מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היריוןשולי23/07/2011
אם אני בביוץ ועורכת בדיקת היריון, האם זה יראה חיובי או שלילי?
ואם אני בהריון ויערוך בדיקת ביוץ, האם זה יראה חיובי או שלילי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן24/07/2011כבר ענינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לאפידורלמאיה23/07/2011
שלום רב,
אני בהריון שני, מתחילה לחשוש מהלידה המתקרבת. זה העלה אצלי תהייה בנוגע ללידה הוקדמת שלי (ראשונה). קיבלתי אפידורל בפתיחה של 9, המרדים לא ממש רצה לתת ולהערכת בעלי נתן מינון אחר או חומר אחר, מה שכן בהחלט לא "נעלם" הכאב כמו שכולן מספרות, והרגשתי היטב את צירי הלחץ שנמשכו 3 שעות וגם את התפירה שנמשכה עוד חצי שעה כואבת מאוד.
במכתב השחרור מופיע lumbar epidural block 03/91.
האם יש משמעות לכך שזה בלוק ולא הרדמה? האם מדובר על חומר אחר?
אני פשוט בחרדה לקראת הלידה הקרובה האם האפידורל לא השפיע וזה מה שצפוי לי גם הפעם או שבאמת קיבלתי משהן מקומי או קל יותר. אשמח לתשובה רפואית בעניין.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לאפידורל - תגובה
ד``ר איילון לחמן24/07/2011שלום.
המינוח הרפואי הוא אכן המילה "בלוק" משום חסימת הולכת הכאב מהרחם לעמוד השדרה ולמוח.כך שאכן קבלת הטיפול המלא. אני מבין שהטיפול לא פעל במאה אחוז,אבל אין לכך כל השפעות לגבי הלידה הקרובה.שווה כמובן לידע המרדים הפעם שבפעם הקודמת לא ממש פעלה ההרדמה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Beta Subunitאורית23/07/2011
היי
התוצאות הללו מראות שאני בהריון, נכון?
Beta Subunit, hCG mIU/mL 920.5 Ref. values: neg<5; pos>25
מישהו יכול להגיד לי איזה שבוע זה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Beta Subunit - תגובה
אכן התשובה בהחלט חיובית . מדובר על שבוע 4-5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה
אורית24/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 10 + 4יהלי23/07/2011
הבוקר שלי יחסית טוב אבל חולשה נוראית מלווה לאורך כל היום אני בקושי מזיזה את עצמי..בערב מתחילות הבחילות וחוסר תיאבון נוראי..יש סיכוי שזה ישתפר המצב שאני מתארת..??? אני נלחמת עם עצמי אפילו ללכת לשירותים..מרוב שאני חלשה ואני ספורטאית זה קשה לי פי כמה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 10 + 4 - תגובה
ממליץ שתגשי לרופאך כדי להיבדק וכדי לקבל הנחיותיו לגבי שיפור מצבך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףף55523/07/2011
ביצעתי הבוקר בדיקת הריון עם השתן הראשון של הבוקר
ויצא שלילי יש לי מעט כאבי מחזור
היום אני ביום ה27 (בדר"כ אני מקבלת בין 25-27)
בערכה של הבדיקת הריון - צויין שהבדיקה מזהה כבר מ2-3 ימים לפני קבלת מחזור
האם זה כמעט בטוח שלילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףף - תגובה
ניתן לבצע בדיקת דם ,אם המחזור עדין מתעכב ולדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליה מכסה צוואר רחםמישמיש23/07/2011
שלום.
מה הפשר שיליה מכסה צוואר רחם שאובחנה אצלי?
האם זה מסוכן?
והאם זה יחייב שמירת הריון בהמשך?
בהריוני הקודם ילדתי בניתוח קיסרי והייתי עם סוכרת הריון, אינסולים פעמיים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיליה מכסה צוואר רחם - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור23/07/2011ערב טוב
שילייה מכה צוואר רחם הוא תיאור מיקום שילייה
יתכן שיליה מרכזית מכסה כל פתח הצוואר
או שילייית פתח חלקית מכס רק חלק מפתח פנימי של צוואר
כאשר רחם גדל שילייה עולה למעלה
כאשר יש צלקת קיסרי והשילייה קידמית אז יכולה לא לעלות כי תפוסה בצלקת
האם השיללייה שלך קידמית ???
האם אמרו כמה מכסה ???
איזה שבוע הריון ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרי דחוףףףףףקרן22/07/2011
אני מתאשפזת ביום ראשון בע"ה לקראת ניתוח קיסרי פעם שניה אך הפעם אני מתלבטת אם לעשות הרדמה כללית כמו בפעם הראשונה או הרדמה חלקית שממנה אני ממש מפחדת , מקווה שתענו לי לפני הניתוח .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי דחוףףףףף - תגובה
ההרדמה המומלצת הן עבורך והן עבור העובר היא הרדמה חלקית.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהיראjo22/07/2011
הדופק שלי מהיר בימים האחרונים. בין 100-118. התחלתי לקחת אתמול בערב כדור נורמלול25חצי כדור ביום. אני עדיין מרגישה שהדופק מהיר, האם אני צריכה לעלות המינון לכדור ביום? האם יש מניעה לקיים יחסי מין או להגיע לאורגזמה שהדופק מהיר? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר - תגובה
ממליץ שתתיעצי עם רופא פנימאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןשולי22/07/2011
אם אני בביוץ ועורכת בדיקת היריון, האם זה יראה חיובי או שלילי?
