מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בדכאון... פרופסור מחג'נה....חגית08/07/2013
עוד יומיים, ביום רביעי, הייתי אמורה לעבור את ניתוח השרוול אצל פרופסור מחג'נה.
היום קמתי בבוקר עם כאבי גרון קשים, שקד נפוח ומודלק. = דלקת שקדים .
קיבלתי אנטיביוטיקה ל - 10 ימים ואיסור מוחלט לבצע את הניתוח.
אני כל כך מאוכזבת, ציפיתי לניתוח. עשיתי את כל ההכנות לפני הניתוח, הייתי מוכנה נפשית ולוגיסטית, סידור לבנות, אמא שלי ובעלי לקחו חופש מהעבודה, אני אירגנתי וסידרתי הכל ו... עכשיו הכל נדחה.
פרופסור מחג'נה, אנא ממך, תעשה כל מאמץ למצוא תור בקרוב.
אוטוטו...
מחכה לתאריך חדש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדכאון... פרופסור מחג'נה.... - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה10/07/2013אל דאגה
אומרים אצלנו כל עכבה לטובה. אשתדל מאוד לתת לך תור בהקדם. תרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה שבועות לאחר שרוולtova07/07/2013
אז עברו דלושה שבועות אחריי. ירדתי 10.5 ק"ג ..
אך אין לי מיגוון של מה אפשר לאכול..הייתי אצל דיאטנית לפניי דבוע אבל נתנה תפריט רק לדבוע לאחר מכן...ועכשיו אני בערך יודעת שאפשר דג.קציצת דג. קציצתת עוף מעדנים .גבינות .אבל אני לא מגיעה לכל מה שאפשר. מיכוון שלא עובר טוב הדג. או הקציצה שבעה מהר מידיי ומרגישה מחנק קצת ומחכה לשתות מים...שיעבור. אני אשמח עם משהו יעזור לי בתפריט .מה לקנות שיהיה לי מעניין באוכל...האם מותר לבשל ירקות ברוטב של רסק עגבניות?
לפעמים עובר ארבע שעות ואני לא רעבה אז גם לא אוכלת וזה קןרה בשעות הערב...אשמח ליעןץ ועזרה תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט
לילוש08/07/2013תנסי לגרד עגנביה בפומפיה (בלי קליפה) ותוכלי עם גבינה לבנה, עם לבנה, מה שבאה לך. יוגורט ללא חתיכות פירות; רוטב בולונז' - בשר טחון דק-דק ברוטב עגבניות. חתיכה רכה של מלון - תראי אם זה עובר. אל תחכי 4 שעות - יותר מדי לגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש והיי לכולם..
tova08/07/2013היום כבר פעם דנייה שאכלתי קציצת דג ממש רכה. ולא את כל הקציצה חצי ממנה..וובסוף שהרגשתי מלאה ולא העמסתי על עצמי...התחלתי להרגיש מן חנק ליד הלב ובגב כאילו האוכל לא ממש עבר ותקוע שם..התחלתי להוציא נוזלים ולהקיא..זה השבית אותי לחצי שעה של פחד נוראי... אני בקושי אוכלת ומפחדת מלנסות דברים חדשים...זקוקה לעצות ..שלא ארגיש חולשות ובחילות גם ללא אוכל..האם אפשרי כבר לאכול ביצה מקושקשת ???
או* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שערלילוש07/07/2013
חמישה חודשים אחרי שרוול, נשירה חמורה. מה עושים? זה זמני? זה עובר? איך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שער - תגובה
שולה זק07/07/2013תופעה ידועה ומוכרת
תופעה זמנית שעוברת.
