מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון.חסויה01/12/2011
היי אני בשבוע 8 להריון . ויש לי כאבי בטן שמציקים לי. וכן דקירות כאלו פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל. האם זה תופעה טיבעית להריון. אני עברתי אולטרסנד ובינתיים הכול בסדר. אני צריכה להיבדק אצל רופא. או שזה תופעה טיבעית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון. - ד"ר תדמור ירושלים
ד''ר עפר תדמור04/12/2011ערב טוב
כאבים מפוזרים בבטן הם תופעה טיבעית.
דקירות סימן לגדילת הרחם.
יש לבצע תרבית שתן ועל קול לתקינות ההריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 6+ נצפה שק היריון ללא עובר -דפנה01/12/2011
ערב טוב,
היום הייתי בבדיקת אולטראסאונד והרופא אמר שנצפה שק היריון אך עדין לא רואים עובר...
תאריך הוסת האחרון שלי הינו 15.10.11, כאשר המחזורים שלי אינם סדירים ונעים בין 28-39 ימים....(משתנה מדי חודש ולא צפוי...)
האם עדין יכול להתפתח עובר בשלב זה?
נאמר לי לחזור ולבצע אולטרסאונד נוסף בשבוע הבא..
אך הרופא היה לקוני ולא הוסיף מעבר.. אשמח לקבל מעט מידע שישפוך אור על המצב וכיצד עלי לפעול..
תודה רבה,
דפנה המודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דפנה06/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 6+ נצפה שק היריון ללא עובר - - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ07/12/2011ההסברים שלנו במצבי אי ודאות לא עוזרים ולא מרגיעים.
נכון עשה הרופא שהזמין אותך לבדיקה חוזרת.
אז הוא יסביר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקין ?רונית01/12/2011
אני בת 41, הריון ראשון.
ב - 11.11 ביצעתי בדיקת הריון ביתית והתוצאה היתה באופן ברור חיובית (5 ימי איחור במחזור).
אתמול (שבוע 7 +3 ימים ) בבדיקת אולטרסאונד נצפה שק הריון יפה עם עובר קטן מאד (3 מ"מ) ללא דופק.
הרופא המליץ לחכות שבוע נוסף.
מה הסיכוי לכך שבסופו של דבר ההריון יהיה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא תקין?
רונית01/12/2011שכחתי לציין שבטא נבדקה לפני כשבוע 35000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השראת לידהמעיין01/12/2011
למה דווקא עובר לאם סוכרתית < מאוזנת!!! >
יש חשש לפרע כתפיים במשקל כזה?
3.800 שבוע 38
יש לי המון חברות שילדו תינוקות גדולים מאוד של 4.500
ולא עשו להן זירוז גם בשבועות גבוהים יותר
מה ההבדל?
אגב במפגש עם הרופא להריון בסיכון
הוא אמר שהילד ארוך ומבנה הראש והבטן בפורפורציה
והוא לא רואה בעיה של בטן גדולה ביחס לגוף
אבל הוא בכל זאת הפנה אותי להשראת לידה בעוד שלושה ימים
אשמח לשמוע הסבר הגיוני....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מעיין04/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשראת לידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן04/12/2011שלום.
הסיבה היא שאצל תינוקות לנשים עם סכרת הריונית יש הוצרות ושקיעת שומן בכתפיים דבר היכול לגרום לפרע כתפיים בלידה.הוחלט לכן בישיבות רפואיות שלנשים עם סכרת הריונית עדיף ללדת בניתוח קיסרי כאשר המשקל הצפוי הוא 4000 גר,לעומת נשים ללא סכרת ששם ההמלצה היא מעל 4500 גרם.הונת לכן,אני מניח, לזרוז לפני ההגעה לרף ה-4 קג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשראת לידה - תגובה
הסיבה היא שאצל תינוקות לנשים עם סכרת הריונית יש הוצרות ושקיעת שומן בכתפיים דבר היכול לגרום לפרע כתפיים בלידה.הוחלט לכן בישיבות רפואיות שלנשים עם סכרת הריונית עדיף ללדת בניתוח קיסרי כאשר המשקל הצפוי הוא 4000 גר,לעומת נשים ללא סכרת ששם ההמלצה היא מעל 4500 גרם.הפונת לכן,אני מניח, לזרוז לפני ההגעה לרף ה-4 קג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשראת לידה - תגובה
הסיבה היא שאצל תינוקות לנשים עם סכרת הריונית יש הוצרות ושקיעת שומן בכתפיים דבר היכול לגרום לפרע כתפיים בלידה.הוחלט לכן בישיבות רפואיות שלנשים עם סכרת הריונית עדיף ללדת בניתוח קיסרי כאשר המשקל הצפוי הוא 4000 גר,לעומת נשים ללא סכרת ששם ההמלצה היא מעל 4500 גרם.הופנת לכן,אני מניח, לזרוז לפני ההגעה לרף ה-4 קג.
