מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גרון בהריון שאלה ...לירון04/05/2008
שלום רב,
שבוע 19 סובלת מכאבי גרון האם ניתן לקחת משהו נגד...
אולי תרסיס לגרון או כדור ???
תודה מראש
לירון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי06/05/2008ניתן להשתמש בטבליות מציצה כמו רפאתריצין וכל האמצעים הרגילים והותיקים: אדים, מרק צח, תה עם לימון וכו'....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלותמיכל03/05/2008
שלום, אני מנסה להכנס להריון, קנינו ערכת ביוץ, אך כנראה שאנחנו פועלים לא נכון. ברצוני לדעת 1) מתי עדיף להתחיל? האם כאשר הבדיקה מראה עליה ברמת הביוץ, להמשיך ביום הביוץ ויום אחרי? 2) האם הבדיקה אכן אמינה וכאשר מראה עליה אכן הביוץ מתרחש. 3) האם ישנם דרכים אחרות לוודא ביוץ. 4) למי ומתי פונים (מומחה/ בדיקת זרע וכ'ו) כאשר כלום לא קורה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי06/05/20081 - ביוןם 10 של המחזור. כשהבדיקה מראה שיש ביוץ יש לקים יחסים
2 - אמינה ברוב המקרים
3 - מעקב US ובדיקות דם במסגרת מרפאת פוריות
4 - ראה סעיף 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותמיכל03/05/2008
שלום, ברצוני להכנס להריון, קנינו ערכה לביוץ אך כנראה שאנחנו פועלים לא נכון.
1) מתי עלינו להתחיל? 2) האם ישנה דרך לעלות את הסיכוי (בינתיים ערכת הביוץ לא כל כך עוזרת) 3) כיצד ניתן לדעת שהביוץ אכן מתבצע (הערכה אמינה) ? 4) למי ומתי כדי לפנות לעזרה (מומחה/בדיקות זרע וכ'ו)? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מיכל03/05/2008כי המחזור שלי סדיר, 28 יום, וכך גם הביוץ (אם אכן ניתן לסמוך על הערכה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvשירלי03/05/2008
שלום רב
רציתי לדעת מה אומרות התוצאות הנ"ל : ( שבוע 24 )
cmv igG - 13.60 positive iu/ml
cmv igM 8 negetive au/ml
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי06/05/2008הייתה הדבקה בעבר וכרגע את מחוסנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוק טוק...שירה02/05/2008
שלום רב רופאים יקרים!
אני בשבוע 17. מתי אפשר להרגיש את תנועות העובר?
חן חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי
ד''ר בני שכטר03/05/2008אם זה היריונך הראשון מתחילים לחוש בתנועות סביב השבוע ה-20.
בהיריון חוזר מתחילים סביב השבועות 17-18 (כבר יודעים לאיזו תחושה לצפות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מועד ביוץסי02/05/2008
שלום רב,
אני בת 32 ומעוניינת להכנס להריון.
רציתי מאוד לדעת:
1. אם בשלושת החודשים האחרונים התחיל לי המחזור בתאריכים: 18 לינואר, 18 לפברואר, 22 למרץ, 27 לאפריל-
מתי אמור להתקיים הביוץ שלי והאם הוא נחשב סדיר?
2. מה התקופה המומלצת לקיים יחסי מין (האם רק ביום הביוץ או כמה ימים לפני?) והאם עדיף לקיים אותן יום כן יום לא?
אודה מאוד על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ.
ד``ר איילון לחמן02/05/2008לסי שלום.
קשה לומר לך את מועד הביוץ משום שההמחזורים אינם סדירים. ניתן לברר מועד הביוץ בעזרת ערכות הניתנות לרכישה בבתי מרקחת ,או בעזרת עקומת חום.יחסי מין יש לקיים באופן חופשי אין צורך ביום כן ויום לא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ.
ד``ר איילון לחמן02/05/2008לסי שלום.
קשה לומר לך את מועד הביוץ משום שההמחזורים אינם סדירים. ניתן לברר מועד הביוץ בעזרת ערכות הניתנות לרכישה בבתי מרקחת ,או בעזרת עקומת חום.יחסי מין יש לקיים באופן חופשי אין צורך ביום כן ויום לא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם טבוריורדית02/05/2008
רציתי לדעת לגבי אופן לקיחת הדם, האם הוא מתבצע רק אחרי שהתינוק נולד ונחתך חבל בתבור או בעודו מחובר?
