מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה אחרונהאולה16/03/2012
אני 6 שנים אחרי ניתוח טבעת הדיאטנית המליצה הסרת טבעת ושרוול באותו ניתוח...האם יעשו לי את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרונה - תגובה
ד``ר דוד גויטיין19/03/2012נראה לי שסוג הניתוח והתזמון שלו לא אמור להקבע ע"י הדיאטנית...
תיפגשי עם כירורג שמתמחה בתחום ותוכלי לקבל את כל הנתונים וההמלצות הנכונות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שוב....אולה16/03/2012
אני גרה בחיפה וקבעו לי תור לרופא של מכבי שמקבל בקניון המפרץ...האם מישהו ממליץ על רופא מסויים??? וברגע שאם אני יעבור ועדה תוך כמה זמן יהיה לי תור לניתוח???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים- תגובה
שולה זק20/03/2012כל המנתחים בתחום הם מנתחים בכירים ומומחים בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
את צריכה לודא עם הקופה שלך מול איזה רופא הם חתומים בהסכם, כך שתוכלי לקבל התחייבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני ניתוחאולה16/03/2012
היי הרופאת משפחה שלי לא ממש ידעה איזזה בדיקות לתת לי וקבעתי תור לכירורג...האם זה בסדר? ואיזה בדיקות צריך עשיתי כבר צילום חזה אקג בדיקות דם ושתן צילום קיבה ודרכי נשימה...אני ממש דואגת..אני חברת קופת חולים מכבי אין לי מגן זהב האם אני אוכל לקבל את הניתוח בחינם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לפני ניתוח - תגובה
ד``ר דוד גויטיין19/03/2012אם רופאת המשפחה לא יודעת אז תרימי טל' למרכז הערכה של מכבי שיושב באסותא. יש להם שם את רשימת הבדיקות ואת תצטרכי לעבור דרכם בדרך לניתוח. רצוי להגיע לכירורג עם כלל הבדיקות כי אז אפשר לראות אם הכל בסדר או שצריך להשלים משהו.
לגבי עלות הניתוח - בבתי החולים הציבוריים עלות הניתוח כעלות טופס 17 רגיל (נדמה לי שכ- 28ש"ח).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
אלמונית19/03/2012מה זאת אומרת תהליך מייגע זה לחכות בתור או סידרת בדיקות שעושים שם?? והאם שוקלים? מבקשת סבלנות כי אני קצת בלחץ פוחדת שלא יעשו לי בגלל שיש לי בי אם אי 49
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום סיבה שלא יעשו לך
אולגה19/03/2012אם יש לך bmi 49'!
הבדיקות הן סדרת בדיקות שאת חייבת לעבור כמו כל אחד לפני ניתוח...
לא לא עושים את הבדיקות בבית חולים, זו סדרת בדיקות שונה שכל בדיקה קשורה לתחום אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להילחץ - תגובה
שולה זק20/03/2012עם BMI 49 יעשו לך את הניתוח. את צריכה לקבוע תור למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים ועל פי הרגלי האכילה שלך, ההיסטוריה הרפואית שלך, הפרעות האכילה - להתאים את הניתוח שדהכי יעיל עבטורך.
את רשימת הבדיקות תקבלי מהמנתח.
בבית חולים ציבורי ההמתנה לתור לנתוח מעט ארוכה לעומת במרכז רפואי כמו אסותא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי13/03/2012
האם לאחר ניתוח שרוול יש מיגבלה של טיסה ל חו"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי אבל....
תמר נהריה15/03/2012תלוי כמה זמן אחרי הניתוח, עדיף לא בשבועיים אחריי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני פונה למנהלי הפורום והאתרתמר נהריה13/03/2012
יש כנראה תקלה טכנית באתר, או בפורום, בבקשה תעדכנו אותנו מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקלה
הצפונית14/03/2012גם לי נדמה שמשהו לא תקין. קודם כל לא שומעים משולה, וזה לא אופייני לה. דבר שני קשה להוסיף תגובה, ודבר שלישי, יש השתתפות דלילה, ויש ימים שבכלל לא מגיבים.
