מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ד"ר אחמד מחג'נהמיכל19/04/2012
ד"ר מחג'נה שלום רב,
התיק מוכן סגור, התחייבות ליום הניתוח , הכל סגור אף תאריך... לצערי לא בביה"ח רמב"ם... האם מאוחר?.. האם ההתחייבות תופסת גם לגביי בית חולים רמב"ם? כ"כ פוחדת זהו זמן האמת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שדר' מחג'נה יענה- תגובה
שולה זק19/04/2012אני לא בדיוק מבינה א פנייתך.
את מוכנה להסביר למה את מתכוונת.
לאן יש לך התחייבות.
מתי הניתוח?
איזה תיק סגור?
חברת איזה קופה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה אחמד.. שולה זק...
מיכל19/04/2012חברת קופה במכבי,-מושלם, התחייבות לביצוע ניתוח שרוול בבית חולים ציבורי-מאושר, ניתוח בעוד חודש, תוכן המכתב לקוי... דיי מפוחדת... חוששת... אך שלמה אם עצמי כיוון שזה הפיתרון לחיים טובים ובריאים וכו....
תודה שעזרתם לי לנסח סורי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ד"ר מחג'נה אחמד ושולה זק
מיכל19/04/2012איך אוכל לבצע את הניתוח ברמב"ם בכל זאת לאחר שהתיק מוכן לניתוח בבית חולים אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנושא לא פשוט - תגובה
שולה זק19/04/2012באיזה קופה את חברה? ואיזה סוג ביטוח יש לך? ואיפה את גרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות כ אם עם
מיכל19/04/2012תיקון טעות אם-עם**
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה אחמד.. שולה זק... - תגובה
שולה זק19/04/2012את צריכה לברר עם הכופה , מכבי, אם את יכולה לעבור את הניתוח ברמבם בקום בבית חולים אליו קיבלת התחייבות. באיזה בית חולים מדובר?
כמו כן מומלץ לברר את זמינות התורים ברמבם וכמה זמן עליך להמתין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה תל השומר
מיכל19/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה תל השומר - תגובה
שולה זק19/04/2012אם הבנתי נכון, יש לך כבר תאריך לניתוח. תוודאי מתי תוכלי לקבל תור ברמבם, אם בכלל הקופה תאשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זק
מיכל19/04/2012אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב לי לדעתsarita16/04/2012
היום עברתי וועדה של מכבי ומחכה רק לתוצאת איסוף שתן שלוקחת משום מה נצח- 3 שבועות
אני עתידה לעבור בע"ה ניתוח באסותא ע"י קידר ב 30.4
ישנה התלבטות בין שרוול למעקף קיבה מאחר ויש לי רפלוקס
1. עד כמה זה קריטי לדעתכם, האם משורולים חווים הרבה הקאות?
2. במעקף קיבה ידוע על בעיית ספיגה- האם ישנה בעייה ליטול גלולות למניעת הריון?
3. איזה סוגי ויטמינים כדאי לרכוש כבר עכשיו (בכל זאת נשאר כולה שבועיים)האם כדאי ויטמין בנוזל או למציצה כמו של הילדים?
4. איזה מוצרי מזון או יותר נכון נוזלים שמותר לאכול/לשתות כדאי להכין שיהיה בבית לימים שלאחר הניתוח
מה כבר בודקים באיסוף ומה מעידה רמת הקורטיזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי לדעת - תגובה
שולה זק16/04/2012שלום שריתה
שיהיה בשעה טובה.
השאלות שאת מעלה כאן, מן הראוי היה שתשאלי את הרופא. אני מקווה שהרופאים כאן או הילה יענו לך בקרוב.
אני ממליצה שתעייני במדור שאלות נפוצות - שם תקבלי תשובות על מרבית שאלותיך, כולל על איסום השתן לבדיקרת הקורטיזול (לא קורטיזון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם נפגשתי עם קידר
sarita16/04/2012יש לי איתו פגישה שבוע הבא בה אנחנו נחליט איזה ניתוח
פשוט , אין כמו למודי הנסיון בפורומים השונים שעם כל הכבוד לרופא
לעיתים דווקא להם יש השגות שיעוררו נקודות שאולי לא חשבתי עליהם
בחול זאת מדובר בניתוח בלתי הפיך ואני רוצה להחליט בידיעה שחקרתי לעומק...
