מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי שפירמאיה13/05/2013
שלום,
אולי זו שאלה טיפשית אבל רציתי לדעת איך מבצעים מי שפיר כאשר העובר מאוד תזיזתי ברחם ?
וגם מתי אפשר לחזור לשגרה מלאה? ( כולל התעמלות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר - תגובה
ד``ר אריה לידור16/05/2013שלום לך
לשם כך מתבצעת בדיקה זו תמיד בהנחיית אולטרהסאונד כדי למצוא את הנקודה המתאימה לדיקור והרחוקה מהעובר
לאחר בקורת (כעבור 24-48שעות) במידה והכל תקין יכולה לחזור לשגרה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 12+4 שקיפות עורפיתדובי13/05/2013
שלום,
היום ביצעתי שקיפות עורפית. (שבוע 12 + 4 ימים)
הרופא כתב כך: "דופן קידמי נמוך איזור הפרדת קרומים של 12*6 מ"מ. המטומה?"
אנא עזרתכם.
מה זה אומר??
אציין כי לא היו לי דימומים כלל. למרות שהרופא חשב כי היו בגלל מה שראה.
כל שאר הבדיקות נראות בסדר עד כה.
האם יש סיכון להפלה?? האם עלי להיזהר יותר? לנוח?
מה זה המונח הזה??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם דחוף. תודה
דובי14/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי...
דובי15/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 12+4 שקיפות עורפית - תגובה
ד``ר אריה לידור16/05/2013שלום לך
בד"כ לממצא זה אין כל חשיבות או השלכות על המשך ההריון או תקינות העובר. יחד עם זאת רצוי לחזןור על בדיקת האולטרהסאונד בעוד כשבועיים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטומה
דובי16/05/2013המון תודה על התשובה! בהחלט מרגיע.
האם עלי להימנע מפעילות כלשהי? (הרמת משקל כבד וכד'?)
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וקרוהןשני13/05/2013
שלום,
בת 36, מזה 8 שנים עם קרוהן, עד כה היו כ-5 התקפים (בסדרי חומרה שונים) כאשר לרב לא לקחתי תרופות באופן סדיר.
לפני כחצי שנה נקלטתי להריון שעמו (ואולי בגללו) החל התקף קל. ההריון הסתיים בהפלה בשבוע 5-6 כשלאחריו ביצעתי קולונוסקופיה שהיתה מספקת ומאז אני מטופלת באופן קבוע ברפאסל 4 ביום.
בימים אלה נמצאת בבוף שבוע 4. אני ברמיסיה מוחלטת, אם כי חשה בנפיחויות מדי פעם, המוכרות לי גם בימים רגילים. אני אוכלת הרבה מוצרי חלב.
האם להמשיך ברפאסל? האם להפחית מינון? האם הריון מאיץ התקף או שאולי מדובר רק בארוע בודד בלבד?
ידוע שהתרופה משתייכת לקבוצה C, ומנגד אני שומעת שהיא בטוחה לגמרי.
היכן אני יכולה להשיג תור דחוף? אפילו באופן פרטי??? עד כה התייעצתי רק עם רופא נשים טלפונית. שבוע הבא צפוי ביקור אצל גסטרו ורופא נשים וא.ס. האם עד אז יש משמעות לכך שלא אבדק ע"י רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וקרוהן - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ14/05/2013שלום שני. קודם כל אין צורך להלחץ. אני מטפל בהרות רבות עם קרוהן ולרובן הריון תקין וללא ארועים חריגים. רפסל מותר לשימוש במהלך כל ההריון ללא חשש. לגבי היכן את יכולה להשיג תור - היכן שתרצי...פשוט מתקשרים לרופא וקובעים....אין שום משמעות לבדיקה דחופה על ידי רופא. הוא לא ישנה טיפול ולא ישפיע כהוא זה על מהלך ההריון בשלב זה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלונקסיעל13/05/2013
שלום,
אני רוצה לקחת קלונקס באופן חד פעמי בטיסה שאני צריכה לעבור. כמה זמן לאחר מכן ניתן לנסות להיכנס להיריון? כמה זמן לפני הטיסה לא כדאי לנסות להיכנס להיריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ14/05/2013שלום מימי. קלונקס מותר לנטילה גם בהריון!
בהצלחה, שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי מי שפיררוני13/05/2013
שלום רב,
הריון שבוע 24 נצפה בסקירת מערכות מאוחרת ריבוי מי שפיר AFI 20/
העמסת סוכר יצאה תקינה,
אקו לב עובר יצא תקין.
(שקיפות תקינה, לא ביצעתי מי שפיר)
נשלחתי לסקירת מערכות מכוונת וטרם נקבע לי תור.
האם כמות מי השפיר מסוכנת?
כל כמה זמן עלי לבצע ביקורת לבדיקת מי השפיר.
