מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון או לא?מ06/08/2013
שלום,
עשיתי מעקב זקיקים לביוץ. אני יודעת שבדיוק לפני שבועיים היה הביוץ שלי. ליתק דיוק בין יום שני לשלישי. טרם קיבלתי מחזור ומאתמול יש לי כאבי מחזור כאילו אני במחזור אולם בדיקת דם להריון יצאה שלילית אתמול.
מה זה אומר?
המחזור אל היה אמור כבר להגיע- 14 יום מהביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא? - תגובה
ד``ר אריה לידור07/08/2013שלום לך
אכן נכון היתה כבר צריכה להיות תוצאה חיובית לו נקלטת. אך כיוון שלעתים הביוץ "מאחר" מציע שתבצעי בדיקת הריון העוד מספר ימים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי חוזראביבית05/08/2013
אני בת 41 נקלטתי להיריון באופן טיבעי הבטא הייתה 211 ולאחר שבוע בטא 40!!
זה קורה לי כבר פעם שנייה, מדוע זה חוזר על עצמו?
האם הסיבה יכולה להיות שאני הטרוגוזית לפאקטור 5 ליידן?
בבקשה עיזרו לי למה זה קורה לי כל פעם?
האם הייתי צריכה לקחת קלקסן בתחילת הריון?
מה הסיבות להריון כימי חוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי חוזר - תגובה
קלקסן חייב להלקח עם תחילת וידוי הריונך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הגלולות טרם כניסה להריוןיוליה05/08/2013
רופא הנשים שלי המליץ לי להפסיק לקחת גלולות ולחכות כחודשיים-שלושה לפני שננסה להיכנס להריון בטענה לחשש מהפלות.
האם מישהי קיבלה המלצה דומה מרופא?
אשמח לתגובות, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הגלולות טרם כניסה להריון - תגובה
אין צורך בהמתנה כלשהי מהפסקת הגלולות ועד תחילת נסיונותייך להרות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?כרמל05/08/2013
שלום,
קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בעלי לפני יומיים (3.8). אני לא לוקחת גלולות או אמצעי מניעה כל שהם. המחזור האחרון שלי היה ב-4.7. בדר"כ המחזור שלי לא ממש סדיר ולעיתים מאחר בכשבוע-עשרה ימים. אני לא מעוניינת להיכנס להריון. היום בבוקר התחילה לי הפרשה מעט חומה והרגשה פיזית דומה ללפני מחזור (כאב ראש קל ובטן), אך עוד לא התחיל לי ממש דימום של מחזור. האם יש סיכון של הריון והאם כדאי לי לקחת פוסטינור שיעילה עד 72 שעות אחרי קיום יחסים לא מוגנים? (אני מפחדת לחכות לראות האם באמת קיבלתי מחזור ובכך לפספס את טווח הזמן בו אני יכולה לקחת פוסטינור)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ליתר בטחון קחי פוסטינור ( עד 3 ימים מהחשיפה) או אלה (עד 5 ימים)
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 15ויק05/08/2013
שלום רב אני שבוע 15 + היום בבוקר היההלי כתם חום על התחתונית
הלכתי למיון נשים והכל קין
יש דופק ב״ה הצוואר סגור אורך 37 תקין
לא קיימתי אמש יחסי מין, מה יכולה היות הסיבה להכתמה הזו?
תודה רבה ויק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 15 - תגובה
הסיבות רבות . אך אם ההריון תקין וניצפה דופק אין לכך כל חשיבות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לקרישות לאחר הפלהנווה05/08/2013
שלום דר,
לאחר לידה מוקדמת שבוע 22 עקב הפסקת דופק עוברי לצערי, שלחו אותי לבצע בירור קרישות דם אצל המטולוג .
המטולוג נתן לי לבצע בערך 13 בדיקות דם [V] ולהגיע אליו לאחר 4-6 שבועות , הבעיה שהוא יחזור לעבוד רק לאחר חודש אוק' ואין רופא מחליף.
