מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחריי ניתוח שרוול 5 ימיםtova21/06/2013
היי לכולל
5 ימים אחאיי הניתוח אוכלת מה שצריך ושותה . אך האם למשהו יש מושג אם מעבר לג'יל לריוןן. לבן.. אפשרי לאכול מעדנים בטעם אחר 0 % שומן כמובן? היום הרגשתי קצת רעב אחריי כל ריחות הבישולים לשבת למשפחה...זקוקה לעצות והאם הרעב יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעדן זה בסדר גמור
לילוש21/06/2013אפשר מעדן - תנסי וניל ללא סוכר, או אפילו עם סוכר זה לא משנה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר מעדנים- תגובה
שולה זק22/06/2013אך ללא חתיכות פרי.
החלמה מהירה ובהצלחה.
ממליצה לקבוע תור לדיאטנית ולהיות במעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודנדין21/06/2013
הי , אני בחורה בת 22 אני מאז שהיתי ב 12 עושה דיטה וזה לא עוזר וכל פעם נכלשת אני מרזה ואחר כך מעלה בהרבה .. אני ממש אוהבת לאכול הלכתי הרבה פעמים אצל דיטאנית ואני לא יכולה להמשיך אני רוצה פתרון סופי .. אני חושבת על נותוח קיצור קיבה ואם זה יתאים לי המשקל שלי הוא 90 והגובה 168 ס"ם אני רוצה עזרת מומחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק22/06/2013ה-BMI שלך (מסת גוף) לפי הנתונים שמסרת - הוא 31.89 ואינך עומדת בקירטיונים לניתוח.
עליך לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. לגשת לדיאטנית לקבל תפריט והנחיות ולשלב פעילות גופנית. זו הדרך הנכונה להצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט לשבוע הראשוןtova21/06/2013
היי..
לאחר ניתוח כ 5 ימים האם למשהו תפריט על מה עוד מותר לאכול ? עד לשבוע שאוכלים שבו מחחיפים תפריטים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט לשבוע הראשון - תגובה
שולה זק22/06/2013שבוע ראשון - מעדנים ללא חתיכות פרי, ג'לי, גבינה לבנה ולהרבות בשתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנית טלויזיה על ניתוחים פלסטייםשולה זק20/06/2013
הערב בשעה 22:00 תכנית בערוץ 10 עם דר' מייליק בנוא ניתוחים פלסטיים.
מומלץ לצפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה ארוץ ?
לילוש20/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לראשונהההההאולגה19/06/2013
תסתכלו....:-):-):-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד
אולגה19/06/2013כל הסבל כל המאמץ הכל שווה never give uppppp
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
אסתי19/06/2013אוקי חביבתי אני עכשיו ירוקה מקנאה אבל קנאה טובה ,זה מאד מעודד לראות תמונות שלך מסירה בפניך את הכובע הלוואי עלינו תמשיכי לשמור ולהצטלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל"ז - תגובה
שולה זק19/06/2013SHAPOOO
את פצצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהchapeau!!!
לילוש20/06/2013מדהים אולגה, פשוט כיף להסתכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו!!
מורין20/06/2013אולגה את נראית מהמם!!!
כל הכבוד על ההישג, זה חשוב שאנשים יראו את ההישג המיועד להם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודדדדדה ענקית לכולםםםם
אולגה21/06/2013אני ממש לא בסוף המאבק אבל תודה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נראית משהו !!!
ניסים23/06/2013כל הכבוד על הנחישות ,צריך ללמוד ממך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת דוגמא!
אני24/06/2013את מהווה דוגמה בשבילי והשראה להמשיך הלאה!!!כל הכבוד על כל כח הרצון!!! לכולנו זה לא סוד שתוצאות כאלה הן רק פרי של עבודה יומיומית קשה של דיאטה+פעילו גופנית!!!כל הכבוד!!!!חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוגמא טובה- תגובה
שולה זק24/06/2013הוכחה שאין דבר העומד בפני הרצון ואם משתשים נכון בכלי שקיבלנו - יש תוצאות. רק שצריך להשקיע.
