מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קצת מתביישת להגיד אבל..ליאת02/03/2012
אני שבוע וחצי לפני ניתוח שרוול וממש, אבל ממש קשה לי עם הדיאטה הזו של לפני..
אולי כי בחורף צריך פחמימות?? אני עושה אותה אבל זה ממש קשה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייב אבל!!!!
תמר נהריה02/03/2012אני לא עשיתי אותה אבל לא "חגגתי "עם עודף פחממות, טמעיתי כמה שאת יכולה בפחממות ומתוקים, זה סך הכול מכין את הכבד לניתוח בגלל שבזמן הניתוח מזיזים את הכבד ולא כדי שיהיה לך כבד גדול. זה אמור להקטין את הכבד ולסייע למנתח. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגיע הזמן להיחשף אחרי ירידה של52ק"גאחמד ב02/03/2012
אהלן וסהלן חברים יקרים , שלום לכל משפחת המשורוולים הנפלאה !
לא מזמן גם אני הצטרפתי למשפחה הענקית שנקראת " משפחת המשרוולים הנפלאה " וכן מאוד נעים לי להיות אחד מהמשפחה .
טוב אז הרוב פה לא מכיר אותי מכיוון שלא היה לי זמן לכתוב בפורום ולשתף אותכם במה אני עובר " זה לא מנע אותי מלהציץ מדי פעם ולראות מה הולך פה כבר שנה" אבל עכשיו הגיע הזמן ואני מאוד מרוצה מלשתף אותכם בחיים האישיים שלי וכמה חוויות הקשורות לחיים שלפני והחיים שאחרי !
אז פעם קרוא לי אחמד " השמן " היום קוראים לי הדון-גואן או אחמד הדוגמן :P:P
אני תושב כפר סמוך לכרמיאל שבצפון בן 22 עצמאי !
סבלתי מהשמנת יתר חולנית מגיל צעיר ותמיד הייתי השמן של הכיתה של השכבה ושל הבצפר בכלל עד גיל 20 החלטתי לשים קץ לחיים המכוערים ולהתחיל הכל מחדש אז ההחלטה הייתה קיצור קיבה "שרוול" הלכתי על זה .. במקביל כל המשפחה כולל החברים דאגו שאני לא אעשה את זה . אבל אני הלכתי עד הסוף והתמודדתי עם חילוקי דעות שונות ומשונות . הכי חשוב שאני אחרי עכשיו .
אז הגיע הרגע המיוחל שספרתי את ימיו שעותיו דקותיו ושברירי השניות הקטנות שלו זה היה ביום רביעי 26.10.2011 בבית חולים רמב"ם אחרי בדיקות דם וכל מיני בדיקות קבלה " שעשה לי אותם הד"ר הסטאגיר שאני רוצה להודות לו ד"ר ראמי גראח היקר " חיכיתי תוך כדי צום עד השעה 5 אח"צ ואז מסרו לי ללבוש חלוק והתכונן לניתוח ואני כולי מאושר לא היה לי שום פחד , שמחה עלתה על פניי מהואזן לאוזן , קלטתי בצד דאגה בפנים של אימא היקרה שלי היא הזילה דמעה קטנה ואחזה בידיי ונשקה אותי במצח ואני מרוב שמחה אומר לה " יאללה יאללה מה הלחץ עכשיו אימא כולה 2 שעות ואני חוזר לפה ובגדול " לא הצלחתי לשוחח לפני הניתוח עם הד"ר הגדול מכולם שביצע לי את הניתוח ואני רוצה להודות לו ד"ר " אחמד עסלייה " עבר מהר עד שהאחות הנחמדה לטפה אותי ושאלה אותי אם אני רואה שומע איך אני מרגיש ואם לשים לי משכך כאבים עניתי בחיוב .
הצוות היה מושלם האחויות הרופאים וכל הצוות הכירורגי של ד"ר עסלייה בפרט ושל הבי"ח בכלל .
