מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת הסינון המוקדם-תקין?ליאת26/07/2011
ד"ר שלום,
להלן התוצאות שלי של סקר שלישי ראשון- האם זה תקין? האם עלי לשקול בדיקת מי שפיר?
גיל האישה בעת לידה 31
PAPP-A- 2.20X MOM
FREE BETA HCG ; 1.53XMOM
החישוב נעשה על סמך crl 68.0
בדיקת שקיפות עורפית- NT=1.3 MM
סיכון ע"פ גיל בלבד 820:1
סיכון משוקלל- 8200:1
סיכון לטריזומה 18 : קטן מ- 1:300.
אודה לתשובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת הסינון המוקדם-תקין? - תגובה
ד``ר אריה לידור28/07/2011שלום רב
עקב הסיכון של 1:300 לטריזומיה 18 מומלץ לבצע דיקור מי שפיר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילייה נמוכה?אליזה26/07/2011
אני בבשבוע 17,בסקירה מוקדמת הרופא אמר שהשילייה נמוכה מאוד ולכן צריך להימנע מקיום יחסים עד הסקירה המאוחרת.מה זה אומר?האם זה מסוכן?אני רוצה לציין שישי לי כאבים כמעט תמידיים בבטן התחתונה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילייה נמוכה? - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור27/07/2011ערב טוב
השילייה הנמוכה רוב הסיכויים שתעלה כלפי מעלה.
כדאי לעשות כל 3 שבועות על קול עם שלפוחית מלאה.
כאבים לא קשורים לא נגרמים על ידי שילייה נמוכה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקחדווה26/07/2011
אני בשבוע 5+5. היום הייתי בבדיקת דם וא"ס. בבדיקת הדם הבטא יצאה 14,000ובא"ס נצפה שק הריון ושק חלמון. לא נצפה קוטב עוברי לא דופק.
קראתי בפורום הזה שבבטא מעל 6,000 ניתן לצפות בדופק עוברי.
האם עלי לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק - תגובה
ד``ר אריה לידור28/07/2011שלום לך
דופק עוברי ניצפה החל משבוע 6 והילך. לכן רצוי שתבצעי בדיקה חוזרת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת הווסתחני26/07/2011
שלום!
1. על-מנת לדעת מתי אני אמורה לבייץ, עליי להבין מתי בדיוק מתחיל המחזור; האם להתחיל לספור אותו מהיום בו מתחילות ההפרשות החומות, או למחרת כאשר מתחיל הדימום?
2. הביוץ הינו 14 יום לאחר מכן, נכון?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי???
חני28/07/2011למה דילגו עליי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאא דחוףףקרןןןןן26/07/2011
היי
בטא בידיוק לפני שבוע ב 19.6 הייתה 272
היום בטא 4173
היא הכפילה את עצמה יותר מידיי מזה אומר??
רב עוברים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
keren27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטאאא דחוףף - תגובה
ד``ר אריה לידור28/07/2011שלום לך
בערכים אלו יכולה כבר לבצע אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטאאא דחוףף - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ28/07/2011ממליץ לבצא אולטרסאונד עי רופא נשים מטפל
כול השאלות יפתרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- integrated test - תוצאות הבדיקותמיכל26/07/2011
שלום, אשמח להבין במאה אחוז את משמעות התוצאות
אני בת 34.5 (בזמן הלידה אהייה בת 35).
שקיפות עורפית 1.2 מ"מ
סקירת מערכות - ממצא אקוגני בלב
תוצאות בדיקות הדם:
PAPP-A 2.29 miu/ml 0.83 MoM
AFP 27.5 IU/ml 0.69 MoM
hCG 19.5 IU/ml 0.56 MoM
uE3 1.07 ng/ml 1.12 MoM
INHABIN-A 253 Pg/ml 1.19 MoM
NT 1.20 mm 1.05 MoM
הסיכון לדאון לפי גיל בלבד 1:400
הסיכון לדאון לפי גיל והבדיקות 1:7000
לי מההבנה המינימלית שלי זה ניראה מעולה. מה דעתכם??? האם כדאי לעשות מי שפיר או שאין סיבה?
אשמח לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה..... לא יודעת מה לעשות.
נטע29/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין העובר בסקירת מערכותשרית26/07/2011
אני בשבוע 16 . השבוע בסקירת המוקדמת אמר לי הרופא שיש לי בת ב 100 %. ובשקיפות עורפית רופא אחר אמר שהוא חושב שזה בן ובתלת מימד ממש הראה לנו בליטה שנראת כמו איבר מין.יכול להיות שיש טעות?הרופא בסקירה הוא רופא מנוסה וותיק.היו מקרים שבהמשך ההריון אמרו שזה בן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח
שרית29/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין דופק לעובראני26/07/2011
שלום רב,
הנני בת 27 ונכנסתי להריון אחריי נטילת גלולות (קיבלתי מחזור אחד אחרי 30 ומשהו ימים וישר נקלטתי) כך שמחזור וביוץ לא ידועים. אינני יודעת איזה שבוע אני אולם לפני 10 ימים נצפה שק הריון מתאים לשבוע 5 כנראה. שלשום הייתי אצל הרופא שלי שראה קוטב עוברי קטן ללא דופק ושק חלמון (כלומר יש התפתחות מבדיקה קודמת) ושלח אותי לעשות בטא לראות שיש עלייה ואכן מפעם קודמת (תאריך -1200 -12.7) עלה לכמעט 18,000 ויש תופעות לוואי חזקות.