כמו שאני אוהבת
לדעתי ידע הוא כוח, ככה גם קל לי להתמודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 46 קילויושי16/04/2012
אין מאושרת ממני! 46 קילו פחות ועברה בדיוק שנה... הגעתי למשקל שרציתי! ועכשיו אני שוקלת 69 קילו- וזה כיף... טפו טפו טפו........
אז אני מאושרת מאוד, עושה ספורט ונהנת מכל שניה, קלילה ומחוייכת, מתלבשת הכי יפה שיש ומקבלת מלאאאאאאא מחמאות....
אבל אני מתה מפחד! מפחדת מהתיאבון שגדל ולא רוצה בשום אופן לעלות - אפילו לא קילו! כל קילו משמעותי- לא רוצה לעלות...
אז כן- אני יודעת מה תגידו... קבוצת תמיכה. אבל אני ממש לא מתחברת לקבוצות תמיכה... אני קוראת פה מלא בפורום (ולא כתבתי כלום כבר מלא זמן), אבל רואה שתמיד ההמלצות הן קבוצת תמיכה.. וכאמור- זה ממש לא בשבילי... אז מה עושים? איך שומרים על הקיים? המלצות?
המתוקים, הנישנושים, המלחמה היומיומית, מה? אלו הם חיינו?
עדיין אני חושבת כמו השמנה שהייתי ולכן אני לא ממש מצטלמת... אבל בכל זאת מצאתי משהו .......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יושי
יעל הצפונית16/04/2012איזו ירידה מדהימה! את נראית ממש נפלא, וצעירה בהמון שנים מאיך שנראית לפני הניתוח. אני חושבת שכדי לשמור על ההישג צריך כן להיות במסגרת מסויימת(קבוצת תמיכה, דיאטנית, פסיכולוג וכו').
אני שנה ושלושה חודשים מהניתוח, ומרגישה טוב טוב את המאבק היומיומי.
התאבון חוזר, הכמויות גדלות, וכן, אילו הם חיינו. לצערנו הגורל שלנו הוא לשמור כל החיים.
אני מציעה לך להכנס לאיזושהי מסגרת שתתאים לך כדי לשמור על ההישג המדהים.
כי לצערי ניתחו לנו את הקיבה ולא את הראש, ואנו עדיין חושבים כמו שמנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יושי17/04/2012תודה רבה על המחמאה - אין ספק שאני מרגישה מעולה. ועדיין-
יש ימים שפשוט בא לי לאכול את כל המקרר!!
מה? אין איזה ניתוח לראש? כבר עשו הכל ברפואה שלנו... מצמצמים קיבה, מוציאים עור עודף, ומשהו לשנות חשיבה עוד לא המציאו? נו באמת......
:)
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאילה לשולהטניה16/04/2012
שלום שולה. שאילה קצת מורכבת. אני בקו"ח מכבי ואין לי ביטוח משלים. יש לי הפניה לאסותא מכירורגית שלי , ובהפניה יש בקשה לעזור לי לעבור בדיקה פסיכיאטרית כי אינדקס שלי 38. שאילה - האם זה יכול להיות בכלל אקטואלי ? ואם לא אז איך את התהליך הזה אני עושה בבית חולים ציבורי? מאסותה עדיין לא חזרו אליי - האם כדי לי בכלל להמתין לתשובה או שזה לא יעזור לי כי אני באסותה אצטרך לשלם? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק16/04/2012אין לי מושדג לגבי ביטוחים. ידוע לי שבאסותא יש השתתפות עצמית ובבית חולים ציבורי זה בחינם.
האם את סובלת ממחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה? כי עם BMI 38 יאשרו לך ניתוח רק אם את סובלת ממלחה נילוות שציינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה ומבולבלתחלי16/04/2012
שלום לכולם, אני חודש לפני ניתוח "מעקף טריסריון" ואני בחרדה אני מרגישה שזה יותר מדי
מסובך בשבילי, קראתי מאמרים בנושא ואמנם אין עליה במשקל כמו בשרוול כי האוכל לא נספג בגוף אבל כמו כן גם הויטמינים והמינרלים וצריך כל החיים להיות במעקב ולקחת תוספי מזון ואם לא ,ניתן להגיע לחוסרים שיגרמו לאנמיה חזקה, אוסטופורוזיס וכד'. זה מפחיד אותי ולכן ביקשתי בפורום של המנתח שלי לשנות לניתוח שרוול. עכשיו כשקראתי בפורום הזה על מקרים של כישלון בשרוול, אני כבר מבולבלת ולא יודעת מה לעשות?! הסיבה שנקבע לי מעקף טריסריון הוא בגלל שד"ר מטר המנתח שלי טען בפני ששרוול לא יעזור לי בגלל ההתמכרות שלי למתוק. עדיין לא קיבלתי תשובה ממנו לגבי שינוי הניתוח. אני פשוט פוחדת מההשלכות לתווך הארוך מבחינה חסרים תזונתיים, האם יש מישהו שעבר ניתוח מעקף תריסריון ויכול להגיד לי איך הוא מרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ומבולבלת - תגובה
שולה זק16/04/2012שלום חלי,
אני כמעט בטוחה שמדובר בניתוח מעקף קיבה ולא מעקף תריסריון. רצוי לוודא הנושא עם המנתח.
