מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבקש המלצות לניתוחLEON21/07/2013
שלום רב,
1. אני מעוניין לעבור ניתוח וההתלבטות לאיזה רופא/ה לפנות?
אני מנסה לאסוף נתונים על הרופאים :
פרופ' משה רובין , ד"ר הדר ספיבק, ד"ר אוסנת רזיאל וד"ר אנדרי קידר.
אשמח ואודה מאד להמלצתכם.
2. במידה ואני עובר ניתוח בבית חולים פרטי (יש לי גם ביטוח פרטי וגם כללית מושלם) ולאחר שחרור קורה סיבוך, לאיזה גוף פונים ? לבית חולים שבו בוצע הניתוח או לבית חולים ציבורי?
אז אולי השיקול לפנות לרופא שעובד גם בב"ח ציבורי ולא רק בפרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק21/07/2013בוקר טוב
בהנחה שאתה עומד בקריטריונים לניתוח.
כל הרופאים, למעט דר' אוסנת רזיאל, עובדים בבתי חולים ציבוריים ובמרכזים הפרטיים.
כל הרופאים הם מנתחים בכירים ומומחים בתחום הכירורגיה הבריאטרית.
אם אתה מחליט להפעיל את הביטוח הפרטי שלך - תבדוק שאכן אתה מכוסה ואין החרגה - עליך לקבל מהביטוח רשימת רופאים איתם הם עובדים. במידה ואתה פונה דרך הקופה בה אתה חבר, עליך לוודא עם הקופה מי הרופאים איתם הם עובדים בפרטי.
באיזה קופה אתה חבר ואיזה סוג ביטוח יש לך?
לגבי סיבוכים חלילה, פונים לרופא המטפל/מנתח ותלוי בסוג הסיבוך אם מטפלים במרכז הפרטי או בציבורי.
מקווה שעזרתי במעט.
אשמח לענות ולעזור גם בהמשך.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי-המלצה
אולגה29/07/2013המלצה אישי פרופ' מחג'נה היקר בלבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בנאדם עם ידיי זהב ולב גדול ויחס אישי אדיבבב פשוט אלוףףףףףףףףףףףףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילה הריון עם טבעתרונה20/07/2013
שלום,
עברתי את הניתוח טבעת ב 2006 וירדתי 65 קילו. היום אני בחודשי הריון ראשונים, פתחתי את הטבעת רבע כי נלחצתי מימים בהם בקושי הצלחתי לאכול. אבל הרבע הזה מספיק בשביל שאצליח לאכול כמעט כל דבר. אני לא מעוניינת לסגור אותה עד סוף ההריון אך אני חוששת מעלייה שכבר התחילה ומעוניינת ללוות את ההריון עם תזונאית/ דיאטנית שמתמחה בליווי נשים בהריון לאחר ניתוח בריאטרי ועובדת עם מכבי ובאזור תל אביב. הרבה בקשות יש לי : אה? :) האם מישהו מכיר ויכול להמליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה להילה הריון עם טבעת - תגובה
הילה כהן31/07/2013שלום רונה
הגישה היום היא לפתוח חלקית את הטבעת בהריון ולערוך מעקב בדיקות ודיאטנית כל חודשיים כדי לוודא שאת מקבלת את כל צרייך התזונתיים
פני לקופת חולים מכבי ובררי שם על דיאטנית בריאטרית , היא תדע לעקוב אחרייך בהריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריםאלה19/07/2013
הבנתי שבימים הראשונים לניתוח יש בעיה בלקיחת כדור
מה עושים כשנוטלים כדור באופן קבוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים - תגובה
שולה זק21/07/2013אני מניחה שהבאת לידיעת הרופאים שאת נוטלת תרופו קבועות.
לא צריכה להיות בעיה לקחת כדור אחד. את יכולה לחצות אותו לחצי אם הוא גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חטיפי בריאות ומאכלים אחרי חודשtova18/07/2013
שאלות
האם מותר אפונה עם רוטב וקציצות רכות ?
מתיי מותר לאכול חטיפי בריאות דליי קלוריות ?
האם מותר חציל קלוי בטחינה בכמות קטנה...
פשוט חוץ מפתחת וגבינה. וקצת.טונה במים וגיל לא אוכלת כמעט מעבר..
אשמח אם משהו יענה לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה שולה
אלה19/07/2013אני הולכת לעבור ניתוח שרוול בבית חולים אסותא ב-1/8
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחטיפי בריאות ומאכלים אחרי חודש - תגובה
שולה זק19/07/2013האם את במעקב דיאטנית? אם לא - רצוי מאוד לתאם ולקבל תפריט מאוזן לירידה בריאה ונכונה.
אחרי חודש ימים את יכולה לאכול מרק ירקות, ירקות מבושלים, קציצות עוף, חתיכות עוף, דגים, חומוס, טחינה.