חזרתי לחדר שלי מתושתש קלטתי את אחי הגדול רואה טלוויזיה בחדר שלי מאוד שמחתי ידעתי שהוא דאג לי לטלוויזיה שלא יהיה לי משעמם ישנתי עד החצות כבר בחצות הצלחתי לרדת לבד מהמיטה בלי הוראה מהאחיות או עזרה וללכת לשירותים כבר בבוקר טיילתי בכל רחבי המחלקה זה היה קל זה עבר בקלות הייתי מאושר מהיום הראשון מהרגע הראשון ותמיד חייכתי לאחויות כי הם חייכו בחזרה וידעו שאני הולך כבר מאתמול ולחשו ביניהם שאני עוד קמתי מהמטיה ישר אחרי הניתוח והלכתי לשירותים זו הייתה חוויה מדהימה וקלילה בדיוק כמו שציפיתי .
חזרתי הביתה קיבלתי חופש מחלה לשבועיים ימים אבל אני עקשן נחתי רק 3 ימים וביום הרביעי כבר הלכתי לעבודה טוב זו לא עובדה פיזית אומנם שהיא קלה אבל זה עדיין עבודה שמבקשת הרבה מאוד עירניות ותפקוד אגב ישלי תחנת טוטו ולוטו מתקדמת
הייתי מאושר עד השמיים > ההמשך למטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו לפני ניתוח 161 ק"ג
אחמד ב02/03/2012זו לפני ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אחת לפני ניתוח
אחמד ב02/03/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 4 חודשים פחות 52 ק"ג
אחמד ב02/03/2012אחרי 4 חודשים פחות 52 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, ווא, וואו!!! באמת דוגמן..
ליאת02/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!
הצפונית02/03/2012ממש ירידה מדהימה בכל כך מעט זמן.
תמשיך להצליח, ושחייך ישתנו לטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם חברים יקרים ממש מחמם את הל
אחמד ב02/03/2012תודה לכם חברים יקרים ממש מחמם את הלב לשמוע מחמאות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwow באמת דוגמן !!! כל הכבוד לשינוי
חדווה03/03/2012המדהים שעברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי!!!! כל הכבוד!!!!
אמא04/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלה והגשם מרשים מאוד פשוט
יסמין05/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHAPO- תגובה
שולה זק20/03/2012כל. הכבוד אחמד
אשמח אם תיצור עימי קשר טלפוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין מחכה מנובמבר, ד''ר מחג'נהנינה.מ01/03/2012
הייתי בפגישה אצלך ברמב''ם בתאריך 14.11.2011 לגבי ניתוח שרוול,,
הגשתי את כל תוצאות של הבדיקות הרלוונטיות וגם נפגשתי עם מרדים ב25.12.2011..
עדיין אין לי תור , מתי לדעתך יצרו איתי קשר כבר 5 חודשים אני מחכה לצלצול הזה .....!
תודה ויום טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנג'ס לנג'ס לנג'ס
אפרת02/03/2012העומס גדול והביקוש גבוה.
תתקשרי למזכירה כל שבוע
ותזכירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נג'סית לא קטנה...
נינה.מ02/03/20123 פעמים בשבוע אני מדברת עם רותי... לא עוזר :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה מנובמבר, ד''ר מחג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה03/03/2012סבלנות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות יש..
נינה.מ03/03/2012אבל עדיין... המון זמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שאלה לשולהדבי ב01/03/2012
היי שולה לפני שבוע הפנתי אלייך שאלה כנראה שאת מאד עסוקה ולא התפנית לענות אני ישמח שתעני מנסיונך האישי למרות שאני די חדשה בפורום ושאת לא מכירה אותי.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דבי - תגובה
שולה זק20/03/2012מתנצלת שלא עניתי
אודה לך באם תעלי שוב את שאלתך .
אתץ מוזמנת גם להתקשר בכל עת ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם - רוצה לעדכן!!!אני28/02/2012
שלום חברים יקרים!!!אז הנה אני כבר חודש אחרי ניתוח מעקף קיבה ועם 16 קילו פחות!!! בבית נשקלתי והייתי 21 קילו פחות,אבל שכנשקלתי בבית החולים המשקל הראה 5 קילו יותר...איך שהתבאסתי....כי חייתי כבר עם המחשבה שהורדתי 21 קילו...אבל הדיאטנית הבריאטרית תמכה בי ואמרה שלא נורא שגם 16 קילו פחות בחודש זה יפה,ומה אתם חושבים???????אני כל כך רוצה לרדת להיות רזה ויפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אתם לא מבינים איך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
באהבה גדולה.אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד!!!