ואם אני בהריון ויערוך בדיקת ביוץ, האם זה יראה חיובי או שלילי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון - תגובה
בדיקת הריון ביום הביוץ תיהיה שלילית כי עדין לא מופרשי הומוני ההריון. אותו הדבר בהריון ,לא יופרשו הורמוני הביוץ.אגב למה לבדוק הביוץ בהריון אם הביוץ כבר התרחש והביצית הופרתה??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 34אמא22/07/2011
שלום רב
אני בשבוע 34.0 .אתמול עברתי בדיקת אולטרסאונד פנימית.כשעתים אחרי הבדיקה הופיע דמם חום רירי הנמשך עד היום.בכל פיפי יוצאים חתיכות של ריר חום ככה.אני צוואר הרחם מקוצר ב-75%.(יש לי הסטוריה של דינמיקה צווארית מההריון הקודם).יש גם קצת כאביםחזקים יותר או פחות והרבה מאוד לחץ בנרתיק.אני מבינה שיש מצב להתפתחות לידה.השאלה בעצם אם אני אמורה לקבל זריקה להבשלת הריאות או לחכות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 34 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/07/2011צהריים טובים
השאלה מה אורך צוואר הרחם בממ בעל קול פנימי ???
אם צוואר הרחם קצר מ 25 ממ כדאי לקבל זריקה
בכל מקרה אם לידה קרובה כדאי לקבל זריקה להבשלת הראות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק,דלקת בשתןטולי22/07/2011
שלום
אלו הבדיקות שתן שלי
Urine cultureBH2
תהליך ממצא MY_SUBTITLE2
C.F.U/mL 1000-10000 0 0 BD2
Culture positive 0 0 BD2
אנטיביוטיקה עבור מיקרואורגניזם Citrobacter koseriBH3
אנטיביוטיקה רגישות MY_SUBTITLE3
Piperacillin R 64 0 0 BD3
Amoxicillin/CA S <=2 0 0 BD3
Piperacillin/tazobactam S <=4 0 0 BD3
Cefoxitin S <=4 0 0 BD3
Ceftazidime S <=1 0 0 BD3
Ceftriaxone S <=1 0 0 BD3
Cefuroxim sodium S 8 0 0 BD3
Cefuroxime axetii I 8 0 0 BD3
Cephalotin S 4 0 0 BD3
Imipenem S <=1 0 0 BD3
Ertapenem S <=0.5 0 0 BD3
Amikacin S <=2 0 0 BD3
Gentamicin S <=1 0 0 BD3
Ciprofloxacin S <=0.25 0 0 BD3
Ofloxacin S <=0.25 0 0 BD3
Nitrofurantoin S 32 0 0 BD3
Trimethoprim/sulfa S <=20
הרופא משפחה אמר שיש חיידק בשתן ולקחת מוקסיפן.
אני בשבוע 10 ושישה ימים.
האם המוקסיפן הכרחי? האם בטוח בהיריון? האם יעיל לחיידק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה
טולי23/07/2011האם מותר לקחת פרוביוטיק פנימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק,דלקת בשתן - תגובה
הכתובת הרשמית לגבי תרופות בהריון היא במשרד הבריאות בטל-02-6243669.חשוב לטפל בכל הדלקות בהריון כי החידקים לעיתים יכולים צרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון דחוף!אנה22/07/2011
שלום ,
הריון ראשון הפלה טבעית בשבוע 7
כרגע בהריון שני שבוע 14 מאוד חוששת מהפרשות שיש לי כבר שבועיים
אחרי קיום יחסים ישנה הפרשה מוזרה מאוד כמו נזלת ירוקה-צהובה ממש כמו גומי כשזה יוצא אני צריכה למשוך את זה עם נייר זה לא נוזל זה מאוד מאוד סמיך (סליחה על התאור) עשיתי בדיקה אצל רופאת נשים היא אומרת שהכל בסדר אבל עדיין זה ממשיך (רק אחרי קיום יחסים) זה יוצא בשתן של הבוקר אחרי קיום יחסים בלילה. האם זה נורמלי? חלק אומרים שז\ה נורמלי בשלב זה של ההריון שהרחם עולה למעלה אל מעל האגן וכו' וקראתי מאמארים מצד שני שתסמינים של הפלה לא חייבים להיות דימום וכאב אלא פרץ של נוזל הנרתיק ושאריות של רקמה עוברית אני לא יודעת מה לחשוב זה ממש מפחיד אותי. אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון דחוף! - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/07/2011צוהריים טובים
קודם כל אין דאגה.
ההפרשה יכולה להיות נוזל זרע אחרי יחסים.
