מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין העוברנטע11/05/2008
בבדיקת אולטרא סאונד בשבוע 12 רופא הנשים אמר שיש סיכוי של 90% לבת (עוברית)
האם ניתן לסמוך על אבחנה זו בשבוע כה מוקדם של ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין
ד``ר איילון לחמן11/05/2008לנטע שלום.
אם הרופא היה בטוח,היה אומר במאה אחוז.אגב, לא ניתן לשנות מין העובר עלפי בקשת הלקוח ,כל זמן שהוא בבטן.-סתם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
נטע12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב מהירותטליה09/05/2008
שלום,
אני בהריון עם תאומים (ספונטני) שבוע 25 וסובלת (אם אפשר להגדיר זאת כך..) מדופק לב מהיר במנוחה כ- 115 דבר שגורם למעט קוצר נשימה ועייפות.
ע"פ בדיקות דם קיים מחסור בבי 12( 150>) מה שגרם לירידת ההמוגלובין בתקופה האחרונה (בסביבות ה-10- ברזל וחומצה פולית מעל הממוצע הנדרש) ורמת האשלגן אף היא נמוכה יחסית - 3.2. בדיקת א.ק.ג יצאה תקינה.
רופא המשפחה המליץ לי לקבל עירוי של אשלגן במיון בעוד רופא הנשים סבור שהרמה היא גבולית ודפיקות הלב נובעות מהאנמיה וההריון והוא ממליץ לאכול מאכלים עשירי אשלגן (בננות וכד'...) וליטול כדור בי 12 מתחת ללשון אחד ליום ולחזור עוד מס' ימים על בדיקת הדם.
הייתי מעוניינת לדעת מה דעתכם?
האם המצב של דופק מהיר עלול לגרום לי נזק ויכול לנבוע ממחסור באשלגן?
האם כדאי לקבל עירוי או שהמאכלים באמת ימלאו את החסר? כנ"ל לגבי בי 12 - מספיק כדור אחד ליום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב.
ד``ר איילון לחמן09/05/2008לשלי שלום.
אכן שאלה קשה.הייתי ממליץ גם לבדוק את תפקודי בלוטת התריס ובמקביל לחזור על הבדיקות שהזכרת.אגב אשלגן ניתן גם לקבל בצורת כדורים ,אם זו הבעיה.גם ההמוגלובין אינו כזה נמוך שיהיה אחראי לתופעות שאת מתארת.כמוכן להרבות יותר במנוחה.אם המצב יחמיר אמליץ לפנות לאשםוז,לעשות הבדיקות בבהח וקונסליום עם כל אנשי המערכת,קרי קרדילוגים,המטולוגים,גינקולוגים.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
טליה10/05/2008תודה על המענה המהיר.
מותר לקחת כדור "כליום" בהריון? כי גם על כך הרופאים חלוקים בדעותיהם.
מה הערך התקין של בי 12 בדם? מה הטווח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה להתייחסותל "בהמשך"...
טליה11/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
ד``ר איילון לחמן11/05/2008לשלי שלום.
לא ממשברור לי האם את מתכוונת לכדורי קליום?.ניתן לקחת. אבל כל טיפול תרופתי בהריון,אך ורק דרך רופא מטפל!!.אל תיהי רופאה של עצמך.!!.רמות ה-B!@ שונות ממעבדה למעבדה. לכן לצד התוצאה רשומים ערכי הנורמה של המעבדה.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתוםקני09/05/2008
אני בשבוע 13 וסובלת מאוד מאף סתום במהלך הלילה דבר המפריע לי לנשום ולישון אשמח לשמוע הצעות לטיפול אני כבר ממש מתוסכלת ןעייפה...
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף.
ד``ר איילון לחמן09/05/2008לקני שלום.
אף סתום בדרך כלל אינו בעיה גינקולוגית. ממליץ שתגשי לרופא המשפחה או רופא המוקד.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה שנשאלה כברלילוש09/05/2008
ד'ר שלום בוקר טוב ....
