מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה המלצה על שמפו ומרכךA14/12/2011
אני רוצה לדעת מה החברה בעלת השמפו הטוב ביותר? אבל מתוך המותגים המוכרים ולא משהו שאני לא אדע איפה למצוא אותו ויעלה יותר מידיי כסף..סתם לדוגמא: פנטן? syoss ?
אלביב? הוואי? הרבל אסנס? מתוך כאלה סוגים למשל..מה הכי הכי טוב לדעת המקצוענים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה המלצה על שמפו ומרכך - תגובה
זאב לוין15/12/2011לדעתי המקצועית השמפו הכי טוב והמסיכה הכי טובים הם חומרים מקצועיים אשר ניתן להשיג במספרות - לדוגמא - וולה SP .
המוצרים אכן יקרים יותר מאשר המוצרים הנמכרים בפארמים אך יש לזה סיבה .
אם את רוצה לראות באמת תוצאות אני מציע שתשקיעי במוצרי השיער שלך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלטה להאריך שיער-צריכה עצותA14/12/2011
שלום,
החלטתי להאריך את שיערי לאחר שנים שבהן הייתי עם תספורת קארה רוב הזמן ומידיי פעם קצת עד אחרי הכתפיים..עכשיו,אני מעוניינת בשיער ארוך מאוד..
רציתי לשאול:
האם אני צריכה להשתמש גם במרכך מעכשיו ולא רק בשמפו?
האם עדיף להשתמש בסוג אחד קבוע ולא להחליף את החברה של השמפו והמרכך לעיתים קרובות?
יש לציין שהשיער שלי חלק באופן טבעי ואני לא משתמשת במייבש שיער אלא נותנת לו להתייבש לבד..אבל הבעיה שהוא קצת חלש מידיי ועדין..מידיי פעם יש יותר מידיי שיערות על המסרק לאחר הסירוק וכאן יכולה להיות הבעיה,אני מניחה...
וגם: האם יש אורך מקסימלי שהשיער שלי יכול להגיע אליו ובשלב הזה הוא נעצר?
אשמח לתשובות,
תודה רבה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה להאריך שיער-צריכה עצות - תגובה
זאב לוין15/12/2011קודם כל אני ממליץ על שמפו ומסיכה - במקום מרכך .
כדי להאריך שיער מומלץ לגזור קצוות כסנטימטר אחד אחת לשלושה חודשים . כך מונעים את שבירת השיער - שתקצר אץת שיערך .
אכן ישנו אורך מקסימלי ששיער יכול להגיע אליו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאורך המקסימלי של השיער שלי
A20/12/2011איך אני יכולה לדעת מה האורך הכי ארוך שהשיער שלי ספציפית יכול להגיע אליו?
אשמח לתשובה,
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאורך המקסימלי של השיער שלי - תגובה
זאב לוין25/12/2011כשהשיער נשאר באותו אורך להרבה זמן ולא אורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתחן13/12/2011
שלום עשיתי החלקה יפנית אתמול ואני ממש מרוצה האם אפשר להשתמש בשמפו רגייל שוכרים בסופר לגבאי ההחלקה או שמפו מיוחד ? ועם אני ירצה בעתיד לחזור לשער הגיל שלי האם זה אפשרי בכלל ועכשיו שגם עשיתי את ההחלקה אין לי בכלל נשירה האם החלקה הזו בעצם היא מבירה את השערה או שבעצם הששורים גודלים היא מפוצלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית - תגובה
אנג'לה טטרו14/12/2011היי ליטל הייתי ממליצה לך להשתמש בשמפו שמומלץ להחלקה אותו מעצב שיער שעשה לך את החלקה הוא יכול להמליץ לך על שמפו מתאים .
כמובן שאם בעתיד תרצי לחזור לשיער הטבעי שלך ללא החלקה לא תהיה בעיה
השורשים גודלים מפוצלים לא הבנתי את השאלה האחרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית
חן17/12/2011שאלתי מעצב שער הוא אמר שאי אפשר לחזור לשער הרגיל האם זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדול...הוא צודק!!!
