מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוקפת את השרוולתהל10/04/2012
חג שמח לכולם!
אחרי סיפור הצלחה "מסחרר" של ניתוח שרוול העלתי כמעט את כל המשקל שהשלתי. עצוב לי מאד, אני מאוכזבת מחוסר היכולת שלי להציב לעצמי גבולות... אני פשוט לא מסוגלת לראות עצמי בראי מרוב ששמנתי!!! רק אחרי שחווים את חווית הרזון אפשר להעריך אותה באמת :( הייתי לפני חודשיים+ אצל הרופא שניתח אותי והוא המליץ על שיקוף ואחכ לחזור אליו וכנראה שהשלב הבא מעקף. אשמח לשמוע ממי שעבר מעקף קיבה- "חוויות לקראת ובעקבות".
אשמח ואודה למי שיסכים לשתף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוקפת את השרוול - תגובה
שולה זק10/04/2012שלום תהל יקירתי,
צר לי לשמוע שהעלת את המשקל שהורדת. בל נשכח שבאמצע היה לנו הריון נפלא שבא אחרי 3 חודשים מניתוח השרוול.
תתקשרי אלי ואתן לך את הנייד של עופר והוא יתן לך את כל האינפורמציה הדרושה לגבי מעקף קיבה.
אני בטוחה שגם דר' דושקובסקי יתן לך את מלוא המידע. את בידיים טובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקרה תודה רבה
תהל11/04/2012אכן אינני שוכחת את ההיריון שבמהלכו שמרתי נפלא אלא שאחר כך הכל השתבש...
אצור איתך קשר לקבל המספר של עופר.
בנוסף, אשמח לשמוע תגובות ממנותחים שעדיין חברים פעילים בפורום.
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנית
ליאת11/04/2012היי תהל, אני עשיתי שרוול לפני כחודש ואני אשמח אם תספרי לי קצת ממה השמנת. אני חס וחלילה לא שופטת אלא מאוד מפחדת שגם לי זה יקרה והייתי רוצה לדעת ממה חשוב להמנע. האם שמנת מאכילת מתוקים ונישנושים או מאוכל? האם הצלחת באיזשהו שלב לאכול כמויות גדולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת....
תהל13/04/2012היי ליאת!
השתרוולתי לפני כשנתיים בדיוק. השנה שלאחר מכן היתה השנה הכי הכי יפה בחיים שלי! השלתי כמעט 40 קילוגרמים. כשלושה חודשים לאחר הניתוח נקלטתי להיריון והיה לי ברור שאשמור על המשקל, ואכן המשכתי להשיל ממשקלי. בסוף ההיריון הגעתי ל84 קילוגרמים. התקופה הקשה היתה השנה האחרונה... הנקתי, שהיתי בבית כחמישה חודשים ובכל הזדמנות הייתי ממתיקה את יומי בחטיפים ושוקולדים- לא אוכל. גם כשניסיתי לעצור את עצמי זה לא צלח. לאט לאט עליתי במשקל אבל בענק... כמעט וחזרתי למשקלי. בשלב מסויים נבהלתי מעצמי ופניתי למרפאת הרופא המנתח, שם הוסבר לי כי אני אחד מהמקרים של חוסר הצלחה בניתוח. ראוי לציין כי גיסתי עברה את אותו התהליך כמוני (בדומה לבת דודה שלי) ושלושתנו שמנו בענק (בעקבות היריון).
אני מאשימה אך ורק את עצמי בחוסר היכולת לשלוט בדחף האכילה, זו אכילה רגשית בלבד! כשמנתחים אותנו מנתחים את הקיבה ולא את הראש:-(
אני מעריצה אנשים שמצליחים לשמר את המשקל לאחר הירידה המשמעותית, שמצליחים לסגל לעצמם אורח חיים בריא, שברגע של חולשה או קושי מצליחים לגשת לקבלת עזרה בקבוצת תמיכה... אני נכשלתי! המנתח שלי היה מקסים ומקצועי מאד.
אם ישאלו אותי היום האם הייתי עוברת שוב את הניתוח או אמליץ לאחרים- חד משמעי כן! זה משנה חיים.
כל כך מפריע לי לחזור למשקלי הקודם, זה בלתי נשלט. אני מתאכזבת מעצמי מאד ממש "מתבאסת" אבל במקביל ממשיכה לאכול. לופ קשה.
בכל מקרה, תשמרי על כללי הניתוח- תפרידי שתיה ואוכל, תפסיקי ביס אחד לפני שאת מרגישה שאת שבעה, תהיי חברה בקבוצת תמיכה ואל תהססי לצלצל בפעמון כשקשה.
המון הצלחה בדרכך החדשה, אחרי הניתוח הרגשתי שנולדתי מחדש...
וגם בקיץ הקרוב אני מקווה להיוולד מחדש ומשם רק להמשיך ולצמוח... שהמשקל כבר לא יהיה אחד מהעיסוקים המרכזיים בחיי- הלוואי!
