מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום ממושך בהריוןאביטל21/07/2011
שלום ד"ר
אני בהריון,שבוע 26, סובלת מחום בכל ערב קרוב לשבועיים (37.6 עד 38.3). עשיתי ב- 13/7 בדיקת CMV יצא IGM שלילי וIGG בערך 0.21.
ב- 17/7 חזרתי על הבדיקה ויצא אותו דבר. בנוסף ביצעתי בדיקת EBV ויצא IGM שלילי וIGG חיובי.
עם זאת הרופא נשים במיון אמר שבבדיקת הדם שערכו לי במיון היו 8.3% לוקים ולכן יכול להיות שבכל זאת יש לי מחלת נשיקה שעדיין לא נראית בבדיקות הדם.
רציתי לדעת האם זה יכול לקרות ובמידה שכן מה הסיכונים לעובר בשלב זה של ההריון?
תודה מראש
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום ממושך בהריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/07/2011שלום.
ממליץ שתתיעצי עם רופאך הגינקולוג וביעוצו אולי גם עם רופא מומחה למחלות זיהומיות.בהצלחה ותרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה ענו לי במהירות האפשריתרינת21/07/2011
מאיזה שבוע אפשרי לראות כבר דופק עוברי?
(עשיתי בטא לפני שבוע בדיוק ויצא 1439, מאז לא עשיתי שוב בטא אבל נכנסתי שלשום לשבוע שביעי, האם ניתן כבר לראות דופק עוברי?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ענו לי ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/07/2011ערב טוב
החל משבוע 6 ניתן לראות דופק עוברי
אם לפני שבוע 1500 אז לפני 4 ימים 3000 לפני יומיים 6000 עכשיו 12000 וניתן לראות דופק
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור
רינת21/07/2011בהמשך לתשבותך לפני כשעה חזרתי מUS ראשון וישנו שק אך אין עדיין דופק.
כאמור, התחלתי שבוע שביעי שלשום.
איך ממשיכים מכאן אם חלילה לא יהיה דופק גם בעוד שבוע?
ויכול להיות שלא ספרתי נכון את השבועות? האם צריך לספור מהיום הראשון של המחזור?
וסליחה על כל השאלות אני מאוד לחוצה במיוחד לאחר מסכת הטיפולים שעברנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה מאוד וממתינה לתשובה
רינת22/07/2011ד"ר תדמור
האם נדיר המצב לא לראות עדיין דופק בתחילת שבוע שביעי או שהיו מקרים כאלו?
לא ענית לשאלותיי מאתמול אני אשמח לקבל תשובה כנה ומהירה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/07/2011בוקר טוב
כדאי לחכות שבוע ולעשות שוב על קול וגינאלי.
יתכן והספירה לא נכונה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תדמור - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור22/07/2011צהריים טובים
לא ניתן ללמוד רק מבדיקה אחת
צריך לעשות עוד בדיקה על קול וגינאלי עוד שבוע.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה-כאבי בטן נוראים בעת שקמתאחת21/07/2011
קמתי מהמיטה בפתאומיות והרגשתי כאבים נוראים בצד שמאול למטה. אני בשבוע 19
הכאבים עברו אחרי מספר דקות.
ממה יכולים לנבוע הכאבים מהקמה פתאומית?
האם אלו רצועות הרחם שנמתחו?
האם עליי לגשת ולבדוק שהעובר בסדר?
נבהלתי מעוצמת הכאב הפתאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
אחת21/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה-כאבי בטן נוראים בעת שקמת - תגובה
כל האפשרויות שאמרת הן אפשריות.בכל מקרה שוה אכן להיפגש עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה הודעה על ערכי הורמוניםאושר21/07/2011
שלום...
ביום ביוץ 15 הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים, התלוננתי על כאבים בבטן תחתונה (יש לי נטייה לציסטות) וכשבדקה אמרה שיש ציסטה 17 מ"מ אבל היא עכורה, לטענתה זה אומר שכנראה היה ביוץ...
