מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זמן ניתוחרעותי4802/08/2013
שלום לכולם! אני עומדת לעבור ניתוח שרוול, האם מישהו יכול לספר לי כמה זמן בערך אורך הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן ניתוח - תגובה
שולה זק02/08/2013כשעה וחצי
ממליצה שתיכנסי לשאלות נפוצות ותקראי שם את השאלות והתשובות. מאגר מידע בלתי נדלה.
נשמח לעזור בכל עת
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רעותי4802/08/2013תודה רבה שולה! עזרת לי מאד, שבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר ניתוחאלה31/07/2013
ועכשיו אני גועשת מהתרגשות בוכה מכל דבר זה טבעי ?
האם כדאי לקחת לפני הצום בערב כדור הרגעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה חמודה הכל יהיה בסדר
ג׳׳31/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר הניתוח...חגית30/07/2013
כל כך מתרגשת.
אחרי שהמועד המקורי של הניתוח נדחה (יומיים לפני המועד המקורי התעוררתי עם דלקת בשקדים), מחר מגיע היום הגדול.
כולי מלאת רגשות. מחכה כבר להיות אחרי להתחיל חיים חדשים. בריאים יותר. איכותיים יותר. טובים יותר.
מבטיחה לעדכן.
חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
לילוש30/07/2013הכל יהיה בסדר, ואכן זה משנה את החיים. מחזקת אותך - בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלון חגית יקרה!
אני30/07/2013כמובן שאת מתרגשת.וגם פחד לפני הניתוח הוא טבעי.הניתוח בדרך כלל מתחיל ונגמר כלפטרוסקופי.רק במקרה מיוחד פותחים את כל הבטן.ואת תצטרכי לחתום על מסמך שייאשר זאת.את חייבת לדעת שזה ניתוח והרדמה ולכן יש את הסיכון של דימום וזיהום.ולמרות הכל,עברתי את הניתוח בשלום ובעזרת השם גם את תעברי את זה בשלום.קחי איתך כלי רחצה,נעלי בית,מגבות,מוזיקה וספר.זה יעזור לך.תחשבי רק חיובי -זה עוזר למהלך תקין של הניתוח! ב3 הימים הראשונים לא תוכלי לשתות מים ולאכול.זה אתגר בפני עצמו.אבל כולנו עוברים את זה וזה אפשרי. הרי את מחוברת לאינפוזיה ולא מאבדת נוזלים.לאחר 3 ימים יביאו לך מיץ תפוחים,מרק צח וז'לי. את תתחילי לאחר מכן כלכלה נוזלית ודיסתית.יוגורטים,גבינה לבנה,קוטז'.אחר כך תוכלי להוסיף ירקות מבושלים כמו גזר,קישואים,תפוח אדמה,דלעת,בטטה שתעבירי בבלנדר.אני אחרי הניתוח נאלצתי להפוך לצמחונית.אבל כידוע לי יש הרבה אנשים שכן ממשיכים לאכול אם לא בשר,אז לפחות עוף ודגים. כל אחד הוא מקרה בפני עצמו. מאוד חשוב לשתות אחרי הניתוח הזה,הרבה יותר חשוב מאשר לאכול.תשתי מים+פטל,כי רוב הסיכויים שמים לא תוכלי לשתות בהתחלה.תשתי בלגימות קטנות.אחרי הניתוח את הופכת כמו "לתינוק"עם קיבה חדשה וחיים חדשים. הכל הולך להשתנות.אני הורדתי 53 קילו אחרי הניתוח ורוצה לרדת עוד.בעזרת השם,גם את תרדי את כל הקילו המיותרים,לאט לאט תשלבי הליכות,שחיה בים או בבריכה.לפני הניתו כמעט ולא הלכתי והיום אני עושה הליכות ושוחה בים!הגשמתי חלום - אני שוחה בים!!!לא יכולתי להחזיק מכעט מעמד על הרגליים עם 171 קילו שהיו לי.הניתוח זה לא הוקוס פוקוס,בהתחלה איו רצון לאכול,ואנחנו מכנים תקופה זו כ"ירח דבש"אבל אחר כך כוושר האכילה והתאבון חוזרים,אבל חייבים להישאר הרגלי אכילה בריאים.תאכלי מעט פחמימות+הרבה חלבונים.החלבונים מסייעים להחלמת החתכים הפנימיים לאחר הניתוח. אחרי מקלחת טוב לשים קרם גוף טוב,כי זה עוזר להחלמת החתכים החיצוניים על הבטן. ההתרגשות גדולה - אני יודעת! הכל הולך להיות טוב,בעזרת השם ובעזרת ידיו ואומנותו של המנתח! המון בהצלחה! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני, תודה על העידוד והטיפים...