מה קורה? יש תקלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן רואים את התגובה שלך
תמר נהריה15/03/2012אבל איפה שולה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרהנונה11/03/2012
היי עברתי את הניתוח ב 20.9 עבר חצי שנה מאז וירדתי רקקק 35 קילו אני עדיין שמנה שוקלת 90 קילו ואני תקועה כבר חודשיים במשקל הזה אני מרגישה לאחרונה שאני אוכלת המוןןןןןן יכולה לדחוף חטיף שלם של ביסלי אויתו מארוחת צמהרים ממש גדולה לא כפיות בודדות ואני לא מקיאה אניחוןשבת שהקסם של הניתוח עף אני עליתי קילו הימים האלו ולא אני לא לפני מחזור כמו מה שכולם מספרים שקורה בדרך כלל מה אני עושה ?..................... יש מצב שהניתוח או שהקיבה פשוט התרחבה ??? חזרה לעצמהועוד לא עברה השנה שלי כולם מרזים ררק אני לא מה גם שאולי זה בגלל הוודקה ששתיתי השבוע ?? בכמויות גדולות יש מצב ?. בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה12/03/2012הרבה חטאים : הרבה וודקה, חטיפים, ארוחות גדולות....
האם את במעקב של המנתח ומעקב של דיאטאנית? אם לא את חייבת להיות.
אל תבהלי. ירדת יפה מאוד. עצירה בירידה יכולה להיות לכל אורך הדרך. את עוד תרדי.
מבקש מעקב ויעוץ דיאטאנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה רגע המיבחן שלך
יגאל16/03/2012לא להיכנס לפניקה כי זו הדרך שלנו לכישלון ולחזרה לאוכל . 1. תזכרי שיש לך כלי להיתמודד עם האוכל וזה הניתוח עצמו .את מסוגלת להיתאפק ולא להיות רעבה . לשתות מים הרבה הרבה ועוד פעם . ללכת לדיטיקנית לשיחה ועידוד מקצועי . לי זה עזר בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית וקבוצת תמיכה- תגובה
שולה זק20/03/2012לא כל החיים תאכלי כמו ציפור. בשנתיים הראשונות אחרי הניתוח חייבים מעקב דיאטנית והרופא המנתח ובמהלך תקופה זו לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא. מומלץ גם להצטרף לקבוצת תמיכה.
אכן לזכור - הניתוח הוא כלי שניתן לנו על מנת להשתמש בו באופן מושכלולהתגבר על ה"מחלה" שלנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבטחתי תמונה מפוריםאפרת עוזיאל10/03/2012
שנה וחמישה חודשים אחרי ניתוח שרוול ירידה של 55 קג.
הבטחתי תמונה עם התחפושת של פורים
התחפשתי ל FBI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
אפרת עוזיאל16/03/2012לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
אפרת עוזיאל17/03/2012מה שלומך מה קורה עם הפורום יש תקלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש משונה ששולה נעלמה
הצפונית17/03/2012מקווה שהכל בסדר אצלה.132
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יהיה????שוב שחור!!!!!!!!!
שולה זק20/03/2012מתי סוף סוף תשמחי את נשמתי ותפרסמי תמונה צבעונית ןאפרתוש יקירתי....דייייייי את כבר יותר מידי רזה. סטופ בבקשה
רזה, חתיכה ויפיפיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אפרת עוזיאל24/03/2012תודה רבה יקירתי ואל תדאגי זהו אני לא מורידה עוד רק שומרת על הקיים.
התגעגעתי אליך מה שלומך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתוש - תגובה
שולה זק24/03/2012יופי. נשאר עוד שתפרסמי תמונה בבגדים צבעוניים והכל סבבי
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אפרת עוזיאל22/03/2012מה שלומך?
האם מותר לנו לאכול בפסח מצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצות - תגובה
שולה זק22/03/2012כמדומני שהילה וגם הרופאים התיסו לנושא בעבר
אפנה שאלה להילה ואבקש התיחסותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצות
הילה כהן22/03/2012יש תשובות המתייחסות לפסח בשאלות נפוצות
לגבי המצות - אפשר לאכול סביב חודשיים מהניתוח , כרבע מצה בכל פעם ( כמובן שכל מנותח והקיבולת שלו, יש כאלה שלא יוכלו לאכול רבע)
עדיפות למצות מכונה רגילות ולא שמורות / קמח מלא
ועדיף להרטיב אותן לפני האכילה
חשוב לשתות מספיק מים בין הארוחות כשאוכלים מצות
חג שמח (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חברים
אפרת עוזיאל24/03/2012מתי מארגנים מפגש באזור המרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מממשששששגליה10/03/2012
ליפני כשבוע שאלתי שאלה לגבי ד"ר מחאגנה ולא נעניתי אשמח עם מישהו יענה לי הפעם.