את יכולה לקחת תוסף של כדורי זינק
אני לוקחת HD רוטס של אלטמן - זה לחיזוק השיער. (בלי קשר לנשירה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
חנה09/07/2013עברתי ניתוח שרוול לפני שנה, וסבלתי מנשירת שיער נוראית. חקרתי את הנושא לעומק, והנה מסקנותיי:
1. כמובן, דבר ראשון - לבדוק רמות ויטמינים, ברזל וכו', ואם יש חוסרים - לטפל
2. חלבון, חלבון, חלבון! לאכול מספיק חלבון, זה קריטי לשיער (את הכמות היומית האופטימלית אפשר לברר אצל דיאטנית, יש גם מידע באינטרנט)
3. בנוסף, טיפולים שעזרו לי: מזותרפיה לעור הקרקפת, וגם שמפו וקפסולות kerastase
ועוד משהו: לוקח קצת זמן, עד שהשיער משתקם ומתמלא בחזרה (כמה חודשים).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שער - שאלה לדיאטנית
לילוש09/07/2013תודה על ההמלצות - איזה מזונות יש לאכול לעזור לשער להשתכם? אני כבר מפחדת להסתכל בראי!! אני גם שוחה, כך שהכלור ממש לא עוזר לביעה. אשמח לתפריט מומלץ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה
לילוש09/07/2013תודה על המידע. איך הולך אחרי שנה - גם מבחינת שער, גם מבחינת אוכל? איך את מתמודדת עם פיתויים? האם יש הרגשה של רעב? תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער - תגובה
הילה כהן13/07/2013הי לילוש
עניתי על שאלה זו והיא מופיעה בשאלות נפוצות
אך בגדול - נשירת שיער נובעת מחוסרים תזונתיים וגם מעצם הסטרס לגוף מהירידה במשקל . ולכן חשוב להיות במעקב הכולל בדיקות דם , לאכול תפריט מאוזן מדיאטנית ולקחת ויטמינים . ישנם תוספים יעודיים לשיער , אחרי בדיקת דם התייעצי עם הדיאטנית שלך
ובכל מקרה - קחי בחשבון שאחרי ההתאזנות וסיום הירידה במשקל יקח לשיער כחצי שנה להשתקם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה
לילוש14/07/2013תודה על ההתייחסות, הילה. אני פונה אליך כי התור הקרוב לדיאטנית הוא ב- 14.8 ואין לי אפשרות לפגוש אותה קודם. בדיקות דם אני עושה עכשיו, משתדלת לאכול מאוזן - פרות,ירקות, עוף, דג, שמן זית, יוגורט לבן. משתדלת להתרחק רק מממתקים (לא מרגישה צורך לאכול) ומלחם, כדי לא לסתום את ההלל הקטן (שרוול). לוקחת מולטיויטמין ליום. יש ירק או פרי שמומלצים יותר לשקם את השיער? יש לי גם תור אצל רופאת עור כדי להתייעץ. תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליוש היקרה!
אני10/07/2013הי מתוקה שלי!ממזמן לא הייתי פה.כל כך שמחה לחזור לפורום ולראות שאת כאן. תראי,נשירת השיער היא תופעה שכולנו עוברים לאחר הניתוח.לי עזר מאוד לקחת שני כדורים של ברזל עדין.הנשירה מתחילה ואז מפסיקה.כן,כולנו מאבדים את השיער שהיה לנו לפני..כלומר, השיער כן מאבד מהנפח שלו גם לאחר שהנשירה מפסיקה.זה החשבון שאנחנו משלמים לאחר הניתוח.אבל מקבלים חיים טובים יותר וזה העיקר.הנשירה תפסיק עם הזמן. לי מאוד עוזר גם להסתפר כל חודש,לחפוף כל יום +למרוח מוס טוב לשיער על שיער רטוב ואז לייבש עם פאן.בשיא הנשירה חפפתי כל יום ולא ייבשתי עם פאן...הסתובבתי עם שיער רטוב!!! אם את בשיא הנשירה - אל תגעי בפאן!!! תסתפרי כל חודש...ככל שהשיער ארוך יותר כך יותר כבד לשורש השיערה להחזיק אותו! אז בנתיים לא לייבש עם פאן+להסתפר כל חודש.אני כאשה מאוד מבינה את הדאגה לגבי השיער!!! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אני
