מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חג שמחשולה זק06/04/2012
חג אביב שמח לכולם. חג של התחלות חדשות וחג להמשך הדרך הנבחרת.
שיהיה בנו הכח להמשיך להקשיב, לעזור ולתמוך - כפי שאנחנו עושים כבר שנים רבות.
סופ"ש נעים וחג שמח
שלכם
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג חירות שמח אביבי ומהנה לכל באי
חדווה06/04/2012הפורום ללא פיתויים והרבה כוח רצון . "עברנו את פרעה נעבור גם את זה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח שולה
תמר נהריה07/04/2012שיהיה לך חג הכי נפלא שיש פורח ושמח , מתי נפגשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בחופש - תגובה
שולה זק07/04/2012כל השבוע אני בחופש
אפשר לארגן משהו סבפונטאני בלב המפרץ או קאיון
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
תמר נהריה07/04/2012לב המפרץ נשמע לא רע אבל אני ידבר איתך במשך השבוע גם אני בחופש . אולי קריון יותר קל להגיע לא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר - תגובה
שולה זק07/04/2012לי זה היינו הך.חשבתיעליך בגלל הרכבת
אבל מה שתחליטי
אפשר לעניין עוד צפוניים להצטרף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף מתאים לי
תמר נהריה07/04/2012נדבר מחר אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתאם- תגובה
שולה זק07/04/2012שבהוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש ספונטני
יעל הצפונית08/04/2012גם אני צםונית ומאד חסרה לי תמיכה. אם יש מפגש ספונטני באזור הקריון ותודיעו עליו בפורום, אשמח להצטרף אם אוכל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצותחופית05/04/2012
אני שנה וחצי אחרי ניתוח שרוול ורציתי לדעת אם אפשר לאכול מצות
השמח לתשובה תודה חופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצות - תגובה
שולה זק05/04/2012תמצאי תשובות בנושא בשאלות הנפוצות.
את יכולה לאכול מצות, רצוי להרטיב אותן, אך להמעיט באכילתן. הרי ידוע שלמצה יש נטיה לגרום לעצירות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח לכולם
אלמונית07/04/2012מאחלת חג אביב שמח לכולם ולאישה המיוחדת והמקסימה שולה חג אביב פורח ומלבלב,,,,,,,,,,,,יש לי סגירה בתאריך ה22 בנתיים נהנית מהחיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלמונית- תגובה
שולה זק07/04/2012מה שלומך? שמחה שעברת
בשלום את הסדר. יש עוד שבוע לפנייך. כמה ירדת על כה במשקל ואיך את מרגישה?
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
אלמונית11/04/2012מועדים לשימחה אני אוכלת רגיל מחכה לסגירה בתאריך ה22 בנתיים הכל עובר ועוד איך עובר מחכה למעצור ודרך אגב דווקא עם המתוקים הגבלתי את עצמי והגמילה מצליחה אבל אני אוכלת רגיל אין לי משהו שמגביל מקווה שהסגירה תחמסום קצת את התאווה לאוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצות - תגובה
שולה זק06/04/2012את יכולה לאכול מצות במידה. אל תשכחי שזה גורם לעצירות.
בשאלות נפוצות תמצאי תשובות מפורטות של היל.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסללל04/04/2012
שלום,
שאלתי להל"ן
האם בלוטת התריס יכולה לגרום לירידה במשקל ?
תודה רבה,
חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס - תגובה
שולה זק04/04/2012עד הכמה שידוע לי מב כזה אפשרי (יתכן ואני טועה)
כמו שהיא יכולה לגרום לעליה במשקל
השאלה אם סובלים מפעילות יתר של הבלוטה או תת פעילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטת התריס - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/04/2012לבלוטת התריס יש תפקיד בחילוף חומרים בגוף. חולים עם תת פעילות של הבלוטה יכולים להשמין ולהפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוכזבתעודדה03/04/2012
שולה :
למה לא עונים ,אני מאוד לחוצה ,ייתכן שהניתוח לא היה מוצלח??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל יחסי- תגובה
שולה זק04/04/2012שלום עודדה,
ממה את מאוכזבת? ירדת 11 קג' בשישה שבועות. יפה מאוד.