הרופא אמר שבגלל שביוץ לא ידוע עוד יש תקווה ולבוא ביום שישי לבדיקה חוזרת.
אני כ"כ רוצה הריון תקין בע"ה. האם יש סיכוי? האם ייתכן בגלל ביוץ מאוחר הכל נבדק מהר מדיי ודופק יתפתח בשלב מאוחר יותר.
מקווה ומחכה לתשובה, תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק עובר-בבקשה לחוצה מאוד
אני26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דופק לעובר - ד"ר תדמור
יש סיכוי קטן גבולי שיהיה בסדר
האם העל קול בוצע וגינאלי ??
כדאי לבצע על קול וגינאלי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור-תודה על תשובתך ותשובה!
אני27/07/2011האולטרסאונד בוצע וגינאלי (פנימי) ואני חוזרת על כך שחלה התפתחות מאולטרסואנד קודם (יש שק חלבון וקוטב עוברי קטן) וכי הבטא הוכפלה יפה מאוד ועלתה. שוב אחזור על כך שאין מושג מתי היה ביוץ שכן נקלטתי לאחר גלולות .....האם מעט אופטימי יותר?
בבקשה.....תודה רבה רבה בע"ה מחכה לתשובה מהירה ואופטימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור-המשך קטן
אני27/07/2011לכל היותר הייתי ביום ראשון של שבוע 7 (כלומר 6פלוס 7)ולדעתי אף קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור-הבהרה אחרונה סליחה מהלחץ!
אני27/07/2011היה לפני 10 ימים רק שק הריון קטן. כעת שק הריון, שק חלמון וקוטב עוברי ללא דופק (עדיין!) האם יש סיכוי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור-הבהרה ד"ר תדמור
השאלה אם בדק וגינאלי ???
מה היה גודל הקוטב העוברי ???
כמה הרופא מיומן ??
בקוטב של 1-2 ממ עדין יש סיכוי
היתי מחכה עוד 4-5 ומקבל החלטה סופית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור-המשך קטן - תדמור
יתכן וההריון קצת יותר קטן
כדאי תמיד לחכות ל 2 בדיקות עוקבות כדי להחליט מה מצב ההריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 19 + 5 ימים שאלה לגבי תזוזותויקה26/07/2011
העובר,
זהו הריון ראשון שליץ אני מרגישה את תזוזות העובר כבר משבוע 15 - התחיל כמו דגדוגים ובשבוע וחצי אחרונים מרגישה כמו בועות שמתפוצצות ואף לעיתים מרגישה את התנועות כאשר אני שמה יד על הבטן - כנ"ל בעלי הרגיש.
השאלה שלי - האם בשלב הזה של הריון אני אמורה להרגיש את התנועות כל יום? (כי יש ימים שאני לא מרגישה את התנועות, או שמרגישה ממש מעט וחלש).
או שזה בסדר לא להרגיש כל יום תנועות העובר בעוצמה?
אני פשוט לא רוצה לרוץ למרכז בריאות האישה כל פעם שעובר יום ואני לא מרגישה את התנועות.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - רק מחוסר ידע
ויקה28/07/2011אומרים שאחרי שבוע מסויים ( מתקדם יותר) יש להרגיש תנועות עובר כל X זמן.
מה מוגדר כתנועת העובר לצורך כך?
להרגיש את התנועה בתוך הבטן או שחייבים להרגיש את התנועה עם י"ע השמת יד על הבטן?
ז"א אם מרגישים תזוזות מסויימות בבטן, אך לא מרגישים בעיטות ששמים יד על הבטן, זה נחשב כי היו תזוזות עובר ואפשר להחשיבם בספירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. לא עניתם לי על אף שאלה
ויקה02/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 19 + 5 ימים שאלה לגבי תזוזות - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/08/2011בשבוע15להריון לא חשים בתנועות עובר
בדרך כלל חשים בתנועות עובר בין שבוע18 ל22שב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וריסוסרחלי26/07/2011
שלום. אני בהריון בחודש השמיני. לפני מס'' ימים ריססו אצלי בעבודה נגד נמלים וחרקים. למרות האיוורור, עדיין נשאר ריח. רציתי לשאול האם יש סכנה לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וריסוס - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור26/07/2011בוקר טוב
בחודש שמיני אין סכנה
חודשיים ממש מוקדמים יתכן שיש סכנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן שנראית קטנהשירלי26/07/2011
שלום רב,
אני בשבוע 31,הריון IVF רציתי לברר הבטן שלי לעומת בנות אחרות נראית לי קטנה בהתיחס לכך שאני עוד מעט חודש שמיני. (נכון לשבוע 29+6 העובר התאים לשבוע 29+4 - אחוזון 40 היות ו הירך היתה קצרה ביומיים, ראש גדול ביומיים ובטן קטנה ב4 ימים). קראתי שבשבוע זה האורך של העובר הוא בערך 41 ס"מ..אני מנסה לראות בבטן ולא מצליחה להבין איפה נכנס אורך כזה בבטן שלי שהיא לא גדולה להערכתי.איך תסבירו את זה?כי ממש מפחדת מזה שהירך קצרה ביומיים ואוכלת סרט על הדבר הזה..עד הבדיקה הבא..איך אפשר להסביר את זה?כי אם אומרים שגודל הבטן של האם לא קשור לגודל העובר, אז מה ההסבר האפשרי?ממש לחוצה , ומצד שני האם עובר קטן ביומיים מגיל ההריון באמת משפיע על איך שנראית הבטן שלי?