חג שמח ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל יקרה
ליאת13/04/2012אני מודה לך על הכנות והאומץ. זה לא מובן מאליו. אל תיהיי כל כך קשה עם עצמך. אנחנו בסך הכל בני אדם.. אני מבינה את האכזבה והתסכול שלך אבל תזכרי שאחרי הכל את לא גנבת ולא רצחת אף אחד. אני דיי בטוחה שכל מי שנמצא פה ו/או עבר את הניתוח "סובל" מאותן בעיות כמו שלך. אכילה רגשית היא סיפור חיינו ובגלל זה אנחנו סובלים מעודף משקל. תיהיי חזקה ותמשיכי להיות אמיצה! אני בטוחה שעם הרצון העז שלך את תצליחי שוב להגיע למקום בו את רוצה להיות! תודה על התגובה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל היקרה- תגובה
שולה זק13/04/2012נהנתי לקרוא את שהעלת בפורום. מצטערת שכך פני הדברים, אבל גאה בנחישותך לטפל בעצמך ולחזור לדרך הנכונה. לעבור ניתוח נוסף ולשנות את הרגלייך.
ברשותך, אני מעבירה את המסר שלך כלשונו מלשאלות הנפוצות.
אני ממליצה להיות בקשרכבר עכשיו, עם אושרת הדיאטנית בצפת, ולהנתחיל איתה את הדרך של הטמעת שינוי הרגל אכילה, חשיבה ודרך חיים.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל יקרה
יעל הצפונית13/04/2012הצטערתי מאד לשמוע על הכישלון שלך. אני זוכרת שלפני שעברתי את הניתוח שוחחתי איתך בטלפון בשלב ההתלבטויות שלי, ואת סיפרת לי על הצלחתך וכמה שאת מרוצה. ממש מצטערת לשמוע שהכל השתבש לך. אבל אני מאחלת לך שתצילחי בדרכך החדשה.
כמו כן אני רוצה להוסיף משהו לגבי קבוצת תמיכה.
את כתבת כמה זה חשוב ואני מאד מסכימה איתך. גם אני צפונית כמוך ומאד חסרה לי קבוצה שכזו באזורנו. אני ניסיתי מס' פעמים לפנות לבי"ח צפת כדי שיארגנו קבוצה שכזו ולצערי לא יצא מזה שום דבר. אני חושבת שכדאי להמשיך וללחוץ עליהם, ואולי אם הם יראו שיש כזו דרישה לקבוצת תמיכה אולי בכל זאת יזוז משהו בנושא.
בסך הכל זה מאד חשוב לכל התהליך הזה וחבל שיהיו עוד כשלונות כמו שלך.
אם גם את מעוניינת בזה אולי תוכלי גם כן לבקש מהם ואם עוד צפוניים מנותחים יפנו אליהם, אולי יתקדם משהו בנושא. אפילו לפנות לאשרת הדיאטנית שלהם. אני בטוחה שהיא יודעת שמערך תמיכה אחרי הניתוח חשוב ביותר. זה לא חוכמה לנתח, ולשלוח את המנותחים להתמודד לבדם עם המצב החדש.
מאחלת לך בהצלחה בניתוח המעקף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה- תגובה
שולה זק13/04/2012הלחץ צריך לבוא במקרביל להנהלת קופת חולים שיקצו את המשאבים (הקיימים) לפתוח קבוצת תמיכה.
כמו כן ללחוץ על הנהלת בית החולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאותדובונית10/04/2012
חודש מהניתוח... אוכלת ורק מקיאה במשך שבוע כבר ... ירדתי עד כה 10 קילו ונתקעתי עם המשקל 113 יש לי ביקורת 22.4
מה יהיה?...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות למיון - תגובה
שולה זק10/04/2012לגשת במיידית לבדיקה רפואית. יש לבדוק למה את מקיאה ואם את לא מאבדת נוזלים. לא לחכות עד הביקורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעב לילי-האם רמות הגרלין עולות ?!מקס ברנר10/04/2012
שולה-הילה-הרופאים וכל מי שיודע
זכור לי מחומרים מקצועיים שקראתי בעבר, שאחד הסימנים לרמות גבוהות של גרלין (הורמון הרעב )הוא רעב לא הגיוני בשעות הלילה-השעות שלאחר ארוחת הערב.
ותיקי הבריגדה זוכרים שנותחתי לפני שנה ורבע, ואני תקוע כבר המון זמן ברמת משקל לא משביעת רצון.נגיד בעדינות שגם אחרי הפחתת 35 ק"ג כמעט אני עדיין ב-BMI 38
באחרונה אני מוצא את עצמי סובל מרעב בשעות הלילה שמחייב אותי לאכול גם בשעות מאוחרות.אמש קמתי ממיטתי לאחר השעה אחת בלילה עם רעב שלא איפשר לי להרדם.אכלתי כל מיני שאריות שהיו במקרר עד שהרגשתי כשיר מספיק לחזור לישון.
כרגיל-אני מבקש מידע ולא הטפות מוסר ! האם סביר שרמות הגרלין עולות בגלל ייצורו באתרים חלופיים,ואם כן-איך מנהלים את המצב ?
שיהיה לכולכם חג שמח ואביבי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעב לילי-האם רמות הגרלין עולות ?! - תגובה
שולה זק10/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעב לילי-האם רמות הגרלין עולות ?! - תגובה
שולה זק10/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושש שאצלי מתחילה אותה תופעה
שלמה מסאסא11/04/2012מקס ושולה יקרים,
מקס אמנם לא נפגשנו אלה רק בפורום. אז קצת על עצמי.
עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני שנה ושלושה חודשים בתל השומר ומטופל שם.
ירידה יפה ועומדת בכל הציפיות שלי. לפני חודשיים בצהרי היום היתה נפילת סוכר שהייתי מוכרח ללכת לשכב או לעצור בצד ולנמנם כחצי שעה.
עשיתי את כל הבדיקות לפי בקשת הרופאה המנתחת והכל היה תקין.שלב הבא נפגשתי עם הדיאטנית והמלצה שלה היתה לאחר שאני מתעורר לאכול גביע אשל או מוצרי גבינה ולא להתחיל עם קפה או שתייה. כי אני מתרוקן במשך הלילה מחלבונים ופחמימות, כי אוכל מעט, לאחר חצי שעה מותר לחזור לשיגרה של השתייה.
זה עזר והתופעה של נפילת סוכר נפסקה.
בשבועיים אחרונים יש אצלי גם תופעת הרעב כשעתיים לאחר ארוחת ערב, או התעוררות באמצע הלילה. אבל אני אוכל 5 יחידות של פתית אורז או פרי להרעת הרעב ואז חוזר לישון לארבע שעות. קבעתי פגישה עם הרופאה והדיאטניות מה לעשות.
כי אני שומר יפה על המשקל ולא מוכן לעלות חזרה למשקל של 70 ק"ג.
שולה ,כדאי אולי לחשוב לארגן משהו של אלו שעברו כבר משנה ומעלה ,כי לדעתי צריך המלצות ומייגע על תופעות שמתעוררות ואנחנו לא יודעים מה מחכה לנו בדרך.
חג שמח שלמה מסאסא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ושלמהביקשתי תגובת הילה
שולה זק11/04/2012בוקר טוב חברים יקרים
מאחר וגם בימי "הגדולים" לא הייתי אכלנית לילות קשה לי להתייחס ואין לי מידע מעשי לחלוק אתכם למה התופעה וכיצד מטפלים. מקווה שהילה או הרופאים יתנו מענה מפורט לסוגיה זו - שודאי מציקה לרבים.המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעב לילי-האם רמות הגרלין עולות ?! - תגובה
שולה זק11/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעב לילי-האם רמות הגרלין עולות ?! - תגובה
שולה זק11/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעב לילי-האם רמות הגרלין עולות ?! - תגובה
הילה כהן11/04/2012הי מקס
בנושא ויסות הרעב והשובע רב הנסתר על הגלוי , גרלין הוא רק שחקן אחד במערכת המורכבת הזו.
גרלין מופרש מאתרים נוספים במערכת העיכול ולא רק בקיבה וכמעט ואין מחקרים בנושא עליית רמות גרלין בטווח הארוך לאחר ניתוח שרוול .
הניתוח נותן את האפקט המקסימלי בשנה הראשונה ולכן זו מכונה " ירח הדבש" בשנה הזו חשוב לעבוד על הרגלי אכילה טובים ולכן שנה ורבע אחרי הניתוח חשוב שתמצא לך מסגרת פרטנית או קבוצתית שתתמוך ותסייע לך לשמר / לשפר הרגלי אכילה .
באופן מעשי מבחינה תזונתית שים לב לאכול במרווחים של עד שלוש שעות , לאכול ארוחות מאוזנות דהיינו : פחמימה חלבון וקצת ירק , להשתדל ,למרות העליה בצורך , להמעיט באכילת ממתקים או ג'אנק פוד שגורמים לרעב ולהעדיף פחמימות מורכבות .
תקפיד על ארוחת לילה כשעתיים לפני השינה , רצוי מאוזנת ומשביעה ( ממה שאתה מכיר כמשביע אותך לטווח ארוך יותר )
השלב הזה עלול להיות מתסכל מאד ולהוביל לעליה מואצת במשקל. נסה לחשוב מה יעזור לך להתמודד איתו ולגייס משאבים עצמיים וסביבתיים להתמודדות זו , אני מאמינה שאתה בדרך הנכונה אחרי הישג לא מבוטל ושתמצא את המשאבים להמשך הדרך .
אם חלק מהעיניין הוא התרופפות הרגלים אני ממליצה בחום על הספר לשקול מחדש restart של ד"ר ציפי העצני
בהצלחה רבה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול לאחר ניתוחים קיסרייםשי10/04/2012
היי,
אני עברתי 2 ניתוחים קיסריים ורציתי לדעת
האם זה יוצר בעיה לעבור ניתוח שרוול.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראתי בפורום
בדרך לרזות10/04/2012משורוולים של נענע על כמה נשים שעברו שרוול אחרי קיסרי.
גם אני אחרי קיסרי - לפני 3 שנים ואף אחד לא אמר שיש בעיה.
אני גם מכירה אישית מעישהי אחרי 3 קיסריים שעברה שרוול לפני שבועיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול לאחר ניתוחים קיסריים - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה10/04/2012אין בעיה לבצע ניתוח שרוול לפרוסקופי לאחר ניתוח קיסרי.ניתוח קיסרי מבוצע בבטן תחתונה ולרוב ההדבקויות לאחר ניתוח זה הם לא משמעותיות. ניתוח שרוול מבוצע בבטן עליונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' מאחג'נהבדרך לרזות10/04/2012
שלום רב!