לא ציינת מה היה ה- BMI שלך והמשקל ההתחלתי ומה הגובה שלך?
האם את במעקב של דיאטנית? אוכלת על פי תפריט שניתן לך ? מקפידה לאכול 6 פעמים ביום ומרבה בשתיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג אביב שמחשרה03/04/2012
שלום לכולם, אני חוגגת שנה מהניתוח פחות 35 ק"ג מאושרת ושמחה.
מקווה לרדת עוד 5 ק"ג קצת תקועה בחודשים האחרונים.
רציתי לשאול לגבי פסח..מצות,קמח מצה מותר לאכול או אסור אשמח לתשובה.
חג שמח וכשר לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג אביב שמח - תגובה
הילה כהן03/04/2012תקראי בפורום , שבוע אחורה עניתי על השאלה הזו
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסחדובונית03/04/2012
היי אני חודש מהניתוח שרוול מה מותר לי להוסיף לאכול חוץ מגבינה... ופירה
אני צימחונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסח - תגובה
הילה כהן03/04/2012בעצם חמישה שבועות אחרי הניתוח אפשר להתחיל לגוון את הכלכלה בהדרגה
להוסיף פירות וירקות מקולפים ואחרי כשלושה ימים עם קליפה
במקביל לפירות והירקות אפשר אורז פסטה קוסקוס ולחם לבן קלוי (צנים) אח"כ דגנים מלאים וקטניות בכמות קטנה ולחם מלא קלוי בהתחלה ואח"כ לא קלוי
לגבי פסח : מוקדם מידי להכניס מצות עדיף פריכיות אורז או תירס (כשרות לפסח לאוכלי קיטניות) , כמות קטנה של קמח מצה (קניידלך) וביצים כמקור חלבון
חג שמח ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דובונית03/04/2012תודה... לגבי הפירות והירקות לאכול אותם מגורד או סלט אפשר....
כרוב אפשר ?
זיתים אפשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
הילה כהן04/04/2012אין צורך לגרד פשוט ללעוס טוב
זיתים - 5 שבועות מהניתוח
כרוב ,כרובית , ברוקולי , שעועית , פירות הדר , עלים,עשבי תיבול , סלק ירוק ודומיהם מכילים הרבה סיבים ולא ניתנים לקילוף - לכן מומלץ להוסיפם אחרונים כלומר אחרי כ6 ימים
ו...ללעוס טוב כבר כתבתי?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ש 16 ק"ג יכולים לשנותנטלי03/04/2012
צהריים טובים לכולם,
ביום ראשון ה 8.2 אני חודשיים אחרי הניתוח, מרגישה מצוין, עד כה ירדתי 16 ק"ג והנה התוצאות בינתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHAPO - תגובה
שולה זק03/04/2012נראה כאילו הורדת 32 קג'
כל הכבוד
את נראית נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה וחג שמח
נטלי03/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצד שמאל בזמן האכילהגליה03/04/2012
היום 8 ימים אחרי הוספתי כפית אבוקדו וביצה מקושקשת
תוך כדי האכילה יש לי כאבים בצד שמאל של הקיבה האם זה בסדר?
זה לא יכול להיות מסוכן?
תודה
גליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להקשיב לגוף
ליאת03/04/2012זה לא טוב.. זה אומר שהקיבה שלך עדיין לא מוכנה למאכלים האלה. ביצה מקושקשת מומלץ רק 3 שבועות בערך אחרי ניתוח ובחלק מהמקומות ממליצים גם אחרי 4 שבועות. זה ממש מוקדם. 8 ימים אחרי זה עדיין מעדנים, גבינה לבנה רכה וכאלה. לי אבוקדו (מעוך כמובן) היה טוב אבל כל אחד מגיב אחרת. עדיף להקשיב להמלצות וללכת איתן. הקיבה עדיין פצועה ולוקח לה זמן להחלים. אל תעמיסי עליה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בצד שמאל בזמן האכילה - תגובה
הילה כהן03/04/2012מסכימה עם ליאת עדיין מוקדם לביצה - אפשר להתחיל שבועיים אחרי הניתוח
חשוב לשים לב האם הכאב הוא רק בזמן אכילה . אם הוא ממשיך , מתגבר או מלווה בחום מעל 38 או הפרשה מהפצעים כדאי לפנות לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולה אם בכלל ניתוח שרוולניר02/04/2012
מישהו יודע
כמה עולה אם בכלל ניתוח שרוול?
