מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות איומותשאלה16/11/2009
שלום רב
שבוע 7 וסובלת מחילות איומות במהלך כל היום . מהבוקר ועד הערב אפילו בלילה לא מסוגל לישון בגלל בתחושה הנוראית הזאת.
ניסיתי הכל ושוב דבר לא עוזר ,זה פשוט לא עוזב אותי ואני לא מסוגלת לתפקד אני אפילו לא מסוגלת לעבוד.
מה עושים? האם יש תרופה הומופטית ממולצת לנשים בהריון שיוציא אותי מהדבר הנוראי הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה מהריונית שמבינה מה את עוברת
שוהם16/11/2009היי, אמנם אני לא רופאה, אך אני לקראת סיום ההריון (שבוע 38 בשעה טובה)- ועברתי בדיוק מה שאת מתארת בהתחלה.
אמליץ לך על כמה דברים שאולי יעזרו:
1. כדורי ג'ינג'ר טבעיים. ניתן להשיגם בבתי המרקחת/בתי הטבע. זה קצת עזר לי.
2. על הבוקר, ממש איך שאת מתעוררת, לאכול פרוסת לחם קלוי, בלי למרוח עליה כלום. זה סותם לכמה שעות את הבחילה.
3. אילו כדורים את לוקחת? אני בתחילת ההריון קיבלתי כדורים שמשלבים ברזל וחומצה פולית- שהיו אחראים חלקית לבחילות הנוראיות שהרגשתי. הרופא החליף לי אותם, והמצב מעט השתפר.
אם זה מנחם אותך, אני הייתי מקרה קשה מאוד של בחילות הריון (בהשוואה לחברותיי ואחיותיי), וזה עבר כליל בשבוע 20 לערך.
שיהיה לך הריון קל, עגול ותקין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות איומות
שאלה16/11/2009שוהם שלום!
תודה רבה על העצה והעידוד זה באמת מחזק ומעודד
אני כרגע נוטלת רק חומצה פולית עד להוראה חדשה מהרופא שאבקר אצלו שוב בשבוע הבא .
שוב תודה על היעוץ
ותיהיה לידה קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בשבוע 20קרן ברקו15/11/2009
שלום רב!
האם בשבוע 20 עם שיליית פתח קידמית אפשר לטוס? (טיסה קצרה לצ'כיה)
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה
קרן ברקו18/11/2009נראה שדילגו עליינו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד הרופאים יכול להגיב
קרן ברקו20/11/2009אני מקפיצה את המודעה כבר מס פעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר בין מיקום השליה לטיסה
ד''ר דורון רוזן22/11/2009טיסה מותרת כל עוד אין בעיה כמו דימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהלי15/11/2009
עשיתי אולטרסאונד והרירית שלי מאוד דקה 2 מ"מ. עם רירית כזאת אפשר להיקלט? מה ניתן לעשות כדי שהרירית תהיה יותר גדולה? ואיך באמת אפשר להיקלט ישר אחרי גרידה אם לוקח זמן עד שהורמון הבטא יורד ל - 0? כי אמרת שאי אפשר לבייץ כל זמן שהבטא לא 0 ??? (אני שבועיים וחצי אחרי הגרידה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים????
לי18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בטן תחתונה צד שמאלנירית15/11/2009
שלום,
שאלה דחופה. יש לי כאבי בטן תחתונה צד שמאל חזקים, הבאים בהתקפים. אני מאחרת בשבוע ויש סיכוי שאני בהיריון.ביצעתי בדיקת דם ומחר אדע. בינתיים זה מלחיץ אותי. לרופאת נשים יש תור אולי ביום רביעי. היום יום ראשון. רציתי לדעת ממה יכולים לנבוע הכאבים?
תודה רבה,
נירית
נ.ב
אין שום תופעת בחילות הקאות או משהו מעבר להתקפי הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהרבה סיבות! אין מנוס מבדיקה
ד''ר יואב פלד15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הריון ראשונייםריטה15/11/2009
לפני חודש עשיתי בדיקות דם והבטא hcg יצא 1.20. כשבועיים אחרי הבדיקה עד היום אני מרגישה כאבים מאוד חזקים בבטן תחתונה, בחילות,הקאות, סחרחורות ,גזים, נפיחות בבטן וישנה אפילו טיפה התכהות סביב הפטמות.
האם יכול להיות שאני בהריון? היו יחסי מין לא מוגנים במלואם.
אתמול באמצע הלילה תקפו אותי כאבי תופת בבטן אז הגעתי לביקור רופא שמצא שיש לי דלקת בדרכי השתן. האם כל זה נובע רק מהדלקת או שעדיין יכול להיות הריון?
