מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח טבעת או ניתוח שרוולעלית04/08/2010
שלום לדר' גויטיין
אני נשואה + 4 , בת 46 . BMI של 47 . החלטתי שאני רוצה לעשו ניתוחקיצור קיבה.
קראתי רבות על הניתוחים ואני מתלבטת האם לעשות ניתוח טבעת או ניתוח שרוול.
האם תוכל בבקשה להסביר לי יותר מה מומלץ עבורי ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חד משמעי שרוול!!!
תהל04/08/2010את מוזמנת לקרוא את כל השאלות והתגובות הרלוונטיים לך בדפי הפורום,
אם תהיינה לך שאלות ספיציפיות נעזור בשמחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהsw04/08/2010
היי אני נותחתי ב19 ליולי ניתוח שרוול לפני הניתוח שיחקתי כמה פעמים בשבוע כדורסל וכדורגל .
השאלה היא כמה זמן אחרי הניתוח אני יכול לחזור לפעילות הזו?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי להתיעץ עם הרופא
שולה זק04/08/2010אמנם פעילות גופנית מומלצת מאוד ואף רצוי לשלב. הייתי ממליצה להתייעץ עם רופא המשפחה מתי אתה יכול לחזור לפעילות גופנית מאומצת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תוכלי לדעת מנסיונך האישי?
sw04/08/2010או אולי השאלה הזו כבר עלתה פה בפורום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
שולה זק04/08/2010עלו שאלות בנוגע לפעילות גופנית. אך אף אחד, עד כמה שזכור לי לא העלה את נושא הכדורסל והכדורגל לאחר חוזר מתארך הניתוח. מה שכתבתי לך זה מהיגיון ולא ידע מבוסס. אני מקווה שיש פסורטאים בפורום שיוכלו לייעץ מנסיונם האישי.
אני משוכנעת שתוכל לחזור לפעילות של כדורגל וכדורסל, אך איני יודעת לנקוב בזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבירוקרטיה לא תכניע אותי!!שרה מ.04/08/2010
אני בתהליך של ניתוח קיצור קיבה יותר מחצי שנה ומעבירים אותי עשרה מדורי גיהנום אבל לא איכנע כבר יש לי מטעם הקופה את האישור לניתוח ניפגשתי עם רופא בעין כרם הסכמתי להשתתף במחקר כדי לזרז תור לניתוח השתתפתי בסדנה ושם נודע לי כי ביה"ח מבקש שניקבע תור למרפאת המרדימים כדי לחסוך תור המתנה ליום אישפוז שבסופו ייתכן שלא נוכל לפגוש מרדים לכן הם ממליצים לקבוע תור בניפרד, למזלי הטוב פה למדתי לקח ובררתי עם הקופה אם יש התחייבות למרדים אם אקבע תור בניפרד והבהירו לי שלא, למזלי הטוב כעת למדתי לקח לשאול לפני שאני פועלת היות שעד היום כמה מפגשים מיותרים מטעם ביה"ח עלו לי כבר כמה מאות שקלים.
אבל לא נורא כל זה לטובה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרה
שולה זק04/08/2010בהצלחה !!
אני שמחה שאת אופטימית ומכניעה את הבירוקרטיה. רק שהפעם חידשת לנו כאן דברים, שלא מוכרים לנו.
יש להפריד בין 2 דברים - המתנה לתור לניתוח - שחצי שנה זה זמן סביר בימינו בבתי חולים מיבוריים. לבין "טרטור" עד קבלת תור.