===18/12/2011אפשר אך לאט לאט השיער שלך ייפגם שוב כתוצאה מהמלח הקיים השמפו הרגיל...ממש כמו מחליק בהתחלה זה נראה מדהים ולאחר מכן השיער מאבד מהברק ונראה שרוף ככה זה עם השמפו הרגיל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למינציה לשיערhcav12/12/2011
מה זה בדיוק למינציה לשיער ולמי זה מיועד?
כמה זמן זה מחזיק ומה המחיר של טיפול כזה?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי-
**12/12/2011הטיפול שציינת משקף טיפול של החלקה ברזילאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי- - תגובה
זאב לוין15/12/2011למינציה אינה בשום פנים ואופן החלקה ברזילאית !!!
למינציה לשיער היא חומר דמוי שעווה שעוטף את השיערה , מעבה אותה ומגן עליה מפני נזקים שונים כמו חום , ונזקי הטבע .
הטיפול מומלץ לנשים בעלות שיער דק , שיער פגום .
הלמינציה נשארת בשיער בין חודש לשלושה - תלוי בתדירות החפיפות .
המחיר נע בין 300 ל 450 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשרים ונפחא.א.10/12/2011
שלום!
יש לי שיער ארוך ובערך כל שישה חודשים אני מקפידה לחדש פסים (בלונ על בסיס טבעי, שיערי חום כהה) אלא שאחרי פעם אחרוטנה שצבעתי אחרי כל חפיפה יש לי קשרים נוראים וכששיער מתייבש (גם על רטוב אותה בעיה) אני לא יכולה להכניס בו מסרק. לאחר כל חפיפה אני משתמשת במסכה מזינה לשיער צבוע/ גוונים, בלחות וסרום ( מוצרי פול מיטשל) אבל עדיין הראש מלא קשרים. מה הייתם ממליצים פה? בנוסף יש לי שיער טבעי שהוא נפוח חלק אבל נפוח, מה יכול להוריד לי נפח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
**10/12/2011שבוע טוב, הפתרון לקשרים הוא להסתרק לפני החפיפה, ובזמן שאת עם המסכה להסתרק שוב , להשלמת התוצאה לגזור את השיער היכן שהוא פגום זה יקל על הסירוק , ואם זה לא עוזר יש ספריי להתרת קשרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי כל זה בעבר לא עוזר
א.א.12/12/2011לגזור לא בא בחשבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשרים ונפח - תגובה
זאב לוין15/12/2011ישנם תכשירים שעוזרים לסירוק - לדוגמא : ספריי אימיונל של קאדוס . להוריד נפח קודם כל ישנם שמפו + מסיכה המסייעים לזה - או סרומים קרמים וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליליאיר10/12/2011
אני עוזר לבחורה בנושא שיער
ויש לה כמה שאלות ואני כותב את שאלות שהיא רוצה לדעת עליהם תשובה על נושא השיער
מה אפשר לעשות שיער דליל ואם אפשר איפשהו לגרום לצמיחה של שיער????תן תשובה מלאה איך לטפל וכל
יאיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יאיר-
**10/12/2011השיער צומח כל חודש בין ס"מ , לס"מ וחצי. היא יכולה לפתור את הבעיה בכמה דרכים- או שתעשה תוספות שיער וככה השיער יראה מלא , או שיש מוצר בשם טופיק לסובלים משיער דליל, ויש מברשת ביו מגנטית שהיא נגד נשירה והיא מעבה את השיער , אני לא סובלת משיער דליל אבל יש לי את המברשת הזו ואחרי הסירוק השיער נראה יותר מלא! המברשת לא יקרה היא עולה 150 ש"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו-
**10/12/2011עדיף לה להיות עם תספורת קצרה כי כמה שהשיער קצר יותר הוא נראה מלא יותר! ויש גם שמפו שגורם לנפח בשיער שכדאי לה להשתמש בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוריאל קרסטס יש אבדל באיכות ?אסי10/12/2011
האם יש שוני רציני בין המוצרים שלהם ?
או שהם אותו דבר פחות או יותר ?
בגלל שלוריאל וקרסטס זו אותה חברה ולוריאל הרבה יותר
ראיתי בחול שיש כאלו שרשמו שאין אבדל ויש כאלו שאמרו שאין אבדל
ויש אחד שבדק את שתי החברות ואמר שהוא מעדיף תלוריאל!