הרופא רשם לי את האנטיביוטיקה אופלודקס. במידה ויש הריון האם זה מסוכן לקחת כדור זה? האם לקחת אנטיביוטיקה אחרת? כמו מקרודנטין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעי בדיקת הריון נוספת
ד''ר יואב פלד15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 38חחח15/11/2009
שלום רב
האם בטן תחתונה רכה מעידה על לידה עוד רחוקה? או על בעיה מסויימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ולא
ד''ר יואב פלד15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מספיק גבוה?
מירית15/11/2009לא כדאי להעלות מינון כדי שההמוגלובין יהיה גבוה יותר גם אם זה בגבול הנורמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונדלירון15/11/2009
בת 28, הריון ראשון.
מחזור אחרון 5/10 (כלומר 5 שבועות ו-6 ימים).
חזרתי עכשיו מבדיקת אולטרסאונד בה נמצא רק שק הריון עם שק חלמון.
בנוסף, עפ"י חישוב המכשיר יצא - 6 שבועות ו-4 ימים (יתכן שהביוץ היה כ"כ מוקדם???)
לא נמצא קוטב עוברי / דופק.
הרופא ביקש שאחזור עוד שבוע.
האם זהו מצב נורמלי?
האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 אפשרויות
ד''ר יואב פלד15/11/20091 ההריון צעיר ולכן לא רואים עובר
2 ההריון לא תקין ולכן לא רואים עובר
על מנת להחליט יש להמתין -- הרופא צודק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לירון15/11/20091. יתכן שהאולטרסאונד הראה שאני בשבוע מתקדם ממה שאני באמת?
2. שכחתי לציין שלפני 6 ימים קיבלתי ערך בטא של 4870.
הבנתי שכל יומיים הערך אמור להכפיל עצמו.
על בסיס חישוב זה הרופא סבר שיראה כבר דופק.
האם יש קשר ישיר בין ערכי הבטא לבין גילוי הדופק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון אחרי גרידהלי15/11/2009
שלום רב, רציתי לדעת האם אפשרי להיקלט להיריון לפני שהורמון BHCG יורד ל -0 ??? כמה זמן אחרי הגרידה אני אמורה לקבל מחזור? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון אחרי גרידה
לי15/11/2009והאם יכול להיות ביוץ כל זמן שהורמון ההיריון (בטא) לא ירד ל - 0 ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שהבטה מתאפס לא תבייצי
ד''ר יואב פלד15/11/2009ניתן להרות מיד לאחר הגרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס-מקום לא נכון
מירית15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cooms indirectמירית15/11/2009
יש לי סוג דם Rh- ונשלחתי לבדיקת cooms indirect
עשיתי את הבדיקה בשבוע 25 אך פתאום ראיתי בספר שצריך בשבוע 26-27. התוצאה יצאה negative. האם ביצעתי את הבדיקה מוקדם מידי או שהיא אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
ד''ר יואב פלד15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוגלובין וחולשהמירית15/11/2009
שלום
אני נוטלת כמוסות ברזל רך.
עד שבוע 21 נטלתי 60 מ"ג ברזל והיה לי המוגלובין 11
לאחר הבדיקה העליתי את המינון ל-90 מ"ג ובשבוע 25 היה לי המוגלובין 11.7
כדוריות אדומות נשארו נמוכות סביב 3.5
חשוב לי לציין שאני סובלת נורא מחולשה ועייפות עד כדי קושי בתפקוד יומיומי.
1. האם כדאי להעלות עוד את מינון הברזל או לחילופין לעבור לברזל רגיל (למרות שעל הרך דווקא כתוב שנספג טוב יותר מרגיל)?
2. ברזל רגיל יש גם ח.פולית ואז יצא שאני לוקחת כל יום 1200 מקג. האם מינון זה לא יהיה גבוה מידי?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החולשה שלך נובעת ממהריון
ד''ר יואב פלד15/11/2009ולא מהאנמיה ( שאין לך )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מספיק גבוה?
מירית15/11/2009לא כדאי להעלות מינון כדי שההמוגלובין יהיה גבוה יותר גם אם זה בגבול הנורמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקרעים בין 2 רופאים ומבקשים המלצה .ליאור15/11/2009
שלום רב,
אשתי בת 29 עם רקע של בעיות לבביות כולל השתלת דפיברילטור קוצב, לפני כמס' ימים התגלה אצלה דלקת בקרום הלב עם מים, אשתי בשבוע 14 להריונה, לאחר אשפוז (בעקבות כאבים שנגרמו כתוצאה מהדלקת) רצו לתת לה נקסין אך הרופא הפרטי של ההריון אסר על שימוש בכדור היות ולטענתו הוא יכול לגרום לבעיות בלב העובר ומשכך הוחלט לתת לה אינדומד למשך 4 ימים 2 כדורים ליום, לאחר ביקורת חוזרת לבדיקת מצב הדלקת הובהר כי יש שיפור אך הקרדיולוג מבקש להמשיך עם מתן הכדור לעוד מס' ימים בעוד הגניקולוג מאוד לא בעד בלשון המעטה.