אם את מכורה למתוק ואכלנית מתוק כפייתית, צודק המנתח שלך - ניתוח שרוול לא יהיה אפקטיבי לאורך זמן.
מה שקשור להחלטות רפואיות והתאמת הניתוח זה את מול המנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדרך לניתוח שרוול...מפחדתתתקרן15/04/2012
שלום לכולם!!! היי שולה, סוף סוף יש תאריך לניתוח ואני לא יודעת למה תפסתי פחד כזה ענק פתאום, שמעתי מאנשים שההחלמה לא קלה התופעות שעוברים אחריי ... חלום חיי כבר להוריד במשקל ולהיות אחרי פתאום אני מהססת מפחדת אשמח לשמוע קצת...ממי שאחרי ובכלל... אני מעשנת מותר לעשן אחרי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה טבעית - תגובה
שולה זק16/04/2012בשעה טובה על התאריך לניתוח.
הדרך להגשמת חלומך מתקצרת.
לפחד/לחשוש/להסס זה טבעי ואנושי. הייתי מופתעת לו נשארת אדישה.
ההחלמה מאוד אישית מאדם לאדם. אני יכולה לתת לך דוגמא של חברה שלי. שנותחה ביום ראשון. יום רביעי שוחררה מבית חולים ויום ראשון לאחר מכן הלכה לעבוד. היא עצמאית - ספרית ופשוט הרגישה נפלא.
כנסי לשאלות נפוצות ותקראי בעיון...תראי כמה זה ירגיע אותך ויחזק אותך.
את מוזמנת בכל עת להתקשר אלי.
ום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
אפרת עוזיאל16/04/2012זה שאת חוששת ומפחדת זה טבעי לגמרי
זה לא יעזור אם אני יגיד לך שאין לך ממה לפחד כי הפחד קיים.
אני עברתי את הניתוח לפני שנה וחמישה חודשים לא היו לי כאבים מהניתוח אפילו לא לרגע במשך יומיים היו לי בחילות וזה הכל.
התוצאה שווה את הדרך זאת המתנה הטובה ביותר לעצמך
ורק כדי שתביני מה התוצאה הינה תמונה שלי של לפני ואחרי
ירידה של 55 קג
שיהייה המון המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי
אפרת עוזיאל16/04/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת...
קרן16/04/2012קודם כל תודה שולה, על התמיכה... ואפרת את נראיית מעולה!!! איזה כיף זההה חיים אחרים נכון???? אצל מי נותחת??? וואי איזה חלום זה בשבילי..אני חולמת לקום ככה יום אחרי הניתוח ולדעת שהכל עבר ומאחוריי... ולהתחיל את ההתמודדות האמיתית חלוםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתמודדים אחרי???
קרן16/04/2012אני אמא לשלושה ילדים ותינוקת בת חצי שנה.. הבנתי שאסור להתאמץ ולהרים כבד אז איך אטפל בקטנה להרים אותה? אני כל כך מפחדת מההחלמה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
אפרת עוזיאל18/04/2012אני נותחתי אצל פרופ רובין בתל השומר
כשהלכתי לניתוח הבת שלי היתה בת 3 והבן בן שנה וחצי
וזה נכון שבשבועיים הראשונים אומרים לך להשתדל לא להרים
היתה לי עזרה ענקית מאמא שלי ומבעלי.
וכן זה נכון זה פשוט חיים אחרים לגמרי אני נהנתי גם מכל רגע ורגע מהתהליך עצמו
תודה על המחמאות ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי..