שאלתי האם רופא נשים יכול לתת חוות דעת לתוצאות דם שהתקבלו או רק המטולוג?
(יש לציין כי אני מטופלת בהזרעות ושמרתי 3 חודשים לאחר ההפלה ואיני רוצה לפספס עוד מס חודשים של נסיון להרות עד לקבלת תור להמטולוג.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם לקרישות לאחר הפלה - תגובה
בדיקה ראשונית של התוצאות יכולה להתבצע גם על ידי רופא נשים. אישור סופי יינתן על ידי המטולוג קרישה.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם לקרישות ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור07/08/2013ערב טוב
גם גניקולוג יכול לפרש הבדיקות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב התחתוןנטעכ05/08/2013
שלום רב,
אני נשואה ואמא לילד בן 4 כרגע אני בהריון בשבוע 26 והתחיל לי כבר בשבועיים האחרונים כאבים בצד שמאל שמקרינים לרגל .הכאבים מתגברים בכל פעילות כמו הליכה , לקום מהמיטה וכ'ו
לאחר בדיקה אצל האורתופד נשלחתי לבצע פיזיוטרפיה וכרגע התורים ממש רחוקים השאלה שלי אם בזמן הזה יש אפשרות לטפל אפילו ספורטיבית או בכל דרך אחרת בהקלה של הכאבים .
הבנתי שהתופעה הזאת לוקחת עד סוף ההריון .
אשמח אם תוכלי לענות לי בהקדם תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב התחתון - ד"ר תדמור
הטיפול הנכון פיזיותרפייה.
אפשר שחייה, עיסוי.
בעייה אורטופדית טיפול שכיבה , ממנוחה, אמבטיות חמות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בגב התחתון - תגובה
אכן הפתרון הוא פיסיוטרפיה ולימוד התנוחות או המצבים שמהם יש להמנע כדי לא לעורר את הכאב . אפשר גם להשתמש במשכחי כאבים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?? דחוווףאחת05/08/2013
רציתי לדעת אם יש סיכוי שאני בהריון.. אני בתולה והייתי עם מישהו ובזמן החדירה נורא כאב לי אז הוא הפסיק,ניסה שוב, ושוב כאב לי והוא הפסיק. הוא גם לא גמר. והאמת היא שאני ממש מפחדת שאולי יקרה איזה סכוי שאני כן בהריון..ולא השתמשנו בקונדום (טיפשי למדי) וכן אני יודעת שהריון מחייב חדירה אבל בכל זאת.. מה גם שכבר יומיים יש לי דם חום כזה שלאט לאט כבר נעלם במהלך הימים,יכול להיות שזה כתוצאה מקרע קטן בקרום הבתולין?
ד"א אני ממש לפני מחזור כ -6 ימים ואתמול הדימום גדל והוא נראה ממש כמו המחזור החודשי,יכול להיות שזה באמת זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?? דחוווף - תגובה
ככל הנראה תגובתי לאקט המיני . יחד עם זאת כדאי ליתר בטחון לבצע בדיקת הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv בהריוןמאיה04/08/2013
שלום, אני בהריון ראשון שלי כרגע בשבוע 11+5
בשבוע 8+3 עשיתי בדיקות דם שבהן נתגלו תוצאות לcmv
cmv igG 91.2
cmv igG חיובי
cmv igM שלילי
cmv igM אבידיטי 36%
הבדיקות שעשעתי לפני שבוע חזרו היום והתוצאות הן:
cmv igG 95
cmv igG חיובי
cmv igm שלילי
cmv igm אבידיטי 32%
מה הסיבה שבבדיר=קה השנייה האבידיטי ירד בצורה כה משמעותית
ומה הסיכון של העובר בהדיבקות???