מבקשת גם להעיר הערה קטנה, נכון יותר להביא הארה - לא לשכוח לרגע שהמראה הוא הבונוס המס ערך מוסף למאמצים המושקכעם - התוצר האמיתי זה הבריאות שלא תסולה בפז.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לשמוע ממך
לילוש24/06/2013התגעגעתי אליך - טוב שחזרת אלינו. התקשרתי בשבת, אבל לא ענית. מקווה שהכל בסדר. איך הולך אני? שתפי כי פה זה המקום להתעודד ולהתחזק. מחבקת, לילוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילוש יקרה!
אני25/06/2013אני סהכ בסדר,ברוך השם.אוכלת לא הרבה ומן הכל.לא נשקלתי ממזמן....לפי הבגדים לא העלתי אך גם לא ירדתי.איבדתי את מקום העבודה שלי ...ואני מחפשת מקום עבודה חדש...אני חייבת עבודה וחברה כדי להמשיך בדיאטה+ספורט...מקווה שאמצע עבודה בקרוב...ומה שלומך לילוש?הגעגעתי ...:-) חיבוק חם ואוהב,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעודדי
לילוש25/06/2013מצטערת לשמוע אני על מקום העבודה. באמת לא קל בחיים, כל פעם משהו אחר מפר את איזון. טוב שאת לא נשקלת, תני לעצמך זמן - תחזרי לעצמך. מצטערת על מקום העבודה אבל אני בטוחה שתמצאי מקום אחר. העקר שתמשיכי לאהוב את עצמך ולא תוציאי עצבים על הגוף. אני יודעת שקל להגיד וקשה לעשות. מחבקת ומעודדת אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתמונה
מ26/06/2013הי
את פשוט נראית נפלא , תשמרי על זה, את נותנת מוטבציה לכולם
שיהיה לך יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצות תמיכהניסים19/06/2013
שלום לכולם ,אני חמישה חודשים לאחר שרוול ..
לא קיבלתי כל מידע על הצטרפות לקבוצת תמיכה כלשהיא..
הייתי מאוד רוצה ללכת ,מישהו יודע מה עלי לעשות ? איךל אני מוצא קבוצה כזו ?
איך נרשמים ,עלויות וכד' ?
באזור המרכז (ת"א גבעתיים ,פ"ת ,רמת גן )
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצות תמיכה - תגובה
שולה זק19/06/2013ידוע לי שיש קבוצות באסותא רמת החיים, בתל השומר ביחידה להשמנה.
כמו כן כדאי לברר עם הקופה שלך.
ניתן גם להצטרף לקבוצות של חלי ממן, דיאטה קלאב, שומרי משקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש ק.תמיכה למנותחים של ניתוחים?
אולגה23/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
לילוש20/06/2013הי ניסים. אני ארבעה חודשים אחרי הניתוח ואני גם רוצה קבוצת תמיכה - זה מאוגד מחזק. אשמח לדעת על קבוצות בת"א. איך הולך לך? אשמח אם תשתף. אני עדיין לא מצליחה לשתןת מספיק, ויש לי עוד הרבה ללמוד ולהפנים אבל אין ספק שאני הרבה יותר מודעת מה נכנס לי לפה! הורדתי כ- 23 ק"ג הדרך עוד ארוכההההההה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לילוש
ניסים23/06/2013איך הולך לי ? ... בגדול בסדר ..
הורדתי כ17 ק"ג יחסית מהר .. תוך כ3 חודשים ,יש לציין שלא התחלתי מכל כך גבוהה
124 ק"ג ..
ועשיו אני די תקוע ..קילו למטה קילו למעלה ..למען האמת אני לא בדיוק
בהרגלים דיאטטים ..לכן אני רוצה לפחות בהתחלה קבוצת תמיכה שתחזק קצת ..
הניתוח מצויין ! כל המערכת השתנתה לי ,אני די שומר לא להעמיס ואפילו לא להגדיל
לכן ברגע שאני מרגיש קצת שובע אני עוצר ..לפעמים מבאס אבל התחושה הכללית עולה בעשר דרגות על האכזבה הרגעית !
