מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקשויות בבטןגלית11/08/2013
אני נמצאת בשבוע 17+4 והיו לי שני מקרים (בהפרש של יומיים אחד מהשני) שקצת הלחיצו אותי..
שכבתי על הגב ואז הבטן התחתונה התקשתה מאוד כמו אבן ולאחר כחצי דקה זה עבר. קראתי באינטרנט שיכול להיות מדובר בברקסטון היקס אך האם זה נפוץ בשבוע שלי?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשויות בבטן - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור14/08/2013ערב טוב
נפוץ
אין בעייה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחיםתותי11/08/2013
אני בת 32, הריון ראשון, שבוע 36, הריון בסיכון (מקבלת קלקסן 60 מדי בוקר
+ תפר צווארי).
מזה מספר שבועות שיש לי צירים מוקדמים, חלשים ולא סדירים, ללא כאבים, אושפזתי למשך כמה ימים עם אינפוזיה, פרסולט 2-3 ביום ומוניטור.
שוחררתי לביתי להמשך מנוחה ושמירת הריון.
שאלה קצת מוזרה - אוננות ואורגזמה ללא יחסי מין - מותרים לי?
האם זה יכול להזיק או לעודד צירים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחים - תגובה
ד``ר איילון לחמן13/08/2013שלום.
המחשבה היא שאולי כן עקב שחרור ההורמונים אצלךבעקבות האורגזמה. אין על כך עבודות רפואיות מדויקות.כמובן שזה פחות בהרבה מקיום יחסים,שם מופרש בנוזל הזרע הורמון הפרוסטה גלנדין הגורם בפירוש לצירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מיד אחרי הפלהנטלי11/08/2013
שלום רב
אני בת 39. ב12.7 עברתי הפלה בציטוטק בשבוע 7 עקב הריון שלא התפתח. לפני יומיים (שזה חודש בדיוק אחרי ההפלה) עשיתי בדיקת הריון וקבלתי תשובה חיובית. האם זה ייתכן שאני בהריון לפני שקיבלתי את המחזור הראשון אחרי ההפלה? האם הסיכוי להפלה כעת הוא יותר גבוהה?
ממתי אני מתחילה לחשב וסת אחרונה? מהיום של ההפלה?
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מיד אחרי הפלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן13/08/2013לנטלי שלום.
כידוע המחזור מגיע לאחר שהיה ביוץ.לכן לא קיבלת כי כנראה התפתח מיד הריון.הסיכוי להפלה חוזרת הוא מעט גבוה יותר.גיל ההריון יקבע על פי בדיקות האולטרהסאונד שתבצעי,יתאים כנראה למועד ההפלה.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת HCG לאחר הפלה
נטלי14/08/2013שלום רב
מהי רמת HCG לאחר הפלה? ומתי רמת הHCG יורדת לגמרי מהגוף אחרי הפלה? לאחר כמה זמן? האם ייתכן שגם חודש אחרי ההפלה בציטוטק תהיה בדיקת הריון חיובית? (לפני המחזור הראשון)
תודה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימי ודימום האם מחזור?אביבית11/08/2013
בת 41 הריון כימי (הזרעה) בטא ירדה מ 250 ל- 50 התחיל דימום בשבוע החמישי,
האם זהו דימום של מחזור או דימום של הפלה?
הנני הטרוגוזית לפאקטור 5 ליידן האם זאת יכולה להיות הסיבה להריון הכימי?
לא נטלתי קלקסן בגלל דעות חלוקות בנושא (המטולוגית אומרת לי שאיני צריכה, והגניקולוג טוען שאני צריכה לקחת).
פרופיל הורמונלי תקין FSH 6.8, והריון כימי שלישי!!!
מדוע זה קורה לי כל פעם? והאם יש לי סיכוי?..........................
חייבת תשובה מה עליי לעשות?
אגב, לא נוטלת כלל טיפול הורמונלי הכל טיבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף רופא לא עונה לי???