שלחה אותי בדיקות דם יום למחרת (יום ביוץ 16) והערכים היו:
אסטרידול 1989
פרוגסטרון 5.3
מה זה אומר- האם כבר היה ביוץ או שהייתי ממש לקראת? האם אפשר להבין מזה באיזה יום בייצתי? (בעלי היה בבית רק ביום ה-15, ביום של הבדיקה אצל הרופאה...)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה הודעה על ערכי הורמונים - תגובה
קשה לדעת בדיוק אם היה או לא היה בדיוק ביוץ ע"פ בדיקות הדם באותו היום.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןשולי21/07/2011
שלום, היום ערכתי בדיקת היריון ויצא לי פס אחד כהה ופס אחד ממש חלש אבל ממש חלש.
אני כל כך מבולבלת, איך אני יכולה לדעת כמה שיותר מהר אם אני אכן בהריון או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון - תגובה
לבצע בדיקת דם ולדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל בהריוןהריונית21/07/2011
שלום רב,
בהריון שבוע 12+5 , בתאריך 13.6.11 עשיתי בדיקת דם וההמוגלובין שלי היה 11.3- נמוך מהנורמה, ולכן בהמלצת הרופא התחלתי לקחת כדורי ברזל- פריפול, היום 21.7.11 אחרי יותר מחודש נטילת כדורי ברזל , בדיקת הדם הראתה המוגלובין 11.5 .
השאלה היא , האם כדאי לקחת שני כדורים ביום? ולמה ההמוגלובין לא עלה , אחרי נטילת הברזל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל בהריון - תגובה
ההמוגלובין בעקרון יורד בהריון.התיעצי עם רופאך לגבי המשך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתמירי21/07/2011
שלום רב,
אני מטיילת עם בעלי ונמצאת בתחילת ההריון. אני מתלבטת האם להקדים את חזרתינו ארצה במספר ימים על מנת לבצע בדיקת שקיפות עורפית. אני אשמח לשמוע מהי הבדיקה, מדוע כה חשוב לעשותה בתאריכים ספציפים, האם יש בדיקות אחרות שיכולות לתת מענה ותשובה לגבי אותם תסמינים/ מומים או מחלות ואם כן אילו בדיקות ומתי מומלץ לבצען?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית - תגובה
בדיקת השקיפות העורפית היא לגבי הסיכון לתסמונת דאון.ניתן לבצע אותה גם בחו"ל.או לבצע בדיקות אחרות במקומה ,כמו בדיקת הדם לתבחין המשולש.מי שפיר וכו.תהני בחול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה פשר שיליה אחורית נמוכה?מאיה21/07/2011
אני בשבוע 14+5, יש לי מעט הפרשות חומות ושיליה אחורית נמוכה. בבדיקה היום הכל בסדר, פרט לאיזור דימום קטן באיזור השיליה..
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה פשר שיליה אחורית נמוכה? - תגובה
חשוב, ביעוץ עם הרופא המטפל, להרבות במנוחה ולהימנע מקיום יחסים כל זמן שיש דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר לחמן והמשך קצר
מאיה21/07/2011מבחינת השכיחות, בשבוע כזה עם איזור דימום קטן (שבוע 14+), האם יש סיכוי טוב להמשך הריון תקין? האם קורים מקרים כאלו שמסתדרים בסוף?
אני אשמח לתשובתך וסופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר לחמן והמשך קצר - תגובה
בודאי שבטח ,כמעט כולם מסתימים בהריון מוצלח.נאחל גם לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מאיה21/07/2011המון תודה לך ד"ר. תזכה תמיד לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת כאב פיזי על תקינות הריוןאחת21/07/2011
שלום
אני נכנסתי בע"ה לשסוע 19 היום. מאז ההריון לא העזתי לעשות טיפולי שעווה מאחר ואלו טיפולים שכואבים לי מאוד, והבנתי שבהריון הכאב גדל עוד יותר.
אני בכל זאת שוקלת להסיר שיער בשעווה. השאלה שלי - האם כאב חזק, עד כדי דמעות ואף לפעמים עצירת נשימה יכול להזיק בשלב הזה של הריון?