לא מרים ידיים לעולם ,אני מבין לאחר קריאה בפורום שה"תקיעה " היא לגיטימית ואני נלחץ סתם .. אבל בכל אופן אני רוצה להיכנס לאיזה שהיא מסגרת שתעזור לי לפחות בשנה הראשונה .
לסיכום ,אני די מאושר מהניתוח ,והייתי חוזר עליו שוב ללא היסוס .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על השיתוף
לילוש24/06/2013אני 4 חודשים אחרי, עדיין מרגישה שיש לי הרבה ללמוד ובעיקר לתרגל איך לבחור נכון. אני גם יודעת היום מה קשה לי, עוד לא יודעת איך להתמודד עם זה לכן אני רוצה קבוצת תמיכה. אני עוד לא שותה מספיק, צריכה להזכיר לעצמי כל הזמן לשתות. וספורט גם לא עושה כפי שהיתי רוצה. אבל לומדים וגם אני חושבת שזה הדבר הכי טוב שעשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה .
מ23/06/2013האם קורה לכם שיש חולשה כללית .זה קורה לי בשעות הבוקר וזה מאוד מפריע לי אולי יש למישהו טיפים איך להתגבר .אני כן לוקחת ויטמינים וגם ברזל שונאת אבל לוקחת .קורה שמפספסת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה . - תגובה
שולה זק24/06/2013לא ציינת מה זה שעות בוקר. הם מייד כשאת קמה מהמיטה? האם אחרי שאת אוכלת משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירהאסתי19/06/2013
בוקר טוב ,אני יודעת וקראתי שיש תקופות שישנה עצירה בירידה אני חווה את זה עכשיו .אני 8 חודשים אחרי מעקף47- כבר יותר משבועיים לא ירדתי אפילו חצי קג ולא רק זה אפילו עליתי חצי קג (נכון שזה ירד ממש מיד ) אני נשקלתי כל יום וזה הכניס אותי לסטרס .באמת עכשיו הפסקתי להישקל עד שאגיע שוב לדיאטנית יש לי עוד לפחות 25 קג לרדת כדי להיות רזה הפעם!!!! ואני מניחה שכל מה שכתבתי עכשיו זה כדי להכניס אותי לפרופורציות ולמקד אותי יש למישהו עוד רעיונות או תובנות לגבי? זה ממשיכים לרדת נכון ? מה עוד צריך לעשות כדי להמשיך לרדת מה לשנות? אני אציין כי צורת האכילה אותו הדבר כמו קודם בלי שטויות הרבה שתיה פעילות גופנית (לא אינטנסיבית כמו שהייתי רוצה אבל קיימת)תודה על ההקשבה שיהיה בוקר טוב והמשך יום טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירה - תגובה
שולה זק19/06/2013כפי שכתבת, אכן תופעת העצירה בירידה ידוע ומוכרת. זו המגננה של הגוף לירידה המאסיבית והדרסטית.
טוב עשית שהפסקת להישקל כל יום. זה לא מומלץ וכמו שאמרת מכניס ללחץ. יש להישקל רק פעם בשבוע.
גם אם המשקל לא מראה ירידה, הגוף מעצב עצמו ואם תמדדי היקפים תרגישי בשינוי.
חשוב באמת להפנים את שינוי הרגלי האכילה. לאכול כל 3 שעות, להרבות שתיה, לשלב פעילות גופנית ועיקר העיקרים להיות במעקב דיאטנית. נראה לי שאת ממשך בדרך הנכונה.
