לקבל תשובה מפורטת יותר. (הסיכון להפלה בעקבות בדיקת מי שפיר הוא 1:200 )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות לא מובנותורדית04/05/2008
שבוע 32 התינוק במצג ראש וכבר מספר שבועות אני מרגישה כמו בועות(משהו שהתינוק יוצר) באזור שקצת מעל המפשעות , מה זה יכול להיות? שמעתי שזה יכול להיות שיהוקים של התינוק.... לא יודעת עד כמה נכון....
מה זה?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי06/05/2008מדובר בתופעה נורמלית להריון. במידה ואת מרגישה תנועות עובר כרגיל אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי04/05/2008
האם מותר לעשות טיול בהפלגה למספר ימים בהריון צעיר של 8-12 שבועות בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי06/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא?
ד''ר בני שכטר07/05/2008אם את כבר מקיאה, אז לפחות שיהיה בכייף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להפסיק אנדומטריןחסוי04/05/2008
בדיקת דם להריון , בפעם ראשונה. התוצאה:
Beta Subunit, hCG 7.6 mIU/mL
מבינה ששלילי.
עד היום השתמשתי באנדומטרין, מניחה שניתן להפסיק במיידי. האם כן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא אנא אם אפשר תגובה היום
חסוי04/05/2008לא רוצה לקחת סתם אנדומטרין. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי08/05/2008אמנם התוצאה נמוכה אך לא בטוח שאכן שלילי.
יש להמשיך אנדומטרין ולחזור על בדיקת הדם בהפרש של יומיים כדי לראות מגמה של עליה און ירידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעבדההילה04/05/2008
שלום
אני בשבוע 29 בבדיקות המעבדה האחרונות שלי ההמוגלובין שלי 12.1 והלימפוציטים 15.9 האם אני צריכה לעשות משהו? מה זה אומר שרמת הלימפוציטים נמוכה? ובקשר להמוגלובין האם זה תקין? אני לא לוקחת תוספי ברזל וויטמינים אבל אוכלת כל יום ירקות ופירות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי06/05/2008הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה במשקלורדית04/05/2008
לפני ההריון שקלתי 49 וגובהי הוא 1.60 היום, שבוע 32+3 משקלי הוא 60 האם תקין?
תודה ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל
הילה שקד05/05/2008הי ורדית , יש לצפות לעלייה בטווח של 8-15 ק"ג במהלך הריון תקין, כאשר נשים רזות יכולות לדווח על עליה גדולה יותר.
לילה טוב
הילה שקד
מדריכת הכנה ללידה בטבעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ורדית06/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ספירת דםמיכל04/05/2008
עשיתי הבוקר ספירת דם אני בשבוע 30.
מעט אנאמית , המוגלובין 11, אבל כתוב לי בהמטולוגיה "דפראנציאל אומת מקרוסקופית" רציתי לדעת מה הכוונה? אף פעם לא ניתקלתי במונח הזה בספירות הדם שביצעתי בהריון?
מה זה אומר? ומה צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי06/05/2008יש לבדוק את שאר המדדים של ספירת הדם. במידה והם תקינים אין צורך להתייחס להערה.
המוגלובין 11 הוא בגבול התחתון של הנורמה להריון ורצוי לקבל תוספת ברזל ולבדוק האם יש חסר בחומצה פולית או B12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכרטלי04/05/2008
היי דוקטור,
אני בשבוע 26
ביצעתי העמסת סוכר 50 גר' - והיום קיבלתי תשובה מפחידה :(
179.6 שהנורמה של המעבדה בין 55-115 האם ייתכן שזה כזה גבוהה
אני בחורה בריאה והעלתי עד כה 6 קילו, כל הבדיקות הנוספות ומעקב אצל רופא הנשים תקין
מה עושים עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריונית
הילה שקד05/05/2008הי, העמסת סוכר 50 גרם אינה מדוייקת במאה אחוזים ולפעמים תוצאות הבדיקה מזהות רמות גבוהות של סוכר . זוהי יותר בדיקת סינון.
התשובה של העמסת סוכר 50 אינה אומרת עדיין שיש לך סוכרת הריונית אך הרופא שלך ירצה בדיקה מדוייקת ואז הוא יפנה אותך להעמסת סוכר 100 גרם.
אם לאחר בדיקה זו רמת הסוכר תהיה גבוהה , ברוב המקרים יפנו אותך לדיאטטנית ועל ידי תזונה נכונה ניתן יהיה לאזן את הסוכר.
הכל תלוי ברמת הסוכר- יש כל מיני רמות וכל מיני טיפולים
את מוזמנת לשלוח לי מייל אם תרצי יותר פרטים על סוכרת הריונית- אם וכאשר, בינתיים אל תדאגי:)
[email protected]
לילה טוב
הילה שקד
מדריכת הכנה ללידה בטבעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הילה - תודה רבה
קארין11/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חוזרת בבקשה ..לירון04/05/2008
שלום ,
שבוע 19 סובלת מכאבי גרון חזקים מה ניתן לקחת ?
