מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- It's the final countdown !עופר25/07/2010
חברים יקרים,
שבוע נשאר, ההתרגשות בשיא, התמיכה שלכם עזרה מאוד - אני מודה לכם.
עוד שבוע אלבש לי את בגדי המלך של בית החולים הדסה ואשכב לי במיטה החמימה (אתם חושבים שהמזרן תומך במשקל גוף גדול כמו שלי?)
בכל אופן הדבר הכי משמעותי בחיים שלי קורה ואת מי אשתף בחוויות אם לא אתכם, חברי הפורום הנכבבדים? אני מבטיח לעדכן ברגע שתהיה לי הזדמנות.
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה לך בהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה25/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחק אותה תותחחחח
ליאור25/07/2010מחכה לעידכונים
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אתה גדול מהחיים
שולה זק25/07/2010חוש הומור בריא, בגוף בריא והפש אצילית.
אנחנו כבר מחכים שתהיה אחרי....והזמן רץ אץ לו....אל תשכח ב 5.8 קבענו פגישה:)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך
כרמלה25/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה גם לך כרמליטה יקרה למחר
שולה זק25/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולםם ,וואווו עוד כמה שעות...
כרמלה26/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר ידידי, המון בהצלחה
צנובר25/07/2010אני בטוח שהכל יהיה טוב, תזכור לעדכן אותו מה קורה ואיך אתה מרגיש.
מחזיק לך אצבעות...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה עופר
עדי27/07/2010בטוחה שהכל יעבור בשלום,
חייך עומדים להשתנות- אתה תיהיה אחד מעורכי הדין
החתיכים ביותר... :)
ב-ה-צ-ל-ח-ה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי לא להידחף...נא לעמוד בתור
שולה זק27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם !
עופר27/07/2010תודה לכולם על התמיכה !
לבנות ישראל אומר: אני נשוי... צר לי ....
המשך שבוע טוב לכולם !!!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיתלבטת אם ליסגור את הטבעתג'ולי עידן25/07/2010
שלום, מבקשת להיתייעץ אם המנוסים כבר, אני בדיוק חודשיים אחריי ניתוח טבעת וב- 29.6 סגרתי בפעם הראשונה ל4.5 אני לא אוכלת הרבה יחסית, מקפידה מאוד על תזונה נכונה עדיין לא עושה ספורט, אבל כבר הישלתי 20 ק"ג, השאלה שלי האם לגשת ליסגור עוד את הטבעת? למרות שאני מרגישה שהכמות קצת עלתה אבל לא ממש נורא, אני נורא מיתלבטת כי הרבה חברות שלי כולל אחותי סגורות 7.5 ומקיאות, מה אתם אומרים? אשמח לישמוע חוות דעת.
תודה ג'ולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לסגור? יש ירידה ואת מרגישה טוב
שולה זק25/07/2010את צריכה לעשות מה טוב לך ולא מ שאצל אחותך או חברותיך.
ירדת יפה 20 קילו ב - 5 שבועות. את לא מקיאה וטוב לך.
אז למה לסור? יבוא יום ותרגישי שאת אוכלת חופשי ויותר מידי ולא יורדת במשקל, אז כדאי לשקול סגירה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ג'ולי עידן25/07/2010תודה סגרת לי את הפינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לסגור ???
שמואל25/07/2010במידה ואת יורדת יפה והרגלת את עצמך לאכול נכון ובכמות קטנה אז אין סיבה לדעתי
סגירה היא פעולה למי שלא השלים את התהליך שלישמו הוא עשה ניתוח .
בהצלחה
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך
פרופ` אחמד מחג`נה25/07/2010את יורדת יפה מאוד. איכות החיים שלך טובה. למה לסגור?
צריכה להבין שיש להמנע כמה שיותר מסגירות. גם איכות החיים ירודה וגם שכיחות הסיבוכים עולה עם סגירה לא לצורך
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שלום עוד שאלה קטנה לד"ר מחג'נהsw25/07/2010
לגבי הסיכות שנשארו מהניתוח האם אני מוציא אותם בביקורת אצלך ב04 לאוגוסט
או שאני עושה את זה דרך הקופה לפני ?
תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שדר' מחג'נה יענה לך.