יש לך הישג נפלא בשמונה חודשים. החיפזון מהשטן. רצוי לרדת בריא ועקבי ולא להגיע לחוסרים. מקווה שאת נוטלת ויטינים.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילוש בוקר טובמ19/06/2013
שאלה האם את מכירה מנותחים מאזור הדרום שירצו להשתתף בקבוצת תמיכה לאחר הניתוח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצה בדרום
מ19/06/2013אני מהדרום מחכה לתאריך ניתוח, אשמח אם תיהיה קבוצה באיזור הדרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה
לילוש20/06/2013לצערי, לא ידועה לי - אני מתל-אביב ורק בבתי חולים קיימים הקבוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
לילוש20/06/2013לא, אני תל-אביבית אבל בטוח יש המון - פשוט צריך להגיע דרך קופת חולים או בית חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחריי שרוולtova19/06/2013
היי לכולם
אז ככה אני יום לאחר הניתוח אפשר להגיד מרגישה בסדר... חוץ מהנקז שמקשה עליי קצת ומאמינה שהוא יורד אז ארגיש יותר טוב...בציפייה להתחיל את חיי החדשיםויהיה לי קצת יותר קל...לא מאמינה שאני אחריי...איזה חששות ופחדים היו והכל נעלם כנ עבר מהר...אז לכל מי שעדיין מהסס. אני מאחלת בהצלחה שיאסוף את עצמו להתחיל את חייו מחדש ותאמינו החיים הם מתנה...ולשולה היקרה תודה על כל התשובות לכול
השאלות שרק היו...ושאת נמצאת תמיד כאן בשביל כולם..וזה לא מובן מאליו....תודה ואשמח לתפריטם והמלצות להמשך מוצלח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
לילוש19/06/2013הי טובה. אכן חיים חדשים וצריך הרבה כוח וסבלנות. מאחלת בהצלחה - כל שאלה נשמח לעזור כי אין דבר יותר טוב מתמיכה וקבלת תשובות כדי שיחזקו אותך. אנחנו פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לטובה
מ19/06/2013הי טובה
אני שמחה שאת אחרי זה, אני מחכה לתור שלי, אם הרבה חששות, אשמח אם תשתפי אותי איך את מרגישה לאחר הניתוח, ועוד, איפוה נותחת, פרטי, או ציבורי
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאחר ניתוח שרוול
tova19/06/2013היי
אין מי שפיד וישש יותר ממני מהניתוח...שאלתי כמוך שאלות .התקשרתי אפילו לשולה שנתנה בי עוד כוחות. אבל זה עבר כמו חלום. התעוררתי בחדר התאוששות שהרופא אמר שהכל עבר בשלום. ראיתי את בעלי מולי וחברה טובה. ולא האמנתי שאני אחריי. נותחתי אצל ד" ר ניסים גירון באסותא חיפה. כבר בערב הורדתי מהיטה והצהלכתי קצת . למחרת התחלתי לשתות לגימות של מים כמה כוסות. והיום אני טועמת לבן שלא חשבצי שאוכל...מחכה לשחרור ולהתחיל את חיי מחדש מן יום הולדת כזה... אז למי שחושש עם קצת כאב קטנטן... הכל עובר.. בהצלחה לך ולכל מי שזקוק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה- תגובה
שולה זק19/06/2013כייף כייף לקרוא את מה שכתבת ותודה לקידמה חחחחח - שמאפשרת להיות מעודכנים בזמן אמת.
אכן, אחרי שיורידו את הנקז העולם נראה אחרת.
תיכנסי לשאלות נפוצות - תמצאי תפריטים של הילה הדיאטנית.
כמו כן ממליצה, לא להשתחרר לפני פגישה עם דיאטנית וקבלת דף מידע מפורט ממנה.
