מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התייאשתי.. שולה !נינה .מ09/02/2012
כבר ''התבכיינתי '' פה לפני שבועיים שלא יצרו איתי קשר לקביעת תור לניתוח אצל ד''ר מחג'נה.. אני כבר ממתינה 3 חודשים לטלפון מהמשרד שלו...(את כל הבדיקות כבר סיימתי באוקטובר 2011)
אני כ''כ רוצה שד''ר מחג'נה ינתח אותי כי אני שומעת עליו רק דברים טובים מכמה חברות שהוא ניתח..כמו שכבר סיפרתי ,דודה שלי התעניינה בשבילי בבית חולים בני ציון כי היא עברה שם את הניתוח לפני שלושה שבועות ושם התור לניתוח קצר יותר..
אז בלית ברירה אני אתחיל שם תהליך מחדש ,ובפעם האחרונה שהייתי ברמב''ם אצל רופא מרדים 25.12.2011 השארתי בתיק הרפואי שלי את התשובות מהוק''ת ולא צילמתי עותק.. איך אני אשיג את זה בחזרה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייאשתי.. שולה ! - תגובה
שולה זק09/02/2012צר5 לשמוע שכך את מרגישה והנדנודים לא עזרו.
לגבי תוצאות הוק"ת תפני למרפאה ויתנו לך את הדיסק. את יכולה גם לפנות למקום שם עשית את הצילום ויתנו לך העתק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל הרופא משפחה
תמר נהריה11/02/2012יש את התוצאה של הוק"ת הוא רק צריך להוציא את זה מהמחשב שלו. ובקשר לד"ר מחג'נה אני נותחתי אצלו הוא מקסים, לדעתי תרימי טלפון לרותי המזכירה שלו ופשוט תזכירי לה שאת מחכה כבר הרבה זמן , לא זכור לי שחיכיתי כול כך הרבה זמן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר..
נינה .מ12/02/2012אני נודניקית ..פעם בשבוע אני מחייגת אלייה,ועדין אין תור.
אני לא רוצה שמנתח אחר ינתח אותי כי שמעתי המון שבחים על ד'ר מחג'נה מכמה מכרים שלי שעברו את הניתוח אצלו.., וכולם אמרו איך ייתכן שעדין אין לך תור .אני מחכה מנובמבר לתור... והייתי אצל רופא מרדים בדצמבר ברמב''ם לידעתי הדלה , אחרי בדיקת מרדים נותנים תאריך דיי קרוב .. חיכתי 4 חודשים נחכה עוד קצת ובדקות אלה אני מחייגת שוב לרותי (שיגעתי אותה! )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילה - סודה לשתייה.לינוי09/02/2012
בוקר טוב חברים.
רציתי לשאול. היום בבוקר שכחתי לקחת את כדור הגסטרו שלי, אני בעבודה ואני לא מצליחה לאכול ולשתות שום דבר, בגלל הצרבות. חודש אחרי הניתוח. האם מותר לי לקחת סודה לשתייה עם מים שזה בעבר מאוד עזר לי לצרבות תוך כמה דקות כמו קסם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחפשי בית מרקחת קרוב ותקני אומפרדקס
לימור09/02/2012בס"ד
התרופה נמכרת ללא מרשם עדיף לך
אני לא בטוחה שסודה ממולצת בכלל
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת הבעיה שאין בית מרקחת קרוב
לינוי09/02/2012יש רק מכולת, (איזור תעשייה)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף לא אכלתי כלום עד הערב
לינוי09/02/2012רק שתיתי מים. אולי הילה תוכל לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת מיקצועית או מידע אישי...אופטוב08/02/2012
bmi 35 - מינימום שבמינימום לסוכרתי, אבל: מאחר ואני סוכרתי (אינסולין 44 יח') הסובל גם מהשמנת יתר מינורית ביחס ל"גדולים" ממני העוברים את קיצור הקיבה, ולאחרונה עברתי מספר אירועים מוחיים חולפים עם שאריות קלות ביותר של חולשה בצד שמאל, האם הניתוח לקיצור קיבה מתאים לאחד כמוני? רפואית יותר מאשר ויזואלית? בתקווה שהסכרת תיאלם וכך גם גרורותיה( תפקוד כליות- cva -לחץ דם)אשמח להיתייחסות מיקצועית או מישהו עם ניסיון בתחום ההחלמה... (משקלי 110 ק"ג גובה 178 ס"מ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת מיקצועית או מידע אישי... - תגובה
שולה זק08/02/2012אני חושבת שאתה בקריטריונים. \עליך לקבוע תור עם מנתח בתחום ניתוחי קיצור קיבה ולהגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך, מחלות, טיפולים, תרופות. המנתח יסביר לך על סוגי הניתוח ואיזה ניתוח מתאים לך, אם אכן ימצא שא תה מתאים לניתוח.