שולה זק25/07/2010עד כמה שידוע לי את הסיכות ניתן להוציא בחדר האחיות בקופה בה אתה חבר. מאחר ועברת את הניתוח ב 19 לחודש זה קצת הרבה זמן עד לביקורת ב 4.8.
בהצלחה בצעדייך הראשונים בדרך החדשה
אנחנו כאן כמו תמיד לשמוע עדכונים ולעזור ולהעשיר במישע בעת הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחר
פרופ` אחמד מחג`נה25/07/2010תוציא אותם דרך הקופה שבוע ימים לאחר הניתוח - מחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו זה מגיע מחר !!!!!כרמלה25/07/2010
אהיה כבר בשעה הזאת בצום וכולי ציפייה להיות אחרי !!!
בהצלחה אלינוריי ומקווה שיעבור לנו בהצלחה ובקלילות :)
תודה לכולכם על העידוד אתם נהדרים :)
שבוע טוב ויום מקסים לכולם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה לך ולאלינור
שולה זק25/07/2010אשתדל לבוא לבקר בימים לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לשתיכן
צנובר25/07/2010ותשמרו אותנו בתמונה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לכולם עשיתי את זה סוף סוףsw25/07/2010
ב19 לחודש נותחתי על ידי ד"ר מחג'נה בבית חולים רמב"ם קודם כל אני רוצה להודות לו ולצוות המדהים מהמחלקה הכירוגית גרמתם לי להרגיש מלך.
עכשיו כמה שאלות קטנות.
א. תוך כמה זמן אני יכול לבלוע כדורים בלי לפורר אותם? ואני מדבר על "לוסק" שהוא כדור די קטן.
ב. אני לא מצליח לאכול כלום חוץ מג'לי ולשתות שתיה ,אבל רק אם היא מאוד קרה על סף הקפואה זה נורמאלי?
ג. התחושה הזאת של לחץ בחזה על סף המחנק וגם באזור הקיבה אחרי שאני שותה למרות שאני שותה בלגימות ממש קטנות היא זמנית מיד אחרי הניתוח או שזה משהו קבוע שצריך להתרגל לחיות איתו?
חוץ מזה לכל המתלבטים תרוצו לעשות את הניתוח בתור אדם שירד מעל 50 קילו בדיאטה בזמנו ועלה את הרוב חזרה אין לכם מושג(ולמי שעשה את הניתוח אז בטוח שיש לו יותר ממושג :-) ) איזה תענוג זה לעשות דיאטה שוב עם העוזר הקטן הזה שנקרא שרוול למרות שאני רק בתחילת הרומן שלי איתו :-).
האא שאני לא אשכח שולה תודה שדחפת אותי לכיוון הניתוח אחרת בחיים לא הייתי חושב על זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב SW
ליאור25/07/2010שמח לשמוע שאתה אחרי ומרגיש טוב .
כדורים : קודם כל , רק כדי להזכיר , לא לשכוח גם מולטי ויטמין , במיוחד בחודשים הראשונים!!.
את המולטיויטמין בחודש הראשון לקחתי ככדורי מציצה , ואחרי חודש בליעה - סביר להניח שגם עם הלוסק יהיה באותה צורה .
שבוע אחרי הניתוח אתה לא אמור לאכול חוץ ממעדנים קלים ושתיה - כך שהכל בסדר .
בקשר לשתיה קרה - סוף סוף מצאתי עןד מישהו"דפוק" כמוני .הייתה לי בדיוק אותה תופעה , וכמעט אף אחד לא הבין על מה אני מדבר , אז זה בסדר - תרירגע גם בנושא הזה :-)
יכול להיות שעדיין אתה לוקל לגימות גדולות יותר ( קשה להתרגל בהתחלה , יש כאלה שממליצים בהתחלה לשתות עם כפית- שווה לנסות , וזה משהו שיעבור מהר מאוד .
מאחל לך המון בהצלחה
ואם יש עוד שאלות , אשמח לעזור לך .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום SW
פרופ` אחמד מחג`נה25/07/2010בשעה טובה
לגבי ה - LOSEC. אין לי תשובה מדעית אני ממליץ בחודש הראשון להמיס אותו במים ורק אחרי חודש מהניתוח אפשר לקחת אותו ככדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לשולהיעל ל.25/07/2010
תודה לך על התייחסותך המהירה ובטוח שאקח גם בחשבון שיקולי את מה שכתבת.
