מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- וועדהאירית22/07/2010
בוקר טוב,
שאלתי היא האם בכל מקרה של ניתוח שרוול צריך לעבור וועדה.
כלומר, אחרי שעשיתי את כל הבדיקותוהצילומים הנדרשים ע"י הרופא לפני הניתוח האם צריך גם לקבוע תור לוועדה בנוסף ?
תודה !
אירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במכבי כן
פרופ` אחמד מחג`נה22/07/2010במכבי כן
בשאר הקופות - תבדקי איתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה לפני ניתוח
שולה זק22/07/2010שלום אירית
ועדות קיימות בקופת חולים מכבי בצפון ובמרכז.
שאר הקופות שולחים את החומר לועדה המאשרת של הקופה.
לאיזה קופה את שייכת ובאיזה אזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבת על ניתוח שרוול אבל מפחדת,....יעל ל.21/07/2010
אני שמנה כבר עשרות שנים bmi 42 ,למודת עשרות דיאטות ללא הצלחה לשמור על ההשג.
מתעניינת מאד על הניתוח,אבל פוחדת מוות...אני בסיכון כי כבר יש לי גם סכרת ואני יודעת שזה יכול להיות הפיתרון עבורי.
מכירה מספר אנשים שעברו את הניתוח בהצלחה וזה מעורר קינאה ורצון גם כן לעשות. מצד שני יש את הפחד מהניתוח עצמו ובכלל מהחיים אחר כך.איך בכל זאת מתגברים על התשוקה לאוכל? הרי השמנים אוכלים גם כשהם לא רעבים,איך מתגברים על זה?איך מסתדרים עם הפרדת השתיה מהמזון? אני רגילה לשתות תוך כדי אכילה . בכלל אבקש תשובות מאנשים שעברו איך הם חיים עם המצב החדש איך מרגישים אחרי הניתוח ? והאם מישהו יכול להמליץ לי על ד"ר רזיאל ממלב"י? האם מישהו התנתח אצלה? בכלל אשמח ליצור קשר עם מ"ס אנשים שעברו את השרוול ויכולים ליצץ לי וענות לי על שאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד``ר דוד גויטיין21/07/2010לא מנותח אבל מנתח...
הפחדים שלך מוכרים, צפויים ואף מוצדקים חלקית. ההחלטה להינתח בכדי לטפל במחלת השמנת יתר חולנית אינה קלה. אפשר לצטט מחקרים, להסביר הסברים, לצייר ולהדגים אבל בסופו של דבר, מדובר בניתוחים עם רמות סיכון מסויימות.
ב- BMI 42 עם סוכרת, תוחלת החיים ואיכות החיים נמוכים מאלו של אנשים עם BMI תקין (גם אם יש להם סוכרת). הניתוחים השונים יעילים בטיפול הן במשקל עודף והן בתחלואה נלווית כגון סוכרת בצורה שאף טיפול לא ניתוחי יכול להתקרב אליה.
הניתוחים מבוצעים בשיטה לפרוסקופית, הכאבים קיימים אך אינם קשים מאוד. ההחלמה בד"כ מהירה יחסית וה"התרגלות" לאורך החיים החדש אינה קשה כפי שנדמה. בייחוד נכון הדבר כשעושים את הניתוח במסגרת המספקת תמיכה ומעקב מסודרים, ע"י מס' אנשים מתחומים שונים (דיאטה, פסיכולוגיה, כירורגיה וכו') המדריכים, תומכים ועוקבים אחרי בעיות.
ככלל - יותר מסוכן להשאר שמן מאשר לעבור את הניתוח בכדי לטפל בבעיה.
רצוי ומומלץ לדבר גם עם אלה שעברו את התהליך, השד אינו נורא כ"כ אחרי ששומעים ממקור ראשון. הפורום הזה במה מצויינת לכך.
שיהיה בהצלחה!
דרך אגב, דר' אסנת רזיאל מנתחת מצויינת ומנוסה. מכיר אותה טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
ליבי22/07/2010אני מנותחת שרוול כבר יותר מ 3 שנים ובמקרה (אבל ממש במקרה :-)) גם מנותחת של ד"ר אסנת רזיאל.