הסיבה היא שאצל תינוקות לנשים עם סכרת הריונית יש הוצרות ושקיעת שומן בכתפיים דבר היכול לגרום לפרע כתפיים בלידה.הוחלט לכן בישיבות רפואיות שלנשים עם סכרת הריונית עדיף ללדת בניתוח קיסרי כאשר המשקל הצפוי הוא 4000 גר,לעומת נשים ללא סכרת ששם ההמלצה היא מעל 4500 גרם.הופנת לכן,אני מניח, לזרוז לפני ההגעה לרף ה-4 קג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילת לחץ דם או סוכר בהריוןאנונימוס01/12/2011
שלום
אני שבוע10 פלוס 2
קרה כבר 3 פעמים בפרק זמן של שבוע
פתאום הרגשה של בלבול רעד בידיים תחושה של כמעט התעלפות
דפיקות לב מועצות הרגשה כללית של חולשה גדולה
המליצו לי כבר ללכת לרופא המשפחה - אבל הוא אמר שזה כלום ושצריך לאכול יותר
אולי יש איזה בדיקות שאפשר לעשות
או שזה באמת כלום וטבעי בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילת לחץ דם או סוכר בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור01/12/2011שלום לך
חשוב למדוד רמות סוכר בצום ולאחר ארוחה. חשוב לבצע ניטור לחץ דם וכן לפנות לבדיקת נאורולוג
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMVליאן01/12/2011
שלום רב! מזה כמעט שנה אני חולה במחלת הנשיקה עם CMV ו EBV. במהלך השנה הזאת הייתה כבר ירידה של המחלה והתפרצות חוזרת. תוצאות בדיקת דם משבוע שעבר העלו: EBV IgG 600 positive
EBV VCA IgM 10 negative
EBV VCA_IgG Positive 452
CMV IgM(Add.-VIDAS) CMV IgM POS
CMV IgG Positive>10
CMV IgM Positive
האם אני יכולה להיכנס כבר להיריון? האם אני יכולה לעשות משהו שיקדם את האפשרות שלי להיכנס להיריון? המצב הזה נמשך כבר כמעט שנה ולא נראה שזה הולך להיעלם בקרוב ואני ממש ממש רוצה להרות. מצד שני, כמובן שלא רוצה לסכן את העובר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV - תגובה
חשוב לדעת מה רמת נוגדני CMV IGMוכן מהי הAVIDITY של נוגדני IGG. חשוב לדעת מהם תפקודי הכבד שלך
פני גם להתיעצות רופא זהומי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהליאת01/12/2011
אני בשבוע 18,
אני נורא עצבנית,צועקת בלי הפסקה,מתעצבנת ברמות מטורפות,
מה לעשות?
זה נורמלי???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ישנם שינויים הורמונליים ופיסיים בהריון אשר יכולים לגרום לשינויים במצב הרוח ובהתנהגות
פני ליעוץ שיוכל לסייע הן בהויורלית והן תרופתית
בבהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר לא מתפתחאורנה01/12/2011
שלום רב ,
אני בת 42 נשואה ללא ילדים . בשנתיים האחרונות היו לי שני הריונות שהסתיימו בהפלות טבעיות. אני בהריון שבוע 7 בבדיקת אולטרסאונד נצפה שק הריון , רקמה עוברית בספק . ללא דופק. שאלתי - מהן הסיבות לכך שהעובר אינו מתפתח ? האם ניתן לעשות בדיקות שיבררו זאת לעומק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר לא מתפתח - תגובה
את הסיבה בודאות קשה לאבחן אך הסבירות הגבוהה היא כי קיימת בעיה בהשרשה או במנה הכרומוסומלי העוברי
מציע שתבצעי ברור מקיף הכולל בין היתר היסטרוסקופיה תפקודי קרישה פרופיל הורמונלי ועוד.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק שבוע 6+3בץ01/12/2011
שלום רב..