עדיין מוקדם לאפונה, חצילים וחטיפי בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקרוב ניתוחאלה18/07/2013
היי נרגשת כולי יום ראשון ןעדה ועוד שבועיים ניתוח
חדשה בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה- תגובה
שולה זק18/07/2013איזה ניתוח את עוברת ואיפה?
תיכנסי למדור שאלות נפוצות ותקראי שם את השאלות והתשובות. מקווה שהאינפורמציה תעשיר אותך וגם תרגיע אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מאוד בבקשהtova17/07/2013
חודש אחרי שרוול קיבלתי כדורי אנטיביוטיקה +כדורים לדלקת בשתן..אני בדילמה האם מותר לשתות כדור בשלמותו??? זה לא מוקדם מידי לכדור מוצר ולא תרופה נוסלית..זקוקה דחוף לתשובה..צריכה להתחיל טיפול...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מגבלה של גוף זר- תגובה
שולה זק17/07/2013מאחר ועברת שרוול ולא טבעת ואין מגבלה של מעבר בין הושט לקיבה ואת כבר חודש אחרי הניתוח כך שגם הבצקת ירדה, אין לך מה לחשוש מנטילת כדורים שקיבלת. תבלעי עם לגימות קטנות של מיים ולא לגמוע בבת אחת כוס מים. כמובן שעליך להשתדל לשתות הרבה נוזלים.
מאחלת לך החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי לעלות במשקל עזרה בבקשהאולגה17/07/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה?
לילוש17/07/2013תשתפי אותנו אולגה - למה את עולה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים בקשה - תגובה
שולה זק18/07/2013מה השתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזז לי...
אולגה22/07/2013המשקל כל הזמן קופץ קילו למטה 2 למעלה אני לא מצליחנ להוריד 3 ק"ג שאני מתאמצתתתת כבר חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב לי מאוד לדעת....נור15/07/2013
שלום....היום היה לי וןעדה טרום בריאטרית ה-bmi שלי ירד בחודש אחרון מ-37 ל 35.5 (היום)....בגלל ששנה וחצי לא מצליחה להרות(עשיתי מהקב זקקים..בדיקות רחם וחצוצרות והכל תקין) ויש לי כבר ילד 1 בן 9..עכשו צריכה לעבור וועדה חריגים...מה הסיכויים שלי במצב כזה לקבל אישור לניתוח שרוול? יש לי סיכוי בכלל?יש כאן מישהו שעבר כזה דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק15/07/2013בעיות בפוריות נכנסו לקריטריונים. BMI 35-40
אם יש לך בעיות כנ"ל ויש לך אישור מרופא נשים שיש לך בעיות בגלל השמנה - סביר להניח שהודה תאשר לך.
קחי בחשבון שאם יאושר ל ניתוח - אסור לך להרות במשך שנה וחצי מהניתוח וזאת על מנת להגיע לתוצאות רצויות וכן לתת לגוף להתאושש
רק קחי בחשבון שאם את עוברת ניתוח שנה וחצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שרוול- ניתוח קוסמטיפזית15/07/2013
אני אחרי ניתוח שרוול מזה שנתיים והורדתי 45 קילו (ניתוח מבורך ממליצה בחום) אני רוצה להוריד עודפי עור למי פונים ואיך מתחילים את התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שרוול- ניתוח קוסמטי - תגובה
שולה זק15/07/2013שלום לך,
האם את חצי שנה במשקל יציב או יש בכוונתך עוד לרדת במשקל.
את צריכה לפנות לרופא עור ולקבל ממנו מכתב המלצה שאכן יש לך עודפי עור המצריכים התערבות כרורגית.
לא ציינת איפה עודפי העור.
מכתב כזה דרוש לך על מנת לפנות לקופה שבהה את חברה שיפנו אותך לפלסטיקאי מטעמם ותוכלי לקבל התחייבות מהקופה.