אולי תרסיס כלשהו ...
תודה מראש
לירון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה לא שמתי לב שעוד לא עניתם ....
לירון04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב עכוזיפה04/05/2008
אני בהריון ראשון שבוע 37 והעובר שלי מסרב להתהפך הוא כבר באותו מצב מתחילת חודש שביעי רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לעזור לו להתהפך ולהימנע ממצב של ניתוח קיסרי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצג עכוז
הילה שקד05/05/2008הי יפה, האמת ששבוע 37 הוא כבר שבוע יחסית מאוחר אך אף פעם לא מאוחר מדי
ומה את יכולה לעשות בבית:תתמקדי בתנוחות וכמובן בדמיון מודרך ,
מה שבטוח - אין לך מה להפסיד.
תנוחות אלו נועדו למנוע התבססות העובר באגן במצג עכוז ובכך לספק לו הזדמנות נוספת להתהפך (ולהתבסס מאוחר יותר עם ראשו למטה). את התנוחות מומלץ לבצע מספר פעמים ביום למשך כ-15 דקות בכל פעם. מומלץ לבצען על בטן ריקה ובשעה בה העובר פעיל לקבלת השפעה מקסימלית.
"עמידת נר" - מבוצעת כנגד קיר. הקפידי לרפד בעזרת כריות את פלג הגוף התחתון. לשכב עם הישבן רחוק מהקיר ולהשעין את כפות הרגליים על הקיר שישמשו כתמיכה להעלאת הירכיים למעלה. יש לבצע תרגיל זה 3 פעמים ביום במשך 15 שעה.
הדגש בתנוחה זו הוא שעל הירכיים להיות גבוהים מהכתפיים.
"ברכיים-חזה" - כאשר הישבן מונף באויר, גבוה מעל הראש והחזה הצמודים לרצפה.
שיטה נוספת להשגת תנוחה דומה ממליצה על שכיבה על קרש אלכסוני (החלק העליון בגובה 30 ס"מ מן הרצפה). על האשה לשכב על גבה, עם הראש כלפי חלקו הנמוך של הקרש, בעוד ברכיה כפופות וכפות רגליה מונחות שטוחות).
"זחילה"- על האשה ללכת על 4 בבית. בפעולה זו- הרחם נע קדימה וכך גם ראש העובר נע קדימה.
"השמעת מוסיקה בשכיבה" - כאשר האשה בשכיבה על גבה להשמיע מוזיקה לתינוק ולהוביל אותה לכיוון הנרתיק ממש להוביל מלמעלה למטה, התינוק נמשך אל הצלילים
"כוון פנס בשכיבה" - כאשר האשה שוכבת להאיר עם פנס לכיוון הבטן התחתונה, דבר האמור למשוך את העובר לכוון את ראשון בכיוון האור. התינוק " בא אל האור".
"קור" - לשים קרח על החלק העליון של הבטן- דבר המפריע לעובר והוא מתהפך כדי להתרחק מהקור.
"קולות" - אגן האשה הוא כמו תיבת תהודה- אוסף אליו קולות שגורמים לתינוק להתהפך.לשיר לעובר, להשמיע אליו קולות נמוכים בתחתית הבטן- כל אלו גורמים לעובר להתהפך.
שיהיה בהצלחה
הילה שקד
מדריכת הכנה ללידה בטבעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה שונה
רותם06/05/2008בקשר לקולות: דווקא מדריכת הכנה ללידה ודולה (כבר הרבה שנים) במרכז דיאדה אמרה לחברה שלי בקשר למצג עכוז - לשיר ולהשמיע את כל מגוון הקולות מלבד קול נמוך...לאוו דווקא רק קולות גבוהים אבל דווקא רק לא קול נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש לאחר אפידורלשרון04/05/2008
שלום,
לפני חודש ילדתי וכעת כבר יומיים שיש לי כאבי ראש חזקים מאד, אני לוקחת אקמול והוא משפיע במקרה הטוב לחצי שעה.
שמעתי שאחת התופעות לאחר אפידורל היא כאבי ראש חזקים.
האם יתכן כי כאבים אלו, שהחלו לאחר כמעט חודש מהלידה נובעים מהאפידורל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
הילה שקד05/05/2008הי חגית ,
כאבי הראש שנובעים מזריקת האפידורל לא מגיעים חודש אחרי הלידה אלא ממש אחרי הלידה וזה קשור לדליפה של נוזל חוט השדרה .אחד הסימנים של כאבי הראש מהאפידורל זה שכאשר שוכבים זה נחלש ואפילו נעלם וכשקמים זה כאב חזק מאוד.
ממליצה לך לבדוק את התזונה שלך , לשתות הרבה מים ולנסות לישון שהתינוק'ת ישן
כמו כן קחי כדור קצת יותר חזק מאקמול שמותר בהנקה.
ואם הכאבי ראש לא עוזבים אותך - ממליצה בחום על דיקור, טיפול בצמחי מרפא
בהצלחה ותרגישי טוב
לילה טוב
הילה שקד
מדריכת הכנה ללידה בטבעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)