מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק שסובל מגזיםmerav10/04/2010
הי
בני בן החודש סובל מגזים. ניסיתי את הגרפווטר ואת הגליכל אך הם לא עזרו.
המליצו לי על הפרוביוטיקה של סולגר דופלוס ABC. האם יכול לעזור? אני יודעת שכל תינוק עובר זאת, ושזה יעבור אחרי שלושה חודשים. אך אני דיי מיואשת מלראות אותו סובל ומחוסר שינה שלו ושלי. אנא עזרתכם.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה רגיל ותקין
ד''ר יואב פלד10/04/2010כל הורה סובל מלראות את העולל סובל
שום תכשיר לא עוזר ( חוץ לזה שמיצר אותו)
רק הזמן
כמו שאת יודעת 3 חודשים וזה עובר
אבל אז מתחילות השיניים לבקוע .....טוב וזה סיפור אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH חורג מהטווחנס10/04/2010
שלום .
עשיתי בדיקת דם ותצאות הTSH חורגות מהטווח. האחות אמרה לי שיתכן שיש להגדיל את מינון האלטרוקסי. כרגע לוקחת מינון של 50 ביום. הערך שהתקבל בבדיקה 4.39 כשהדבול העליון הוא 4.20
האם תוכלו להמליץ לאיזה מינון להגדיל? הביקור הראשון עם רופא ב18.04 כרגע בשבוע 10
תודה רבה
נס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתיני לרופא
ד''ר יואב פלד10/04/2010לא מקבלים יעוץ כזה בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי מי שפיראור10/04/2010
שלום רב,
אתמול עשיתי US בשבוע 32+3 ונימצא כי יש לי ריבוי מי שפיר AFI=270 והערכת משקל 2350. בשבוע 29 היה לי רבוי של AFI=230 והרופא שלי הפנה אותי לבדיקת סוכר של 100 שיצאה תקינה. השאלה שלי היא האם יכול להיתפתח משהו למרות שכל מהלך ההריון היה תקין וכל הסקירות והבדיקות היו תקינות? קראתי על כל מיני מומים בעקבות ריבוי מי שפיר ואני ל יודעת מה לעשות.
למה יש ריבוי? ואיזה עוד בדיקות ניתן לעשות?
אני מאוד לחוצה ........ זהו הריוני הראשון
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור11/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה בהירה שבוע 10נס10/04/2010
בוקר טוב,
קמתי הבוקר עם הפרשה חומה. האם מדאיג?(לא קיימנו יחסי מין ב4 ימים האחרונים)
תודה
נס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוב המקרים זה כלום
ד''ר יואב פלד10/04/2010אבל צריך לבצע אולטראסאונד לתקינות ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותאני10/04/2010
שאלתי היא אם כל הנשים בהריון סובלות מעצירות? לי לפעמים יש עצירות ולפעמים זה רגיל האם אצלי זה טבעי?
אני קוראת שבד"כ יש עצירות בטרימסטר שני להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות שכיחה
ד''ר יואב פלד10/04/2010בהריון
הקפידי על מזון עתיר בסיבים
ושתיה מרובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי תנועות עוברשיר10/04/2010
שלום רב,
שבוע 26, כבר מרגישה תנועות מספר שבועות, לרוב פעמיים או שלוש פעמים ביום.
היום משעות הבוקר המוקדמות מרגישה לאורך כל היום הרבה תזוזות של העוברית, חלקן חלשות וחלקן חזקות באזורים שונים בבטן. ההפוגה בין התנועות קצרה ביותר (לעיתים כשעה ללא תנועות) אך רוב היום מרגישה תנועות , לא כואכ לי שום דבר ואני מרגישה טוב , האם מצריך בדיקה?
באיזה מצבים יש לגשת מיידית להיבדק?
תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי תנועות עובר.
פרופ' אייל ענתבי11/04/2010שלום רב שיר,
הערך העיקרי של המעקב אחר תנועות עובר הוא בזיהוי הפחתה בתנועות העובר,
לגבי שינויים אחרים כפי שאת מתארת ,אין די מידע כיצד עלייך לנהוג ולכן אני מציע להיבדק אצל הגניקולוג בזמן הקרוב.
בכבוד רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטיןא09/04/2010
אני בד"כ סובלתכרגיל מערכי פרולקטין גבוהים . כעת אני בהריון שבוע 6 . האם לעודף הפרולקטין יש אפשרות שיביא להפלות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר יואב פלד09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכיבה על קטנוע בזמן ההריוןרותי תל אביבי09/04/2010
ד"ר פלד יקר (:
כמו שאתה יודע, אני מתכננת הריון בעוד כחודשיים,
ורציתי להתייעץ לגבי המשך רכיבה על קטנוע (או הפסקת הרכיבה) בתקופת ההריון.
אני נוסעת רק בתוך העיר ולנסיעות קצרות, והייתי מעדיפה להמשיך לרכב.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רותי !!!