העברתי את הפוסט שלך לשאלות נפוצות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם .עזרהמ18/06/2013
אני לאחר ניתוח שרוול .וחושבת שמאוד חשוב ללכת לקבוצת תמיכה לאחר הניתוח .אני יודעת שמתקימיים מספר קבוצות במרכז וגם בירושלים .אני פונה לכל מי שלאחר ניתוח קיצור קיבה ומתגורר באזור הדרום . שנתארגן כקבוצה ונבקש עזרה מדיאטנית בריאטרית ואף פסיכולוגית ..שתהיה קבוצה גם באזור הדרום .מגיע לנו .תודה וסליחה אם חפרתי .שולה בבקשה בבקשה תעזרי לי וכל מי שירשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראתיא פנייתך - תגובה
שולה זק18/06/2013אנסה לברר מה ניתן לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכזבה והלם - בית החולים תל השומרמשה17/06/2013
בס"ד
שלום חברים ,
היום ביקרתי פעם ראשונה במחלקה להשמנת יתר בתה"ש , הוזמנתי לשעה 10:20 לרופא מסוים, לאחר המתנה של כמעט 4 חודשים. בשלב הראשון הרופא הגיע בשעה 12:00 לערך , נכנסתי אליו מלא בציפיות , שאלות וגם חששות ... מיד כשנכנסתי נתקלתי ביחס קר מנוכר ובעיקר מזלזל , הייתי שם כ - 5 דקות ללא אפשרות לשאול שאלות או לנסות להבין מה נכון וטוב עבורי לקראת הניתוח . כאשר הצלחתי להשחיל שאלה , היא נענתה ב " הבא בתור בבקשה " ... לבסוף שאלתי כמה זמן יהיה עליי להמתין עד לקביעת תור לניתוח ונאמר שלפחות בעוד שנה . יצאתי בתחושות פוגעות וקשות בעקבות יחס הרופא אליי וגם מכיוון שאאלץ להמתין לפחות עוד שנה וזאת לאחר שערכתי את כול הבדיקות המקדימות לניתוח .
אשמח לתגובתכם , מה דעתכם ???
האם זו התנהלות שמקובלת בשאר בתי החולים ???
ערב טוב ורפואה שלמה לכול המנותחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכזבה והלם - בית החולים תל השומר - תגובה
שולה זק18/06/2013אני מצוטערת לקרוא את מה שעבר עליך. עם הרגשות ורגשות קשה להתווכח. זה בהחלט אמור להיות אחרת.
בתל השומר יש מרפאה בריאטרית למופת, רופאים טובים, ודיאטנית מלווה. הרופאים מקצועיים ומסבירי פנים למטופל. מספקים את מלוא האינפורמציה ועונים צלשאלות. יתכן ובאותו יום הרופא היה עמוס וטרוד גם זה קורה לעיתים. גלה הבנה וסלחנות ואני בטוחה שתקבל את הטיפול הטוב ביותר
לצערי הרב היום בבתי החולים הציבוריים ההמתנה ארוכה - לפעמים גם שנה וחצי.
חבר איזה קופה אתה ואיזה סוג ביטוח יש לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
משה18/06/2013קופ"ח לאומית - לאומית זהב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי שעבר ניתוח מעקף תריסריוןאולגה17/06/2013
אני 7 חודשים אחרי מעקף תריסריון שהוא לא קל בכלל אני אשמח לייעץ ולתמוך בדומים לי אני חושבת שהבנתי כבר אייך הגוף פועל תכתסט לי בפרטי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכים אתך
מילר17/06/2013גם אני עברתי מעקף DS לפני 6 חודשים. בקשתי מראש שיהיה לא אגרסיבי ואיכות החיים מצוינת. ירדתי 48 ק"ג (והיד נטויה..). הערכים בבדיקות טובים. העניין הוא להקפיד על הסיסטם (תוספים, אכילת חלבונים וכו') והעסק דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה DS
אולגה18/06/2013הניתוח שעברתי נקרא-SCOPINARO
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה שידוע לי- תגובה
שולה זק18/06/2013מעקף DS זה מעקף תריסריון.
יש שני סוגי מעקף תריסריון
תחפשי במנוע חיפום מעקף DS יפתח לך דף ותיכנסי ל -
רופא מומחה לניתוחי לפרסקופיה בצפון, כירוגיה כללית בצפון, כירוגיה ... - ד"ר מטר
ושם תמצאי את מלוא האינפורמציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שם אחר לאותו ניתוח
מילר18/06/2013עשינו את אותו הניתוח, אצל מנתחים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אולגה21/06/2013האם תוכל להגיד לי מה משקל ההתחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש שלד..
מילר25/06/2013שקלתי 163ק"ג ערב הניתוח והיום 6 חודשים אחרי 114 ק"ג.
