מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קצת מאוכזבת....אמא23/02/2012
היום אני חודש לאחר ניתוח שרוול, הורדתי 8 ק"ג מתוכם 6 בשבועיים הראשונים.
"קצת" מאוכזבת בלשון המעטה... נכון, עדיין לא עושה ממש פעילות גופנית אבל שומרת על כל כללי האכילה. יש איזה פטנט כדי לזרז את הירידה? או שאני סתם מפנטזת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה להיות מאושרת
סיגל23/02/2012מתי בפעם האחרונה ירדת 8 ק"ג בחודש?הירידה יפה מאוד. אין מה לדאוג רק להקפיד על התפריט והשתיה.
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת???? על מה ולמה
תמר נהריה23/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תהיי מאוכזבת
לי23/02/2012אני חודש ו5 ימים אחרי,ניתוח שרוול וירדתי בסביבות ה11 ק"ג , המטרה היא להתמיד, אין כאן הוקוס פוקוס, בהתחלה גם התאכזבתי שאני לא יורדת בקצב רב, אבל עשינו את זה לסלילת דרך חיים, ואני חושבת שעדיף לרדת לאט לאט, לתת לגוף להתרגל לתהליך שהוא עובר, אני איתך בקטע הזה, ואני מאמינה שב"ה קחי חצי שנה קדימה, אנחנו נהיה במקום אחר, אז שיהיה לך המון בהצלחה, ואל תתאכזבי מעצמך, להיפך, את נהדרת, 8 ק"ג זה יפה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקות כולכן כמובן. תודה רבה!!!!
אמא24/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשולהליאת22/02/2012
בעוד שלושה שבועות אני עוברת ניתוח שרוול בבי"ח מאיר.
כשהתחלתי את התהליך הייתי במשקל 94 גובה 1.56 BMI של 38.61 ולמרות זאת קיבלתי אישור מהכללית לבצע את הניתוח. התחלתי את הדיאטה דלת הפחמימות לפני 4 ימים וכבר ירדתי 3 קילו!! זה כמובן נהדר אבל הפחד שלי שיגיע יום הניתוח ואני יהיה כבר אחרי ירידה "גדולה מידי" ובסוף לא ינתחו אותי.. יש מצב שזה יקרה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי...
תמיר22/02/2012אני לא שולה, אבל אני יכול אולי לתת לך את דעתי...
לא ממש משנה מה יקרה, כבר קבעו לך תור לניתוח לאור מצבך הבריאותי!
כל עוד יש לך את טופס ההתחייבות של הקופה שלך ואת התור לניתוח, לא ניראה לי שמשהו יכול לבטל את המועד!
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשולה - תגובה
הילה כהן22/02/2012הירידה במשקל הינה לצורך הפחתת הסיכון הניתוחי . המשקל הקובע הוא המשקל ההתחלתי , מה גם שקיבלת כבר אישור .
אין עם זה שום בעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנהאפרת22/02/2012
שלום ברצוני לברר.
הגובה שלי הוא 1.54 מ' ומשקלי הנוכחי הוא 83 קילו הBMI שלי הוא 34 בערך עד כמה שזכור לי הבנתי שהקופה לא מממנת קיצור קיבה ל BMI שכזה כיוון שהוא נחשב כנמוך.לאחרונה שמעתי על דוקטור אבינוח ועל כך שניתן לבצע אצל ניתוח טבעת וזה מוכר דרך קופת חולים כללית(יש לי מושלם)
1)האם יש אמת בדבר?
2)האם ניתוח טבעת אינו מסוכן שמעתי שישנם זיהומים ודלקות וזה גורם להמון "מיפגשים" עם בית חולים לכן כשמו כן הוא טבעת מלשון להתחתן עם הרופא.
3)האם ניתן לבצע ניתוח טבעת במקביל עם טיפולי E/N/G ????
על תשובתכם המהירה אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה - תגובה
ד``ר דוד גויטיין22/02/2012ה- BMI שלך 34.99.... כלומר 35. אם יש לך תחלואה נלווית הקשורה להשמנה (סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול גבוה וכדומה) ה"רף" יורד ל- 35 ולכן "מגיע" לך ניתוח, בהנחה שבבדיקות מקדימות לא יאותרו בעיות המונעות אותו.