אשמח אם תשתפי אותנו במה שעבר עליך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שולה וכל חברי הפורום
שרה מ.04/08/2010הסיפור שלי בירושלים מטעם קופת חולים מאוחד קצת שונה מכל מקום וקופה אחרת, אנסה לקצר: כאמור לפני יותר מחצי שנה יצרתי קשר בעזרתך שולה עם הקופה לברר מה הקריטריונים ובד בבד מה עליי לעשות כדי לקדם עניניים, מה שבקופה לא הסבירו לי בנוסף לבדיקות שנתנו לי לעשות זה איך לקבוע פגישה עם הכירורג, רופא המשפחה תמיד טען שהוא לא יודע צריך להגיע לבי"ח וכד', עד שניפגשתי עם הפסיכיאטרית של הקופה ושם הסבירה שביה"ח מקיים הרצאה ראשונית עם הכירורג, ואחרי כן קובעים פגישה אישית, כשהיתייעצתי עם אנשים שונים כולם אמרו שזה לא כך אלא שלהפתעתי בירושלים בעין כרם וגם הר הצופים זה אכן כך צריך לקבוע תור להרצאה בבי"ח ולקחת התחייבות, אחרת זה על חשבונך (במקרה הספציפי חשבוני) אבל מה שיצא מכל הסיפור טוב בגלל הקריטריונים של קופ"ח מאוחדת ירושלים מרבית הבדיקות הנידרשות לניתוח עצמו הקופה דורשת לעבור כדי לקבוע אם זכאים או לא לניתוח וכך קוצר התור לחודש וחצי למיפגש עם הכירורג (במקום שלושה אם אין בדיקות) עכשיו חשבתי סוף סוף לאחר המפגש עמו יהיה לי תור לניתוח אולם הוא סיפר שייצרו איתי קשר לקביעת תור לניתוח שעלול להיות בין חודש לשישה חודשים, ומה שעשוי לזרז את התור אם אסכים להשתתף במחקר שהרופא בנוסף לרופאים וחוקרים אחרים עורכים(חשוב להדגיש הוא לא התנה בשום התנאיה להסכמה או אי הסכמה בהשתתפות במחקר כלומר גם אם לא אסכים יקבעו את התור לניתוח) מה שכן הוא ביקש שאשתתף בסדנה בהדרכת פסיכולוגית דיאטנית של בי"ח ושם בסדנה הגיעה גם מזכירה של הכירורגית והסבירה לנו מה צפוי לקרות לקראת הניתוח כלומר ייזמנו אותנו שבוע לפני הניתוח ליום אישפוז ואם יהיה זמן למפגש עם המרדים, שייתכן שבסוף היום לאחר המתנה ארוכה אנו עלולים לא להיפגש עם המרדים מאי אלו אילוצים שלא תלויים בבי"ח ואו במרדים יכול להיות מצב שניכנס ניתוח חירום שהשתתפות המרדים היה נחוץ ולכן נאלץ להיכנס לניתוח והפגישה עם המרדים עלול להתבטל ואו להידחות. לכן הם ממליצים להתקשר ולקבוע תור עם המרדים בניפרד מיום האישפוז וכאן כמעט שוב נפלתי וקבעתי תור מבלי להתייעץ עם הקופה ממש הבוקר לאחר המתנה של שעות ארוכות למענה המזכירות והעברה ממזכירה למזכירה קיבלת תשובה חד משמעית שהקופה לא מאפשרת ולא נותת התחייבות למפגשים אחרים חוץ מיום אישפוז ששם יהיה כלול פגישה עם המרדים ואולי בדיקה או שניים שיהיו נחוצים שם לכן מאוד חשוב לברר פרטים מראש עם הקופה על המפגשים שהקופה מאשרת ומנפיקה התחייבות.
בהצלחה לכולם.
שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה שלום
שולה זק04/08/2010אודה לך באם תצרי עימי קשר טלפוני
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ירושלמית וגם במאוחדת
יושי21/05/2011ולא הייתה לי אפילו חצי בעיה... עכשיו אני כבר 10 ימים אחרי הניתוח...
בינואר הלכתי להדסה הר הצופים, דר' גרינבוים (המקסימה!!) קבעה לי תור לניתוח- זה אמנם היה בהמתנה ארוכה של 5 חודשים, אבל לפחות היה מועד...
בזמן ההמתנה לניתוח עשיתי את כל הבדיקות שקופת חולים ביקשו ושדר' גרינבוים ביקשה. - התחייבות לניתוח מקופ"ח- זה לקח איזה יומיים של המתנה. וזהו. הגעתי ביום המיועד- להתנתח...
אני חייבת לציין שאני גרה מרחק "פסיעה" מעין כרם ובכל זאת הלכתי על הר הצופים- כולם אמרו שהצוות שם מנצח! ואכן כך.....
מאחלת לך שזה יהיה יותר קל מהיום...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יושי ו......
שרה מ.21/05/2011שבוע טוב
אם שמת לב ההודעה מלפני כמעט שנה, והיום אני אחרי שמונה חודשים לאחר ניתוח וירידה של 46 קילו כך שאכן יותר קל במידת האפשר למרות שהתהליך לא תמיד קל אולם כשמתקרבים למכשול לומדים לעבור אותה,
בברכת שבוע טוב וניפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו...
יושי22/05/2011איזה קטע! משום מה זה קפץ לי כהודעה חדשה...
כיף לך! איזה ירידה מהממת...
בהצלחה בהמשך...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני מטופלת של אחמד מחאג'נה
אורטל20/05/2011עשיתי את כל בדיקות ליפני הניתוח והוחלט לבצע לי ניתוח שרוול קיבה אני נימצאת בקופת חולים כללית והם לא נותנים לי התחייבות לניתוח אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה אוכל לעשות בכדי שיאשרו לי את הניתוח תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עם כללית - תגובה
שולה זק20/05/2011שלום אורטל
יש בעיה עם כללית מחוז חיפה וגליל מערבי. לא חתמו על הסכמים עם בתי חוים.