לילוש11/07/2013טוב לשמוע ממך. לא משנה מה עשית בחודש האחרון, העיקר שחזרת. מאוד שמחה לשמוע שאת בסדר. גם לא משנה שלא עשית ספורט חודש, העיקר שתוכלי לחזור לזה כי זה בריא. אז מה אם אכלת. ההבדל הוא לא אם אכלת, אלה אם כן את מתעוששת וחוזרת לתפריט מאוזן או שלא. הרי לא הוספנו משקל יתר מחודש אכולה, אלה מאכילה בלתי נגמרת. נראה לי שהסוד זה לקחת את הדברים בפרןפורציה ולא ליפול אל תוך הפח הזה - אכלתי, אז יאללה, נשמיך. איפה את עובדת עכשיו? תחזיקי מעמד, אנחנו ביחד לאורך הדרך הארוכה הזאת. תודה על העצות אני -
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליוש היקרה! - תגובה
הילה כהן31/07/2013לילוש
מתנצלת על התשובה המאוחרת , נעדרתי לשבוע מהפורום
אין פרי או ירק מסויימים שיפתרו את השיער . בעיקרון ברמות מחסור שגורמות לנשירת שיער נרצה כמות גדולה של חלבון , ברזל ואבץ ואז עדיף ליטול תוסף יעודי לשיער כמו HNS של סולגאר או ROOTS HR של נוטרילייף
בעיקרון הקפידי על תזונה מגוונת המכילה כחמישים אחוז מהנפח חלבונים , כוללת מעט ירקות ופירות ומגוון אגוזים וגרעינים לא קלוייים בהגבלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש אני שמונה חודשים
ג׳׳15/07/2013אחרי שרוול גם סבלתי מנשירה דרסטית פניתי לרופא עור והוא נתן לי ויטמינים מיוחדים לשיער וציפורניים וגם שמפו וזה ממש עוזר ומומלץ 260 שקל שמספיק לחודשיים קוראים לזה היירבוסט לכדורים של דארמה פארם ולשמפו Vichy
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גיי
לילוש15/07/2013יש לי תור אצל רופאת העור שבוע הבא, עד אז יהו גם תוצאות הבדיקות דם. תודה על העזרה. כמה זמן נמשכה השירה? תוך כמה זמן היא הפסיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ירדת?
לילוש15/07/2013אני שואלת כי אני רוצה לדעת אם הנשירה קשורה לירידה או שאני סתם מזדקנת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שותה
ג׳׳31/07/2013Hirbost בהמלצת רופא עור ומאוד עוזר לי 60 טבליות 200 ש״ח אם תרצי פרטים נוספים תגידי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירדתי 43 קילו
ג׳׳31/07/2013וכן זה בגלל הירידה במשקל .. אבל זה מסתדר (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכרת - ניתוח קיצור קיבהעדן06/07/2013
שלום ,
אבי בן 53 סובל מכולסטורול ומסכרת בחמש השנים האחרונות , הוא מטופל בכדורים והוא אף פעם לא מאוזן .
אבי שוקל 88קג גובה 1.76 . מבחינת BMI הוא תקין .
הוא ביקש מהרופא לעשות ניתוח קיצור קיבה , אך הרופא אמר לו שהוא לא מתאים . קראתי לאחרונה שמשרד הבריאות מאשר ניתוחים למי שיש סכרת לא מאוזנת ובעל BMI 30 יכול לעבור את הניתוח .
אנו לא רוצים לאבד את אבינו למחלה , אודה לך אם תוכל להמליץ לנו מה לעשות ואם תוכל להפנות אותנו למישהו שיכול לעזור לנו .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק06/07/2013לי ידוע שאירגון הבריאות העולמי הוריד את ה BMI ל 32 לסוכרתיים.
על מנת שהקופה בה אתם חברים תאשר את הניתוח ותיתן התחייבות, יש לעמוד בקריטריונים.
לפי הנתונים שרשמת כאן, ה BMI של אביך 28.4.
ממליצה להצטייד במכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית של אביך ולקבוע תור לרופא מנתח ליעוץ.
מאחלת הרבה בריאות לאביך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה מתקרב...חגית06/07/2013
מועד הניתוח מתקרב.
אני מלאת רגשות.
מצפה להיות כר אחרי...
יום רביעי, אני ופרופסור מחגנה נפגשים... על שולחן הניתוחים...
אמא'לה.... איזה פחד...
אוטוטו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה- תגובה
שולה זק06/07/2013יש לך אחלה של "פגישה"...שבעקבותיה תהני מחיים חדשים ומאושרים..
