מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדוע אתם מדלגים על שאלותיי????נטע12/11/2013
שלום רב,
זו הפעם השניה שאתם מדלגים על שאלה שאני שואלת כאן.
(כמובן, שאלות בנושאים שונים).
אודה לכם, אם תענו הפעם לשאלה שלי.
להלן השאלה ששאלתי בתאריך 9.11:
לרופאי הפורום שלום רב,
אני בת 42. בהריון. תאריך ווסת אחרון (מחושב לאחר טיפולי פוריות: 14.8.13).
בתאריך 2.10.13 (שבוע 7)- אולטרה סאונד ראשון (עם דופק).
והתוצאה היתה: 7W 1d.
(כלומר, גיל ההריון דיי תואם לגיל האולטרה סאונד).
מצד שני, בתחילת השבוע הזה, עשיתי בדיקת שקיפות עורפית.
כאשר לפי תאריך וסת אחרון - אני אמורה להיות בשבוע 11 ו- 5 ימים.
ולפי תוצאות שקיפות עורפית:
Week 12
Day 3
והשאלות:
א. האם שקיפות עורפית בשלב מתקדם זה - יכולה לגרום לחישוב מחדש של גיל ההריון?
ב. אני אמורה לבצע סקירת מערכות מוקדמת.
הרופא שאליו אני מגיעה, מבצע את הבדיקה משבוע 15 (בדיקה ביטנית).
ולכן, חשוב לי לדעת אם לשנות את תאריך הסקירה המוקדמת בעקבות "הגיל החדש" שגילו בשקיפות העורפית?
או, להשאיר את התור לפי הגיל הקודם (שנקבע לפי וסת אחרונה?
הרבה תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אתם מדלגים על שאלותיי???? - תגובה
ד``ר אריה לידור13/11/2013שלום לך
בצעי את הסקירה במועד שנקבע לך שהוא אכן מתאים לביצוע בדיקה זו .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור מחזורמאי11/11/2013
שלום
אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין לא מוגנים יום לפני תאריך קבלת המחזור שלי ( המחזור שלי סדיר ) ועד עכשיו לא קיבלתי מחזור ועברו כבר 10 ימים . עשיתי בדיקת הריון ביתית לפני כמה ימים ויצא שלילי . ממה נובע האיחור ?
אני לא לוקחת גלולות אגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור מחזור - תגובה
אם את נוטלת את הגלולות כסדרן הסיכוי להריון אפסי . לעתים לא מופיע וסת גם אם לוקחים את הגלולות כסדרן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סקר ביוכימיהריונית11/11/2013
תוצאות בדיקות:
שקיפות עורפית 1:4444
DS 1:130
אין הסטוריה של מחלות גנטיות
אני בשבוע 13
האם אצטרך לעשות בדיקת סיסי שליה או דיקור מי שפיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סקר ביוכימי - תגובה
אם זה הסיכון לתסמונת דאון התשובה חיובית . יכולה גם לבצע בדיקת קריוטיפ עוברי בדמך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קריוטיפ עוברי
הריונית14/11/2013*מהי בדיקה זו? האם היא מחליפה את בדיקת מי השפיר?
*האם תוצאות הסקירה הראשונה והחלבון העוברי יכולות לסייע בהחלטה באם לבצע בדיקת מי שפיר?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PROTEIN- URINE 24h גבוה!!!!קרן11/11/2013
שלום רב, אני בהריון בשבוע 23 עם סכרת נעורים A1c 5.8, ביצעתי לפני שבוע בדיקת שתן כללי ורמת החלבון שם PROTEIN- U STRIP יצא שלילי. אתמול ביצעתי איסוף שתן 24 ש' והיום קיבלתי תוצאה של PROTEIN- URINE 24h
313!!!!!!
ותוצאה של PROTEIN- U SAMPLE 12.5
עלי לציין שאני לא רואה בצקות חריגות ולחץ הדם תקין. יכול להיות שאם אתמול היו לי ערכי סוכר מעט גבוהים של 170-180 זה יכול להשפיע? אשמח מאוד לשמוע את דעתך? על מה זה יכול להעיד.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PROTEIN- URINE 24h גבוה!!!! - תגובה
מאד רצוי לחזור על הבדיקה ולהוסיף גם תפקודי כליה מלאים
ממליץ מעקב מרפאת הריון בסיכון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי סרזטיעל11/11/2013
שלום, האם בין החפיסות של כדורי סרזט עושים הפסקה? והאם זה משנה אם לוקחים בבוקר או בערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי סרזט - תגובה
ד``ר אריה לידור13/11/2013שלוםלך
הנטילה ללא הפסקה ולא משנה באיזו שעה משעות היום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנח שליה קידמיעירית11/11/2013
שלום.
האם מנח שליה קדמי בהכרח מחייב ניתוח קיסרי?