לעניין הניתוח עצמו את צודקת בפחדים שלך.
ניתוח זה לא דבר פעוט ויש הרדמה ואולי יהיו כאבים אחר כך..
ולמרות הכל השרוול זה הדבר הנפלא ביותר שעשיתי עבור עצמי.
בשנה ירדתי 50 ק"ג ואני שומרת על המשקל כבר שנתיים.. בדיקות הדם תקינות, הסכרת הגבולית התעופפה לה, הבעיות ההורמונליות כבר לא קיימות ולשבת על המחשב 9 שעות זו כבר לא מטלה כואבת פיזית. (העבודה שלי - גביה - היא עבודה משרדית ובעבר סבלתי מאד, גם מכאבי גב וגם כי לא היה לי נוח כמעט על אף כסא).
בקיצור
חיים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה הפחד?
תהל22/07/2010יקירה, אין צורך לפחד מהניתוח אלא מההשמנה.
עודף המשקל מכביד מאד, מעמסה ומעצור בחיים... שלא לדבר על הפן הבריאותי.
כתבת שתמיד היית שמנה, הגיע הזמן לשינוי.. לא?!
אני מנותחת מסוף מרץ, ועם יד על הלב אילו נחשפתי לניתוח לפני כן הייתי עוברת אותו לפני 5 שנים לפחות!!!
שיהיה לך בהצלחה... החברים ידעו להמליץ לך על מנתחים באיזורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך תהל
יעל ל.22/07/2010תהל,אשמח לדבר אתך טלפונית אם תסכימי. תודיעי לי בפורום כיצד ליצור קשר טלפוני אם זה אפשרי מבחינתך.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
תהל23/07/2010אשוחח עמך בשמחה, ואעזור ככל שאוכל...
את תרצי כתבי את מספר הנייד שלך למייל שלי [email protected]
ואחייג אליך... לא בטוח לפרסם כאן מספרי טלפון- בייחוד כשאנחנו כל כך יפות :)
לילה נפלא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם !אלינור אדר21/07/2010
כמו שאתם יודעים יום שני בא ומתקרב !
אני כ"כ בהתרגשות שאני לא ישנה הרבה בלילות .
אני מפחדת נורא מהיום שאחרי הניתוח , הכאבים והסוטול של החומר הרדמה חח
השאלה שלי היא..כבר יום אחרי הניתוח אפשר לקום מהמיטה ?
למשל לשרותיים או לטייל ?!
ואם זה יכאב כ"כ?! אני ממש מפחדת ..אבל יודעת שהיה טוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור
ד``ר דוד גויטיין21/07/2010קודם כל שיהיה בהצלחה ובשעה טובה
יום אחרי הניתוח, רצוי לקום ולהסתובב! (מטופלים שלי ננזפים קשות אם הם לא מתרוצצים במחלקה..) התנועה חשובה למניעת קרישים בורידי הרגליים, מעודדת חזרת פעולת מע' העיכול, מפזרת שטפי דם קטנים מאיזור החתכים ומקטינה כאבים ובכלל - כדאי להתחיל ב"ספורט" כמה שיותר מהר ובהתחלה, גם להסתובב במחלקה נחשב. נגד כאבים ובחילות יש תרופות (ולא "מקבלים מדליות" על גבורה...) אז לא להתבייש לבקש.
שוב, המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינורייי מאמי
כרמלה21/07/2010יהיה בסדר אל תדאגי גם אני מפחדת מההרדמה אבל נעבור את זה ביחד ויהיה אחלה !!!!!!!!!!
אל תדאגי נעשה צחוקיםםםםםםםם מאמי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר גויטיין
יעל ל.21/07/2010תודה על התשובה המפורטת. אני מתכוונת להגיע להרצאה שלך בסוף אוגוסט ומקווה לקבל שם עוד תשובות ולהפגש עם עוד אנשים במצבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלינור
טל22/07/2010אני חושבת שמכולם כאן אני הכי קרובה לתחושות... עברתי את הניתוח לפני שבוע וחצי...