ליאת18/04/2012אני כל כך מבינה אותך שאת אפילו לא מסוגלת לדמיין.. נותחתי שרוול בבי"ח כפר סבא לפני חודש וחצי. אני חייבת לציין שלפני הניתוח כשמאוד חששתי כולם אמרו לי: זה כלום, זה שווה את זה" וכו'. אני מסכימה עם החלק השני של המשפט. זה אכן שווה את זה! אבל זה לא "כלום". זה ניתוח לכל דבר ועניין. אמנם זה ניתוח עם מעט סיכונים אבל זה עדיין ניתוח. יש כאבים (שאופטלגין מרגיע אותם..), יש תחושת אי נוחות בשבוע הראשון ועוד אי אלו תופעות שמשתנות מאדם לאדם. גם לי יש ילד בן שנה ואחד הדברים שהטרידו אותי זה מתי אוכל להרים אותו. הרופא בבי"ח מאיר בכ"ס אמר לי שאני יכולה להרים אותו ברגע שאני חוזרת מבי"ח הביתה. כמובן לא להחזיק אותו הרבה זמן אבל אפשר להרים מהרצפה ללול ולמיטה ולעגלה וכו'..
גם אני מעשנת ולא ידעתי שלא מומלץ אחרי הניתוח וכשבוע אחרי התחלתי לעשן שוב.
שבוע ויומיים אחרי הניתוח חזרתי לעבודה (משרדית) וכבר לקחתי את שני הילדים לגנים לבד.
בשורה התחתונה, זה ניתוח על כל המשתמע מכך אבל שווה את כל ה"סבל" הלא גדול שמתלווה אליו.
דרך אגב, אני 15 קילו פחות היום. תענוג.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
אפרת עוזיאל18/04/2012אף אחד לא אמר שזה לא ניתוח לכל דבר
לי אישית לא היו כאבים בכלל רק בחילות נוראיות
אבל ברור שכל אחד מגיב אחרת.
אני מצדיקה אותך בהחלט שזה היה שווה הכל התוצאות מדהימות
וגם אני חזרתי לעשן שבוע אחרי (לצערי)
שיהייה המון המון הצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5 חודשים אחרי, אושר גדול ובריאות
dindin18/04/2012אני בת 36 ונותחתי בנובמבר האחרון ע"י ד"ר מחאג'נה המקסים, שקלתי 114 ק"ג וסבלתי מלחץ דם גבוה(מטופל ע"י כדורים) ומסכרת (270 בצום), שוקלת היום 75 ק"ג והאושר הגדול ביותר הוא בדיקות דם תקינות לחלוטין בלי שום כדורים(חוץ מהויטמינים) נכון זה כיף לקנות בגדים אבל זה לא העיקר, העיקר זה הבריאות ותודה לד"ר מחאג'נה על המתנה שקיבלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות אתן מקסימות!!!
קרן19/04/2012תודה על העידוד!!!!! אם כל העידוד אני עדיין מפחדת חחחח.. מאמינה שזה יעבור לי, יש לי כבד שומני למישהי היה??? אני אמורה להתחיל את דיאטת נטולת הפחמימות ...
מקווה שהכל יעבור בשלום ומאמינה שיהיה טוב... כיף לראות את הפורום פה כמה אחד מעודד את השני ומחזק בקרוב אני יעלה תמונות שלפני ואחרי חחחח..תודה שוב לכולכןןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה- תגובה
שולה זק19/04/2012כבד שומני זו תופעה נילוות להשמנה החולנית.
הדיאטה דלת הפחממות (דיאטת חלבונים) לפני הניתוח, נועדה להקטין את הכבד השומני ולעזור למנתח להרים ולהזיז את הכבד.
אנחנו כאן איתך. את תעברי את זה כמו גדולה ותצטרפי לרשימת המאושרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
קרן19/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לתודה לד"ר מחג'נה
תמר נהריה19/04/2012אני גם חצי שנה אחרי שרוול שקלתי 111 ק'ג היום אני שוקלת 78 מרגישה נהדר , ומקבלת המון מחמאות . זה עולם חדש לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנותחת טרייהמרסי15/04/2012
שלום רב, אני 5 ימים אחרי ניתוח שרוול ואני מאוד מעוניינת לקבל עצה איזה ויטמינים כדאי ומומלץ לקחת בשלב זה וכמובן תוספי מזון ומינרלים לחיזוק השיער.
תודה רבה,
מרסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנותחת טרייה - תגובה
שולה זק15/04/2012שלום מרסי,
בשעה טובה לך שאת אחרי.
אני מניחה ששתחררת מבית החולים עם הנחיות של דיאטנית לימים הקרובים.
תיכנסי לשאלות הנפוצות ושם תמצאי המלצות של הילה הדיאטנית לויטמינים וכן לתפריט לימים הראשונים.
