מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום וסטריפינגאפרת24/03/2010
עשו לי סטריפינג לפני שעתיים וחצי בערך ועדיין יש דימום קל.
כמה זמן זה בסדר שיש דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטריפינג
ד``ר אריה לידור25/03/2010שלום לך
דמם קל יכול גם להמשך ימים מספר. בכל מקרה במידה והדמם מתגבר בעוצמתו וכמותו כדאי להבדק
בהצלחה
ד"ר אריה לידור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת הריוןאלה24/03/2010
שלום לכולם,
בהעמסת סוכר 50 גרם התקבלה תוצאה של 204 , הרופאה שלי אמרה שאין טעם לבצע העמסת סוכר של 200 גרם כי ברור שיש כאן סכרת הריון.
אתמול הצצתי בבדיקות דם שביצעתתי בחודש 4 ומסתבר שאז הסוכר שלי היה 85 אומנם לא בתנאים של העמסת סוכר אך עדיין נראה שהמספר בערכי הנורמה.
השאלה שלי מה גרם לקפיצה הכל כך גדולה הזו?
הופנתי למרפאת סכרת ושם נקבע לי תור אצל רופא המטפל בהריון בסיכון גבוה, דיאטנית סוכרת ואחות. אני מבינה שאני צריכה להכנס לשיגרת דיאטה דלת פחמימות וסוכרים.
האם נחרץ גורלי מעתה ועד הלידה אני צריכה למדוד סוכר ואולי אף להזריק אינסולין?
אין סיכוי שהתוצאות הגבוהות של העמסת סוכר הן סטייה כתוצאה מאכילת סוכר מרובת ב 3 ימים לפני הבדיקה (מה שהיה אכן כך, הכוונה היא למאכלים בעלי ערכי סוכר מאוד גבוהים,)
כיצד זה משפיע על התינוקת שלי?
האם בהכרח עם תוצאה כזו אני אצטרך ניתוח קיסרי?
אשמח לקצת הכוונה ואור על הנושא, רופאת הנשים שלי התקשרה בהיסטריה (כן כן ממש כך) והתעקשה שהמצב מאוד מאוד חמור.... ומין הסתם מאוד הלחיצה אותי...האומנם?
תודה
אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריון
ד``ר אריה לידור25/03/2010בשלב הראשון ינוסה איזון דיאטטי תוך כדי מעקב רמות הסוכר. במידה ולא יושג איזון בצורה זו יהיה צורך לאזנך באמצעות אינסולין. לגבי הלידה תלוי מה גודל העובר וכמות מי השפיר. וכן מידת איזון הסכרת שלך.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי GBSעדי24/03/2010
שלום,
אני בשבוע 36 , רופא הנשים שלי נתן לי מטוש ואמר לי לקחת דגימה מהנרתיק בלבד - בעוד כשבוע וחצי.
לפי מה שקראתי יש צורך לבדוק את המצאות החיידק גם בפי הטבעת, הרופא אמר שאין צורך, האם יש צורך??
האם ביצוע הבדיקה מעבר לשבוע 37 מהווה בעיה?
תודה מראש
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS
ד``ר איילון לחמן24/03/2010שלום.
החשוב מבחינת התזמון הוא שהתוצאה תגיע לפני הלידה,כדי שנדע אם יש צורך בטיפול תוך כדי הלידה.לגבי הבדיקה מפי הטבעת,התיעצי עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGBS
ד``ר אריה לידור25/03/2010שלום לך. רצוי לקחת דגימה מפי הטבעת ומהנרתיק. אין בעיה לבצע הבדיקה גם בשבוע 37
בהצלחה
ד"ר אריה לידור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי פטריה?רוחמה כהן24/03/2010
שלום רב!
אני בשבוע 16 להריוני. אני מרגישה כאבים בעיקר בסיום הטלת שתן אם עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה, ואם עבר מעט אז בהתחלה. ללא הפרשות.
ברצוני לדעת האם זה יכול להצביע על פטריה או משהו אחר? ואם כן, מה הדחיפות ללכת לגינקולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת.
התופעות שאת מתארת לא מתיחסות דוקא לפטריה.כדאי לגשת ולהיבדק ולשקול ביצוע בדיקת שתן.חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תבחין מרובעשירלי23/03/2010
באיזה שבוע ויום, הכי מומלץ לבצע בדיקת חלבון עוברי ורמת חלבון אינהיבין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לך
שרוני23/03/2010אמנם לא רופאה אבל בדיוק עשיתי חלבון עוברי (תבחין רגיל, לא המשולש, אבל לוקחים את זה באותה בדיקה) וגם הרופא שלי וגם האחות לליויי הריון בקופה אמרו שהחל משבוע 16 ויומיים אמרו לי בזמנו, והם לא מתואמים :)) שבטווח של מהיום הזה ועד שלושה-חמישה ימים אח"כ זה הזמן האידיאלי...