חגית30/07/2013מחכה כבר להיות בשלב שגם אני מייעצת לאחרים ותומכת בהם.
בינתיים מקבלת בברכה כל עזרה, עידוד ותמיכה ממשורוולים ותיקים.
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף מאמי!
אני30/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!!!!!!
ג׳׳31/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזכרתי היום יום רביעי
ג׳׳31/07/2013בטח פרופסור מחאג׳נה המנתח, גם אותי הוא ניתח ביום רביעי זה היום הקבוע (: אל תדאגי את בידיים טובות המון המון הצלחה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה חגית יקרה מחזיקה לך אצבעות
אלה31/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זווכרים אותי ??? עידכון ..שירה28/07/2013
נכון שעברו שנתיים אם אני לא טועה מהניתוח ולא היתי כאן מאז אבל הנה עדכון קטן
ירדתי מ136 קילו ל70 קילו השינוי עוצמתי לא מצאתי תמונה שלי של לפני כי די זרקתי אותם חחחח אבל ככה אני כרגע ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדהים. כל הכבוד.
ליאת28/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראת מהמם!יישר כח!
אני30/07/2013תודה על השיתןף.לי זה רק נותן כוח להמשיך הלאה לקראת משקל היעד! אמן אמן לרדת כמוך! כל הכבוד על כח הרצון!אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בידקות לפני וועדה במדיקל סנטר!אלעד28/07/2013
היי,
אז כך, קיבלתי לפני יומיים פקס ממידקל סנטר ובו רשימה של בדיקות וטפסים למלא לפני הוועדה, עכשיו השאלה היא האם אני צריך את בדיקות האקו לב ומבחן המאמץ?? ..
אני בן 18, ולפי מה שהבנתי שאת הבדיקות הללו עושים רק אם הבנאדם בן 35+ או מחלות לב ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בידקות לפני וועדה במדיקל סנטר! - תגובה
שולה זק29/07/2013צריך לברר עם המנתח איזה בדיקות הוא רוצה שתעשה. תלוי במסת הגוף שלך, בהסטוריה הרפואית שלך.
אין גיל לצורך בבדיקת אקו ובדיקה במאמץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וועדה באסותארעותי4828/07/2013
שבוע טוב לכולם! אני צריכה לעבור בקרוב וועדה בריא טירת באסותא, האם יש למישהו מידע כמה הם קשוחים, איזה טיפים יוכלו לעזור לי כדי שאעבור בקלות את הוועדה? האם הם נותנים תשובה במקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב רעותי
אלה28/07/2013אני הייתי שם לפני שבוע וביום חמישי הקרוב אני מנותחת .בכדי לעבור ניתוח ה- Bmiצריך להיות גבוה חשוב שתגיעי עם כל הבדיקות ולא תחסירי כלום משום שהם עושים בעיות. אני הייתי מסודרת מאד הבאתי הכל ולכן הלך קל. ראיתי אנשים כועסים מאד בגלל דברים קטנים. חשוב שתדגישי כמה המשקל מכביד ומפריע ואיכות החיים שלך ירודה . תדאגי כבר מעכשיו שיקבעו לך באותו יום תור גם אצל האחות וגם אצל המרדים ולא את תצטרכי לשוב לשם . קחי לך יום חופש זה הולך להיות ארוך . בסהכ הם כולם נחמדים מאד אבל עובדים לפי נוהלים. אין שום סיבה שלא יעבירו אותך אם יש לך את כל הנתונים
בהצלחה אלה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אלה
רעותי4829/07/2013תודה לך אלה! מאד עזרת לי ועכשיו אני יודעת לקראת מה אני הולכת, מאחלת לך הצלחה בניתוח. תרדי ותצליחי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחדים של אחריאני27/07/2013
שלום רב,
אני עברתי את הניתוח שרוול לפני 5 ימים, אני בבית ומרגישה יחסית בסדר, יחסית כי אחרי הכל אני אחרי ניתוח ועם תפרים.