ההפרשה יכולה להיות הפרשה של בלוטות מצוואר הרחם עקב הורמוני ההריון
בכל מקרה אין סכנה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה עוברים שני שקיםאיילת22/07/2011
שלום
אני בשבוע 6 לאחר טיפול IVF בה החזרו שני עוברים
בבדיקת אולטראסאונד אחרונה נראו שני שקים עם שלושה עוברים עם דופק
כלומר בשק אחד שני עוברים
המלצת הרופא היתה לדלל את שני העוברים ולהשאר עם שק אחד עובר אחד היות וזה לא תקין וכרוך בסיכונים.
וזאת תוך כדי מעקב עד לשבוע 9-10 ואז לטפל
אשמח לקבל את המלצתכם בנושא
בברכה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה להתייחסות
איילת24/07/2011למה אף אחד לא עונה
אשמח לקבל התייחסות[
תודה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה עוברים שני שקים - תגובה
ד``ר אריה לידור25/07/2011שלום לך
תומך מאד בהמלצה שקבלת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובר בשבוע 19, שאלה חשובהאחת22/07/2011
שלום,
זהו הריון ראשון שלי ואני לא יודעת מתי יש לייחס חשיבות לתנועות העובר.
התחלתי להרגיש את תנועות העובר כגון דגדוגים ופרפורים כבר סביבות שבוע 15, למרות שרופא ואחות אמרו לי שזה לא יכול להיות בהריון ראשון, למרות שעם מה שהרגשתי קשה להתווכח.
בכל מקרה, כבר כשבוע ההרגשה של התנועות הפכה של כמו בועה שמתפוצצת, וכבר מזה מספר ימים לפעמים אף אם אני ובעלי שמים יד, מרגישים את הבעיטות הקטנות על היד שלנו.
הבעיה, שאני לא מרגישה את זה כל יום. ז"א, למשל, שלשום לא הרגשתי כמעט את התנועות, יום לפני כן הרגשתי הרבה תנועות, וכנ"ל אתמול הרגשתי אותו זז הרבה, ואף הרגשתי את הבעיטות בעת ששתי יד על הבטן.
היום אני לא מרגישה אותו, חוץ מפעם אחת שהרגשתי בכמה תנועות מאוד חלשות, שהיה קשה לדעת אם זה אכן תנועות העובר.
האם בשלב הזה אני אמורה להרגיש את תנועות העובר כל יום? ואם כן, האם כל פעם הן אמורות להיות מורגשות ממש, או גם תזוזה מאוד חלשה נחשבת?
מתי אני אמורה להתייחס ברצינות לחוסר תנועתיות חלילה של העובר? מאיזה שבוע? ומה התדירות שצריכה להיות?
אשמח להסבר מפורט לכל השאלות שלי, מאחר וזה הריון ראשון ואני לא יודעת מתי לשים לב יותר.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר 19 - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/07/2011בוקר טוב
לתנועות עובר יש משמעות כאשר ניתן לעשות משהו.
כלומר שבוע 32 להריון - היו תנעות עובר ופיתאום פסקו- עושים על קול רואים שעובר במצוקה - עושים ניתוח ---- מצילים אותו.
שבוע 19 להריון --- לא ניתן לעשות כלום.
לכן תנועות עובר בשבוע 19 - חסרות משמעות- לא ניתן לעשות כלום- כי העובר קטן מאוד. לכן לא כדאי לשים לב לתנועות בשבוע זה. לא נתן לנהל הריון בשבוע זה לפי תנועות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרדות קרומים- מה זה?מאיה21/07/2011
שלום,
אני מעוניינת לדעת מהי היפרדות קרומים (הגעתי למיון לאחר דימום לא מאסיבי). כתוב בטופס שהוא בגודל 3.2X1 צוואר תקין, דופק, הכל בסדר חוץ מזה.
זה איזור קטן, נכון?
אני בשבוע 15, וכל זה היה בשבת ועדיין יש הכתמות קלות. עשיתי גם בדיקה שיצאה אותו דבר הבוקר. השאלה היא, האם לאור ההכתמות (חום-אדום) שוב לרוץ למיון, או לחכות שזה יסתיים? כמה זמן זה יקח להערכתך? להיות אופטימית?
תודה!!!!!!!!! :]]]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא ענו לי ...
מאיה22/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפרדות קרומים- ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/07/2011בוקר טוב
העובר בתוך הרחם יושב מוקף בקרומים - קרום אמניון וקרום כוריון.
כאשר הקרום מתרחק מקיר הרחם ונוצר בינו לבין הרחם דימום יתכן היפרדות קרומים.
היפרדות קרומים לרוב נסגרת יתכן עם דימום קטן
הנתוים שלך אופטימיים
אין טעם לרוץ על כל דימום למיון במיוחד שלמיון אין מה לעשות, אין טיפול רק מנוחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך
מאיה22/07/2011מעריכה את עבודת הקודש שלכם.
ההרגעה הזאת משמעותית מאוד לשקט הנפשי ולבריאות שלנו.
תודה רבה לכולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)