אם את רוצה לפנות באופן פרטי, או שיש לך ביטוח פרטי, את יכולה לבדוק אפשרות להפעיל את הביטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל אחרי ניתוח אפשר תגובות ???tova14/07/2013
מחר חודש מהניתןח שרוול וישקלתי לפניי כשבוע ירדתי בשלושה שבועות 10.5 ק" ג ..ואחרי שבוע שזה היום נשקלתי ולא ירדתי כלום.. לא שיניתי דברים בתפריט..האם סה בסדר המשקל שירדתי???התבאסתי קצת ..אבל מצד אחר אוליי בהמשך יורדים...אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי חשוב לא להתייאש
ג׳׳15/07/2013כל אחד זה משהו אחר כל אחד יורד בקצב שלו, מניסיון לא להשקל בבית בכלל או לפחות פעם בשבועיים כי זה סתם מלחיץ וסתם חושבים על זה כל היום , צריך לחיות רגיל לאכול מסודר כל שלוש שעות והכל יהיה בסדר וכן יש עצירות בדרך לא להבהל!! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל אחרי ניתוח אפשר תגובות ??? - תגובה
הילה כהן31/07/2013הי טובה ,
זה נורמלי לחלוטין , ירידה טבעית במשקל נראית בצורת מדרגות ירידה ,עצירה ,ירידה עצירה וכך הלאה משך העצירה משתנה ולפעמים לא נבחין בה (בהנחה שנשקלים פעם בשבוע)
את מצדך צריכה לאכול כל שלוש שעות לפי התפריט שקיבלת , לשתות מספיק וללכת ברגל לפי יכולתך בשאיפה לחצי שעה ביום , אני בטוחה שהמשקל ימשיך לרדת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל אחד קצב משלו
ג׳׳31/07/2013אל תתייאשי ואל תישאלי הרבה בסוף הכל יורד תיצמדו לתפריט והכל ירד!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון לאחר ניתוח שרוולאוגוסט1214/07/2013
רציתי לשתף אתכם בסטטוס שלי:
עברתי ניתוח שרוול באוגוסט 2012 ע"י דר עסליה - אלישע ומאז נולדתי מחדש
אני אוכל הכל, באופן שפוי ובריא, עוסק בספורט רכיבת אופנים ורואה שיפור מצויין בכל המדדים הרפואיים.
על הדרך השלתי נכון להבוקר 47 ק"ג
מצורף גרף ירידת משקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיף לראות
לילוש14/07/2013כל הכבוד - זה נותן כוח רצון לאלה שהדרך עוד ארוכה עבורם. יש לך טיפים? מה הכי עובד עבורך? איך אתה מתמודד עם פיתויים (עבודה, משפחה וכו')? מאיפה הגרך שלך? תודה והמשך הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפים
אוגוסט1214/07/2013קודם כל ללא ספק לעשות את הניתוח ובידים טובות ועדיפה שעה אחת קודם.
אחר כך מעקב דיאטנית ובדיקות דם כל 3 חודשים.
הקיבה אמנם מוגבלת אך יש ויהיו חריגות קטנות בכמות ו-או בתוכן (אנחנו עדיין חולים כרוניים - בעיקר בראש) אבל שילוב פעילות גופנית קבועה דואגת לתחזק ולשרוף את החריגות, אני מקווה לאורך שנים.
בהדרגה הירידה במשקל מאפשרת לבחור בפעילות גופנית אפקטיבית וכיפית ולהתמכר בסבבה לכיף - אופנים, שחייה, גלישה, חתירה, ריצה, רחיפה, צניחת בנגי ...........יו ניים יט
משתמש בטבלת אקסל פשוטה - משתדל להשקל אחת לחודש ולא לפני - כך תמיד רואים התקדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכייף לראות - תגובה
שולה זק14/07/2013כל הכבוד
הצלחה כולה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיף לראות
אוגוסט1214/07/2013תודה למדתי ממך רבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!!!!!
ג׳׳15/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו יכול לענות על כמה שאלות????tova13/07/2013
היי אני חודש לאחר שרוול ירידה של כמעט 13 ק"ג...
האם מותר סוכרזית? הייתי אצל הרופא למעקב והבנתי שאסור סוכר בכלל... קשה לי לשתות נס בלי ממתיק. האם מותר ממתיק אפילו קצת??? מתיי מותר לאכול דברים בכמות קטנה כמו קוסקוס. פתיתים. בורגול... ובאם מותר ססוכריה ללא סוכר או מסטיק שיהיה טעם בפה ...? ובכלל פרגית או חזה עוף על האש??? סליחה על כל השאלות יש לי מעקב אצל דיאטדנית עוד שבוע..אשמח אם משהו שהיה כבר פה יענה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאכלים
לילוש13/07/2013אני לא יודעת אם אסור מתוק, אבל כדאי כמה שפחות - את לא רוצה להרגיל את הגוף למתוק. לא מבינה למה סורזית אסור - לא צריכה להיות בעיה עם זה. אוכל - זה הולך לפי הקצב של הגוף שלך. פרגיות וחזה עוף הם קשים, תני לעצמך עוד זמן. תתחילי עם קציצה רכה ברוטב אגבניות ותראי איך זה עובר לך. באופן עקרוני, את לומדת בכמויות קטנות מה טוב לך ומה לא. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
לילוש13/07/2013סוכריה למצציצה אין ביעה, כל האורז וקוסקוס - קחי כפית קטנה עם רוטב ותראי איך זה הולך. אני לא אוהבת מסתיק אז לא יכולה לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשבלול12/07/2013
הי,
אני 3 וחצי שבועות אחרי מעקף קיבה. עד עכשיו הכל היה בסדר גמור - עושה הכל על פי ההנחיות, נפגשת עם דיאטנית וכו'.