עכשיו אי אפשר לסמוך על מילה פה מילה שם
השאלה האם יש פה משהו שעובד עם שני המוצרים ?
אני צריך תשובה של נסיון ...
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי-
**10/12/2011אני השתמשתי בשני המוצרים , ואני מעדיפה את קרסטס, לדעתי המוצרים יותר טובים, המסכה מעולה! ואני מעדיפה את השמפו של קרסטס יש בכל הסדרה של השמפואים של קרסטס כמות קטנה מאוד של מלחים! אני ממליצה לך לעבור למוצרים של קרסטס והמחיר לא בהרבה יותר יקר משל לוריאל , הם כמעט אותו מחיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יש לי עוד שאלה קטנה עם אפשר
אסי10/12/2011תודה :)
מה הכמות שצריך להשתמש בשמפו והמסכה ?
לשיער לגבר עם שיער בנוני קצר כזה ...
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שלום
**10/12/2011שבוע טוב, מספיק לשים כמות קטנה, ואז לעסות את השיער טוב, ואח"כ לשטוף היטב את השמפו שלא ישאר שאריות של שמפו כי אח"כ השיער נראה חסר חיים, ומומלץ לשטוף בסוף החפיפה את השיער במים קרים אז השיער יראה מבריק ומלא ברק, ובשימוש המסכה לא לשים על הקרקפת כי זה עלול לגרום לנשירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה ממש תודה אין עלייךך..
אסי12/12/2011וואלה ממש תודה אין עלייךך..
את היחידה שאמיתית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער עבה ונפוח:(09/12/2011
היי אני בת 15 ועד לפני חודש היה לי שיער ארוך מאוד עד המותנים לא פיזרתי אותו כי הוא היה נראה מכוער ונפוח תמיד והקצווות היו מפוציל םולא בריאים אז החלטתי להסתפר ועשיו השיער שלי יותר קצר אבל הוא נורא נפוח כשאני עושה קוקו זה נראה כמו איזה הר מאחורי הראש בגלל שהוא נפוח ועבה מאוד מה לעשות איך אני יכולה לסדר אותו שיראה טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער עבה ונפוח - תגובה
זאב לוין15/12/2011קודם כל וודאי שיש לך תספורת מתאימה - דבר שני ישנם המון חומרי עיצוב המורידים נפח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער שעבר החלקה ברזילאית ועדיין גלישרונה קאופמן08/12/2011
שלום,
לפני שבוע עשיתי החלקה ברזילאת. יש לי שער טיפה גלי.
יש לי הרגשה - גם בהשוואה לחברות שעברו החלקה מסוג זה -
שההחלקה פשוט לא תפסה. השער עדיין זקוק לפן כי ללא פן הוא קצת גלי וגם
לאחר פן - אחרי כמה שעות הוא חוזר להיות גלי וקצת קופץ. פחות מקודם אבל עדיין לא חלק.
הספר מוכן לעשות לי שוב, אבל אני מודאגת מהחומרים זמן כל כך קצר אחרי שכבר עשיתי. הוא גם אומר שאין מה לעשות גם לאחר החלקה צריך לעשות קצת פן.
1. האם אפשר חעבוד על החומר בהפרש של שבוע? זה לא מזיק לשער ולנשימה?
2. האם הסיבה יכולה להיות שהוא חפף לי עם שמפו רגיל כי נגמר לו השמפו ללא מלח?
3. באיזה חומר אסור להשתמש בשער לאחר החלקה? sodium chloride או chloride?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סודיום כלואוריד ממש לא טוב!!!
===08/12/2011סודיום כלואוריד הוא מלח הפוגם בשיער על בסיס קבוע ואסור להשתמש בו במיוחד לשיער שעבר החלקה ברזילאית ובכלל לא מומלץ לחפוף בשמפו כשמרכיב כזה קיים בו ומאחר והינו מייבש את השיער באופן קבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאת09/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהליאת07/12/2011
בוקר טוב,
היי, יש לי שיער ארוך מאוד ודי סמיך...במקור מתולתל אבל עם השנים הפך ליותר גלי(בת 43)...החלום שלי הוא שיער חלק:-)...הולכת בחורף עם פן אבל בקיץ הפן לא מחזיק אפילו דקה...
