מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריך להחליטאילן השמן22/03/2012
שלום רב
היום הייתי אצל הרופא וקיבלתי החלטה לערוך ניתוח שרוול קיבה
היא שאלה אותי שאלה שלא הייתה לי תשובה מדוייקת עליה איפה אני רוצה לערוך את הניתוח ואין לי מושג איפה
כלומר אני נמצא בכל הקריטריונים ן[ואת האמת אני לא יודע איפה עורכים ניתוחים ומי מומלץ
אנא עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך - תגובה
שולה זק22/03/2012א ציינת לאיזה קופה אתה שייך - וכאן מתחילה התשובה לשאלתך.
בנוסף חשוב לדעת איזה סוג ביטוח רפואי יש לך ואת אזור מגורייך. על פי נתונים אלה נוכל לעזור לך להגיע למקום קרוב לביתך ואו למקום עם תור קצר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה אישה ענקית בנשמהאלמונית21/03/2012
קיבלתי טלפון מחברה שהיתה בטרום ניתוח בסורוקה ואמרה שמי שקובע בכל התהליך הוא המרדים אם הוא חותם אז מקבלים אישור והיא עוד הוסיפה שבלי כל מסמך שמעיד הוא קבע לה שיש לה דום נשמתי ולא אישר לה את הניתוח עד שהיא תלך למעבדת שינה ותביא תוצאות ואז יקבעו אם לעשות לה ניתוח האחת שהיא הפחידה אותי זה נכון שמרדים רואה תוצאות של בדיקות ודברים שרופא משפחה לא יכול לראות?. איזה סיבות יש למרדים לא לאשר את הניתוח איזה קרטריונים יש למרדים לא לאשר?. מסתבר שמי שקובע זה המרדים מה שלא ידעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה אישה ענקית בנשמה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/03/2012זה לא כך.
כל חולה אשר מועמד לניתוח גדול כמו ניתוחים בריאטרים, נבדק ע"י מרדים בכיר לפני הניתוח. מטרת הבדיקה היא להכיר את המנותח לפני הניתוח, לדעת את המחלות אשר סובל מהם ולערוך סדרה של בדיקות עזר אם יש צורך. המרדים יכול להמליץ לא לעשות את הניתוח במידה והסיכון הניתוחי הוא גבוה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולהאלמונית21/03/2012
שולה היקרה אני לא מכירה אותך אבל אני ממש אוהבת את האישיות שלך כמה שאת עוגן תודה על הסבלנות שלך וההקשבה אני אלך להתיעץ עם אובנט בקשר לשיחה שלנו ואשתף אותך בהתיעצות את צודקת שהפזיזות היא מהשטן אני בלחץ מפני שאין לי בי אם אי מעל 40 יש לי 39 איך את תוכלי אישית שאקבל התחייבות?. אין לך מושג כמה אני במתח ומחכה לעשותץ את כל הבדיקות ולקבל אותם בזמן לתאריך הניתוח ומתפללת שלא ידחו ולא יקרה משהו שיעכב תודה לאלוהים שמצאתי אדם כמוך שאת סופגת את כל השאלות והנודניקיות שלי מחר אני אלך להתיעצות רק הפחד שלי שאין לי 40 וזה עיניין של כמה קילו לעלות ל40 פלוס בי אם אי שאלוהים יברך אותך על מה שאת עושה לאנשים שיש להם מצוקות ולבטים שיחזור לך רק בטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה צאי מהלחץ- תגובה
שולה זק21/03/2012אני מבטיחה לך שיהיה בסדר. אל תדאגי ל BMI. דברי איתי ותראי שתהיה לגמרה רגועה אחרי השיחה איתי.
חשוב ביותר ללכת להתיעץ עם אבנת ולא למהר לטבעת.