בבדיקה הראשונה הלכתי למומחה שאמר לי שאין מה לדאוג כי igm שלילי
אבל כרגע האבידיטי עוד ירדד ממה שהיה קודם לכן
בבקשה אשמח לעזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv בהריון - תגובה
קודם כל האבידיטי מתייחס לIGG ולא לIGM פרושו עוצמת הנוגדנים . אין הבדל משמעותי בין 2 הבדיקות
בעקרון במידה ומדובר בתוצאות בדיקה שליליות לנוגדני IgM וחיוביות
לנוגדני IgG+, IgM-) IgG ) לפני שבוע 12 סבירות גבוהה להדבקה אימהית בעבר, טרום הריונית ( סיכון נמוך לזיהום CMV עוברי ולנזק עוברי). -
הסיכון לזיהום ראשוני של האם בהריון או בצמידות לו נמוכה מאד
והסיכון לזיהום CMV עוברי ולנזק עוברי קטן מ- %1. מומלץ המשך
מעקב הריון שגרתי, והקפדה על הקטנת סיכון להדבקה חוזרת בנגיף
בהמשך ההריון. כמו כן ממליץ על יעוץ רופא מומחה למחלות זהומיות וכן לחזור על הבדיקה כעבור שבועיים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת גבינה מקולקלת בבקשה דחוףףףלהיות אמא04/08/2013
שלום לכולם, אני בשבוע 34+3 מסתבר שאכלתי היום גבינה לבנה מקולקלת, היא הייתה מחוץ למקרר משהו כמו חמש שעות פלוס מינוס
לצערי לפני כשבוע כניראה שכחתי להחזיר אותה למקרר וכניראה בעלי ראה שהיא בחוץ אז הוא החזיר אותה חזרה והיום אכלתי ממנה, חוץ מזה שהבטן מתהפכת לי הכל תקין אין הקאות ואין שלשולים, מה עלי לעשות אני דואגת לקטנה בבטן שלי
בבקשה תעזרו לי להרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת גבינה מקולקלת בבקשה דחוףףף - תגובה
ד``ר אריה לידור07/08/2013שלום לך,
קרוב לודאי שלא נגרם כל סיכון להריון או לעובר לאור העובדה שלא הופיעו הקאות שלשולים או חום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע שש פלוס 4טל04/08/2013
שלום רב, יש לי כמו כאבי ביוץ בצד שמאל כבר כמה ימים. ממש כמו בביוץ. האם זו סיבה לדאגה, האם זה תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע שש פלוס 4 - ד"ר תדמור
האם בוצע על קול לשק הריון ברחם ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה על קול?
טל10/08/2013בוצעה רק בדיקה שגרתית. ואכן קיים שק הריון. אין לי מושג מה זה על קול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנטלמודאגת04/08/2013
אני בשבוע 7+1 בת 36. לוקחת.כבר כמה חודשים חומצה פולית ולפני כחודש עברתי לפרנטל. היום פעם ראשונה שכחתי כדור האם זה מהווה סיכון? כי אני בשליש הראשון...האם יווצק מחסור מיום אחד ללא חומצה פולית/פרנטל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנטל - ד"ר תדמור
אין סכנה.
זה ויטאמין חשוב כמות כללית בגוף.