אני ממליצה לכתוב מכתב תלונה חריף למנכ"ל כללית אלי דפס ולאגודה לזכויות החולה לבקש התערבותם.
תתקשרי אלי ביום ראשון
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורטל אני באותו מצב אבל לא
חדוה21/05/2011מוותרת על הזכויות שמגיעות לי כבר כתבתי מכתב לאגודה לזכויות החולה עכשיו יש עוד 2 מכתבים שעומדים להישלח לנציב/ת קבילות במשרד הבריאות בירושלים ולמנכ'ל הכללית אלי דפס אשמח עם תיצרי איתי קשר ונעשה זאת במקביל שלחי לי אימיל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה האימייל שלי
אורטל21/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HELP HELP HELP חבר בסכנה ..אוראל04/08/2010
שלום לכולם .. כמובן שאני ממשיך לרדת משקל אבל יש לי נושא מאוד חשוב ..
יש לי חבר בגילי (16 וחצי) שהוא שוקל בערך 160-170 הוא ממש שמן יותר ממה שאני הייתי ב160 אבל אני לא בטוח כי הוא נמוך ממני
ואני מסתכל עליו בא לי לבכות .. אני מת להציע לו על הניתוח אבל אני מתבייש ממנו מאוד ומבואס מכל העניין הזה אבל אני יודע שעוד שנתיים הוא לא יוכל לזוז
יש פה מישהו שהמליץ לחברים \ חברות על הניתוח ? מה אני אומר בידיוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד שלום
שולה זק04/08/2010טוב לשמוע ממך. ספר גם איך ההתקדמות וכמה ירדת כבר.
חבר טוב - הוא חבר הדואג לחבריו. תיגש לחבר שלך תזכיר לו איך היית לפני כמה חודשים ואיך אתה עכשיו. תן לו את כתובות האתרים דנים בניתוחים שיחשף לנושא ולאט לאט טפטף לו שזו הדרך עבורו אם אינו מצליח לרדת במשקל בעזרת דיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה
תהל04/08/2010רק כעת קראתי את תגובתך... במצב כזה נראה לי שדיאטנית לא תעזור... לא יעזור, מי ששמן ישאר כך, אחוזים מעטים משמרים מצב מאוזן במשקל לאחר ירידה.
שיהיה לבחור בהצלחה בכל שיבחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה160-170
תהל04/08/2010היי דוד!
לא ידעתי שאתה צעיר כ"כ :)
אני חושבת שפשוט תפנה אל החבר, תשתף אותו בתחושות שליוו ועדיין מלוות אותך כשמן, מהנסיון האישי שלך. אני יכולה להעיד על עצמי שתמיד הייתי מתאכזבת במסיבות כשכולן היו לבושות יפה, וגם אני...אבל עם כל המאמץ זה לא משתווה או נראה כמו משהו רזה.
הכי הרבה, תקבל תשובה שלילית מהחבר אך תדע שאת חובתך כחבר שדואג-עשית. בנוסף, אתה יכול להפנות אותו לפורום ונוכל לתווך ולהסביר בנושא הניתוח.
אני חושבת שאם הוא בן 16 וכבר שוקל 160-170 לא צריך לחכות עוד שנתיים כדי להיות מסורבל ומוגבל תנועתית... המשקל הזה מכובד בפני עצמו בשביל להגביל אותו. חבל, הוא צעיר... כל החיים לפניו. דבר איתו בהקדם. אני יכולה לשתף אותך מהמקום שלי, כשאני רואה אנשים שמנים הלב שלי מצטמק מצער... אני כל כך רוצה לגשת אליהם ולהגיד להם "הצילו"...
שיהיה בהצלחה, תדבר מהלב ויהיה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוד
ריקי04/08/2010כל הכבוד על היוזמה שרק חשבת על זה. תציע לו ותבוא עלייך ברכה תאמין לי.גם אם הוא לא ירצה יפה שהצעת לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבטארו04/08/2010
אגב שולה אני מאוד שמחה שהצטרפתי לפורום , אתם נהדרים בתמיכה שלכם ובעידוד,
רציתי לברר מה קורא בדקות הראשונות אחרי הנתוח כי עברתי שני נתוחים קיסריים והתעוררתי עם כאב עצום .לכן מה מידת הכאב ומה קורא לגבי ניידות ,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טארו
שולה זק04/08/2010עד כמה שזכור לי כמה שעות אחרי הניתוח לא הרגשתי כאב. אולי אי נוחות אבל לא כאב. וכשיש כאב מקבלים משכך כאבים.