אם אין לך תחלואה נלווית אזי אין לך אינדיקציה לניתוח ואף רופא, למרות שאיני מוסמך לדבר בשם רופא ספציפי, לא אמור להציע לך טפול כירורגי בהשמנה (שלפי ההגדרות אינה חולנית במצב זה).
לגבי מנתח או סוג ניתוח ספציפי - ממליץ להתייעץ עם רופא (רצוי אחד שעושה יותר מסוג ניתוח בודד)
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
אפרת23/02/2012ומה בנוגע לשילוב ניתוח הטבעת עם טיפולי ENG??לא ענית לי...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד``ר דוד גויטיין25/02/2012צר לי אך בעוונותי איני יודע מה זה טיפול ENG. רוצה לפרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מקס לא עונה לי ....לילך.פ22/02/2012
שולה תגידי לו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך מחמלי
מקס ברנר22/02/2012אולי ניפגש את ואני בשבוע הבא ?(במרחב שלכם והעיר הסמוכה ) או נדבר בטלפון ואספר לך עוד ?לאילת לא אגיע כמו שכבר כתבתי לכם,וכאמור-לא תרגישו בחסרוני.
ובנימה חיובית-לטובת בוגרי אילת וגם המעטים שלא יהיו שם ומעוניינים במפגש קצר מועד (כזה שיוצאים מהבית אחרי "ערב חדש " וחוזרים לפני סיום המסחר בוול-סטריט. )מה דעתכם לקיים מפגש עוד לפני שמתחיל הטירוף של פסח ?לפני שגברים נופלים מסולמות,לנשים נתפס הגב וילדים שותים חומרי ניקוי ?!
שולתנו
מה דעתך על יום חמישי 22 במארס בערב באיזור שפיים ?הזכרת פעם שלספונסרים ג'ונסון אנד ג'ונסון יש שם אולם ?!וגם אם לא בטח אפשר למצוא איזה בית קפה הולם למפגש והרצאת העשרה ?!
ברור לי שאילת תהיה בקליבר אחר לגמרי ועם משפחות !.אני מדבר על משהו יותר מוגבל אבל כנראה נחוץ לחברי המועדון שלנו-לי לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקף קיבהנטלי21/02/2012
שלום!
אני מועמדת לניתוח מעקף קיבה ב 16.4.עשיתי כמעט כל הבדיקות פרט לפגישת מרדים.אני כבר עברתי ניתוח עם טבעת ,אך לצערי איך שהמשקל ירד כך גם הוא חזר אחרי הלידה.אני עם BMI42 שזה מאוד גבוה אך אני גם גבוהה.השאלה שלי זה תקופה של אחרי הניתוח.
ממה שידוע לי באופן כללי רב הסיכוי יעשו לי ניתוח של פתיחת בטן כדי להוציא את הטבעת במידה והכל תקין ד"ר ספוז'ניקוב יבצע גם מעקף קיבה. כמה זמן זה השהייה בביה"ח עצמו אחרי הניתוח? אחרי כמה זמן אפשר לחזור לפעילות פיזית רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף קיבה - תגובה
ד``ר דוד גויטיין22/02/2012לא ברור בכלל שצריך ניתוח פתוח, אלא אם היו לך הרבה ניתוחים פתוחים בבטן לפני כן. טבעת לפרוסקופית מוצאת בד"כ באותה שיטה, ומעקף קיבה מבוצע אף הוא לפרוסקופית ברוב המכריע של המקרים.
לגבי אורך האשפוז הצפוי - ממליץ בחום לשאול את המנתח שלך כי לכל אחד יש את ה"משוגעס" שלו עם ימי אשפוז ממוצעים שונים (יש המשחררים תוך יומיים-שלשה ויש המחזיקים המנותחים כשבוע באשפוז, גם לאחר ניתוחים לפרוסקופיים). המנתח שלך ידע לתת לך את כל האינפורמציה המתאימה לשיטתו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת האם הניתוח מסוכןשרית21/02/2012
אני מאוד רוצה לעשות ניתוח שרוול אך פוחדת כי כולם אומרים לי שהוא מסוכן אני נשואה + 2 ושוקלת כ- 130 קילו בת 32 וגובה 160 מה אתם אומרים? שם דיאטה לא עוזרת אני גם סובלת מתת פעילות שכרגע מאוז וגם מנסה להיכנס שוב הירין עם טיפולי פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לשרית המתלבטת עם הניתוח מסוכן
דבי ב22/02/2012קודם כל ניתוח זה ניתוח אבל בנתונים שאת נותנת יותר מסוכן להשאר ככה זה בטוח....אני 3 שבועות אחרי ניתוח שרוול ו-121 ק"ג פחות....בהצלחה ולכי על זה לא תצטערי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת האם הניתוח מסוכן - תגובה
ד``ר דוד גויטיין22/02/2012שלום!