כשהתעוררתי היה קצת מוזר... אמא שלי סיפרה שדיברתי שטויות - אבל תכלס זה מגניב...
מבחינת הכאבים- לא נורא וסביל ביותר- ואני הראשונה שקופצת מכל כאב קטן...
מהיום השני טיילתי לאט לאט במחלקה ויותר פחדתי שיכאב מאשר שכאב...
אני מקנא בך שמצאת מישהי שעוברת אותו יחד איתך- זה נראה לי כ"כ יעזור לך!!!!
מבחינת שירותים- בהתחלה זה לא קשור אלייך וברגע שאת מוכנה ללכת לשירותים זה סבבה לגמריי..
שיהיה לך בהצלחה!
ואם יש לך עוד שאלות אז בשמחה!!
טל =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם ! :)
אלינור אדר22/07/2010חחחחחחחחחחחח ואיי נירגעתי קצת חחחח
מקווה שזה יעבור מהר ושיוכל להתחיל את החיים החדשים שלי !
וכרמלה?! חחח ברור שנעשה צחוקים חחחחחחחחחחחחחחחחחח :P* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור אלינוריי יהיה אחלה
כרמלה22/07/2010לא לדאוג בהצלחה לשתינו :) :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקועהדינה.ח21/07/2010
הי
גם אני עברתי את הניתוח אצל דר מחגנה הגדול מכולם . . אין כמוהו ..
הניתוח היה ב5.7
מאז ירדתי 9 ק"ג (
אך מזה שלושה ימים המשקל נתקע ( לא זז אפילו גרם אחד )
האם זה טבעי
יש לציין שהיום ואתמול אכלתי אורז ועוף קצת מכל אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דינה.
ריקי21/07/2010לצערי גם אצלי זה קרה שהמשקל נתקע וזה קורה עד היום. במיוחד בחודש הראשון שאומרים שזה החודש שיורדים בו הכי הרבה. ממש שטויות יש המון עצירות .אבל אל דאגה לשתות הרבה ולאכול נכון. ותמיד לחשוב חיובי . ומבטיחה לך שהמשקל שלך המחוגים שלו יתחילו לרדת.בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם התמונה שלך ריקי לא נפתחת
שולה זק21/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה תקועה? כל הכבוד
שולה זק21/07/20109 קג' בשבועיים!!!! זה נקרא תקועה?? ירידה מהממת. תתמשיכה לאכול בריא ונכון ולא לרדת בקצב רצחני. אלא באופן איטי ומבוקר.
לא הצלחתי לפתוח התמונה שצרפת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה
טל22/07/2010איך אכלת אחרי שבועיים אורז ועוף??
זה לא רק אחרי שלושה חודשים לפחות????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לא מבינה...
לי22/07/2010אני נותחתי יום לפני ועדיין בשלב הטחונים ומרוסקים.אורז ועוף לא הוזכרו כלל.מוזר...
אבל אם מותר לך, תהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי מאוד
פרופ` אחמד מחג`נה22/07/2010זה טבעי מאוד
תני לגוף לעשות את הדברים הטובים בשבלך ולרדת בקצב שלו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חבריםרוזי21/07/2010
מה שלומכם אצלי מציין מגישה טוב הגעתי למישקל 77 מאושרת וניראת נהדר הסוכר נעלם לי כניראה העדכן אותכם בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רוזיייייייייי
ריקי21/07/2010כל הכבוד מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי יישר כח
שולה זק21/07/2010כל הכבוד במיוחד לסוכרת שנעלמה
מסרי ד"ש לדר' חוליו וינשטיין הוא בטח ישמח לאבד פצנטית חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הג'ינס נסגר !!לי21/07/2010
הי חברים,
שבועיים וחצי מהניתוח,מינוס 6.5 ק"ג, הבוקר מדדתי את הג'ינס שלא עלה מהמותניים לפני הניתוח והוא נסגר ואפילו לא לוחץ (אולי טיפ טיפה...)
אני בעננים, מלאת מוטיבציה להמשיך להתנהג יפה ולשתות את השני הליטר ביום.
