מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןמיה24/07/2011
אני מנסה להיכנס להריון. המחזור שלי סדיר כל 25 יום. לפני כחודש הוצאתי התקן והיה מאז מחזור שוב כעבור 25 יום.
חישבתי את מועד הביוץ ופעלתי בהתאם. אני באיחור של המחזור של 3 ימים שלא קרה לי מעולם!
עשיתי היום בדיקת דם והבדיקה יצאה שלילית. לא מרגישה את המחזור בדרך.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור24/07/2011ערב טוב
מחכים לווסת
אם לא מופיע וסת אז עושים שוב אחרי 5 ימים בדיקת דם להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה צבע בהיר55524/07/2011
אני ביום ה28 יש לי כאבי בטן של מחזור
וישלי הפרשה חומה (בהירה)
מה זה אומר?
שאני אמורה לקבל/הריון?
לעשות בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה צבע בהיר - תגובה
ד``ר אריה לידור25/07/2011שלום לך
כולה לבצע בדיקת דם שבמידה ותהייה שלילית יש להתייחס לזה כאל וסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 11גל24/07/2011
שלום,
היום עשיתי בטא והתוצאה היא 11.
העניין הוא שאני כבר באיחור של כ 4 ימים, כך שהבטא להערכתי היה אמור להיות גבוה יותר.
מה זה אומר??? האם אני בהריון או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 11 - תגובה
התוצאה גבולית. יש לחזור על הבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות ופתרוןמיתר24/07/2011
שלום, אני נמצאת בשבוע 10, בהמלצת רוקחת של חנות טבע קיבלתי את הכדורים הנ"ל ג'ארו דופילוס מוצר הפרוביוטיקה, על מנת להקל על בעיות עיכול קשות שיש לי, עוד מלפני ההריון הכוללים גזים ועצירות. הכדורים מאוד מאוד מועילים, בשימוש של כדור ליום. האם מותר ליטול כדורים אלו בהריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות ופתרון - תגובה
אין כל חשש משימוש בתכשיר זה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיתר25/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה !!!מיואשת24/07/2011
אני עוד יומיים בשבוע השביעי להריוני כל יום קמה בבוקר עם בחילות משך כל היום רע לי אבל רע לי גם נפשית לא רוצה לצאת מהבית נגעלת מהרכב לא מסוגלת לנהוג בו !!! אני מעשנת בחיי הרגילים אבל עכשיו לא מסוגלת אפילו להריח סיגריה ואני חושבת שיש לי חוסר ניקוטין בגוף שזה גם משפיע בקיצור הימים עוברים ואני בבית (שגם הוא מגעיל בעיני בתקופה זו ) מעדיפה לא לצאת מדברת על מה שיש לי עם קרובים בוכה מידי פעם זה משחרר אך לאותו רגע בלבד !!! צריכה לדעת שאני בסדר ולא נדירה בהרגשתי ....צריכה לדעת מה לעשות במשך עוד חודש עד שיגיע השליש השני להריון ואז יש הקלות כמו שהבנתי ....מה אי אפשר להשתגע ולאבד את השפיות שכל יום עובר אותו דבר ללא שינויי וההרגשה הכללית דיכאונית מאודדדדדד.....עיזרו לי !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה !!! - תגובה
הריון יכול לגרום לשינויי מצב רוח קיצוניים לעתים. במצבך היתי מציע לך לפנות לפסיכיאטר על מנת לשפר את הדכאון המגביל אותך בחיי היום יום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון
אני25/07/2011מאוד מוכר לי התופעה הדכאונית, מציה לך לגשת לרופא המשפחה
לבקש שיחה עם פסיכולוג, זה עוזר מאוד,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הרגשתי בדיוק כמוך
שרית25/07/2011ברגע שכול התופעות הגופניות חולפות זה משפר מאוד את המצב רוח. הייתי בחוסר תפקוד .והייתי כל יום בוכה . ועכשיו הרבה יותר טוב משבוע 13 כבר הרגשתי שיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאשולי24/07/2011
שלום רב,
התאריך האחרון של הווסת 2.7.11. ביום 21.7.11 ביצעתי בדיקת בטא שהראתה תוצאה של 10. למיטב הבנתי תוצאה של 10 היא שלילית, ואילו 11 זה כבר חיובי... אולם, אם אכן הנני בהריון, אזי שהביוץ היה בסביבות 12.7.11 ולכן התוצאה נמוכה עדיין. השאלה שלי היא האם בטא 10 מעיד על דבר כלשהו? האם אשה שאיננה בהריון יכולה לקבל תוצאה כזו, או שמא לרוב תוצאה כזו מצביעה של תחילה של הריון מאוד צעיר? אשמח למענה בהקדם,
תודה מראש, שולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא - תגובה
זוהי תוצאה גבולית. עלייך לחזור על בדיקה זו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן שנראית לי קטנהשירלי24/07/2011
שלום אני בשבוע 30+6. יש לי תחושה שהבטן שלי נראית לי קטנה מדי בהתייחס לעובדה שאני עוד מעט חודש שמיני...