אני בכל זאת לא יכולה להמנע מלחשוב גם על דברים שליליים ולכן רציתי לשמוע מניסיון של כאלה שמצטערים אם קיימים כאלה,ומדוע.
בכל אופן הפורום מאד עוזר,תומך ונותן מידע וזה מאד חשוב.
אשמח לדבר אתך לפונית אם זה אפשרי מבחינתך.
שבוע טוב,ושוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
שולה זק25/07/2010תקשרי חופשי מתי שנוח לך.
צר לי לגבי "לקוחות לא מרוצים" אישית לא מכירה כאלה.
כפי שכתבתי לך יש הרבה שמעלים את הקשיים בתחילת הדרך. תהיות על המשך. אבל כאלה שהצטערו על הניתוח לא מכירה.
שמעתי על מקרים של מנותחי טבעת שלא הסתדרו איתה והלכו לניתוח שרוול ומעשיו מאוד מאושרים מההרגשה והתוצאות.
למה לחפש את השלילי? למה לא לשקול את החיובי ולראות את התוצאות, גם אם הדרך לפעמים "משובשת" (קשיים בלשונך)
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למנותחי שרוול.יעל ל.25/07/2010
אני קוראת הרבה תגובות של מנותחים עם הצלחה מרשימה בירידה במשקל.
אבל,ברצוני לשמוע אם יש משהו שמצטער על המהלך שעשה. הכוונה שלי אם יש מנותחים שלא מצליחים להסתגל לחיים שאחרי מבחינת צורת אוכל,שתיה,הרי הראש עדין רוצה לאכול כמו קודם...
האם יש מנותח שסובל לאורך זמן מכאבים בחילות צרבות לאורך זמן שזה פוגע לו באיכות חייו.
בכלל האם יש מישהו שאומר "אם הייתי יודע שכך יהיו חיי עם סבל עם הגבלות וכאבים לא הייתי עובר את הניתוח".
בבקשה ברצוני לקבל תשובה כי אני בהתלבטות רצינית ורציתי לדעת אם יש גם צדדים לא כל כך נעימים שגרמו למישהו להתחרט על המהלך שעשה.
לילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטויות לגבי ניתוח
שולה זק25/07/2010בוקר טוב יעל,
שאלה לי אליך. אני מניחה שנמצבך הנוכחי ממש לא אידיאלי - טוב לך ככה? את חושבת שזה המצב שבו את רוצה להעביר את חייך? נראה לך שללא ניתוח תשני את מצבך? תשמרי על בריאותך?.
נכון הניתוח הוא בבטן, אך עוזר לעבור שינוי ומהפך גם בראש.
את פוחדת מקשיים? עכשו אין לך קשיים? למדנו להתגבר על קשיים, במיוחד שיש עזרה צמודה שמביאה לתוצאות (כמו הניתוח).
אחרי הניתוח חייך משתנים - נכון. את יוצאת לדרך חדשה. לומדת לאכול אחרת לחשוב אחרת ולהתמודד עם השינוי. מה שהיום קשה לך לעשות סוויץ' ולהתחיל חיים אחרים, כי אין לך מדברן וזרז לבצע שינוי.
לאחר ניתוח יש לעיתים קשיים באוכל, עצירה בירידה. אך אלו דברים זניחים. אישית לא מכירה משהוא שמצטער על המהלך, כי הרי כולם מצליחים בסופו של דבר לרדת במשקל ולהנות מאיכות חיים.
את צריכה היום לשאול את עצמך איך את יוצאת ממעגל ההשמנה שמביאה איתה מחלות עם נזקים בלתי הפיכים ועוברת למעגל החיים הבריאים.