ניידות...לא נוהגים למחרת חחחחח. אבל למחרת יורדים מהמיטה ומתחילים להסתובב.
עופר עבר אתמול ניתוח והיום כבר ירד מהמיטה והסתובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טארו
טל04/08/2010מאז שהתעוררתי, לא הרגשתי כאב בכלל בכל הזמן בבית החולים...
בעיקר פחדתי מתי הם יבואו..
הם לא כ"כ הגיעו..
הכאב הכי חזק שהרגשתי היה כשכבר חזרתי הביתה והתחלתי לנסות לאכול רוויון ואז זה היה יותר לחץ בקיבה (שמרגיש בלב..)
התפרים לא ממש מזיזים לי אולי מגרדים אבל לא יותר מזה..
מאוד פחדתי שיכאב כאב שאי אפשר לסבול וזה פשוט לא קורה...
תבין- כאבי מחזור כואבים יותר..
יהיה טוב!!!
המונמון בהצלחה
טל ( משורוולת כמעט חודש..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טארו
צנובר05/08/2010כאב זה דבר מאד שונה מאחד לשני, ובכל זאת מניסיוני - עברתי ניתוח שרוול לפני חודשיים. אני זוכר שכאב לי כשהתעוררתי. הייתי עדיין מטושטש, אבל לחשתי לאחות שכואב לי. היא נתנה לי זריקה והכאבים חלפו תוך מספר דקות ולא שבו, וכל משכחי הכאבים שהכנתי מראש נשארו מיותמים ובלי שימוש.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טארו
ריקי05/08/2010היי טארו אצל כל אחד זה אחרת. גם אותי הפחידו בהתחלה ואמרו לי שאחרי הניתוח הכאבים איומים ומביאים מורפיום. לי ממש לא הביאו מורפיום.הכאבים היו מעטים ורק ביום הראשון למחרת כבר קמתי והיתרחצתי ממש לבד. והלכתי כבר להישקל.והיום אני כבר 3 חודשים מהניתוח ירידה של 30 קילו ומישקל 77. אני שמחה ומאושרת. אל תחשבי על כלום רק על עצמך. תחשבי על התוצאות שאת רוצה להגיע אליהם.כל ניתוח זה שונה. תחשבי רק על דברים טובים. ושיהיה לך בהצלחה ולכל מי שעובר אמן.כל שאלה ומה שתירצי אנחנו כאן תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אעדר במשך שבוע לחופשה בחו"לפרופ` אחמד מחג`נה03/08/2010
חברים יקרים
ממחר אני בחו"ל ועל כן אעדר במשך שבוע. אני בטוח שאתם בידיים טובות
כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה דחופה
הבוסטונית05/08/2010אני צריכה להוריד 30 ק"ג, אך נראה שלפי התנאים אני ממש על הגבול.
האם כדאי בכל מקרה לעשות את הקיצור?
איזה סוג הכי פשוט מבחינת התהליך וההחלמה אחר כך?
איך קורה שבכל זאת יש כאלה שחוזרים ומשמינים אחר כך? אני מכירה אחת כזו.
האם קופ"ח מכבי מכסה את כל ההוצאות גם אם אין לי מכבי משלים?
היום הרופא שלי המליץ לי לבדוק את האפשרות ואני ממש בדיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק05/08/2010בכדי לדעת אם את עומדת בקריטריונים, ויכולה להתחיל לברר על תהליך הניתוח, רשמי בקשה את הגובה והמשקל שלך.
הניתוחים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
לגבי הכיסויים הביטוחיים מה הם מכילים, עליך לפנות ולברר בקופה שלך.
בעבר מנותחי טבעת, חלקם העלו במשקל, מאחר ולא השכילו לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. עם ניתוח טבעת צריך שיתוף פעולה מלא של המנותח וכח רצון על מנת להתנהל נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיפור הזוי ועצוב אך אמיתישולה זק03/08/2010
ברומניה מתה יולדת בת 25 ששקלה 240 קג'.
היא שקלה 240 ק"ג ורק לפני חמישה חודשים ילדה בת בריאה בניתוח קיסרי. אולם ההשמנה עלתה לה בחייה, והצעירה בת ה-25 מרומניה מתה מהתקף לב. הרופאים הפצירו בה לרזות אולם היא המשיכה לזלול .
ההשמנה הורגת: תושבת רומניה בת 25 ששקלה 240 ק"ג מתה מהתקף לב ביום א' השבוע. לפני חמישה חודשים ילדה הצעירה תינוקת בניתוח קיסרי, שמשקלה תקין. לאחר הלידה הפצירו בה הרופאים להפחית במשקלה אולם היא המשיכה לאכול עד מותה.