לפתע חרדה קצת מנושאים כגון דליפה, איך יודעים, איך מזהים? למה אני אמורה להיות ערנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר אור
אלה27/07/2013יש כאן עוד אחת עם אותו שם את לא אנה נכון ?
אני מאחלת לך הצלחה . אגב אני לפני ניתוח ואני כל הזמן באינטרנט קןראת ולומדת , אם אני לא טועה במידה ויש דליפה יש כאבי בטן חזקים . את כבר אחרי אל תהי לחוצה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
לילוש27/07/2013אם את אחרי ואין דברים מיוחדים - חום גבוה, כאבים חזקים אז הכל בסדר. חרדות הן גם בסדר גמור, תנסי להחשוב חיובי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב הילהמ26/07/2013
אני לאחר ניתוח שרוול חודשיים .בשבועיים האחרונים סובלת מבצקות ברגליים .
בשבוע הבא אני אעשה בדיקות דם . האם מישהו נתקל בתופעה ואיך הוא פתר אותה
שאלה האם יתכן שאכלתי פחות חלבון .אני אוכלת ביום כשלוש ביו ביום וקרקרים.
האם אני יוכלה לשתות אינשור בשביל חלבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב הילה - תגובה
הילה כהן31/07/2013שלום מ
פני לרופא המשפחה . בצקות ברגליים יכולות להיות תוצאה של חסר חלבון או החמרה של מצב רפואי קיים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעי רגיזי26/07/2013
שלום רב
אשמח עם פרופ יענה בלי על שאלתי
אני סובלת המון שני ממעי רגיז ורצתי לדעת עם יש מניעה לעבור ניתוח שרוול או מעקף?
בעבר טבעת שהוסרה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיז - תגובה
הילה כהן31/07/2013ברב המחקרים נראה שיפור בסימפטומים של מעי רגיש אחרי ניתוחים בריאטריים. אין מניעה מביצוע הניתוח , אך יש לקחת בחשבון שבחלק מהמנותחים עלולה לחול החמרה בתסמינים לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעי רגיז - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה31/07/2013במקרים של מחלות מעי רצוי לבצע ניתוח שרוול קיבה ולא מעקפים למניהם. צריכה לבדוק עם המנתח אם שרוול הוא ניתוח שמתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול לפני שנה וארבעהתמי24/07/2013
שקלתי 173 והיום אני שוקלת 90 קג ירדתי 83 ועדיין יורדת מאיזה משקל מומלץ לעשות הסרת עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול לפני שנה וארבעה - תגובה
שולה זק24/07/2013אחרי שנתיים וחצי שנה במשקל יציב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תמי יקרה!
אני26/07/2013כל הכבוד לך!!!אני התחלתי מ171 ועכשיו אני 119.אני שנה וחצי אחרי.כל יום הליכה+דיאטה.אבל עכשיו יש עצירה הרבה זמן כבר...ואני יודעת שצריך להמשיך ולהתמיד באורך חיים נכון ובריא.אני מאוד רוצה להגיע ל90 קילו כמוך!!! יש לך עיצות ?טיפים? חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול לפני 4 שנים ועליה גדוללריקי24/07/2013
שלום לכולם. אני עשיתי ניתוח שרוול לפני 4 שנים הייתי רזה מאד . בשנה האחרונה עליתי 10 קילו אני אוכל הכל ומהכל. תחשבו טוב לגבי השרוול אני יותר ממליץ על הטבעת כי אפשר לסגור או לפתוח. היום אני אוכל הכל ובכמויות איך זה ייתכן. הניתוח שרוול טוב רק לתקופה .כמובן אם אתם עושים ספורט יום יום אז תישארו רזים.אז הייתי עושה ספורט לפני הייתי רזה למה הניתוח? אני מאוכזב צר לי.מענין אותי כל אלה שעשו את הניתוח 4. 5 שנים כמה נישארו רזים אשמח לשמוע. יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול לפני 4 שנים ועליה גדולל - תגובה
שולה זק24/07/2013שלום קובי,
אני עשיתי ניתוח לפני 12 שנים ונשארתי רזה. מכירה מאות אנשים עם שרוול ועם מעקפים שנשארו רזים.