מדד מאסת הגוף שלך בסביבות 50. זוהי מחלה בפני עצמה המסכנת את חייך בצורה ברורה ומיידית. תוחלת החיים שלך, במשקל זה (וזאת מבלי להכניס פנימה תחלואה נלווית, אם ישנה) קצרה בכ- 8-15 שנה מזו שהיתה לך, עם אותם נתונים גנטיים ורפואיים, אם היית עם BMI קטן מ- 25...
כל ניתוחי ההרזיה עם סיכון מסויים, כי כולם ניתוחים בהרדמה כללית עם התערבות מסויימת ("קלה" או "כבדה"), במע' העיכול. לניתוח השרוול אחוזי תמותה המגיעים לכ- 0.1-0.5%, וסיבוכים המגיעים לכ- 10-12%. יחסית, זהו ניתוח בטוח. למעקף אחוזי תמותה של כ- 0.2-0.8% וסיבוכים המגיעים לכ- 10-15%. קצת יותר, אבל עדיין, הרבה יותר בטיחותי לעבור הניתוחים מלהשאר ב- BMI 50...
אשמח לייעץ בצורה פרטנית יותר אבל בכל מקרה, תחליטי נכון ושיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי מאירוע משפחתיyarden21/02/2012
הגענו לשלב הנשיקות ומתעלמים ממני:(
אמא שלי בשלב מסויים דוחפת אותי להזכיר להם שגם אני נמצאת..
הלם,בלבול,אהההה....בההההההה
חחחחחחחחחחחחח
לילה טוב אהובים,אילת לא בשבילי ,האמת המחיר אני חושבת שקצת לחוץ ,בכל זאת הוצאה:)
אבל כל אחד ...
מחכה למפגשים בצפון ,אחרי שנה וחצי עם 2קילו לקראת 50..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה למפגש בצפון
סיגל22/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש הגבלה על כמות השתיה אחרי שרוול?arik20/02/2012
אני שותה היום המון
מה יהיה לאחר הניתוח?
האם ניתן לאכול ארוחה ולשתות במזמן האוכל
ובכלל אשמח למידע ממי שעבר ניתוח שרוול ומוכן לחלוק מידע חיוני
שהתברר רק לאחר הניתוח
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הגבלה
אמא20/02/2012לכמות השתיה. אבל אי אפשר לשתות ולאכול ביחד. הקיבה אחרי הניתוח היא מאוד קטנה אז אם שותים אין מקום לאוכל. לכן צריך קודם לאכול ורק אחרי כ חצי שעה אפשר לשתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני..
אלה20/02/2012אני לפני ניתוח וגם אני שותפה לדאגה שלך.. גם אני שותה היום המון ובטח ובטח שבזמן האוכל.. אבל.. אחרי הניתוח אסור לאכול ולשתות ביחד. צריך לשתות חצי שעה לפני או אחרי האוכל. מבאס.. במשך היום צריכים להיות צמודים לבקבוק וכל הזמן לשתות בלגימות קטנות. אי אפשר "לגמוע" מים בכמות גדולה. אני מניחה שגם לזה מתרגלים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה זק דחוףלילך19/02/2012
תודה על התמיכה והסיוע.
היום השתחררתי ממדיקל סנטר אחרי ניתוח שרוול
האם מותר לי לאכול מעדנים כמו קרלו, דניאלה וכו'
מה מותר לי לאכול???
אני מקבלת אינפורמציות שסותרות אחת את השנייה. אנא דעתך.
היכן יש דיאטנית בכפר סבא?
