מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחר היום הגדול....משרוולת 402/08/2010
בוקר טוב,
לא ישנתי כל הלילה חששות/לבטים/מחשבות על יום המחר.
מכירים דיאטנית בריאטרית העובדת עם קופ"ח מאוחדת?
אני גרה בחדרה.
שולה יקירה אמרת שאתם עובדים על חוברת בנושא מה מותר ,מה אסור ,מתי , כמה ולמה חחחחח
לאחר ניתוח שרוול.
היא כבר יצאה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק02/08/2010שרית שיהיה לך בהמון הצלחה
בחדרה יש מרפאה רב תחומית ויש שם דיאטנית שתלווה אותך.
לגבי החומר של עשה על תעשה, וכל ההצעות להצלחת הניתוח - החומר באיסוף ,עדיין לא יצא.
מחזיקים לך אצבעות ותהיי בקשר אחרי
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
משרוולת 402/08/2010האם המרפאה שייכת לבית החולים?
וכמובן שאהיה בקשר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרית
שולה זק02/08/2010המרפאה היא בילוב הקופה ובית החולים.
שוב בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר פירותאדווה02/08/2010
בוקר טוב שולה בעוד שבועיים עוברת ניתוח שרוול עם פחד גדול .כמו כן אני אמורה להתחיל דיאטה האם מותר לאכול פירות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה דלת פחממות
שולה זק02/08/2010שלום אדווה
את בדרך הנכונה. טבעי לפחד ולחשוש, אך את קוראת כאן בפורום שאת לא החששנית היחיד ומאידך את קוראת גם את כל התגובות החיוביות של המנותחים הטריים.
רצוי לפני הניתוח לעשות דיאטה דלת פחממות, על מנת להקטין את הכבד (השומני). אפשר לאכול פירות, רק רצוי לא להפריז.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריטריונים לניתוח-עידית02/08/2010
אני בת 19, מטר 67 ושוקלת 83 פחות או יותר,
האם אני עומדת בקריטריונים שצריך כדי לעשות ניתוח?
ניסיתי מליון שיטות להרזות, כדורים, אבקות, תה, מכון כושר מה לא..
ירדתי עשר קילו ובזה זה נעצר.
אני מאוד רוצה לעשות את הניתוח ומוכנה לקחת סיכון גם אם אני לא ממש בקריטריונים שצריך.
מה אפשרי לעשות?
והאם ייתנו לי בכלל?
בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק02/08/2010שלום עידית
את לא עומדת בקריטריונים. ה- BMI שלך 29.7 . הקריטריונים נקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות בישראל.
הקריטריונים מאוד ברורים. BMI 35-40 עם מחלות רקע כמו סוכרת לחץ דם. BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות רקע..
ממליצה לקחת את נושא ההרזיה בדרך החיוב עם הפנים להצלחה. לפנות לדיאטנית לקבל תפריט שמותאם להרגלי האכילה שלך. להירשם לקבוצת תמיכה ולשלב הכל בפעילות גופנית.
אני בטוחה שאם נהגי כך, ותשני הרגלי אכילה ואורח חיים, הדרך לירידה במשקל מובטחת ואף היכולת לשמור על ההישגים לטווח ארוך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכולם... כמה שאלות...דובשנית01/08/2010
נעים מאוד...
אני בת 22 אחריי לידה והגובה שלי הוא 1.54... המשקל.... אמממ 97....
גם לפני הלידה הייתה שמנמנה והבעיה העיקרית שלי זה שאני לא רואה עד כמה אני שמנה....
מבחינתי אני הכי יפה שבעולם והמשקל שלי מעולם לא הפריע לי...
אבל.... פתאום בהרגשה הפנימית אני מרגישה מנופחת מידיי....
אז אחריי אינספור של דיאטות ועליות וירידות ואחריי שבדקתי שה- BMI שלי הוא 40 אני חושבת שהדרך הכי נכונה עבורי תהיה לעבור ניתוח...
אבל מאיפה מתחילים? מה עושים????
תודה מראש :)
דובשנית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דובשנית
שולה זק01/08/2010מזל טוב לך. כמה זמן את אחרי לידה והאם את מניקה?
לפי הנתונים שרשמת ה BMI שלך 40.9 ואת עומדת בקריטריונים לניתוח. עליך לברר בקופה בה את חברה לאן את יכולה לקבל התחייבות (הניתוח בסל הבריאות) ולקבוע תור להתיעצות עם מנתח בתחום. רצוי לקבוע תור למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ויחד להתאים את הניתוח המתאים לך.
תוכלי להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור.
מקווה שבקרוב תהיי לא רק אמא צעירה ויפה אלא גם אמא רזה ובריאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שולה ותודה על התגובה המהירה...
דובשנית01/08/2010אני כחצי שנה אחריי לידה ואני לא מניקה...