מותר להתרגש וגם לחשוב - לגיטימי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה חולניתטלי05/07/2013
שלום רב.
אני בת 40 עם BMI 51 אני בעבר עשיתי ניתוח עם טבעת וקליפסים לצערי הניתוח כשל והוציאו לי את הטבעת והשאירו לי את הקליפסים בקיבה .
אני סובלת מאנמיה, יש לי PFO לב , הפרעות קצב לב, חוסר בויטמין B12 , וויטמין D , דום נשימה בשינה בעבר היה לי חשד לקריש דם בריאה ( אני מקבלת קרטיה ).
עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה ומצאו שיש לי בקע בסרעפת קטן.
אני מאוד רוצה לרדת במשקל אך לצערי אני לא מצליחה , המשקל מונע ממני המון דברים , אני מרגישה באיזה שהוא מקום שאיבדתי את שמחת החיים שלי ,אני לא מוצאת בן זוג,לא מוצאת עבודה , אין לי חיי חברה , כמובן שלמשקל יש חלק די עיקרי בבעיות האלה.
אני מאוד רוצה להוריד במשקל האם יש פיתרון לבעיה הרצינית שלי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף גם תת פעילות בלוטת התר
טלי05/07/2013גם תת פעילות בלוטת התריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ רפואי
לילוש06/07/2013זה נראה שאת זקוקה ליעוץ מקצועי של רופא. התהליך מתחיל בהמלצת רופא המשפחה. מעבר לבעיות החברתיות, כדאי להוריד את הסיכונים הבריאותיים ולאמץ אורך חיים יותר בריא - שזו משימה מאוד קשה עבור כולנו!!! תתחילי עם רופא המשפחה ובדיקות כלליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טלי06/07/2013אני שאלתי לגבי הבעיות הרפואיות שלי אם אני מעומדת טובה לניתוח אני חייבת להוריד את עודף המשקל הזה כי מבחינה בריאותית זה לא טוב, וכמובן זה מפריע לעוד דברים בחיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה חולנית - תגובה
שולה זק06/07/2013שלום טלי,
לפי העבר שלך, שעברת כבר ניתוח, אם אני מבינה נכון מדובר בניתוח SRVG, שאחריו ניתן לעשות מעקף קיבה (לא ניתן לעשות שרוול).
אני ממליצה לקבוע תור למנתח, להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך, מחלות בעבר ובהווה, טיפולים, תרופות, ניתוחים - ועל פי התמונה השלמה הרופא ימליץ לך על ניתוח, אם בכלל.
את צריכה לפנות למנתח שהקופה שלך עובדת איתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה חולנית - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה10/07/2013שלום טלי.
בעיקרון לכל בעיה יש פתרון. תוכלי לקבוע אלי ולשוחח בצורה יותר דיקנית לגבי המצב שלך ואשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ל"ר מחאגנהמראם04/07/2013
3רציתי לשבת איתך לייעוץ.. איך אוכל לקבוע תור אצלך?? אני מרגישה על הפנים לא מצליחה לעשות דייאטה ופשוט אני נורא רוצה לעבור את הניתוח.. אבל יש לי כמה שאלות ופרטים שרציתי להתייעץ קודם כי חשובים לי כמה נקודות, אשמח מאוד לעזרה כי אני מיואשת כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולה.
מראם05/07/2013כן יש לי bml 40. אבל יש לי שאלה לגבי הריון.. אני אם לשתי בנות
ואני חושבת לכנס להריון כמובן שלא בשלושת השנים הקרובות..
העניין הוא שיש לי הריון נורא קשה במיוחד בשלושת החודשים הראשונים.. אני ממש ממש לא שותה ולא אוכלת אני רק מחוברת לאנפוזיה עם הקאות, ומבחנתי אני לא רוצה לחכות עד שאלד בטן שלשית אני נורא מעוניינת לעבור את הניתוח כמה שאפשר מוקדם.. השאלה היא
האם זה יכול להשפיע על הריון במקרה כמוני?? כי לפי דעתם של הרופאים אני מהמקרים הבודדים של הריון כזה
מה מומלץ?? לחכות או להתקדם כבר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מראם05/07/2013אני יכולה לקבל המלצה לשמות רופאים טובים שעובדים עם כללית... בחיפה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמראם
ג׳׳05/07/2013אני נותחתי את פרופסור מחאג׳נה ואני רוצה להגיד לך שאת תהי בידיים טובות!!!!