מכירה מעט מאוד אשים עם טבעת שנשארו רזים - בדרך כלל עברו ניתוח נוסף ובהצלחה.
מה קרה במהלך 4 השנים? ירדת יפה במשקל - לדבריך היית רזה. האם היית במעקב דיאטנית? שילבת ספורט? שינית הרגלי אכילה?
ניתוח זה לא הוקוס פוקוס...ניתוח זה כלי שניתן לנו ועוזר לשנות חשיבה והרגלים.
אני ממליצה לפנות להתייעצות למנתח שלך והגיע אליו עם בדיקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחיד
לילוש24/07/2013קובי, זה באמת מפחיד מה שאתה מספר. בכל זאת, מה אתה חושב שלא עבד? איך נשברת? מה הן הטעויות? אלי נוכל ללמוד ממך. אנא, תשתף אותנו כדי לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי שלום
ניסים30/07/2013התגובה שלך מהכי מושכת אותי ,
מאוד מלחיץ לקרוא את תגובתך ,יחד עם זאת אתה גם מספק תשובות למצבך בגוף ההודעה ...
לא אהבתי את המשפט "אני אוכל הכל מהכל " מה ז"א ? נראה שאתה חושב שעשו בך איזה קסם ... ? איפה ספורט ? קצת בררנות לגבי מה נכנס לפה ?
תאכל הכל אבל לפחות תישמור על כמויות קטנות ..גם תרד ..
קובי ,היית בצד האפל של החיים ,טעמת מן הדבש ..לא חבל ?
לדעתי מישהו לא הסביר לך נכון את מהות הניתוח ,קיבלת כלי עזר בלבד
נראה שאתה עושה הכל כדי להרוס אותו ..
לדעתי לא יעזור לך שום ניתוח ,לא מעקף וגם לא כריתת קיבה ,כנראה שהאוכל חשוב לך יותר מהכל ..(זכותך ,יש גם כאלה ) לא היית צריך לעשות את הניתוח כלל .
סליחה שאני שופט אותך אבל חורה לי שאתה מדבר בצורה לא אחראית ולא תורם כלום לעצמך בניסיון לשמור ,תזכור שקוראים את התגובות אנשים כמוני לדוגמא ,חצי שנה אחרי ודי מרוצים ..וזה מלחיץ אותם !
אבל מה שעשית אצלי ..גרמת לי להרים הילוך כדי לא להגיע למצבך ..
אני מקווה שכולם יקחו את ככה
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזרשרון23/07/2013
שלום
אני בת 32 , כשנתיים וחצי לאחר ניתוח שרוול, תקועה במשקל - הורדתי אולי 24% מהמשקל שהייתי אמורה לרדת ואני תקועה כבר המון זמן, בחודשים הראשונים לאחר הניתוח הסוכר התייצב, היום הוא שוב במגמת עליה. השאלה שלי : מה הפרוצדורה לניתוח מתקן או למעקף? אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בבירור - תגובה
שולה זק23/07/2013שלום שרון,
האם היית במעקב דיאטנית בתקופה שלאחר הניתוח? האם היית במעקב אצל המנתח.
האם שילבת פעילות גופנית? את לא מציינת BMI (גובה/משקל) - כמה ירדת?
לפי המעט שכתבת הבנתי שהיית סוכרתית לפני הניתוח.
יש צורך לברר מה הסיבות שלא המשכת לרדת במשקל? לעשות בדיקות. ובהתיעצות עם המנתח והרופא המטפל לראות איך ממשיכים.
ממליצה להתחיל מרופא המשפחה, לעשות את כל הבדיקות ולאחר מכן לגשת למנתח להתיעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה לפני ניתוחאלה23/07/2013
שבוע לפני נתוח שרוול כבר התחילו החרדות : הרדמה סיבוכים החלמה מה יהיה איך יהיה ? אני יודעת שזה טבעי אבל איך יוצאים מזה ??? זה התחיל אחרי שהמרדים בוועדה תאר לי את כל תהליך ההרדמה ואת כל הסיכונים
שיהיה יום טוב ונטול חרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי, גם אני שבוע לפני...
חגית23/07/2013כל כך מבינה אותך. גם אני מוצפת רגשות וחששות.