ד''ר יואב פלד09/04/2010כיף לפגוש אותך וירטוטלית גם......
בהריון אני מעדיף שלא לרכוב על דו גלגלי
כי
1 אם נפגעים אז הבטן חשופה
2 שיווי המשקל בהריון נפגע בשל הבטן
אם חיביים
אז לרכב עד שהבטן יוצאת ואז להפסיק
בכל מקרה הריון זה זמני
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתחדשה09/04/2010
עשיתי שקיפות עורפית בשבוע 11+4. השקיפות יצאה טוב 1.7 לגבי מין העובר הרופא אמר שהוא לא מתחייב אבל רוב הסיכויים בת. לאחר שבוע וחצי בשבוע 12+5 שבתי לבדיקה בעיקבות נפילה. העובר היה בסדר גמור ושאלתי אותו שוב , אם עכשיו ניתן לראות יותר טוב, הוא אמר שכנראה מדובר בבת.
האם עדיין זה יכול להשתנות או שכנראה זה מוחלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להשתנות
ד''ר יואב פלד09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריחואנה וקשיים להכנס להריון?נועה09/04/2010
שלום,
אני ובעלי מנסים להכנס להריון כחמישה חודשים. אני יודעת שזה לא זמן מספק בכדי להיות מוטרדים אך העניין הוא שאני מרגישה את הביוץ שלי בכל חודש והמחזור שלי קבוע, ובעלי מעשן מריחואנה על בסיס יומי במשך שנים רבות. רציתי לשאול כיצד ניתן לאבחן קשר בין השניים בלי לחכות שנה...
תודה,
נ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעו בדיקת זרע
ד''ר יואב פלד09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיים להיכנס להריון.
פרופ' אייל ענתבי11/04/2010שלום רב,
אני מציע שתפני לפורום פוריות- שם תוכלי לקבל אינפורמציה רחבה יותר.
בכבוד רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוניטור עם טכיקרדיהלי09/04/2010
שלום ,
הריון ראשון שבוע 36 אתמול ביצעתי מוניטור במרפאה אשר הראה דופק מואץ בין 170-215
כמו כן לאחר כחמש דק' הדופק הואט וחזר לנורמה ז"א בין 139-156 .
הרופא שלח אותי לחדר לידה על מנת לברר זאת ובחדר לידה המוניטור נע בין 122-151
ממה נובע מצב של דופק מהיר_(טכיקרדיה)?
האם זה מסוכן ?
מה ניתן לעשות דואגת ומודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לי11/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדדים שבוע 25ליאת09/04/2010
שלום רב,
אני בהריון בשבוע 25 (ממש ביומו הראשון של השבוע). בנוסף - אני חולת סכרת נעורים.
עשיתי בדיקת אקו לב ויצאה בסדר. אבל עשו לי עוד מדדים ואני קצת מודאגת.
bpd=65 מתאים לשבוע 26+3
fe=46 מתאים לשבוע 24+4
hc=23.21 מתאים לשבוע 25+6
ac=21.08 מתאים לשבוע 25+6
האם מדדים אלה תקינים? ניסיתי להבין לבד...וקיבלתי הרגשה שהראש גדול מידי...
אני קצת מודאגת והייתי שמחה לתשובה,
בתודה,
ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע דילגתם עלי? אשמח לתשובה. תודה.
ליאת12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בתחום התקין
ד''ר דורון רוזן12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליקוציטים גבוהיםחסוי09/04/2010
שלום. אני בשבוע 7. בבדיקת דם רשום WBC 11.5 ערכים: 4-11. יש לציין שבדיקת שתן תקינה ואין לי שום כאב בגוף כמו כאב גרון או אוזניים. האם בכל זאת יש לי דלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון כדוריות לבנות עולות
ד''ר יואב פלד09/04/2010את בריאה ( הריון זה לא מחלה ... )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי מי שפיראביבה08/04/2010
הי, אני בשבוע 32+5 הייתי היום בהערכת משקל, הכל תקין מלבד ריבוי מי שפיר 29 AFI , רציתי לדעת מה זה אומר וכמה זה חמור?
תודה וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר שיש יות ר מי שפיר מהצפוי
ד''ר יואב פלד08/04/2010פני לרופא שלך
בדרך כלל רוב המקרים לא קשורים לדברים חמורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשב בתחום (-:אושר08/04/2010
לפני כשבוע עשיתי בדיקה ביתית ויצא חיובי(2 בדיקות בימים רצופים)
הוסת האחרון היה ב4.3 ,התקשרתי למרפאה כדי לקבוע תור לאופא נשים ואמרו לי שאין צורך
וקבעו לי תור לעוד 3 שבועות,כלומר שאהיה בשבוע 8 .
האם זה בסדר? אין צורך לעשות בדיקת דם ?הבדיקה הביתית מספקת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסדר גמור
ד''ר יואב פלד08/04/2010אין צורך בבדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)