אמא28/02/2012אני אחרי חודש ו 8 ק"ג פחות... אבל לא נורא. העיקר שיורד ולא עולה. אני בטוחה שתהיי רזה ויפה. חכמה את כבר כי עשית משהוא בשבילך - הניתוח. שוב, כל הכבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא!!!
אני28/02/2012תודה לך ממוש!!!!!!!גם לך כל הכבוד - העיקר שיש ירידה!!!:)בהצלחה בהמשך!!!אנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש דרך לניתוחחיים27/02/2012
שלום
ברצוני לברר לגבי ניתוח קיצור קיבה לבתי בת 17 הנתונים גובה 1.72 משקל 101 ק"ג
ביתי כבר בדיאטה מספר חודשים ואינה מצליחה לרזות מבנה גופה שמן דבר שמקשה לחיים רגילים של הנוער
אני מעוניין לבדוק אפשרות של ניתוח לקיצור קיבה ע"פ לפטור את בעית ההשמנה
הילדה משתדלת לספור כול מה שהיא אוכלת ואינה אוכלת שטויות עוגיות חטיפים וכ"ו
בפועל אין התקדמות הדבר הפשוט זה לעלות במשקל אבל לעניות דעתי זה לא הדרך
מבקש לברר כיצד ניתן לקדם ביצוע ניתוח ללא צורך העלאת המשקל
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עופר27/02/2012לפי הנתונים שרשמת הBMI לא מספיק על מנת לעבור ניתוח.
בגיל 17 אני חושב שעדיין לא מאוחר ואפשר לנסות דרכים כגון ספורט ודיאטה רגילה...
ניתוח זה האופציה האחרונה ולכן אין מה למהר.
נסו את כל השלבים לפני...
בהצלחה!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתושבה
עופר03/03/2012אני מבין לליבך.
עם זאת ניתוח זה לא הוקוס פוקוס ..
יש צורך בהכנה נפשית על מנת שזה יעבוד.
אינני בטוח שההחלטה צריכה להיות בידי ההורים. ומכיון שבתך היא עדיין קטינה תשובתי לא משתנה.
אני הייתי שמן מאז ומתמיד. בגיל המצוות שקלתי מעל 100 קילו , בהחלט הייתי יכול להיות מעומד ראוי לניתוח גם בגיל 15,17,20 ... העניין הוא כזה:
אדם יכול לעשות לעצמו הרבה נזק באם הוא לא דובק להוראות לאחר הניתוח ולכן ההמלצה שלי היא לא לפני גיל הבגרות הנפשית (20+).. עם זאת אני לא פסיכולוג ובשביל זה קיימות ועדות בבתי החולים. לא הייתי ממליץ לאף אחד לעלות במשקל על מנת להיות בטווח הניתוח אך ההחלטה בידכם.
בכל דרך שתבחרו שיהיה בהצלחה ואם אתם צריכים עוד מידע אשמח לייעץ.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכה בחדרהאלה27/02/2012
מישהו יודע אם יש קבוצת תמיכה בחדרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה בחדרה - תגובה
שולה זק20/03/2012תבררי במרפאת דגני אם יש להם עדיין קבוצת תמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סושי??????לילך27/02/2012
כמה זמן אחרי ניתוח אפשר להתחיל לאכול סושי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי המליצו אחרי 3 חודשים וללא אצה
אולגה27/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסושי?????? - תגובה
הילה כהן28/02/2012כ7 שבועות אחרי הניתוח - רק לשים לב ללעוס טוב כי הנטיה היא להכניס חתיכה שלמה לפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בזכות הפורום הזה קיבלתי אומץ !!!נסיך26/02/2012
אני ממש בישורת האחרונה לפני ניתוח שרוול אני כבר בשלב של תאריך לניתוח והרבה בזכות מה שאני קראתי פה בפורום.