את מוזמנת להתקשר בכל עת ולהעלות כל שאלה ותהיה שעל ליבך
שבוע טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל קראי את דברי SW ממש בשבילך
שולה זק25/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
רוזי25/07/2010היי ל]פני 4 חודשים ניכנסתי למש שרוואל וחבל שלא עשיתי לפני אני שנה וחצי בדקתי את הניתוח בכול בית חולים בארץ אני סכרתית לחץ דם קולסטורל כשהרופא שלי דר חיולו וינשטין מוולפסון הציע לי לא הבנתי על מה מדבור ופחדתי להיפרד מהדברים הטובים שאכלתי ואז ניכנסתי לכירוכית בתל השומר בדקתי אם אנשים שעשו ובאסף הרופא ואיכלוב ולבסוף עשיתי בוולפסון אצל שמעונוב ושכטר ניכנסתי יחסית במישקל נמוך 95 והיום אני 77 יורדת לאט ובטוח אוכל תהכול בקטנה מאושרת הסכרת ירדה לא להאמין 84 אני בלי כדורים רעננה מרץ אדיר שלפני לא היה לי בעקבות ההשמנה והזנחה שלי מאמי אני חושבת שאכלנו הרבה מהכול וגם אחרי הניתוח יכולה לאכול בקצת מה רע בזה ולהרגיש אה רגועה הרפואה מתקדמת אצלנו לכי על זה אם כול הכוח שבך אל תוותרי זה הזמן שלך להרגיש בריאה יפה וקלילה שבוע טוב בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
צנובר25/07/2010אני כמעט חודשיים אחרי הניתוח, והדבר היחידי שאני מצטער עליו זה שלא עשיתי אותו קודם!
אז נכון, עדיין לא הכל מושלם. יש לי קצת צרבות, בעיקר בלילה ויש לי גם בחילות מדי פעם, אבל...
ירדתי כבר 24 ק"ג, ואני מאושר. מקבל מחמאות מכולם ובעיקר לומד כמה לאכול בכל פעם, ומרגיש שהראש מסתנכרן עם הגוף.
הייתי היום בביקור אצל אמי (כן, פולניה בת 85) ואחרי שליש כרוב ממולא ו4 חתיכות קטנות של גזר פשוט הפסקתי לאכול, אמרתי שאני מלא ולא רוצה להרגיש מפוצץ. לומדים את זה וזה ממש כיף (אפילו המבטים של אמי לא הפריעו).
אשמח לעזור ככל יכולתי.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחברת מאד לתחושותיו של דוד
תהל25/07/2010גם אני, אילו יכולתי הייתי עוברת לפני כמה שנים טובות... וכתבתי את זה כבר כמה פעמים.
אתמול יצאתי עם בעלי לחיפה, הוא הזמין לו "ארוחה עסקית"... העמיסו לו את הצלחת בצורה קשה- ארוחה ל3 אנשים, ואני לא מגזימה. טעמתי כמה רצועות עוף וסלט והוא אכל כמות די גדולה ולא בגלל שהיה רעב... ואני יודעת שנהנתי יותר ממנו! לומדים לווסת... לא צריך לשכוח את כל הטעמים האהובים אלא למצוא את המינון הנכון. אל תתלבטי, את מוזמנת להתקשר מתי שתרצי... ותדעי שאת בוחרת בחיים!
לילה טוב ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום... הקאה ראשונהפולי24/07/2010
היי שולה וכולם, לפני 10 דקות אכלתי קציצת עוף. בביס השלישי כבר הבנתי שזה עומד בגרון ולא מתכוון לזוז. והייתי חייבת להקיא. כל כך מדכא. הטבעת אפילו לא סגורה עדיין רק ביום רביעי סוגרים לי בפעם הראשונה. איך קורה דבר כזה שהיא עוד פתוחה? יכול להיות שמשהו לא בסדר? לא אכלתי כלום מאתמול ר בערב רק שתייה חמה, אולי בגלל זה? זה מלחיץ אותי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורה ולא להילחץ
שולה זק24/07/2010היי פולי נכון שזה לא נעים אבל לא נורא - קורה ובמיוחד בהתחלה שעדיין לא התרגלתם הדדי אחד לשני - את לטבעת והטבעת אליך.
יתכן ואכלת מהר מידי, ביס גדול מידי, ואפילו שזה טחון צריך ללעוס עם השיניים לפני שבולעים.כמה זמן את אחרי ניתוח? חשוב מאוד להקפיד באמת על אופן האכילה.
אני בטוחה שתתרגלי והכל יהיה בסדר.
