מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שק הריון ללא עוברSAPIR19/04/2013
שלום ד"ר.
אני אמורה להיות היום בשבוע ה- 8+ 4 ימים. לפני יומיים בצעתי בדיקת אולטרסאונד אצל רופאת הנשים והיא ראתה שני שקי עובר , אך ללא עוברים. באחד השקים נצפה פס מסויים , אך לא היה ברור מהו.
הרופאה המליצה לבצע בדיקת אולטרסאונד בעוד שבוע לראות האם יתפתח משהו, ואם חלילה לא אזי יש לבצע גרידא. אני מעדיפה להמתין שבועיים כדי לתת הזדמנות להריון זה שאולי מתעכב (אולי נקלטתי מאוחר וכד'). אציין כי כרגע אין לי דימום או כל תופעה יוצאת דופן אחרת למעט תופעות הריון שכיחות. האם יש סכנה להמתין שבועיים במקום שבוע עד לביצוע הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון ללא עובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/04/2013ערב טוב
אין סכנה בלחכות.
חבל על עוגמת הנפש לחכות שבועיים.
האם העל קול בוצע וגינאלית ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ללא עובר
SAPIR21/04/2013כן , הבדיקה הייתה וגינלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ללא עובר
SAPIR21/04/2013האם לדעתך אין סיכוי שיראו משהו מתפתח או שב"עוגמת הנפש" כוונתך הייתה שההמתנה של שבוע או שבועיים זה היינו הך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ללא עובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/04/2013בוקר טוב
המתנה של שבוע מספיקה אם מבצעים על קול וגינאלי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון ללא עובר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/04/2013בוקר טוב
אם הבדיקה היתה וגינאלית לצערי רוב הסיכויים שלא מתפתח טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני שקי הריון ללא עובר
SAPIR22/04/2013תודה על התשובה הכנה ד"ר. בהנחה שבאמת ההריון הולך לכיוון לא טוב, האם יש מושג למה זה קורה? קצת רקע: אני אמא לילדה בת שנתיים שבאה די בקלות מהרגע שניסינו וללא בעיות. ואילו מאז שאנחנו מנסים להיכנס להריון נוסף הייתה לי הפלה טבעית בשבוע ה-7 (לפני כמה חודשים) ועכשיו ההריון הזה. האם יש בדיקות שניתן לבצע למניעת הישנות מקרים כאלו או שמא זה פשוט דברים שקורים וכדאי להמשיך לנסות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן דחוףרבקה19/04/2013
שלום
אני בשבוע הריון ה-6 (ילדתי לפני שנה)
מתחילת ההריון היו לי הפרשות דמיות . ואתמול בערב היה ממש דם. הלכתי היום לרופא נצפה עובר עם דופק.
בהריון הראשון לא היה לי הפרשות ודימומים .
הרופא נתן לי אוטרוגסטן 200 3 פעמים ביום.
האם כדאי לקחת? האם זה לא מזיק לעובר?
תודה
רבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן דחוף - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ21/04/2013שלום רבקה. לא מזיק לעובר אך בספק רב אם מועיל במשהו להריון. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנות וגם לרופאיםליבי18/04/2013
מתי התחלתן להרגיש את החזה בהריון? כלומר, מתי התחילה נפיחות, גודש והחזה התחיל לגדול. כתוב בכל המקומות בטרימסטר הראשון אבל השאלה שלי היא מתי: שבוע רביעי, חמישי, שישי - ומה מרגישים בדיוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לבנות וגם לרופאים - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/04/2013שלום.
ההרגשה היא של מלאות ומעט גודש. מופיע יותר מאוחר בהריון.שונה מאישה לאישה. בדרך כלל בשליש השני להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בפרוגילוטוןרונה18/04/2013
שלום רב,
הרופא שלי המליץ לי לקחת פרוגילוטון, עקב אי קבלת מחזור לאחר גרידה. (עברו חודשיים מאז הגרידה). קראתי את העלון המצורף ותופעות הלוואי של תרופה זו מפחידות עד מאוד ( לפחות אותי). ברצוני לשאול מס' שאלות - האם התרופה בטוחה לשימוש? האם כדאי לחכות עד לקבלת המחזור באופן טבעי? בנוסף, הרופא המליץ לי לקחת רק את הכדורים החומים. מדוע רק אותם? באיזה הורמון מדובר?
האם מומלץ לעשות בדיקות נגד קרישיות לפני לקיחת התרופה?
מודה על תשובתכם,
בברכה, רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בפרוגילוטון - תגובה
קודם כל את הרי יכולה לשאול את רופאך את כל השאלות שהתעוררו אצלך.הכדורים החומים מכילים אסטרוגן ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם HCG גבוהה בסקר שליש ראשון נחשבמיקה18/04/2013
האם HCG גבוהה(2 Mom) בסקר שליש ראשון נחשב ממצא רך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם HCG גבוהה בסקר שליש ראשון נחשב - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ18/04/2013שלום מעין. ממש לא! בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המרגיעה!