והאם גם מומלץ שלא לקיים יחסים בשל כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנח שליה קידמי - תגובה
מיקום שליה קדמי הוא תקין לחלוטין ולכן אינו מחייב ניתוח קיסרי או כרוך בכל מגבלה אחרת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בהריון תאומים ivf שבוע 10לולה 2611/11/2013
שלום
לא יודעת מאיפה להתחיל.. בת 26 בהריון תאומים ivf-icsi בשבוע 10+1.. לפני שבוע ירד דימום ונחלש והפך להכתמות חומות הייתי במיון ואמרו שהכל בסדר וראו דופק וגודל לשני העוברים.. אתמול בליילה ירד לי דימום חזק כמו מחזור רצתי למיון הם בדקו צוואר רחם אמרו לי שהוא סגור וארוך.. ובדקו דופק וגודל לשני העוברים והכל בסדר.. אבל הרופא אמר לי שהוא רואה פס של דם בצילום לא בתוך שקי ההריון בחוץ.. הוא אמר שאולי זה נופל ויוצא עם דימום וקרישים.. ואולי זה משפיע על השליה וגורם ניתוק שלייה.. את המשפט הזה לא הבנתי אותו אוליי גם הוא לא אמר כך בדיוק.. לא הייתי מרוכזת.. אז מהנסיון שלכם 1. מה זה הדימום הזה והאם זה מסוכן? אני מתה מפחד..2. לפני שירד לי דם בבוקר הייתי אצל רופאה ועשיתי אולטראסאונד ואמרה ששניהם בסדר אבל היה עובר אחד שמתנועע כל הזמן בצורה מוגזמת כל הזמן זז בקושי הצליחה למדוד אותו.. ובליילה במיון אחרי הדימום גם הוא נראה באותו מצב כל הזמן משתולל בצורה מוגזמת.. האם זה מרמז על משהו?? 3. אמרו לי להמשיך בתמיכה שאני לוקחת שהיא 1 פרוגנובה ו 3 אינדומטרין.. האם יש עוד משהו שאני צריכה לקחת כדי לשמור על העוברים חוץ מהאינדומטרין והפרוגנובה?? עזרה בבקשה עוד מעט אני משתגעת עזרהההההה בבקשההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בהריון תאומים ivf שבוע 10 - תגובה
המשיכי במעקב אולטרהסאונד מדי מספר ימים במידה והדמם קיים . כל עוד יש דופק ל 2 העוברים אין סיבה לחשוש .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו דלקת בדרכי השתן?eiv11/11/2013
שלום
אני בשבוע 27 להריון ויש לי כבר כמה ימים קושי מוזר במתן שתן, בתחילה קשה לי להוציא שתן ואז יוצא בזרימה ממש חלשה, לפעמים ממש כמה טיפות יוצאות. כמובן שיש לי שתן בתכיפות ממש גבוהה אך בקושי יוצא לי עם תחושה שאני צריכה ללחוץ עם קצת כאב עמום אך ללא צריבה.
האם זו דלקת בדרכי השתן? מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זו דלקת בדרכי השתן? - תגובה
בצעי בדיקת שתן לתרבית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנה10/11/2013
שלום
מה הסיכויי להריון יום לפני הביוץ
4.11קיימתי יחסים וב5.11התרחש הביוץ
כבר שלושה ימים כאבים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור
המזור סדיר כול 19 לחודש
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אריה לידור10/11/2013שלום לך
כיוון שמשך חיות הזרע כ 3 ימים יש סיכוי טוב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם וחיסונים לפני היריוןיעל10/11/2013
שלום,
אני ובעלי מתכננים להיכנס להיריון. לשם כך, הרופא המטפל הפנה אותי לסדרת בדיקות דם. יש לי מספר שאלות בנושא:
1. בהיותי ילדה, לא חליתי באבעבועות רוח. לפי אתר משרד הבריאות, יש צורך להתחסן למחלה זו לפני היריון. בבדיקת דם שעשיתי, התוצאות הן: VARICELLA ZOSTER IgG - Weakly Positive
VARICELLA ZOSTER IgM - פסול
ידוע לי ש-IgG הכוונה לנוגדנים שמצביעים על חיסון קיים למחלה. מהי המשמעות של Weakly Positive? האם המשמעות היא שאני מחוסנת, או שרמת הנוגדנים נמוכה מדי ואני צריכה לעבור חיסון נגד אבעבועות רוח לפני הכניסה להיריון?
מהי המשמעות של "פסול" בתוצאה של IgM?
2. באתר משרד הבריאות מצוין כי אני צריכה לעבור גם בדיקת דם לראות אם אני מחוסנת לחצבת וחזרת. האם אכן כך? כי הרופא שלי לא נתן לי בדיקות אלו... האם זה הכרחי? האם יש צורך להתחסן לחצבת וחזרת לפני היריון?
3. מהי משמעות תוצאות הבדיקות הבאות:
TOXOPLASMA IgG - Positive >15
TOXOPLASMA IgM - Negative
RUBELLA Ab IgG - Positive
CMV IgM - negative
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם וחיסונים לפני היריון - תגובה
רמת חיסון נמוכה לוריצלה . יכולה להתחסן אך להמתין עם ההריון לאחר החיסון.
