מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תשובה דחופהגל17/11/2011
אני בשבוע 33 ללא נוגדנים לCMV. בעלי חולה המון לאחרונה ביצע היום בדיקות למחלת הנשיקה ו CMV:
EBV VCA IgM בעבודה
EBV IgG-EBNA > 600 Positive
EBV VCA_IgG Positive 49
CMV IgG Positive>2.5
CMV IgM positive
מה זה אומר מבחינתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבדיקה תוך כמה זמן אפשר לדעת על
גל17/11/2011הדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
גל20/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה דחופה - תגובה
ד''ר גדעון נגר20/11/2011יש לחזור על בדיקת cmv ולהיות במעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין דופק עוברישיראל17/11/2011
ב-24.09.2011 וסת אחרונה.לי בדיקות ביוץ שעשיתי באותו חודש, הביוץ היה בערך ביום ה-20.
לפני כשבוע (שבוע 6+ 4 ימים לפי הווסת) היתה הפרשה ורדרדה קלה ביותר. הגעתי לאולטרסאונד והרופא ראה שק בקוטר 5.5 מ"מ עם חלמון עשיתי גם יומיים קודם בטא שיצאה 1600. ואמר לחזור עוד שבוע כדי לראות דופק.הוא גם נתן לי נרות אנדרומיטרין לתמיכה. לאחר שבוע (שבוע 7+ 4 ימים לפי ווסת) שוב עשה אולטרסאונד ואמר שהשק מעט גדל, אך אין דופק. לפי התוצאות שהרופא הדפיס לי:
CRL -מ"מ 0.23
וגם: 5 שבועות ו-5 ימים.
הוא אמר שאבוא בעוד שבועיים ואז אנחנו חייבים לראות דופק כי אם לא...
1. האם לפי מה שיצא באולטרסאונד, הכוונה היא שגודל העובר מתאים ל- שבוע 5 ו-5 ימים? (למרות שלפי הווסת זה איחור של שבועיים ולפי הביוץ זה איחור של כשבוע).
2. מה הסיכויים שכן יהיה דופק עוד שבועיים אם עד עכשיו לא נראה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דופק עוברי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/11/2011ערב טוב
כדאי לעשות על קול וגינאלי עוד שבוע
עוד שבוע חייב להיות דופק
לפי התיאור לצערי הסיכוי נראה בינוני להריון תקין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיראל17/11/2011תודה על תגובתך המהירה.
האם התכוונת שהסיכוי בינוני בגלל שהעובר קטן ביחס לגיל ההריון בהתאם לוסת אחרון או בהתאם לביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר כמה ניתוחיםקרן17/11/2011
שלום ד"ר!
עברתי 2 ניתוחים קיסריים(הראשון לא היה כ"כ מוצדק- עברתי ניתוח להסרת הכניסה דרך הבטן-ללא חדירה לחלל הרחם, אבל הפחידו אותי ובאותו רגע הסכמתי לניתוח כי טענו שהניתוח שעברתי בעבר להסרת המיומה יכול להשפיע).
הניתוח הקיסרי האחרון היה לפני שנה ו9 חודשים.
לפני כחצי שנה קיבלתי אפנדיציטיס ונותחתי בשיטה הלפרוסקופית- כתוצאה מהניתוח הזה נגרם סיבוך של חסימת מעיים ונותחתי שוב בשיטה הלפרוסקופית כדי לפתוח את ההדבקות( יש הטוענים שזה קרה כי היה לי פריטוניטיס כי האפנדיקס היה נימקי).
אני מאד מאד מאד רוצה להרות בשלישית אבל מאד פוחדת....האם כל הסיפור עם האפנדיציט העלה את הסיכונים לחסימת מעיים שיכולה להגרם ע"י הקיסרי או שאין קשר? עברתי 7 מדורי גהנום כתוצאה מהניתוחים האלה ומצד אחד מאד רוצה ילד ומצד שני חוששת.
האם הריון שלישי יסכן אותי? הסיכויים לסיבוכים גדולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו לי?
קרן18/11/2011ראיתי שענו לכולם ורק לי לא...
השאלה ממש מטרידה אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר כמה ניתוחים - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/11/2011שלום.
החששות והדאגות בהחלט מובנים.אבל אין אפשרות לחזות העתיד במאה אחוז.מנסיונך,לצערינו,את יודעת שקימת אפשרות לטפל בסיבוכי ניתוחים.ההחלטה הסופית על עוד הריון היא בידך.אין בודאי הוראת נגד לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לייעוץ לגבי תוצאות העמסת סוכרמיכל17/11/2011
לרופאים שלום,
אני בשבוע 25 והעליתי עד כה 11 קילו.
לאחר שבהעמסת סוכר 50 מ"ל יצא 153 עשיתי העמסת סוכר של של 100 מ"ל תוצאות:
0- 85
60 - 173
120 - 158
180- 106
העניין שהמדידה השנייה , אחרי שעה , נעשתה בפועל אחרי שעה ועשר דקות לערך מכיוון שלא הצליחו להוציא דם משתי הידיים ובינתיים הזמן עבר.