רצוי לקבוע תור לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט לירידה מאוזנת ובריאה במשקל.
בהצלחה.
בימים הראשונים אחרי הניתוח כדאי לקחת מולטיויטמין נוזלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת כדורים בשבוע הראשון לאחר
מרסי16/04/2012שלום, "שורוולתי" ב-10.4.12, מאור מעניין אותי לדעת מה הסיבה בגללה רצוי לקחת ויטמינים בכדורי מציצה/סירופ וכד' בחודש הראשון לאחר ניתוח שרוול. היום רכשתי את הערכה של bariatric aid 2 של supHerb שהבנתי היא הכי מומלצת ומלאה, ולפי מה שהבנתי בערכה הראשונה המולטיויטמין הוא סירופ ובשניה כדורים. אין לי בעיה לבלוע כדורים - נאלצת לקחת אלטרוקסין ולוסק. ולכן נאמר לי שעדיף לי לקנות את השניה כי הטעם של הסירופ נורא מר, ויש לי אםזה בעיה קשה. נאמר לי שהכדור הוא בגודל אקמול וניתן גם לרסק אותו. השאלה שלי היא האם בליעת הכדור בשלב זה לאחר הניתוח יכול לגרום נזק? כמו כן אני לקוחת באופן קבוע מזה כשנתיים להקל על תופעות הPMS ספק גיל מעבר :) קפסולת תערובת צמחים טבעית הנקראת female Viril המורכבת מג'ינסן סיבירי ועוד כל מיני שורשים הכדור הוא בגודל לא גדול והתכולה שלו זה אבקת צמחים. היום לקחתי אותו בפעם הראשונה לאחר הניתוח, האם זה יכול לגרום נזק? אני גם חוששת למה שיקרה אם אעשה הפסקה גדולה מידי בנטילתו. המון תודה על כל התשובות.
עוד דבר אחד מאוד אשמח לקבל המלצה לדיאטנית המתמחה בתחום באזור נהריה והגליל המערבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעת כדורים בשבוע הראשון לאחר - תגובה
הילה כהן17/04/2012שלום מרסי
ההמלצה לא ליטול כדורים גדולים כמו המולטיויטמין או משככי כאבים הינה לפחות לחודש - חודש וחצי מהניתוח . לוסק ואלטרטקסין נחשבים כדורים קטנים ולכן עוברים בקלות .
בשלב זה את יכולה לקחת מולטיויטמין נוזלי או לבליעה לדוג' : צנטרום ג'וניור , קנגוויטס של סולגאר , צנטרה קיד , אופטימה ג'וניור , ויטמולט הכמות כמובן כפולה מזו של ילד , לפי הרשום על האריזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועיים אחרי
מרסי24/04/2012שלום, היום אני 14 יום לאחר ניתוח אוכלת טחונים. כתוב לי שאפשר קואקר אז הכנתי לי דייסה עם קואקר אינסטנט הדק האם זה בסדר או שזה חייב לגמרי טחון? מצד שני עם זה מרגיש טוב ולא כואב זה אמור להיות בסדר, נכון? ועוד שאלה רק ליתר ביטחון האם יש בעיה לעשות טיפול להסרת שיער בלייזר לאחר הניתוח? או שאין כל קשר בין השניים.
המון תודה וחג עצמאות שמח,
מרסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתאבון- תגובה
שולה זק24/04/2012את יכולה לאכול אם רשמו לך את מרגיש טוב
את יכלוה לעבור טיפול לייזר
אין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לעצה דחוףאפי15/04/2012
לפני שנתיים עברתי ניתוח מעקף קיבה התוצאות היו פנטסטחיות הסוכר נעלם וירדתי במשקל כפי שמצופה
הכל היה בסדר עד ש... הפסקתי לשמור והתחלתי לזלול בעיקר שוקלד(אני ממש מכור )
לפני כ 1/2 שנה התחלתי להשמין ועליתי כמעט 15 ק,ג מהנקודה הנמוכה של אחרי הניתוח
זה מתסכל חייב דחוף דיאטה שתעזור לי לרדת במשקל !!!
מה כדאי ואיזה תפריט מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה היית שנתיים?- תגובה
שולה זק15/04/2012שלום אפי
עברת את הניתוח הכי סולידי שיש, המביא לתוצאות הכי טובות לטווחים ארוכים.
לא היית במעקב של דיאטנית? רופא מנתח?