לפני 13 שנים עברתי ניתוח טבעת (בדומה לך כפי שהבנתי) ואז שקלתי 185 ק"ג לפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
אולגה25/06/2013כן בגיל 21 עברתי ניתוח טבעת שעשה רק נזק ...
אני אחרי 7 חודשים של המעקף רזיתי כבר 33 ק"ג קצת תקועה
אתה הורדת המוןןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות
מילר26/06/2013שורש המילה סבלנות הוא ס.ב.ל, סובלים כאשר מגלים סבלנות. התחלתי ממשקל גבוהה יותר, הירידה אצל גברים מהירה יותר. צריך להקפיד על הכללים ולחכות. גם אצלי זה נתקע לעיתים לשבועיים ואז יורד בבום. לאט ובטוח טוב ממהר ועם צרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי שעבר ניתוח מעקף תריסריון - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה26/06/2013שלום אולגה.
לציבור הרחב. ניתוח מעקף תריסריון או סקופינרו מבוצע מזה הרבה שנים באירופה ובעולם. אצלנו מרכזים בודדים מבצעים אותו בניהם אנחנו, רמב"ם, ועוד. בניתוח חותכים את הקיבה דיסטלית ומשאירים קיבה בנפח של 350-500 מ"ל (בשרוול למשל משאירים 60-110 מ"ל). מחברים את הקיבה הפרוקסמלית למעי דק אשר מחברים אותו דיסטלית למעי הדק שבא מהקיבה דיסטלית, תריסריון ומעי דק. המרחק מהחיבור למעי הגס הינו 50 ס"מ וזה החלק שבו המזון נספג. כך שהמנותח יכול לאכול כמויות גדולות של אוכל אשר לא נספג. המנותחים יורדים כ 80-90% מעודף משקל שלהם. תופעות לואי יכולות להיות יציאות מרובות כ 6 ליום שניתן להתגבר עליהם ובאחוזים נמוכים יכול להיות מצב של תת ספיגה ועל כן המנותחים צריכים להיות במעקב צמוד ולקחת תוספים לכל החיים.
(60 שניות על ניתוח מעקף תריסריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ'מחג'נה
אולגה26/06/2013תודה לפרופ' מחג'נה המקסים!!!
יש לי שאלה או לשולה או לפרופ'
האם לאחר מעקף תריסריון עדיין חשוב לאכול פירות ובמיוחד ירקות למרות שכלום לא נספג??
ואני כרגע מאוווד שומרת ז"א כמעט דיאטה לא אוכלת אחרי 6 שותה המון
אני מפחדש כשאגיע למשקל יעד איך לשמור עליו ולא לעלות??
אני משו לא ייאומן אכלתי שטויות 3 ימים עליתי 2 ק"ג אצלי הגוף מגיב בצורה קיצונית מממממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ'מחג'נה - תגובה
שולה זק27/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' מחג'נה - תגובה - תגובה
שולה זק26/06/2013העברתי את הפוסט לשאלות הנפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה לפוסט שלי
אולגה27/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסור מחאג'נה
אורלי22/10/2013שלום פרופסור. ברצוני לשאול אותך שאלה. לאחר ניתוח התריסריון ,כתבת בפורום, שייתכנו יציאות מרובות ורכות(6 פעמים לערך ביום)ובהמשך ההחלמה ייתכן כי המצב יתאזן.שאלתי היא זאת, אם המצב לא מתאזן ועדיין ישנן יציאות רכות ואף שלשולים אחרי הניתוח. ויש מצב ששילשולים אלה או יציאות רכות אלה חוזרות ונישנות מספר פעמים רב ביום.האם יש לכך פתרון ? אודה לך עם תענה לי אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעוד 5 שבועות יש לי תור למעקף תריסר
חיה יהודית23/07/2013אשמח לשמוע ממנותחי מעקף תריסריון האם אחרי ניתוח החיים סבילים מבחינת תכיפות ושליטה ביציאות ריח גוף לא נעים וכו אני בת 45 עם BMI 43
אשמח מאד לקבל אות חיים בעניין תודה רבה חיה יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך גברי איתי דחוףףףףףףף
אולגה23/07/2013אני אשמח לשתףף בהכל וחחלות אותך לי אף אחד לא עזר והכל מאינטרנט חששתי נוראאאאא אני 8.5 חודשים אחרי 36 ק"ג פחות (הייתי 110 היום 73) היד עוד נטויה..