בניתוח טבעת, קורה לעיתים שהבליעה קשה ושאוכל נתקע. רצוי שזה לא יקרה, אבל בהחלט נורמלי וקורה.
חשוב מאוד להקפיד לאכול לאט, ביסים קטנים, וללעוס היטב.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביסים קטנים ,לעיסה רבה יפחיתו
שמואל25/07/2010לחלוטין את ההקאות
הכל לאט וכמות קטנה מאווד , כך גם תרגישי את השובע לאחר אכילה מזערית
בהצלחה
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מנתחים בצפוןיעל ל.23/07/2010
אני מתעניינת על מנתחים בצפון. האם מישהו התנתח
אצל ד"ר גירון בפוריה או בבי"ח צפת, ויכול להמליץ ולתת חוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים
שולה זק24/07/2010כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומעולים בתחומם. בפוריה דר' גירון ובצפת דר' וקסמן ודר' דושקובסקי.
תבררי לאן את מקבלת התחייבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל!
תהל24/07/2010מקווה שאת בטוב...
לפני דקות מספר נכנסתי למייל, מבטיחה לחייג מחר.
אני נותחתי ב"זיו", הצוות שם מדהים!
נדבר מחר, לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה די חשובה..אלינור אדר23/07/2010
שלום לכולם .
עוד שבועיים אני עוברת ניתוח קיצור..
והייתי רוצה לדעת עם זה מהניתוחים שצריכים קטטר או זונדה ..או שזה ניתוח יותר קל?
שהיה שבת שלום !:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה רשם חסוי?!
אלינור אדר23/07/2010והניתוח עוד שבוע ..תיקון* חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלינור
שולה זק23/07/2010עד כמה שידוע לי לא משתמשים היום בקטטר וזונדה בניתוחים האלה.
יתכן ויש רופאים שכן על פי מדיניות בית חולים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח "קיצור"
ד``ר דוד גויטיין23/07/2010אלינור שלום,
בעצם אין כזה ניתוח "קיצור קיבה". זהו שם גנרי לכלל ניתוחי ההשמנה הכוללים:
1. טבעת מתכווננת - בד"כ מבוצע ללא קטטר או זונדה
2. שרוול קיבה - בד"כ זונדה או צנור מדידה (בוג'י) מוחדרים בזמן ההרדמה אך לא מושארים אחרי ניתוח. חלק מהמנתחים מחדירים קטטר אחרי הרדמה וחלק גם משאירים ליממה הראשונה.
3. מעקף קיבה - בדומה לשרוול - זונדה בזמן הניתוח המוצאת בד"כ בסופו. קטטר בזמן הניתוח וכאן הרוב ישאירו ליממה אחריו.
4. מעקף תריסריון - כמו מעקף קיבה.
מקוה שעניתי לשאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
תהל24/07/2010בלילה הראשון נשארתי עם שניהם, למחרת אחרי שתתהלכי בכוחות עצמך יורידו...
זה עובר מהר, הכל מתגמד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא היה
עדי24/07/2010עברתי באסותא בלב המפרץ- יצאתח מהניתוח רק עם הנקז,
לא היה לי זונדה ולא קטטר.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין כל הניתוחים?שקמה23/07/2010
אני בתחילת החיפושים גישושים ותהיות, שמעתי שיש כמה סוגים של ניתוחים, שרוול, טבעת מעקף??? מה ההבדלים בין כולם למי מיועד כל אחד, והאם יש מקום שאפשר לקרוא על הנושא?
תודה רבה לכל העונים, זה נראה פורום פעיל ואדיב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שולה זק23/07/2010אכן יש הרבה חומר
תיכנסי לאתר עמותת משקל בריא ותמצאי שם חומר
כמו כן תכתבי מבמנוע חיפוש מה שאת מחפשת ותקבלי את מלו האינפורמציה.
האם את עומדת הקריטריונים לניתוח (BMI).
אני חושבת שהכי נכון, אם את בקריטריונים, לקבוע התיעצות עם מנתח ולקבל ממנו תמונה לגבי סוגי הניתוחים ועל פי הרגלי האכילה שלך, הפרעות אכילה, הסטוריה רפואית - יחד תתאימו את סוג הניתוח .