1. האם אתה מקבל דרך ביטוח זהב של הלאומית והיכן?
2. במידה וכן, כמה זמן אחרי השלמת הבדיקות ניתן להגיע לניתוח.
תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מה יהיה?שירלי09/04/2012
היי, קוראים לי שירלי, בת 30, ארבעה וחצי חודשים אחרי שרוול, ירדתי 33 קילו, משקל התחלת- 116 קילו. אני מאוד מרוצה מהירידה, אין ספק שאני כבר נראית אנושית, אבל כבר שלושה שבועות שאפילו 100 גרם לא ירדתי... אני יודעת שזה קורה לכולם, אבל אני שומרת חזק, עושה הרבה ספורט, ואפילו תזוזה של 100 גרם לא רואים... מה יהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהיה טוב- תגובה
שולה זק10/04/2012בארבעה וחצי חודשים ירידה של 33 זה מעולה. (אני התחלתי עם 133 קילו והורדתי 30 קילו בחמשה חודשים).
הירידה שלך יפה ואין כאן תחרות והעצירה היא דבר נורמלי - לתת לגוף לאזן את עצמו.
את כותבת שאת שומרת "חזק".....האם הכוונה שאת אוכלת על פי תפריט של דיאטנית ונמצאת במעקב שלה?
"עושה הרבה ספורט "- דבר מעולה. אל תשכחי שבספורט מעצבים את הגוף ותאי שומן הופכים לתאי שריר שיותר כבדים. למרות שמחוגי המשקל לא מראים על ירידה אני משוכנעת שבבגדים את מרגישה שינוי במהלך שבועות אלה.
תמשיכי להתמיד ולעבוד על שינוי הרגלי האכילה ואני בטוחה שאת בדרך הנכונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי
אולגה12/04/2012את בדרך הכי הכי נכונה שיש!!!
אני היום חצי שנה אחרי, והורדתי את מה שהורדת בידיוק והתחלתי באותו משקל..
אחרי זמן כזה המשקל יורד יותר לאט אין מה לעשות.. אוכלים טיפה יותר אבל ממשיכים לרדת.. גם לי לוקח לרדת קילו שתיים באיזה 3 שבועות ולפעמים רק קילו בחודש..
אני למדתי להבין שלפעמים הגוף עוצר וצריך לזרום עם זה..
בהתחלה הייתי מתבעסת אבל כשאת רואה שאת ממשיכה לרדת אז אין מה לדאוג...
אנחנו כבר לא נרד במהירות כמו שהיה בהתחלה אבל תחשבי כמה הורדת כבר :)
נשאר לך להוריד פחות ממה שהורדת עד עכשיו....
שיהיה לנו בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוצאת לדרךמירב פרג09/04/2012
שלום לכולם וערב טוב .אחרי כל כך הרבה קריאת חומרים על ניתוח שרוול וצפייה בסרטונים ו"חקירה צולבת של מכר" החלטתי ללכת על זה כמו שאומרים,די נמאס לי להתחיל דיאטה די נמאס לי להישבר,די נמאס לי להתנשם ולהתנשף על כל פעולה שאני עושה,די נמאס לי לסחוב את השק הזה שנמצא עליי "שק השומן" לכן פניתי לרופא המשפחה וסיפרתי לו על החלטתי ,הוא לא רופא שמרבה במילים ולא נותן יעוץ יתר על המידה רק הוא הפנה אותי לבית חולים "קפלן" להמשך בירור. קראתי המון על אסיא מדיקל,ועל אסותא,ועל בתי חולים פרטיים שכדי לעשות שם את הניתוח אך לא שמעתי על בית חולים "קפלן" שעושה ניתוח שרוול קיבה ואין לי המלצה על שום רופא.(מה שכן בית החולים הוא קרוב למקום מגורי,ילדתי שם את שני ילדיי וגם נותחתי שם)והתרשמותי מבית חולים זה שהוא בית חולים טוב והצוות שאני נתקלתי בו מעולה אך שאלתי היא איפה בכל אופן כדי בית חולים פרטי או קהילתי?אשמח לשמוע תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתי חולים - תגובה
שולה זק09/04/2012שלום מירב
כל בתי החולים הציבוריים מבצעים ניתוחים לקיצור קיבה, לרבות בית חולים קרפלן. . הרופאים המנתחים בבתי החולים הציבוריים מנתחים גם במרכזים הפרטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר, אישי ועוד.
ההבדל הוא שבבית חולים ציבורי, כמו קפלן, הניתוח הוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ואילו במרכזים הפרטיים הניתוח כרוך בהשתתפות עצמית, שגובהה משתנה ממרכז למרכז, סוג הביטוח והרופא המנתח.