רופאים מבית החולים קריובה שבדרום רומניה דיווחו כי ויקטוריה לקטוס לקתה אתמול בדום לב. היא עברה החייאה שנמשכה 30 דקות, אולם בשל השמנת היתר הקיצונית כל כך שלה, נתקל הצוות הרפואי בקושי רב בביצוע החייאה יעילה.
לפני חמישה חודשים ילדה לקטוס את בתה בניתוח קיסרי. הריון נדיר שכזה כשמשקל האם רב כל-כך, טומן בחובו סיכונים רפואיים רבים הכוללים היווצרות קרישי דם, סוכרת, דימומים, זיהומים וסכנות גם לעובר ברחם. אולם חרף הסכנות נולדה התינוקת במשקל 2900 גרמים וכיום היא שוקלת 4 קילוגרמים. התינוקת מתגוררת עם סבתה ולא ברור היכן נמצא האב.
לאחר הלידה הוסיפה לקטוס למשקלה עוד 20 קילוגרמים, ואף שרופאיה הפצירו בה להתחיל בדיאטה דחופה, היא המשיכה לאכול. בשבוע שעבר נפלה לקטוס למשכב כאשר סבלה מחום גבוה. היא פונתה לבית החולים בעיר מגוריה ובהמשך הועברה לבית חולים מרכזי שם הלכה לעולמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו! כואב.
תהל04/08/2010כואב לי בעיקר על הילדה... האם בחרה להיות חסרת אחריות ובמילים קשות אך בעיניי משקפות מציאות: בחרה למות. זהו משקל חריג מאד... לפני הניתוח שקלתי מחצית ממשקל הבחורה המנוחה -והרגשתי כמו פילה!!!! צריך להעלות בכל תקופה את ההודעה הזו שתתן מענה לכל אלו שמתלבטים האם להינתח או לא.
בשורות טובות ורק בריאות...
נתפלל שילדתה תגדל להיות מאושרת ושלמה למרות הקושי שבגדילה ללא הורים.
ליבי איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי כדעתך תהל
שולה זק04/08/2010בגלל זה העלתי את הכתבה.
אני המומה מאטימות הרופאים (ברומניה), איך נותנים לבחורה להגיע למשקל כזה ? איך היא הצליחה להרות?
המון שאלות עולות מהכתבה הזו., רק שאין מי לקבל תשובות.
גם המונח ,יולדת" לא כל כך נכון, כי על פי הכתבה היא נפטרה אחרי 5 חודשים ולא בלידה א, אלא מסיבות שונות לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה סיפור אישי
תהל04/08/2010בת דודתי רצתה להרות ומשקלה היה 140 ק"ג.
כמובן שהתקשתה באופן טבעי ופנתה לעזרת פרופסור נחשב מאד באיזור שלנו. הוא ענה לה בצורה פשוטה שהוא יכול לעזור לה להרות תוך חודש אבל הוא לא רוצח!!!
היא כעסה מאד ולא קיבלה את תשובתו, לאחר מכן, מסתבר שהתשובה הזו עוררה אותה לעשות משהו עם עצמה- היא עשתה שרוול לפני שנה וחצי.
היום היא עם תינוק מדהים ונראית טוב...השילה 70+.
אנשים, גם בלי רצון להרות- אל תתלבטו ,תשתרוולו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה היקרהיוסי03/08/2010
תודה על העזרה ביום שישי אני מזכיר שייעצת לי לגבי הפעולת מעים
אני כבר חודש אחרי האם מותר לי לשתות יין יבש בארוע ואם כן איזה כמות תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוסי
שולה זק03/08/2010שמחה שהייתי לעזר.
לגבי שאלתך "האם מותר"?.....בעיקרון מותר הכלללללללללל! אנחנו לא נמנעים מכלום. מה אנחנו כן.? לומדים להתנהל אחרת, לחשוב אחרת, לאכול אחרת ובמיוחד לומדים להסתגל לניתוח. להסתגל לשינוי. שלא כל מה שאנחנו מכניסים לפה עושה לנו טוב. אז ככה יוסי ידידי "אין חכם כבעל ניסיון" תלך לארוע, תהנה, תלגום מעט יין ותרא איך גופך מגיב. בכל מקרה לא להגזים ולא לשכוח - אלכוהול עתיר קלוריות ומשמין!!!.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שאלתיתאביה03/08/2010
שלום...
אני לאחר חצי שנה שעשיתי קיצור קיבה מסוג השרוול
השאלה היא כזאות...
ואני בהרבה מצבים מרגישה עייפות וסחרחורת...
היום לדוגמא, הרגשתי לא טוב כגון כפי שאמרתי קודם, וחשבתי לעצמי שאולי יש בעיה של ירידת סוכר....