האם ישנה בדיקה שצריך לעבור לפני כן?
האם יש צורך להתחבר למכשירים כלשהם בזמן הלידה ?
תודה ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם טבורי
ד``ר איילון לחמן02/05/2008לורדית שלום.
הדם נלקח מהשיליה רק לאחר שהתינוק נותק ממנה. אין צורך בשום מכשירים. כן יש צורך בבדיקות דם שונות,לפני ואחרי לקיחת הדם. יש להתיעץ עם החברות העוסקות בדבר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוויאר אדום בהריוןאירן02/05/2008
שלום רב
לא מצאתי שום מאמר שמדבר האם מותר או אסור לאכול ביצי דגים (קוויאר אדום). יש שאומרים שאסור ויש כאלה שאומרים שמותר כי הם עשירים בחלבונים.. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קויאר
ד``ר איילון לחמן02/05/2008לאירן שלום.
האמת שאני לא יודע ספציפית לגבי קוויאר אדום,את נושא תכולת הכספית או האפשרות להעברת זיהומים וכך הלאה. השאלה העיקרית הינה למה דוקא בהריון כאשר עובר צעיר תלוי מאד בנו,דוקא אז נאכל דברים חריגים.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר- הריון!נופר02/05/2008
שלום! שאלה דחופה ביותר
אני חיילת ואני בהריון. אני נורא רוצה להביא את הילד, גם מהסיבה שבעבר עשיתי הפלה ועכשיו יש סיכון יותר גבוה בהפלה נוספת. הבעיה היא שאני לא יודעת מי האבא. יש לי פחות או יותר תאריכים שבהם הייתי ביחסים עם כל אחד. הרבה אמרו לי שאין אפשרות לדעת רק לאחר הלידה. אבל אני חייבת לדעת מי האבא וכך להחליט אם להשאיר או להפיל. דיברתי בטלפון עם רופא מומחה שאמר לי שהוא כן יכול להגיד לי אם אני אתן לו 2 תוצאות אולטסאונד. (אני בשבוע חמישי\ שישי). בבקשה האם יש איזשהי דרך בעולם לדעת בשלב הזה של ההריון מי האבא. זאת התקווה האחרונה שלי, אני מכונה לעשות הכל! זה נורא נורא חשוב אני ממש מיואשת. תודה נופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי02/05/2008נופר שלום
אני מציע שתשקלי קודם פעם נוספת, אולי בייעוץ עם גורם מבוגר יותר (הורים? עובדת סוציאלית?) האם את באמת רוצה את ההריון הזה, ומה ההשלכות בעתיד לגבי הורות בגיל כל כך צעיר.
אני חושב שהשיקול לגבי הסיכון בהפלה צריך להיות משני, מכיוון שכאשר ההפלה מתבצעת בחדר ניתוח עם כל אמצעי הבטיחות המתאימים, הסיכון לגבי ההריונות בעתיד הוא קטן. מה שחשוב הוא העתיד שלך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נופר03/05/2008תודה על התשובה המהירה... לגבי ההריון אני משוכנעת שאני רוצה הריון עכשיו אני הייתי אמורה להתחתן... אני אדי אדע שההריון הוא מהבחור שהייתי אמורה להתחתן איתו בוודאות אני אהיה הכי מאושרת בעולם ואביא את הילד ללא חשש או ספק. אני רוצה ילד ומוכנה לילד. אני בעלת תשובה מזה 3 שנים והמטרה שלי היא להתחתן ולהקים בית. הבעיה היחידה שלי שאני לא יודעת מי האבא ואני אהיה מוכנה לעשות הכל בשביל לדעת! אני צריכה עזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי06/05/2008כמו ששמעת מהרופא שהתייעצת איתו - US מוקדם יכול לקבוע את גיל העובר (בדיוק של 3 ימים לכאן או לכאן) ולפי זה ניתן לדעת פחותץ או יותר מתי הייתה ההפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי בהריון שבוע 19 - אשמח לתשובהלירון02/05/2008
האם אפשר לעשות עיסויים במהלך ההריון - שבוע 19 .