מה קרה לפני חצי שנה שהתחלת לזלול מתוק? לא קרה לך שקיבלת "דאמפינג סינדרום" והרגשת חולשה ורעד?
לא ציינת איפה אתה גר, אבל אני ממליצה לעשות בדיקת כלליות ולגשת מייד לדיאטנית שתתאים לך תפריט מאוזן. כמו כן תשלב פעילות גופנית ואם יש צורך , מומלץ גם להצטרף לקבוצת תמיכה. אם קשה לך לעמוד בפני מתוקים - תכין לך שקית עם הקצבה יומית - זה עוזר.
ממליצה במקביל לקבוע תור לרופא המנתח ולהתיעץ גם איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 16.5 ששוקלת 100 קילואורנה15/04/2012
שלום רב , אני בת 16.5 ושוקלת 100-101 הגובה שלי הוא 1.59 וחצי מגיל 5 התחלתי להשמין וכבר בכיתה ב' הגעתי למשקל של 50 קילו לחטיבה עליתי עם משקל של 80 קילו על גובה של 156 בכיתה ט' כבר הייתי 90 קילו וכיום אני בכיתה יא' עם משקל שיא של מספר תלת סיפרתי כל השנים הללו ( 11 שנה ) ניסיתי להיאבק עם המשקל ללא הצלחה וגם כשניסיתי לרדת והצלחתי עליתי הכול במהרה עם ריבית מגיל קטן אני נאבקת במשקל ולא מצליחה לתרגל הרגלי אכילה נכונים ולאכול בכמויות קטנות , מהסיבה הפשוטה - אני לא מצליחה כבר לשבוע. הגוף שלי רגיל כבר 11 שנה לכמויות גדולות בכדי להגיע למצב של שובע מידי פעם יש לי לחץ דם גבוה , לא באופן קבוע .. זה עולה ויורד אצלי ויש אצלי במשפחה תורשה של מחלת הסכרת גם מצד האבא וגם מצד האמא , וסבא שלי נפטר ממחלת לב שזה גם תורשתי אצלנו אני לא חושבת שאי פעם אני יצליח להרזות בכוחות עצמי ללא התערבות כירורגית , כי אני לא מצליחה לשבוע כמעט אף פעם וניסיתי מיליון ואחת דיאטות מגיל קטן ללא הצלחה , הלכתי לדיאטנים , קראתי מאמרים , דיברתי עם מלא מורים לספורט , ניסיתי מלא סוגי דיאטות , כל דיאטה אפשרית וכל שיטה אפשרית שאני מכירה שום דבר לא עוזר לי ... זה מן גלגל שחוזר על עצמו ואני לא מצליחה לעצור , האם אני מתאימה לניתוח הצרת קיבה בשיטת הטבעת ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לילדים- תגובה
שולה זק15/04/2012שלום אורנה,
לפי הנתונים שרשמת את מאוד גבולית בקריטריונים (של מבוגרים). שבוע שעבר היתה כתבה בטלויזיה על השמנה בילדים.
הקריטריונים לאישור ניתוח לילדים שונים ונוקשים יותר מאלה למבוגרים.
אני ממליצה לגשת עם הורייך לרופא מנתח בתחום ניתוחי קיצור קיבה, שעושה את כל סוגי הניתוחים. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטורחיה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה - ובהתאם לנתונים אלה מחליטים יחד עם המנתח איזה סוג ניתוח הכי מתאים לך. הדרך, בגילך ארוכה - צריך ליווי פסיכולוג, דיאטנית, עובדת סוציאלית.
גשי עם הורייך לרופא המטפל ובקשי הפניה להתחיל את התהליך.
דעי ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד - להיות במעקב דיאטנית, לאכול על פי תפריט שהדיאטנית נותנת, לשלב פעילות גופנית.
אישית הייתי מציעה לך - לקחת ברצינות את נושא שינויי הרגלי אכילה ואורח חיים. לגשת לקבל תפריט מתאים ולעסוק בספורט ואני משוכנעת שהתוצאות אליהן תגיעי ישמחו אותך ותהיי גאה בעצמך ויכולתך לשלוט בחייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת מפגש האביב של הפורום !!!מקס ברנר14/04/2012
בשעה טובה הפסח חלף עבר לו ! לא נאריך בהחלפת חוויות התמודדות עם קשיי החג-יש עוד כמעט שנה עד הפעם הבאה...