מר?
הכנתי נס קפה עם שתיים וחצי כפיות סוכר+2 עוגיות מרוקאיות דקות כאלה...
ולאחר מכן הרגשתי יותר טוב....
מה זה אומר?
אכן יש ירידת סוכר....?
תשובה לאמייל שלי אני אשמח:
[email protected]
שבוע טוב
אביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביה
שולה זק03/08/2010האם את במעקב של דיאטנית ואוכלת על פי תפריט מאוזן? האם את לוקחת תוספי מזון (ויטמינים)?
יתכן , כמו שציינת ירידה של סוכר. אבל הייתי מציעה לגשת לרופא המטפל ולעשות בדיקות דם (מומלץ כל 3 חודשים בשנה הראשונה של הניתוח) .
לפי הבדיקות ניתן היה לדעת האם את סובלת מחוסרים או מאוזנת. אני ממליצה גם להרבות בשתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידת רמת סוכר לאחר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2010שלום אביה
בד"כ לא רואים תופעה של ירידת סוכר בדם במנותחי שרוול. זה יכול להופיע לאחר ניתוח מעקף קיבה באחוזים קטנים וגם אז אפשר להתגבר על זה עם דיאטה נכונה.
יכול להיות שהית מיובשת והקפה והשתיה עזרו. בכל זואת אם יקרה לך שוב כדאי לבדוק רמות סוכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםם...אשמח לעזרה...פרח2403/08/2010
שמתי לב שבארוחות הערב בעיקר כשאני אוכלת כאילו הדופק שלי נהיה מהיר או משהו כזה...
מישהו מכיר את התופעה הזו???
תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי פרח
ליאור03/08/2010כמה זמן את אחרי הניתוח ? ואיזה ניתוח ?
בחודשים הראשונים אחרי הניתוח של ( שרוול ) הייתי מרגיש את העליה בדופק בזמן האוכל כשהייתי מגיע לרמה של שובע - זה היה "עוזר" לי להחליט או להבין שזהו - אכלתי מספיק .
מוכר לך ?
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור ואשמח לשמוע גם מהמומחים...
פרח2403/08/2010אני חודש וכמה ימים לאחר ניתוח שרוול
זה ממש מלחיץ אותי הדופק המהיר הזה ושמרוב שאני נילחצת מזה ניראה לי שאני מקבלת את זה יותר מידי קשה...
בזמן האוכל אני לא מרגישה כלום רק לאחר האוכל...
האם זה נורמאלי?? האם זוהי תופעה של הניתוח??
זו הרגשה ממש לא נעימה ומפחידה...
מתי זה אמור להיפסק אגב?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו...
פרח2403/08/2010בעצם זה קרה לי כמה פעמים גם באוכל אפילו בתחילת האוכל ... הייתי אוכלת מעדן בערב ואפילו לא רבע שסיימתי כבר הייתי מרגישה ואז אחרי כמה שעות טובות שלא אכלתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרח
שולה זק03/08/2010היתכן שאת אוכלת מתוק, כמו מעדן מתוק או עוגה כשקורה לך שאת חשה דפיקות לב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפיקות לב לאחר שרוול!!!
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2010שוב תופעה של ירידת רמת סוכר בדם שיכולה להתבטא בדפיקות לב לאחר אוכל מתוק הינה תופעה שיכולה לקרות באחוזים קטנים ממנותחי מעקף. נתקלתי בכמה מנותחי שרוול אשר תארו את התופעה גם אצלם. בד"כ לאחר אכילת מתוק לאחר צום. כדאי להתיעץ עם דיאטאנית מומחית לניתוחים אלו ולנסות לאפיין את התופעה וכך לטפל בה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שולה ושלום לך ד"ר מחאג'נה
פרח2404/08/2010אני לא אוכלת מתוק ובטח שלא עוגה...
הדבר המתוק שאולי אני שותה זה מיים בטעמים ונסטי מהול במיים
זה קורה לי לרוב בארוחת ערב שהיא מורכבת מפתית מלפפון ביצה קשה וקצת גבינה או קוטג' 5%
לפעמים גם בצהריים לאחר פירה ...
אני לא נוגעתתתת בדברים מתוקים!!!
דר מחאג'נה שדיברת על צום ...האם זה יכול להיגרם לי בין הארוחות? צהריים ב 3 וערב ב 8 או 9 בערב כשביניהם זה שתיה ולרוב זה מיים???
או שמה זה אולי קשור לסוכר???
אני בבעיה אני חודש ושבוע אחרי ניתוח ולא היה בקופה שלי תור לדיאטנית
התור שלי עוד 3 שבועות רק...