בהשאווה לבנות אחרות..
שבוע שעבר הערכת משקל 29+6 העובר התאים ל29+4. (ירך קטנה ביומיים , בטן קטנה בארבעה ימים ראש גדול ביומיים).
אחוזןם 40 1405 גרם..האם זה אומר שהבטן שלי לא קטנה וזה רק נראה לי?האם הבטן גדלה משמעותית בחודשים שמיני תשיעי?כי אני רוצה לוודא שזה לא מעיד כלום על ההריון...מפחדת..תודה
ועוד שאלה -0הריון קודם לצערי ולהבדיל מההריון הזה הופסק שבוע מאוחר עקב טרנסלוקציה דה נובו שהתגלתה במי שפיר מאוחר עקב קיצור עצמות..אז העצמות התאימו לשבוע 28 בשבוע 31+5.הפעם להבדיל עשיתי מי שפיר ותודה לאל הכל תקין..שתי סקירותתקינות..מההשלכות של אז אני חרדה עד מוות מכל שלב..וכן משלב זה..הפעם עצם הירך התאימה ל29+4 שהשבוע היה 29+6..האם אן חס ושלום חס וחלילה היה פער הוא כבר היה נראה בשלב זה?(כי אז כאמור אפילו לא הגיעו לגודל זה )..ואז להבדיל היה משהו במי שפיר...
אנא עזרו לי אני במתח ממשי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן שנראית לי קטנה - ד"ר תדמור
לפי המדידות שמסרת הבטן של העובר והעצמות תקינות.
אין כל מקום לדאגה
אן קשר מוחלט בין גודל העובר לגודל הבטן של האמא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףף דחוףףףףףיפית24/07/2011
קיימתי יחסי מין עם 2 אנשים ביום הביוץ אחד גמר ביפנים והשני בחוץ ואני מפחדת מהריון ושלא אדע של מי הילדדד האם לשתות פוסטינור דחוף אני צריכה תשובה מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וו, לא פשוט...
יולי24/07/2011תראי, רוב הסיכויים שאם יהיה הריון, אז זה מההוא שגמר בפנים...אבל, לפי דעתי לא כדאי לסמוך על השיטה הזו... אני יחסית בבעיה דומה, רק שאני בהריון מתקדם יחסית וגם בתאריכים של ביוץ קיימתי יחסים לא מוגנים עם בן זוג קבוע ויחסי מין עם קונדום עם מישהו אחר, גיליתי את ההריון כשכבר הייתי בשבוע 7 ועל הפלה לא יכולתי לחשוב...עכשיו החיים שלי סיוט!!!! אני כל יום וכל היום חיה בפחד שהעובר לא של בן זוגי,חלילה,אפילו שזה לא נשמע הגיוני כי עם האחר הייתי עם קונדום ולא היתה שפיכה,אבל בכל זאת המחשבות על זה לא מניחות לי, שכן גם עם בן זוג קבוע קיימנו יחסי מין כמעט כל יום במשך חצי שנה במטרה להביא ילד, ולא קרה כלום ודווקא שהיה קטע עם האחר אז נקלטתי...
זאת ההחלטה שלך, אבל בשביל השקט הנפשי שלך אולי כדאי לקחת פוסטינור, מכיוון שכאשר גבר מגורה מינית יוצא לו נוזל טרום זרע,שקוף שעלול להכיל תאי זרע פעילים, לכן גם אם לא גמר בתוכך יש סיכוי להריון...
מנסיון,קשה מאוד לשאת עול כזה, רגשות אשם ואי וודעות. תעשי את השיקולים שלך.תכתבי מה החלתט. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוו לא פשוט
יפית25/07/2011תודה לך על ההתיחסות ואני מבינה אותך ואני יודעת באיזה מצב את בגלל זה בסופו של דבר שתיתי פוסטינור מקווה שיהיה בסדר ומאחלת לך כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףף דחוףףףףף - תדמור
כדאי לקחת פרוסטינור דחוף.