האם את עומדת בקריטריונים לניתוח מה הBMI שלך?? גובה ומשקל?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב פרג
מירב פרג10/04/2012שולה שלום רב! תודה על תשובתך הייתי שמחה עם יש המלצות לגביי רופא שבמצע את ניתוח שרוול בקפלן משהו שאני יכולה לבר עליו בגוגל ולשמוע תגובות עליו.עכשיו בקשר לשאלתייך משקלי 112קג וגובהי 170ס"מ .אבי נפטר מסכרת ואימי חולת סכרת כך שאני מקפידה לעשות בדיקות אחת לחצי שנה.עברתי טיפולי פוריות בשני הריונות ולאחריהם היה לי לחץ דם גבוהה שנזקקתי לכדורים היום הלחץ דם שלי מאוזן יחסית (ללא כדורים) אז האם אני מתאימה לניתוח שרוול קיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב פרג - תגובה
שולה זק10/04/2012שלום מירב,
לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 38.7 ללא מחלות נילוות כרגע (תודה לאל), כך שאינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
בבית חולים קפלן יש יחידה מעולה לניתוחי קיבה עם מרפאה רב תחומית. אם איני טועה שם המנתח הוא סוסמיאן משהוא כזה. תצלצלי לבית חולים ותשאלי. בעיקרון כל המנתחים בתחום הם כירורגים בכירים ומנוסים.
אני ממליצה לגשת לדיאטנית לקבל תפריט שמתאים לך לשינוי הרגלי אכילה, לשלב פעילות גופנית ואף להירשם לקבוצת תמיכה ואי משוכנעת שתגיעי לתוצאות משביעות רצון ותהיי גאה בעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף קיבה
מירב פרג11/04/2012האם גם במעקב קיבה צריך להיות bmi40 אם אני בריאה בדרך כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף קיבה - תגובה
שולה זק11/04/2012ניתוח קיצור קיבה כולל 4 סוגי ניתוח: טבעת, שרוול, מעקף קיבה, מעקף תרחסריון.
בשביל לעבור ניתוח קיצור קיבה צריך לעמוד בקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי.
סוג הניתוח מותאם למטופל על פי ההסטוריה הרפואית שלו, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות מוזרות לאחר ניתוח שרוולנדיה09/04/2012
שלום לכולם
אני קוראת את הודעות שלכם במשך כחצי שנה והינה גם אני הצטרפתי למשפחת המשורולים.יש לי כמה תופעות מוזרות מאז ורציתי לברר האם מישהו מכיר אותן.
דבר ראשון - ביום 2 -3 לאחר ניתוח יצאה לי פריחה נוראית על הפנים האם זה סוג של אלרגיה (אני לא רגישה לכלום) או משהו הורמונלי? זה נורא מפריע
ודבר שני מאז שהתחלתי לשתות לאחר הניתוח יש לי כל הזמן הרגשה של מלא גזים בבטן (הבטן כל הזמן עושה הולו לולו בכל מקום בבטן) זה לא כואב אך לא נעים -האם זה משהו חריג?
נותחתי בהדסה הר הצופים ב4 לאפריל ע"י דר גרינבוים המדהימה
ותודה לכם על הכל
חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות מוזרות לאחר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק09/04/2012לגבי הגזים בבטן זה טבעי. זה יעבור.
לגבי הפריחה רצוי לגשת לרופא המשפחה שיראה ולהתיעץ איתו.
בהצלחה בהמשך ואנחנו פה ללוותך
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות מוזרות לאחר ניתוח שרוול - תגובה - תגובה
הילה כהן11/04/2012הי נדיה
לגבי הרעשים המוזרים - הם ממש נורמליים אחרי ניתוח ויעברו במשך הזמן. שימי לב לשתות לאט ולהקשיב לגוף .
הפריחה יכולה להגרם מסיבות רבות אם היא לא משתפרת תגשי לרופא משפחה ואם כן , דר' גרינבוים תסתכל על זה ביום ראשון .
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכם למפגש ספונטאני ביום רביעישולה זק09/04/2012
שלום לכולם
ניתן להיפגש ספונטאני ביום רביעי בלב המפרץ...יש רכבת ואוטובוס והרבה מקומות אפשריים לישיבה בצוותא.
נותר רק להעביר מפה לאוזן ולתאם שעה. האם בשעות הבוקר או אחר הצהריים.אני פתוחה להצעות
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתכם למפגש ספונטאני ביום רביעי - תגובה
שולה זק09/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתכם למפגש ספונטאני ביום רביעי - תגובה
שולה זק09/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאלה מתאים
תמר נהריה09/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסכיאטר באזור השרוןרויטל09/04/2012
היי, אני לפני ניתוח שרוול וצריכה עוד לקבל הבחנה מפסיכאטר. מישהו מכיר בפסיכאטר שמקבל באופן פרטי ומאושר לתת חוות דעת לפני ניתוח באזור השרון? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רויטל- תגובה
שולה זק09/04/2012לאיזה קופה את שייכת ומי המנתח שלך. לעניות דעתי כבר לא מפנים היום לחוות דעת פסיכיאטרית. בכל אופן, זה אמור להיות פסיכיאטר של הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
רויטל10/04/2012היי שולה, תודה על התשובה. אני מבוטחת של לאומית, עדיין לא קבעו לי מועד לניתוח עד לחוות דעת של פסיכאטר. הייתי אצל דר' ניר ברק שאישר את הניתוח עקרונית. אני מעדיפה ללכת לפרטי מאשר לפסכיאטר של הקופה. האם מכירה כזה? בנוסף אני מעדיפה לעשות את הניתוח במדיקל סנטר, אני עוד לא כל כך סגורה על עצמי האם לבצע את הניתוח בכלל.אבל בודקת את כל האופציות. אשמח לדעת קצת יותר אם תוכלי להאיר את עיניי. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות - תגובה
שולה זק10/04/2012שלום רויטל,
לגבי פסיכיאטר איני יכולה להיות לך לעזר.