אביבית14/08/2013למה דילגו עליי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה למה מדלגים עליי?
אביבית18/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון כימי ודימום האם מחזור? - תגובה
ד``ר אריה לידור18/08/2013שלום לך
הדימום תגובתי להפסקת ההריון . ממליץ מאד על קלקסן עם הודדע דבר הריונך הבא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימישי09/08/2013
שלום
בת 34, חויתי החודש הריון כימי, לאחר שבדיקת הריון הראתה תשובה חיובית ויומיים אחכ הגיע המחזור ובדיקת הריון שלילית.
שאלתי היא האם עליי לעשות בדיקות כלשהן לבירור? כגון הורמונים?
אנחנו מנסים כבר חצי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור09/08/2013בוקר טוב
הריון כימי מוכיח כי הגוף שלך עובד, המערכת עובדת.
זה סימן טוב.
לא לדאוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סקירת מערכות מורחבת -מודאגתמרים08/08/2013
שלום רב אתמול הייתי בסקירת מערכות אני בהריון רביעי שבוע 22 לאורך כל הבדיקה לא היו תנועות עובר והגודל של העבור היה קטן בכמעט שבועיים .. לפני חודש הייתי אצל הרופאה והגודל היה מתאים בדיוק לשבוע .. יש לי סיבה לדאוג? הרופא אמר לבוא למעקב גדילה אצל הרופאה שלי עוד 3 שבועות לראות שהעובר מתפתח אבל אני ממש לא רגועה .. ( התחלתי טיפולי הסרת קעקועים בלייזר יכול להיות שזה קשור ??) אני ממש בסרטים .. תודה רבה ערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות מורחבת ד"ר תדמור
חסרים פרטים בת כמה ?? בוצע מי שפיר ??
גודל עובר תקין בסקירה , שקיפות ??
צריך סקירה חוזרת עוד שבועיים, לא בדיקה אצל רופ אלא סקירה במכון .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מרים09/08/2013לא עשיתי שום בדיקה לפני אני בת 27 הריון רביעי כל ההריונות הקודמים היו תקינים .. אני מצרפת את נתוני הבדיקה בתמונה אני כרגע בשבוע 22 ולפני חודש בבדיקת אולטרהסאונד הגודל היה מתאים בדיוק ליום ולשבוע המשקל יצא 440 תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהbs08/08/2013
שלום
הריון רביעי בסיכון, הריון ראשון נגמר בIUFD עם סכרת הריונית
הריון שני סכרת הריונית ניתוח קיסרי - לידה תקינה
הריון שלישי- סכרת הריונית- ניתוח קיסרי - לידה תקינה
הנני בהריון הרביעי- סכרת הריונית, מאוזנת ע"י דיאטה
ברצוני לשאול, מאיזה שבוע מתחילים לעשות מוניטור אני פשוט לא זוכרת
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוניטור ד"ר תדמור
מוניטור החל משבוע 32.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בשבוע 31יעל08/08/2013
שלום, התחלתי היום שבוע 31. מזה יומיים יש לי פעם ביום הפרשה חומה קטנה על התחתונית, ללא דימום אחריה. האם על כל תופעה כזו יש לרוץ לבדיקה? במשך. היום הפרשות רגילות. יש לציין כי בשבוע 28+4 הייתי במיון עקב דימום אך כל הבדיקות היו תקינות בע"ה ושוחררתי. האם יש צורך לעשות משהו בעניין ההפרשות החומות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות בשבוע 31 - ד"ר תדמור
אין דאגה.
ההפרשות לא מזיקות , לא מסוכנות.
כדאי לעשות בדיקת על קול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DNA לדם עובריש07/08/2013
שלום לכולם,
יש לי שאלה דחופה מאחר שאני נמצאת בשבוע ה-16 וצריכה לערוך את הבדיקה לדם עוברי עכשיו ע"מ לקבל תוצאות ולדעת אם יש צורך במי שפיר.