סתם רציתי לשתף אתכם בשמחתי.מקווה שכולם בסדר,
חיבוק
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד לי
שולה זק21/07/2010הנה הוכחה - יגעת והצלחת!!! אין אפס ואין פקשושים.
נכון - המלאכה רבה והעבודה קשה...אך יש תמורה בעד הרצון והמאמץ.
המשיכי ותצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולינקה יקירתי ביום ראשון אני שם!ריטה גולן20/07/2010
כל המידע שלי ניזון מהפורום הזה. תבורכו בכך. אבל אני מחפשת בנרות תפריטים או פירוט של המזון המותר לפני ניתוח ומיד לאחריו. עד מתי מוגבלים מבחינת סוג המזון.
האם בתחילה השתיה והאכילה כרוכים בכאבים? בקיצור כל מידע בתחום יתקבל באהבה ובצמא.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה ומוצלחת
שולה זק20/07/2010אגיע לבקר כמובן. המון המון בהצלחה ואת בידיים טובות.
ליאור ישתדל לתת לך את מירב האינפורמציה לה את זקוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריטה
ליאור20/07/2010לא ציינת איזה ניתוח את עוברת .
בדרך כלל בשבועיים לפני הניתוח עושים דיאטת דלת פחמימות - דיאטה שמטרתה להוריד את נפח הכבד ( שבדרך כלל הוא שומני ) , דבר שמקל על עבודתו של המנתח, ומוריד סיכוי לסיבוכים.
אם את מנותחת ביום ראשון ועוד לא התחלת - כנראה שה לא כל כך רלוונטי.
לאחר הניתוח במשך כשבועיים יש מה שנקרא כלכלת נוזלים : אוכלים \ שותים נוזלים צלולים ומעדנים .
אח"כ בא שלב הרכים \ מרוסקים ואז לאט לאט מוספים דברים חדשים.
בעיקרון אחרי חודש וחצי בערך מגיעים למצב שאפשר לאכול כמעט מכל סוגי המזונות .
2 הערות חשובות :
1.מה שאמרתי נכון למנותחי שרוול ולרוב גם למעקף , בניתוח טבעת קצת שונה .
2.מומלץ ודי הכרחי לעבור את החודש -חודשיים הראשונים בליווי צמוד של דיאטנית לבניית תפריט מגוון ומאוזן לפי שלבים.
מקווה שעזרתי קצת
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ליאור ונשיקה לך שולה
ריטה גולן21/07/2010עדיין לא נקבע סופית איזה ניתוח בדיוק אעבור. ביום ראשון יקבע אם השרוול או מעקף.
עזרת לי מאד. מה שמפחיד אותי זה חוסר מידע. ברגע שיש בידי מירב המידע הפחד פוחת.
שולינקה העתקתי את התפריט לדוגמא. עזרת לי המוןןןןןןןןן ובטח אעזר בך גם בהמשך.
תודה לכם ושיהיה לכם יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף בדרך לשינוי
שולה זק21/07/2010מאוד שמחתי שסוף סוף יש את כל הבדיקות ביד ובמיוחד זו המכשילה (הראות) אנחנו איתך כל הזמן ומאחר ואיני מכירה אותך כבישנית, את מוזמנת לשאול כל שאלה שמטרידה או חוסכת ממך מידע.
יש לנו שני רופאים מומחים בפורום שיוכלו לעזור בכל הקשור לפן הרפואי וכמובן אנו ה"הפשוטו" בעלי הניסיון עם ההתמודדות היום יומית וההתמודדות עם השינוי, נשמח לענות ולהאיר את דרכך לקראת המהלך שאת צפויה לעבור.
מעומק ליבי בהצלחה והרבה בריאות - מגיע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לדוגמא
שולה זק21/07/2010
ארוחת בוקר:
חביתה 150 גרם (כ2-3 ביצים)
מלפפון בינוני אחד
ארוחת 10:
לחם מחיטה מלאה 2 פרוסות
גבינה צהובה 17% 4 פרוסות
ארוחת צהריים:
חזה עוף מבושל 200 גרם
סלט ירקות 200 גרם
יוגורט 0% 100 גרם
ביניים:
בננה אחת עם קליפה
ארוחת ערב:
טונה במים 200 גרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לנשים בלבד!!!!ניצה20/07/2010
עברתי ניתוח שרוול לפני שבוע, ואחרי חצי שנה שלא קיבלתי מחזור- הוא החליט להפתיע!!