ככה שאין לי את מי לשאול
אשמח לעזרתכם :)
כמו תמיד....
:)
תודה רבההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב שולהאורנה LVIAA03/08/2010
היי בוקר טוב שולה בשאלתי בשאלתי הקודמת פניתי לחברי הפורום בבקשה לא בכדי לקבל המלצות למנתח באסותא אלא מחברי הפורום ומי מיבינהם אשר עברו את הניתוח באסותא ת"א לשמוע לגבי הניתוח אני שוקלת לעבור את הניתוח באופן פרטי בעזרת ביטוח בריאות פרטי שיש לי כי זה מקצר את ההמתנה בכל אופן אשמחלשמוע פרטים ואני בהמשך יתקשר אלייך תכתבי לי באיזה שעות אפשר ליצור קשר בברכה אורנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב אורנה
שולה זק03/08/2010רצוי שצצקשרי אלי (בכל עת) את קצת מבלבלים את היוצרות. נעשה קצת סדר "בבלגן"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאימה? דחוף לי!!!רויטל02/08/2010
שלופ, רציתי לדעת אם בbmi 35 ובעיות אורטופדיות בגב ובברכיים כגון עקמת והתחלת פריצת דיסק יש לי סיכוי לעבור את הוועדה ולקבל אישור? האורטופד ציין שאני חייבת לרזות על מנת להקל על המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש קריטריונים ברורים
שולה זק02/08/2010יש דרכים נוספות לרדת במשקל ולא רק בניתוח. נכון שעם בעיות אורטופדיות רצוי להוריד במשקל ולא להכביד על העצמות.
לצערי, עד כמה שידוע לי, בעיה אורטופדית בלבד, לא עומדת בקריטריונים לאישור ניתוח.
אני מציעה בכל מקרה לפנות לרופא כירורג בתחום ניתוחי הקיבה, להתיעץ עימו ועם המלצתו לגשת למרפאה שלך ולהגיש את החומר לקבלת התחייבות.
מאחלת לך בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטארו02/08/2010
הי שולה
אם אפשר את יכולה בבקשה לספר לי על הנתוח שאת עברת איך היה וכמה ירדת ואיך התמודדת אחרי . כל פרט מעניין אותי מאוד היות יאני מאוד מודאגת .
וכן אם מישהוא עבר את הנתוח ברמבם שיצור איתי קשר או שיתן טלפון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טארו
שולה זק02/08/2010אני עברתי את הניתוח לפני 9 שנים והשלתי 70 קילוגרמים ממשקלי.
קיבלתי את חיי במתנה. איכות החיים השתנה - נכון יותר להגיד סוף סוף יש איכות חיים. לומדים להתמודד עם השינוי, במיוחד שהוא חיובי. אני מניחה שאת קוראת כאן בפורום וחשה בפנים הקורנות מאושר של המנותחים. חלקם ותיקים כאן בפורום. התחילו בשלב הגישושים וההתלבטויות והיום הם חוד החנית של המעודדים את המתחילים לצעוד בדרך.
יש הרבה מנותחים מרמבם בפורום.
בכללי לא משנה סוג הניתוח - כי אף אחד מהם הוא לא "הוקוס פוקוס" צ'יק ומרזים. בכל הניתוחים צריך לעבוד קשה. לאכול לפי תפריט מאוזן, רצוי להיות במעקב של דיאטנית בחודשים הראשונים וכן לשלב פעילות גופנית. כל אלה מביאים אותנו לשינוי חשיבה ושינוי הרגלי אכילה = שינוי אורח חיים.
מקווה שעניתי לך על קצה המזלק את עיקרי ה"תורה". תמיד אשמח עם חברי כאן לעזור ולתמוך.
בהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לחברי הפורוםאורנה LVIAA02/08/2010
שלום לכולם , אני שוקלת לעבור ניתוח שרוול באסותא בת:א האם יש מישהו מהחברים שנותח שם אשמח לדעת ואפילו לקבל מס' טל' או אימייל שאוכל ליצור קשר.תודה מראש אורנהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת וקיבלת תשובה
שולה זק02/08/2010אנחנו לא ממליצים על מקום זה או אחר לניתוח. העתקתי את השובה ששלחתי לך לפני כמה ימים. כנראה לא ראית אותה
"שלום אורנה
כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומומחים בתחומם. הכירורגים במרכזים הפרטיים עובדים גם בבתי חולים ציבוריים.
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת. נתון חשוב מאוד מהפן של קבלת התחייבות.
כידוע לך, הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים ומנותחים בבתי חולים ציבוריים. לגבי בתי חולים פרטיים העלויות משתנות מקופה לקופה, מסוג ביטוח זה או אחר, או לפי מנתח..