אני חבר בקופת חולים כללית ויש לי כרטיס פלטינום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אתה עומד בתנאים זה לא עולה
ליאת02/04/2012BMI 40 ומעלה או 35 עם 2 מחלות נלוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק03/04/2012שלום ניר
כמו שליאת כתבה אם אתה עומד בקריטריונים של BMI - הניתוחים לקיצור קיבה (טבעת, שרוול, מעקף קיבה) נכללים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית, במרכז רפורי ציבורי, למי שעומד בקריטריונים.
במרכז רפואי פרטי יש השתתפות עצמית משתנה מקופה לקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פרטי במדיקל סנטר
אולגה03/04/2012לחברי פלטינום יש אפשרות לעבור ניתוח באופן פרטי במדיקל סנטר, ההשתתפות העצמית מסתכמת ב1500 ש''ח שמשלמים ביום הניתוח ובנוסף פרט מאוד מאוד חשוב, שביום הניתוח בנוסף צריך לתת מזומן ע''ס בסביבות ה10 אלף ש''ח שזה כיסוי על הסיכות במהלך הניתוח, ולאחר הניתוח מקבלים קבלה, ניגשים איתה למשרדי פלטינום ומקבלים החזר מלא תוך שבועיים :)
זה מה שאני עשיתי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה ניתוח פרטי דרך מכבי
טל אייל03/04/2012כמה עולה דרך מכבי
ישלי מגן זהב
מדובר בניתוח שרוול
תודה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות - תגובה
שולה זק04/04/2012מי שעומד בקריטריונים לניתוח ורוצה לעבור אותו במרכז רפואי פרטי - כמו אסותא, מדיקל סנטר, אלישע - שיפנה למרכז הרלוונטי ויברר את עלות ההשתתפות העצמית.
ההשתתפות משתנה ממרכז למרכז בהתאם להסכמים שחתומים על הרופאים המנתחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות במכבי
דינה השנייה04/04/2012אני עשיתי ניתוח שרוול ב 12.2011 באסותא לב המפרץ אצל ד"ר מחאג'נה המעולה.
יש לי מכבי זהב, שילמתי קצת פחות מ 5000 ש"ח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים אחרי שרוול - להילהליאת02/04/2012
שבועיים אחרי שרוול. לוקחת 2 מולטי ויטמין (דובונים של ילדים) ושני כדורי סידן ביום. האם זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים אחרי שרוול - להילה - תגובה
הילה כהן02/04/2012מאחר ואין דיעה אחידה לגבי שרוול אתן את ההמלצה האישית שלי שמבוססת על כך שאחרי הניתוח יש ירידה בספיגת ברזל וסידן בשל נטילת לוסק או מונעי יצור חומצה אחרים והתפריט לא מגוון
2 מולטיויטמין לילדים דוגמא: צנטרום ג'וניור , צנטרה קיד של ביו-ויט קנגווייטס של סולגאר פוליויט טיפות או אופטימה ג'ניור לקחת אחרי ארוחת הערב
1 סידן ללעיסה של 500 מ"ג - לקחת אחרי ארוחת הערב דוג': קלצימור , קלציצ'ו , רני
20 טיפות ברזל נוזלי הנפוץ ביותר הוא פריפל 3 - לקחת בנפרד משאר התוספים והלוסק - דהיינו בצהריים כשעה אחרי הארוחה
חודשיים לאחר הניתוח , לעשות בדיקות דם ואז להחליט גם לפי התפריט שלך אם להמשיך רק מולטיויטמין או שצריך עוד תוספים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדיאטנית שולה או מי שמביןגליה01/04/2012
היי
שישה ימים אחרי ניתוח ומרגישה הרבה יותר טוב היום. מאתמול מרגישה רעב מידי פעם. כמעט ולא אוכלת כלום מתזונת הנוזלים (ממש לא בא לי)
אני רוצה לדעת אם אני כבר יכולה להוסיף משהו נוסף כמו ירק מרוסק מהמרק או דייסת סולת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גליה- תגובה
שולה זק01/04/2012מברוק ושיהיה בשעה טובה.
