מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הגשמת חלוםשירוש17/01/2012
לפני חודשיים בערך רשמתי פה הודעה בלי פרטים..
אז עכשיו אחרי שהשתחררתי מצה"ל ויש לי את כל הפרטים הנחוצים כדי שתעזרו לי להגשים את החלום :)
הBMI שלי הוא 37.7...
יש לי היפו בבלוטת התריס,לוקחת אלטרוקסין מגיל קטן.
עכשיו כמה שאלות..
1. האם בעיה בבלוטה היא מחלה נלווית ויאשרו לי לעשות את הניתוח למרות שאני מתחת ל40 BMI ??
2. הייתי אצל הרופאת משפחה, עשיתי בדיקת דם, עכשיו מה הלאה?? איך אני מתחילה לקדם את העניינים..
אני אשמח אם תעזרו לי .. חיכיתי לשחרור שלי בקוצר רוח רק בשביל הניתוח הזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק17/01/2012שירוש היקרה
צר לי לאכזב אותך.
את לא נמצאת בקריטריונים המוכרים ע"י גורמי הבריאות לניתוח קיצור קיבה.
הניתוחים אינם קוסמטיים ונועדו לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית.
אני ממליצה לך בחום, להתמיד במעקב של דיאטנית שתתאים לך תפריט ובשילוב פעילות גופנית תגיעי לתוצאות יפות ותהיי גאה בעצמך.
כמו כן ממליצה להירשם לקבוצת תמיכה.
רשמי לך לוגו " תוצאות ולא תירוצים"....אל תתחילי "הייתי, ניסיתי, לא הצלחתי".
שני את הפזמון - החלטתי לקחת את גורלי בידיים ולהצליח!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת התהליךחלי16/01/2012
שלום לכולם,
תודה לכל מי שענה לי. היום סוף סוף התחלתי את התהליך, קיבלתי את הבדיקות מהרופא כבר אתמול והיום קבעתי לי תור לצילום ולאולטרסאונד שיערכו ב- 2.2.12 וב- 14.2.12 בע"ה. הייתי אצל הדיאטנית וקיבלתי ממנה אישור, השבוע אלך לעשות א.ק.ג. וכן הלאה לפי הסדר שהורה לי הרופא. ההרגשה נפלאה, אני סוף סוף מרגישה שלמה עם ההחלטה למרות שעדיין יש לי חששות וזה טבעי. אני מקווה שהשבוע גם אסדר את ביטוח המגן בקופה ו871כך אוכל לעשות את זה באסותא בלב המפרץ. הרופא שלי ד"ר שטיינברג ראובן המליץ לי לאור נסיונו עם מטופלים אחרים לעבור את זה באסותא אצל ד"ר מחאגנה (סליחה אם טעיתי בשם) וכנראה שזה מה שאעשה כשיגיע הזמן לדבר עם הכירורג כחלק מתהליך הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה חלי - תגובה
שולה זק16/01/2012את הבידיים טובות
ואנחנו כאן לעזור לך בהמדך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלת התהליך - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה20/01/2012שלום חלי
לא טעית ואשמח להיות לך לעזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירה בירידהירוקה16/01/2012
אמן ואמן!!
תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף טוב הכל טוב - תגובה
שולה זק16/01/2012תאמיני לי - התהליך לא קל ולא פשוט
אבל בסופו של דבר הכל מסתדר והתוצאות לא מאחרונות לבוא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוס 40 ק"גavivit5916/01/2012
סתם לשתף כי הבוקר זה הגיע ....
מינוס 40 ק"ג
אני לא מאמינה
מBMI 48.7 ירד ל 32.8...
כיףףףףףףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצים תמונה רוצים תמונה
ציקי16/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHAPO - תגובה
שולה זק16/01/2012כל הכבוד
הצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתם תמונות אז קבלו
avivit5917/01/2012קודם ...... ה"לפני"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואחרי 40 ק"ג מינוס
avivit5917/01/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלא פשוט לא להאמין
ציקי18/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכול הכבוד בכמה זמן?
תמר נהריה17/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כל הכבוד - תגובה
שולה זק17/01/2012ואללה איך הזמן רץ
כולם מרזים ....וחתיכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקח לי 7 חודשים
avivit5918/01/2012עכשיו הקצב יותר איטי
אבל אסור להתייאש
מחכה כבר ל...........50 :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירה בירידהירוקה16/01/2012
הי שולה ותודה על תשובתך.
