מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלוקוז בשתןגיל29/04/2008
שלום רב! אני בת 31 בשבוע ה33 להריוני. היום בבדיקת שתן שיגרתית בטיפת חלב ערך הגלוקוז בדם הצביע על 250. שאלתי היא האם בדיקה זו אמינה לחלוטין כי קראתי כי ערך זה הוא גבוה ואם תוצאה זו מצביעה בהרכח על משהו. יורשה לי לציןן כי מאז שנולדתי גופי דוחה סוכר ואינו מפרקו זהו אינו חוסר באינסולין אלא כנראה חוסר באינזים. לפני הבדיקה מצצתי סוכריה שהיתה קצת מתוקה וחשבתי לאחר הבדיקה כי אולי זו יכולה להיות גם הסיבה לערך הגבוה שיצא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/2008בזמן הריון שכיח למצוא סוכר בשתן וזה לא מרמז בהכרח על בסכרת. במקרה כזה רצוי לבדוק סוכר בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר שאלהשרית 3328/04/2008
מה זה? Lymphocytes % התוצאה היתה באדום 21.5 *
ומה זה? Hematocrit התוצאה היתה 33.9 *
אני בלחץ בבקשה תשובה האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה..
שרית 3328/04/2008רשום עוד לימפוציט שזה לא היה רשום באדום 2.07
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש חזקים מאוד בהריוןגולדי מים28/04/2008
אני לקראת סוף החודש השלישי להריוני ותוקפים אותי לאחרונה כאבי ראש איומים,
מזה אומר לגבי ההריון??והאם אפשר להקל על הכאבים??
אשמח על העזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/2008ישנם מקרים בהם מיגרנה מוחמרת או מופיעה לראשונה בהריון. ניתן להשתמש באקאמול, אופתלגין ללא חשש. מעבר לכך - רצוי לבצע בירור ראשוני לסיבת הכאבים כולל ספירת דם כדי לשלול אנמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מי שפירמיכל28/04/2008
שלום רב,
אני אמורה לעבור בדיקת מי שפיר עוד מס' ימים, אז אהיה בשבוע 20+0. החלטתי לעשות אותה עקב תוצאות בדיקת חלבון עוברי. אני מאוד חוששת מסיבוכי הבדיקה ואודה לכם אם תענו לי על השאלות הבאות:
1. האם ניתן לבדוק בשלב זה בבדיקת מי השפיר האם העובר נחשף ל- CMV? אינני בעלת מוגדנים למחלה, אך אני עובדת עם ילדים וחליתי בסוג של שפעת לפני 6 שבועות. עשיתי בדיקת דם ל- CMV לפני מס' ימים, אך תוצאותיה יגיעו רק לאחר בדיקת מי השפיר ואני דיי בסרטים אודות הוירוס הארור.
2. האם יש איזה שהן הכנות גופניות טרם הבדיקה? ומה לאחר הבדיקה - ידוע לי שעליי לנוח, אך רציתי לדעת מהו משך המנוחה הרצוי ומאילו פעולות יש להימנע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/20081 - אפשר לבדוק. ניתן לשמור כמות מסויימת של מי השפיר לבדיקה בהמשך במידה ויהיה חשש להדבקה לפי בדיקת הדם
2- אין צורך בהכנות מיוחדות. לאחר הבדיקה יומלץ על 3 ימי מנוחה והמנעות ממאמץ גופני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילהימית28/04/2008
ערב טוב!
נפלתי וחסמתי את הנפילה עם הידיים.
יש לי כאבים לא חזקים בצד ימין בבטן תחתונה.
השאלה שלי אם יש צורך בבדיקה.
יש לציין שאני מרגישה תנועות עובר ( שבוע 24 ).