בעבר נאמר לי שמסז' יכול לגרום לנזק.... לא ברור לי הקשר
ואשמח לדעת מהו אם יש......
תודה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אמור להיות
ד''ר בני שכטר02/05/2008נזק כלשהוא.
אבל עליך לדווח למעסה על כך שאת בהיריון והם יחליטו מה הם עושים ומה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה:-)
לירון02/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ לעשות עיסוי בהריון
קרן02/05/2008לירון שלום !
מנסיון שלי לא כדאי לעשות עיסוי שלא עשית לפני כן בהריון.
לאחר טיפול בשיאצו , שבו המטפלת לחצה לי חזק על נקודות מסוימות
גיליתי שהעובר שלי ללא דופק. הייתי בשבוע 24.
הפעם האחרונה שהרגשתי תנועות היה כשחיכיתי בתור לעיסוי.
קשה להוכיח שזה קרה מהטיפול אך אני יודעת בוודאות שזה כן מהטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שלא ניתן להשליך מהמקרה שלך
ד''ר בני שכטר03/05/2008אם מה שאת מרגישה ומאמינה קשה להתווכח.
אבל לא הוכח בשום מקום שעיסוי יכול לגרום למוות עוברי.
כפי שציינתי קודם לכן, תעדכני את בעל המקצוע בעובדה שאת בהיריון והם כבר אמורים לדעת מה מומלץ ומה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי רזידואה והטיפול בזהשולי02/05/2008
שלום רב,
עשיתי גרידה לפני שבועיים ובביקור אצל שתי רופאות שונות נאמר לי כי יש רזידואה.רופאה אחת התבטאה : רירית הרחם עבה וחומר של ההריון נדבק לרירית, השנייה אמרה רק כי יש שאריות ברחם וכי אין רירית זה הכול שאריות.קיבלתי ציטוטק ואח"כ מטרגין שלא עזרו כמעט כלל, לא היו לי דימומים או כאבי התכווציות בעקבות זה. והבנתי מרופאה אחת שאני אמורה לעבור היסטרוסקופיה. הרופאה השנייה דיברה על גרידה עם curette קטנה יותר
שתי הרופאות אמרו שני דברים סותרים, האחת אמרה שיש סיכוי טוב שאקבל ווסת בשבועיים הקרובים ואילו השנייה אמרה שאין מצב שאקבל ווסת כל עוד יש שאריות הריון ברחם ובכלל אין רירית של ווסת שיכולה להתהוות רק כאשר הרחם יהיה נקי משאריות.
שאלותיי: האם יש סיכוי שאקבל ווסת בקרוב ואם כן האם השאריות יירדו עם הווסת?, אדגיש כי לפי אחת הרופאות השאריות נדבקו לרירית.
האם יש רירית של ווסת או אין?
ואיזה מהתהליכים בטוח ויעיל יותר מבחינת הצלחת הורדת כל השאריות ומניעת נזק עתידי, ההיסטרוסקופיה או השימוש ב- cuertte קטנה יותר,, ממש לא בא לי בעוד שבועיים אחרי כל מה שעברתי לשמוע שצריך עוד גרידה או שיש נזק שבעקבותיו יהיה לי קשה להיכנס להריון, (עדיין אין לי ילדים כלל )
אשמח להתייחסות לכל שאלותיי ,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר02/05/2008שלום לך!
תבקשי הפניה לביצוע אולטרה-סאונד במכון מסודר שמבצעים בו גם זרימות. כך יוכלו לראות האם ישנה זרימה באיזור "הרזידואה" וכך ניתן יהיה להבין אם יש או אין והאם בכלל יש צורך לעשות משהו, או רק להמתין בסבלנות.
כאשר יהיו את התשובות הברורות ניתן יהיה להתייחס הלאה לגבי פיתרונות אפשריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטראסאונד דופלר
שולי02/05/2008לצערי על מנת לקבל הפנייה ותור לביצוע אולטראסאונד דופלר בקופות החולים צריך להמתין חודשיים לפחות, ניסיתי את זה , אין לי חודשיים רזרבה בהתחשב בסכנות הכרוכות במידה ויש שארית הריון. האם אתה מכיר יכול להמליץ על מישהו באזור המרכז שיש לו את המכשור הדרוש לאולטראסאונד דופלר באופן פרטי ושניתן להזמין אצלו תור במהירות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין המלצות
ד''ר בני שכטר03/05/2008אנו לא יכולים להמליץ על רופאים ספציפיים.
