מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעצה מהד"ר... תודהטלי22/03/2010
שלום רב,
לפני כשבוע וחצי עשינו סקירת מערכות מאוחרת במהלכה נתגלתה קשת ימנית בלב העובר.
נשלחנו לעשות אקו לב עובר בו נאמר לנו שאכן מדובר בקשת ימנית אך לא נמצאו מומים והרגיעו אותנו שאם אין מומים אז כנראה שהכל בסדר. נשלחנו לייעוץ גנטי אח"כ כדי לבדוק האם בעקבות הממצא החדש יש צורך בבדיקת מי שפיר.
היועץ הגנטי המליץ לנו לעשות מי שפיר ופיש (או משהו כזה) כדי לבחון האם יש חוסר בחלק מכרומוזום 22.
היום אני בשבוע 23 + 5
היועץ הגנטי המליץ לנו לחכות עם הדיקור לשבוע 30 בערך (בגלל הנושא של שרידות העובר מחוץ לרחם במקרה הצורך) ורופאת הנשים שלי אמרה שאין טעם לחכות עד אז ושאם חס וחלילה נצטרך הפלה בעקבות תוצאות הבדיקה כדאי שזה יהיה כמה שיותר מוקדם כי ככל שמחכים זה הרבה יותר קשה פיזית (וכמובן גם נפשית)..
אנחנו ממש מבולבלים ולא יודעים האם לחכות (ואם כבר לחכות אז למה לא לחכות לשבוע 34 שהתינוק יותר בשל) או למהר ולעשות את הבדיקה כמה שיותר מהר???
שאלה נוספת- רופאת הנשים שלי אומרת שאחר כך,בהנחה שלא נמצא שום דבר חריג בבדיקת מי השפיר, זה נחשב הריון בסיכון גבוה (בגלל הקשת) ... האם זה נכון? אף אחד אחר לא דיבר איתנו על זה..
בבקשה- זקוקה לעצה אמינה.....
תודה רבה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור
ד''ר דורון רוזן22/03/2010ביצוע דיקור בשלב בו את נמצאת בעייתי בגלל הסיכון לירידת מים ובעקבותיה לידה מוקדמת בשלב בו סיכויי השריגדות הטובה של העובר אינם גבוהים. לכן ההמלצה של היועץ הגנטי לדיקור בשבוע 30. עדיף לא מאוחר יותר שכן ככל שמתמהמהים גדל הסיכוי שתהיה לידה מוקדמת (מסיבה ללא קשורה) ואז יתפספס הדיקור.
זו ללא ספק דילמה קשה וההחלטה מתי לבצע תלויה מאוד בסיכוי למצוא ממצא לא תקין בדיקור - ככל שגבוה יותר כן הנטיה לא לדחות. מה הסיכוי במקרה שלך אינני יודע - זו שאלה שעליך להפנות שוב ליועץ הגנטי. סביר שאם המליץ על דיקור מאוחר שהוא חושב שהסיכוי אינוגבוה אך עדיף לבדוק בברור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עובריעל22/03/2010
אני בשבוע 21+5 , הריון ראשון. בשבועיים האחרונים התחלתי להרגיש תנועות. מאתמול בצהריים ועד היום בצהריים הרגשתי הרבה פחות, האם זה טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלוטין, א5ל דאגה
ד''ר דורון רוזן22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 38דורוש22/03/2010
יש לי מהיום בבוקר שלשולים וטיפה שורף בפי הטבעת
ושמתי לב שההפשרות שלי מהבוקר יותר מימיות בצבע לבן צהבהב בדרך כלל סמיכות
עד אתמול היתי מאושפזת במיון יולדות ביגלל דימום (אחר קיום יחיסי מין)
יש לי כבר פתיחה של 2 וחצי ומחיקה של 70 %
אשמח לקבל תשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורוש.
ד``ר איילון לחמן22/03/2010שלום.