אתם עוד תשמעו ממני !!!!ישר כוח על התמיכה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני.
אמא28/02/2012עברתי ניתוח לאחר שקיבלתי אומץ מהפורום. אני חודש אחרי וממש ממש מאושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיזה כייף לך
נסיך29/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו איתך - תגובה
שולה זק20/03/2012תמשיך לעדכן ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה אותכםנונה26/02/2012
היי עברתי לפני 5 חודשים + את הניתוח שרוול ירדתי עד כה 33 קילו ואני כבר למעלה משלושה חודשים עצורה על המשקל שזה מבאס מאודדד הלכתי לדיאטנית אמרה לי לאכול רק חלבונים נתנה לי רשימה זה לא עוזר !!!! מה אני עושה :-( אוף נמאס לי לכולם הניתוח משנה את החיים רק אני תקועהורק אני ככה לא יורדת אומרים שנה ראשונה יורדים מלא אני לא יורדת בכלל בשביל מה הניתוח :-( למה רק אני ככה אףף ועוד שאלה יש לי אליכם משורוולים יקרים למבינים בלבד מאז הניתוח התחילו לי כאבים ליד הטבור בצד שמאל של הטבור מה גם שזה מראה על איזה שהיא נפיחות אני משתעלת כואב לי אני רוקדת כואב לי האם זה קשור לניתוח ???? ניראה לי שהוציאו לי את הנקז פגעו במשהו הייתכן ??? ממש כואב לי ויש לי תור לרופא רק בעוד חודש מה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נונה לא הבנתי..
אולגה26/02/2012הורדת בחמישה חודשים 33 קילו ואת עצורה שלושה חודשים? את רוצה להגיד לי שהורדת בחודשיים 33 קילו??? כי אם כן,זה מטורף דבר ראשון..
דבר שני, להוריד 33 קילו בחמישה חודשים זה בידיוק הקצב הנכון לפי דעתי.. אני גם אוטוטו סוגרת חמישה חודשים והורדתי 30 קילו.
הדיאטנית מרוצה, המנתח מרוצה, וכמובן שאני מרוצה... לאן את רצה? יש לך עוד 7 חודשים כביכול עד "השנה שאחרי".... וגם לי הדיאטנית אמרה להתחיל לאכול חלבונים..
אין לך מה להילחץ...לא יהיה פה בן אדם שיגיד לך שהעצירה היא לגיטימית או שאת בקצב ירידה מעולה לגמרי..
פעם מישהו אמר לי שאם נמצאים בלחץ רוב היום אז גם בעקבות זה הגוף עוצר ונרתע..
תירגעי,ותהני מהתהליך...
את ב-ס-ד-ר גמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה33 ק"ג ב 5 חודשים??? הלואי עלי....
אמא26/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשולה....דבי ב26/02/2012
שולה בוקר טוב רציתי לשאול אותך .האם במשך הזמן הרצון לאכול כמויות גדולות יותר משתנה?שמעתי ממנותחים שאם הזמן אוכלים יותר וזה קצת מפחיד.....