האביב חוגג במלוא עוזו,ונראה שהגיעה השעה להתחיל לגלגל את המפגש הבא.רבים מרגישים בצורך (כולל בני המחזור המהולל שלי, שרובם ככולם הפכו, כמוני, לקוראים נסתרים שנזהרים לא להשאיר טביעות אצבעות...).
הדרישות לא מסובכות:מיקום מרכזי יחסית שכל המעוניין-ממטולה ועד ב"ש-יוכל לחיות איתו בשלום,אפשרות הגעה נוחה גם בתחבורה ציבורית,מידה של פרטיות למתכנסים,כיבוד קליל כשר וגם מרצה מרתק מהמועדון של שולה.
צריך לקבוע מועד (מה אתם אומרים על השבוע שלאחר שבועות ?! )לאתר מקום מתאים ולהתחיל להתארגן .
וכמו באיזו בדיחה יהודית ישנה שלא אספר הפעם-הגיתי את הרעיון ואני מפנה את הבמה .
כל הקרדיט יישמר להנהלה.קדימה שמנמנים חביבים שלי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת מפגש האביב של הפורום !!! - תגובה
שולה זק15/04/2012מקסי היקר,
בקרוב מאוד
לפי המפרט שהצעת
פרטים בהמשך
לכל בני המחזורים הנסתרים השמיעו קרול מידי פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירוח בחיפה
זיו17/04/2012שולה, אשמח להציע מקום למפגש בחיפה במיקום מרכזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש אביבי לחברי הפורום
לי19/04/2012אני 3 חודשים אחרי ניתוח, וההרגשה נהדרת, כמעט 22 ק"ג פחות,
אני מאוד אשמח להשתתף במפגש הפורום, תפרסמו מקום. אשמח גם להירתם לצורך הארגון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפה נראה לי אחלה מקום
תמר נהריה29/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש חדש ??פתחתי השרשור לפני חודש
מקס ברנר14/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתוחים להצעות- תגובה
שולה זק16/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש
סיגל24/04/2012אשמח מאוד להשתתף במפגש כאשר יתקיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאים מפגש
תמר נהריה27/04/2012יאלה חברה להתארגן ולהודיע על מקום נוח לכולם, ולמה אחרי שבועות? זה עוד המון זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיע למפגש
שלמה מסאסא17/05/2012שולה ומקס,
תודיעו איפה ומתי. נכון להיום שוקל 67 ק"ג. שנה וחודש לאחר המעקף.
ערב נעים שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מקנאה בך!!!!!!!שירלי14/04/2012
היי אולגה, אני ממש מבינה את ההתרגשות, גם אני לא יכולה לראות את השמונה הזה יותר...אני 83 ונראה שזה לא זז.... כל הכבוד, תמשיכי ככה...אין ספק שעד הקיץ תהיי חתיכה אמיתית!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחח שירלי
אולגה15/04/2012מי כמוני מבינה אותך.. איזה נוראי זה ה8 הזה!!!
לא נורא חכי פתאום את תרגישי איך הופ וה3 האלה יורדים...
פתאום קולטים איך המשקל זז יותר לאט, אבל שמסתכלים אחורה לא יאמן כמה הורדנו כבר...
עכשיו זה יותר קשה כי הציפייה לא נגמרת!! ככל שאנחנו קרובים יותר למשקל יעד ככה אנחנו מצפים לזה יותר יותר
בקיצורררררר שיהיה לנו בהצלחה, ומי יתן וניפגש ב69.9 חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה וד'ר מחג'נה שלום-משרוול למעקףחן12/04/2012
שולה,ד'ר מחג'נה ולכל אנשי הפורום הנפלא שלום!אני נותחתי ניתוח שרוול לפני שנה וחצי. ירדתי 10 ק"ג בחודש הראשון ומאז ועד היום לא ירדתי כלל. ביקרתי אצל המנתח ואצל מומחים נוספים ונקבע כי הניתוח נכשל מסיבות שונות.בפנייתי לד'ר מחגנה הוא אמר כי עליי לעבור תיקון משרוול למעקף קיבה והציג את הסיכונים בכך.אשמח לדעת אם בפורום זה ישנם אנשים שעברו תהליך דומה ולשוחח איתם כי אני חרדה מאוד.
תודה רבה וחג שמח
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר - תגובה
שולה זק13/04/2012שלום חן,
אישית אני לא מכירה מנותחים שעברו משרוול למעקף, ידוע לי שתהל בדרך.
אני חושבת שאת יכולה בהחלט לסמוך על חוות דעתו של דר' מחג'נה.