בבקשה שוב לחזור ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליה22/03/2010
שלום,
הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור היתה ב-15.2. אתמול עשיתי בדיקת הריון בערב והיא יצאה שלילית. האם לנסות שוב לעשות בדיקה הפעם בבוקר, או שאולי ללכת לרופאה שלי.
האם מלחץ יכול לאחר כך המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור.
כן ,בהחלט ממתח נפשי מחזור יכול להתעקב.כמובן שאין זה שולל עדין הריון. לכן הרעיון לגשת להיבדק מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בהריון שבוע 9דיקללה22/03/2010
שלום לכולן,
יש לי ילד בן שנתיים וחצי, וכעת אני בהריון שקדמה לו הפלה לפני כ - שלושה חודשים.
אני בשבוע 9 בתחילת ההריון היו לי דימומים, ועכשיו יש לי רוב הזמן הפרשות חומות לא רבות.
הייתי אצל הרופאה מספר פעמים והיא ערכה לי אולטרסאונד ואמרה שנראה הריון תקין.
ובכל זאת, ההפרשות הללו לא מפסיקות.
משהי מכירה תופעה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות.
הדבר שלעיתים עוזר,בתנאי שההריון תקין, הוא מנוחה מוחלטת.כמובן התיעצי שוב עם הרופאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- esr גבוה בהריוןאני22/03/2010
שלום,
אני בהריון, שבוע 21, קיבלתי היום תוצאות בדיקות דם ואחד הדברים שהיו עם סימן קריאה והוראה לפנות לרופא זה:
ESR 43
בנוסף
ANTISTREPTOLYSIN - AT WORK
C-REACTIVE PROTEIN - AT WORK
מה זה אומר? האם זה מדאיג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת תוצאות
אני22/03/2010בהמשך להודעה הקודמת:
הנה יתר התוצאות:
C-REACTIVE PROTEIN - 0.64
113.2 - ANTISTREPTOLYSIN O
האם זה דורש התייחסות מיוחדת? יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים.
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשת ימנית ודיקור מי שפיר מאוחר...טלי22/03/2010
שלום רב,
לפני כשבוע וחצי עשינו סקירת מערכות מאוחרת במהלכה נתגלתה קשת ימנית בלב העובר.
נשלחנו לעשות אקו לב עובר בו נאמר לנו שאכן מדובר בקשת ימנית אך לא נמצאו מומים והרגיעו אותנו שאם אין מומים אז כנראה שהכל בסדר. נשלחנו לייעוץ גנטי אח"כ כדי לבדוק האם בעקבות הממצא החדש יש צורך בבדיקת מי שפיר.
היועץ הגנטי המליץ לנו לעשות מי שפיר ופיש (או משהו כזה) כדי לבחון האם יש חוסר בחלק מכרומוזום 22.
היום אני בשבוע 23 + 5
היועץ הגנטי המליץ לנו לחכות עם הדיקור לשבוע 30 בערך (בגלל הנושא של שרידות העובר מחוץ לרחם במקרה הצורך) ורופאת הנשים שלי אמרה שאין טעם לחכות עד אז ושאם חס וחלילה נצטרך הפלה בעקבות תוצאות הבדיקה כדאי שזה יהיה כמה שיותר מוקדם כי ככל שמחכים זה הרבה יותר קשה פיזית (וכמובן גם נפשית)..
אנחנו ממש מבולבלים ולא יודעים האם לחכות (ואם כבר לחכות אז למה לא לחכות לשבוע 34 שהתינוק יותר בשל) או למהר ולעשות את הבדיקה כמה שיותר מהר???
שאלה נוספת- רופאת הנשים שלי אומרת שאחר כך,בהנחה שלא נמצא שום דבר חריג בבדיקת מי השפיר, זה נחשב הריון בסיכון גבוה (בגלל הקשת) ... האם זה נכון? אף אחד אחר לא דיבר איתנו על זה..
בבקשה- זקוקה לעצה אמינה.....