איפה אתה גר? באיזה קופה אתה חבר ואיזה סוג ביטוח יש לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח מלאה בחששותת.. עזרהההקרן08/02/2012
היי לכולםם!!! ממש כיף לראות את הפורום הגיבוש פה והעידוד כמו משפחה...
אני בת 35עם 120 קילו וגובה של 1.61 אמא ל3 ילדים ואחרי לידה 4 חודשיםם הייתי ביעוץ אצל ד"ר מחאגנה המקסים כרגע אני ממש מפחדת מהניתוח מההחלמה וכל ההתמודדות אחרי, אני עושה את הניתוח פרטי שזה אומר שאוטוטו אני בניתוחחח..
מפחדת, חוששת מאוד, מה עושים??? להשאר ככה בטוח לא!!!! ולבד אני לא מצליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ניתוח ,מלאה בחששות
קרן08/02/2012רוצה לציין ששני רופאים הזהירו אותי מהניתוח הזה...אז בכלל כולי בפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהניתוח
נילי08/02/2012שלום לך קרן,
את מפחדת וזה בסדר. הזעירו לך הרופאים - גם זה בסדר, חייבים לעדכן אותך על כל התמונה בה את נכנסת. אם תרגישי כי אין לך שליטה על הפחדים - אפשר לפנות לרופא המשפחה והוא יתן לך תרופות הרגעה. את 4 חודשים אחרי לידה, הורמונים משתנים, גוף עובר שינוי, חיים השתנו - את בלחץ, וזה תבעי. בבתי חוילם בדרך כלל יש יועצים פסיכולוגים שעוזרים במצבים כאלה או אחרים, אז יש לך גם אופציה כזו.
למרות הפחדים וחששות, כל הכבוד לך, ברוכה הבאה למגזר שלנו :). אני בתור זאת שהיתה "לפני הניתוח" עוד לא מזמן - מבינה אותך מאוד ! היו לי הרבה חששות ומחשבות במקביל לתהליך הכנה, הכל היה בשקט, לא ספרתי לאף אחד, ובסוף החלטתי לארוז את החפצים אישיים שלי לפני ניתוח, בכדי שבעלי לא יתעסק עם זה במקרה ואם אני לא אחזור....הכל שטויות במיץ עגבניות ! את תעברי את הניתוח, תקבלי את הטיפול הטוב ביותר גם אחרי, בתור אישה ואמא תטפלי באצמך, ולמשפחה שלך יהיו שינויים טובים ותמיכה ממך, תהיה לה אמא חזקה, בריאה, יפה ומלאת אנרגיה ורצון טוב. אני רואה את שינויים במשפחה שלי, יש להם כל יום אוכל טרי מבושל, אין יותר ג'אנג פוד, יש לי יותר כוחות לבלות עם הילדים, אני חוזרת הביתה ובמקום לשכב על הספה אני לוקחת אותם החוצה, מטיילים, מתכייפים....כשחזרתי הביתה מבית חולים, למחרת כבר התחלתי לבשל ולכבס, רק ריצפע לא שתפתי שבועיים (בעלי עזר לי).
בקרוב אצלך ! רפואה שלמה, החלמה מהירה ו הרבה בריאות לך ולמשפחתך !
בברכה,
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות מהניתוח
קרן08/02/2012וואי איזה כיףף!!!!! תודה נילי אני כל כך רוצה להיות אחרי ולדעת שהכל עבר בשלום...
בכל זאת יש לי אחריות ל3 ילדים ואני חייבת להיות שם בשבילם ובריאה וקלילה איתםם תודה על העידוד והתמיכה ...:) כמה זמן את אחרי??? איך ההחלמה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה
נילי08/02/2012אני כמעט 3 חודשים אחרי ניתוח, החלמה היתה מהירה. היו קצת כאבים מייד אחרי ניתוח, אז קבלתי מכשיר עם הכפתור לחיצה להזריק את התרופה להפחתת כאבים. למחרת החזרתי אותו, והסתפקתי בתרופות פחות חזקות. 3 ימים אחרי ניתוח חזרתי הביתה ומאז מיום ליום האושר רג גודל :). הסוד של הצלחה - לעקוב אחרי המלצות של הדיאטנית ולא לנסות "לעקוב את הניתוח". אני אוכלת הרבה בשר ודגים, קצת ירקות ומיץ אשכוליות סחות, שותה מים, חליטות, תה עם לימון ודבש, קצת נס וקפה שחור עם חלב. כשאני רואה ברחוב או במקופ כל שהוא אנשים "שמנים" אני בקושי מתעפקת בכדי לא לצעוק "לך לניתוח, אתה מבזבז את החיים שלך, זורק את עצמך לפח !!!!".
קצת יקצוני, אני יודעת. אבל זה מה שאני מרגישה.
אנחנו כאן, הרבה בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לפחד!!! באמת אין סיבה
אמא08/02/2012לרופאים ה"רגילים" יש נטייה לשלול כל מה שהם לא מכירים... תדברי עם רופא שמתמחה בבריאטריה ותשמעי רק המלצות חמות.