האם לאור התוצאות הגבוליות גם כך (כך הבנתי) העובדה שבפועל הצליחו לקחת דם רק אחרי 80 דקות ולא 60 דקות משנה את ההתיחסות לתוצאות או אולי אף עלי לבצע שוב את הבדיקה? יש לי בדיקה שגרתית עוד כשלושה שבועות ובינתיים קבלתי הנחיה להוריד את כמויות הסוכר שאני צורכת מכיוון שהתוצאות גבוליות .
אשמח לשמוע את דעת המומחים באתר.
תודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובת הרופאים - אנא תשובתכם
מיכל18/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תשובה - דחוף!!!!!!!!!!
מיכל20/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לייעוץ לגבי תוצאות העמסת סוכר - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/11/2011שלום.
לא נראה שיש משמעות מיוחדת לעיכוב בין מספר הדקות בבדיקות.אך כמובן יש אפשרות לחזור על הבדיקה.החליטי על כך ביעוץ עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CMV שנייה - תוצאות לא ברורותמירב17/11/2011
שלום
עברתי שתי בדיקות CMV בשבועיים האחרונים. האחת הראתה:
IGG שלילי 0.2
IGM חיובי
במכשיר וידאס גבולי - נבדק פעמיים
הבדיקה השנייה שוב לא הראתה תוצאות חד משמעיות:
IGG שלילי 0.2
IGM חיובי
IgM נבדק פעמיים גם אם רמת הIGM הינה חיובית , מבחנה בקינטיקה של ירידה (פי2 ).
במכשיר וידאס הIGM שלילי,
אלו הן ביצועים של דגימות – האם היתה קליניקה מחשידה?
אני לא מבינה מה לעשות עם התוצאות האלה. רופא אחד אומר שנדבקתי ואחר אומר שהוידאס זה מה שחשוב ואם הוא שלילי אין הדבקה. הרופא שלי בחופש ואני בלחץ היסטרי.
פרטים נוספים:
גיל הריון: 13 שבועות
הבדיקה נעשתה בעקבות התקררות שעברה עליי (חום,כאבי גרון).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
מירב18/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת בטאמודאגת17/11/2011
שלום, תאריך הביוץ שלי הוא 26.10.11.
בטא בתאריך 09.11.11 נתנה תוצאה 81.
בטא בתאריך 13.11.11 נתנה תוצאה גדולה מ-1000 (אין תשובה מדוייקת).
למיטב הבנתי מדובר בקפיצה גדולה מהרגיל.
האם תוצאה זו תקינה, על מה זה יכול להצביע(עברתי טיפול עם איקקלומין)?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור17/11/2011ערב טוב
תוצאות בדיקת הבטה תקינות.
עלייה יכולה להיות תקינה לחלוטין או לרמוז על תאומיים
מוצע לבצע על קול וגינאלי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותחלי17/11/2011
שלום, אניבת 32, חובקת בבית ילדה קטנה מקסימה אחרי שעברתי 5 הפלות (בשבוע 5) רצופות והריון אחד תקין שליוויתי אותו בשימוש באנדומטרין פעמיים ביום במשך חודשיים. מזה כמעט שנה אני מנסה להיכנס להריון שני ובמהלך השנה האחרונה עברתי 10 הפלות כימיות רצופות , כאשר יש איחור, בדיקה חיובית, וכמה ימים אחרי המחזור בא לביקור. ב-8 פעמים מההפלות נעשה שימוש באנדומטרין ובפעמיים האחרונות לקחתי בנוסף גם אספירין (לאחר התייעצות עם הגניקולוג שלי). אציין כי לפני ההריון הראשון (התקין) עשיתי בדיקת קרישיות יתר שיצאה תקינה . נתון נוסף- במהלך הלידה השיליה שלי הייתה דבוקה לחלוטין ונאלצו לבצע גרידה עצבנית ברחם (הגניקולוג שלי לא חושב שזאת בעיה). עד כה לא אותרה בעיה כלשהיא במבנה הרחם. אשמח לקבל המלצות נוספות כיצד ניתן לעזור לגוף שלי לא לדחות את ההפלות. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות - תגובה
ד``ר אריה לידור17/11/2011שלום לך
מומלץ לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית וכן דיגום רירית הרחם . כמו כן מציע לבצע בדיקת מערך כרומוסומלי לך ולבעלך ולןצע בדיקות הורמונליות מקיפות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלעדן17/11/2011
בוקר טוב
אני בשבוע 32+6 ואתמול ביצעתי בדיקת אולטרסאונד והיה רשום לי
Head cir 305 מ"מ מתאים לשבוע 34.1 האם זה תקין או שהראש גדול מדי אני נורא מודאגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכת משקל - תגובה
הסטיה בתחום התקין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הערכת משקל
עדן17/11/2011אם אתה טוען שהכל תקין ואין מקום לדאגה
אז למה בבריאות האשה הלחיצו אותי ואמרו
לי שכנראה שיש צורך בבדיקה מכוונת של המוח.