מיקה19/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון תקין?נומי18/04/2013
עשיתי היום בדיקת בטא אחרי איחור של שבוע וחצי בערך במחזור.
התוצאה: 193.1 mIU/mL
לפני כשנה עשיתי גם בדיקת היריון שהסתיים בהפלה של היריון כימי ולכן אני מעט חוששת שפה מדובר באותו המצב.
האם התשובה שלי תקינה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
נומי18/04/2013שלפני שנה, בדיקת הבטא שלי הייתה 99.7 ואחרי יומיים בערך הייתה לי ההפלה.
שם עשיתי את הבדיקה אחרי שבוע בערך של איחור במחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון תקין? - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ18/04/2013שלום נומי. הבדיקה מראה שאת בהריון. אין כל רמז לתקינות ההריון על פי בדיקת הבטא. תצטרכי להמתין בסבלנות להתפתחות מבני הריון הנראים בסונר. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראששקד18/04/2013
הי אני בשבוע 16(מחר) עם תאומים תודה לאל. יש לי מזהכשבוע כאבי ראש באים והולכים יותר כאב ופחות כואב ברוב הזמן בחזית הראש כלומר במצח ליד העיניים ובשאר הזמן בכל הראש(גם מאחור).
אני מודאגת מזה מאוד אני שותה הרבה ככה שזה לא הסיבה.
מה יכולה להיות הסיבה?
ההמוגלובין שלי לפני שבוע היה 11.4 ולוקחת ברזל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ18/04/2013שלום ליאת. כאב ראש הוא התלונה הכי לא ספציפית ברפואה. אין כמעט מצב או מחלה שלא גורמים לכאבי ראש. לכן כאבי הראש שלך יכולים להיות בערך הכל. גשי לרופא לבדיקה. לרוב מדובר בכאב ראש כתוצאה ממתח או או חוסר שינה (על פי תיאורך). בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערכת מאספת כפולה בכליה ימיןאלינור18/04/2013
אני בת 32.5 כרגע בשבוע 25 להריון, חלבון עוברי תקין, דופק+תנועות+שיליה ללא סימני היפרדות+כמות מי שפיר תקינה. בסקירה המוקדמת ראו מערכת מאספת כפולה בכליה יצין, אני נורא בלחץ, היום שוב הייתי בבדיקה והרופא הפנה אותי לאורולוג ילדים למעקב. בבקשה עזרו לי, אם זה מסוכן? ומה ההשלכות של זה? בתודה אלינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכת מאספת כפולה בכליה ימין - תגובה
ד''ר עפר תדמור21/04/2013ערב טוב
מערכת מאספת כפולה של שונות קלה של הנורמה אין סיבה לדאגה.
האם יש גם הרחבת אגן כילייה ??
ללא הרחבת אגן כילייה חסר משמעות.
לאורולוג ילדים אין מה לעשות .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וגלולותשני18/04/2013
שלום .. אני רוצה לדעת בבקשה אם אשה שכחה גלולה יום אחד ונכנסה להיריון באותו יום ללא ידיעתה והמשיכה ליטול גלולות משך שבועיים ( עד שסיימה את החפיסה) מה הנזק אם בכלל יש שנגרם לעובר והאם זו סיבה להפסיק הריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וגלולות - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ18/04/2013שלום שני. לא נגרם כל נזק ואין להפסיק הריון בשל כך. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 12 לפני שקיפןתללא18/04/2013
ד"ר בוקר טוב,
אני בשבוע 12 ויום ראשון הקרוב צפויה לעבור שקיפות עורפית, אני נכנסתי לחרדות לגבי הבדיקה הזאת שאולי משהו לא יצא תקין, וזה גורם לי לדכאון ולמחשבות ובכי כל היום, השאלה שלי אתמול עשיתי אולטראסאונד האם לפי התמונה שהרופא מדפיס אפשר לראות משהו מוזר או חריג בעובר??? כי האף שלו בתמונה נראה לי מוזר????
