מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירת מערכות מוקדמתמיכל26/04/2008
שלום,
ברצוני לברר האם מועד בדיקת סקירת מערכות מוקדמת אשר נקבע לי הינו בעיתוי המתאים.
וסת אחרונה ב-30.1.08, הבדיקה נקבעה לשבוע 14+4. האם המועד שנקבע בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה
ד``ר איילון לחמן27/04/2008לשרון.שלום.
קבלת מועד ממש מעולה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעלי27/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירה
ד``ר איילון לחמן27/04/2008לשרון שלום.
לאור בקשתך -לצערי לא נראה לי שאני מהמקצוע הרפואי המתאים לענות לך.אנו עוסקים רק בבריאות האם וההריון בלי קשר למין העובר.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכרשיר26/04/2008
שלום וחג שמח!
ביצעתי לפני כשבוע העמסת סוכר של 100 גרם והתוצאות הן:
בצום-78
אחרי שעה-172
אחרי שעתיים-145
אחרי 3 שעות-59
האם יש לי סכרת הריונית או שהכל תקין???
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר.
ד``ר איילון לחמן26/04/2008לאור שלום.
אכן תוצאות ההעמסה תקינות.לא גילית לנו מדוע ביצעת אותה.כאמור התוצאות תקינות-אבל להיות כמובן בקשר עם רופאך לגבי האבחנה הסופית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגלה מדוע...
שיר26/04/2008ראשית תודה על תשובתך המהירה והכנה...
שנית, עשיתי זאת מפני שבהריוני הראשון סבלתי מסכרת הריון קלה ביותר ...
עשיתי העמסה של 50 גרם והתשובה הייתה 152 לכן הרופא הפנה אותי לבדיקת ה-100.
אז שוב תודה ואני מקווה שאני לא סובלת בהריון הנוכחי מסכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעמסת סוכר
שיר27/04/2008האם לאחר מידע זה אני סובלת מסכרת או לא?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא עונה לי????????????
שיר28/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר
ד``ר איילון לחמן28/04/2008לאור שלום.
לא ברור לנו מה בדיוק את מצפה עוד. הוסבר לך שתוצאת ההעמסה תקינה,לגבי האבחנה,הסופית התבקשת לגשת לרופאך.עם כל הכבוד והיקר אנו לא רופאיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV - דחוףמיכל25/04/2008
שלום,
אני בשבוע 12+1 להריוני המוגדר כהריון בסיכון עקב סוכרת טייפ 1 וצליאק, מטופלת בבלינסון.
אתמול קיבלנו בשורות רעות כי אחותי חולה ב-CMV (הידבקות ראשונית). מבדיקות דם שנעשו לי טרם ובראשית ההריון, כאשר האחרונה הייתה במהלך 3/08, עולה כי אין לי נוגדנים ל-CMV.
ברצוני לדעת מה עלי לעשות כעת? להבנתי אסור לי להיות בקרבת אחותי, אך האם אסור להיפגש גם עם הורי (אחותי מתגוררת עמם)?
כמו כן, במידה ומותר יהיה להיפגש עם הורי - בהנחה כי הם נחשפו בעבר לוירוס (יעשו בדיקת דם ל-CMV), האם עדיין יש בכך סכנה עבורי ועבור העובר הואיל והם עלולים להידבק ב-CMV פעם נוספת?
מהו פרוטוקול הטיפול כעת?
אודה מאוד על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV.
ד``ר איילון לחמן25/04/2008לאור.
כידוע לך אין טיפול ב-CMV.החשוב מאד לא להיות קרוב לחולים. במקרה שלך ממליץ לעשות מעקב בעזרת בדיקות הדם,כדי לשלול אפשרות של הדבקות.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
יעלי27/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכרנעמה25/04/2008
שלום
תוצאות העמסת סוכר 50 גרם 139.30. האם אני אצטרך לעשות העמסה של 100?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר
ד``ר איילון לחמן25/04/2008למיטל שלום.
נתון להחלטת רופאך. אני אישית עם תוצאה כזו,כן מפנה להעמסה מלאה.אבל לא כל הרופאים מאמינים בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 8+3 ימיםמיטל25/04/2008
היי
אני בשבוע 8+3 ימים הייתי אצל הרופא ויש דופק
במשך 3 שבועות אני מקיאה המון ועייפה ביומיים האחרונים זה הפסיק
ואני קצת בלחץ האם ישנה בעיה וכדאי ללכת להיבדק אצל רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 8.
ד``ר איילון לחמן25/04/2008למיטל שלום.
אם את מודאגת גשי לבדיקת רופא.בעקרון הסיפור אינו חריג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 31 טיסה לווגאס מדאלאס ארה"בגלית25/04/2008
שלום כרגע אני גרה בארה"ב-דאלאס. ברצוננו לטוס טיסה פנימית שאורכה 2.5 שעות אל לאס וגאס. האם הנ"ל מהווה איזושהיא בעיה? עליי לציין שההריון שלי עד היום תקין וברגע הנסיעה אני אהיה בשבוע 31.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
ד``ר איילון לחמן25/04/2008לגלית שלום.