תודה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מי שפיר - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ14/05/2013שלום רוני. כמות מי הפשיר שלך תקינה לחלוטין ואינך צריכה כל מעקב או בדיקה מיוחדת. כמות מים מוגברת הינה מעל ל 25!. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותשירלי13/05/2013
שלום,
1. ב 27 לחודש יש לי שקיפות עורפית, אני אהיה בשבוע 12.3. מתי עושים את בדיקת הדם שמלווה את האולטרסאונד? יום או יומיים אחרי הבדיקה?
2. אני מקיאה כמעט כל בוקר. ומתוך הרגל אני לוקחת חומצה פולית בבוקר. האם יש מצב שאני מקיאה אותה? אני מתארת לי שהפיתרון הפשוט זה לעבור לקחת בערב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ14/05/2013שלום שני. בדיקת הדם נעשית סביב השקיפות. אין ממש משמעות ליום או יומיים לכאן או לכאן. לגבי חומצה פולית. אם את מקיאה בטווח של כשעה מנטילתה - אינך סופגת אותה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 10 והפרשות דמיתטלי13/05/2013
בוקר טוב דר
אני בשבוע 10 פלוס 4 ימים אחרי טיפול ivf אני לוקחת פריגניל 5000 פעמים בשבוע לחיזוק הריון ולוקחת קליקסן 40 לפני שבוע התחילה. אצלי הפרשה דמית לא חזקה ולא כול יום אתמול בצעתי בדקת א.ס וברוך השם הכול תקין והעובר מתאים לשבוע 11 וחצי אורך העובר 47.5 ס״מ עדין יש לי קצת הפרשה והרופא אמר שאין מא לדאוג וגם בדק. מסביב לרחם ולא מצא דם יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ההפרשה והאם זה אומר שחז וחלילה תהייה הפלה או יש משהו לא בסדר תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 10 והפרשות דמית - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ14/05/2013שלום נטלי. קודם כל לא לקוחים פרגניל ל "חיזוק" בשבוע 11 וחצי....אם אין דימום פעיל כעת - הסיכון להפלה נמוך. דימום בהריון צעיר הינו מאד שכיח וסיבתו אינה ברורה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק הסטרפטקוקוס GBSמיכל12/05/2013
שלום רב,
אני בהריון שלישי בשבוע 35+3, מצאו לי במשטח וגינלי את חיידק הסטרפטקוקוס.
בלידה הקודמת הייתה לי ירידת מים בשבוע 39+1.
הבנתי שבמקרה ובו יש לי ירידת מים, או שלא אספיק לקבל אנטיביוטיקה, אז התינוק יצטרך לקבל אנטיביוטיקה.
רציתי לשאול, האם ירידת מים בלידה קודמת, מעלה את הסיכוי לירידת מים גם בלידה זו?
בנוסף רציתי לשאול, האם לא כדאי ללדת בקיסרי?הרי במצב זה התינוק לא יכול להידבק, וכך אין שום סיכון לתינוק.
תודה על תשובתך,
לילה טוב,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו לי? אשמח לקבל תשובה...
מיכל18/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק הסטרפטקוקוס GBS - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/05/2013שלום.
האנטיביוטיקה ניתנת מרגע התחלת הלידה.למה לכן שלא תספיקי לקבלה?.בודאי שאין צורך בניתוח קיסרי ,זאת משום שהסיבוכים האפשריים מניתוח קיסרי,גדולים יותר מהסיבוכים האפשריים מה-GBS.בהצלחה שיהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה כמו מחלת הנשיקהי12/05/2013
שלום רב,
האם ייתכן שבבדיקות דם כלליות שנערכו סמוך ללידה (ארבעה ימים לאחר לידה), תתקבל תמונה מעט דומה למחלת הנשיקה, מבלי שתהיה זו בהכרח מחלת הנשיקה?
(כלומר, האם ייתכן שפשוט חוסר האיזון בגוף סמוך כל כך ללידה, יכול להדמות לערכים של מחלת הנשיקה?)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כמו מחלת הנשיקה - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ12/05/2013ומהם אותם ערכים הדומים למחלת הנשיקה? תמונת הדם של מחלה זו לא ממש מרשימה מלבד עודף של "לימפוציטים אטיפיים". שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספירת דם - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ14/05/2013שלום לך, אין כל קשר בין הערכים הללו לבין מחלת השניקה או כל פתולוגיה אחרת...שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייפון בטעינה- קרינה?מיטל12/05/2013
שלום
אני בהריון בחודש 6
אני עובדת קופאית והיום שמתי לב שהיה לידי אייפון בטעינה בגובה הבטן.