מאוד טבעי שמפחדים. גם שהולכים לעשות בדיקת דם הלב שלי דופק חזק ואני מפחדת. אני לא אומרת שניתוח זה בדיקת דם אבל התהליך הוא הרבה יותר קל ממה שחושבים. אני סה"כ שבועיים אחרי הניתוח אבל אין לי ספק שעשיתי את הדבר הכי נכון לעצמי והכי נכון למשפחה שלי. 3 ילדים שגדלים עם אמא שמנה לא מקבלים ממנה את המקסימום!!! אני לא יודעת בני כמה הילדים שלך אבל מגיע גיל שהם קצת מתביישים בפני החברים שלהם שיש להם אמא שמנה....וגם כדוגמא אישית - למה שהם ישמרו על אורח חיים נכון אם אמא לא משמשת דוגמא? יש לי כזה מצב בבית עם בן שהוא שמן מאוד ותמיד "זרק" לי מה את רוצה ממני? זה הכל ממך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות מהניתוח
קרן08/02/2012בכל זאת זה עדיין מפחיד!!! יש סיכונים לא??? הפחד הכי גדול שהילדים יעירו נקווה שהכל יהיה בסדר אמןןן ותודה מכל הלב על העידודדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בהחלט נורמלית לחלוטין - תגובה
שולה זק08/02/2012לפחד ולחשוש מאוד אנושי ולגיטימי.
מאידך יש לך את המשפחה הגדולה כאן שעברה את התהליך וכל אחד כבר בשלבים שונים.
קראי גם את השאלות הנפוצות וכנסי לכאן מתי שבא לך וניתן לך חיזוקית וחיבוקית וכל מה שאת צריכה בכדי להתחזק . היי גאה בעצמך שלקחת את גורלך בידים למענך ולמען ילדייך.
חוץ מזה את בידיים טובותץ
סבהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
קרן08/02/2012תודה שולה על העידוד!!!! כשאני ניכנסת לכאן, בא לי מחר לעבור את הניתוח..
לקרוא כמה זה עשה טוב לאנשים, הייתי רוצה כבר להיות אחרי ולא להתמודד עם החששות והפחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב להיות רגועה- תגובה
שולה זק08/02/2012קרן לזמן יש טבע מבורך
הוא לא נעצר וממשיך הלאה.
חוץ מזה החיפזון מהשטן!!!
תגמרי בדיקות ותתאמי מוכעד עם המנתח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכולנו יש חששות לפני ניתוח....
אני10/02/2012שלום קרן!שמי אנה ואני עברתי את הניתוח לפני שבועיים...לא היה קל אבל הנה אני אחרי ומרגישה מצויין.בלי סכרת,בלי לחץ דם,בלי דופק מוגבר מדי,ללא נחירות וללא כל הסבל הזה שהיה לפני הניתוח! החיים הופכים למאושרים יותר אחרי הניתוח. זה ניתוח מציל חיים וזו אכן לידה מחדש!!!כבר ירדתי מידה, הורדתי 10 קילו בינתיים...:) אני מאחלת לך המון הצלחה!!!!תהיא גיבורה והשם יעזור לך !!! בברכה,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנה!!!
קרן14/02/2012תודה על העידוד!!! החלטתי שאני הולכת על זה ובגדולללל
בלי פחדים ובלי לשבור את הראש במחשבות , רוצה להיות כבר אחרי...
למה קשה???? אומרים שהכאב הוא לא כל כך נורא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסום ה- 80 נחצה ואין מאושרת ממניavivit5908/02/2012
אמנם זה רק 79.7 אבל לא זוכרת מתי הייתי 70 +
מי היה מאמין, מעל 35% מהמשקל ההתחלתי נעלמו להם
הייתי חייבת לשתף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כיף לך. כל הכבוד
אמא08/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHAPO כל הכבוד- תגובה
שולה זק08/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדלאמא08/02/2012
מה ההבדל בין קהילה ופורום? לי זה נראה אותו דבר.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדל - תגובה
שולה זק08/02/2012ההבדל המהותי שפורום הוא יותר ממוקד ענייני ורפואי. הפורום שלנו לא דוגמא טובה.....חחחחחחחחחחחחחחחחח למהות פורום. כי אנחנו משפחה וקהילה. אך את תעיני בפורום אחרים מבטיחה לך שמיד תחושי בהבדל בין קהילה שזה חברתי עם "היי ביי ....." ופורום שעונה עניני (בדרך כלל על ידי אנשי מקצוע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- והבוקר אני בהתבכיינות קלהאולגה08/02/2012
אז ככה.. המשקל לא זז!!! ב3 שבועות ירדתי רק קילו.. מה מה נסגר, מה קורה? לא מתאיםם כל העניין הזה... זה מה זה מבעס!!
עוד יומיים אני 4 חודשים אחרי והורדתי 27 קילו... אני מרגישה כאילו עכשיו ה19 קילו האחרונים הולכים לרדת לאט לאט לאט ועוד קצת לאט... אוףףףף
מישהו גם נתקל בעצירה כזאת? עצות? משו?