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הערכת משקל - תגובה
אינני יודע אך על פי המדדים הכל נראה תקין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןRachel16/11/2011
שלום
קניתי ערכת בדיקת הריון של חברת Answer, ובהוראות כתוב-
test 5 days sooner
האם זה אומר שעלי להבדק אך ורק 5 ימים לפני המחזור?
התחלתי חפיסת גלולות לפני מספר ימים. האם אני יכולה להבדק כבר מחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
אפשר לבדוק כבר כ10 ימים לאחר הביוץ כלומר עוד בטרם איחור בוסת או בכל מועד שהוא שבועיים לערך לאחר קיום יחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר ...
Rachel17/11/2011אני אקבל וסת בעוד כשבועיים. אני יכולה להבדק כבר מחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובר שבוע 39 דחוףףףףףףףףףףףףעדי16/11/2011
רציתי לדעת ממישהו מוסמך כמה תנועות צריכות להיות במשך היום ומתי זה צריך להדאיג
אני מרגישה כמה פעמים ביום מין נפיחות בבטן בצד אחד עולה יורד מין תזוזה
פחות דפיקות כמו שהיה בשבועות הקטנים
האם זה נורמלי??
שאני אוכלת מתוק היא יותר זזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר שבוע 39 דחוףףףףףףףףףףףף - תגובה
מדד מהימן לתקינות העובר הוא קיומם של 3 תנועות בכל חצי שעה המדוגמת בין פעמיים 3 ביממה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר שאלה קטנה
עדי17/11/2011האם זה משנה איזה תנועות כי אני מרגישה עלייה בצד אחד של הבטן
כאילו היא מתמתחת זה גם נחשב??ולפעמיים דפיקות קטנותתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר?
עדי18/11/2011?יש בעיקר התמתחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי מי שפירשירי16/11/2011
שלום
אני שבוע 31 ועשיתי בדיקת א.ס שם אמר לי הרופא שיש לי ריבוי מי שפיר של 28.18 . יש לציין כי כל הסקירות שלפני כן היו תקינות. הרופא המליץ לי לעשות העמסת סוכר (100 גרם) והתוצאה היתה תקינה ולהיות במעקב לגבי מי שפיר.יש לציין כי העובר שוקל 1627. השאלות שלי הם עד כמה זה יכול להיות חמורר בלידה ולאחריה? ומדוע לא ניתן לראות דרך הא.ס חסימה בושט אלא רק אחרי הלידה(זה מה שציין בפניי הרופא) אבל אז זה לא יהיה מאוחר מידיי?
בתודה ומצפה לתשובה כי אני ממש לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מי שפיר - תגובה
ריבוי מי שפיר היא תופעה שכיחה.. הבהרת כי נשללה סכרת . אינני יודע בתץ כמה את ואינני יודע איזה ברור גנטי עברת . סקירות תקינות? אקו ללב העובר?
מכל מקום יש לבצע סקירה מכוונת לפנים ודרכי העיכול העליונות ולהמשיך במעקב כמות מי השפיר שהיא לכשעצמה אינה מהווה הוראה ליילוד מוקדם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקהליאת16/11/2011
עשיתי בדיקת שתן ויש לי לקוציטים מספר 500
האם זה מסוכן לעובר,מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקה - תגובה
ד``ר אריה לידור17/11/2011שלום לך\
אין לכך כל משמעות ללא שאר הפרמטרים של בדיקת השתן הכללית ותרבית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת16/11/2011
האם פעם ביום מותר לאכול דבר שוקולד,כי הבנתי שזה גורם מום לעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
השמועה הזו אינה נכונה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון גבוה של חומצה פוליתסיגל15/11/2011
שמי סיגל ואני בשבוע 8 להריון
במהלך החודשיים שקדמו להריון ומאז תחילת ההריון לקחתי בסה"כ 900 מ"ג חומצה פולית (500 מ"ג בכדורים + 400 מ"ג נוספים שרק היום שמתי לב שהם חלק מויטמין B12 שאני לוקחת) האם המינון הגבוה מהווה סכנה להריון ואם כן באיזו סכנה מדובר?
תודה,
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון גבוה של חומצה פולית - תגובה
המומלץ הוא 400 מק"ג (כדור בודד) של חומצה פולית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מאוחר והריוןיעל15/11/2011
שלום, אני מנסה להכנס להריון מזה כמה חודשים הייתי אמורה לקבל מחזור ב3/11 בדרך כלל מחזור סדיר, עשיתי בדיקות ביתיות אחרי 5 ימי איחור ובדיקת דם אחרי 6 ימי איחור ויצא שלילי.. אבל עד היום המחזור לא הופיע, והתחילו לי כאבים בחזה וסחרחורות, אז החלטתי לעשות שוב היום בדיקה בייתית ויצא חיובי האם זה יתכן שאחרי 6 ימי איחור בדיקות דם ושתן יצאו שלילי ושבוע אחרי זה פתעום חיובי? או שאולי זה טעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מאוחר והריון - תגובה
זהו ביוץ מאוחר ולכן התוצאה מאוחרת
ממליץ שתבצעי בדיקת ביטא כמותי בדם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)