ושוב תודה רבה על התשובות ועל המהירות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שעזרתי
שולה זק02/08/2010אם את נחושה בדעתך שהדרך הניתוחית היא הפתרון לבעייתך, לאחר מיצוי כל האפשרויות האחרות. תתחילי להתעניין וללמוד הנושא. חצי שנה אולי זה עוד מוקדם להחליט על ניתוח. אבל כדאי להתייעץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתם כי בא לי לעדכן אחריי 20 קילו :)חלי בוזגלו01/08/2010
התמונה הבאה תבוא אחריי 20 קילו נוספים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד!!!!!
עופר01/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוזגלו מהממת שכמוך
שולה זק01/08/2010כל הכבוד!!!
זו את שכל הזמן קיטרה??? כל הזמן "ירדה" עלינו עם הניתוח הלא מוצלח??? בעוד 20 קילו תעברי לידי ברחוב ולא אזהה אותך.המשיכי לדווח אל תעלמי ךנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוך גם אני
יניב01/08/2010עברתי שרוול לאחר כישלון הטבעת
את השרוול עשיתי אצל דר מחג'נה בעל ידי הזהב וקיבלתי יחס מעולה אז כמו גם היום.
המלצתו הייתה באמת להוציא ולהמתין 3 חודשים להחלמת הקיבה וכך עשינו.
נכון שזה לא נוח בעבודה -ימי מחלה וכאלה ויש מלא צלקות מ3 ניתוחים אבל כשרואים את התוצאות למי אכפת.
אני ניסיתי להלחיץ את דר מחג'נה ולמרות שאני יודע מה גישתו הוא הרגיע אותי ואמר כשנהייה בפנים נהייה יותר חכמים ואם אפשר נעשה.
לאחר הניתוח להוצאת הטבעת מעט התאכזבתי אבל כשהוא הסביר על הצלקות והבצקות ידעתי שאני בידיים טובות ואחראיות שלא היו מוכנות לקחת סיכון לבריאותי ועל כך תודתי הגדולה.
לדעתי אם יש מנתח כלכך יהיר שמוכן לבצע בלי לראות ולהבטיח ניתוח "הכל כלול" ממנו תשמרי מרחק ותלכי עם מי שאכפת לו מהתהליך המוצלח שתעברי ומהתוצאה הטובה והבריאה ביותר עבורך
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה טעות בתגובה ...אבל כל הכבוד!
יניב01/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
רוזי02/08/2010איזה יופי שמחה את ניראת נהדר המשיכי ככה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו זה חבריםעופר01/08/2010
מחר אני נכנס !!! אחרי המנתנה ארוכה הגיע גם תורי.
נתראה בהתחלה החדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק01/08/2010מסרת ד"ש אני מקווה.
נדבר בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר בהצלחה :)
כרמלה01/08/2010תעדכן איך אתה בהמשך תכנס ברגל ימין ויהיה אחלה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקרא אחרי שתזור אלנו זה בטוח
רוזי04/08/2010אז בהצלחה עופר ברוך הבא למש השרואולים תהנה תואכל לאט ובטוח גם נוזלים חשוב מאוד הכי חשוב ברייאות וכושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר בהצלחה
צנובר01/08/2010ממתינים לעדכונים.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחחההה :))
אלינור אדר02/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
ריקי05/08/2010היי עופר מחכים לשמועע איך היה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר בהצלחה בדרך החדשה :)
אילניתי06/08/2010עופר המון בהצלחה וכנראה שזאת תחילתה של דרך חדשה שבה פותחים את הדלת ושם ממתינים לנו המון הפתעות - רק צריך לקטוף אותם אחד אחד.
אני ממתינה לתור מקווה גם להגיע לשלב זה
סוף שבוע טוב
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוחטארו01/08/2010
היי
הbmi שלי הוא38.2 עם מחלת מפרקים וכן יתר לחץ דם
אני חוזרת על השאלה הקודמת כמה צפוי שאני ארד אחרי הנתוח ?
וכן מה קורה אחרי שנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלת תשובה מדר' מחג'נה ב 12:35
שולה זק01/08/2010"לגבי נקז זה תלוי במנתח יש כאלה לא משאירים נקז, כאלה שמשאירים נקז ומוציאים לאחר יומיים וכאלה שמוציאים לאחר שבוע. חזרה לעבודה תלויה במנותח וסוג עבודתו יש כאלה שחזרו לאחר 10 ימים לעבודה משרדית. אם ממשיכים מעקב מנתח ודיאטאנית באופן מסודר צפוי הצלחה של כ 85% לניתוח."
הירידה היא בדרך כלל בין 70-85% מהמשקל הקודם.
בתקווה שאחרי שנה סיגלת לעצמך הרגלי אכילה חדשים. אורח חיים בריא. נכנסת לרוטינה של אכילה שפויה ומבוקרת - כך שפשוט שומרים על ההישגים או ממשיכים לרדת אם יש מה עוד לרדת.