וכן יש לי תפריט מדיאטנית כל חודש אני אצלה אבל אני עדיין לא אוכלת הכל מהכל... לפעמים אני אפילו חושבת שהמעט שאני אוכלת זה הרבה :O
אמרתי כבר שאני בהתבכיינות קלה היום? אז זהו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נילי08/02/2012היי אולגה, יקירתי !
תקני קצת בגדים החדשים :) !
אני קניתי ומה זה כייף לי !
שאלה - האם יש לך נשירת שיער ?
לי יש קצת, אבל יש.....לוקחת ויטמינים ואוכלת מה שצריך, אבל...
תעדכני איך את מרגישה, מה לגבי ספורט - מה בדיוק ואיפה, ובכלל - מה שלומך.
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי יא מקסימה
אולגה09/02/2012חחח נילי כבר קניתי בגדים חדשים חודש שעבר ואני כבר לא שמה אותם :/
אז אני אחכה עוד קצת ואקנה כבר שאני ארד הכל :) בנתיים אני מבזבזת הכל על נעליים חחחח...
האמת שלגבי הנשירת שיער נראה לי שיש לי.. כאילו יש לי שיער דליל ותמיד היתה לי נשירה בגלל שהייתי צובעת וזה.. אולי עכשיו היא יותר חזקה אבל זה משו שכבר השלמתי איתו.. אני פשוט מחכה שזה יעבור וזהו..וכן אני לוקחת ויטמינים אבל אני לא ממש שמה לב אם זה עוזר או לא חח..
ספורט התחלתי לאחרונה אבל הימים האחרונים כל כך קפואים שאני לא מסוגלת לראות את עצמי הולכת ברחוב :/ אף פעם לא חיבבתי מכוני כושר אז אני מחכה שטיפה יהיה יותר נעים ונתחיל לפזז :):) האמת שאני קצת בלחץ כי המשקל זז לאט אבל נקווה שספורט יתרום! בכלל בכללי, אני מרגישה פתאום יותר קלילה כשאני עושה הליכות מהירות וזה.. זה זורם דווקא...
בקיצור.. חפרתי לך! אשמח כמובן לשמוע גם מה הולך איתך.. כמה הורדת כבר? מה המרגש? איך ההתקדמות? וכו'...
סופ''ש נעים :):)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב !
נילי12/02/2012אולגה היקרה, שמחה מאוד לשמוע שאת מרגישה טוב !
גם אני "מבזבזת" על הנעליים :) הצלחתי לקנות חצי-מגפיים ברוחב סטנדרטי ולא של סבתות ! זה כזה כייף. כמה ירדתי עד היום - אין לי מוסג,עד לפני חודש ירדתי 15 ק"ג. אני נשקלת פעם בחודש על המוזניים של רופא משפחה. יש לי מוזניים אלקטרוניות דיגיטליות בבית, אבל לא הצלחתי לכון אותם, משום מה קופץ על הצג 50% ממה שיש בפועל :)חחח. במידות - ירדתי מ-52 ל-46-48. זה מה שקובע בשבילי. עושה פעילות - פעם בשבוע (כי זה מה שיש אצלנו בישוב) עיצוב גוף וארובי, ובשבתות הליכה מתונה במשך שעה. כמובן שיש עוד קניות בסופר שזו גם הליכה של שעתיים לפחות :). לגבי שער שנושר - אתמול הייתי בסופרפארם ורוקח אמר לי כי אי-אפשר לוקחת גם ויטמינים רגילים וגם עוד סדרה לשיער, זה מינון יתר ולא מומלץ. מזל שאני עם קובע (כיסוי ראש), אבל עדיין קצת כואב לראת את השיערות על המסרק כל בוקר....מקווה שזה יעבור מהר. שיהיה לך המשך יום מקסים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה יפה מאוד
תמר נהריה08/02/2012את יורדת בקצב נכון. אני 3 חודשים אחרי וירדתי 25 ק"ג הכול תלוי באיך התחלת את התהליך מבחינת BMI . תחשבי שבאף דיאטה בעולם לא היית יורדת 27 ק"ג בפרק זמן כזה . לדעתי זה ממש יפה לרדת 27 ק"ג ב4 חודשים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר גם להתבכיין- תגובה
שולה זק09/02/2012אבל לא ללהגזים חחחחח
את יורדת יפה מאוד והגוף שלך הוא מכונה משומנת היטב השומר על עצמו. את תרדי בקצב איטי יותר - אבל בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא! לכולנו יש מצבי רוח...