רק לידיעה אני 26 יום אחרי....ניתוח שרוול ו 13 ק"ג פחות...תודה ויום טוב לכל המנותחים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דבי
תמר נהריה01/03/2012למרות שאנחנו כבר דברנו על זה אני חושבת. הגוף לא יכול לחיות ולהתקיים לנצח על 4 כפות קוטג' או מרק, הגוף זקוק לכול אבות המזון, חלבונים פחממות ומינרלים. לכן חשוב לספק לו את זה. את תתחילי לאט לאט להוסיף לתפריט דברים חדשים , לפנות לדיאטנית שתסדר לך תפריט פחות או יותר מסודר, ולמרות שאת תאכלי אמנם יותר את עדיין תרדי במשקל כי זאת עדיין לא כמות גדולה. אני לא עונה במקום שולה , כי בטוח גם שולה תענה לך, היא הרבה יותר מנוסה בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ר"ח אלול אשדודחיים25/02/2012
שלום
ברצוני לברר לגבי ניתוח קיצור קיבה לבתי בת 17 הנתונים גובה 1.72 משקל 101 ק"ג
ביתי כבר בדיאטה מספר חודשים ואינה מצליחה לרזות מבנה גופה שמן דבר שמקשה לחיים רגילים של הנוער
אני מעוניין לבדוק אפשרות של ניתוח לקיצור קיבה ע"פ לפטור את בעית ההשמנה
הילדה משתדלת לספור כול מה שהיא אוכלת ואינה אוכלת שטויות עוגיות חטיפים וכ"ו
בפועל אין התקדמות הדבר הפשוט זה לעלות במשקל אבל לעניות דעתי זה לא הדרך
מבקש לברר כיצד ניתן לקדם ביצוע ניתוח ללא צורך העלאת המשקל
ממתין לתגובתכם
שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר"ח אלול
חיים26/02/2012את יכולה להפנות אותי לרופא זה חשוב לילדה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר גויטיןאסתר25/02/2012
לפני 10 שנים התקנת טבעת בשיבא.בש' ה1 ירדתי 40 ק"ג ,כ4 ש' נשמרה ירידה זו;משהחלה עליה איטית פניתי להידוק,סורבתי בשל התרחבות הושט;וכך לאיטה
חזרה ההתמכרות עם כ10 ק"ג,עם עליה בסוכר!לפני כ2 ש' התקף לב הותקן סטנד.בחצי ש' האחרונה במאבק נואש הורדתי 4 ק"ג ועם תרופות אוזנה הסוכרת.
לפני כ4 חודשים הופניתי למיון בשל כאב עז במיוחד בבטן. הכל נמצא תקין פרט לצנורית שבין טבעת לפורט שניתקה.עוד אני מנסה לקבל תור למרפאה כירורגית בביה"ח [חגים],הכאב נעלם באחת.משנעלם,זנחתי הברור ואינני יודעת לאן הצינורית "נעלמה".האם לדעתך יש מקום לברור?להתערבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר גויטין - תגובה
ד``ר דוד גויטיין25/02/2012נתחיל מהסוף - אם הכאבים חלפו אז אין דחיפות.
בנוגע לטבעת שהתנתקה: ברור שהיא לא עושה עבודתה כך, ועליה במשקל שעברת לא מפתיעה.
מה לעשות עכשיו? תלוי ברצונותיך.
הטבעת לכשעצמה, גם במצבה המנותק, לא אמורה לעשות נזק ואפשר להשאירה במקום. ברור שמבחינת ירידה במשקל, את "לבדך".
ניתן להוציא הטבעת במידה ש"תעשה בעיות" - כאבים, הקאות וכו'...
ואז, צריך לשקול האם לבצע ניתוח חלופי.
בקיצור, ממליץ בחום לגשת לראות כירורג בריאטרי ולדון איתו באפשרויות. בתה"ש תורים ארוכים אבל לאחרונה קצת יותר טוב..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסתר27/02/2012אעשה כעצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים - בקע טבוריחני24/02/2012
האם בקע טבורי יכול למנוע את ביצוע הניתוח (שרוול או מעקף)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - בקע טבורי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה25/02/2012אין קשר בין השניים.
אפשר לעבור ניתוח בריאטרי בלפרוסקופיה בנוכחות בקע טבורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר מחג'נה
חני25/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת ניתוח שרוולקרן23/02/2012
שלום לכולםם!!!! מהי דיאטת דלת הפחמימות ומה צריך לאכול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ובהצלחה
אולגה24/02/2012את צריכה להימנע מדברים שומניים...הפואנטה היא להקטין את השומניות בכבד..יש מלא תפריטים בשאלות הנפוצות לגבי הדיאטות..
תיק תק את תמצאי את התפריט הכי נוח.
ב-ה-צ-ל-ח-ה
ותזכרי שזאת הדיאטה הכי חשובה בתכלס,גם את מתרגלת אכילה יותר נכונה ובריאה וגם אין כמו להיכנס לניתוח עם כמה קילוגרמים פחות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודההה
קרן24/02/2012תודהה:) וכמה זמן לפני הניתוח צריך לעשות את הדיאטה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)