מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 6שלי24/11/2013
היי,
לפי תאריך המחזור האחרון (12/10/2013) אני אמורה להיות בשבוע 6,
היום עשיתי בדיקת בטא והתוצאה הייתה 72793.7 (ללא טיפולי פוריות כלשהם)
האם התוצאה נחשבת גבוהה יחסית עם סיכוי להריון עם תאומים?
יש לי תור לאולטראסאונד רק לעוד שבועיים ואני סקרנית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 6 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/11/2013יתכן תאומים ויתכן אחד בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל מבוגרפשושית24/11/2013
שלום
אני בת 39 , חולה בסוכרת.
אני מתלבטת לגבי עיתוי נסיון כניסה להריון באופן טבעי. ברצוני לברר האם הסכוי להריון טבעי בגיל 39 , גדול בהרבה מהסיכוי לכך בגיל 40 או שמא אין הבדל משמעותי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בגיל מבוגר - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/11/2013לא הירידה בפוריות הדרגתית מגיל 35
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- palmitatli24/11/2013
שלום רב
קניתי תוסף פרנטל מארה"ב בעל המלצות רבות.
זכור לי מההריון הקודם כי ישנה בעיה עם נטילת ויטמין A בהריון. קראתי את רשימת הרכיבים בתוסף שרכשתי ושם כתוב כי הויטמין A מגיע בצורת PALMITAT.
האם מותר בהריון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר palmitat - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/11/2013תכשירים המיועדים להריון מכילים ויטאמין A בכמות קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןעדי24/11/2013
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון, הביוץ שלי היה לפני שבוע וחצי וקיימנו יחסי מין כמעט כל השבוע (באותו זמן של הביוץ), המחזור שלי צריך להיות רק בעוד ארבעה חמישה ימים,
ואני מרגישה ממש כאבים בחזה בקושי יכולה לגעת בו (אין לי את התופעה הזאת לפני מחזור) האם כדאי לי לעשות בדיקת הריון? או שלחכות לזמן המחזור ולראות אם מאחר?
קשה לי להתאפק!! :)
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/11/2013דנה -להתאפק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור
דנה01/12/2013היי..
בהמשך לשאלה הקודמת..
עשיתי בדיקת הריון בייתית לפני שבוע יצא שלילי,
עשיתי שוב לפני יומיים (כי הווסת כבר התחילה לאחר) ושוב יצא שלילי,
הסימנים שיש לי: כאבים חזקים בשדים מידי פעם דקירות קטנות ברחם בצד שמאל,
המחזור האחרון שלי היה ב- 01.11
האם יש עוד סיכוי שאני כן בהריון? למרות הבדיקות השליליות?
יש לציין שהמחזור שלי מאוד סדיר בד"כ מקבלת כל 28 ימים.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושמי דנה.. לא יודעת מדוע זה רשם עדי
דנה01/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה מאוד בעקבות תוצאות סקירת מערכTALI22/11/2013
שלום לכולם, אני בשבוע 22 בת 34 וחצי, עשיתי חלבון עוברי ושקיפות עורפית והתוצאות הראו על סיכוי נמוך לסתמונת דאון ולכל שאר התסמונות.
היום עשיתי סקירת מערכות מאוחרת ( לא עשיתי סקירה ראשונה) ויצאו ממצאים קצת מדאיגים:הסקירה יצאה תקינה והעובר נמצא תקין לגיל ההריון אך הרופאה ראתה שיש שני מוקדים אקוגנים בחדר שמאל בלב, שיש לי רק 2 כלי דם בחבל הטבור וכנראה בגלל זה העובר נמצא באחוזון 11. היא הפנתה אותי לעשות יעוץ גנטי ואחר כך מי שפיר או בדיקת דם CFFDNA. אני לחוצה מאוד והייתי שמחה לשמוע דעה נוספת. יש לציין כי גם בעתי הקטנה בת 3 וחצי היתה קטנה בהריון.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה מאוד בעקבות תוצאות סקירת מערכ - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/11/2013ממליץ לפנות ליעוץ גנטי רשמי ובדיקת אקו לב עובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- amylase b 110 סוף שבוע 7abc22/11/2013
שלום,
מחר אני מתחילה שבוע 8
היום הגיעו תוצאות של בדיקות דם בהן ערך עמילז b 110
הערך העליון הוא 100
קראתי שערך גבוה העמילאז יכול להעיד על הריון מחוץ לרחם.
יש לציין שאין לי דימומים כלל.
האם אני צריכה לדאוג כי אני דיי בחרדות ולא יכולה לדבר עם רופא הנשים עד לשבוע הבא.
תוצאות חריגות נוספות היו
urea b 10 גבול תחתון 17
uric acid b 2.2
גבל תחתון 2.6
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 7 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/11/2013בוקר טוב
האם בוצעה בדיקת על קול ???