בעוד כמה שבועות אחי ינותח אצל ד"ר מחאגנה ואני מאדדדד מוטרדת מכך האם מישהו יכול לתת המלצות דיסהמלצות לגבי הד"ר מניסיונו האישי כמובן.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' מחג'נה רופא בכיר - תגובה
שולה זק20/03/2012דר' מחג'נה הינו רופא כירורג בכיר בבית חולים רמבם וכן מנתח באסותא לב המפרץ.
את יכולה להיות שקטנה ורגוע את בידיים טובות ומיומנות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לכל אלה שכבר אחרי הניתוח..דינה09/03/2012
קבעו לי תאריך לניתוח ושבוע לאחר הניתוח אחי מתחתן, אם אני דוחה את הניתוח זה אומר דחייה בחצי שנה. אני לא יודעת מה לעשות... האם אחרי שבוע אני יוכל לקום מהמיטה, לרקוד, לשים שמלה צמודה וכד'.??? או שפשוט לדחות את הניתוח למרות שממש לא בא לי לחכות עוד חצי שנה :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לכל אלה שכבר אחרי הניתוח.. - תגובה
שולה זק20/03/2012ההתאוששות לאחר ניתוח היא מאוד אישית. לא ציינת איזה סוג ניתוח את עוברת.
סביר להניח שאחרי שבוע תוכלי להשתתף בחתונת אחיך, ללבוש שמלה ולשמוח עם כולם. לגבי ריקודים - לא הייתי ממליצה להשתולל ברחבה אבל לרקוד סלאו תוכלי .אם לדחות או לא......נתון לשיקולך. אם הייתי במקומך....לא הייתי דוחה. רק תחשבי על הקילוגרמים שיעלמו עד למועד החדש שתקבלי.
בכל אופן מזל טוב לאחיך ובהצלחה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב לך שולה
דינה20/03/2012תודה על התגובה.
הניתוח הוא ניתוח הטבעת, והחלטתי שאני לא דוחה את הניתוח ובעזרת ה' שבוע הבא מתחילים לי כבר כל הבדיקות שאני צריכה לעבור לפני הניתוח :).
בעלי הבטיח לי שהוא יקשור אותי לכיסא על מנת שאני לא ארקוד =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת סוג ניתוח - תגובה
שולה זק20/03/2012למה ניתוח טבעת? האם התיעצת עם מנתח שעושה את כל סןגי הניתוחים לפני שדהחלטת על ניתוח טבעת?
האם את אכלנית מתוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף - כל מה שאני אוכלת מר לינטלי09/03/2012
מהבוקר כל מה שאני מנסה לאכול או לשתות - מר לי בפה!!
אני 4 שבועות אחרי ניתוח שרוול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - כל מה שאני אוכלת מר לי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה09/03/2012זו תופעה שיכולה להיות לאחר ניתוחים בריאטרים אשר חולפת לאחר מכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה שבועות אחרי -מה מותר לאכול?לילך06/03/2012
אני בדיוק 3 שבועות מיום הניתוח.
מה אפשר להוסיף לתפריט חוץ ממעדנים גבינות ואוכל במרקם של מחית/מרוסק?
יש לי תור לדיאטנית רק בעוד שבועיים ואני קצת רעבה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיכנסי לאתר של מלב"י
אמא06/03/2012
תגיעי לתפריט הראשי יש שם המלצות של דיאטנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה שבועות אחרי -מה מותר לאכול? - תגובה
שולה זק20/03/2012תיכנסי לשאלות הנפוצות ותמצאי את הננחיות של הילה הדיאטנית
חוץ מזה אני ממליצה לגשת דחוף לדיאטנית ולקבל ממה תפריט המתאים לך ולהתמיד במעקב אצלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחד הפצעים של הניתוח ועדכוןנטלי06/03/2012
בוקר טוב ופורים שמח לכולם,
לפני הניתוח שקלתי 93 ק"ג BMI של 39 ולחץ דם גבוה.
היום אני חודש אחרי הניתוח שוקלת 82.9 ק"ג, מרגישה מצויין קצת מתגרה שאנשים מסביבי אוכלים דברים טעימים ולא בריאים.