אני בשבוע ה 21+2 מסתבר... כתבתי לך השבוע על דימום קל וכאבי בטן קלים בבטן תחתונה המלצת לי לגשת למיון ואכן ניגשתי מתברר שיש לי פצע קטן בצוואר הרחם וחשש לדלקת בדרכי השתן .. בכל אופן הרופא המליץ על שתייה מרובה כי היו לי גם סימני התייבשות ועל תרבית שתן ובדיקת פאפ הקטע הוא שעשיתי בתחילת ההריון בערך בדיקת פאפ והיא הייתה תקינה אז ממה אמור להתפתח פצע???? מה גם שהחשק המיני ירד ל 0 כך שאין מגע ואין כל סיבה שבעולם שיהיה פצע כזה או אחר אז ממה זה יכול לנבוע לדעתך???
אודה לך על תשובה מהירה שיהיה לכולם שבת שלום והריון קל ותקין אמן!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך.
ד``ר איילון לחמן09/05/2008לליוש שלום.
פצע מואר הרחם יכול להיגרם מסיבות שונות ולא חייב להיות קשור לקיום יחסים בהווה.למשל פצע וירלי הוא מהדבקות של שלושה חודשים קודם.לכן גשי לרופאך להיבדק,או למרפאת צוואר הרחם עלפי הפנית רופאך. בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוסיטיסזיוה09/05/2008
אני סובלת כבר שבועיים מסינוסיטיס ללא לקיחת תרופות היום הרוא נתן לי מוקסיפן 500 רציתי לדעת אם זה מסוכן בהריון(שבוע 9)? האם עדיף ללא התרופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה אבל מנסיון
לילוש09/05/2008אני גם סובלת מסינוסיטיס באופן כרוני ובשבוע ה 10 בערך חטפתי אותו חזק וזה עבר ללא שום אנטיביוטיקה פשוט מאוד קניתי כרית חימום שנקראת חממית רכשתי אותה מהסופר מחממים אותה במיקרוגל ופשוט כל הזדמנות שהייתה לי ואפילו בלילה כשהייתי נכנסת לישון הייתי מניחה אותה על האזור הכואב במקרה שלי כל צד שמאל כולל העין פשוט השתתקו אבל ברוך ה' אחרי כמה ימים פשוט כל המוגלה יצאה מעצמה זה היה דבר מדהים ללא שום תרופה ממליצה לנסות במקום אנטיביוטיקה
בכל אופן תרגישי טוב והמשך הריון קל (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנוזיטיס.
ד``ר איילון לחמן09/05/2008לזיוה שלום.
כאמור אכן המוקסיפן בטוח לשימוש בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהשדשיר08/05/2008
ערב טוב
אני נמצאת בשבוע ה-29 להריוני ומאז אתמול התחיל לי כאב בשד שמאל שמלווה בהפרשה לבנה. האם זוהי תופעה נורמלית בשלב זה של ההריון? ואם לא האם יש סיבה לדאגה????
יש לציין שהיום כבר לא היו הפרשות אבל הכאב הוא חזק ולא נעים...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי
שיר09/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר09/05/2008שלום לך!
הפרשת חלב מהשדיים בזמן היריון היא אפשרית ונורמלית.
למה רק בצד אחד ולמה זה כל כך כואב? לא יודע.
אני מציע לגשת לרופא/ה שלך לבדיקה רק בכדי לראות שהכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןשרית08/05/2008
אני בשבוע 21 והיו לי צירים מוקדמים עקב חוסר בשתיה האם מסוכן לקים יחסי מין הצירים היו ליפני שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים.
ד``ר איילון לחמן08/05/2008לשרית שלום.