לא אומא לך שהכל קל אבל זו ההחלטה הכיייייייייייייייייייייייייייייי נכונה שלקחתי בחיי ועוד תחשבי אני אחרי כישלון של ניתוח טבעת...דברי איתי אם תרצי נדבר בטלפון מחכה לך....אולגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אולגה היקרה
חיה יהודית23/07/2013אשמח מאד לדבר איתך איך בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נוח לך
אולגה23/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי את מספרך?
חיה יהודית23/07/2013תגידי לי בבקשה מתי נוח לך שאתקשר בכדי לא להפריע לך תודה רבה חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי שנוח
אולגה23/07/2013רק לא יודעת איפה לכתוב מספר יש לך פייסבוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפייסבוק
חיה יהודית23/07/2013שמי מיה יהודית בעברית תודה רבה אולגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אולג בפייסבוק חיה יהודית
חיה יהודית23/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדיאטנית הילה כהן הנהדרת
חיה יהודית30/07/2013שאלה חשובה מאד בבקשה
בני בן 22 בעוד שבוע מגיע להר הצופים לניתוח מעקף קיבה כמוכן אני בעוד חודש למעקף טריסריון שנינו בהר הצופים קבלנו ממך הדרכה מצוינת והתחלנו לפי ההוראות שנתת לנו לקחת מידי יום מולטיויטמין 1 B12 למציצה מתחת ללשון ו2 טיפות D1000 גם אברהם בני וגם אני עם כאב ראש ונידודי שינה האם יש קשר לנטילת הויטמינים לפי ההוראות? תודה רבה על תמיכתך אין לנו מושג איך ליור איתך קשר בטלפון בכדי לשאול לכן אני מנסה דרך האתר תודה חיה יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה המקסימה
חיה יהודית31/07/2013תודה רבה על תשובתך הזריזה
אני לא מזהה מתח מיוחד שלפני הניתוח כי אברהם ואני מאד מוכנים ומחכים לניתוח מחודש דצמבר כמובן מחכים להיות אחרי ובשלום
ניגתי לרופא משפחה והוא אמר שכנראה התחלנו את התוספים בבד אחד אז הפסקנו יומיים ולוקחים בהדרגה כמה ימים את ויטמין B12 ואז להוסיף בהדרגה יש שיפור ניכר בכאבי ראש אבל תודה רבה בכל אופן
הילה היקרה האם מצאת לי אולי מנותחי מעקף טריסריון שנותחו אצל ד"ר בגלייבטר וד"ר גרינבאום הנכבדים?
האחות יהודית צרודה מאד ולא יכלה לדבר איתי אולי את תוכלי בבקשה לעזור לי
מודה לך מקרב לב מאחלת לך הרבה הצלחה בכבוד גדול חיה יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת
אושרית04/11/2015שלום לכולם איזה כיף שיש את הפורום הזה כמה זמן חיפשתי אני מאוד הייתי רוצה לדבר עם מישהו שעבר את המעקף תריסריון אני לפני הניתוח עם 3 ילדים קטנים ולא מצאתי עד כה מי שעשה את הניתוח בשביל לשאול את השאלות הרלונטיות אשמח עם מישהו יהיה איתי בקשר רוצה לשמוע מנסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור קיבה
אירית29/09/2013אני בתהליך של ניתוח מעקף. ראיתי בפורום שאת אמורה לעבור ניתוח כזה. האם תוכלי לשתף אותי בהרגשתך אחרי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקטובר 2012 110 ק"ג
אולגה23/10/2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ ה מ מ ת ח ב ל "ז !!!!!