תודה רבה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר ופיש
דיקללה22/03/2010בהריון הראשון שלי עשיתי מי שפיר אצל דר שליו במרכז הארץ, בשבוע 16!!! כולם הזהירו אותי שזה מוקדם מידי וכדאי לי לחכות, לא רציתי ולכן נגשתי לפרופ' הזה, שהוא ממוחה והכל עבר בשלום.
בדיקת הפיש היא בדיקה שמזרזת את תוצאות מי השפיר.
ממליצה לך לערוך את הבדיקה ולא להמתין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דקלה
טלי22/03/2010את ממליצה על הרופא הזה? את יכולה לתת לי את הפרטים שלו?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 30יעלי22/03/2010
שלום רב ,
אני בשבוע 30 ויש לי בחילות קלות כבר יומיים + תחושות של כובד ומתיחות חזקות בבטן תחתונה בעיקר בהליכה ועמידה .
יכול להיות שמשהו לא תקין ? ( רופא שלי בחופשה ולמוקד טרם פניתי )
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות.
למען הסר דאגה ,אנא,גשי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת-מחנק בגרוןשרון22/03/2010
שלום,
אני בהריון, שבוע 35. לפני שבועיים התחילתי להרגיש מדי פעם שמשהו מתכווץ בגרון ובשניה שזה קורה זה גם עוצר לי את הנשימה. זה מרגיש כאילו מדי פעם באחת מהפעימות של הדופק, בפעימה עצמה הצינור בגרון מתכווץ. בשבועיים האחרונים זה קרה מסםר פעמים, בהתחלה נמשך כמה דקות, אבל בימים האחרונים זה נמשך כמה שעות. במחלקת יולדות לא ידעו לומר בדיוק במה מדובר, אבל הציעו לי לנסות לקחת משהו נגד צרבת. הם אמרו שאין לי את התסמינים של צרבת, אבל לפעמים יכול להיות רק מחנק ללא סימנים אחרים. אני חייבת לציין כי לא מדובר בתחושה של גוש שתקוע בגרון, אלא מן התכווצות לשניה. כל כמה נשימות רגילות פתאום משהו מתכווץ בגרון לרגע.
מה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחנק.
שוב גשי להיבדק אולי גם עי רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים?שרון22/03/2010
שלום,
אני שבוע 35 ומזה מספר שבועות סובלת מתופעה של אוויר שעולה לי למעלה בקנה הנשימה. קצת קשה לתאר, כמו גרפסים קטנים, אוויר שעולה ושאני צריכה לשחרר, אבל בלי הרעש שמתלווה לגרפסים. כשזה מתחיל זה יכול לקרות אפילו שעה או יותר כמעט ברציפות- אוויר שעולה ואז אני כאילו עושה גרפס קטן ולא מורגש ע"י הסביבה וזה משתחרר, אבל זה יכול להיות ממש ברציפות אחד אחרי השני לפרק זמן ארוך.
האם זו תופעה מוכרת בהריון?
האם קשור לגזים או צרבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים.
בהריון קורות לעיתים תופעות קצת מוזרות. ממליץ לך לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות שמן עץ התה בהריוןהילה22/03/2010
אני בהריון ומשתמשת בטיפות עץ התה לשטיפה אינטימית יום יומית למניעת פטריות ,גרד והפרשות. ידוע כי שמן זה חודר למחזור הדם. האם מסוכן בהריון?
תודה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עץ התה
ליעוץ בנושא תרופות וחומרים בהריון,יש לפנות ליחידה למניעת מומים של משרד הבריאות. טל- 02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי מי שפיר קלאור21/03/2010
שלום רב,
בת 23 הריון ראשון .
עשיתי US בשבוע 29+1 ויצא שהעובר גדול בשבוע מגיל ההריון כלומר תואם לשבוע 30 + . בנוסף נאמר לי שיש ריבוי מי שפיר קל230 מ"מ. נשלחתי להעמסת סוכר מלאה שיצאה תקינה.