בשבוע הזה כדאי לבצע על קול וגינאלי לראות הריון עם דופק ברחם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בעוד שבוע יש לי תור
Abc22/11/2013האם ללכת למרכז לרפואה דחופה על מנת לבצע אותה באופן דחוף לאור התוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בעוד שבוע ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/11/2013בוקר טוב
אם אין כאבים
אם אין רגישות בבטן
כדאי ללכת רק למען ההרגשה הטובה שלך.
אם יש כאבים --- סיבה רפואית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינה ביפידיה לאישה בהריוןהילה22/11/2013
שלום,
בת 26 הריון ראשון , במהלך בדיקות התגלה אצל אורטופד ספינה ביפידיה s1,s2.
כעת בשבוע 37 , לקחתי חומצה פולית מוגברת בהריון.
מה ההשלכות מבחינת תהליך הלידה?
אפידורל? מרדים?
איך אני יכולה לסייע לצוות הרפואי?
מה עליי לדעת?
אשמח לדעת הכל מהידע שלכם.
החשש שלי הוא שאגיע ללידה ולא יהיה זמן לרופאים ללמוד את המקרה שלי....
תודה רבה ויום נפלא (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קל
הילה22/11/2013תיקון קל על מה שכתבתי לעיל:
הנתון הנכון הוא:
ספינה ביפידיה מינורית L5
Nv ללא שינויים
לא נעשתה סריקת מערכות או חלבון עוברי במהלך ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספינה ביפידיה לאישה בהריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/11/2013כדאי לפנות לחדר לידה שבו תלדי מספר חודשים לפני הלידה לבדיקת מרדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות וחולשה בשליש השניהריונית_אחת21/11/2013
שלום רב
אני בת 34, בהריון שבוע 16.
אני סובלת מעייפות נוראית וחולשה שהחלו בסוף השליש הראשון (שבוע 12) ורק הולכות ומחמירות.
אני ישנה 9 שעות בלילה ועדיין בקושי מתפקדת.
בנוסף אני גם יותר ויותר צמאה וכל הזמן שותה הרבה מים.
אני לוקחת תוספת ברזל וגם מולטי ויטמין שמכיל ברזל. בתחילת ההריון ההמוגלובין היה תקין.
גם ה-TSH בתחילת ההריון היה בסדר 2.68
סוכר בצום היה תקין - 88
מבחינת משקל - למרות שאני די מקפידה לשמור - עליתי כבר מעל 5 ק"ג
כבר לא יודעת מה לעשות, ממש קשה לי להתרכז בעבודה :-/
אשמח להמלצה,
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות וחולשה בשליש השני - תגובה
ד``ר אריה לידור21/11/2013שלום לך
למרבה הצער אין תרופת פלא לעיניין . מציע שתבצעי ספירת דם .יש להרבות באכילה ושתיה . כמו כן מומלץ מעקב לחץ דם ונטילת טבליות B12.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
הריונית_אחת21/11/2013אפנה לרופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפוציטים נמוכים בהריוןטלוש21/11/2013
שלום,
ביצעתי היום בדיקות דם (אני בהריון ובעוד יומיים נכנסת לשבוע 8)
ישנן כמה חריגות שקצת הדאיגו אותי. שאלתי היא האם ללכת לרופא המשפחה מחר או לחכות לתור שלי אצל רופא הנשים בעוד שבוע בדיוק?
יש לציין שאני מצוננת עם בלוטת לימפה מעט מוגדלת אך ללא חום (הרופא חושד במשהו ויראלי)
הערכים הם:
%לימפוציטים: 14.6 (ערך תחתון 22)
הבנתי שאני אמור להציג גם את הערך # לימפוציטים והוא 1.39 (ערך תחתון 14.6)
ערך mpv mean platelel volume הוא 14.1 (ערך עליון 12.9)
%נויטרופילים 75.4 (ערך עליון 75)
#נויטרופלים 7.18 (ערך עליון 7.7)
האם הדבר תקין? אני יכולה לחכות לביקור את רופא הנשים ביום שישי הבא או שעלי ללכת לרופא משפחה מחר?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפוציטים נמוכים בהריון - תגובה
ערכים אלו הם שינויים תקינים בהריון . בלי קשר בקרי אצל רופא המשפחה משום הצינון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ביקרתי הבוקר אצלו האם
טלוש21/11/2013קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה! :)
ביקרתי אצלו הבוקר, האם ללכת מחר שוב בכדי שיראה את ערכי בדיקת הדם או שאחכה לרופא הנשים בעוד שבוע?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ביקרתי הבוקר אצלו האם - תגובה
ד``ר אריה לידור21/11/2013המתיני לרופא הנשים שלך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וקרינת סלולרלילי21/11/2013
הנייד שלי,מסוג c2,מונח תמיד בכיס האחורי השמאלי.
גליתי לשמחתי ,ב U.S,שאני בשבוע 9 ושהביוץ קרה בשחלה השמאלית
מאז במקום לשמוח אני בפחד נורא מהשפעת הקרינה על עוברי ומנזק מוחי .