אני ממליצה להכנס לשאלות הנפוצות כאן בפורום ולקרוא שם את השאלות והתשובות. כמו כן לעלעל בדפי הפורום וכך תקבלי תמונה פחות או יותר שלמה ומאוזנת.
כמו כן את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור בכל דרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל אבחנה לאישור של דר' ברק
חיובית10/04/2012אין צורך ללכת לרופא פרטי.
כל פסכיאטר של הקופה - בבדיקה של כמה דקות יתן לך את ההמלצה לדר' ברק.
(גם בני וגם אני עברנו את הבדיקה).
אם את רוצה לבדוק לעצמך דברים ולהעזר בו בתהליך, זה כבר משהו אחר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם על התשובות
רויטל11/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא מאשרים ליאיילת08/04/2012
עברתי את כל הבדיקות הנדרשות שוקלת 98 עם לחץ דם גבוה .מבוטחת במאוחדת .והרופא שמאשר לא מאשר לי. ואני ממש רוצא וצריכה את זה כמו אויר לנשימה. מה אני עושה ולאן אני פונה ? בבקשה תענו לי מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שאת לא עומדת בקרטריונים
תמר נהריה08/04/2012מה הגובה שלך? מה הBMI שלך? זה לא ניתוח שכול אדם שמן מקבל אישור לעשות אותו.יש קרטריונים מסויימים. זה אומר שאם יש לך מחלות רקע כמו סכרת , יתר לחץ דם או משהו אחר שנגרם כתוצאה מהשמנה אז מBMI 35 ומעלה מאשרים, ללא מחלות רקע את צריכה BMI 40 ומעלה , אם את לא עומדת בקרטריונים האלו אף רופא לא יאשר לך אלו קרטריונים של משרד הבריאות העולמי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מאשרים לי - תגובה
שולה זק08/04/2012בנוסף למה שתמר כתבה - האם את מטופלת תרופתית ביתר לחץ דם. ואיפה את גרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
איילת09/04/2012משקלי הנוכחי 98 גובה 1.63 עם יתר לחץ דם ולא מטופלת תרופתית גרה בקרבת בית חולים רבקה זיו בצפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים- תגובה
שולה זק09/04/2012שלום איילת
הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והן ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
את הקריטריונים קבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ קריטריונים אלו והנחה הקופות להתנהל בהתאם.
אמנם ה- BMI שלך 36.8 אבל את לא מטופלת תרופתית ביתר לחץ דם, ולא סובלת ממחלה נילוות נוטספת כמו סוכרת, קולבטרול, דום נשימה בשינה - כך שמבחינת הקופה את לא עומדת בקריטריונים.
ממליצה לך בחום לאמץ "ניתוח וירטואלי" לגשת לדיאטנית לקבל תפריט מתאים, לשלב פעילות גופנית ולהירשם לקבוצת תמיכה - כל זאת תצטרכי לעשות גם לאחר ניתוח קיצור בבית חולים.
מבטיחה לך שאם תתמידי ותחליטי לשנות הרגלי אכילה - תצליחי ותהני מהתוצאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת בית חולים - מוגבלת?בדרך לרזות08/04/2012
שלום וחג שמח!
אני גרה בדרום, חברת קופת חולים לאומית. אני מעונינת מסיבות שונות
לעבור ניתוח שרוול בבית חולים בני ציון בחיפה. כשבקשתי התחייבויות למרפאת טרום
ניתוח - נענתי בשלילה כי לקופת חולים לאומית אין הסכם עם בני ציון.
שאלתי - האם במידה ואני עומדת בקרטריונים (BMI 41) קופת חולים יכולה להגביל אותי בבחירת בית החולים או שאני יכולה לעבור ניתוח בכל בית חולים שעושה ניתוחים במסלול הציבורי?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת בי"ח במסלול הציבורי
יעל הצפונית08/04/2012לצערי לא ניתן לבחור כל בי"ח במסלול ציבורי, אלא זה תלוי בקו"פח וההסכמים שיש לה עם ביה"ח.
לדוגמא, אני גרה בצפון הרחוק ולא יכולתי לעשות בבני ציון או ברמב"ם כי קופ"ח כללית לא נותנת לי טופס 17 לשם. זה גם משנה אם בי":ח הוא ממשלתי או של קופ"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.
בדרך לרזות08/04/2012זה מאד מתסכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהולליאת07/04/2012
אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מתי ניתן לשתות אלכוהול. כוונתי כמובן ליין מידי פעם. שמעתי שמותר שנה אחרי שרוול וזה נראה לי תמוהה ומוגזם. אם זה נכון, אשמח לדעת מה ההגיון שעומד מאחורי זה.
תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול - תגובה
שולה זק07/04/2012מותר לפני. במינונים קטנים .
כדאי להכנס לשאלות נפוצות יש שם תשובה מפורטת של מקס ברנר בנושא היין וכן תשובה של הילה הדיאטנית לגבי אלכוהול בכלל.