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/2008במידה ולא הייתה חבלה ישירה בבטן נראה שאין סיבה לדאגה. במידה ויש כאבים, רצוי להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראששרונה28/04/2008
שלום, שבוע 9, לפני 3 ימים החלו כאבי ראש עמומים, אני לא מעוניינת במשככי כאבים למיניהם, השאלה האם ללכת להבדק, האם כאבי הראש מתריעים על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/2008ישנם מקרים בהם מיגרנה מוחמרת או מופיעה לראשונה בהריון. ניתן להשתמש באקאמול, אופלגין ללא חשש. מעבר לכך - רצוי לבצע בירור ראשוני לסיבת הכאבים כולל ספירת דם כדי לשלול אנמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוח תוצאות GTTדנה28/04/2008
שלום רב,
אני בהריון תאומים (אחרי IVF), הבדיקה הראשונה של הסוכר יצאה 150 לכן נשלחתי ע"י הרופא לעשות את הבדיקה של העמסת הסוכר
התוצאות הן
בדיקה ראשונה- 100
בדיקה שנייה- 173
בדיקה שלישית- 132
בדיקה רביעית-159
אני יודעת שהבדיקה הרביעית בטוח חורגת
אני אשמח לדעת מה זה אומר?
אם יש לי סכרת?
אם כן מה עושים?
הרופא שלי כרגע בחול אשמח לקבל מידע על התוצאות
תודה רבה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/2008אכן הערך האחרון גבוה מהנורמה. זה לא מוגדר כסכרת הריונית (מכיוון שלצורך ההגדרה צריך 2 ערכים פתולוגיים) אך זה בהחלט מחייב ייעוץ דיאטנית, ומעקב רמות סוכר מכיוון שבחלק מן המקרים מתפתחת סכרת הריונית בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 12 ו5 ימיםגלית28/04/2008
שלום, זהו הריון ראשון, שבוע 12 ו5 ימים, חוסר אונים מוחלט כי אני לא מבינה מה, מו ומה...
התחילו לי כאבים באגן, ומעבר לזה אני לא מרגישה כלום, הבטן שלי לפעמים מתנפחת ולפעמים כאילו כלום.
אני רוצה לסמוך על מה שאני מרגישה ומצד שני, בגלל שזה הריון ראשון, אני לא מבינה מה אני מרגישה.
אני אשמח להדרכה בסיסית.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/04/2008במידה ויש כאבים רצוןי להיבדק.
מעבר לכך רצוי להתייעץ עם אחות טיפת חלב + רופא נשים כדי לקבל הדרכה מפורטת. כמו כן - רצוי לקנות ספר הדרכה בנושא הריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהירורדית28/04/2008
שלום!
אני בשבוע 31+3 וקורה לי כמה פעמים בשבוע שיש לי דופק מהיר (כמעט 100) שנמשך מעל 10 דקות ומלווה בד"כ בחולשה כללית ובנשימה כבדה, שאלתי במרפאה ואמרו לי שזה תקין בשלב זה של ההריון ללא שביצעו אי אילו בדיקות... יש צורך להתעקש לביצוע בדיקה כלשהי או שזה אכן טבעי בשלב זה.
(יש לציין שזה לא מלווה בכאבים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר28/04/2008שלום לך!
עליה בדופק הבסיסי בהיריון היא נורמלית.
אולם עליה בדופק המלווה בחולשה וקוצר נשימה, היא חריגה ודורשת התייחסות.
גשי לרופא הנשים שלך או לרופא/ת המשפחה ותיידעי אותם בענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפשעהבדרך לאמהות28/04/2008
היי אני בהריון עם תאומים בשבוע 24 (הריון ראשון) אני סובלת מכאבים באזור הבטן תחתונה והמפשעה בעיקר,
האם יש סיבה לדאגה או שמע זה התרחבות של הרחם והאגן. אחרי מנוחה זה בד"כ עובר אבל אחרי יום עבודה ממש קשה לי ללכת מרב כאבים.
אשמח לתגובתכם המהירה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומס
אכן העומס בהיריון תאומים הוא רב על האגן.