התחלתי מ BMI 40 וכן, אני בהחלט אוכלת עפ"י הנחיות הדיאטנית שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז את בדרך הנכונה - תגובה
שולה זק16/01/2012אם האת נוהגת על פי התפריט ובמעקב אין לך מה לדאוג
תוך כמה ימים תראי ירידה ושינוי בהקפים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקחת את עצמי בידייםשרית16/01/2012
שלום רב לכולם:-
לאחר שהתעניינתי בנושא וקראתי המון בפורום ,החלטתי סוף כל סוף לקחת את עצמי בידיים.
אני בת 28,נשואה ללא ילדים ,הבנתי שאחד הסיבות לאי פריון זה השמנת ייתר.
הB.M.I שלי הוא -40.5,אני עונה לקריטריונים וכבר יש לי תור לניתוח שרוול .
אני אמורה לעבור את הניתוח ב22/2/2012 בבית חולים הלל יפה.
האם למישהו יש המלצות על המנתחים בהלל יפה ,או מישהו עבר את הניתוח שם.
כמה ימים זה אשפוז בבית החולים לאחר הניתוח,כמוכן ברצוני לשאול אם מישהו מכיר דיאטנית בריאטרית באזור השרון,(משולש),אם אפשר להשאיר פרטים.מודה לכם מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק16/01/2012בהלל יפה מנתחים בריאטריים מומחים בתחום.
בהצלחה בדרכך החדשה.
איני יודעת אם יש שם בהלל יפה דיאטנית בריאטרית אבל במרפאת דגני בחדרה יש. ובבית חולים מאיר בכפר סבא יש
מקווה שעזרתי במעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית
ציקי17/01/2012בקשר לפריון אני חושבת שהמשקל עושה בעיות בפריון,אני יכולה לספר לך שכיום יש 3 ילדים אני בת 39 בגיל 25 התחלתי בטיפולי פריות לא שהיה לי בעיות,וגם לא לבעלי,אחרי 4שנים נולדה לי ילדה כיום בת 9 לאחר 4 שנים התחלתי שוב פעם והחלפתי רופא והוא התחיל לרדת עליי בנוגע למשקל היית בזמנו לדעתי כמעט 90 ק"ג בגובה 1.44 וכל כך נפגעתי מהרופא הזה (לא סבלתי אותו) והוא הסביר לי שהמשקל מהווה בעיות גם אם אני אקלט להריו התוספת של המשקל בהריון זאת פצצה מתקתקת (למרות שאני כול ההריונת למזלי עליתי לא יותר מ5 ק"ג (צרבות מוות) באותה תקופה הלכתי לשומרי משקל ובחודשיים ירדתי 10 ק"ג ובטיפול השני שזה השבחה (הרבה יותר קל מהפרייה נכנסתי להריון,זה מראה שהרופא צודק (בזמנו נורא נפגעתי) היום אני מחכה לתור לשרוול,ואני מצטערת שלא חשבתי על הניתוח הזה מזמן. מקוה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומדת לעבור ניתוח מעקף קיבהדנה15/01/2012
שלום לכולם אני עומדת לעבור ניתוח מעקף קיבה הרופא המליץ לי עליו בגלל שאני אכלנית מתוק!!! לכן הוא אמר ששרוול לא יעזור לי מספיק. אבל אני נורא מפחדת מהמעקף כי הבנתי שהוא יותר קשה מהשרוול, שההחלמה ממנו יותר קשה. אני נורא חוששת מבחילות,הקאות וכאבים. אני מפחדת מזה נורא!!! מה דעתכם? כדאי לי להתעקש על שרוול ולא ללכת על מעקף למרות מה שאמר הרופא? אני פשוט לא יודעת מה להחליט.
תודה מראש
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק15/01/2012שלום דנה
לפחד זה לגיטימי. היש משקל שונה לפחד מסוג ניתוח זה או אחר?
אם הרופא המליץ לך על מעקף כנראה זה הניתוח המתאים לך, למען השגת התוצאה המבוקשת בדרך הנכונה לטווח הרחוק.