השאלה שלי היא- האם מותר להשתמש בטמפון שבוע אחרי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר ורצוי
שולה זק20/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומנם אני לא אישה אבל....
ליאור20/07/2010עד כמה שזכור לי אין קשר בין הקיבה (האיזור המנותח ) לאיזור החדרת הטמפון.
את יכולה להשתמש ללא דאגה.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח, מה הבעיה
ליבי21/07/2010זה קורה שהמחזור משחק אחרי הניתוח.
אין קשר בין טמפון לשרוול :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קיבלתי מחזור עוד באישפוז
לי21/07/2010יומיים אחרי הניתוח קיבלתי ואף הבאתי איתי בתיק לאישפוז ציוד מתאים ושמתי טמפון.לא הייתה שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך חיים בשלום עם השרוול .אהרון20/07/2010
להזכירכם חברים
עברתי ניתוח בבית חולים זיו בצפת לפני חודשיים וחצי -ירדתי עד עכשיו 20 קילו.
עדיין שאני אוכל יש לי בעיות של גרפסים,כאבים בבטן,והרגשה של כאבים אחרי האוכל.
אני באמת משתדל לאכול כל 3 שעות,או לא להעמיס עליי בדברים שלא לצורך.
אני מטופל עדיין אצל דיטאנית באסותא לב המפרץ,
הבעיה העיקרית היא הראש ----איך מצליחים לאכול כריך ב10 דקות?,הכי לאט שאני מנסה ועדיין זה נגמר מהר.
אני אוכל צהריים וסופר לעיסות ,ועדיין האוכל נגמר מהר(גם הכמות לא גדולה)ובכל זאת אני סובל מכאבים?
הצעות,המלצות טיפים,יתקבלו בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אהרון
ריקי20/07/2010גם לי זה קרה ועדיין לפעמים קורה. אני הייתי אוכלת מהר הראש שוכח שאי אפשר לאכול מהר. היו לי גרפסים בלי הפסקה זה היה לוקח המון זמן עד שהיה עובר לי. אבל בסוף עובר. הריי אנחנו לא יכולים לאכול בכמות של פעם. תנסה לאכול בהפסקות ולאט.בהצלחה אהרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אהרון
תהל20/07/2010מקווה ששלומך טוב...
אני יכולה לשתף אותך מהמקום שלי- כשמישהו אוכל לידי מהר זה מלחיץ אותי!!!! יש פעמים שאני לא מסוגלת לאכול בנחת כשבעלי זולל במהירות :)
ולא בגלל שאני אכלנית איטית מאד...
ולענייננו- תנסה לקחת כמה נשימות לפני הארוחה, להכנס לשלווה פנימית ולזכור שמתי שאתה לועס אתה בעצם נהנה יותר מהטעם... קבלנות בזמן האוכל לא תורמת...
בהצלחה :|)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כל שיחות השלום
ליבי21/07/2010והלוואי שמישהו היה מפנים את זה..
מדובר בהקשבה הדדית.
כשאתה אוכל, אתה חייב לשבת אך ורק עם האוכל בשלב ראשון (ללא טלויזיה, עיתונים, חברים ושאר תעסוקות) ולהתרכז במה שאתה אוכל ובכמה שאתה אוכל.
צריך להקשיב טוב טוב לקיבה ואולי בעצם כריך זה עדיין גדול עליך ואתה יכול לעצור בשלושת רבעי כריך.
כל זה עניין לאימון וזה קורה לאט אבל קורה.
אתה תלמד מתי נקודת ה"ביס המיותר" ותלמד לעצור שם.
מעבר לזה אם הכאבים נמשכים אני ממליצה לך להתייעץ עם המנתח לוודא שאין שום דבר פיזי שמשפיע עליך.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקועהתהל20/07/2010
חברים...
נותחתי ב21.03... וכבר שלושה שבועות די תקועה במשקל.
:( עם כל התקווה האפשרית זה מבאס.