אנחנו ממש אובדי עצות היות ומצד אחד לא רוצים לפגוע בבריאות אשתי ומצד שני חוששים להזיק נזק בלתי הפיך לעובר (הריון זה מאוד חשוב ויקר לנו).
נשמח לקבל הבהרות, הערות והארות.
תודה,
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
ד''ר דורון רוזן15/11/2009אף רופא אחראי לא ייתן המלצה רפואית ספציפית במצב מורכב מבלי להכיר את המקרה לעמקו.
מציע שתפנו באופן מסודר לייעוץ נוסף לשני הכיוונים - גם קרדיולוגי וגם מומחה להריון בר סיכון. לגבי תרופות תמיד מומלץ לפנות למרכז טרטולוגי. יש לפחות שניים כאלו, בהדסה ירושלים ובבילינסון.
בהצלחה ובבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך ...
ליאור15/11/2009האם אתה מסכים עם הקביעה כי בשבוע 14 יש סיכון כאשר משתמשים בכדור זה במשך 4 ימים ויותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך ...
ליאור15/11/2009האם אתה מסכים עם הקביעה כי בשבוע 14 יש סיכון כאשר משתמשים בכדור זה במשך 4 ימים ויותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן למריחה באזור הבטן בזמן הריוןרוית15/11/2009
שלום רב,
בהריון הראשון שלי מרחתי על הבטן שמן נבט חיטה כדי למנוע סימני מתיחה והתוצאות היו טובות. עכשיו אני בהריון שני והמליצו לי למרוח שמן נבט חיטה בתוספת לוונדר (מינון של 40 טיפות לוונדר ל-125 מ"ל שמן נבט חיטה). ברצוני לוודא שלוונדר (כתוספת לנבט חיטה, כפי שתארתי) אכן מתאים (לא מזיק לעובר) למריחה באזור הבטן בזמן הריון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל הוכחה שמריחת שמן על הבטן
ד''ר יואב פלד15/11/2009עוזרת במשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר קיסרימש14/11/2009
שלום,
ילדתי בקיסרי לפני שלושה וחצי שבועות. זוהי לידה ראשונה והניתוח עבר בסדר (אין לא ולא היה חום וכד'). במהלך הניתוח ניקזו לי גם ציסטה מסוג אנדומטריה.
יש לי עדיין דימום קל שמופיע ונעלם כאשר זה לא ממש דם כבר כפי שהיה אחרי הניתוח אלא יותר הפרשות ריריות ורודות.
כיוון שזו לידה ראשונה אינני יודעת אם זה נורמאלי או ללכת להיבדק. בעקרון ההמלצה בשחרור הייתה לעשות אולטרסאונד רק אחרי ששה שבועות...
האם זה נורמאלי? ואם כן עד מתי נמשך הדימום/ההפרשות הוורודות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תקין
ד''ר יואב פלד15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה בדיקות US יש לעשות במהלך הריון?גנית14/11/2009
שלום,
אני בהריון ראשון, שבוע 7.
רופא הפוריות שלי עשה לי בדיקת US ראשונה (פנימית) בשבוע 6+ יומיים.
כמה בדיקות US בסה"כ צריך לעבור במהלך ההריון?
מחד, שמעתי מאחותי שכל חודש היא עברה בדיקה (יש לציין שההריון שלה היה תקין לחלוטין ללא בעיות ולא הריון בסיכון) ומאידך, רופא אמר לי שעושים בדיקת US פעם בשליש.
מה נכון לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי הוראות משרד הבריאות
ד''ר יואב פלד15/11/2009יש לבצע בדיקת סונאר 3 פעמים בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי ניתוחים קיסרייםלונה14/11/2009
מה הנוהל בבתי חולים בארץ לגבי ניתוחים קיסריים לבקשת האישה?
הריון ראשון, אישה בריאה בת 26, במקרה של עובר במשקל 4 קילו + ריבוי מי שפיר 310 + דרגת בשלות שיליה +3, שבוע 40 מלא, וגיניזמוס - רגישות קיצונית באיבר המין + GBS חיובי בשתן.
אודה לכם על תשובותכם. האם הייתם מסכימים שאישה כזו תעבור קיסרי. ואם לא מדוע. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה על ניתוח היא פרטנית
ד''ר יואב פלד15/11/2009ולא בפורום !
למשל חסר מידע האם יש סוכרת הריונית או לא
מיקום הראש בבדיקה
מבנה האגן
מספר ההריונת המתוכנן
לסיכום ההחלטה לא תתקבל כאן מעל דפי הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)