יחד עם זאת כל כך מחכה כבר להיות אחרי.
מתי את עוברת את הניתוח? מי המנתח? איפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אלה23/07/2013אני עוברת את זה ב-1/8 אצל ד"ר סובחי באסותא ואת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה...
חגית23/07/2013ב31/7 אצל פרופ' מחג'נה באסותא ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום לפני.......
אלה24/07/2013נתראה שם :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח שלי...
חגית24/07/2013באסותא חיפה. שם את ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית את בידיים טובות
ג׳׳29/07/2013בהצלחה הוא ניתח גם אותי ואני היום פחות 43 קילו בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
tova23/07/2013היי שלום לך...
גם אני הייתי במצב שלך ואוליי יותר ..חששתי נורא כמעט ואמרתי אוליי אוות.. עלו בי מחשבות הכי נוראיות שאפשר אבל לבסוף הרצון להצליח ולרזות ולהכנס לאורח חיים בריא הכניע אותי.. עצמתי את עניי והאמנתי יותר מהכל בה' שיהיה בסדר... ואכן כך קרה ..הכל עבר בשלום...אני חודש אחריי. ואני ממליצה בחום.. בהצלחה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובההההההה
אולגה23/07/2013פרופ' מחג'נה אלוףףףףףףףףף האלופים ניתח אותי בהצלחה נשמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטובה יקרה
אלה24/07/2013איזה יופי טוב לשמוע...החרדות איומות לפעמים אין לי אויר קמה באמצע הלילה ולא מצליחה להרדם. זה באמת מעודד לשמוע. ואיך את מרגישה היום אחרי חודש איך את מסתדרת עם האוכל האם קשה לך האם את סובלת ? אשמח לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה היי.
tova24/07/2013היי אלה
האמצ שאני בסדר גמור... עודה מה שצריך ולפי היכולת ...אוכלת מה שצריך...אבל ההרגשה באמטובה.אני מחזיקה לך אצבעות...את לא מבינה איזה כייך להשיל אצ הק"ג הבאמת מיותרים...ואני לא מתגרה משום מאכל...שאסור לי ושאוכלים אותוליעדי..אני מבינה כל יום שאפשר לאכול המון דברים בראים וטעימים ולשבוע גם מהכמות הקטנה שמספיקה לנו...אצל דאגה תלכי עם הלב...יהיה בסדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטובה
אלה25/07/2013את נהדרת תודה רבה , את מאד מעודדת וזה נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלה יקרה!
אני26/07/2013שלום לך אלה יקרה.אני אנה ועברתי ניתוח מעקף קיבה לפני שנה וחצי ואני עם 53 קילו פחות!!!ואני רוצה לומר לך מנסיוני שהניתוח ממש לא נורא.הפחד והחרדה טבעיים לפני הניתוח! אבל בעזרת השם ובעזרתו של הכרורג הכל יהיה טוב! אני מציעה לך לקחת מוזיקה שאת אוהבת לבית החולים וספר שאת אוהבת.המוזיקה תרגיע אותך.כמובן שזה ניתוח וזו הרדמה ויש סיכונים.יש את הסיכון שהניתוח חהפוך מלפטרוסקופי לניתוח אחר שבו ייפתחו את כל הבטן.יש סיכוי לדימומים ויש סיכוי לדקלת.אבל הנה עברתי את זה ווהכל היה טוב.בעזרת השם גם את תעברי את זה בשלום! :-) תאמיני בטוב! את צריכה לחשוב חיובי לקראת הניתח-זה עוזר למהלכו! כככה אמר לי הכרורג שלי שהציל לי את החיים,כי אני לפני הניתוח עם המשקל,הסכרץ לחץ הדם והדופק שהיה לי עמדתי למות בגיל 25 וחציץ.היום אני בת 27 ,אני נפתרתי מהסכרת,הורדתי 53 קילו,אני נהנת מבגדים חדשים והעיקר שאני התחלתי לעשות הליכות,כשלפני הניתוח כמעט וכבר לא הלכתי...אלה,הניתוח הזה ייתן וייאפשר לך להתחיל פרק חדש בחיים! זה לא קל,אבל זה כל כך שווה.אחרי הניתוח את לא תוכלי לשתות 3 ימים,יהיה אסור וזה האתגר הגדול.אבל לא תהיא מיובשת,כיוון שתהיא מחוברת לאינפוזיה.אחר כך יביאו לך מיץ תפוחים,מרק צח וז'לי.זה ירגיש לך טעם גן עדן אחרי 3 ימים בלי מים ובלי אוכל.