צלצלי אלי בכל עת ואתן לך כמה טיפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו ליאדווה21/03/2012
בוקר טוב לך תודה על מענה אתמול בערב הייתי אצל המנתח הוא עשה שחור משחור ואמר שאני יכולה לעלות את המשקל שירדתי בקלות שיהיו בעיות אם ירצה ילדים אני מאוד צעירה בת 22 .כמו כן .לא מוצאת קבוצה תמיכה באזור שלי אני לא ניידתבבקשה תעזרי אני מאוד מפחדת תודה על הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבה נבהיר דברים - תגובה
שולה זק21/03/2012מאחר ונעדרתי מהפורום, איני יודעת בדיוק את מה שסיפרת כאן.
בואי נעשה סדר "בבלגן".
1. אצל איזה מנתח היית?
2. האם היית אצל מנתח בריאטרי בתחום ניתוחי קיצור קיבה?
3. האם את בקריטריונים? מה הגובה שלך ומה המשקל?
4. ממליצה להכנס לשאלות הנפוצות ולקרוא שם את כל החומר - ותראי שהכל נוטה ללבן והשחור הוא לא בתחום שלנו חחחחח
5. לגבי הריון, פוריות, לידה - נהפוך הוא - הניתוח עוזר לנשים שיש להן בעיות פוריות להכנס להריון וללדת.
6. לאיזה קופה את שייכת ואיזה סוג ביטוח יש לך
את מוזמנת להתקר אלי בכל עת ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו שולה פה,עכשיו הגיע הזמן להתלהבאולגה21/03/2012
חחחחח שולה, אני מקווה שאת עוד זוכרת אותי! כי את מדברת עם מיליוני מנותחים/טרום מנותחים...
אחרי הניתוח ואחרי הסיבוך שהיה לי, ברוך השם הכל תקין!!
אוכל עדיין נכנס בקטנה ואני אשכרה עד היום עדיין לומדת לאכול ומה נכנס ומה לא.. כל יום מחדש...!
וכמובן.. הפרט הכי חשוב הוא שהורדתי כבר 33 קילו ב...... 5 חודשים!!
לא יודעת למה, אבל תמיד שאני רושמת לך כמה הורדתי אני הכי מתרגשת חחח :)
לא להאמין...כמה אני זוכרת שבכיתי בסיבוך שזה בכלל לא שווה ולמה אני עשיתי את זה..
פשוט לא יאמן!!! אחחח אני לא אשכח איך דיברת איתי בבית חולים ואמרת שהכל יהיה בסדר...
בקיצור עוד 14 קילו ליעד שלי <שהצבתי לעצמי>... ושוב, לא להאמין :):)
ובנוסף,קראתי למה נעדרת ואני מקווה שהכל יהיה בסדר ותחזרי מחוייכת כמו תמיד, כי האור שלך והעזרה שלך היתה חסרה :)
אוהבת מלאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להאמין איך הזמן רץץץץץץץ - תגובה
שולה זק21/03/2012כאילו אתמול דאגנו לדלף...לסיבוך....לצינור וכו'...... והנה חלף לו הזמן והחיוכים שלך נשפכים בכל אות ומילה. איזה כייף. אנשים כמוך הם האורים והתומים כאן - החיזוק והעידוד לאלה שבדרך, שמפחדים, מתלבטים, ונמצאים בפרשת דרכים.
כל אחד ואחת כאן בפורום חשוב ויקר. כל אחד ואחת ממלא נקודה אחרת בפאזל המסובך הזה של אכילה, מחלה, הרזיה, שינויים בחיים. בלעדי האינדיבידואלים שבונים את הפורום - הפורום לא היה ממצה את מטרת קיומו.
אשרי כולנו שיש אנשים כל כך נפלאים ויקרים בקבוצה כל כך ייחודית - משפחתית - שעוזרים מכל הלב והנשמה אחד לשני.
מקווה שנרבה ונתרבה ונמשיך לעזור ולעודד.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שולה אני מאוהבת בך רצח..
אולגה22/03/2012איזה אישה איזה!!!
הניתוח הזה זה- הצלחת חיים!!!!!!!
נ-ק-ו-ד-ה!!!