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 12 לפני שקיפןת - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ18/04/2013שלום לך. לא הייתי מציע לך לפרש תמונת US משום שגם רופאים מנוסים ביותר לא עושים זאת. האף נראה לך מוזר ביחס למה? כמה עוברים בשבוע 12 ראית בUS והבטת האף שלהם? אני מבין את החרדות. עלייך להתייחס אליהן ולטפל בעצמך. אנא המנעי מנסיונות פירוש של ממצאים רפואיים. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון???ג18/04/2013
מחזור אחרון ב18.3
עדיין לא קבלתי
האם יש סיכוי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליז תשובה
אמא18/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון??? - תגובה
לא ציינת תדירות המחזורים שלך.בכל מקרה אם לא יגיע המחזור עד יום א ,בצעי בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לגילוי הריוןאידית17/04/2013
קיבלתי מחזור בתאריך 27.3 ובאותו יום קיימתי יחסים לא מוגנים,רציתי לדעת מתי אוכל להיבדק בשלב הכי מוקדם לבדיקת דם לגילוי הריון,תאריך הביוץ ככל הניראה לפי חישובי הוא 10.4,האם אחרי 25 יום מקיום היחסים ניתן לבצע בדיקת דם ותיהיה אמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לגילוי הריון - תגובה
מענין למה את חוששת מהריון לאחר קיום יחסים ביום הראשון למחזור?.אבל האמת שהכל כבר קרה. בכל מקרה כדאי להמתין עד עיכוב במחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנרתיק לאחר יחסי מיןדינה17/04/2013
שלום לכם,
אני נמצאת בשבוע ה-24 להריוני. לפני שבוע בדיוק עברתי בדיקת סקירה מאוחרת, אשר נראתה תקינה. הבדיקה לא כללה בדיקה וגינלית, אלא רק אולטרה-סאונד בטני.
בימים האחרונים, מיד לאחר קיום יחסי מין, אני סובלת מהתכווצויות חזקות מאוד (או אולי מעין תחושת לחץ באזור האגן) שבאות והולכות באזור הנרתיק ונמשכות במשך מספר שעות, אפילו למשך היום כולו. ההתכווצויות חריפות בהרבה בעת עמידה והליכה. יש לציין כי הכאבים לא מופיעים בעת קיום יחסי המין, אלא רק לאחריהם.
כרגע אני שוהה בחו"ל ולא אוכל להגיע לרופא בארץ עד ליום ראשון. שאלתי היא האם מומלץ להימנע מיחסי מין בינתיים, עד שאוכל להגיע לרופא, והאם אכן מצריך בדיקת רופא או שמדובר בתופעה שכיחה בתקופת ההריון.
אודה לתשובתכם,
דינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה ... אבל
שני17/04/2013אם כואב כל כך חזק ולכל כך הרבה זמן ... שעות??? ... - אז למה להמשיך עם יחסי מין ??!
ברור שכדאי להפסיק ... לדעתי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בנרתיק לאחר יחסי מין - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ18/04/2013שלום דינה. מדובר בתופעה מאד שכיחה בהריון שלרוב אינה מזיקה. אם מאד כואב נסי להמנע ממגע עם הזרע (קונדום או משגל נסוג) וראי האם עוזר. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהההגילי17/04/2013
שלום רב.
אני בשבוע 31.
כבר 3 שבועות סובלת מכאב ולחץ בבטן, רק כשעומדת ו/או הולכת! ... ולכן די מנוטרלת מפעילות ... בבית רוב הזמן ... יושבת ... עושה רק פעולות קצרות שדורשות עמידה ... כי כואב ...
הייתי במיון לפני שבועיים ולפני כן גם פעמיים במרפאה, וכל הבדיקות תקינות.
הרופא במיון אמר לי לנוח, מבחינתו עד שבוע 34. ולא לקיים יחסי מין.
השאלה שלי - האם גם אסורה עליי האורגזמה? או רק החדירה ...?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמההה - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ18/04/2013שלום גילי. רופאים אוסרים על קיום יחסי מין תמיד, אך לעיתים רחוקות עם סיבה מוצדקת. אין שום איסור במצבך על קיום יחסי מין או אורגזמה. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקת סקר ביוכימי שלישאילנה17/04/2013
שלום,
אשמח אם תוכל בבקשה לסייע לי לפענח את תוצאות הבדיקות של הסקר הביוכימי של השליש הראשון:
MoM ריכוז בדיקה
PAPP-A 4513.4 mU/L 1.82
Free ?HCG 36.0 ng/mL 0.78
NT 1.2 mm 1.18
תסמונת דאון:
הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בלבד 1:1000
הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בשילוב תוצאות בדיקת השקיפות העורפית 1:10000
טריזומיה 18
הסיכון הסטטיסטי לפי גילך בשילוב תוצאות בדיקת השקיפות העורפית
1:10000 הביוכימיות והבדיקות )NT (
תודה,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות בדיקת סקר ביוכימי שליש - תגובה
ד``ר אריה לידור17/04/2013שלום לך
התוצאה תקינה כלומר סיכון נמווך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לשאול
אילנה17/04/2013תודה רבה על על התשובה.
שכחתי לשאול, ואולי זה חשוב:
בטופס שקיבלתי כתוב שתאריך הוסת האחרון הוא: 10.01.13
אבל זו טעות, ובעצם התאריך הנכון הוא 8.01.13
האם זה משפיע איכשהו על תוצאות הבדיקה?
שוב תודה,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)