אני10/02/2012הי אולגה! לא נורא ....אני שמעתי שהמשקל יורד מהר בהתחלה ואחר כך מתחיל לרדת לאט יותר....זה קורה לכולם על פי מה שהבנתי! ולרדת 27 קילו - אני מורידה את הקובע!!!כל הכבוד לך!!!את חזקה ומצחיקה ונחמדה והכל יהיה בסדר איתך!!! את תרדי הכל!!!!כמו גדולה!!!בהצלחה רבה רבה !!! אני התחלתי לאכול כבר עוף וטונה שאני מעבירה בבלנדר ומרגישה שבעה מאוד...היום הייתי בעונות וקניתי 3 חולצות חדשות...ירדתי מידה....לא קניתי יותר מדי כי בכל אופן הכל יהיה קטן עלי עוד איזה חודש.....שוב בהצלחה ואל תדאגי , לכולנו יש מצבי רוח וכן לפעמים מותר לך גם להתבכיין...זה בסדר....:) שוב בהצלחה בירידה ואני בטוחה שתצליחי!!! באהבה,אנה. הנסיכה....כמו שקראת לי...חחח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשתףעוברית08/02/2012
עבר הרבה זמן מאז ששיתפתי כאן בפורום
אני בסדר
בדיקות דם תקינות
עברתי את המשברים שבדרך
ואני אוכלת
נכון יש ימים שכלל לא
ונכון אני עוד לא מצליחה ממש לשתות
אבל בדיקות הדם מראות שהמצב בשליטה בהחלט.
אני סובלת מכאבים עזים שאני אוכלת דברים שיש בהם חומציות (קטנה כגדולה)
ולמדתי להתגבר עליהם. לפעמים הכאב נמשך חצי שעה לפעמים ממש מהר.
נתבקשתי לעבור צילום ואני כנראה אלך לבדוק. אולי צודקים אנשים שאין סיבה לסבול.
אני 7 חודשים אחרי הניתוח וירדתי 45 קילו
שזה גם בסדר אני מניחה.
יש עוד הרבה להמשך הדרך (30) ואני עוד לא מרגישה בהבדל
אנשים מדברים, בטח שאנשים מדברים
ואני מבינה, השכל שומע ומבין הכול
אך מבחינת הרגש, עוד לא מרגישה.
אני חושבת שהסצנה היחידה שהרגשתי בה משהו מיוחד
הייתה שישבתי על הספה ועשיתי פיסוק
והבת שלי ישבה בין הרגליים וסירקתי אותה
פתאום קלטתי את הרגע הזה
שיש מרווח . יש לה מקום נוח לשבת. לא על הריצפה ולא על כיסא ממול, לא על הברכיים או על צד אחר של הספה רחוק ממני. היא יכולה לשבת בתוכי בין הירכיים ולמצוא לה מקום נוח להסתרק.
כן, זה היה רגע שהרגשתי משהו מיוחד.
אתמול נפגשתי עם הכירורגית בעלי הצליח לשכנע אותי לבוא איתו
שנינו נותחנו על ידה
בעלי ירד בשמונה חודשים 80 קילו
והוא בן -אדם אחר
אך הוא נחבא אל הכלים (היום הוא יכול להתחבא יותר בקלות)
והוא לא רוצה לבוא לאילת
אני , אני עדיין מתלבטת לגבי כל מיני אילוצים
אבל מאוד רוצה. מאוד.
לקראת סופ"ש נעים
אני
ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עוברית !
נילי08/02/2012אני כן רואה את השינוי - בסגנון כיתוב שלך :), הירידה שלך מאוד מרשימה ! כל הכבוד לך ! מה אם הפעילות הגופנית ? אני זוכרת כי היו לך שיעורים. ה אם את עושה ספורט גם היום ? אני הורדתי רק שליש ממך, אבל מרגישה מלאה באנרגיות ויש חשק להיות, לבשל, לנקות, לטייל, לטפל בילדים....אני רואה שגם אצל נפקחו העיניים ! אנחנו כבר אחרי ! איזה כיף שיש שינויים, אני מאוד שמחה שבדיקות דם שלך טובות - זה חשוב ! תרגישי טוב, נתראה באילת !
נילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע ו ב ר י ת- תגובה
שולה זק08/02/2012איך אני מתרגשת לקרוא את דברייך ובכלל לראות את נוכחותך כאן. נאלמת לנו וחסרת מאוד.
כייף כייף לקרוא את מה שאת כותבת.
כל הכבוד לבעליך על הירידה הענקית שלו ואני רואה שאת בצעדי ענק מתקדמת לקראת היעד אחריו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכול הכבוד עוברית
תמר נהריה09/02/2012ירידה יפה , ו45 ק"ג לא הולך ברגל, לגבי בעלך ואילת , תנסי לשכנע אותו שכולנו באותה צלחת ואין לו ממה לחשוש והוא מקסימום יהנה, ואים לא תצליחי תבואי את זה מה שאני החלטתי , בינתיים בעלי מצטרף אליי יחד עם הבנות שלי, אבל החלטתי שלא משנה מה ההחלטה שלו אני מגיעה עם הבנות. ושוב שאפו מגיע לך וגם לבעלך , זה נהדר שעושים את זה יחד גם אני ובעלי נותחנו ע"י ד"ר מחג'נה וזה מאוד מחזק, ומשנה את החיים וגם את הזוגיות לטובה. אז מקווה שנתראה באילת יחד אתיך ועם בעלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קרה עם אנהיסמין07/02/2012
שלום לכולם
אנה לא הרגישה טוב מישהו מעודכן מה המצב איתה ואיך מרגישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולה וליסמין!