מה לעשות בכל סעודות הפורים: 2 מסיבות בערב באולמות, סעודת פורים בצהריים אצל אורחים???
עכשיו לנושא היותר חשוב - אחד הפצעים של הניתוח נסגר וכל הזמן נפתח לי (בד"כ בגלל המים במקלחת) ועדיין לא מגליד - זה קצת מפחיד אותי כי אם הוא יפתח לגמרי יהיה לי חור שעכשיו קצת מבצבץ, מה עלי לעשות?
יום נעים וכייפי לכולם
נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורים שמח!!!
אמא06/03/2012לא חייבים לאכול כל מה שיש על השולחן - אני גם מאמינה שאת לא יכולה.... תוכלי מינימום.
בקשר לפצע לדעתי את חייבת לגשת לכירורג. אין מצ"ב ש 3 שבועות אחרי ניתוח עדיין הפצע נפתח. זה לא בריא. יכולים להיכנס חיידקים ולפתח דלקת. חבל להסתבך סתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנות לפוריםורד04/03/2012
תמונה מהיום אחרי סיור עם חברה בקניון נמצאה התחפושת.
אחרי 44 ק"ג פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה לפני....
ורד04/03/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד
הצפונית05/03/2012איזה יופי את נראית! ממש שנוי עצום,והתחפושת הולמת אותך מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ ק ס י מ ה!!!!!
אמא05/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד רצחנית
יסמין05/03/2012באמת כל הכבוד שיהיה רק המון הצלחה אפשר בבקשה לדעת משקל התחלתי איפה עברת הניתוח ומי המנתח פשוט כי אני מכינה את עצמי ורוצה קצת עידוד ומה הסוד לנצח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ורד06/03/2012התחלתי 106 ק"ג הגובה שלי 1.66 ועכשיו אני 62 ק"ג
נותחתי אצל ד"ר בשארה ברמב"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדת מדהים שאפו לך!!!!
נסיך15/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואאאהההווווו
חן16/03/2012וואהו אני בשוק!!!רק שתדעי שאת נותנת לי כח לעשות את זה וללכת על זה!!אני כבר מתה להיות רזה ויפה כמו שהייתי בעבר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי מדהים כל הכבוד לך
יגאל16/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה אבל פוחדערן04/03/2012
שלום רב,
שמי ערן, בן 40.5 ממרכז הארץ
מאז ומתמיד אני שמן וסה"כ לא הייתה לי בעיה עם זה, במהלך השנים עשיתי מספר דיאטות חלקן מוצלחות יותר וחלקן פחות אך בסופו של דבר התשוקה לאוכל תמיד מנצחת ואני מעלה בחזרה.
כיום אני חושב שאני במשקל הגבוה ביותר בו הייתי (122 ק"ג) גובהי 179 ס"מ.
אני חושב שהגעתי לגליל בו עודף המשקל כבר מפריע לאיכות החיים ואף מסכן אותה -ואני מרגיש את זה ביומיום.
העניין הוא שאני חושש מהניתוח ואי הפיכותו לעומת טבעת למשל.
האם אני בכלל עומד בקריטריונים?, אשמח לקבל תמיכה ועידוד כדי להתגבר על החששות.
תודה
ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפחד זה אנושי - תגובה
שולה זק20/03/2012לפי הנתונים שמסרת ה- BMI של 38 ואינך עומד בקריטריונים. (לא ציינת אם אתה סובל ממחלות נילוות להשמנה).
תוכל ליצור קשר בכל עת ואשמח לעזור.
כמו כן ממליצה להכנס לשאלות הנפוצות ותקבל תמונה לגבי הניתוחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזמן מזמןאפרת עוזיאל02/03/2012
היי המון זמן לא יצא לי להיכנס לפורום
קצת עידכונים אני שומרת מכל משמר על ה 55 קג שירדתי מאושרת מהחיים
וזאת השנה הראשונה שאיפשרתי לעצמי להתחפש בפורים
ועוד לאיזה תחפושת... סקסית בטרוףףףףףףףף
מבטיחה תמונות של פורים בשבוע הבא.
אז לכל החדשים והוותיקים בהצלחה בהמשך ושיהייה לכולנו פורים שמחחחחחחח.
ולמי שלא מכיר הינה תמונה שלי מפורים לפני שנתיים תמונה של לפני הניתוח ואחרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואחרי
אפרת עוזיאל02/03/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)