בבקשה ענו לי מה באמת הנזק ועד כמה הוא נורא.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וקרינת סלולר - תגובה
אין כל וודאות כי נגרם נזק כל שהוא למשתמש בטלפון סלולרי וכן לא לעובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומה + טונוס רחם מוגבר שבוע 8+4Aya19/11/2013
שלום,
בתהליך פונדקות בחו״ל.הריון תאומים.
בבדיקה מהיום, גודל העוברים תקין,דופק תקין,כמות נורמלית של מי שפיר.
הבעיה: נמצאה המטומה בגודל 2ס״מ*1ס״מ וכן טונוס רחם מוגבר.
הפונדקאית אושפזה למנוחה.
מה מידת הסיכון להריון לאור המטומה והטונוס המוגבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה + טונוס רחם מוגבר שבוע 8+4 - תגובה
אין כל סיכון אם נמצא דופק עוברי תקין וממדי ההמטומה אינם צומחים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצר נשימה בהריון מתקדםסופי19/11/2013
שלום רב,
אני בשבוע 32 להריון. לאחרונה חווה קוצר נשימה בכל פעולה שאני עושה. לאחרונה הייתי אצל קוסמטיקאית, בטיפול פנים, ובשלב של אדים על הפנים (במשך 15 דקות) הרגשתי ממש מצוקת אוויר. ניסינו להקל על התופעה, ואף הצלחנו, אך עדיין נלחצתי מאוד. השאלה שלי, האם העובר מרגיש גם מצוקה בחמצן כשאני מרגישה חוסר באוויר..? האם זה השפיע או חלילה עשה נזק..? איך ניתן להקל על התופעה..?
תודה מראש,
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצר נשימה בהריון מתקדם - תגובה
אין כל סכנה לעובר . קוצר נשימה אופייני להריון . רצוי להמנע מתנוחות שכיבה ממושכת חוץ משינה וגם אז כשהראש מוגבה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 13דפנה19/11/2013
שלום רב,
אני בשבוע 13 וחשה מן דקירות הולכות וחוזרות לרוב בצד ימין (לפעמים גם בשמאל). כמו כן החל משבוע 9 כתמים חומים לא באופן קבוע ( בעיקר לאחר התרוצצות רבה שלי במשך היום) הדבר לא מדאיג עפ"י רופא הנשים שלי ובאמת בכל פעם שאני נחה זה חולף. בבדיקות אולטראסאונד, שקיפות עורפית הכל בסדר ב"ה. האם יש עוד משהו שמומלץ שאבדוק/ אתייחס אליו פרט למנוחה וההמתנה לסקירה הראשונה שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 13 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ19/11/2013כאבים ודימום בתחילת הריון קורה לא מעט אך מחייב התייחסות.
יש לחדול ממאמצים או פעילות הגורמת להופעת הדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בשליש הראשון של ההריוןסתיו19/11/2013
היי,
אני כרגע בשבוע השביעי להריון ומתכננת טיסה לארה"ב לכשלושה שבועות בשבוע ה11 -כלומר אחזור בטיסה בשבוע 14.
רופא הנשים שלי אמר כי אין בעיה לטוס בשלב זה של ההריון. האם באמת אין סיכון בכך?
האם יש סיכוי להפלה בגלל הטיסה ו/או סיכון לקרישי דם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בשליש הראשון ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור19/11/2013בוקר טוב
אין סכנה בטיסה
צריך ביטוח רפואי טוב מאוד למקרה בעייה בUSA
למניעת קרישה בטיסה צריך ללכת במטוס, לקחת מיקרואספירין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילייה נמוכהויקי17/11/2013
שלום,
אני בשבוע 16 להריון הרביעי שלי. כל ההריונות עד עכשיו היו בלי בעיות ובלידה רגילה. שבוע שעבר ביצעתי סקירה מוקדמת ונודע לי שהשילייה שלי נמוכה כ15 מ"מ מהפתח (אחורית). אציין שאין לי דימומים.
רופאת הנשים שלי לא אמרה לי שום הגבלות וגם אני חוץ מסיכוי לקיסרי לא ידעתי על כלום. לאחר שנכנסתי לכל מיני פורומים, ראיתי שיש הגבלה לקיום יחסי מין וטיסות.
אני אמורה לטוס בעוד שבועיים לפריס ל 5 ימים.
אם אבצע אולטראסאונד בעוד שבוע יש סיכוי לראות אם היא עלתה?
מאיזה מרחק זה נחשב "בטוח"?
האם יש סיכון כלשהו אם אטוס?
אני מרגישה טוב, ומאוד רוצה לטוס...
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה בהקדם!
ויקי18/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי????
ויקי20/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילייה נמוכה - תגובה
אין כל בעיה בהריון עם שליה נמוכה ולא חלה עלייך שום מגבלה מבחינה זו כולל טיסה. אין צורך בניתוח קיסרי בגלל מיקום שליה זה . ייתכן ואולטרהסאונדים הבאים תעלה קצת השליה אך כאמור גם אם לא אין כל בעיתיות במיקומה הנוכחי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)