אני07/02/2012שלום לכן יקרות שלי!אני בסדר כבר,ברוך השם.דברתי עם דיאטנית בריאטרית שלי בטלפון והיא נתנה לי הנחיות.במצבים של תקלות כאלה צריך להפסיק אוכל מיד ל 24 שעות,ולשתות מים עם כפית 6 כוסות ביום מינימום,ואם זה לא הולך לפנות לבית חולים לקבלת אינפוזיה.הצלחתי לשתות אתמול קצת עם כפית - יש לי מזל!!! ברוך השם.והיום כבר אכלתי קצת... תודה על הדאגה!!!! חיבוקים!!!אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה נו מה אין לך פייסבוק?!?!?
אולגה08/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא..אין לי פייסבוק
אני10/02/2012הי אולגה!לא אין לי פייסבוק..אני רוצה לעדכן אותך:עד כה ירדתי 10קג ירדתי מידה וקניתי היום 3 חולצות חדשות!איזה כיף!!! ראיתי שכתבת שהתבכיינת..וזה בסדר...כולנו חווים מצבי רוח...וכשהמשקל נתקע זה מבאס מאוד....אני מאמינה לך...אבל לא נורא...כמו שכבר כתבתי לך את גם אופטימית וגם נחמדה וגם חזקה ואת תצליחי ובגדול לרדת את כל העודף...איך את מרגישה באופן כללי? אני אישית לא מזמן הכנתי לי חביטה מביצה אחת וזה עשה לי כאלה בעיות...הקאתי הכל ולא יכולתי לשתות כל היום....מזל שהתקשרתי לדיאטנית שלי והיא עזרה לי ...נתנה לי הנחיות מה לעשות....טוב תהיא חזקה ואמיצה ותצליחי ...אין לי שום ספק לגבייך!חיבוקים!!!אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש אבל ממש מתלבטתרחובותית07/02/2012
שלום רב,
אני בת 27, גובה 168, שוקלת 145 ק"ג. הגיעו מים עד נפש. חייבת לעזור לעצמי אחרת אהיה עם מחלות ( כרגע ב"ה ללא מחלות למרות כל גורמי הסיכון).
בודקת לגבי ניתוח שרוול אצל ד"ר קיידר אנדרי או ד"ר אסנת רזיאל. המלצות???
רוצה מאוד אך חוששת מהניתוח.
הצעות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולנו מפחדים ומתלבטים
אמא07/02/2012אבל רק שתדעי שהניתוח ישנה לך לגמרי את החיים. אני כל כך מצטערת על כל השנים שלא עשיתי כלום, ואני רק שבועיים אחרי ניתוח שרוול. חבל לך על הזמן. את בחורה צעירה ותעברי את הניתוח הכי טוב שאפשר!!! נכון שהשבוע הראשון לא קל אבל באמת לא נורא,ומה זה שבוע? ואחר כך יש לך חיים שלמים להנות. אני לא אומרת שהכל דבש. צריך תמיד לשמור, אבל הניתוח עוזר לך בצורה שלא הכרת בשום דיאטה - פשוט אי אפשר לאכול יותר מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתלבטת מרחובות
דבי ב08/02/2012קודם כל חייבת לפרגן על אחוות הפורום....
ולענייננו אני בדיוק שבוע אחרי הניתוח...שזה שבוע לא פשוט אבל מה זה זמן בתכלס הכל עובר איך שלא תסתכל על זה...ממליצה בחום על הניתוח כמובן שגם אחרי הניתוח אתה צריך לשמור ובעצם לעשות סוויץ במוח...אבל זה אכלה דרייב שבעולם מקווה ששיכנעתי את יכולה לשאול מה שאת רוצה בשמחה אעזור...שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוו רחובתית זה טוב חחח
אולגה08/02/2012גם אני מרחובות :) אין לך מה לחשוש... תאמיני לי היום אני ממליצה לכל בן אדם שרק חושב על הניתוח שיעשה אותו בלי לחשוש!!!
אני ממש חופרת לאנשים שמתלבטים שיעשו את הניתוח הזה כמה שיותר מהר.
הפחד נעלם ואיתו מגיעות הציפיות, האושר, האופטימיות... המחשבה על חיים חדשים..
ההליכה ברחוב, הישיבה עם חברים, היציאות.. הכל משתנה...
החיים שלי השתנו מקצה אל קצה.. כמובן שגם מבחינה פיזית אבל נפשית זה משו שאי אפשר לתאר..
נכון שבהתחלה טיפה קשה וכמה הייתי מתבכיינת לאמא שלי שקשה לי וכו וכו אבל הנה עוד יומיים אני 4 חודשים אחרי <איך הזמן טסססססססססססס> והשינוי מדהים...