את יכולה להוסיף גבינה לבנה, יוגורט, פירה וכמובן מרק צח.
בינתיים לא מומלץ סולת.
ירקות בעוד שבוע במרק מרוסקים.
תיכנסי לשאלות הנפוצות ותמצאי שם תפריטים של הילה הדיאטנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גליה- תגובה - תגובה
הילה כהן02/04/2012בשבוע השני אפשר לאכול חלבי רך וארוחה אחת לא חלבונית כמו פירה / מרק טחון /רסק תפוחים . מינימום שתיה- ליטר (אם את שותה פחות את צריכה לקבל נוזלים בעירוי)
קבעי פגישת הדרכה עם הדיאטנית שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
יניב01/04/2012אם אני לא טועה קיבלת או היית צריכה לקבל דף לתזונה לחודש הקרוב
יכול להיות שלא שמת לב במכתב השחרור או אוליי היית מבולבלת
ברוב המקרים ואני עברתי 3 כאלו של טבעת באסותא הוצאה של הטבעת ברמב"מ ושרוול ברמב"מ.
תמיד הגיע תזונאית או תזונאי או אחות והסבירה מה מצפה לי בחודש הקרוב מה מותר ומה אסור ואיך ובעיקר למה:)
בכל מקרה הינה ההמלצות שלי עד שמישהו יתקן אותי :)
שבוע אחרי תזונת הנוזלים להתחיל גבינות
לאכול בכפית ובכוסות קטנים
מעדנים לגיוון לא דיאט כי לא צריך
מעדן דני בשבוע הרא/ון ישמש אותך לשתי ארוחות
אל תנסי לדחוס יותר מ3 או 4 כפיות בארוחה
תהני מהטעמים ואל תמהרי לסיים הכל
מעדנים וגבינות בערך עוד כ 3 ימים
אחרי הגבינות אפשר מרק צח עם ירקות
מקסימום כוס לארוחה
תתחילי עם חצי כוס במשך 20 דקות
תתחילי להרגיש את המעבר של האוכל ולהקשיב לגוף שלך
אחרי כן אפשר להתחיל לאכול חביתות מקושקשות עם גבינה בצד
ירקות קשים סביר להניח שלא יטיבו איתך אז כדאי להימנע בחודשיים הראשונים ואז לראות פנים מלפפון איך מרגיש
חודש של תזונה קלה שיכול להיות פירה גבינות ירקות מאודים עם מרק
בשרים רק אחרי חודש
תוכלי לבשל מרק ירקות אחרי חודש עם קציצות עוף ולאכול בקערית קטנה צלוחית מרק עם קציצה או קציצה וחצי שתיים
כעיקרון מומלץ לשתות עד חצי שעה לפני האוכל וכשעה אחריו כדיי לא להעמיס
חשוב מאוד להקשיב לגוף עכשיו זה את והוא בשיתוף פעולה אם אין שיתוף פעולה תחווי התנגדויות לא נעימות כמו הקאות שניתן למנוע אותן ועצירה בירידה במקרים של עודף או חוסר מוחלט
חשוב לאכול כדיי לרזות אבל הפעם חשוב לאכול נכון לאט ובכמויות קטנות על פני זמן ארוך יותר והכי חשוב כדיי שהעיניים לא יאכלו יותר ממה שהקיבה החדשה מסוגלת לעקל חשוב מאוד לאכול בכפית ובכלים קטנים לכדי רבע מהכמות שהיית אוכלת עד היום
לדוגמא:)
פיתה שלמה -בין שמינית לרבע פיתה אוליי אחרי שנה שנתיים בין חצי לשלושת רבעי הפיתה.