האם העובר מרגיש את הכאב שלי?
האם חלילה זה יכול לגרום לו לנזק הכי מינורי שיש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת כאב פיזי על תקינות הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/07/2011שלום. נמסר לי מועד המילדות שהורדת שיער בשעוה בהריון אינה יותר כואבת.אך חשוב לשמור על אסטטיקה גם בהריון.סוף ציטוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ההומוריסטית, ז"א שאי
אחת21/07/2011שאין מניעה ואין שום פגיעה בעובר בגלל הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף מזון למעי רגיזאסתי21/07/2011
שלום.
לי יש בעיית "מעי-רגיז", אשר גורמת לכך שאין לי יציאות באופן טבעי. עליי לקחת חומרים משלשלים בשביל כך. אני נוטלת תוסף מזון טבעי- "הני-לקס" ו"אן-ג'י לקס"- סוגי דבש בתוספת צמחים שונים. בהוראות הנטילה כתוב שאין ליטול אותם בזמן הריון או הנקה. אני מעוניינת להיכנס להריון.פניתי למכון הטרטולוגי, אך הם יודעים להשיב רק אודות תרופות כימיות וכאלו שנעשו עליהן מחקרים ולא על דברים טבעיים.
האם אתם יודעים לענות לי האם זה מפריע או מסוכן להריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף מזון למעי רגיז - תגובה
לצערי אין לי מידע על כך.ממליץ שתתיעצי עם מי שהמליץ לך על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הסקירותדקלה21/07/2011
שמעתי שאפשר לעשות את הסקירה השנייה דרך קופת חולים על חשבון המדינה ב-25 שקל ורציתי לדעת מה ההבדל בסקירות אם אני הולכת לרופא שלוקח בסביבות 1000-2000 שקל לעומת הסקירה הזאת מבחינה רפואית ?יש מערכות שהוא יבדוק והסקירה דרך קופת חולים לא? אני לא מוכנה לשלם רק על מסך תלת מימד ויחס טוב 1000 שקל אם אפשר לעשות בפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הסקירות - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור21/07/2011בוקר טוב
שאלה קשה
הבעייה היא שזה תלוי בקופה וברופא שבודק באותה קופה באותו יום.
יתכן בקופה רופא נהדר בודק מצןיין ובסבלנות.
אבל יתכן שאותו רופא באותה קופה : פשוט באותו יום לפניך : אישה לפניך איחרה בשעה ועוד גברת נדחפה ועוד גברת באה עם 3 תינוקות בוכים וכאשר את נכנסת הרופא הוא פשוט חסר סבלנות ואין לו זמן.
בבדיקה בקופה את פשוט לוקחת הימור על הרופא, המצב באותו יום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ההתעלמות מהשאלה שלי???
גלית22/07/2011אם לא יודעים את התשובה אפשר לכתוב שלא יודעים ולא להתעלם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת הריוןשירלי21/07/2011
שלום,אני בשבוע 30+4. לפני כחודש בהעמסת סוכר מלאה יצא לי רק ערך אחד חורג והוא אחרי שעה שיצא 220, כל השאר יצא תקין לגמרי.הרופא אמר שמתייחס לזה כאל סכרת הריון וביקש שאלך לדיאטנית ואעשה לעצמי בדיקות סוכר. אחרי שהדיאטנית הרכיבה לי דיאטה ללא הרבה פחמימות וסוכרים, אני ממש מאוזנת ואין חריגות בבדיקות היומיות 4 פעמים ביום, ואפילו בימים האחרונים הסוכר אחרי ארוחות הוא הכי נמולך ממה שהיה אפילו קודם לכן(מוזר)..בכל אופן החודש הזה עבר ולא עליתי במשקל ואפילו הורדתי קילו..והיא אמרה שאסור שאני אוריד..רציתי לברר האם גרמתי בכך נזק?האם העובר סופג את זה ממני?היות ובהערכת המשקל בשבוע 29+6, בעצם אחרי החודש הזה בטן העובר התאימה ל29+2, הירך ל29+4 והראש ל30+1 ממצוע כללי יצא שמתאים לשבוע 29+4(שהייתי שבוע 29+6) וזה אחוזןן 40 הערכת משקל 1405 גרם..אז לא שהעובר גדול מזה היה פחד בסכרת אלא אפילו הוא ביומיים קטן במדדים והבטן בארבעה ימים..אני ממש מפחדת..אנא עדכנו אותי מה זה אומר?ולגבי הערכת המשקל הזו?אם גדל עד כה ואילו הפערים יש איזה מקום לדאגה?לא היה אמור להיות גדול עקב הסכרת או שמא בגלל שככ בקיצוניות ובמהרה זה אוזן אז לא נגרם שום שינוי?אציין שכל הבדיקות תקינות מי שפיר ושתי סקירות תודה לאל
אנא עדכנו אותי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריון - תגובה
אכן אם ערך אחד גבוה בהעמסה המלאה זה עדין לא הגדרה של סכרת. החשוב ,נכון, הוא לשמור על תזונה נכונה ולהיות במעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ANTI Dהריונית21/07/2011
שלום,
אני כעת בהריון שבוע 27+4, סוג הדם שלי הוא A-, וסוג הדם של בעלי AB+ (חיובי).