אורלי23/10/2013ממוש, אין לך מושג כמה אני שמחה שהגבת להודעתי.אין לי ממש מושג איך להגיע אלייך בפרטי. אני לא "מנוייה" לפייסבוק ( מנוייה? ככה אומרים את זה?) אולי אפשר קצת להתכתב באימייל הפרטי? זה יש לי.
בתמונה את נראית מעלפת מדהימה חבל על הזמן!!! מאחלת לך רק טוב ושכל בעיות עודף המשקל יהיו מאחורייך תמיד!!! אמן ואמן כן יהי רצון.מקווה לשוחח איתך בהקדם בפרטי. תודה והמשך ערב נעים אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
אורלי22/10/2013אולגלה היי כתבת שאני יכולה לעזר בך "בפרטי" איך אני מגיע לפרטי הזה? אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת עודפי עורAvivit17/06/2013
כבר שאלתי בעבר אבל לא קיבלתי תשובה.
אני אחרי ירידה של 65 ק"ג ולמרות שיש מעט עודפי עור (יחסית), הם מפריעים לי.
הבנתי שיש ועדה בקופת חולים מכבי שדי קשה לעבור אותה כדי לקבל אישור לניתוח
ע"ח הקופה.
אשמח לשמוע ממי שעברו.
ואם לא מאשרים מהקופה, אז אולי באופן פרטי, ע"ח ביטוח רפואי פרטי?
אשמח לכל פרט בנושא.
וכמובן, הכי חשוב, אם יש המלצה לרופא, אין לי מושג איך להתחיל בקטע הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת עודפי עור - תגובה
שולה זק17/06/2013שלום אביבית,
חשוב שתהיי שנתיים אחרי ניתוח וחצי שנה במשקל יציב.
אם את עומדת בשני קריטריונים אלה את יכולה לגשת לועדה מטעם הקופה. הזכירך פנים וחזה לא כלול באישורי קופה.
היה והועדה תקבע שאת לא בקריטריונים מבחינת עודפי העור תמיד אפשר לפנות דרך ביטוח פרטי או ביטוח שלים של הקופה.
לשל אני חברת כללית - פלטינום עברתי ניתוח פנים דרך הפלטינום.
מקווה שעזרתי במעט....תמד אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת
Avivit17/06/2013אני שנתיים אחרי הניתוח, עם ירידה של 65 ק"ג :)
וכמעט שנה באותו משקל בדיוק (קשה, קשה)
לא מדברת על ניתוח חזה או פנים,
בעיקר מתעניינת בירכיים וזרועות, זה מה שמפריע לי.
נאמר לי שכדי לקבל אישור הועדה, צריך להוכיח שעודף העור מפריע
עד כדי שפשפות וצורך במשחות.
לי יש "מכבי שלי" שהוא הרחבה אם אני לא טועה למכבי מגן זהב או כסף
זה כבר מבלבל
בכל אופן יש לי גם ביטוח רפואי פרטי שבזמנו כיסה לי את ההשתתפות העצמית
של ניתוח השרוול שעשיתי באסותא.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוחים - תגובה
שולה זק17/06/2013זה טוב שיש לך ביטוחים
תתקשרי אלי ואתן לך מידע מפורט מה לעשות
לא הכל ניתן להעלות בפירוט בכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אתקשר
avivit17/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה תודה .מ17/06/2013
שולה ומורין תודה על התחיסות .שולה אני כן נימצאת עם הדיאטנית ויש לי עוד פגישה בסוף החודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעולה - תגובה
שולה זק17/06/2013שמחה לשמוע שא במעקב דיאטנית. זה השלב הכי חשוב בדרך להצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' מחג'נה היקראולגה16/06/2013
איש יקר...לא ייספיקו לי מילים להגיד תודה.. בטוח הצלת מאות אנשים..
אך עדיין אשתמש הפלטפורמה ואגיד פעם נוספת תודה!! מקרב לב על החיים החדשים
שמחץי לראותך ניפגש עוד 3 חודשים))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לכל מילה ומילה- תגובה
שולה זק17/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)