המנתחת שלי ליברנט סיגל הםנתה אותי לדיאטנית בחדרה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולה זק דחוף - תגובה
הילה כהן22/02/2012הי לילך ,
מעדנים ללא חתיכות פרי ניתן לאכול שבוע אחרי הניתוח , אך פחות מומלץ כאלו המכילים סוכר . נסי קוטג' גבינה לבנה , יוגורטים בלי פרי , מעדני דיאט ומעט פירה או מרק טחון , כאמור מהשבוע השני
אני בטוחה שיש דיאטנית בריאטרית בקופה שלך תבררי
בהצלחה והחלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולענבל19/02/2012
שלום, ברצוני לדעת האם אפשר לעבור ניתוח שרוול עם בלוטת התריס לא מאוזנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - המלצה
תמיר19/02/2012מה שלומך?
תיראי, עברו חמישה שנים מאז גילו שגם אצלי בלוטת התריס היא בתת פעילות, לכן אני לוקח כל בוקר כדור ששמו אלטרוקסין שהוא בעצם ההורמון שבלוטת תריס תקינה פולטת לגוף וכך אני נשמר במצב מאוזן.
אני כמעט בטוח שאם בלוטת התריס שלך תפעל בצורה תקינה בזכות כדור זה, הכל יהיה מעולה.
גם אני ממליץ לך לגשת לרופא משפחה שלך ולשאול לגבי מצב בלוטת התריס שלך והאם צריך לקחת כדורי אלטרוקסין.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי עם אותה הבעיה ונותחתי...
ליאתול19/02/2012אנדוקרינולוג טיפל בי לפני הניתוח וקיבלתי את האלטרוקסין הידוע ולאחר כחודש וחצי נותחתי .....
מקווה שעזרתי... ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפים דחוף-היום השתחררתי לאחר ניתוחלילך19/02/2012
חברים יקרים
היום חזרתי הביתה אחרי ניתוח שרוול.
האמת יש לי עדיין כאבים ואני קצת מתהלכת עקום.
אשמח לקבל טיפים לגבי התנהלות בימים הקרובים.
ביחוד לגבי מה מותר ומה אסור לאכול.................
תודה לכולם.
אין מאושרת ממני שאני אחרי............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
נילי19/02/2012ותרגישי טוב ! אני אגש קצר לעיניין :
1. לשתות הרבה פעמים ביום, כל שעה, 1/2 עד 1 כוס חד פעמית.
2. לגוון שתיה : תה צמחים ללא טעם חריף או חמוץ (קמומיל מומלץ בחום), תה ירוק, 1/2 כוס שוקו על חלב, ציר ממרק עוף או מרק בשר בקר (מבושל עם גזר, בטטה, סלרי, שורש - ירקות שלמים או חתוכים גס). אני אז שתיתי ציר מרק פעמיים ביום, יש בו חלבון וזה חשוב.
3. הרגשה לא נעימה או כאבים - מטופלים בטיפות אופטלגין 20-30 ט' מספיק בדרך כלל.
4. הרבה מצב הרוח טוב, לא להרגיש אומללה ומסכנה שכולם כן אוכלים ואת - לא. טיפ : שבי בצד ותעשי לך רשימה איזה מרקים תבשלי/תואכלי בעוד שבוע (ירקות, בטטה, עגבניות, קישואים), קציצות דגים וקציצות מבשר, פירה מיניהם מהירקות.ממרחים : טונה וביצה, מוס טונה על בסיס אשל או יוגורט, ממרח אבוקדו או כבד עוף.
תורידי מתקונים מהאינטרנט, תחשבי מה תקחי איתך לעבודה/ללימודים. בקיצור - תכיני רשימות מסודרות, אחר כך זה מאוד יעזור לך !
החלמה מהירה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת תהיי מאושרת
אמא19/02/2012אני 3 שבועות אחרי. השבוע הראשון והשני קצת יותר קשה אבל לא נורא. לי מאוד עזר שתיה חמה - פושרת. מרק צח או נס קפה חלש על חלב, וכמובן תה קמומיל. תוציאי את מוצרי החלב שאת אוכלת - יוגורט בשתיה וכו'- כ שעה לפני מהמקרר. העיקר תאכלי ותשתי לאט לאט. לגימה - תעשי סובוב. בכל מקרה אצלי זה עבד.