אם בצלחת מרק עמוקה נכנסות 3 מצקות הריי שכוס בהתחלה זה הרבה ובהמשך קערית שתכולתה בין כוס לכוס וחצי
הרשי לי לבשר לך כי מעבר להצתרפותך למשפחה של אלו שנמאס להם להכחיש ורוצים שינוי בחיים נכנסת לעולם של גורמה
בהמשך אסור לך לפספס כלום ומותר לך לטעום מהכל ולהנות מכל העולמות כי זה חשוב לגוף ובריא לנפש
אבל והאבל פה עצום ומשמעותי
לטעום ברמת גורמה
להערבב בלשון וללטף את החיך להנות מכל ביס שנכנס ולא בשום אופן לשאוף לסיים את כל מה שמגישים לך.
יש טרנד כזה היום במסעדות מסויימות ויש גם טרנד "שלא יחשבו שקמצנים פה אז מפוצצים באוכל
אמא החמה והסבתא הם אוייבי התהליך ולא תצליחי לחנך אותם למזוג לך בכמות המתאימה
אכלי לאט ובתיאבון השתדלי להימנע משומנים בעיקר בבשרים בהמשך
למדי להגיד לא תודה ולהשאיר בצלחת ואל תתביישי
אם יכולה בשלי לעצמך או קומי /מזגי לעצמך מה שטוב לך ומתאים לך בכמות ובאיכות.
הקשיבי לגוף שלך הוא מדבר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורטדובונית01/04/2012
מתי אפשר להתחיל לעשות הליכה?.?. אני 20 יום מאז שנותחתי.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט - תגובה
שולה זק01/04/2012שלום לך
את בהחלט יכולה לאת להליכה. אמנם לא "ריצת מרתון" ולא הליכה מאומצת. אבל הליכה זה טוב מאוד ובריא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותיהודית31/03/2012
אני 3 חודשים ארחי ניתוח שרוול עם 4 חתיכים, 3 בבטן ואחד בין החזה.
הצלקת ורודה,ברצוני לשאול מתי נעלמים את הצלקות או הופכים ללבן או לא יודעת משהו שלא יראה את זה כל כך בולט?
בתודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות - תגובה
שולה זק01/04/2012החלמת הצלקות מאוד אישית .
מאחר והצלקות לא במקום חשוף, אפשר לחיות איתן בשלום. עם הזמן הן "מחווירות". לא יכולה להבטיח לך שלגמרי יעלמו אך בטח לא יבלטו.
צאחלת לך שזו תהיה הצרה הכי גדולה שלך....העיקר שתרדי במשקל, ותתמידי בדרך
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטריוניםמיואשת31/03/2012
שלום אני בת 53 הbmi שלי הוא 38 יש לי כולסרול גבוה ויאוש גדול כל החיים מנסה לרדת מורידה 2 מעלה 4 התחלתי בהליך ומאוד מפחדת שבסוף לא יאשרו לי אני חברה במכבי אשמח מאוד אם מישהו יוכל לייעץ לי או לעזור במשהו תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטריונים - תגובה
שולה זק01/04/2012BMI 38 עם כולסטרול גבוה, סביר להניח שיאשרו לך.
רצוי לגשת למנתח בתחום ניתוחי קיצור קיבה עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקריםרוזי31/03/2012
התגעגעתי מלא זמן לא רשמתי שנתים אחרי קיצור כיבה שאראול בעקבות סכרת גבוהה ירידה של 30 קילו והסכרת נעלמה לה בלי כדורים חיה בשלום אם עצמי חשיבה חיובית לא לפחד טוסו על זה שלכם באהבה רוזי זבטאני גם בפייס גם בגוגול כתבה חג שמח וכשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח חברה יקרה - תגובה
שולה זק01/04/2012כל הכבוד לך רוזי.
תבקרי יותר בפורום, יש הרבה חברים מאזורך הזקוקים לעידודך
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)