הדיאטנית הבראטרית תבוא אלייך לתתן לך הנחיות איך לאכול.העיקר זה לאכול רק את מה שתגיד הדיאטנית כל שלב והאוכל שלו.מאוד חשוב לשתות אחרי הניתוח בלגימות קטנות אבל! הרוב מקיאים מים, לכן אפשר וכדאי לשים קצת פטל.הכל הולך להיות חדש אחרי הניתוח - חיים חדשים! ושוב הפחד טבעי ורמת החרדה טבעית - זה יחלוף אחרי הניתוח.את תהיא מאושרת שאת כבר אחרי.תקחי איתך חלוק משלך,בגדים להחלפה,משחת שיניים,מברשת שיניים, כלי רחצה,נעלי בית,מסרק והמון צב רוח חיובי! את תצליחי,בעזרת השם! לא לדאוג יותר מדי ...כולנו דואגים,מפחדים וכולנו עוברים את זה כמו גדולים! גם את תהיא ככה! מחזיקה לך אצבעות! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה
אלה26/07/2013תודה רבה לך את מאד מעודדת זה נותן הרגשה נהדרת לשמוע מאנשים שעברו את זה ומרגישים מצויין . אין ספק שאני רוצה כבר להיות אחרי זה
מאחלת שבת שלום והרבה אהבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה גם לך!
אני30/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאורית22/07/2013
כמו כן כתבתי שיש לי כאבים. הם באים נעלמים ושוב חוזרים בצד של החתך בצד שמאל ומקרין לי לגב המותני בצד שמאל ממה זה יכול לנבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגשת לרופא - תגובה
שולה זק22/07/2013שלום אורית,
אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה ולהתיעץ איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצתי ליענת5422/07/2013
4 חודשים לאחר מעקף קיבה מקווה להגיע ל לסביבות ה60 קילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיווץ חיובי- תגובה
שולה זק22/07/2013את נראית מליון דולר.
אני תמיד מזכירה שהמראה זה המס ערך מוסף - ההצלח האמיתית זה החיים הבריאים שקיבלנו במתנה.
המשך יום נעים הנאה מכל רגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב
ענת5422/07/2013הכי טוב זה לקום בריאה וקלה יותר... הדרך עוד נמשכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
לילוש22/07/2013מאיזה משקל התחלת? תשתפי אותנו בפרטים - תמיד כיף לשמוע מה עוזר להצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחייכת לי
ענת5422/07/2013האמת לילוש שגם אני מחפשת את הדרך... כי אם לא הייתי מנשנשת לי בקטנה היום יכולתי לרדת כבר 30 קילו.... וירדתי רק 18.... אבל הסכרת נעלמה וכן בעיות הנשימה ואני אפילו יכולה לצעוד מהר שלושת רבעיי שעה.. מדהים מבחינתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לשמוע
לילוש22/07/2013כן כן הדרך ארוכה והפיתויים רבים. בכל זאת, את נראת מדהים וכיף לראות. איך קבעת 60 משקל יעד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראת נהדר!כל הכבוד!
אני30/07/2013תודה על השיתוף - זה נותן כוחות להמשיך הלאה! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
שני28/09/2013היי ענתי התגעגתי...
כל הכבוד את נראית נפלא!
תמשיכי ככה ..
אייך הסוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת מעצבנת יותר נכון אני המעצבנת
ענת5428/09/2013לצערי חשבתי... שהסכרת תיעלם אך הרשתי לעצמי לאכול מע מנגו ומע שוקולד והסוכר עלה עכשיו אני ממש מחזיקה את עצמי חזק... ירדתי רק 21 קילו... והדרך... אין הרבה מקום לאכול.. ואני גם שוכחת לאכול בזמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת מעצבנת יותר נכון אני המעצבנת - תגובה
שולה זק28/09/2013מה הכוונה הסוכר עלה. איזה ערכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת
ענת5401/10/2013היי שולה
ההמוגלובין A1C עלה לי 8.5 מ 7.3 אני חושבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)