עברתי אצלו שרוול קיבה לפני כשמונה חודשים וירדתי 40 קילו!! הוא רופא מדהים איכותי אנושי ואכפתי.. אם יש לך שאלות אשמח לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית !!!!!!!!!
ג׳׳05/07/2013לפני 9 חודשים הגעתי אל פרופסור מחאג׳נה עם פחדים איומים עם בעל שסרב לשמוע אפילו על עצם קיום ניתוח כזה או אחר.. ובזכות זה שיושב במרומים ובזכות פרופסור מחאג׳נה עברתי ניתוח שרוול, תוך 8 חודשים ירדתי 40 קילו אני שוקלת 68 ק״ג!!! קיבלתי את החיים במתנה, פרופסור נכבד זה הזמן להודות לך על יחס אנושי בכל עת, אוזן קשבת, סבלנות..שזה לא מובן מאליו בימנו, וכמובן בזכותך בעלי הסכים שאני ינותח... וואו אני לא מאמינה שהנה הגיע היום וחלומי הוגשם!!! תודה תודה ושבת שלום לכולם(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג"
מראם05/07/2013מזל טוב אני מאחלת לך את הטוב וביותר בעזרת השם..
לכן אני מעוניינת. לדבר איתו ומאוד הייתי רוצה לעבור את הניתוח על ידיו.. באיזה קופת חולים הוא עובד??? אני בקופת חולים כללית
ולשולה.. מאוד אשמח לקבל תשובה לגבי השאלה ששאלתי לגבי ההריון שלי כי זה נורא מטריד ומדאיג אותי אני מאוד רוצה עידוד.. כי גם אני עומדת בכל הנושא הזה לבד אף אחד מהמשפחה לא ממליץ ולא מעודד. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמראם
ג׳׳06/07/2013היי מותק , אני בקופת חולים מכבי אבל יש לי חברה שבכללית והתנתחה אצלו דרך ביטוח משלים אחר ובכלל לא הפעילה את הקופה שלה , הכי טוב תקבעי תור לייעוץ אני ממליצה בחום עליו, ושיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית !!!!!!!!! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה10/07/2013תודה רבה לך. שמחתי מאוד להיות לך לעזר ושמחתי יותר לשמוע כמה את מרוצה מהצעד שעשית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה עם הריון - תגובה
שולה זק06/07/2013אם אין בכוונתך להכנס להריום בשנתיים הקרובות, אין שופ בעיה מבחינה ניתוחית. נהפוך הוא - עם פחות קילוגרמים ההריון היה קל יותר - תרתי משמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישש
מראם11/07/2013אני כבר היום אתקשר ואקבע תור בעזרת השם שיהיה בהקדם האפשרי.. אני עוד לא הייתי אצל רופא המשפחה אני צריכה להגיע אליו לפני?? אני צריכה לעשות בדיקה מסויימת או להביא ניירת או משהו?? או להגיע וזהו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת.. תעזרו לי..
מראם12/07/2013ד"ר מחאגנה.. כל כך הייתי רוצה לעבטר את הניתוח אצלך אבל הבנתי שאתה עוסק עם מכבי.. ואני נמצאת בכללית.. וקצת קשה לי לעבור את זה באופן פרטי.. מה עושים??? על איזנ רופא ממלצים שעובד בכללית.?? אני לא רוצה למשוך את זה יותר מדי... שלא אתחרט.תעזרו לי. בבקשה המלצות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עושה סלט מהכל - תגובה
שולה זק12/07/2013פרופסור מחג'נה מנתח בבית חולים רמבם מטופלים של כל הקופות - ללא עלות כספית - אלא התחייבות של הקופה.
בבית חולים אסותא הוא מנתח פרטי מטופלי מכבי אבל גם מטופלי כללית.