תבקשי הפניה למיון ושם יוכלו לעשות.
או שתתקשרי למכוני אולטרה-סאונד פרטיים ותבררי האם ניתן להגיע אליהם לביצוע הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברישירן01/05/2008
שבוע 17 ובשבוע הבא צריכה לעשות בדיקת חלבון עוברי, תוך כמה זמן מגיעות התוצאות לבדיקה? האם זה מה שיקבע אם לעשות בדיקת מי שפיר ואם לא יהיה מאוחר מידי (בת 32 והשקיפות העורפית לא הצביעה על צורך בבדיקת מי שפיר, האם כדאי לעשות בכל אופן?
דבר נוסף....
בשבוע 17 והבטן לא ממש גדלה נראת כמו כרס, לא מרגישה עובר בכלל איך יכולה לדעת בין בדיקה לבדיקה שהכל בסדר בלי לרוץ בהיסטריה לאולטרסאונד, יש אפשרות לשמוע דופק בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר בני שכטר02/05/2008שירן יקירתי, בלי לחץ.
תודה לאל רוב ההריונות כול באפריקה עוברים בשלום בלי לשמוע כל יום דופק בבית.
התשובה של החלבון עוברי מגיעה בד"כ תוך כשבועיים-שלושה, שזה לא מאוחר אם יש צורך בדיקור מי שפיר.
האם לעשות בלי קשר לתוצאות הבדיקות שעשית עד כה? זה כבר ענינן אידיאולוגי, שאני לא אוכל לתת לך עליו תשובה. כל אחד עושה את שיקוליו ומחליט האם הוא מעונין לעשות דיקור ללא צורך רפואי ממשי בשביל להיות רגוע יותר או לא לעשות כי אין לכך המלצה או הצדקה.
אין כאן פיתרון רפואי כאשר הכל תקין, כל אחד לפי אמונתו והחלטותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיצה רחמיתדני01/05/2008
שלום.
בתחילת ההריון הרופא הבחין ב-US מחיצה ברחם (המחיצה נגעה לשק הריון), אולם בהמשך ההריון המחיצה לא נצפתה. האם ייתכן שהמחיצה הרחמית פתאום נעלמה בעצמה ללא כל התערבות כירורגית? האם יכול להיות שהעובר הסיר את המחיצה כתוצאה מהתזוזות שלו? תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיצה.
ד``ר איילון לחמן01/05/2008לרינה שלום.
אכן מוזר שהמחיצה נעלמה לחלוטין. אולי היתה מאד קטנה.אם העובר הסיר המחיצה נכניס אותו לספר השיאים של גינס.האמת שהעובר לא יכול לצערנו לטפל במחיצות.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה גבוה של בטא בהריוןשירי01/05/2008
שלום רב.
ביום 33 למחזור : בטא 903.
ביום 35 למחזור: נצפה שק הריון אחד בתוך הרחם, אמר לי לחזור בעוד 4 שבועות.
ביום 37 למחזור: בטא 7809.
העלייה נראית לי גבוהה מידי. לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא.
ד``ר איילון לחמן01/05/2008לשירי שלום.
אם אנו מתיחסים לנוסחא של הכפלת הערכים כל 24 שעות אנו בתחום התקין. החשוב כמובן לחזור על בדיקת העלקול. אמליץ אולי לחזור עליה לאחר 10 ימים ולא להמתין 4 שב,זאת כדי שניהיה לגמרי רגועים.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילייה בעייתיתשירלי01/05/2008
שלום רב;
כשביצעתי את הסקירה המאוחרת ( בשבוע 24 ) נאמר לי כי יש לי שילייה שמאלית אחורית קדמית בי-לבוטה , האם אני צריכה להיות במעקב אחר השילייה או משהו דומה ? ( יש לציין שאני עם תפר מסוג שירודקאר )
מה משמעות הדבר ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה.
ד``ר איילון לחמן01/05/2008לשירלי שלום.
השיליה אינה בעיתית,היא בעלת מבנה לא שגרתי.אין קשר לתפר שעברת.הדבר היחיד כדאי יותר להשגיח על צמיחת העובר. בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)