אבל צריך לשים לב ולהיות במעקב אחרי אורך צוואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים חזקים ממשיכים - SPD אובחן
בדרך לאמהות30/04/2008בהמשך לתגובתך לגבי הכאבים במפשעה
ביקרתי אצל הרופא והוא אמר לי שזה Symphysis Pubis Dysfunction האם תוכל להסביר לי בדיוק מה זה אומר? האם יש תרופה לזה? כרגע קיבלתי מנוחה והורדה בשעות העבודה.
תודה על תגובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימפיזיוליזיס
ד''ר בני שכטר30/04/2008בזמה העממי יותר.
יש התרככות של המפרק המקשר בין שני צידי עצם הבושת (פוביס), בשל כך מתאפשרת תנועתיות של המרפק הנ"ל שבד"כ הוא יציב. התנועתיות גורמת לחיכוך בין העצמות והדבר גורם לכאב.
בד"כ אין טיפול תרופתי למעט מנוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים
בדרך לאמהות09/05/2008קיבלתי מתנה כדור פיזיו Gym Ball האם אני יכולה להשתמש בו לצורך הקלה בכאבים (סובלת מכאבים במפשעה ובהמשך לתשובתכם מפעמים שעברו) או שזה עלול לזרז לידה? מתי כדאי להשתמש בכדור אם בכלל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה.
ד``ר איילון לחמן09/05/2008ממליץ שתגשי להתיעץ עם רופאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך בדרך לאימהות
קרן04/05/2008גם לי יש תאומות וגם אני בשבוע 24 ואני מבינה על מה את מדברת כי אני סובלת מאותו הדבר אני קמה מהכאבים האלו באמצע הלילה לא ישנה כל כך טוב אבל לא נורא אני מרגישה ככה כבר משבוע 17 ופשוט חושבת על התוצאה הסופית
יהיה בסדר בע"ה
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרן
בדרך לאמהות09/05/2008תןדה על האמפטיה וההזדהות :-)
הרופא המליץ לי לרדת לחצי משרה ולשלב בין עמידה ישיבה ושכיבה וזה אכן מאד מקל, למרות שיש ימים שאני מרגישה שאני הולכת כפוף ומחזיקה את המפשעה כי אני נקרעת מכאבים. הבנתי גם שאולי רפואה סינית או רפלקסולוגיה יכולים לעזור טרם ניסיתי.
אבל את צודקת אני מוכנה לסבול כל מכאוב ואפילו לחייך כשאני כואבת כשאני יודעת בשביל מה זה, הם יהיו שווים את הכל ויותר מזה, מעריכה ומוקירה כל רגע בהריון אחרי כל מה שעברתי כדי להגיע לזמן הזה.
שיהיה לך המון בהצלחה! שיתבשלו טוב ויחזיקו מעמד עד הסוף :-)
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון תאומים
טל11/05/2008אני גם בהריון תאומים שבוע 18+1
מתי בערך התחלתם להרגיש אותם
אני לא מרגישה כלום ומתה כבר להרגיששששש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיראל
חסוי11/05/2008אל חשש, אני בהריון ראשון עם תאומים והתחלתי להרגיש רק בשבוע 22-23! בהתחלה מאד מאד דאגתי, אבל מאז הם זזים בלי הפסקה וזה נורא כיף. אל תלחצי- זה שווה את ההמתנה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזוזות
שיראל11/05/2008תודה!
זה הריון שלישי אז אני מקווה להרגיש קודם הריונות קודמים התחלתי בשבוע 19 20
אגב את מרגישה את שתיהם? יש ארפשרות לדעת אם מרגישים את אותו אחד או גם את השני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה זה כשיש שניים...
חסוי12/05/2008אני מרגישה המון תנועות, בכל מיני מקומות בבטן- אבל בגלל שאצלי אחד יושב מאוד למעלה והשניה מאוד למטה- אני פחות או יותר מנחשת מי בועט- אבל זה ממש ממש לא מדויק ובודאי שלא בהכרח נכון. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובררויטל28/04/2008
אמנם אני כרגע בהריון מספר שלוש אבל ממש לא זוכרת....