כמה גדלה הבטן עוד בחודש שמיני תשיעי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן שנראית קטנה - תדמור
ד''ר עפר תדמור26/07/2011בוקר טוב
העובר שלך בגודל מצויין
אין כל בעייה
הפרש מתחיל להיות משמעותי רק כאשר ההפרש בגיל בין המדידות לוסת אחרון גדול משבועיים.
הפרש יומיים - שלושה - שבוע מצויין תקין לחלוטין.
גודל בטן של האמא לא חשוב כאשר העל קול תקין.
גודל בטן אמא קשור לשריריים רפויים או לשומן של האם ולא לעובר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרי - ?אסנת26/07/2011
שלום,
אני בת 42, הריון ראשון ,לאחר טיפולי פוריות.
אני נמצאת בשבוע 29.
הרופא ממליץ לי ללדת בניתוח קיסרי , משום שזה "הריון יקר".
1. האם הנתונים הללו הם אכן שיקול להעדיף ניתוח קיסרי?
2. עשיתי לפרסקופיה בשבוע 26 בשל תסביב שחלתי כתוצאה מציסטה גדולה. (לאחר שנוקזה, היא התמלאה שוב לגודל 42מ"מ).
3. יש לי 2 ציסטות גדולות בשתי השחלות (38מ"מ ו- 42 מ"מ). האם יש יתרון בניתוח קיסרי, כי ניתן להסירן במהלך הניתוח?
4. יש לי גם 2 מיומות גדולות קדמיות ( 80 מ"מ ו-48מ"מ).. האם יש לזה השפעה בשיקול אם ללדת בקיסרי או בלידה רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיסרי - ?
אסנת26/07/2011שכחתי לציין שיש לי גם קרע בשריר שבמפשעה. האם זה משפיע על הבחירה בין לידה רגילה לקיסרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב נקודתי בצד ימין מתחת לחזהאפרועי26/07/2011
שבוע 21. הריון ראשון - תקין לחלוטין עד כה. מזה מספר ימים יש לי כאב נקודתי מתחת לחזה בצד ימין. הכאב רב הזמן סטטי ולעיתים מתגבר לתחושת "שריפה" בעיקר אחרי מתיחה של היד או שינוי תנוחה. הייתי ביום א בערב במר"ר והרופאה אמרה שנראה לה שזה דלקת בשריר ולא צריך לעשות כלום. אני מרגישה תנועות עובר והכאב לא מפריע לי לתפקוד יומיומי (רק מציק ומלחיץ). לחץ דם תקין. יש לי סקירה מורחבת ביום שני הקרוב ובהמשך שבוע הבא גם תור לניקולוג- האם עלי ללכת למיון נשים או להמתין לרופא המטפל (אין אפשרות לפגוש אותו קודם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוזרת על שאלתי כי לא קיבלתי תשובה
אפרועי27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב נקודתי בצד ימין מתחת לחזה - תגובה
ד''ר גדעון נגר27/07/2011לא מתרשם שמדובר בבעיה
יתכן ומקורה בשריר
התופעה תחלוף מאליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן קשה בהיריוןמעיין26/07/2011
אני בשבוע 18 ומדי פעם במיוחד בערב אני מרגישה שהבטן שלי ממש מתקשה. האם זה נורמלי? האם הבטן צריכה להיות קשה במהלך כל ההיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן קשה בהיריון - תגובה
ד``ר אריה לידור26/07/2011שלום לך
לעתים ישנן התכוצויות נורמליות של הרחם ההריוני. התכוצויות אלו אותן את מרגישה כהתקשויות אינן סדירות ואינן נחשבות לצירים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםנירה25/07/2011
שלום רב,
בת 29, הריון ראשון, שבוע 25.
כחלק מבדיקות דם שנשלחתי לבצע יצאו מספר תוצאות חורגות מהנורמה:
WBC - 12.3 K/ul
RBC - 4.08 M/ul
HB - 11.8 g/dl
HCT - 36.0 %
MCHC - 32.8 g/dl
LYM% - 19.9 %
NEUT.abs - 9.2 K/ul
מאוד מודאגת. מה הערכים אומרים? האם מעיד על תהליך דלקתי כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
ד``ר אריה לידור26/07/2011שלום לך
התוצאות תקינות למצב ההריוני
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)