השאלה היא מה סוג ההחלקה המומלץ לשיער שלי שבעברו יש גוונים ושיער בהיר0כרגע צבוע לחום בהיר כבר תקופה של שנה)...האם היפנית יכולה להתאים(בהתחשב בהיסטוריה של השיער) או הצרפתית החדשה ששמעתי עליה?
אציין כי אני מעוניינת בשער ממש חלק ושלא מצריך עבודה יומיומית על התוצאות למראה חלק...
בנוסף אשמח להמלצה על ספר שמתמחה בהחלקה מהסוגים הנ"ל בחיפה...אשמח גם אם יהיה כזה שהמחירים אצלו שפויים:-)
מצרפת תמונה של מראה השיער שלי
תודה מראש
ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת ואולי ברורה יותר
ליאת07/12/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזול..???? יראה גם זול וזה לא סימפטי
===07/12/2011שלום רב
החלקה אינה צבע אם את מחפשת זול אל תעשי החלקה בכלל מאחר והחלקה יפנית היא כמו ניתוח ולעשות ניתוח זה עניין רציני אצל בעל מקצוע רציני שמטרתו לשרת את האינטרסים שלך חלק ואם את צריכה לשלם עבור משהו מושלם חלק מבריק ובריא ובמיוחד שיש לך גוונים בעברך המחיר השפוי אינו מביא לתוצאה באופן רצוי...סימכי על מה שאני אומרת...???? ואני מכירה בעלי מקצוע טוב טוב...שלמי ותהני והכי חשוב עשי סקר עם בעלי מקצוע המובילים בתחום ורק אז החליטי...בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ביקשתי זול ביקשתי שפוי
ליאת07/12/2011זה שאני רוצה שיער חלק לא אומר שאני צריכה לפשוט רגל:-)
נתקלתי בכל מיני מחירים...חלקם נשמעים לי בלתי שפויים אני בטוחה שיש אנשי מקצוע מצויינים שלוקחים מחירים שפויים...לא אהרוס לעצמי את השיער בשביל עוד כמה שקלים אבל המילה מחיר שפוי היא לא מילה גסה נכון?
בכל אופן אשמח אם תתיחסי לשאלה שלי ואשמח לקבל ממך חוות דעת והמלצות על אנשי מקצוע טובים בחיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג...
===08/12/2011לא מכירה ספרים בחיפה מצטערת...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מברשת לשיער כדי ליקנות ?titosh06/12/2011
אני בעלת שיער יבש מאוד!!!!! ומתולתל, אני תמיד מתקלחת רק עם שיער רטוב אחרת זה לא אפשרי , יש לי הרבה שיער והסירוק זו מסימה בפני עצמה.
אני הייתי מעונינת ליקנות את המברשת החדשה של מישל מרסיה האים היא אכן טובה או שזה סתם גימיק נחמד ?
או שיותר כדי להשיקיע במברשת הפלא
וכמובן שאי אפשר שלא להתיחס למברשת של בראון
אני אמשח לישמוע חוות דעת של אנשים שניסו את המברשות ....תודה מראש :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי-
**06/12/2011הי, לגבי המברשות של מישל מרסייה , ומברשת הפלא, זה סתם גימיק, הם לא שוות בכלל, חבל על הכסף... לאחייניות שלי היה את המברשות האלו , זה לא עזר לקשרים, השיער היה עדיין קשה לסירוק , ואפילו נשברו, אח"כ אחותי קנתה להן מברשת ב 20 שקלים שפי אלף יותר טובה מהמברשות האלו... לגבי המברשת של בראון אני לא מכירה , קראתי עליה ואני אקנה אותה שווה לבדוק לפי הפרסום. לדעתי אבל את צריכה מסכה טובה ואיכותית ורצוי את של קרסטס היא תפתור לך את בבעית היובש בשיער, וגם תקל על הסירוק , לאחר השימוש במסכה השיער שלך יראה מבריק, ויהיה רך כמשי , ותסרקי אותו בקלות בלי קשרים והנפח ירד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מברשת לשיער כדי ליקנות ? - תגובה
זאב לוין06/12/2011אני ממריץ לך על ספרי אימיונל של קאדוס - תרססי על השיער לפני הסירוק זה בהחלט יעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר תספורות נשיםhcav05/12/2011
שלום, רציתי לדעת מה ממוצע החמחירים של תספורת נשים בת"א?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בממוצע...