אני כרגע בשבוע 14+4 החל מאיזה שבוע מתחילים להרגיש תנועות עובר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות
ד''ר בני שכטר28/04/2008מתחילים להרגיש בשבועות 17-18 בנשים שילדו בעבר (כי אתן כבר אמורות לדעת מהי התחושה).
בהיריונות ראשונים מתחילים סביב השבוע ה-20.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר לידהשרון28/04/2008
שלום,
ילדתי לפני שלושה שבועות וחצי. כשבוע וחצי היו לי דימומים והפרשות שפסקו, אולם לאחר מספר ימים, בערך שבועיים לאחר הלידה הופיע לי דימום מחדש. הדימום לא היה חזק וכלל גם דם טרי וגם הפרשות חומות. יש לציין שגם היום, שלושה שבועות וחצי לאחר הלידה יש לי עדין מעט מאד הפרשות דמיות.
שאלתי היא האם יתכן שזה מחזור? כ"כ מוקדם לאחר הלידה? והאם זה תקין ושכיח או שיש להבדק בהקדם? יש לי תור לרופא רק לאמצע מאי.
יש לציין כי אני שואבת לתינוק חלב אולם עיקר תזונתו היא מתחליף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר28/04/2008שלום ומזל טוב!
הכל יכול להיות, גם מחזור.
אם מדובר במשהו קל, ניתן להמתין בסבלנות לתור שלך.
אבל הכמות רבה, מלווה בכאבים או סתם מטרידה אותך ואת חוששת, תנסי להקדים את התור, או לגשת לרופא/ה אחרים שזמינים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים לא מורגשיםאורית28/04/2008
במוצאי שבת הייתי במיון יולדות עם צירים-כךהראה המוניטור.אבל אני לא הרגשתי אותם. היתה לי פתיחה 1 וחצי ובהמשך 2.הרופא שחרר אותי כששמע שאני גרה קרוב,השאלה שלי היא איך אדע להגיע לחדר לידה בזמן שאני לא מרגישה את הצירים וכמה זמן אפשר למשוך במצב כזה.? אני לא יודעת מה לעשות תענו לי מהר בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לדאוג
ד''ר בני שכטר28/04/2008אינני יודע באיזה שבוע את.
אבל אל תדאגי, בד"כ התינקות לא נופלים החוצה בלי שהאימה שמה לב.
הצירים הכואבים עוד יגיעו (אם יש לך ספק בכך) וברגע שיתחילו לכאוב באמת, גשי מהר למיון יולדות ואני מקווה שאכן תלדי מהר ויפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכרדנה28/04/2008
שלום רב,
אני בהריון תאומים (אחרי IVF)
עשיתי את הבדיקה של הסוכר יצא מעט גבוהה לכן הלכתי לבדיקת העמסת סוכר
התוצאות :
בדיקה 1- 100
בדיקה 2- 173
בדיקה 3- 132
בדיקה 4- 159
הבנתי ששתי הבדיקות האמצעיות בסדר
מה זה אומר?
זה אומר שיש סכרת?< מה קורה במצב כזה???
קצת לחוצה אשמח לקבל תשובה בהקדם
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
לדעתי יש בלבול בין הבדיקה השלישית לרביעית.
בכל אופן לפי הטבלאות החדשות יש רושם שינם 2 ערכים לא תקינים בבדיקה.
יש צורך לגשת לרופא/ה שלך להתייעצות ולראות כיצד מתקדמים (דיאטה בתור התחלה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה28/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סקירה 2 היא וגינלית או בטנית?איריס28/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בד"כ בטנית
שלי28/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוב בטנית
ד''ר בני שכטר28/04/2008אך לעיתים יש צורל לראות טוב יותר פרטים של העובר הקרובים לאגן (כגון מוח - אם הוא שוכב כשראשו למטה) ואז משלימים באופן וגינלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)