מבחינת כמויות אני אוכלת סביר, לא מעמיסה בכלל.. ולדעתי הכמויות הגיוניות... כמובן שגדלו מאז הניתוח, אך עם זאת לא מתקרבות לכמויות העבר.
מקווה לשינוי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תהל
שולה זק20/07/2010תקועה....לא נורא...יזוז בקרוב והגוף בטוח משנה צרה.
אני מציעה שתצלצלי לבית חולים זיו. כידוע לך יש שם מרפאה רב תחומים עם דיאטנית מומחית בתחום ניתוחי קיבה. כדאי לך להתיעץ איתה.
בהצלחה תהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושה ספורט ? אולי זה יעזור
אהרון20/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי,תודה
תהל20/07/2010בהחלט צריכה להגיע לביקורת, חיכיתי לתשובות בדיקות הדם...
יתכן שאלך כבר בחמישי הקרוב בע"ה.
שוב תודה, מקווה להתקדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורה ויסתדר
ליבי21/07/2010אם את עושה כל מה שצריך, זה די טבעי שלגוף יש מדרגה לעצירה ואגירת כוחות.
אני מתארת לעצמי שירדת יפה עד עכשיו והגוף שלך פשוט מנסה להגן על עצמו.
כמו ששולה הציעה לך, לכי לביקורת ואולי תאזני קצת את ההתנהלות ויינתנו לך כלים להתמודד עם העצירה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לכל המנותחים...פולי20/07/2010
חוץ מהליכה [לא מתחברת לעיניין בכלל] למישהו יש רעיון לפעילות גופנית מסוג אחר? משהו אפשר להתמיד בו? אני אשמח לשמוע רעיונות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
טל20/07/2010יש משהו שאת אוהבת לעשות?
למשל אני אוהבת לרקוד..
כמובן שלא על ההתחלה אבל אחרי חודש וחצי פחות או יותר אפשר פשוט לשים מוזיקה בבית ולרקוד..
אגב לאחר הניתוח אסורה שחיה.
אני סה"כ שבוע אחרי הניתוח אז זה הכי הרבה שאני יכולה לעזור...
בהצלחה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
שולה זק20/07/2010היי פולי
מה דעתך על רחיפה, סנפלינג, טיפוס על ההימליה?????????????????.
חחחחחחחחחחח...זה היה בצחוק (אבל תודי...מדליק)
פעילות גופנית יש מון מה לגוון. אפשר הליכה בחברותה וזה נחמד , שחיה, התעמלות במים, מכון כושר בשילוב מאמן אישי , אירובי, ריקודי בטן, ריצה.
חץ מזה .....תחפשי בגוגל רעיונות שאת מתחברת אליהם. העיקר להפעיל את הגוף ולהתמיד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן על הרעיונות..
פולי20/07/2010טל המון המון בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם אני עברתי ניתוח שרבולשמעון לוי20/07/2010
ליפני שבוע אצל ד"ר מחג"נה .רופא מנתח שהו
ניתח אותי ואין יותר מירוצה מימני כבר עד אכשיו שבוע ימים ירדתי שמונה קילו.אני רוצה להגיד לכולם
שד"ר מחג"נה זה רופא שהו ממש מלאך טוב..
אדם מישיכמו ומעלה תמיד אם יש שאלות שלפעמים אפילו
לא כל כך חשבות הו תמיד יהנה לך בסבלנות רבה ויסביר כל מה שרק אתה רוצה.
ותמיד יעמוד לרשותך בכול שאלה ואתה יכול להיתקשר איליו לפלפון האישי שלו
ותמיד יענה לך בסבלנות.רבה.
פשוט רציתי ליכתוב שכולם ידעו אל רופא מינתח.מעולה שממש
דואג לך עד הפרט האחרון.
תודה לכולם במיוחד לד"ר מחג"נה.