האמת, שעד עכשיו לא כאב לי כלום, וגם האוכל (בכמויות הקטנות) עבר יופי :)
דווקא בימים האחרונים, התחילו לי יותר כאבים כשאני אוכלת, ואפילו הקאתי פעמיים-שלוש.
מישהו מכיר את התופעה?
אשמח לשמוע תגובות ותובנות...
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל עדיין טרי- תגובה
שולה זק12/07/2013כל אזור הניתוח עדיין בצקתי ובשלבי החלמה. יתכן ואכלת מהר מידי או כמות גדולה מידי וחשת ברע.אני ממליצה בכל מקרה לפנות לרופא המשפחה לשתף טותו באי נוחות. תמיד טוב לעבור בדיקת רופא ולהיות שקטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט מאוזןאני09/07/2013
חברים שלום!מזמן לא כתבתי פה בפורום.מצאתי עבודה סוף סוף! מחר זה היום הראשון שאני יוצאת לעבוד.לא שמרתי על דיאטה חודש ועליתי קצת במשקל.לא יודעת כמה כי לא נשקלתי...לא עשיתי הליכות חודש ואיבדתי את כל הכושר...מה לעשות??? אני הולכת קצת ומתנשמת...וחשוב לציין שהמשקל עלה רק קצת ואיבדתי את כל הכושר בעיקר כי לא התאמנתי חודש....לא מצליחה להתחיל מחדש את ההליכות+דיאטה...אין כוח לעשות ספורט....ואני לא רוצה לרעוב כמו שעשיתי פעם...מה לעשות?עד שאלך לדיאטנית מישהו יכול לתת לי תפריט מה לאכול עד אז? (אני שנה וחצי לאחר מעקף).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני
אסתי10/07/2013אני מקווה שתכנסי חזרה לשיגרה כדי להמשיך את התהליך שאת כל כך רוצה לסיים עד תומו .דבר אחד אנני מבינה איך במעקף את יכולה לעלות כמה קג? אני יודעת שמתוקים אנחנו לא יכולים לאכול אפילו מפאת הפחד של הדמפינג,כמויות אי אפשר לאכול לפחות אני, אז אם את אוכלת נישנושים וכל מיני דברים אז אולי? לפעמים חורגים או קצת נופלים אבל החכמה לקום חזרה לשיגרה שהחלטנו עליה כשעשינו את הניתוח .אני מאחלת לך הצלחה בחזרה לשיגרה הזאת שתביא אותך לתוצאות הרצויות לך יום טוב לך ולכולם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט מאוזן - תגובה
הילה כהן13/07/2013אני
אני מאמינה שאת יודעת מה לאכול כדי לשמור על הגוף שלך במצב בריא , עד התור לדיאטנית המשיכי לאכול מסודר על שעתיים וחצי שלוש. חשוב לזכור שצמצום קלורי לא הגיוני כדי לרדת מהר במשקל פוגע בגוף ובסיכויים שלך לרדת במשקל לטווח ארוך.
תחזרי להליכות לפי היכולת שלך . הכושר אולי ירד קצת אבל לא אבד - בידיים שלך להחזיר אותו!!
אני בטוחה שתצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילהמ09/07/2013
בוקר טוב .אני לאחר ניתוח שרוול 5 שבועות .מהי כמות חלבון הממולצת לאכול ביום .
מתי אפשר לאכול אגוזים ושקדים.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה להילה - תגובה
הילה כהן13/07/2013שלום מ
חמישה שבועות מהניתוח אפשר לאכול הכל מלבד סיבים וגרעינים שלא מתעכלים (גרעיני רימון , גויאבה ,סברס וכו) לכן ניתן לאכול אגוזים ושקדים .
לגבי אגוזים למיניהם - כדי להרוויח את מירב הערכים התזונתיים עדיף לאכלם לא קלויים וחשוב מאד לשים לב לכמות . אגוזים , פיסטוקים ,קשיו ודומיהם שומניים ולכן "מחליקים" בקלות ותורמים הרבה קלוריות לתפריט היומי .
המלצתי היא לשלבם בכמות מתונה ולקחת מראש את המנה ולא לאכול ישירות מהשקית /קערית ההגשה .
מנת שומן = 4 חצאי אגוז מלך , 7 שקדים , כף בוטנים , 10 פיסטוקים , 1 אגוז ברזיל
לגבי כמות החלבון ההמלצה לנשים אחרי ניתוח עומדת על כחמישים גרם ליום ,ולכן החלבון יהווה כחמישים אחוז מנפח הארוחות . עם זאת מדובר בהמלצה וצרכי הגוף משתנים ולכן חשוב לבדוק אלבומין וחלבון כללי בדם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)