===05/12/2011בין 170-260 בממוצע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארכת שיערשירן05/12/2011
שלום רצתי לדעת אם החלקה יפנית יכולה לגרום לכך שלא יאריך לי השיער ליותר ארוך מי מה שהוא עכשו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר...שיער תמיד יגדל
===05/12/2011עד מתי שבאופן טיבעי יפסיק להארך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית שער דחופהשני05/12/2011
שלום! לפני שלושה ימים צבעתי את השער לחום כהה כאשר צבעי הטבעי הוא חום שחור. מכיוון שלא ראיתי שינוי משמעותי הלכתי שוב לספר ובחרתי לצבוע לצבע בהיר יותר. הוא עשה לי ניקוי על השער כדי להוריד את הצבע וכתוצאה מהניקוי צבע השער שלי התבהר והחלטתי לא לצבוע את השער ולהשאיר את הצבע שנוצר מהניקוי. כעת אני מעוניינת לחזור לצבע הטבעי שלי בדחיפות לפני חתונה של אחותי. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעשה טיפשי...
===05/12/2011מה שעלייך לעשות זה...בפעם הבאה לא לעשות שטויות!!! ועכשיו תתני לשיער לנוח בעוד זמן מה תעשי צבע בסיסי של הגוון השיער שלך וככה הכל יסתדר...עכשיו רק מסכות וטיפולים עד הצבע הבא...רק לידיעתך ניתן היום להבהיר שיער בצבע בלבד בלי ניקוי ובלי קישקושים מיתרים בשלב אחד וגמרנו!!! חבל שלא ביררת לפני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית שער דחופה - תגובה
זאב לוין06/12/2011עלייך לצבוע את השיער לצבע הטבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים שיער יוקרתי ?אסי04/12/2011
איך אפשר לעשות שיער יוקרתי
האם החימר של פול מיטשל טרי טרי והספריי שהומלץ פה האם הם עושים מראה יוקרתי לשיער(מראה בריא ) או שהחימר והספרי הדגש שלהם יותר על עיצוב השיער ולא על מראה השיער ?
אז איך כן אפשר לגרום לשיער להיראות במראה יוקרתי ?
הייתי בטוח עד עכשיו שחימר ושאר המוצרי עיצוב השיער הם אלו שנותנים לשיער תחיות .. לפי מה שהבנתי חוץ מלעצב הם לא נותנים כלום! הגיוני ?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומי !
אנג'לה טטרו04/12/2011שיער יוקרתי הוא שיער מטופל .
בהחלט חשוב להשתמש בחומרים איכותיים ומותאמים לסוג השיער ..
החומרים שהזכרת הם מוצרים לעיצוב השיער !
כדי לקבל שיער יוקרתי צריך להשתמש במוצרים המותאמים לכך : מוצרי טיפוח , טיפול ושימור !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך עושים שיער יוקרתי ? - תגובה
זאב לוין04/12/2011לקבלת מראה שיער בריא - את צריכה קודם כל להקפיד לגזור קצוות אחת ל 3-4 חודשים - ועלייך להשתמש בשמפו + מסיכה מקצועיים - למשל של וולה SP
את יכולה גם לעשות אמפולות למיניהן .
חומרי עיצוב הם רק מעצבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכה ושמפו
אסי04/12/2011בשביל לקבל מראה יוקרתי מסכה ושמפו מי המותגים זה מספיק עוד שצריך עוד ??
ומה זה אמופולות? ועד כמה זה חשוב ?
ואני רוצה באמת תשיער הכי מטופח שיש בלי לעצב יותר מדיי אני יוכל לעצב בלי חימר רק עם מים מבינים ?
הבעיה שלי עם חימר זה שאולי הוא קצת מעצב אבל יש לי שיער דק ואני יוכל לעצב
אותו בלי חימר מבינים ? אולי חימר קצת יותר מסדר...
אני פשוט מרטיב תשיער עם מים והשיער מתעצב לבד פוני מישר אותו
אולי אני טועה במשהו לא יודעע..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)