שולה את מדהימה:)
שתיהיה לנו רק הצלחה בהמשך ובחיים בפרט!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ביותר!!!!לילך21/03/2012
אני חודש אחרי הניתוח. למה אסור לאכול ולשתות ביחד? האם זה מרחיב את הקיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אסור לאכול ולשתות יחד- תגובה
שולה זק21/03/2012שלום ליל,
יש כמה סיבות,
אחד זה גורם לבחילות
שנית , מאחר ונפח קיבולת הקיבה קטן רצוי להפריד בין נוזלים למוצקים. על מנת לאכול ארוחה משביעה וכן להרבות בשתיה במהלך היום.
אני מקווה שהילה או הרופאים יענו לך במהלך היום תשובה מפורטת יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה ביותר!!!! - תגובה
הילה כהן22/03/2012הי לילך , לשתיה ואכילה יחד יכולות להיות שתי השפעות :
א. במצב בו אוכלים ושותים יחד לסירוגין מדללים את האוכל וכך הוא עובר מהר יותר וניתן לאכול כמויות גדולות יותר מאשר אם אוכלים מזון מוצק בלבד.
אצל מנותחים עם קיבולת קטנה במיוחד שתיה עם האוכל באה על חשבון האוכל
ב. כאשר אוכלים הקיבה מלאה במזון שמשך הפינוי שלו מהקיבה הוא כ30 דקות , אם שותים מיד אחרי ארוחה הנוזלים עומדים מעל המזון ומציפים את הושט ובכך גורמים להקאה - והקאות כמובן הן תופעת לוואי לא רצויה שבחלק מהניתוחים מוכחת כמרחיבה את הקיבה הקטנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עולה במשקלאדווה21/03/2012
לכל החברים לפני שנה וחצי עברתי ניתוח שרוול ירדתי 32 קילו לפני הניתוח שקלתי 106קילו הדאגה שלי היום שאני עליתי 6קילו ואני מאוד דואגת שאחזור למשקל הראשון מבקשת עזרה דחופה ביותר המנתח אומר שאם לא יקח את עצמי ביידים אני יחזור למשקלי הראשון.מבקשת בכל לשון עזרה איפה יש קבוצה תמיכה במרכז .ראשון לציון .בת ים חולון תל אביב .מה לעשות כדי להמשיך לרדת במשקל זקוקה בדחיפות לעזרה לא רוצה לחזור איפה הייתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת הריבאונד - תגובה
שולה זק21/03/2012בוקר טוב אדווה,
התופעה של עליה (קלה במשקל ) מוכרת. אם תעייני בשאלות הנפוצות תמצאי התייחסות מפורטת בנושא של דר' גוייטן, מקס ברנר, הילה.
ראשית, עליך לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט על פיו עליך להתנהל ולהפנים שינוי אורח חיים והרגלי אכילה.
ידוע לי שבאסותא יש קבוצות תמיכה, במאיר בכפר סבא, בתל השומר.
את יכוה להירשם גם לאחת הקבוצות של דיאטה קלאב או חלי ממן.
האם את משלבת פעילות גופנית? דבר מאוד חשוב לעיצוב הגוף.
מקווה שעזרתי במעט.
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב לכל החבריםשולה זק20/03/2012
חזרתי!!!!
אני מתנצלת על העדרותי הארוכה בפוררום, ללא הודעה מוקדמת וללא הסברים.
בגלל בעיות אישיות , בכמה תחומים -נבצר ממני להתרכז בנושאים אחרים ולתת תשומת לב ומענה בתחומים שונים (לא רק בפורום) - לקחתי פסק זמן (התנתקות מהסביבה) להתחזק, להתיישר ולחזור מחוייכת.
תודה מעומק ליבי לכל הדואגים, למי שהתקשר ולמי שכתב מיילים.
אז הנה אני כאן.
תודה לכל מי שנרתם ועזר במתן תשובות/עצות/תמיכה .