אל תשכחי ניתוח זה ניתוח עם כל המשתמע מכך.
כולי תקווה שעם מעקף תגיעי לתוצאות הרצויות בדרך הנכונה ותשני הרגלי אכילה ואורח חיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הניתוח שלי בשבוע הבאעדן12/04/2012
בוקר טוב לכולם
נקבע לי ניתוח בשבוע הבא בבית החולים הלל יפה בחדרה
אני מודאגת מאוד . יש לי תינוק בן 9 חודשים
כמה זמן אשהה בבית החולים ? מה יהיה אחרי הניתוח ? מתי אני יכולה לההתחיל בספורט ? כמה אני אוריד בחודש הראשון ? מה העצות שלכם לקבלת התוצאות הכי טובות ?
חג שמח לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה- תגובה
שולה זק12/04/2012ראשית - קחי לך זמן ותיכנסי לשאלות הנפוצות ותקראי כל שאלה ותשובה ותראי עד כמה מידע יש שם וכמה תרגישי "על הסוס" ורגוע.
האישפוז הוא בין 3--4 ימים. רצוי בשבועיים הראשונים לא להרים את התינוק בהנפה אלא לקבלו לידיים בישיבה. להתנהל כמו אחרי כ ניתוח בטן (כיס מרה, תוספתן). החזרה לעבודה ולשגרה היא אישית מאוד בין שבועיים לשלושה
ניתן לחזור לפעילות גופנית בהדרגה. הליכה לא מאומצת עד חודש. לאחר חודש אפשר גם להתחיל בשחיה.
ההמלצה הכי חשובה להצליח זה להיות במעקב של דיאטנית, לקבל ממנה תפריט מאוזן המתאים לך ולהתץהל על פיו, לשלב פעילות גופנית ואם יש צורך אף להירשם לקבוצת תמיכה.אני חושבת שאת בדרך הנכונה וכל הכבוד שלקחת את גורלך בידיים לשינוי הרגלי אכילה ולאורח חיים בריא.
אנחנו כאן תמיד לשרותך
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזור בעקבות ירידה במשקליהודית12/04/2012
בנות יקרות חג שמח.
באוקטובר עברתי מעקף.
ירדתי כ30+ ק"ג
בשבוע הקרוב אפגש עם המנתח לביקורת.
מזה 3 חודשים אני לא מקבלת מחזור [לא, אני לא בהריון]
האם מישהי נוספת חוותה את התופעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מחזור בעקבות ירידה במשקל - תגובה
הילה כהן12/04/2012שלום יהודית
מה ה- BMI שלך כיום? יתכנו שינויים הורמונליים בעקבות שינויים ברקמת השומן חשוב לבדוק שאת אוכלת מספיק ומאוזן ומקבלת תוספים שמתאימים לתפריט שלך ולבדיקות הדם .
אני ממליצה על מעקב צוות רב תחומי , במידת הצורך הם יפנו אותך לגניקולוג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת מחזור בעקבות ירידה במשקל - תגובה
שולה זק12/04/2012כל הכבוד ליריה היפה.
קורה שלחאחר ירידה דרסטית במשקל יש שיבוש הורמונלי. כמו שלעיתים קורה הפוך, המחזור מסתדר.
אני ממליצה לעשות את כל בדיקות הדם ולקבוע תור לרופא נשים ולבדוק אם לא חסר לך ויטמינים מינרלים ומה ממצב ההורמונים.
בבקשה לא להזניח ולא לדחות.
בהצלחה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובות
יהודית16/04/2012הBMI שלי ירד מ48 ל37
מקפידה מאוד על תפריט עשיר בחלבון ירקות ופירות.
נוטלת ויטמינים
מחר יש לי בדיקות דם
מחזיקה אצבעות שהכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא להאמין. הגעתי ל79.9אולגה12/04/2012
סוף סוף ירדתי מה8!!!!!!!!!!
קוללולולול
חח סופ''ש נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפלא- תגובה
שולה זק12/04/2012איזה יופי . הרגשה נהדרת כשרואים קידומת אחרת ולכיוון מטה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה החיננית!!!
אני14/04/2012שלום אולגה נסיכה!!!כל הכבוד!!!באמת לא להאמין 79!!!!!!!! ראיתי כבר את תמונותייך לפני ואחרי וההתקדמות - גדולה ומדהימה!!! בתמונות שאחרי את נראת נהדר - ועכשיו בטח עוד יותר טוב...איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיבוק חזק,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)