אני באמת באמת חושבת שהניתוח הזה מציל חיים, במיוחד מבחינה נפשית..
ושמעתי שד''ר רזיאל תותחית!!! לכי על זה בכל הכוח.
בכל מקרה, אני תמיד נמצאת פה.. אם תרצי אפילו אפשר להיפגש ואני אספר לך הכל מהכל על מה שקורה ויקרה לך. :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה שאת לוקחת יוזמה - תגובה
שולה זק08/02/2012ואחריות לגורלך ולעתידך.
כל המנתחים מעולים.
את צריכה לחדעת כמה דברים ף
הניתוחים בסל הבריאות ללא עלות כספית בבתי חולים ציבוריים, לעומדים בקריטריונים (ואת בקריטריונים). במרכזים הפרטיים הניתוחים כרוכים בהשתתפות עצמית.
באיזה קופה את חברה? איזה סוג ביטוח יש לך?,
את סוג ניתוח רצוי להתאים בהתייעצות עם המנתח לפי הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, הסטוריה רפורית, אורח חיים.
(דר' אסנת רזיאל עובדת רק פרטי, דר' קידר עובד גם בבילינסון)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון תודה לכולכן.
רחובותית12/02/2012אני במאוחדת שיא. פניתי לקיידר בבלינסון, קיבלתי ל- 1 ביולי. פניתי פרטי, קיבלתי לסוף החודש הקרוב. קיבלתי דף מלא בבדיקות לבצע לפני שמתחילים. חייבים לבצע את בליעת הבריום או שמספיק את הגסטרוסקופיה. ניסיתי פעם בריום בעבר ולא צלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה. שמעתי על שניהם דברים טובים
טל12/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחובותית היקרה
נטלי13/02/2012אני חמישה ימים אחרי הניתוח בת 41, לך עוד יש הרבה שנים לפנייך את עדיין צעירה.
ניתוח זו פרוצדורה מפחידה אבל אם לא תתחילי לקחת את עצמך בידיים את מקצרת את חייך וחבל.
תיהני כל עוד את יכולה וקדימה ואני בטוחה ב 100% שיש עוד הרבה מאוד אנשים שתומכים בך.
גם אני מאוד פחדתי ולקח לי הרבה זמן להגיע להחלטה הסופית.
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריטריוןרועי07/02/2012
שלום, רציתי לדעת האם אני נמצא בקריטריון לניתוח.
גובה 1.73 משקל 110 ומטופל בכדורים ללחץ דם מזה כשנה.
כמו כן הינני מבוטח בחברת בכלל בביטוח פרטי כולל ניתוחים
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריון - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה07/02/2012שלום רועי
יש לך BMI 37 עם לחץ דם גבוה. צריך לבדוק באם יש לך שומנים בדם או ערכי סוכר גבוהים. אם אכן בהחלט מגיע לך ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנים לא הייתי כאן...יש סיבה מוצדקתשלומי06/02/2012
אוקיי אז ככה למי שמכיר אותי ולמי שלא לחדשים ולוותיקים באמת באמת שהתגעגעתי....
תקופה ארוכה לא הייתי כאן לצערי בגלל כל מיני סיבות כאלו ואחרות חלקן טובות יותר חלקן רעות...אבל תודה לאל יצאנו מהכל ואני כאן :)
לפני חצי שעה קיבלתי טלפון מאישה נחמדה מאוד שקוראת כאן בפורום בסתר והיא בתחילת התהליכים לניתוח שרוול ולפניי לידה מחדש...
היא השיגה את הפון שלי דרך הפורום הזה וביקשה יעוץ וטיפים מקווה מאוד שעזרתי לה :)
אז ככה:
אני שנה וחודש אחרי הניתוח עברתי אותו ב14/01/11 משקל 135 bmi42 (אני לא רוצה להיות בוטה אבל אם הייתי מת באותה תקופה היו צריכים לקבור אותי בנגלות) :)
הייתי כל כך שמן ומגעיל שלא יכולתי אפילו לקשור נעלים כמו שצריך
שומן וכרס נשפך בקיצור הייתי איכס אחד גדול....
היום שנה וחודש אחרי אני שוקל 78 קילו מרגיש מעולה נושם רץ מתפקד וחי כמו בן אדם :)
היום אני מאושר ומרגיש טוב עם עצמי ועם הסביבה :)
במהלך השנה הזאת שבעה אנשים נכנסו לניתוח הזה בעיקבות השינוים שעברתי ואני שמח שהצלחתי לגרום למישהו לשנות את החיים שלו לטובה :)
באמת באמת שאני לא מצטער אפילו לשניה אחת שעברתי את מה שעברתי
ובשביל שהדמיון שלכם לא יעבוד סתם ותישאלו איך נראתי ואיך אני עכשיו אני מצרף תמונה אחת לפני ואחרי
ביקורות טובות ורעות יתקבלו בברכה :)
שולה התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי אתה תותח - תגובה
שולה זק06/02/2012ואני שמחה שאתה תהיה איתנו באילת.