לא לשכוח שמשקאות אלכוהוליים עתירי קלוריות ומשמינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכוהול
ליאת08/04/2012בוודאי שזוכרת.. אבל ענית לי כי זו הייתה כוונתי. כמה לגימות יין לפני ארוחת חג או יום שישי. לא משהו "בקבוע". תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכוהול - תגובה
שולה זק08/04/2012בהחלט אפשר. רק שימי לב כיצד הגוף מגיב.
בעיקרון אני מקווה שתהני
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברנו את הסדר בשלוםתמר נהריה07/04/2012
ביס מזה וביס מזה, הצלחת נשארה ריקה , אבל אני נהנתי, טעמתי מכול המטעמים שהמארחת שלי עשתה, שוק טלה בתנור, מרק כופתאות , צלי בקר , ועוד שלל תוספות, וקינוחים כמובן, אכלתי מהכול אבל הצלחת נשארה ריקה, איזה הרגשה של סיפוק, והכי חשוב התעוררתי עם מינוס קילו במשקל. את השמלה הראשונה שלי (חוץ מהחתונה) לבשתי אתמול בערב, המחמאות שקבלתי נתנו לי כוח, נתנו לי להבין , שהחיים שלי השתנו מהקצה לקצה, הרגשה כזאת של פרח שנפתח ופורח , ופתאום כולם שמים לב אליו , פרח שתמיד היה קיים אבל אף אחד לא שם לב אליו. אז ככה אני היום , כמו פרח פורח צבעוני ויפה, (סליחה על חוסר הצניעות) שיהיה לכולנו חג אביב שמח, תמשיכו לפרוח חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מקסימונת- תגובה
שולה זק07/04/2012את אכן פרח ועוגן למשפחתך.
מה שלום הנסיך, כיצד תמודד עם המצפו ובכלל כמה ירד כבר במשקל?
המשך יום נעים וחול מעד שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלטתי להתחיל עם ספורט!!!!אני07/04/2012
שלום!!!!חג פסח כשר ושמח לכולם!!!!!!!!!:-)
למי שלא מכיר אותי - קוראים לי אנה ואני נותחתי מעקף קיבה לפני 8 שבועות....לא נכנסתי מזמן לפורום והנה עכשיו אני כאן קוראת את שכתב ניב ..קודם כל - כל הכבוד!!!! להוריד 80 קילו - זה חלום!!!!!!!!!!!אני שקלתי לפני הניתוח 171 עם גובה 1.56 ואני עם דמעות על העיניים - כי זה בערך המשקל שאני חייבת להוריד על פי מה שאמר הכרורג... ניב -אתה נראה כמו בן אדם חדש!!!!!ווהמסע שעברת קסום ומקסים!!!!!!זה תהליך ארוך וקשה -אבל התוצאות והתמונות מדברות בשם עצמן!!!!!אני חייבת להודות שאני מפחדת נורא שלא אצליח להגיע ליעד המבוקש משום שאני חלשה מכדי לעשות ספורט..המשקל יחסית לגובה עדיין גדול מאוד!!!!אני ירדתי 20קילו ב 8 שובעות - וזה לא הרבה -זה מעט מאוד לדעתי!!!ראיתי כל מיני סרטים שאנשים הורידו 40 קילו בחודש וזה אחרי אותו ניתוח - ואני עדיין עם ה 151 קילוגרם עלי!!!! הבטן שלי נפלה - ואני נראת נורא איתה - ואני חוששת מרק לחשוב היא תראה אחרי שכל השומן ירד ממנה וישאר רק העור - זה יהיה סינר עד לברכיים-וכבר סיפרו לי והפחידו אותי שהניתוח של הורדת עודפי העור כואב במיוחד!!!!!!!!!!!!!!שאלה למי שעבר את הניתוח הפלסטי הזה-אכן כל כך כואב כואב יותר מניתוח הקיבה עצמו???????מה עם משככי כאבים -למה אמרו לי שזה ניתוח נורא כואב???!!!! אני מבוהלת נורא-תעזרו לי!!!!!!! בבקשה!!!!!!!!!!!!
מהיום אני מחליטה להתחיל יותר הליכות סדירות באוויר צח - כי אני מאוד מאוד רוצה להוריד יותר!!!!!!!!!!!!!!! והדיאטה איננה מספיקה כמו שאני רואה - חובה לשלב עם ספורט - לפחות מעט בהתחלה!!!!!!!כשאני ארד ל130 קילו אני אתחיל הליכות על אליפטיקל שיש לי בבית. עד אז הוא פשוט ישבר אם אני אעלה עליו.
בגדול אני לא מרוצה מ ה 20 קילו שירדתי !!!! והדיאטנית אומרת שפסיכולוגית מאוד חשוב להיות מרוצים מכל ירידה...
תעודדו אותי בבקשה - כי אני החלטתי להתחיל עם ספורט - וזה קשה עם 150 קילו על גוף של 1.56 גובה!!!!!!!!
אבל - עם מעט עידוד - אני אצליח כמו רבים מכם!!!!!!!!!!!!
באהבה גדולה !!!אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נילי07/04/2012חג שמח לכולם, ולאנה היקרה !