אני בחרדות נוראיות כי קראתי שריבוי מי שפיר נובע ממומים בעובר (חס וחלילה) הרופא שלי לא מתרגש ואומר שאין צורך בUS מיוחד ושהכל בסדר.
האם יכול להיות שלאורך כל ההריון כל הבדיקות היו בסדר(סקירה ראשונה+שניה,חלבון עוברי,שקיפות...) ופתאום אכשיו יתגלה משהו?
האם יכול לנבוע מהחרדות והלחץ שלי לאורך כל ההריון שהזקתי לעובר?
מה עושים? אני נורא חוששת.....
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין וחומרי סיכהמודאגת21/03/2010
הריון ראשון שבוע 18
עקב רגישות בנרתיק בעת קיום יחסי מין לפני מספר ימים בעלי ואני השתמשנו בשמן תינוקות בזמן החדירה. פתאום קראתי בכל מיני מקומות שיש להשתמש בחומרי סיכה על בסיס מים בלבד ונלחצתי... האם זה מסכן את העובר? האם יש מה לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
מודאגת23/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכה.
ד``ר איילון לחמן24/03/2010שלום. ב
נושא תרופות ןחומרים בהריון,כדאי להתיעץ במשרד הבריאות בטל- 02-6243669.חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת BETA-HCGמיכל21/03/2010
היי ותודה מראש,
ביצעתי היום את הבדיקה והתוצאה הינה: 988 IU/L ,
יש לציין כי הווסת האחרונה היתה ב 11/2 וכי המחזור שלי אינו 28 יום אלא בסיבות ה 32/33.
רציתי לדעת האם זה תקין והאם אני צריכה לעשות בדיקה נוספת או לחכות לתור לרופאת הנשים ב 7/4?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה ... :)
מיכל21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה ... :)
מיכל21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה ... :)
מיכל21/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בצד בתחילת הריוןנעמה21/03/2010
1.3 שאיבה 4.3 החזרת 3 עוברים טריים
16.3 אסטרדיול- 5908, פרוגסטרון - גדול מ-127, בטא - 508
18.3 אסטרדיול - 6891, פרוגסטרון - גדול מ-127,בטא - 1540
זהו טיפול שלישי והריון שני, הריון קודם היה בטיפול הראשון מהחזרת המוקפאים שלא נצפה קוטב עוברי בשבוע 7 ועברתי גרידה כי לא היתה הפלה.
אם אני מחשבת נכון, אני בשבוע 6 + 4 (משמאל לימין) כלומר מחר בשבוע 5. הבנתי שזה כנראה הריון תאומים. אני לוקחת כתמיכה 2 אנדומטרין ביום ועד יום הבטא הראשונה לקחתי גם אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום והרופא אמר לי להפסיק לקחת.
יש לי מידי פעם תחושות עמומות לעומק של מחזור ומידי פעם דקירות קטנות בבטן התחתונה.
הבוקר החלו לי דקירות במקום קבוע בצד ימין של הבטן לכיוון המותניים ובשעה האחרונה זה עבר לאיזור המפשעה גם כן בצד ימין וזה כבר כאב ממושך, לא דקירות מידי פעם.
ממה זה יכול להיות? האם זה טבעי בשלב זה של ההריון? הרופא אמר לי לבוא רק בעוד שבועיים וחצי לUS ראשון לראות דופק ואני לחוצה.... מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה קטנה
נעמה21/03/2010הכאבים הממושכים הם בצד ימין מתחת לבטן התחתונה כלומר בקו הכיפול מעל קו המפשעה הימינית אבל לא במפשעה עצמה. מעין דקירה קבועה מציקה אך נסבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובתכם...
נעמה22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו עלי
נעמה22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי חשוב לדעת אתזה. תענו בבקשה!!
דגנית24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירות בצד בתחילת הריון
ד``ר אריה לידור25/03/2010שלום לך
לאור התמדת תלונותייך אציע לך לפנות ולהבדק על ידי רופא. בהמשך כמובן גם אולטרהסאונד.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)