אשתדל לעלעל בכל דפי הפורום ולתת מענה לשאלות שנשארו פתוחות.המשך ערב נעים
שלכם מכל הלב
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב לכל החברים - תגובה
שולה זק20/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב לכל החברים - תגובה
שולה זק20/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב לכל החברים - תגובה
שולה זק20/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ויום נפלא לכולם
שולה זק21/03/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ברוכה השבה
תמר נהריה21/03/2012ממש דאגתי לך, התקשרתי כמה פעמים ולא היתה תשובה , לא רציתי לנג'ס. אבל כיף שחזרת , מקווה שהכול בסדר. נשיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר נפלא- תגובה
שולה זק21/03/2012כן ראיתי שצלצלת ודאגת.
נדבר במהלך היום
חיבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולהלה!!! התגעגעתי אלייך רצח!!!
אולגה21/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אליך- תגובה
שולה זק21/03/2012ניסיתי לכתוב לך הודעה פרטית בקהילות ולא הצלחתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם הבאה,שלא נדע כן, אני בפייסבוק
אולגה22/03/2012שלך!!
אני זאת, olga malhove///
תזכרי מעכשיו חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעשות קיצור קיבהמירון19/03/2012
שלום לכולם , אני סובל מעודף משקל ושוקל לעבור קיצור קיבה מה המשקל העודף ממנו ניתן לעשות ניתוח זה ? אני יודע שיש משקל מסויים שממנו ומעלה הניתוח הוא אפשרי..
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב bmi
אולגה19/03/2012כנס לגוגל ותחפש חשבון bmi
תרשום גובה+משקל, אם התוצאה היא מעל 40- אתה זכאי
או מעל 35 עם בעיות רפואיות נלוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק20/03/2012ניתוחי קיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והם לללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות הנחה את הקופות לנהוג בהתאם.
הקריטריונים הם לפי BM?I - מסת גוף.(גובה ומשקל)
BMI35-40 - עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה.
BMI40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות רקע.
עליך לבדוק אם אתה עומד בקריטריונים. היה וכן עליך לקבוע תור למנתח בריאטרי ולהתיעץ איתו. מקווה שעזרתי במעט.
אשמח לעזור בכל עת. ניתן ליצור גם קשר טלפוני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרום ניתוחאלמונית19/03/2012
מה זה טרום ניתוח ומה עושים בו? האם הרופא המטפל נוכח בטרום ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרום ניתוח - תגובה
ד``ר דוד גויטיין19/03/2012טרום ניתוח הינה פגישה עם צוות המקבל המטופל לפני הניתוח (כמה ימים לפני) ומארגן את הקבלה הרפואית, סעודית ובדיקת מרדים. הרופא המנתח בד"כ אינו נמצא במעמד זה. תלוי בבית החולים התהליך יכול להיות קצר או ארוך ומייגע. רצוי לבוא עם סבלנות ועם כל הבדיקות שבוצעו בהכנה לקראת הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאולגהאלמונית19/03/2012
נכון הייתי 42 לפני חודש אבל מאז שקבעו לי תור לניתוח והץחלתי תהליך של בדיקות ירדתי מהתרגשות והגעתי לבי אי אם 39 נקודה 8 וזה מתחת לקרטריונים ולכן אני בחששות שלא יעשו לי ויש לי טרום ניתוח שבוע הבא ושאלתי היא האם שוקלים שם ואם כן מה עלי לעשות כדי שיאשרו לי לעשות ניתוח לפי הקרטריונים ואני בחששות כגדולים כי הפקידה אמרה שהם עושים בעיות על קילו אחד אם זה לא 40 ומעלה לא עושים ולכן אני שואלת ובלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMI יורד
נילי19/03/2012גם אני הגעתי לניתוח עם ה- BMI פחות 40, זה בסדר, כי כולם עושים דיאטה לפני ניתוח. אז אף אחד לא מתייחס לזה, אלא רק למשקל שמופיע בהפניה הראשונה. אז אל תדאגי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רלוונטי
אולגה19/03/2012אם כבר יש לך מועד לניתוח אז מסתכלים על bmi ההתחלתי... גם ככה לפני הניתוח את צריכה להיות בדיאטת דלת פחמימות שגם בה את אמורה להוריד כמה קילוגרמים טובים.. לכן כל ירידה לפני הניתוח עצמו, היא ירידה..