אני מאוד שמחה לראות אותך כאן ולאמר - הירידה שלך בסדר גמור ! את הרי יודעת שאין פוקוס-פוקוס, יש רק עבודה קשה וסבלנות. עם כבר אחרי 20 קילו שירדו בבום יש לך עודפי עור, אז את מבינה כבר שלא כדאי להוריד הרבה בזמן קצר. כולם אומרים (הרופאים, הדיאטנים, הפציאנטים שעברו קיצור קיבה) שיורדים במשקל במשך שנה-שנה וחצי. אז למה את ממהרת ? תתני לגוף שלך ולעור שלך להתרגל למצב החדש ולהכנס לקצב. אני מבינה שהמוח כבר ב-65 ק"ג )) אבל....סבלנות. לא להכנס לפניקה. אני ירדתי מ-114 ל-90 ב-5.5 חודששים וכבר מרוצה. תהיה מרוצה גם את - את כבר יצאת לדרך ! אני לא מאמינה שניתוח פלסטי הרבה יותר כואב, יש תרופות נגד כאבים, תגיעי לניתוח - תעברי אותו בשלום. בנתיים תתחילי להרים ידיים עם/בלי משקולות, תחזיקי את הגב, תעשי הליכות של 15-30 דקות, תחזיקי את העצמות. אולי עם מאמנת אישית - באם יש לך אפשרות. המחיר הוא לא בשמיים, אולי פיזיוטרפיסט בקופת חולים יעזור ? ספורט של ממש - זה לא כעת. אבל עזרה לגוף וחיזוק עצמות לפני אימון - כן אפשרי. אני מאחלת לך חג שמח ורוגע, בריאות קודם כול והרבה אופטימיות ! חיבוק חזק,
הלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנלי היקרה!!!
אני14/04/2012הי נלי יקרה!!!חג שמח!!!תודה רבה לך על מכתב התגובה.קראתי אותו ממזמן אבל יצא לי להגיב רק עכשיו וסליחה על התגובה המאוחרת.אני מודה לך מליון פעם על המילים המעודדות ועל החיבוק שנתת לי!!!נתת לי תמיכה רבה ואף הרגעת אותי בנוגע לכאבים אחרי ניתוח פלסטי.כל הכבוד שהגעת למשקל של 90 קילו!!! מבחינתי ומבחינת הכרורג שעשה לי את הניתוח,ד"ר ביגלייפטר הנכבד, זה משקל הייעד שלי. אני כנראה לא אוכל להגיע ל65 שאני רוצה,כיוון שהסבירו לי שהגוף לא יכול לוותר על הכל...ירידה מ 171 ל90 היא ירידה של 81 קילו - וזה גם כך בטרוף המון!!! אצלך התמונה היא אחרת מ114 תוכלי לרדת ל65 -60 וזה נהדר!!!! אבל גם עם 90 קילו אני אהיה מרוצה.בפעם האחרונה שאני זוכרת את עצמי עם 90 קילו זה היה בגיל 16. (עכשיו אני בת 26 עוד חודש בעזרת השם). והתמונה של 90 קילו עבורי הייתה עם חדר כושר, בריכה, בגדים מחמיאים ותנועה קלה. החיים עם 150 קילו עכשיו מאוד מקבילים אותי בתנועה ובבחירת ביגוד - כך שאני כבר מאוד מצפה ל 90 שלי!!! ומי יודע ,מי יתן ואני אולי ארד עוד קצת מ ה 90 ל 80 למשל ....וההבדלים במשקל פחות מ מאה נראים מאוד על הגוף...כל קילו פחות רואים!!!! :-) אני מוכרחה לציין שהתחלתי ללכת יותר בחוץ,גם חג האביב הגיע לו ותחזית מזג האוויר מורה על ימים מקסימים!!!! הכל פורח ,העיצים,הפרחים ובחוץ פשוט נפלא!!! בכלל אני מאוד אוהבת את הימים הקסומים של תחילת האביב!!! לפיזיוטרפיסט את אשתדל ללכת אחרי פסח ותודה על העיצה!!! את בן אדם מאוד חינני ולבבי נלי ואני שמחה שהכרתי אותך כאן בפורום!!!! בעזרת השם אני ארגיש טוב ואכנס לפורום עוד ונדבר!!!בניתיים בהצלחה בדרך שבה כולנו צועדות וצועדים!!!! הדרך ארוכה אבל אין מה לעשות - כמו שאת אמרת-אין פוקוס פוקוס...רק עבודה קשה וסבלנות רבה!!! שוב תודה על כל מילות התמיכה ועל החיבוק החזק שממש הרגשתי שנתת לי!!!באהבה גדולה,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה מאוד אנה- תגובה
שולה זק07/04/2012כל הכבוד על ה- 20 קג'. ירידה יפה ובריאה. אין כאן תחרות וכל אחד עם הנתונים שלו והקצב שלו.
בהחלט רצוי להיצמד לתפרטי של דיאטנית ולשלב פעילות ת לעיצוב הגוף ומיצוק העור.
לגבי ניתוחים להסרת עודפים - דיה צרה בשעתה..
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה היקרה!!!
אני14/04/2012שלום שולה יקרה וחג אביב שמח לך!!! אני מאוד שמחה על תגובתך ותודה על מילות העידוד!!!אני לא מתכוונת להתחרות עם אף אחד,אבל אני בהחלט רוצה להגיע לתוצאות שאליהן מגיעים האנשים שנכנסים לאתר - כי התוצאות הן תוצאות בריאות בשילוב עם יופי !!! בברכת חג שמח ובאהבה,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)