אגב ניתן לקנות פרוסטינור בבית מרקחת ללא מירשם רופא
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ושק חלמוןמור23/07/2011
אני בהריון שלישי ללא הפלות. מחזור אחרון ב- 6.6 הייתי אצל רופא נשים ב- 21.7ולאחר בדיקת אולטראסאונד נצפה שק הריון בגודל 1 מ"מ ושק חלמון לא נצפה דופק עוברי והרופא אמר שההריון צעיר ושעלי לעשות בדיקה שוב בעוד שבועיים. על פי החישוב הייתי בשבוע6+3 .האם כבר היה צריך להיות דופק עוברי בשלב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון ושק חלמון - תגובה
ד``ר איילון לחמן24/07/2011שלום.
לא צינת באם המחזורים סדירים.אם כן בדרך כלל בשבוע כזה ניתן לצפות בשק חלמון ועצל עוברי. אבל יתכן והביוץ התרחש מאוחר יותר ולכן ההריון צעיר יותר.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק היריון ושק חלבון
מור24/07/2011ד"ר שלום רב,
מציינת כי המחזורים סדירים ביותר.
\תודה מור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצלעות - חודש שישיבת של23/07/2011
שלום דוקטור,
גובהי 155 ס"מ. מזה כחודש אני סובלת לעיתים מכאבים בצלעות.
מתחיל בערך בחצי השני של היום. רק כשאני מגיעה הביתה ושוכבת, זה עובר.
אני משתדלת להשתמש בחזייה לא לוחצת ובכל זאת.
איך ניתן להקל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצלעות - חודש שישי - תגובה
יתכן והכאבים נובעים ממתיחת שרירי הבטן-בעקבות ההריון. השרירים מחוברים כידוע לצלעות.הבדקי אצל רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות הריוןליהי23/07/2011
2 הריונות עם בחילות וכעת הריון ללא בחילות. שבוע 5 האם תקין?הקודמים היו עם בחילות עד שבוע 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן24/07/2011שלום. נושא הבחילות אינו נחשב כמדד רפואי לגבי תקינות ההריון.התיעצי עם רופאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות מתמשכותלוסי23/07/2011
שלום רב,
אני בהריון ראשון שבוע 29 ו-5 ימים. מזה שבוע אני סובלת מהפרשות חומות. בשבת האחרון עקב ההפרשות הראשונות שקדם להן יום לפני כאבי בטן חזקים פניתי למיון. שם, הצביע המוניטור על צירים חלשים. הרופא קבע שהיחסים שקיימנו אני ובעלי יום לפני (אחרי התנזרות ממושכת של כמה חודשים בעקבות שלייה נמוכה) הם הגורם לצירים החלשים ולהפרשה הדמית (הסקירה המאוחרת הראתה שהשלייה עלתה). הבדיקה העלתה שהכל תקין: צוואר רחם ארוך (3.8 ס"מ), אין דימום וכו'.
אבל, ההפרשות החומות ממשיכות ואני די מודאגת מזה, דווקא משום שסבלתי בשבוע 8+ מהפרשה דומה (ליום אחד בלבד) ודימום ממשי בשבוע 11+ שנמשך שבוע.
האם אני צריכה לדאוג באמת?? אני עוקבת אחרי תנועות העוברית והן בסדר. ואני שותה כמות גדולה של מים והפסקנו לקיים יחסים. אשמח לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות מתמשכות - תגובה
הדבר בהחלט מצריך מעקב צמוד עי רופאך,כולל בדיקות אולטרה סאונד מוניטור עוברי וכו, ההתנהגות בהתאם להוראותיו.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב הריוןתמר23/07/2011
האם מעקב הריון לאחר הזרעה (הזרעה יחידה שצלחה) שונה ממעקב הריון רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב הריון - תגובה
אם ההריון מתפתח כרצוי,בד"כ המעקב היותר צמוד הוא בשליש הראשון.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת לידהרוני23/07/2011
שלום
אמרו לי שחשוב לעדכן בבית החולים את כל ההיסטוריה הרפואית לרבות ניתוחים ואישפוזים קודמים,
האם אני צריכה להביא איתי את כל הניירת או שנתונים מלפני 22 שנה עוברים אוטמאטית מבית חולים אחד לשני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת לידה - תגובה
לצערינו לא עוברים עדין הנתונים מבה"ח לבה"ח,ביחוד נתונים מעל 7 שנים.ממליץ שתארגני לך תיקיה עם הדברים הרלונטים שתיהיה איתך בבואך בשעה טובה ללידה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריכה לאחר הפלה טבעיתקרן23/07/2011
שלום
הייתי רוצה לדעת האם מותר להיכנס לבריכה חודש אחרי הפלה טבעית, למרות שעדיין יש מידי פעם דימום (לשים טמפון) והובחן שנישארה שארחת ברחם. האם זה יכול להוביל לזיהום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריכה לאחר הפלה טבעית - תגובה
הייתי בהחלט ממליץ לטפל בנושא ה"שארית" לפני כניסה לבריכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)