מחמאה עבורנו שפנית לרופאים בארצנו הקטנה ולא במקום מושבך.על כל פנים אם ההריון תקין ונחשב ל-LOW RISK,לא צריכה להיות כל בעיה עם הטיסה,בתנאי שתקפידי על שתיה מרובה ובעיקר מתוקה בזמן הטיסה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאלאס-לאס וגאס שבוע 31
גלית26/04/2008קודם כל תודה על התשובה המהירה. פניתי גם לרופא שלי פה בדאלאס והוא בניגוד אליך התנגד לנסיעה וטען שאם יקרה משהוא עדיף להיות בשבועות אלה קרובים לבית וכמו כן עלול להתפתח קריש דם בזמן הטיסה משהוא שלא ממש הבנתי. אני יותר סומכת על הרופאים בישראל ולכן פניתי אליכם. האם תתכן בעיה או סיכון של קריש דם כלשהוא? תודה מראש גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה.
ד``ר איילון לחמן26/04/2008לגלית שלום.
רופאך אכן צודק. הישיבה הממושכת על המושב בזמן הטיסה בהחלט יכולה לגרום לקריש דם,זאת עקב השילוב של ההריון והישיבה כאמור. לכן את מתבקשת להיסתובב בזמן הטיסה ולא כל הזמן לשבת.מאחר והטיסה היא ,לדבריך, כשעתיים פלוס בלבד הסיכון אינו גדול כמו למשל בטיסות טרנס אטלנטיות.לגבי להיות קרוב לבית, סיכון זה קיים לאורך כל ההריון,משום שבכל שלב שלהריון יכולות להתעורר בעיות. לסיכום נכון שאת לוקחת סיכון כלשהו,אבל הריון בסיכון נמוך ללא בעיות עד עתה הסיכון קיים,אך אינו גדול.להחלטתך כמובן.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשייט בהריון שבוע 26
נירה27/04/2008שלום רב
הריון שבוע 26 האם מותר לצאת לשייט של שעה בערך בטורקיה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוניטורדנה24/04/2008
אני בשבוע 27, הריון ראשון, ושאלתי היא האם רישום קבוע במוניטור במשך 20 דקות שנע בין 20 ל-21 בלבד מעיד כי המכשיר אינו תקין? האם התנודתיות לא צריכה להיות דינמית יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוניטור
ד``ר איילון לחמן25/04/2008לדנה שלום.
לא ברור א, למה את מבצעת מוניטור וב,מה הכוונה נע בין 20 ל21. ממליץ שתראי התרשים לרופא שהפנה אותך לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
דנה25/04/2008ד"ר לחמן שלום,
אני בשמירת הריון עקב צירים מוקדמים ונמצאת במעקב שבועי אחר אורך צוואר הרחם ופעילות רחמית. אתמול, לראשונה, המוניטור לא הראה כל תזוזה, למרות שחשתי לפחות בציר אחד חזק במהלכו, שמסיבה שאינה ידועה לי, לא נרשם, אלא הקו שנרשם המשיך להיות קבוע.
בשאלה שלי רשמתי שז נע בין 20 ל-21, וכוונתי היתה שזה מה שהראה צג המוניטור (המספר הדיגיטלי בצמוד למספר הדופק של העובר). מקווה שהצלחתי להבהיר...
רציתי לדעת האם, באופן כללי ובמצב של הריון תקין, יתכן מצב שבו רישום המוניטור קבוע (קו ישר) או שחייבת להיות פעילות רחמית כלשהי באופן קבוע, מינימלית ככל שתהיה, שגורמת לקו הנרשם במוניטור לעלות ולרדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירים במוניטור.
ד``ר איילון לחמן25/04/2008לדנה שלום.
אני מבין שאת מתכוונת לרישום הפעילות הרחמית ולא לרישום דופק העובר.אם כך הרישום הינו תקין. לא צריכה להיות פעילות רחמית בשלבים אלו של ההריון,למעט ציר אחד ,אולי, מדי פעם.תופעה המוכרת כברקסטון-היקס.לסיכום אני לא רואה בעיה בשאלתך. כמובן חשוב להראות הרישום לרופא המטפל כי הוא עם הרבה יותר קשר לענין.הוא הקובע והמחליט.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה (ל.ת)
דנה26/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן אנטיביוטיקה בלידה עקב חיידק GBSורדית24/04/2008
כמה זמן לפני הלידה צריך לתת אנטיביוטיקה?
האם ישנה אפשרות להחמיץ את הזמן של נתינת האנטיביוטיקה וח"ס ללדת בחשש שהתינוק ידבק?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS?
ד``ר איילון לחמן25/04/2008לורדית שלום.