אם את אכלנית מתוק - זה הפתרון.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לשוחח אתך וכן לתת לך מספרי טלפון של מנותחי מעקף שתוכלי לשוחח איתם ולהבין את התהליך, ההחלמה וההתנהלות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה15/01/2012אני אתקשר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה לדאוג - מעקף קיבה
עופר16/01/2012היי דנה - זה מה שכתבתי כבר בעבר אבל את יכולה להתרשם ...
לכל שאלה אפשר לפנות אלי דרך שולה. בהצלחה
לפני שנה וחצי נכנסתי לתהליך של חיים חדשים, חיים אשר לא ידעתי שקיימים, חיים שרק חלמתי עליהם, חיים שהיו לכולם אבל אף פעם לא לי.
בן 26 הייתי בכניסה שלי לניתוח עם BMI 44.5 , משקל של 145 ק"ג עם קוצר נשימה בשינה, לחץ דם גבוה, התחלה של סכרת, בעיות ברכיים, בעיות גב ועוד ועוד ועוד.
ההחלטה לעשות ניתוח לא היתה קלה, כולם מסביב היו נגד, כולל הורים, חברים ומכרים נוספים, היחידה שתמכה בי היתה אשתי היקרה.
לא צריך לספר לקוראי הפורום הנכבד הזה את האומללות שבלהיות בעודף משקל חולני. הגעתי לצערי למצב שאפילו להתכופף לקשור שרוכים לא היה אפשרי, שלא נדבר כמובן על טיולים וכו.
לאחר התלבטות ופגישות עם רופאים (שחלקם גם היו נגד) החלטתי שאני חייב לעשות שינוי משמעותי בחיים שלי, ההסתכלות שלי על הדברים היתה כזאת: אופציה ראשונה - אני נשאר כמו שאני ויורד ועולה ויורד ועולה ועולה.. עד שאני יגיע למצב שאני כבר לא יכול ללכת....אופציה שניה - ניגש לניתוח ומה שיהיה יהיה.
אכן החלטתי על האופציה היותר הגיונית - ניתוח, בתאריך 2.8.10 עברתי ניתוח מעקף קיבה בבית החולים הדסה הר הצופים.
לא ידעתי למה לצפות, לא היה לי מושג איזה חיים יהיו לי אחרי הניתוח, המחשבות היו בסגנון - אוי לי, בטח אני יהיה רעב כל הזמן, או איזה סבל וכאבים אעבור.
הפלא ופלא - יש תאבון, אין כאבים והכל עבר בשלום.
ההתחלה כמו כל התחלה היתה קצת קשה, לאכול כפית של קוטג' (היום זה לא באופנה) ממש לא משתווה כמו לאכול חצי סיר פאסטה ובאגט עם חומוס ... אבל מתרגלים, ולאט לאט מפתחים תאבון וקיבה ... היום,שנה וחצי אחרי אני כבר אוכל כמעט הכל, ולא כפית, אני אוכל מנה שלמה של בן אדם רגיל .. לאט אומנם אבל אוכל.
ירדתי מאז 73 קילו, החיים שלי השתנו מקצה לקצה... אני אנרגטי יותר, תוסס , חי , אוכל מה שבא לי ומתי שבא לי ובעיקר אבל בעיקר שמח יותר.
אני רוצה להודות פה שוב לפורום הנכבד שנתן לי את ההזדמנות להיות חלק ממנו, תודה לאנשים הנפלאים שעושים ימים כלילות בעבודת הקודש וכמובן לעומדת בראשו הגברת שולה זק.
אני רוצה עוד להגיד תודה ענקית לצוות המקצועי של הפורום שעושה עבודתו בהתנדבות וללא כל תשלום, תודה לכם על הזמן שלכם, אנו מעריכים זאת ויודעים כי הוא יקר.
לסיכום - חברים, הניתוח הזה משנה חיים, מסובב גלגל, מדליק אור - צריך לעבוד קשה , אבל הכלי שתקבלו הוא מעולם אחר. תחשבו על לידתכם מחדש, כמו תינוק - הזדמנות לחיים חדשים, להתחלה חדשה.
תודה שוב לכולם, מאחל לכם שבוע מבורך,
שלכם ,
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועכשיו תמונה עדכנית
עופר16/01/2012בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אין עלייך
תמר נהריה17/01/2012חתיך כול הכבוד . זה ממש מעודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמרוש - תגובה
שולה זק17/01/2012זה במבינו....והנסיכה שלו.
אני הכרתי את עופר במפגש בלב המפרץ.....כשבא לפני ניתוח לקבל חיזוקים....פשוט מדהים. שני אנשים שונים לגמרי.
