מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת בטא אחרי דימום.אפשרי?ד ח ו ףממי30/03/2010
בדיקת בטא HCG 272.8 עם הפרשות וורודות וחומות.למחרת קיבלתי דימום כמו מחזור עם הפרשות חומות חזקות.האם ייתכן דימום שאולי אינו ווסת בתחילת הריון?האם ניתן לעשות בדיקת בטא HCG שוב אחרי דימום כדי לדעת אם מתפתח הריון?אשמח לתשובה בהקדם.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום.
ד``ר איילון לחמן01/04/2010שלום.
הבדיקה שעשית הינה חיובית להריון. הדימום שהתרחש אינו מבשר טובות. עליך לגשת ולהיבדק ובמקביל לחזור על בדשיקת הדם כדי לודא שאין המדובר בהפלה טבעית.מדגיש שוב,אנא גשי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בתחילת הריוןמ.ב30/03/2010
היי,
אני נמצאת בשבוע ה-6 להריון והתחילו להופיע הפרשות חומות, כמובן שהכל מלווה בבחילות והקאות מידיי פעם.
האם זה נורמלי? יש מה לעשות בעניין?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות.
הנכון הוא לעשות הוא לגשת ולהיבדק.בהצלחה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהריקי30/03/2010
שלום רב,
עשיתי שלשום בדיקה וזו התוצאה:
45138 IU/L
בשל החג לא הספקתי לפנות לרופא.
אפשר הסבר למה אומרת התוצאה?
חג שמח,
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה.
ד``ר איילון לחמן01/04/2010לריקי שלום.
לא ציינת איזו בדיקה עשית. אני מניח הבדיקה להריון.היא חיובית חזק.כלומר נהית חיובית מעל ערך של 25.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל - פרוגרדומטme29/03/2010
שלום,
האם זה משנה איזה סוג של ברזל נוטלים בהיריון?
האם פרוגרדומט הוא בסדר / מותר?
האם אכן מדובר בכדור מצופה המשפיע פחות על מערכת העיכול בשל כך?
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה...
נירית02/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שמתאים לך אישית הוא בסדר
ד''ר יואב פלד03/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר פלד - ומה לגבי המינון?
נירית03/04/2010כמה מ"ג ברזל צריך ליטול משבוע 10 ואילך?
(HB 12.7)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בהריוןמיכל29/03/2010
שלום רב , ביצעתי בדיקת אולטראסאונד הריון צעיר ושם נמצאו שתי ממצאים חריגים רציתי לדעת מה זה אומר , שבוע 6 , ממצא אחד : מעל לשק ההריון קיים דימום וממצא שני "מתחת לשק ההריון נצפה ממצא היפואקוגני עגול 8*5 מ"מ ללא תוכן ". האם ישנה סיבה לדאגה האם ההריון ימשיך ???
אשמח לקבל תשובה במהרה כי אני קצת בלחץ תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה למה לא עונים לי .?
מיכל02/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר
ד''ר יואב פלד03/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי הרפס בשפתי הפה בשבוע 35מלי29/03/2010
שלום
אני בשבוע ה35 בהרעון והופיעו אצלי פצעי הרפס בשפה אני משתמשת בזובירקס (משחה)
רציתי רק לוודא שאין סכנה או חשש לבריאות העובר
בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בזמנו נאמר לי
מיכל30/03/2010כי אין בעיה , גם אני השתמשתי בזובירקס לטיפול בהרפס השפתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס.
בפצעי הרפס באיזור הפה אין סיכון לתינוק.לעומת הרפס באיזור אברי המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מתפתח הריון?ד ח וף מאדממי29/03/2010
אתמול בדיקת הרמון הריון HCG 272.8 סימנים ורודים והפרשות חומות.היום ממשיך לי סימנים כאילו מתחיל מחזור.מה זה אומר מבחינת ההריון?זאת הפלה?או שיתכן דימום בתחילת הריון?מחכה לתשובה.במתח.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה לעשות עוד בדיקת בטא
me29/03/20103 פעמים עושים בדיקת בטא - כל יומיים - ובודקים האם הבטא מכפילה את עצמה.
בנוסף בשבוע 6-7 ניתן כבר לבצע US ולבדוק האפ רואים דופק של העובר - אז תדעי אם הוא התפתח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק עובראני29/03/2010
שלום
אני רוצה לדעת כמה צריך להיות קצב דפיקות לב העובר? והאם זה משתנה במהלך היום או מיום ליום?