שמעון לוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה. אני מסמיק
פרופ` אחמד מחג`נה20/07/2010שיהיה לך בהצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה מה קורה....ממיתה19/07/2010
אני שבוע וחצי אחרי ניתוח טבעת...התחלתי במשקל של 101 ק"ג והיום ירדתי ל-95 סה"כ 6 קילו בשבוע וחצי...זה נורא מאכזב אותי...אני מרגישה גם שאני יכולה לאכול הכל ....אתמול אכלתי ארוחה של קציצות דג-2 קציצות עם תפא"ח אדמה וקטאשופ ושעועית מאודה...ממש ארוחה שלמה אחרי שבוע וחצי..חוץ מלחם הכל עובר ..רק עוד 3 שבועות הסגירה הראושנה...
למה אני יורדת כזה קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חמודה
פולי19/07/2010אני חודש אחרי הטבעת וירדתי 9 קילו. ובדיוק כמוך ירדתי 6 קילו אחרי שבוע וחצי. גם לי התחושות של הכל עובר ומתי כבר יסגרו לי מוכרות מאוד. ויחד עם זאת אני חייבת להעיר כי מתי בפעם האחרונה בחייך ירדת 6 קילו בשבוע ??? הרי, זה לא היה קורה ללא הניתוח!!! גם הארוחה שציינת לא נשמעת כזו רצינית, גם אני ניסיתי לראות מה עובר. וכן, הכל עובר חוץ מלחם. אבל עשית את הניתוח בשביל להתחיל לבדוק את גבולות הקיבה שלך??? אני שמחה מאוד בשבילך על הירידה היפה. ומקווה שתוכלי לראות שדווקא ירדת יפה ולא להיבהל ממה שעובר, ההפך להפנים שעד הסגירה הכל עובר ולנסות לשמור עד כמה שאפשר. עוד מעט חודש אחרי וכמעט וירדתי 10 קילו. אני מאוד מרוצה, זה רק אומר שתוך זמן קצר אני אקבל את מה שרציתי. וגם את... אני מאחלת לך המון המון בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל
ליבי20/07/20106 ק"ג בשבוע וחצי זה ממש לא קצת, הישג מצויין.
מעבר לזה ההגבלה בטבעת נעשית לאחר הסגירות ויש כאלה שצריכים כמה סגירות להגיע להגבלה האופטימלית.
בינתיים תעזרי לטבעת באכילת מאכלים בריאים ומזינים ובהרבה סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מצחיק אם כל כך
שמעון לוי20/07/2010ארבה אוכל שאת כותבת שאכלת אז למה עשית ניתוח כנינראה אחרי הסגירה יהיה לך יותר קל שלא תוכלי לאכול ארבה.
צריך גם לישמור אל דיאטה מאוזנת.ופעילות גופנית יום יום.
חבר שלי בניתוח טבעת הוריד 45 קילו ב6 חודשים.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלממיתה
ריקי20/07/2010מאמי גם אם את יכולה לאכול הכל זה לא אומר שאת צריכה. אני לא הכי מכירה את הטבעת אבל את יכולה לאכול בכמויות קטנות ובצלחת קטנה כמו שאני אוכלת.ובינתיים אני רואה שירדת יפה במשקל ולא עלית אז חכי בסבלנות לרופא ולא להילחץ מכלום. הירידה הקרובה תבוא בקרוב מאד. בהצלחה מתוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופת חולים מכביז'קלין19/07/2010
שלום רב,
אני חברת קו"פ מכבי וכבר התחלתי את תהליך הבדיקות שלפני ניתוח.
הזמנתי תור לוועדה בבית חולים אסותא.
בכל הפורומים קיבלתי המלצות על רופאים של הכללית ולא קיבלתי על רופאים של מכבי מומלצים.
מישהו יכול להמליץ לי על רופא של מכבי שעובד באסותא??
כמו כן אני עדיין לא יודעת איזה ניתוח לעשות, הבנתי שבוועדה ימליצו לי מה כדאי לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
כרמלה19/07/2010יש הרבה מנתחים מומלצים כמו שלי למשל אך לבקשת שולה בעבר לא אתי לכתוב שמות באתר הזה.
אם תרצי רישמי לי מייל ואכתוב לך שם.
אגב גם אני במכבי.
בהצלחה בהמשך!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ז'קלין
שולה זק19/07/2010שיהיה לך בשעה טובה שהתחלת את ההליך הניתוח לקראת ניתוח
אנחנו כאן לא ממליצים על רופאים או בתי חולים.