את צריכה להחליט לאן את פונה. בציבורי זה ללא עלות כספית. בפרטי זה כרוך בהשתתפות עצמית תלוי בסוג הביטוח ובאיזה קופה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה - תגובה
שולה זק12/07/2013הבנתי כבר שאת חברת כללית.
איפה את גרה? השאלה אם אזור מגורייך חתום עם בית חולים רמבם ונותן הפניות לשם. היה וכן - את מרימה טלפון למרפאת השמנה ברמבם ומבקשת תור למרפאת חוץ לפרופסור מחג'נה. במידה ואזורך לא נותן הפניות לרמבם - אין דרך איך להגיע לפרופסור מחג'נה שלא בדרך אסותא..איזה סוג ביטוח יש לך בכללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה..
מראם13/07/2013אני גרה בסכנין.. אני שייכת לכללית מושלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמינה שכן..
מראם13/07/2013אני כן חושבת שנותנים הפניות לבית חולים רמב"ם מלא אנשים שאני מכירה עברו ניתוחים בבית החולים.. מה המספר של מרפאת השמנה או למצאו את זה דרך 144*?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 40 ק"ג פחות.מורי03/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול, לפני 8 חודשים
מורי03/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מורי
tova03/07/2013מורי שלום
את נראת מדהים ..מש תענוג לראות..אני שבןעיים אחריי רק בתחילת הדרך מקווה לרדת גם את המשקל ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורי
יהונתן12/07/2013מורי שלום רב רציתי לשאול שאלה: כמה היית בתמונה המלאה וכמה לאחר ומה היה משקלך בההתחלה, ומה היה השיא המשקל שאליו הגעת , חברה שלי מיועדת לעבור ניותוח דומה.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHAPOO - תגובה
שולה זק03/07/2013נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורי
מ04/07/2013הי את נראית מדהים - כול הכבוד
בקרוב אצלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
לילוש04/07/2013הי מורי ממש כיף לראות תוצאות כאלה. זה היה די בזמן קצר לא? יש לך טיפים לאלה שיותר לאט מתקדמים? נשמח לשמוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורי את מהממת אצל מי נותח והיכן?
אילנית04/07/2013את ניראית משגע תתחדשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורי כל הכבוד נותחנו באותה תקופה וי
ג׳׳05/07/2013וירדנו את אותו משקל !! את נראת מדהים.. בקיצור קיבלנו את החיים במתנה(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!
לילוש06/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצצצצהההה
אולגה08/07/2013חחחח מצחיק אני היום בדיוק 8 חודשים לאחר ניתוח והןרדתי 36 ק"ג מממש כמעט כמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורי .... אם מותר לי לשאול ..
ניסים08/07/2013מה היה המשקל ההתחלתי ?
את לא חייבת לענות .. :-) רק אם בא לך
אני לא סתם שואל ,כי אני חצי שנה אחרי שרוול עם ירידה של רק 16.5 קילו
התחלתי עם 124 ק"ג .. רוצה לדעת אם זה בסדר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יחסי ניסים- תגובה
שולה זק11/07/2013מה הגובה שלך? לא מספיק לציין את המשקל.
האם אתה במעקב דיאטנית ואוכל על פי תפריט מאוזן? מה עם פעילות גופנית? אצל המנתח לביקורת היית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו, מדהים !!!
חגית08/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם! ניסים לשאלתך..
מורי11/07/2013התחלתי 110 כרגע 69
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לכאבים שכתבתי לפניי שבועבערךאורית02/07/2013
אז ככה ההיתי אתמול בחדר מיון כי הכאבים בצד שמאל של הניתוח לא עוזבים אותי להזכירכם אני 5 חודשים אחריי אתמוןל הגעתי למיון כי הכאבים מקרינים לי לגב בצד השמאלי עשו לי בדיקות הכל נמצא תקין לא נמצא חריג עברתי סיטי צילום שהרופא בדק אותי צרחתי לו מכאבים נתקלתם בדבר כזה אי פעם ? מזה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לכאבים שכתבתי לפניי שבועבערך - תגובה
שולה זק03/07/2013שלום אורית,
צר לי לקרוא שאת עדיין סובל מכאבים זה לא בהכרח חייב להיות מהניתוח.
טוב עשית שהיית בבדיקות במיון.