האנטי ביטויקה ניתנת בעירוי מס שעות לפני הלידה במנות חוזרות. נקוה שלא תפספסי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה מלאכותיתאפרת דהן24/04/2008
שלום רב,
אני בשבוע 19 והייתי רוצה לדעת אם אני עדיין יכולה לבצע הפלה או שמאוחר מדי???
דחוף מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה.
ד``ר איילון לחמן25/04/2008לאפרת שלום.
כן ניתן עדין לבצע הפסקת הריון.ממליץ מאד לטפל בענין בדחיפות ולא לדחות יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה היית עד עכשיו??
שירה26/04/2008לעשות הפלה במחצית הריון ולא כי יש בעיה בעובר? טירוףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה צודקת לגמרי
חסוי26/04/2008עכשיו נזכרים??? כנסי לפורום השכן של טיפולי פוריות ואולי תקבלי קצת פרופורציות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאן24/04/2008
בשבועיים האחרונים אני לא ישנה טוב, אני רק בשבוע 18 וכל השרירים בלילה נתפסים לי, מה שגורם לי ללכת לעבודה עייפה, העבודה שלי קשה פיזית ונפשית- אני עו"ס בבית חולים, ורוב היום אני מתזזת בין המחלקות השונות, בשבועיים האחרונים אני מרגישה רע מאוד בעבודה וניראה לי שחלק מזה זה מזה שאני כל הזמן בתזוזה..., דקירות בבטן כשאני הולכת, קשה לי לנשום בהליכה, חולשה, אני כבר לא מספיקה לעשות כלום וכמובן שזה מכעיס את הבוס...אז היום גם נגמר בבכי מצידי... אני חוששת לפגיעה בהריון בצורה הזאת...
אני רק בשבוע 18 עם תאומים איך אני אמשיך לעבוד בצורה הזאת בחודשים הבאים, האם זאת סיבה לצאת לשמירת הריון? אני פשוט מרגישה שאני לא מסוגלת יותר לעבוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.
ד``ר איילון לחמן24/04/2008לטל שלום.
אכן לא פשוטה הבעיה.ממליץ שתתיעצי עם רופאך,תעברי כמה בדיקות דם,ובסך הכל תחליטו ביחד מה לעשות הלאה.אין כידוע הוקוס פוקוס לפתור הכל ברגע אחד.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשהמאיה24/04/2008
שבוע 36 תאומים בן ובת :)
כמה פעמים בניגוב שתן נתגלה הפרשה צמיגית ( נוטה לצבע ירוק )
סליחה על התיאור...
מה זה אומר?
האם מצריך לנסוע לבית חולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה.
ד``ר איילון לחמן24/04/2008לנועה.
נשמע כמו ממצא דלקתי. חייבת להיבדק.גשי לרופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בצבעי שמן על בסיס טרפנטיןאורית24/04/2008
שלום ,
אני בשבוע חמישי והשבוע השתמשתי בצבעי שמן על בסיס טרפנטין - האם יש סיכוי שנגרם נזק כלשהו ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעים
ד``ר איילון לחמן24/04/2008לאורית.
לא ברור לאיזה מטרה ובאיזה צורה השתמשת בצבעים.אם רק לציור,לא צריכה להיות בעיה.הכי טוב ומדויק הוא להתקשר למרכז למניעת מומים מולדים של משרד הבריאות בירושלים.
חג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מדלגים עלי?שירה24/04/2008
אני בשבוע 15 רציתי לדעת באיזה חודש אני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש.
ד``ר איילון לחמן24/04/2008לשמרית שלום.
מזמן כבר לא עושים מעקבי הריון ע"פ חודשים אלא עלפי שבועות.מההיסטוריה,סיימת שלושה חודשים כאשר סיימת שבוע 14.חודש הרי הוא יותר מארבעה שבועות.למה זה בכלל חשוב?
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה חודש אני?שירה24/04/2008
אני בשבוע 15 רציתי לדעת באיזה חודש אני?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש רביעי
ליאן24/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מתחת לצלעותדנה24/04/2008
שלום,
שבוע 14+1. אתמול חשתי כאב מתחת לצלעות בעיקר מצד ימין. שהקשה עלי לנשום והכאב המשיך בהליכה וישיבה.
רק כשהגעתי הביתה נשכבתי ונחתי כמה דקות הכאב חלף.
מה יכולה להיות הסיבה לכאב? בנתיים לא הלכתי להיבדק, האם עלי ללכת באופן דחוף או ללכת ביום ראשון לרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים.
ד``ר איילון לחמן24/04/2008לדנה שלום.
לכאב מתחת קשת הצלעות מימין יכולים להיות הסברים רבים,בלי בדיקה לא ניתן לאבחן.אם אין כאבים ניתן לחכות ליום א,אם הכאב חוזר אפשר להיבדק במוקדים או במיון.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)