תוכלי להתקשר בכל עת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שלב מותר לאכול סושי???טל23/07/2010
???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמץ תפריט
שולה זק23/07/2010שלום טל,
אני ממליצה, ואף רצוי, לגשת לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט מאוזן שיתאים לך. כך לא תרגישי רעב, תאכלי נכון ותרדי במשקל בצורה מבוקרת.
רצוי בחודשים הראשונים לאחר הניתוח להיות במעקב של הדיאטנית , זה עוזר לשנות הרגלי אכילה.
כמו כן רצוי בששת השבועות הראשונים לאחר הניתוח לחזור בהדרגה לאוכל רגיל. להנוג על פי המומלץ: כלכלה נוזלעת, רכה, טחון ואט אט אוכל "עם שיניים" כדברי ליאור.
לגבי סושי. בעקרון ניתן לאכול. השאלה אם האצות לא יכבידו בקבתך.תוכלי להתקשר אלי בכל עת.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי כולם..טל22/07/2010
ממצב?
רציתי לשאול:
שאומרים כלכלת בלנדר- למה מתכוונים, וכלכלה רכה??
ואחרי כמה זמן אוכלים אוכל אמיתי? (אורז, פסטה,עוף,קיצר אוכל נורמאלי...)
אני משתגעת מהריחות... אני כאילו רעבה אבל לא מסוגלת להכניס עוד רוויון...
מתי חוזרים לחיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לאחר ניתוח
שולה זק22/07/2010לא ציינת מתי נותחת ואיזה ניתוח
אך ככלל - תוך חודש וחצי אפשר לחזור לכלכלה רגילה ולאכול הכל
מתחילים אוכל נוזלי - שתיה , מרק צח, עוברים לכלכלה רכה - גבינות, מעדנים. אחר כך "כלכלת בלנדר" במינוח שלך. ירקות טוחונים, קציצות, פירות. ואט אט עוברים ל"כלכלת שיניים" (במינוחי ליאור). רצוי להקפיד לא להעמיס על הקיבה, לאכול כל 3 שעות מעט ולאט. לא לשכוח לשתות הרבה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
טל23/07/2010חשבתי שאת רואה גם את השאלות הקודמות- נותחתי בשרוול לפני כ10 ימים..
אפילו שלחתי תמונה מהחתונה..
אשמח להכנס ל"חבר'ה.."
את יודעת על קבוצות תמיכה במרכז ??
תודה ואת מדהימה איך שאת עוזרת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל שלום
שולה זק23/07/2010אני רואה את כל השאלות וגם משתדלת לנות על הכל.
אתך הסליחה, אבל לשמחתי הפורום חי, ולא מתיד אני זוכרת את כל הפרטים, כאשר זה לא מופיע בשאלה.
במרכז יש קבוצות תמיכה בתל השומר, בוולפסון, באיכילוב.
המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לבלוע כדוריםחופית22/07/2010
אני עשיתי ניתוך שרוול ב7.6.2010 וירדתי 15 קילו ומרגישה נפלאה אבל עשיתי בדיקות דם והמוגלבין והברזל שלי נמוכים מאוד רציתי לדעת מתי אני יכולה לבלוע כדורים
תודה חופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעת כדורים
שולה זק22/07/2010שלום חופית.
כל הכבוד על הירידה היפה.
מומלץ למנותחי שרוול בחצי שנה הראשונה לאחר הניתוח לקחת תוספי מזון.
את יכולה לבלוע כדורים.
אין לך שום הגבלה בושט שתחסום מעבר כדורים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראור הענק22/07/2010
שמחה גדולה אתמול קרתה לי אתמול היה לי הביקור השני למרפאה ואחרי 5 שבועות אחרי הניתוח
נשקלתי ואופס 25 קילו ירדתי במשקל הרגשתי איזה גדי או כבש ירד לי מהכתפיים הרגשה טובה אז רציתי לשתף אותכם בשמחתי ומאחל לעצמי פרידה משאר העדר ותודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור המקסים
שולה זק22/07/2010אור הגדול מכולם על ההצלחה המהממת! כבר לא גדול ולא ענק במונחי העבר...שכחת הלך הכבש!!!
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור
ריקי24/07/2010שיהיה לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)