בשבוע 19 לאחר מי שפיר קיבלתי זריקת אנטי D.
רציתי לשאול מתי עליי לקחת זריקה נוספת, רופאת הנשים שלי המליצה בשבוע 30-32. האם זה לא מאוחר מידי? לא עדיף ב-28?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ANTI D - תגובה
לפני ההזרקה יש לבצע בדיקת COOMBS זאת כדי לראות שאין נוגדנים בדם. יתכן ועדין יש בעקבות הזריקה שקבלת לאחר מי השפיר.אם אין ניתן לקבל בין השבוע ה-28 ל-32.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהANTI D
הריונית28/07/2011בהמשך לשאלתי הקודמת. אני כרגע בשבוע 28+4, אני RH שלילי. ובעלי חיובי.
קיבלתי זריקת אנטי D בשבוע 19 לאחר מי שפיר.
בבדיקת הדם שביצעתי אמש יש נוגדנים. האם עליי בכל זאת לקבל זריקה נוספת או שזה עלול לגרום לסיבוכים. אם כן, אז מתי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהANTI D - תגובה
ד``ר איילון לחמן28/07/2011שלום.
לצערי את כנראה לא מבינה משמעות הנוגדנים. תפקידם להגן על העובר מהנוגדנים שגופך עלול לייצר ברגע שיעלמו הנוגדנים שקיבלת..לכן חשוב לעקוב אחר רמתם וברגע שירדו,יש לקבל החיסון כדי להגן על התינוק החמוד עד סוף ההריון.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לאשושנה21/07/2011
היה לי איחור של שבוע ואז החלה הפרשה חומה במשך כמה ימים והפסיקה
היום ביצעתי בדיקת הריון ביתית שהראתה תשובה שלילית.
לאחר מכן שמתי לב שהבדיקה הביתית פג תוקפה,האם לעשות בדיקה אחרת?
ואם אני לא בהריון מה היה העיחור ומה פשר ההפרשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא - תגובה
ד``ר אריה לידור21/07/2011שלום לך
פני לבצוע בדיקת דם לביטא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומיםקארין21/07/2011
שלום,
אתמול, ביום ה-20, גיליתי כתמים חומים בתחתונית שנפסקו היום. האם מדובר בהשרשה?
המוזר הוא שיכלתי להתעבר רק לפני חמישה ימים - ביום ה-18 (היום היחידי בו קיימתי יחסים). האם זה הגיוני שהכתמים יופיעו כל כך מוקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני יכולה לבצע בדיקת הריון?
קארין21/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים חומים - תגובה
ד``ר אריה לידור21/07/2011שלום לך
בחלט ייתכן. מציע שתבצעי בדיקת הריון בעוד שבוע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקה
קארין21/07/2011ביצעתי עכשיו והיא יצאה שלילית. אני מניחה שזה עדיין לא אומר כלום... האם חום השחר אמור לעלות בימים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)