לא משנה שיכחה של יום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונד ובדיקת דםמלי03/08/2013
ד"ר שלום,
הפסקתי לקחת גלולות ב1/6 (מחזור אחרון תחת גלולות 4/6). מאז לא קיבלתי מחזור ובתאריך 13/7 חשתי בכאבים חדים מאוד בבטן תחתונה בצד ימין. לאחר בדיקת אולטרסאונד אצל רופא נשים (ושלילת אפנדציטיס כמובן)נאמר לי כי הכל נראה תקין וזה ככל הנראה היה ביוץ (חשוב לציין כי חשתי בעבר בכאבי ביוץ אך קלים ומעולם המחזור לא היה סדיר אלא הופיע בין חודש לחודשיים). בתאריך 27/7 עשיתי בדיקת הריון לאחר שבשבועיים אלו מהביוץ חשתי ברגישות בשדיים וכאב בטן תחתונה קל וחוסר שינה, שיצאה חיובית. בתאריך 1/8 (כבר היה אמור להיות שבוע 5) לא נראה כלום באולטרסאונד ובבדיקת דם בטא - 86 בתאריך 2/8. מחר אני אמורה לבצע בדיקת דם נוספת אך האם זה בהכרח הריון לא תקין? או חוץ רחמי או הריון כימי? לא היה לי שום דימום עד כה, אך היו הפרשות צהבהבות לפני כשבוע או שבוע וחצי (נעשתה בדיקת שתן ששללה דלקת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון לשאלה
מלי04/08/2013בטא מיום 2/8 - 86, לאחר יומיים ירדה היום ל34. הבנתי שזה כנראה נקרא הריון כימי מאחר ובאולטרסאונד שביצעתי ביום חמישי האחרון לא נראה דבר.
1. מתי אצטרך לבצע בדיקת דם נוספת כדי לראות התאפסות?
2. יש לי תור לרופאת הנשים בעוד כשבוע וחצי ,14/8, האם יש צורך לבצע בדיקה וגינלית נוספת לפני למעקב?
3. האם אני צריכה לעשות דבר מה נוסף?
4. בהתחשב בכך שמחזורי אינו סדיר (לפני שלקחתי גלולות הגיע בין חודש לחודשיים), ובהתחשב בהריון הכימי, האם יש צורך לחכות עד שיגיע המחזור הבא ואז לנסות להרות שוב או שניתן כבר מעכשיו? יש סיכונים?
5. אם ההריון אכן נפל מדוע ישנם עדיין מידי פעם, לא תמיד, כאבי בטן תחתונה במרכז או באחד הצדדים (לעתים עמום לעתים חד אך זה כאב קל ולא נוראי)? ומתי זה אמור לעבור?
6. היום היה לי ממש טיפה הפרשה שקופה עם משהו חום-ורדרד, אבל ממש ממש מעט, האם זה קשור למקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אולטרסאונד ובדיקת דם - תגובה
יש לבצע בדיקות ביטא חוזרות להוכחת עליית הערכים. מעבר ל1500 ניתן כבר לבצע אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתר פאקטור 5 ליידן הטרוזיגיאביבית01/08/2013
לאחר שגילו שיש לי פאקטור ליידן האם אני חייבת לקחת קלקסן?
אם כן מאיזה חודש והאם זה חובה?
ואם כן כמה סמ"ק אני זקוקה אני 69 קילו גובה 1.69
אני נמצאת בשבוע שלישי לפני שבוע בטא 230
אודה לתשובתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש רופא שיענה ?
אביבית04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אביבית
טלי04/08/2013אני גם יש לי פקטר 5 ואני התחלתי מיד אחרי החזרה אני חושבת שאת צריכה לקחת מידי אבל בקשר למינון את צריכה לשאול הרופאה המטפל בך או המטלוג אני למשל לוקחת קלקסן 40 בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות יתר פאקטור 5 ליידן הטרוזיגי - תגובה
ד``ר אריה לידור07/08/2013שלום לך,
עלייך להתחיל כבר בקלקסן מניעתי - 40 מ"ג ליום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7שירלי01/08/2013
אני מתחילה מחר שבוע 7. היום ישבתי על הכיסא בעבודה , התעצבנתי ממשהו ובלי לשים לב בתגובה כיווצתי חזק את שרירי המפשעה , הישבן והרגליים וכאילו הפעלתי לחץ על הבטן התחתונה (הרגשה כמו שמתאמצים בשירותים) נבהלתי נורא מיד אחר כך כי זה היה בלי לשים לב והיו לי כאבי מחזור אחרי זה כחצי שעה (או מהכיווץ או מהלחץ שניכנסתי אליו)...האם גרמתי לנזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 7 - תגובה
ד``ר אריה לידור01/08/2013שלום לך
אל נגרם כל נזק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)