שיעבור בקלות והרבה הצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי לשאךות הנפוצות ושם תמצאי את
חדווה20/02/2012התשובות לכל השאלות שעולות לך היום ויעלו לך בעתיד וכמובן שיהיה לך בהצלחה בתהליך ההרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ל"ר מחג'נה ואילה כהןנילי19/02/2012
בוקר טוב, אני 3 חודשים אחרי ניתוח שרוול, ירדתי מ-114 ק"ג ל-96 ק"ג, בקצב לא ממש דרסטי, מרוצה עד השמיים, אוכלת 4-5 פעמים ביום, הכל חוץ מלחם (כמות של אוכל בערך 150 מ"ל כל פעם), הרבה בשר, דגים, מרקים, מנה או שתיים ביום חלבית (גבינה לבנה, צהובה, יוגורט) קצת ירקות מבושלות, פירות - ממש קצת בעיקר כוס מיץ פעם ביום.
אני עוד מלפני הניתוח לוקחת פוליויטמינים 1 כדור ביום וסידן (לא כל יום, אבל לוקחת).
נושר לי השיער. לא כול כך מטריד אותי הקוקו הרזה, אבל זה מעיד על מחסור באיזה מה שהוא חשוב בגוף. התיעצתי בבית מרקחת האם לקנות ויטמינים לשיער, וקבלתי תשובה שביחד לא לוקחים 2 סוגים של ויטמינים. ובאם אני אקח רק ויטמינים לשיער - אני אפסיד ובגדול את מה שלוקחת היום. להפסיק את הויטמינים לשבוע ולבצע בדיקות דם - אולי כעת זה מסוכן ? מה דעתכם ? תודה רבה רבה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ל"ר מחג'נה ואילה כהן - תגובה
הילה כהן22/02/2012הי נילי ,
בתור התחלה אני ממליצה לך לעשות בדיקות דם אבל גם לא לדאוג מאד כי לרב נשירת השיער קשורה בסטרס של הגוף מהירידה הגדולה במשקל ולאו דווקא מחסרים גדולים.
בכל מקרה צריך לראות בדיקות שלך ולהחליט על טיפול לפיהן .
סבלנות בד"כ מתאזנים חזרה חצי שנה אחרי הירידה המסיבית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבט היכן לעבור ניתוח שרוולarik18/02/2012
האפשרויות הדסה עין כרם אצל ד"ר רם אלעזרי או אצל ד"ר רזיאל אוסנת באסותא תל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית חולים
נילי19/02/2012שלום אריק, אני אישית עברתי את הניתוח שרוול בהדסה הר הצופים אצל ד"ר נחום בגלייבטר. - מנהל יחידה לפרוסקופית. אם הינך בוחר בי"ח והולך ל"פרטי" (כך הבנתי), אז בודאי "הדסה" כי שם לא צריך לשלם תשלומים הנוספים, רק עלות של ניתוח או השתתפות עצמית לפי תוכנית שלך.
בהדסה הר הצופים יש צוות מדהים ומקצועי, גם באסותא לא פחות טוב. בסופו של דבר חשוב - מה יותר קרוב אליך למקום מגורך, כי תקבל ליווי צמוד אחרי ניתוח ותצטרך להתייצב בו הרבה בשנה הראשונה. גם חשוב להן נותנים לך התחייבות בקופת חולים (אם עושה דרך קופ"ח). בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להחלטה שלך
חיפושית777725/08/2012שלום לך. בפברואר השנה כתבת שהתלבטת איפה להתנתיח. מה הוחלט בסוף? איך היה? כתבת יומן איפשהו שאפשר ללמוד מהנסיון שלך? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרוביתאילנה18/02/2012
11 יום לאחר הניתוח האם אפשר במרק הטחון כרובית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרובית - תגובה
הילה כהן18/02/2012הי אילנה
לא , כי כרובית מכילה הרבה סיבים וגם יוצרת גזים הגורמים למתיחה ואי נוחות במערכת העיכול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילה/מקס שתיהאילנה18/02/2012
משורוולת 10 ימים אחרי, אפשר לקבל הסבר מדוע שתיה מרובה בשלב הזה חשובה וכמה? ומדוע בהמשך שתיה מרובה חשובה וכמה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה - תגובה
שולה זק18/02/2012צריך לשתות לפחות ליטר וחצי ביום.
כל אחד מנותח ולא מנותח חייב לשתות הרבה על מנת לא להגיע להתיבשות ולהחזיר לגוף את הנוזלים שהו מאבד.
מקווה שהילה או מקס יתנו לך תשובה מפורטת יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה - תגובה - תגובה
הילה כהן18/02/2012שולה נתנה תשובה מפורטת ונכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)