המלצתי-אם,ושוב אני מדגישה, כבר נקבע לך תאריך לניתוח, אז תמשיכי לרדת במשקל כי זה רק יתרום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלמונית - תגובה
שולה זק20/03/2012אם איני טועה שוחחת איתי אתמול בטלפון. אין לך מה לחשוש שירדת במשקל. המשקל הקובע וה- BMI הקובע - זה מה שהיה בתחילת התהליך.
לכי רגוע לפגישה עם המרדים והכל יהיה בסדר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמר כמה קילו עלי לעלות אם המשקל שליאלמונית18/03/2012
אני בכללית ולא ביקשו ממני שתן ולא ביקשו ממני דיאטנית ולא ביקשו אישור פסיכיאטרי אז מה זה כל קופת חולים נוהגת אחרת או שאני חייבת את זה ויגידו לי ברגע האחרון ,,,,,,,,,,,,,,ולגבי טרום ניתוח האם שוקלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשמת bmi 42, מה קשור לעלות במשקל
אולגה18/03/2012את בקריטריונים וזהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלילה לעלות במשקל- תגובה
שולה זק20/03/2012לא לשכוח שמה שעולה צריך להוריד. גם עם ניתוח לא קל להוריד...
צריך לחשוב איך לרדת ולא איך לעלות.
שוב אזעקת ארגעה...לא יהיו לך בעיות בטרום ניתוח.
רק אל תשכחי לבדוק לגבי סוג הניתוח כמו שדיברנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה עם שולה???תמר נהריה18/03/2012
מישהו בקשר איתה? כבר כמעט חודש היא לא בפורום , לא עונה לטלפונים , מקווה שהכול בסדר איתה. אם מישהו יודע משהו שיעדכן, אני ממש דואגת לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר
אולגה18/03/2012אין לך איך להשיג את צנובר או את מקס ברנר? הם בדרך כלל בקשר איתה..
באמת מוזר איך שהיא נעלמה :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי בתאילנד- תגובה
שולה זק20/03/2012ולצערי לא דיברתי עם צנובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך מהר נפטרים ממני - תגובה
שולה זק20/03/2012היי תמר יקירתי
הנני
ומתנצלת שלא עניתי ולא חזרתי לצלצולייך.
מה שלום החתיך? איך הוא מתקדם.
תודה על התמיכה שנתת כאן בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שבועות אחריעודדה18/03/2012
חברים יקרים:-
אני כבר 25 יום אחרי ניתוח שרוול ירדתי עד כה 14 ק"ג.
מה אתם אומרים על הירידה אני בקצב הנכון ,איזה המלצות יש לכם לגבי אוכל .
קציצות אני לא אוהבת מה אתם מציעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד!!
אולגה19/03/2012כנסי לשאלות נפוצות ואת תמצאי שם הרבה תשובות לגבי תזונה לאחר הניתוח..
ושיהיה המון המון בהצלחה!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט מאוזן - תגובה
שולה זק20/03/2012כל הכבוד עודדה, הישג יפה.
לא ציינת בת כמה את וכמה את צריכה לרדת במשקל.
לא היינו רוצים שתהיי רזה אבל מכופפת, רועדת ולא מאוזנת מבחינת ויטמינים ומינרלים.
את צריכה לגשת לדיאטנית, לקבל ממנה תפריט מאוזן. את יכולה לשתף אותה במה שאת אוהבת ומה פחות ולפי זה לבנות תפריט שעל פיו תתנהלי ותשני הרגלי אכילה ואורח חיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולאלון17/03/2012
שלום רב
רציתי בבקשה לדעת מי מבצע את ניתוח השרוול כלומר איזה התמחות בתחום ברפואה?
תודה
אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול
הצפונית17/03/2012את הניתוח מבצע כירורג המתמחה בניתוחים בריאטריים. יש לוודא איזה סוג מהניתוחים הוא מבצע (טבעת, שרוול, מעקף).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)