במסינו תבקר יותר באתר אתה חסר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד עופר
אוראל בוסקילה27/01/2012עופר אני חודש וחצי אחרי התחלתי לאחרונה להיתאמן בחדר כושר
פעם ראשונה שלי פה ואחרי שקראתי את מה שכתבת והתמונות ממש עודדת אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירה בירידהירוקה15/01/2012
שלום,
אני חודש ושלושה שבועות לאחר ניתוח שרוול.בחודש הראשון ירדתי מהר מאד 10 ק"ג אך בשלושה שבועות שלאחר החודש היה שבוע בו לא ירדתי והשבועיים הנותרים חצי קילו בכל שבוע.
אני מקפידה לאכול כל 3 שעות, לשתות, אוכלת בריא בלבד ומוקפד ביותר ללא סוכרים ומתוקים. היציאות שלי לא כפי שהיו כל יום אבל אי אפשר להגיד שסובלת מעצירויות.
ממה שהבנתי , הירידה המשמעותית היא בחודשים הראשונים.
האם זוהי תופעה הגיונית?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה ידועה - תגובה
שולה זק15/01/2012מברוק על מה שירדת. ועוד ידך נטויה.
כשאת אומרת "אוכלת בריא" האם את אוכלת לפי תפריט שקיבלת מדיאטנית והאם את במעקב שלה?
עצירות בירידה מוכרות. המחוג עומד אבל אני בטוחה שאת חשה בשינויים בהיקפים, כי הגוף מעצב עצמו.
לא ציינת מאיזה BMI התחלת. נתון שהוא לא פחות חשוב לקצב הירידה.
מאחלת לך הצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח להרשם לקהילהשלמה מסאסא15/01/2012
שולה בוקר טוב,
המערכת מסרבת לקבל את הסיסמה בכל צורה שהיא.
תודה שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עצירה מוחלטתדינה14/01/2012
הצילו. אני 4 שבועות אחרי ניתוח שרוול. בשבועיים הראשונים ירדתי 8 ק"ג. בשבועיים הבאים עד היום, כלום, פשוט כלום. עצירה מוחלטת. לא אוכלת מתוק, לא משתוללת. ובכל זאת אין שום התקדמות. זה מאוד מדכא. גם אין לי כמעט בכלל יציאות. אולי פעם בשבוע, בקושי. לעומת חיי הקודמים שבהם העניין היה ממש מסודר.
מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בהתנהלות- תגובה
שולה זק14/01/2012שלום דינה,
חוץ מ"אני לא משתוללת" "עצירה מוחלטת" סובלת מעצירויות"
לא נתת שום פרטיים שיכולים לעזור למתן תשובה.
האם את במעקב דיאנית? האם את צמודה לתפריט אותו קיבלת אחרי הניתוח לשבועות הראשונים?
האם את שותה מספיק? לא להשתול זה לא רק לגבי מתוקים. ם אוכל עתיר קלוריות ושומנים, אפילו בכמויות קטנות, עוצר ירידה.
ממליצה להכנס לשאלות נפוצות - תמצאי שם הנחיות של הילה הדיאטנית להתנהלות בשבועות הראשונים. כמו כן תמצאי גם תפריטים של מנותחים שיכולים לעזור לך.
לגבי עצירות נסי לשתות אקטיביה ולאכול עגבניה מגורדת ללא גרעינים
מקווה שעזרתי במעט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולתינו מתי מפגש ?לילך.פ13/01/2012
אני מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי נדר יום אחר טו' - תגובה
שולה זק13/01/2012הודעה תבוא בשבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 ימים לפני ניתוח שרוולנעמי13/01/2012
התחלתי דיאטת פחמימות לפני ניתוח שרוול.
בא לי נורא - מרק עדשים חומות או אדומות. האם מותר לאכול מרק עדשים?
האם מותר לאכול עדשים?
כתוב בתפריט ללא תפוחי אדמה, ללא בטטה, וללא תירס.
מה עם אורז? האם מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12 ימים לפני ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק13/01/2012שלום נעמי
דיאטת החלבונים נועדה להקטין את הכבד השומנים ולהקל על המנתח בעת הניתוח.בנוסף, יש לדיאטה הזו גם פן סמוי....הכנה נפשית לקראת ההתנהלות התזותית לאחר הניתוח.מן מחוייבות להמשך.