למשך כ40 דק בערך
קיימת סכנה לעובר? ואם כן מהי הסכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייפון בטעינה- קרינה? - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ12/05/2013אייפון והריון. שלום מיטל. אין כל הוכחה לנזק כלשהו הנגרם כתוצאה משימוש בסמארטפון בהריון. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברנווה12/05/2013
שלום שבוע 22 הריון שני , שיליה קדמית.
מידיי יום אלך לא בכל יום אני מרגישה תנועות עובר (כמין בועות ) אך ברצוני לשאול מתי יש להתייחס לתנועות כמעקב,? ז"א מתי אני אמורה לספור את תנועות העובר מאיזה שבוע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ12/05/2013שלום קרן. את לא אמורה ממש לספור תנועות. אם את חשה הפחתה לעומת מה שהיית רגילה, השתדלי למנות 6 תנועות בשעה , בשעות העירנות של העובר, פעמיים ביום והחל משבוע 26-28. אין כל משמעות למעקב תנועות בשבוע כה צעיר. בהצלחה,שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שיש משמעות דיי רבה בכל שבוע..
נווה03/06/2013שלום דר לצערי הרב איבדתי את עוברי בשבוע 23 ללא דופק מהרגשה שפחתו התנועות.. עברתי לידה שקטה +גרידה . יש לציין כי ההריון עבר תקין מבחנתי ומבחינת העובר
שאלותיי הן :
1. איך יכול להיות שדופק מפסיק בהריון שנחשב תקין??
2. האם יש השלכה להריון הבא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב הריוןנווה12/05/2013
שלום שבוע 22 , מעקב אחרון אל רופא נשים היה בשבוע 17 (סקירה ראשונה ) ואחכ במי שפיר שכמובן לא נקרא מעקב... התור הבא הינו בשבוע 25 בסקירה השנייה , האם יש צורך לקבוע תור מוקדם יותר לוודא שהכל בסדר? או שאפשר להמתין לסקירה בעוד שבועיים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי
נווה13/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב הריון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ14/05/2013שלום קרן. להמתין בסבלנות לסקירה. הייתי מבצע סקירה מוקדם יותר אם ניתן. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... אבל...
נווה16/05/2013תאריך הווסת האחרון שלי הינו 12/12/12 והסקירה השניה בתאריך 28/5 ומבחינת הזמן הפרו' שלי אמר שזמן הסקירה תקין האם צודק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... אבל... - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ16/05/2013אפשר לבצע סקירה בכל שלב אבל הזמן המומלץ הוא סביב שבוע 22 כי: 1. אז הראות הכי טובה מבחינת יחסי עובר-נוזל שפיר. 2. אם מוצאים ממצא משמעותי ניתן לבצע הפסקת הריון בקלות יחסית להריון מעל לשבוע 24 אז הנושא מורכב ורגיש. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה בהריוןדנה11/05/2013
שלום רב,
שבוע 32+3 הריון תקין בת 27.
אתמול נתקלתי במכשול שהיה ברחוב ונפלתי קדימה.
את רוב המכה ספגתי ברגליים ולא קיבלתי חבלה של ממש בבטן.
בכל אופן הלכתי למוקד. לאחר חיבור למוניטור האחות החליטה שיש צירים
הרופא אמר שאלה צירונים.
בבדיקת אולטרסאונד היתה תקינה לחלוטין כולל שיליה ( אחורית)
השאלה שלי היות ולא הרגשתי כלום איך יכול להיות צירונים בשבוע הזה?
האם תקין? ואולי מדובר בצירים מדומים? שוב לא הרגשתי שום התכווצות או כאב.
אשמח לתשובה!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילה בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן11/05/2013שלום.
ממליץ שתגשי לרופאך ותחזרי על בדיקת המוניטור על פי הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ושטף דם בטבורקרן11/05/2013
שלום, בשבוע 30, הריון ראשון והיום התחילו לי עאבים בטבור, רק אם הנוגעת בו ממש חלש, מספיק שאני מעבירה את היד ואני מרגישה כאבים. כמו כן, סביב הטבור יש שטף דם ממש צבע סגול/כחול האם דורש בדיקה? תופעה מוכרת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ושטף דם בטבור - תגובה
ד``ר איילון לחמן11/05/2013שלום.
לא תופעה לגמרי שגרתית,יש לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר בהריון-שתיי שאלותיפית11/05/2013
שלום רב,
אני בשבוע 8 להריוני ואני מעוניינת לדעת:
1. האם מותר לעשות שעווה בבית שחי ובמפשעות בהריון (כל המפשעות ולא רק קו בגד ים)? במידה וכן/לא, האם זה לאורך כל תקופת ההריון או חלק ממנה?
2. האם מותר לעשות מריחה של "לק ג'ל" בידיים? זהו תהליך מסויים של שעה בערך ואני מניחה שאת התשובה לשאלה זו תוכל לענות לי רופאה ולא רופא, מפאת הידע:-)
בתודה מראש,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)