אני ממליצה לגשת לרופא המטפל ולעבור בדיקות מקיפות.
במקביל קבעי תור למנתח להתייעצות.
תרגישי טוב והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה
אור05/07/2013היי שולה הרופא מנתח שלי במעקב איתי עוד ידברנו איתו בטלפון שהייתי בחדר המיון הכירוג שבדק אותי דיבר עם המנתח הוא במעקב אחריי אנחנו מתכתבים בנייד התייעצתי איתו אמר לי קודם להגיע אליו לפניי שאקבע תור למרפאת כאב הוא מעדיף לבדוק אותי ולראות איך אפשר לעזור לי תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אנדרוסקופי עיכול עליונישולה02/07/2013
שלום רב,
במהלך חודש פברואר השנה עברתי בדיקת אנדרוסקופיה האם אני עדיין צריכה לעבור צילום של ושט לפני הועדה.
אודה על תשובתכם בהקדם יש לי את הבדיקה בעוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אנדרוסקופי עיכול עליוני - תגובה
שולה זק02/07/2013זאת עליך לברר עם המנתח.
למיטב ידיעתי יש לעבור וק"ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אנדרוסקופי עיכול עליוני - תגובה
שולה זק02/07/2013זאת עליך לברר עם המנתח.
למיטב ידיעתי יש לעבור וק"ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אנדרוסקופי עיכול עליוני - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה10/07/2013אנדוסקופיה הינה תחליף טוב לבדיקת ו.ק.ת ואין צורך בשניהם
בהצלחה בועדה ובניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך לבצע בדיקהשולה01/07/2013
שלום רב, אני בתהליך של התחלת עשיית הבדיקות הנדרשות לרופא המנתח ולועדה לפני ניתוח קיצור קיבה.
רציתי לדעת האם צריך לבצע צילום ושט, קיבה, תריסריון במידה ובצעתי לפני מספר חודשים בדיקת גסטרוסוקפיה שיצאה תקינה.
אודה על תשובה מהירה - אני אמורה לעבור את הבדיקה ביום רביעי הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לורד
מ01/07/2013הי ורד
אני לא חושבת שצריכה שוב לעבור בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוק"ת בדיקה חיונית - תגובה
שולה זק01/07/2013שלום ורד
צילום וק"ת - ושט, קיבה, תריסריון היא בדיקה חיונית ביותר, איתה עליך להגיע לרופא המנתח. בדיקת גסטרוסקופיה היא בדיקה שונה לגמרי ולא נדרשת מכל מטופל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשעה טובה ומוצלחתמ01/07/2013
הי לכולם
מתרגשת קיבלתי תור לחודש הבא לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק01/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובאסתי01/07/2013
נכנסתי כמה פעמים מ27/6 וראיתי שאף אחד לא העלה שום שאלה או התיחסות וחשבתי לעצמי או שאף אחד לא היה זמן או צורך או שיש לי תקלה אז בואו נגיד כך אשמח לדעת אם הכל בסדר בפורום הזה ( מצידו של המחשב) או שסתם אתם נחים???? חחח ואם כן אז כנראה שאנחנו דיי רגועים בקשר למה שאנחנו יודעים ולא צריכים עזרה אז שיהיה לכולם בוקר טוב חודש טוב ותשתו הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן חן על דאגתך- תגובה
שולה זק01/07/2013אסתי הכל שפיר ובסדר
קורה שיש רגיעה של כמה ימים שאף אחד לא כותב.
אז ברוח אופטימית זו - המשך שבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה
לילוש01/07/2013אני לא מצליחה לשתות כמו שצריך. למישהו יש טיפים איך לשפר את השתיה? לשתות הרבה בבת אחד גורם לי לכעבים ולשתות לאט - אני לוקחת לגימה ושוכחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגוון- תגובה
שולה זק02/07/2013ניתן לאכול ג'לי שהוא על בסיס מים
לאכול קרטיב קרח
ולשתות מה שאת אוהבת - רק לא מוגז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לגבי שתיה
לילוש02/07/2013שולה, האם מרק ירקות נחשב לשתיה? אמרו לי 6 כוסות שתיה ליום וקשה לי להגיע לזה. אחרי הצהריים אני כן שותה כוס מרק, גם כדי להכניס יותר נוזלים. כאלו שהגוף לא דורש נוזלים ואני מכניסה בכוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה יתכן שאני לא רואה את ההרזיהענת5427/06/2013
היי לכולם זה כבר 3 חודשים לאחר מעקף קיבה וירדתי 16 קילו ממש לא בקלות..