אם היחסים בעבר לא גרמו לצירים,ואת שותה מספיק,וכרגע אין צירים.אפשר לנסות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה לאחר סיסי שיליהנורית08/05/2008
שלום רב,
ביצעתי בדיקת סיסי שיליה ולאחר 3 ימים הייתה לי הפרשה "קשה" עם מעט חום. ומאז שום דבר נוסף
האם זה בסדר או יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיסי
ד``ר איילון לחמן08/05/2008לנורית שלום.
התופעה יכולה להיות תקינה,אבל ממליץ שתגשי להיבדק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה- צריכה עזרהמיכל08/05/2008
אני בשבוע 30 להריון, לפני כשבוע הרגשתי הפרשות מרובות מאד וניגשתי לבית החולים בחשש שאולי מדובר בדליפת מי שפיר, לאחר בדיקה נמצא נוזל פטרייתי מרובה (ללא דליפת מי שפיר).
קיבלתי טיפול אגיסטן ל 3 ימים במשחה.
סיימתי את הטיפול לפני יומיים אבל לא עבר לי עדיין מרגישה את אותן תחושות לא נעימות הכוללות הפרשות מרובות, האם אני יכולה לעשות עוד "סיבוב" של אגיסטן לעוד 3 ימים??? הרופא שלי בחו"ל עד יום שישי הקרוב......
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה.
ד``ר איילון לחמן08/05/2008למיכל שלום.
ניתן לשים אגיסטן. השאלה אם יפתור הבעיה. ממליץ שתגשי שוב להיבדק,או במוקד,או רופא מחליף ואם אין כדאי אפילו לחזור למיון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעש חזקליאן08/05/2008
בחגיגות העצמאות עמדתי בקרבת רמקול של מוזיקה, המוזיקה הייתה רועשת כי הייתה הופעת רוק!
אני בשבוע 19 שבו מתפתחת השמיעה של העובר, האם יש לכך השפעה? עמדתי כ10 דק' לרבע שעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש
ד``ר איילון לחמן08/05/2008לליוש שלום.
הסיכוי שמשהו פגע בעובר הינו מאד קטן. כרגע לא ניתן כמובן לדעת.להבא כמובן יש להשתדל מלעשות דברים חריגים בהריון. אבל שוב הסיכוי הפעם קטן מאד.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי בדיקת מי שפיראבי07/05/2008
שלום,
אני כעת באמצע השבוע ה-20 להריון (ראשון). לפני חמישה ימים ביצעתי בדיקת מי שפיר. ביומיים האחרונים אני סובלת מכאבים באזור הרחם שמרגישים כמו מתיחה חזקה של הרחם, עד כדי כך שחלק מהזמן קשה לי לעמוד זקופה (לא מדובר בכאבים חזקים, אלא יותר בתחושה של אי נוחות גדולה). כמו כן, אחרי מתן שתן אני מרגישה כמה שניות של כאב, כאילו איבר שהיה מתוח חוזר לגודלו הרגיל. בדיעבד אני מבינה שתחושות אלו היו קיימות כבר מהיום שלמחרת ביצוע הבדיקה אך בעוצמה חלשה יותר, והן התגברו כאמור ביומיים האחרונים. יש לציין שהכאבים אינם סדירים, יכולים לא להופיע כמה שעות ואז להגיע ולא לעזוב לשעה. אתמול נבדקתי אצל רופא שאמר כי כמות מי השפיר תקינה וככל הנראה מדובר בצירים, כי מדובר בתופעה נפוצה לאחר בדיקת מי שפיר וכי עליי לנוח עד שהכאבים יעברו - אך עד עכשיו הם אינם עוברים. שאלותיי: האם תיאור הכאבים אכן מתאים למצב של צירים? האם אכן אין סיבה לדאגה או שמא יש סכנה לעובר? תוך כמה זמן סביר לצפות שהכאבים ייעלמו והאם הם עלולים לשוב ולהופיע בהמשך? כמו שאפשר להבין, אני מודאגת מאוד....