שאלה שנייה מתי מתחילה הבטן לגדול אני בשבוע 13 +1 ועדיין רואה שהבטן שלי קטנה זה מדאיג אותי (אני יודעת שזה מטומטם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ........
אני31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 17 מוטרדתמעיין29/03/2010
שלום ד"ר, בת 26, שבוע 17 הריון ראשון. עד כה הכל בסדר תודה לאל. אתמול לאחר קיום יחסי מין, נכנסתי לשירותים לצורך שתן. שמתי לב כי השתן היה בצבע אדמדם (לא יותר מידי אדום). לאחר זמן מה נכנסתי שוב לשירותים ובזמן הניגוב לא היה דבר וכן זמן מה לאחר מכן גם לא היה שום דבר. שאלתי היא מניין זה יכול לנבוע? חשוב לציין כי תדירות יחסי המין ירדה ובתחילה החדירה הייתה טיפה קשה. האם זה דורש בדיקת רופא או שהצבע האדמדם שיצא עם השתן לאחר קיום יחסי המין הוא בסדר. אודה לתשובתך כדי להסיר דאגה מליבי,
תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...מחכה לתשובה
מעיין31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטרדת.
ד``ר איילון לחמן01/04/2010למעיין שלום.
כל דבר חריג בהריון,מצריך בדיקת רופא. לכן גשי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון?ד ח ו ף תשובה.ממי28/03/2010
יש לי איחור במחזור 9 ימים עם הפרשות ורודות וחומות בלי התפתחות של מחזור.עשיתי אחרי 4 ימי איחור בדיקה ביתית יצא שלילי.היום אחרי 9 ימי איחור עשיתי בדיקת דם BETA HCG יצא תשובה 272.8.האם אני בהריון???אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.דחוף דחוף.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה.
ד``ר איילון לחמן28/03/2010שלום.
אכן התשובה חיובית להריון.התשובה נעשית חיובית מעל ערך של 25. חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לבנות בצואה בזמן היריוןמרי28/03/2010
היי,
אני נמצאת בשבוע ה-12,הריון ראשון,בשלושה ימים אחרונים כשאני הולכת לשירותים יוצא לי עם הצואה הפרשות לבנות ריריות.........מה זה יכול להיות ומה אני אמורה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לבנות בצואה בשבוע 16
אודליה22/10/2016גם לי יש אותה בעיה האם מצאת תשובה לזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות לבנות.
ד``ר איילון לחמן22/10/2016שלום.
התשובה פשוטה. לגשת -להיבדק. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רמירב28/03/2010
אני אחרי IVF בשבוע 8 ועשיתי מספר בדיקות דם ושתן.
1.מה זה אומר Erythrocytes בערך של 25 cell/microliter?
2.האם המוגלובין 11.1 מצריך ברזל?
3.מה זה אומר Leucocytes (U)/Field בערך של 2?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר איילון לחמן28/03/2010לשני שלום.
בעקרון אין משהו בעיתי במיוחד בתשובות המעבדה.אבל מדוע שלא תשבי עם רופאך ,תעברו ביחד על תשובות המעבדה ותסירי דאגה מלבך.המשך הריון קל ומוצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יין בהריוןנירית28/03/2010
שלום רב,
ראשית רציתי לדעת, באופן כללי, האם מותר לשתות כוס יין פעם בתקופה? האם יש בכך נזק ולו הפעוט ביותר?
שנית, שתיתי היום טיפת יין (משהו כמו כפית), אני בשבוע 9. האם ייתכן בכך נזק כלשהו?
אודה לתשובתך,
נירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יין
ד''ר דורון רוזן28/03/2010סביר שמכוס יין מעת לעת לא נגרם נזק אך ההמלצה היא להמנע עד כמה שאפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםיוליה28/03/2010
שךום בבדיקת דם אחרונה יצא לי :
Platelets: 138
מה זה אמור?, זה מסוכן\?
הרופא שלי עכשיו בחופש
אני בהריון בשבוע 32
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין לחלויטין
ד''ר דורון רוזן28/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיעה ארוכה ועוד..מייקי28/03/2010
אני בשבוע 12 + 4 לאחר טיפול IVF, עובר אחד.
בסוף אפריל אנו מתוכננים לסוע לאילת.
1. חשוב לי מאוד לדעת האם יש מניעה מנהיגה מלווה בהפסקות רבות לאילת ברכב פרטי.
2. וכן גם האם יש מניעה כניסה לבריכה במלון..
שמעתי מס' דעות ואני אשמח ביותר לשמוע תשובה מקצועית בעניין.
תודה וחג שמח לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה משניהם תבלי
ד''ר דורון רוזן28/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)