כך שרצוי לקבל את המידע מהקופה אליה את שייכת , לאן את מקבלת התחייבות ומה העלויות כששאת פונה למרכז פרטי.
כל זאת נכון, בהנחה שאת עומדת בקריטריונם מבחינת ה- BMI.
מקווה שהתכנית ברדיו תרמה ולו במעט להבנת הנושא וחשיבותו.
תוכלי לפנות אלי בכל עת ואשמח לעזור."
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה לקבוע תור לסגירה ולא מצליחיהונתן02/08/2010
אני מנותם טבעת כבר שמונה חודשים, אבל הפעם
האחרונה שסגרתי את הטבעת היתה מזמן, ואני לא זוכר כ"כ לאן להתקשר..
התקשרתי לאסותא וקיבלתי מהם טלפון שלא עונים בו בכלל...
אני מנסה לקבוע תור לסגירה כבר תקופה אני פשוט לא מצליח למצוא טלפון טוב שיענו לי בו..
נשמע מפגר אבל זה פשוט ככה..
אם מישהו יודע לאן אני יכול להתקשר בשביל לקבל את מענה של קביעת התור?
אני גם ממש לקראת סיום בתהליך שלי אז בכלל אני רוצה לזרז עניינים..
תודה מראש
יונתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה נותחת?
שולה זק02/08/2010שלום יונתן
איפה נותחת? מי המנתח שלך? לאיזה קופה אתה שייך?
לי אישית אין תשובה עם מספר טלפון. ההיגיון אומר לצלצל למנתח ואו למרפאת חוץ במרכז שנותחת.
מקווה שתצליח.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי בסורוקה
יהונתן02/08/2010אבל אמרו לי שאני יכול לעשות את הסגירות באסותא כי זה יותר קרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעות קבלה
שולה זק02/08/2010ידוע לי שבאסותא ת"א וכן באסותא ראשון יש שעות קבלה במרפאה וקובעים תורים לסגירות ופתיחות של טבעות. מעבר לזה אין בידי מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אולי מישהו שסוגר באסותא
יהונתן02/08/2010יוכל לדעת... פשוט חוץ ממך לא כ"כ עונים לי כאן..
כבר פעם שניה שפתחתי פה הודעה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לנו כל כך מנותחי טבעת
שולה זק02/08/2010אולי כדאי לבדוק בפורום אחרים ששם מנותחי הטבעת.
מצטערת שאיני יכולה לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמעט מנותחי טבעת פה?
יהונתן02/08/2010כולם שרוול? איזה בעסה...
אני מנסה כל הזמן לתפוס הם פשוט לא עונים...
טוב תודה בכל מקרה.. S:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן מנותחי טבעת ! שולה מה ?
שמואל02/08/2010תתקשר לסיגל בטלפון039625653
לרוב זה מענה קולי שמסביר מתי והיכן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמואל לא שכחתי אותך
שולה זק02/08/2010נכון שיש מנותחים ואנחנו בקשר איתם. אין לנו מנותחים עם בעיות איפה לסגור . לי אישית אין את המידע. כמו שיונתן ציין, חוץ ממני אף אחד לא נתן ל פתרון. ותודה לך על הטלפון שמסרת לו.
אגב שמואל, אשמח אם תיצור עימי קשר אוכל להפנות אליך מנותחי טבעת (ברשותך).
אתה מתנהל יפה מאוד עם הטבעת. התרגלתי הדדית אחד לשני וזה מעולה ואני בטוחה שוכל להיות לעזר רב למנותחי טבעת בעבר ולאלה שבדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמואל ושולה תודה רבה לכם!
יהונתן02/08/2010רק עוד דבר אחד שמואל..
מ5 עד 9 ככה אפשר להגיע לשם?
כי היא אמרה שלא צריך לקבוע תור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן לא צריך לקבוע תור
שמואל02/08/2010תגיע למקום קנה בקבוק מיים ,גש לפקידה שלם 50 ש"ח ,המתן מעט ונכנסת ,
הסגירות הם בדרך כלל ב1 סמ"ק כל פעם ,
לאחר הסגירה שתה לאט את המיים את הכל ,הרגשת טוב סע הביתה לא הרגשת טוב כנס לרופא ועדכן אותו .
אצין שלאחר הסגירה רצוי מאוד לעבור לאוכל טחון למשך יומים ,ולהרגיל את המוח לאכול לאט מאווד ולא ליגרום לתחושה לא נעימה של הקאה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהונתן .. גם תשובה
אוראל04/08/2010תבוא בימי שישי לאסותא בראשל"צ ולא צריך תור זה 50 שקל ולא חייב מים יש שם מכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)