2 שאלות לי בבקשה...
הראשונה היא מחזור אחרון 15.10 לפי מדידת חום השחר וכאבי ביוץ, הביוץ היה מאוחר יחסית לקראת ה-2 -3 ל-11 ..היום הייתי באולט' גילו של העובר לפי ווסת אחרונה הוא 6+3 , האם מאחר והיה ביוץ יחסית מאוחר גילו קטן יותר?
שאלה שניה, כאמור לפי הגיל שניתן שבוע 6+3 גודל העובר 4 מ"מ ...ולא נשמע דופק..האם זה תקין לגיל זה של ההריון???
תודה רבה וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק שבוע 6+3 - תגובה
ככל שהביוץ היה מאוחר יותר כך קטן גיל ההריון המתגלה באולטרהסאונד בהשוואה לגילו לפי הוסת
המשיכי במעקב אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון נוסףמיכל30/11/2011
שלום,
רציתי לדעת כמה זמן אחרי לידה ניתן לקיים יחסים וכן תוך כמה זמן לערך ניתן להכנס להריון?
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון נוסף - תגובה
לאחר בדיקת רופא כ 6 שבועות לאחר הלידה ניתן להתחיל בקיום יחסי מין . רצוי להמתין כשנה בין ההריונות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט חשוב לגבי גיל
מיכל03/12/2011תודה רבה על התשובה!
התלבטתי אם לפנות שוב ולחדד את השאלה בהתחשב בגילי...
מכיוון שאני בת 40 ובן זוגי מעל 40 - המתנה של שנה יכולה להיות קריטית לנושא הפוריות והריון בגיל מאוחר, עדין המלצתך להמתין כשנה?
ושאלה נוספת - האם הנקה תעקב הופעת מחזור לאחר לידה?
שבת שלום ותודה על האתר !!!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כניסה להריוןמורן30/11/2011
שלום,
אני ובעלי התחלנו לנסות החודש להיכנס להריון שני.
הווסת שלי התחיל ב 16 לחודש ונגמר ב 21 לחודש ואורך המחזור שלי הוא 31 יום. התחלנו לקיים יחסים ב 26 לחודש כל יום בבוקר והיום בדיקת הביוץ שלי יצאה חיובית.
הבעיה שלי היא שאחרי שבעלי גומר (סליחה על הגרפיקה מאוד מביך אבל אני חייבת עצה) לא משנה אם אני שוכבת 15 דקות עם הרגליים למעלה או קמה מיד אחרי היחסים אני מרגישה שכמות עצומה של זרע נוזלת החוצה, בקושי יש לנו זמן ליחסים בבוקר אז לשכב לא תמיד יוצא לי ולפעמים אני חייבת לקום מיד ויוצא המון אני מרגישה שכל מה שהוא פלט נוזל החוצה ממש כמו זרם של שתן. גם כשהוא יוצא ממני אני מרגישה שיוצא וגם לאחר מכן כשאני קמה ועומדת על הרגליים אז שוב יוצא הרבה. בכל מקום אני קוראת שצריך לשכב 20 דקות עם הרגליים למעלה אבל אין לי זמן לזה. האם זה אומר שהזרע לא הגיע לרחם שלי? זה אומר שתהיה לי בעיה להיכנס להריון? גם ככה (ושוב סליחה על התיאור) אבל הוא לא בורך באורך מי יודע מה ארוך של איבר מין ואני מפחדת שהוא לא גומר עמוק מספיק וגם כל הנזילות האלה אני ממש מודאגת מזה כי זה לא טיפה שיוצאת אלא ממש נוזל.
אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי כניסה להריון - תגובה
טבעי שיש פליטה החוצה של חלק הזירמה. אך רוב הזרעונים שבזירמה מתקדמים לכוון צוואר הרחם ובהמשך לרחם. אינך צריכה להיות מודאגת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמןאביטל30/11/2011
שלום,
רציתי לשאול כמה זמן צריך לעבור בשביל להבין שקיימת בעיה לס להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן - תגובה
בין 6 חודשים לשנה.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אביטל01/12/2011ראשית, תודה רבה על התשובה המהירה
דבר נוסף,אם לפני כשנה וחצי הייתי מאושפזת בבי"ח והתגלתה לי טס יסטה- הגילוי היה מאוחר- שהתפתחה בשחלה. לאחר מכן(בבי"ח) הפרופ' הוציא לי אותה והחתים אותי על כך שייתכן ותהיה לי בעיה להיכנס להריון אך לא בהכרח. אני בת 29 והתחתנתי לפני 3 חודשים . חודשיים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון וקיבלתי מחזור כרגיל ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים ל- CMVבר30/11/2011
היי,
לפני כשבוע היה לי חום, 38.2 לקחתי באותו יום אקמול והחום ירד ומאז לא עבר את ה- 37.4.
מיום אחרי התחיל לי שיעול נוראי שמלווה בכאבי גרון שלא נפסק כבר שבוע.
הייתי אצל הרופא שאמר שזה ויראלי.
אני בשבוע ה- 31 ואין לי נוגדנים ל- CMV האם אלו יכולים להיות תסמינים למחלה הזאת?
כדאי להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים ל- CMV - תגובה
ניתן לבדוק נוגדנים ל CMV
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בהריוןאלה30/11/2011
אני בשבוע 30 להריון. לפני כ-3 שבועות החל גרד בכל הגוף (כפות ידיים ורגליים בעיקר בערב). רופא משפחה נתן לי הפניה לבדיקות דם שכללו בדיקת תפקודי כבר ומלחי מרה. בצעתי את הבדיקה לפני כשבוע וחצי. תוצאות תפקודי כבד תקינים אך טרם התקבלו תוצאות של בדיקת מלחי מרה. רופא עור המליץ על שימוש בקרם גוף אשר מקל על הגרד במידה מסויימת.
רציתי לדעת, כמה זמן לוקח עד שמקבלים את התוצאות של בדיקת דם של מלחי מרה? יש לי תור לרופאת מעקב הריון רק בעוד שבוע, האם המצב מחייב להקדים את הביקור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור30/11/2011שלום לך
כל עוד תפקודי הכבד תקינים אפשר לחכות לתוצאות אך כדאי להתחיל בטיפול כנגד הגרד ( אורסליט למשל) . לא פרטת אם גם קיימות תופעות עוריות המתלוות לגרד. ( רצוי גם להבדק על ידי רופא עור) מכל מקום יש להמשיך ולהבדוק תפקודי כבד תקופתית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לי -הריון וסרזטטלי30/11/2011
שלום רב, ילדתי לפני 7 שבועות וחצי ומניקה מלא. התחלתי גלולות סרזט למניעת הריון וביום הרביעי ללקיחתן קיימתי יחסים (מבלי לדעת שההגנה רק לאחר שבועיים). השאלה:
האם זה נכון שהגלולה לא משפיעה לפני שתמו שבועיים ללקיחה?
האם יש סיכוי להריון?אם כן מתי עלי לבצע בדיקה ביתית שכן אין לי מושג כי אין דימום או ביוץ? תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף לי -הריון וסרזט - תגובה
ד``ר אריה לידור30/11/2011שלום לך
ההגנה מוקנית לאחר כשבועיים. הסיכוי להריון קלוש . ליתר בטחון בצעי בדיקת הריון שבועיים לאחר החשיפה ליחסי המין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובתך
לחוצה30/11/2011ואז במידה ואצטרך לבצע הפלה אצטרך להפסיק להניק?(בעקבות החומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובתך - תגובה
לא יהיה צורך להפסיק הנקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)