אוהבים ומתגעגעים אליך.
בהזדמנות זו אציין שהמפגש נועד גם לאנשים לפני ניתוח ולמתלבטים למיניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!!!!! איזה חתיך.
אמא07/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדרך לניתוחנעמה06/02/2012
היי אני ממש רוצה לעשות ניתוח יש הפנייה מכרורג אני מתלבטת.כי אני רואה המון תגובות חיוביות וגם להיפך.מה הניתוח הכי מומלץ מבין כל הניתוחים להרזיה?מה ההשלכות לעתיד(הריונות.לידות)....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת יעוץ!!!!!!
נעמה06/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך לניתוח - תגובה
שולה זק06/02/2012לגבי סוג הניתוח את צריכה להתיעץ עם המנתח בתחום, להגיע אליו עם ההסטוריה הרפואית שלך, הפרעות אכילה, הרגלי אכילה, אורח חיים ולפי כל הנתונים האלה יותאם לך הניתוח האפקטיבי עבורך.
הניתוחים פותרים בעיות של פוריות למי שסובל מהשמנה חולנית ואין בעיות ללדת.
ממליצה לך לעיין בשאלות הנפוצות, שם תקבלי מענה כל שאלותיך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעמה06/02/2012הלכתי לכירורג והוא הפנה אותי להדסה הר הצופים ששם קבעו שיחת פגישה רק עוד 3 חודשים..לכן אני מיואשת.זה המוןן זמן לחכות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שולה זק06/02/2012באיזה קופה את חברה ואיזה סוג ביטוח יש לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים-תגובה
נעמה06/02/2012בקופת חולים מכבי.ללא סוג מיוחד של ביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים-תגובה - תגובה
שולה זק06/02/2012אם את מכבי (יש לך אולי מכבי זהב?) את יכולה לפנות לבתי חולים אחרים וגם למרכזים פרטיים אם את לא רוצה להמתין זמן ארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נעמה06/02/2012אין לי זהב..ובקשר למרפאות פרטיות הסנתי שהעלות קרוב ל עשר אף ש''ח.סכום שכרגע אין לי.אז נישאר קצת מיואשים ונחכה לתאריך.אם יש פתרון נוסף אשמח לשמוע.
תודה על הייעוץ:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שולה זק06/02/2012אין עצות נוספות, אבל יכולה לעודד אותך שהצוות בהדסה הר הצופים מעולה ואת בידיים טובות.
בינתיים נשמח לארח אותך בפורום ולעזור להבין את התהליך לקראתו את הולכת.
את מוזמנת להצטרף למפגש הפורום. לדעתי זה יתרום לך הרבה.
המשך ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית
נעמה06/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקיאה הכל כל היום!!!!!אני06/02/2012
שלום!!!מה לעשות????אני אכלתי היום חביטה פעם ראשונה...היא לא נעכלה...כעבור איזה 65 שעות הקאתי הכל....ניסיתי לשתות ואני מקיאה שוב ושוב...אני לא שתיתי כל היום....מה לעושת כדי למנוע התייבשות...???אני לא רוצה לנסוע לבית חולים שיתנו לי אינפוזיה.....הצילו!!!!אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליך לפנות מייד לרופא - תגובה
שולה זק06/02/2012אי אפשר לתת יעוץ מעל גבי הפורום.
פני בדחיפות לרופא לבדיקה טקבלת טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף - ביצה שלא נעכלת!!!אני06/02/2012
שלום לכולם!!! אכלתי הבוקר ב 11:00 חביטה מביצה אחת עם קצת חלב (כמו שהדיאטנית הבריאטרית המליצה לי) כעבור חצי שעה אכלתי 4 כפיות גרבר , הרגשתי שזה עומד לי בוושט,הפסקתי מייד לאכול. עכשיו כבר 16:20 ועדיין הביצה עם הגרבר עומדים לי בקיבה ובוושט...שתיתי קצת מים,קצת הקאתי...עדיין זה עומד לי ומכאיב לי....מה לעשות ??? תעזרו לי בבקשה!!!דחוף!!! אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עופר06/02/2012קשה להגיד...
אולי לא לעסת מספיק ואז נתקע לך ויקח זמן להתעכל ...
כמה זמן את אחרי ניתוח?
לדעתי זה ירד בקרוב...
אם את רואה שזה ממשיך להציק לך , פני לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני06/02/2012הי עופר!אני שבועיים אחרי ניתוח...אתמול הייתי במרפאה הכרורגית והדיאטנית אמרה לי להכין היום חביטה מביצה אחת....ולעסתי 25 פעמים כל נגיסה קטנה....ועדיין הקאתי הכל!!!!ועכשיו אני גם לא יכולה לשתות כלום!!!אני מקיאה אפילו מים...:( מה לעשות???
בברכה,אנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)