כולם מחמיאים לי אך אני לא רואה את השינוי... הבגדים התכווצו אך הראש שלי לא מסוגל לראות כלום , אני עדיין ניראית לעצמי אותו הדבר... זקוקה ממכם לטיפים מה קל לכם לאכול ומה הכי עובר בקלות ועוזר בירידה ... תדה ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מועקפת
אסתי27/06/2013אני אחרי 8 חודשים 48 קג- מעקף גם כן,אני28קג למשקל היעד, זאת אומרת עוד הרבה דרך .אני עדיין לא ממש רואה את מה שאחרים רואים. גם לי עם כל המשקל שירד קשה לראות את הסיבה למחמאות הרבות והפירגונים באמת,אני רואה את המשקל שיורד אני רואה את הבגדים שנהיו שקים אבל לא לגמרי מרוצה. אני יודעת שחלק מזה זה העודף עור שנשאר (עד שאוריד אותו)והוא לא נותן לי ללבוש מה שהייתי יכולה אם לא היהאולי היה ל קל יותר אני שותה המון שזה אחד הטיפים הראשונים שקיבלתי והטוב מבינהם,כמו כן לאכול כל 3-4 שעות (מי שלא אוכל לא יורד)למועקפים לא לשכוח ויטמינים!!!!
ועכשיו שהתחילה עונת הרחצה קל לי יותר לעשות פעילות גופנית בשחיה וצעידה במים ברור שלא הייתי בכושר במישקלי הקודם אז לאט לאט משיגים אותו .
אני בטוחה שאחרי הניתוח להורדת העור בבטן ובזרועות בסוף התהליך אוכל סוף סוף לעכל את התוצאות אני מנסה בראש לשנות גם שהכל יהיה טבעי כהרגל ואז אדע שהצלחתי אני מאחלת לך כל טוב והצלחה בתהליך תהני !!!!שתהיה שבת נפלאה ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אסתי- תגובה
שולה זק27/06/2013כייף לקרוא את הפוסט שלך.
העברתי אותו כלשונו למדור שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף
ענת5401/07/2013תודה רבה ובהצלחה לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הכל על מאזני המחוג - תגובה
שולה זק27/06/2013שלום ענת,
ראשית - יופי של הישג
שנית - חייכי למחמאות הסובבים אותך
שלישית - תתחילי לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך. זו את!!!
ועכשיו נעבור הלאה..... הגוף עובר שינוי לא רק בהשלת הקילוגרמים אלא גם בעיצוב והקטנת היקפים. הירידה במשקל היא יחסית למסת הגוף והקצב שונה מאדם לאדם.
הטיפ הכי הכי שאני יכולה לתת לך - להיות במעקב דיאטנית. לקבל ממנה תפריט ולשלב פעילות גופנית ותראי שהירידה תהיה מבוקרת וגם בעינייך תחזי בשינויים הגדולים
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
ענת5401/07/2013עודדת אותי לפניי הניתוח ואחריי והכי כייף לי שאין לי סכרת ואני לא בסכנת חיים יותר שינה קלה בלי הפסקות נשימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה העיקר - תגובה
שולה זק01/07/2013אני תמיד מציינת - העיר הבריאות. וזה מה שהניתוח מביא לנו - בריאות
המראה זה המס ערך נוסף.
בהצלחה בהמשך ותהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה דרך האייפון לא ניתן לרשום הודעהחגית27/06/2013
??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השאלה? - תגובה
שולה זק27/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא . . .
חגית27/06/2013מדוע דרך האייפון אין אפשרות לכתוב בפורום ?
אני מצליחה רק דרך המחשב הנייח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא . . . - תגובה
שולה זק27/06/2013אין לי מושג.
אפנה את השאלה לתמיכה של פורטל BEOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)