כחברת מכבי את יכולה לבחור איפה את רוצה לעבור ניתוח במסגרת האפשרות לקבל התחייבות..
הרופאים המנתחים בבית החולים הציבוריים מנתחים גם בפרטיים.
תבררי איפה את יכולהה לקבל התחייבות. תקבעי תור להתיעצות עם כירורג ויחד תחליטו על סוג הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ז'קלין
ליבי21/07/2010זה מאד תלוי איפה תרצי לעבור את הניתוח והאם את מוכנה לשלם השתתפות עצמית עבור הרופאים שמנתחים באסותא.
אני חברת מכבי מגן זהב ותוכלי בכיף לכתוב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יואוווו עוד שבוע בדיוק מהיום !!!!!!כרמלה19/07/2010
אמא'לה עוד שבוע וזה כבר מגיעעעע
אלינוריייי בהצלחה לשתינווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה כרמלה
ריקי19/07/2010אני מאחלת לכם המון בהצלחה ותעברו את הניתוח כמו גדולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה המון בהצלחה!!!!
עופר19/07/2010תעדכני אותנו אחרי!!!!! המון הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
כרמלה20/07/2010תודה רבה לך מקווה שיעבור בקלות ונזרום לכיוון החיים החדשים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
אלינור אדר19/07/2010יאווווו את לא מביננה אני בהתרגשות שיא ! חחחח
משבוע הבאה חיים חדשים !
בסוף התור שלי אצל המרדים ברבע ל5 .
והבנתי שמאשפזים אותי כבר מיום ראשון . אבל זה לא בטוח ניראה מה יגיד המרדים .
נדבר כבר עד אז בפייס !:)
שהיהה לנו בהצלחחחחחחחחחחחחחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה גם לך אלינור!!!
עופר19/07/2010במון בהצלחה בניתוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאריך שלך מתקרב
שולה זק19/07/2010זוכר ש"איימתי" שאבוא לבקר אותך? אז ב 5.8 אני בעירך ואצור עמך קשר
בהצלחה מחזיקה אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
אלינור אדר19/07/2010תוודדהה רבההה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה גם אני חחחחח
כרמלה19/07/2010תבואי לבקר אותי ואת אלינורי אנחנו עוברות ניתוח באותו יום חחחחח
את מוזמנת לבקר אותי בכיף באותה נשימה אשמח להכיר אותך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייף גדול .איפה?
שולה זק20/07/2010איפה אתן עוברות את הניתוח?
מבטיחה להשתדל (בפן החיובי להשתדלות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אני מצטער אבל...
עופר20/07/2010שולה צר לי אבל אני לא יכול ב 5.8, אני מאוד עסוק באותו היום... חחחח סתם ... נשמח לראות אותך ! איזה כיף לי!
אין ספק שביקור באישה מדהימה כמוך יעשה לי רק טוב בשעת ההחלמה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח
ריקי20/07/2010שולה מתי תבואי למרכז לבקר אותי אני ממש לא רחוקה חולון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסמקתי
שולה זק20/07/2010ואני נשבעת שלא תחת תנאי לחץ....אבל אתה חתיך עולמי!!!
בהצלחה ולהתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
כרמלה20/07/2010אני ואלינור עוברות באסותא לב המפרץ מוזמנת לבקר אותנו בכיף:) תביאי על הדרך כמה ממתקים חחחחח סתםםםםםם !!!
אולי באחד המפגשים הבאים נגיע שתינו יחד :)
אשמח להכיר אותך לא רק וירטואיליתתתתתת
יום מקסים לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שאבוא לבקר
שולה זק20/07/2010אבקש רק תזכורת לנייד יום לפני או כאן בפורום.
מתי הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח ב26/7
כרמלה20/07/2010זה בסדר הכול לא בלחץ אם יתאפשר אני בכל אופן אשמח לראותך אך שתי ציפורים במכה אחת אני ואלינורי אדר ביחד חחחחחחחח
בכול מקרה ההתרגשות בשיאהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
יום מקסים לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)