בהצלחה
שרוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבחין.
מקובל לבצע הבדיקה בשבוע ה-17 או ה-17.התוצאה מתעדכנת על פי גיל ההריון.חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבחין.
ד``ר איילון לחמן24/03/2010התכוונתי בשבוע ה-16 או ה-17.סליחה על הטעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם!!
דגנית24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם!!
דגנית24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם!!
דגנית24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בעור הפנים בזמו הריוןפאתן23/03/2010
שלום.
אני בת 28 נמצאת בשבוע 18+ להריון התחיל להופיע אצלי כמו נמשים ונוקודות בצבע חום מסביב לעיניים והאף האם מותר להשתמש בקרם הבהרה או לעשות טיפולי פנים ואיזה קרם מומלץ להשתמש
תווווווווודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים.
הכתובת לגבי שימוש בתרופות וחמרים בהריון היא במשרד הבריאות. טל02-6243669.חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק סטריפטוטוקוקוסדינה23/03/2010
שלום
אני בהריון בשבוע 28+3 התגלה אצלי חיידק סטריפטוטוקוקוס ( מקבוצת B) אני מקבלת Moxyvit forte 500
אמרו לי שאני אקבל גם בלידה אנטיביוטיקה אבל מהו הסיכוי שאכן התינוק לא יפגע בזמן הלידה ועד כמה האנטיביוטיקה תעזור .
אם זה התגלה בבדיקת שתן אז צריך לעשות גם בדיקת משטח צוואר הרחם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידק
ד``ר איילון לחמן24/03/2010לדינה שלום.
הטיפול האנטיביוטי הניתן תוך ורידי בלידה מגן מצוין על התינוק.אין צורך גם בבדיקת צואר הרחם לצורך זה משום שלא ישנה הטיפול.חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מרגיעים את מצבי הרוח??שרון23/03/2010
היי,
אני בשבוע ה 5 . הייתי מגדירה את מצבי בשבוע האחרון כדי מתוח. אני מתעצבנת מכל פיפס, יש לי מצבי רוח, אני לוקחת דברים קשה ורגישה ברמות גבוהות.
לקחתי כמה ימים רגיעון של הדס ואז אמרו לי שאי-אפשר לקחת בהריון. זה נכון?
בקיצור- מה אני עושה נגד העצבים הרופפים האלה???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בשבוע 10 עם תאומים
גלגלית23/03/2010וסובלת ממצבי רוח קשים כבר משבוע 4. אם את מודעת לזה, זה כבר טוב. כשזה קורה לי, אני מנסה לא להילחם בזה. כי זה מקצין. תזכירי לעצמך כל הזמן שזה ההורמונים. תכתבי פתק גדול מול הפרצוף ותסתכלי עליו, ואם יש עם מי לדבר זה עוזר. במצבים קשים, אני פשוט הולכת לישון, או בוהה בטלוויזיה. מאחלת לך ולי שיעבור כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשבוע 10 עם תאומים
גלגלית23/03/2010וסובלת ממצבי רוח קשים כבר משבוע 4. אם את מודעת לזה, זה כבר טוב. כשזה קורה לי, אני מנסה לא להילחם בזה. כי זה מקצין. תזכירי לעצמך כל הזמן שזה ההורמונים. תכתבי פתק גדול מול הפרצוף ותסתכלי עליו, ואם יש עם מי לדבר זה עוזר. במצבים קשים, אני פשוט הולכת לישון, או בוהה בטלוויזיה. מאחלת לך ולי שיעבור כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב רוח
הייתי מציע שתתיעצי עם רופא ההריון שלךשאולי יפנה אותך לקבל העזרה המתאימה.חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וציסטה ברוטליןרעות23/03/2010
שלום רב,
אני בהריון שני שבוע 14.
בבדיקת רופא גילו שיש לי ציסטה ברוטלין.
האם זה מסכן את ההריון?
האם יש משהו מיוחד שעליי לעשות?
האם ניתוח הכרחי ואם כן מתי- מיד או לאחר הלידה?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברטולין.
הציסטה אינה מסכנת ההריון.אבל יכולה להפריע לך. הוצאתה הינה פעולה כירוגית יחסית פשוטה.כדאי לבצעה כדי שלא תפריע בתהליך הלידה..חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועותמלי23/03/2010
האם אתם יכולים לתת כללים לגבי תנועות בשבועות אלו של ההריון? אני בשבוע20+5 ממש לא מרגישה תנועות לפני שבוע הייתי אצל הרופאה ושמענו דופק והיא אמרה שזה בסדר אבל בינתיים אני כל הזמן במתח שאני לא מרגישה וכו' האם זה נורמלי עדין לא להרגיש? ממתי חיבים להרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות עובר
רוחמה כהן24/03/2010הי!