הרי ברור לך שהניתוח הוא לא הוקוס פוקוס - את לא נכנסת שמנה ויוצאת רזה. לאחר הניתוח את צריכה לשמור דיאטה לאכול על פי תפריט של דיאטנית ואף רצוי להתמיד במעקב אצלה. כך שכל נושא ה"בא לי" "מתחשק לי" צריך להכנס ללרופורציה מסויימת. את יכולה לאכול מרק עוף מרק ירקות מכל הסוגים, למה למה דוקא מרק עדשים ואורז.
חשבי על זה!!!!בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוב אז עברה חצי שנהמירית13/01/2012
שלום לכולם,
אז עברה חצי שנה והלכו להם 30 קילו שמחה ומאושרת והאמת שעדיין לא מאמינה שעשיתי את זה, אז ככה לכל החוששים זה מובן ומקובל וגם אני הייתי שם אבל הנה הזמן עובר חולף אבל אין כיף יותר מאשר התוצאות שלא מאחרות לבוא
אז מאחלת לכל החדשים בהצלחה ולכל אלה שחוששים אין ממה
סתם רציתי לעדכן ואולי לתת דחיפה לכל החדשים שאני אותכם כל כך מבינה
שיהיה סופ"ש חמים ונעים לכולם
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד מירית - תגובה
שולה זק13/01/2012זה באמת נותן דחיפה לכל מי שבתחילת הדרך או בהתלבטויות לפני
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני 5 ימים אחרי ניתוח קיצורניסים13/01/2012
יש לי כאבים חזקים של התכווצויות בקיבה מה לעשות לסבול ?קשה לי לשתות אוכל רך עוד לא נכנס לי לגוף ממה יש את הכאב בגלל שתיה לא נכונה בגלל הצורך במזון מה לעשות
תודה מראש ניסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני 5 ימים אחרי ניתוח קיצור - תגובה
שולה זק13/01/2012שלום ניסים,
ברוך שובך הביתה אחרי ניתוח.
אל תשכח שאתה בימי החלמה. הקיבה נפוחה ובצקתית ואיש כאבים ואי נוחות.
ממליצה לגשת לרופא ולקבל כדורי לוסק וכן ניתן לקחת משככי כאבים.
אתה יכול בהדרגה להתחיל לאכול יוגורט, גבינה לבנה רכה, מעדנים ללא חתיכות פרי וכמובן לשתות הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכאבים אפשר לקחת אופטלגין נוזלי
חדווה13/01/2012כששותים רצוי לשתות בלגימות קטנות לגימות גדולות גורמות לכאב בקיבה גם באכילה צריך לאט ובסבלנות בתחילה לטבול את הכפית ביוגורט / בגבינה / במעדן ולקק את הכפית . מה שחשוב זה לא להילחץ , המצב הוא זמני ומשבוע לשבוע ילך וישתפר
ב ה צ ל ח ה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לניסים
נילי15/01/2012בוקר טוב, ניסים.
אתה מרגיש התקבצויות כי הקיבה כמעט ריקה. כמו שחדווה ממליצה - אופטלגין נוזלי יעזור לך מאוד. פעמיים-שלושה ביום, לפני שתיה/ארוחה נוזלית, 20 עד 35 טיפות - זה עובד. בדקתי אישית. ממליצה לך פעמיים ביום לשתות נוזל של מרק עוף/בקר מבושל עם ירקות שלמים. מרגיע מעוד את הקיבה ונותן תחושה טובה. כמובן שלא להשתמש באבקת מרק ! תרגיש טוב, בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהנונה13/01/2012
היי אני אחרי שלושה חודשים של ניתוח שרוול הרופא הביאה לי היום זינט 500 mgזה כדור גדול ואי אפשר לחצות אותו האם מותר לי כדור כזה גדול לבלוע .. לפי מיטב ידיעתי אסור לשתות כדורים במשך שנה או שזה סתם ורות שהכניסו לי לראש זקוקה לעזרתכם וחייבת לקחת את הכבדור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה - תגובה
שולה זק13/01/2012בוקר טוב,
שוחחנו הבוקר בטלפון. אין לך מגבלה בבליעה ואת יכולה לקחת את הכדור.
תחלימי מהר.
היה ותרגישי לא בטוב תפני לרופא משפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)