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר08/05/2008שלום לך!
יש צורך במעקב. אם הכאבים מתגברים, יש חום, דימום, חשד לירידת מים, רצוי לגשת לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ על הבטן שבוע 36שימרית07/05/2008
אני בסוף שבוע 35 (36 ביום שישי). זהו ההריון השלישי שלי. בהריון הראשון ילדתי יום אחרי המשוער ובהריון השני ילדתי בסוף שבוע 38. התינוק ממוקם בתעלת הלידה כבר מעל שלושה חודשים. בפסח הרגשתי דקירות ולחצים, כנראה מהמאמץ, אך זה נרגע. עכשיו אני יושבת ומרגישה מעט לחץ בפי הטבעת, מעין רצון לעשות יציאה ולחץ בבטן. אין לי מושג אם זה צירים או לא, כיוון שבשני ההריונות הייתה לי ירידת מים והתחילו צירים רק לאחר התערבות זירוז. מה לעשות? אני מרגישה את תנועות העובר, אך אני מרגישה גם לחץ בבטן, כאילו יושבים לי על הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא יכול לדעת מהבית
ד''ר בני שכטר08/05/2008האם אלו צירים או לא.
אם הענין מתגבר אז יש צורך בביצוע מוניטור ובבדיקה וגינלית לראות האם ישנה פתיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזלמיכל07/05/2008
שלום לכם,
אני בשבוע 20 + 5. עקב ירידה בהמוגלובין הרופאה המליצה על נטילת כדורי ברזל.
מתוך ניסיון להמנע מתופעות הלוואי של כדורי ברזל קניתי ברזל עדין של סולגר.
התחלתי לקחת את הכדור מזה כמה ימים ומאז יש לי בחילות נוראיות ואי נוחות בבטן.
האם ייתכן שכדורי הברזל גורמים לכך על אף ההבטחה על הקופסא כי הכדורים אינם גורמים לתופעות לוואי במע' העיכול?
האם תתכן הסתגלות של הגוף לכדורים הללו אשר תעלים את התופעות הללו או שרצוי להחליף
סוג ברזל?
האם יש לכם המלצה על סוג נוסף של ברזל שאמור לגרום למעט תופעות לוואי?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט יתכן
ד''ר בני שכטר08/05/2008כי התופאות נגרמות מהכדורים.
גשי לרופא/ה שלך ותתייעצי איתם לגבי סוג אחר של כדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי07/05/2008
באיזה שבוע/ חודש פוחת הסיכון להפלה באופן משמעותי? מתי בד"כ נהוג כבר לספר שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אישית
ד''ר בני שכטר08/05/2008ככל שהשבועות חולפים הסיכון יורד.
משמעותית ישנה ירידה אחרי שבוע 13-14.
הייתי ממתין לשקיפות ואם הכל תקין, אולי קצת מתיר את הרסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי07/05/2008
היי! אני כעת בשבוע 8 לאחר אולטראסאונד ראשון שיצא ב"ה תקין. עכשיו הרופא נשים שלי אמר שאני צריכה לפנות למעקב הריון. עפ"י מה שהבנתי צריך לקבוע גם לרופא וגן לאחות. אני גרה בקרית אתא, מעקב הריון רפואי הוא מחוץ לקריה שם אפשר לקבוע גם לרופא וגם לאחות והבנתי שמעקב אחות אפשר לעשות בטיפת חלב בקריה. אני ממש מבולבלת ולא מבינה לאן כדאי ללכת ולמי לפנות. האם זה טוב בטיפת חלב והאם יש קשר בכלל למרפאה או עדיףך הכל במרפאה וזהו? סליחה על האורך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה של נוחות
ד''ר בני שכטר08/05/2008תעשי מה שנוח לך.
אם את רוצה לאחד בין הרופא לטיפת חלב, תלכי לשם.
אם את רוצה להפריד , תפרידי.
לשיקולך בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)