קודם כל לא ציינת אם זה הריון ראשון, כי אם זה כן, יכול להיום שאת מרגישה, אבל לא יודעת לייחס את התחושות לתנועות עובר.
דבר שני, לפי ספר שקראתי התחושות החזקות מתחילות משבוע 28 ואילך.
מקווה שעזרתי, רוחמה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנועות העובר.
הרגשת התנועות תלויה גם במיקום השיליה. נשים למשל עם שיליה במיקום קדמי תרגשנה התנועות לאחר השבוע ה-22.היי בקשר עם הרופאה. חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברישירלי23/03/2010
תוך כמה ימים מתקבלת תשובה לחלבון עוברי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
נונו23/03/2010שבועיים עד 3
אצלי לקח 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות חלבון עוברי
לין23/03/2010עשיתי ביום שלישי שעבר וכבר אתמול אחרי 6 ימים היו תוצאות..קופ"ח מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.
התשובה מגיעה בממוצע בין שבוע לעשרה ימים.חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מדלגים על הרבה שאלות?ס.22/03/2010
קודם כל תודה שעונים אך יש שאלות שאתם מדלגים עליה נסיתי לכתוב הרבה פה בסוף אף פעם לא קיבלתי מענה מקווה שהפעם אקבל ממכם מענה
שאלתי האם מכשיר דופלר ביתי יכול להזיק לעובר או שאין שום נזק
והאם באמת אולטראסאונד לתקופות קרובות מזיק לעובר
אני רוצה לקנות מכשיר דופלר שיכול לעזור לי להרגע ורוצה לדעת אם זה בסדר ולא גורם נזק
וכמה פעמים עדיף להשתמש בשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ס.24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופלר
ד``ר אריה לידור25/03/2010שלום לך
כבר ענינתי לשאלה זו אך אענה שוב.
אין כל חשש מביצוע דופלר עוברי בכל שלבי ההריון וכמה פעמים ביום שתחפצי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני זקוקה עצהאנונימי22/03/2010
אני בת 17 וחצי והמחזור שלי מאחר כבר בחודש ויותר ...
המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר .
אני מקיימת יחסי מין
ולאחרונה הופיעו לי הפרשות חומות ....
לפני כשבועיים עשיתי בדיקת הריון ביתית והתשובה יצאה שלילית (לא בהריון)
מה לעשות אני ממש מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופא יענה...
מודאגת23/03/2010גשי לרופא נשים ובקשי לבצע בדיקת דם על מנת שתהיי בטוחה ב - 100%.
אם בדיקת הריון יוצאת חיובית את בטוח בהריון אבל אם היא יוצאת שלילית זה לא בטוח שאת לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה.
ממליץ שתגשי לרופא הנשים שלך וגם בהזדמנות תסדירי את אמצעי המניעה שלך.חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון ראשון,לחוצה מאוד!!!שרית22/03/2010
שלום רב,
אני טופלתי בפוריגון 100 יח' ליום במשך 6 ימים לאחר מכן הזרקתי את האוביטרלובייצתי,
לאחר ניסיונות של שנה וחצי הצלחתי להיתפס ברוך השם!
ווסת אחרונה ב 6-2-10
בדיקת בטא בתאריך 21-3-10 תוצאה 2172
באותו היום בוצע US ולא נמצא שק היריון
קראתי בפורום שיש אפשרות שבגלל שיש יותר משק היריון אחד עדיין לא רואים את זה כי זה גם מוקדם מידי,
האם באמת יתכן ויש לי תאומים?
או שעדיין לא רואים שק היריון כי זה עדיין מוקדם מידי וזה קטן מידי (ויש עובר אחד)
תעזור לי בבקשה סקרנית מאוד היריון ראשון שלי לאחר מאמצים קשים!!!
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק
ד''ר דורון רוזן22/03/2010ברמת הביטא המתוארת מקובל לראות שק הריון. לגבי תאומים - גם כן מקובל לראות משהו.
אני מניח שאת מוזמנת לביקורת מקצועית של אולטראסאונד נוסף בקרוב. חיוני לבדוק קיום שק הן בתוך והן מחוץ לרחם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסותשרית22/03/2010
האם מותר לטוס בהריון?
אני בשבוע ה 5 ואמורה לטוס בעוד שבועיים לאיטליה.
מותר?
מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר ללא בעיה
ד''ר דורון רוזן22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)