אין צורך בחיסון לאדמת חזרת או חצבת . מחוסנת לטוקסופלזמה .
פסול משמעו = לא נבדק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, וכמה שאלות המשך
יעל14/11/20131. אם כן, במקרה של תוצאת weakly postive בבדיקת נוגדנים לאבעבועות רוח, האם *ניתן* להתחסן או היית *ממליץ* להתחסן כנגד אבעבועות רוח?
2. כמה זמן יש להמתין ממועד מתן החיסון נגד אבעבועות עד שניתן להיכנס להיריון?
3. מהי משמעות התוצאות הבאה:
CMV IgG - Negative
CMV IgM - Negative
האם ניתן להתחסן ל-CMV? אם לא, מהם אופני הזהירות הנדרשים?
בתודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
יעל14/11/2013אציין שבנושא חיסון לאבעבועות רוח, בחלק מהמקומות ראיתי שרשום שיש להמתין חודש ממועד קבלת החיסון עד לכניסה להיריון, ובחלק מהמקומות ראיתי שרשום שיש להמתין שלושה חודשים. מהו מועד ההמתנה המומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית בשילוב B12אור10/11/2013
שלום,
אני בשבוע 6.
בשל בחילות אני לא מצליחה למצוף את כדורי החומצה פולית בשילוב B12.
האם זה בסדר שאבלע את הכדור במקום למצוץ אותו מתחת ללשון?
והאם אני יכולה לבלוע שני כדורים ביום, במקום אחד?
B12 - בכמות של 1200 מק"ג
חומצה פולית - 400 מק"ג
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית בשילוב B12 - תגובה
יכולה להמשיך בחומצה הפולית בבליעה . האם רמות הB12 בדמך מצדיקות את נטילתו?
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות ושלשוליםאני09/11/2013
שלום, בשבוע 11+3, בשלושה ימים האחרונים אני משלשלת ומקיאה ללא חום.עד עכשיו לא היתה לי הרגשה כזו... יש לי שקיפות עורפית עוד שבוע וחצי. האם כדאי ללכת לרופא נשים לפני כן או שזה בסדר לחכות עד השקיפות? תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות ושלשולים - תגובה
פני לרופא משפחה לטיפול בשלשולים והרבי בשתיה . יכולה לבצע את בדיקת האולטרהסאונד כמתוכנן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן הריון?לימור07/11/2013
בת 29.5 ילדתי לפני שנה ושלוש בקיסרי בעברי שני הריונות נוספים אחד נגמר בהפלה רצונית ואחד בגרידה בשל אי התפתחות דופק. להריון אחד נכנסתי בטעות ולשניים האחרים תוך חודשיים. כעת מנסה להרות מזה 8 חודשים וטרם הצלחתי. המחזור עד כה סדיר בין 27-28 ימים. החודש כאבי ביוץ ביום ה20 למחזור ובדיקת אולטרסאונד יום אחריי הרופא אמר שרופא נוזלים של אחרי ביוץ וככל הנראה היה זה הביוץ. היום הייתי אמורה לקבל מחזור (באופן רגיל). החום גבוה יחסית 37 פלוס כאבי מחזור באים והולכים הרגשה שעומדת לקבל ולא קיבלתי. האם ייתכן הריון? מתי לבדוק? (בבדיקה ביתית נצפה פס ממש בלתי נראה על סף המדומיין:))
תודה רבה וסליחה על האורך
מקווה שאולי החודש הוא החודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ייתכן הריון? - תגובה
כדאי שתבצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת הבית כשאני בהריוןד``ר איילון לחמן07/11/2013
אם אני מזמינה צבעי לצביעת הבית כשאני בהריון, כמה זמן כדאי להתרחק מהבית עד שכבר מותר לשאוף את הריח? ואם הוא צובע חדר אחד בבוקר, האם מותר להיות בערב בחדר אחר או שצריך להתרחק לגמרי מהבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת הבית בהריון - תגובה
רצוי להתרחק ליממה מהחדר הצבוע . אין בעיה לשהות בשאר החדרים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכדאי גם שהצבע ישתמש בסופרקריל 2000
מיקה11/11/2013זה צבע בעל תו תקן ואפשר לאחר שמתנדף הריח כבר לשהות בחדר, בררתי בזמנו במכון הטרטולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. יופי
מיכל11/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידהטל07/11/2013
היי,
בת 32, חודשיים ושבוע לאחר לידת בני, לידה וגינאלית רגילה. אני מניקה
בינתיים לא קיבלתי מחזור.
הבנתי שמחזור מתעכב כשמניקים. בינתיים חזרתי לקיים יחסי מין עם בעלי
זה שאין מחזור זה אומר שבינתיים איני יכולה להיכנס להריון? או שכן...?
קצת מבלבל אותי העניין הזה, אם כן או לא.....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר לידה - תגובה
אינך מוגנת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשרי כניסה להריון
טל17/11/2013אם עדיין לא חזר לי המחזור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה תודה.
טל21/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)