הרופא המטפל שלי עידכן אותי שישנה בדיקת דם עוברי שיכולה להחליף את בדיקת מי השפיר. אם זאת לאחר שיחה עם חלק מהחברות שעורכות את הבדיקה הסתבר שלא כולן עושות את הבדיקה לתאומים וגם אלו שעושות אותן לא צברו הרבה ניסיון בהריון תאומים.
אשמח לשמוע האם מישהי מכן בחרה לעשות את בדיקת הדם הזו ו/או קבלה אינפורמציה שיכולה לעזור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DNA לדם עוברי - תגובה
ד``ר אריה לידור07/08/2013שלום לך
אין לבצע בדיקת סקר זו לתאומים
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ש07/08/2013אני מסיקה מכך שאין מנוס ממי שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה תקין שבשבוע 6 עדיין לא נצפהנירה07/08/2013
שלום,
היום נכנסתי לשבוע 6, בשבוע 5 מעט דיממתי ובמיון נשים ראו המטומה ועדיין לא נצפה קוטב עוברי. בבדיקה שנעשתה היום בעת נכנסתי לשבוע 6 עדיין לא נצפה קוטב עוברי...מה הסיכויים להריון תקין או שזה הריון שלא היתפתח...אציין עי כן ראו שר הריון.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה תקין שבשבוע 6 עדיין לא נצפה - תגובה
רצוי לבצע בדיקת אולטרהסאונד נוספת בעוד מספר ימים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 35, CMV ומחלת הנשיקהמאיוש07/08/2013
הי לכולם,
גיליתי עכשיו שגיסי חולה במחלת הנשיקה. אני נמצאת בשבוע 35 להריון ולא התראינו כשבועיים,
אבל אני פוחדת שהוא העביר את הנגיף למשפחתו וזה הועבר אלי.
יש לציין שבבדיקות מתחילת ואמצע ההריון נמצא כי נחשפתי בעבר לנגיף ה-CMV, אך לא בתקופת ההריון.
מה הסיכון?
מיותר לציין שאני לחוצה מאוד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 35, CMV ומחלת הנשיקה - תגובה
אין כל סכנה לעובר . לגבייך ודאי שאינך חולה בעצמך (מחלה דמוית שפעת וחולשה)
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של הריוןיערה07/08/2013
רציתי לדעת כמה זמן לאחר שנקלט ההריון מתחילים להגיע תופעות הלוואי? ( בעיקר בחילות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של הריון - תגובה
מיידית . אך העדר תופעות אלו אינו רומז על העדר הריון או הריון לא תקין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובראפרת06/08/2013
אני בשבוע 19+2 וטרם הרגשתי תנועות עובר. האם זה הגיוני או שזה מדאיג? (ואני יודעת מהעבר מהי התחושה של תנועות) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר - תגובה
לעתים בהריון ראשון תחושת התנועות מתעכבת . ליתר בטחון בצעי אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וגירודזיו06/08/2013
שלום,
אישתי בהריון בשעה טובה שבוע 4 +2 לאחר החזרת 2 עוברים ב-IVF, הייתי מעוניין לדעת האם הגיוני לשאישתי שורף בכל תזוזה שלה בשפתיים התחתונות? כמו כן על הירך העליונה יש לה מעיין פצעים/נפיחות? האם זה נורמאלי ומה זה?
יש לציין שהיא לוקחת כתמיכה להריון אוטרוגסטן.
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות וגירוד - תגובה
קשה לומר ללא בדיקה . מציע שתפנה להבדק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמה שבוע 15ויקי06/08/2013
שלום רב אני שבוע 15 + היום בבוקר היההלי כתם חום על התחתונית
הלכתי למיון נשים והכל קין
יש דופק ב״ה הצוואר סגור אורך 37 תקין
לא קיימתי אמש יחסי מין, מה יכולה היות הסיבה להכתמה הזו?
תודה רבה ויק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמה שבוע 15 - תגובה
הרבה סיבות לכך אך אם נצפה דופק אפשר להתעלם מהכתמה בודדת זו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)