אני 9 שנים אחרי ניתוח. אמנם לא שרוול אבל לפי דעתי לא חשוב סוג הניתוח, מה שחשוב זה ההסתגלות לשינוי ולאורח חיים שונה מבעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול לאחר טבעתיעל01/08/2010
עשיתי ניתוח טבעת שלא הצליח לפני מספר שנים והיום אני בדרך לניתוח שרוול. שאלתי היא האם רצוי להוציא את הטבעת בניתוח נפרד או באותו ניתוח? קיבלתי שתי חוות דעת נוגדות.אשמח לשמוע את הצעתכם
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
שולה זק01/08/2010אני מניחה שאת חוות הדעת קיבלת מכירוגים איתם התייעצת בנושא.
יש גישות שונות . יש כירורגים שמעדיפים לעשות הוצאה ושרוול בניתוח אחד ויש שמעדיפים קודם להוציא הטבעת ואחר כך ניתוח שרוול.
אנחנו, המנותחים, לא יכולים לייעץ ולתת חוות דעת, כי זה לא התחום שלנו וזה יהיה מאוד לא אחראי מצידנו לעשות זאת.
את צריכה להחליט לאיזה מנתח את הולכת (לברר קודם שאת מקבלת התחייבות מהקופה) ועל פי המלצתו לנהוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול אחרי טבעת
ד``ר דוד גויטיין01/08/2010שלום!
לצערי אין כאן "תשובת בית ספר" שנכונה תמיד. יש 3 גישות כיום לנושא:
1. הוצאת טבעת ושרוול באותו ניתוח. הייתרון ברור - הרדמה אחת, ניתוח אחד, "זבנג וגמרנו".
2. הוצאת טבעת, המתנה של 3-6 חודשים ל"החלמת האיזור" (הקיבה שהיתה כלואה בטבעת, ירידת בצקת באיזור וכדומה) וניתוח שרוול כשלב שני. הייתרון כאן - בטיחות גבוהה יותר כי בניתוח זה איזור הקיבה העליון "נרגע" מהטראומה שעברה עליו (אם אכן עברה) בנוכחות הטבעת. החסרון - שני ניתוחים, שתי הרדמות ועליה אפשרית במשקל בין הניתוחים כשההגבלה איננה.
3. הוצאת טבעת והחלטה תוך ניתוחית של המנתח בהתאם ל"מצב המקומי". אם נראה "שקט" - שרוול באותו ניתוח. אם נראה "איזור מוכה אסון", הוצאה בלבד וחזרה ביום אחר, כדוגמת גישה 2.
כל מנתח מאמץ גישה הנוחה לו (ולא אמור להיות מקובע לה) ומסביר בהתאם. הנטיה בעולם כיום, כפי שמופיעה בכינוסים בנושא, היא דוקא לגישות 2 ו- 3 מטעמי בטיחות, למרות אי הנוחות והתסכול שיכול להיות אצל המטופלים שרוצים "לגמור עם זה" מהר.
מקוה שעזרתי. בחרי לך מנתח שאת סומכת על שיקול דעתו, הציגי לו את השאלה שוב ותמשיכי משם.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוך גם אני
יניב01/08/2010עברתי שרוול לאחר כישלון הטבעת
את השרוול עשיתי אצל דר מחג'נה בעל ידי הזהב וקיבלתי יחס מעולה אז כמו גם היום.
המלצתו הייתה באמת להוציא ולהמתין 3 חודשים להחלמת הקיבה וכך עשינו.
נכון שזה לא נוח בעבודה -ימי מחלה וכאלה ויש מלא צלקות מ3 ניתוחים אבל כשרואים את התוצאות למי אכפת.
אני ניסיתי להלחיץ את דר מחג'נה ולמרות שאני יודע מה גישתו הוא הרגיע אותי ואמר כשנהייה בפנים נהייה יותר חכמים ואם אפשר נעשה.
לאחר הניתוח להוצאת הטבעת מעט התאכזבתי אבל כשהוא הסביר על הצלקות והבצקות ידעתי שאני בידיים טובות ואחראיות שלא היו מוכנות לקחת סיכון לבריאותי ועל כך תודתי הגדולה.
לדעתי אם יש מנתח כלכך יהיר שמוכן לבצע בלי לראות ולהבטיח ניתוח "הכל כלול" ממנו תשמרי מרחק ותלכי עם מי שאכפת לו מהתהליך המוצלח שתעברי ומהתוצאה הטובה והבריאה ביותר עבורך
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההודעות שלי מופעיות בפורום?לי01/08/2010
שלחתי 2 הודעות מאד חשובות (עבורי) ולא זכיתי לשום התייחסות אפילו מאחד ממנהלי הפורום.רק תודעיו לי אם אני מופיעה גם אם לא תרצו להתייחס לשאלותיי.
בברכה
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' מחג'נה ענה לך ב 12:32
שולה זק01/08/2010לא נראה לי שיש הודעות שלא התייחסנו
ואם כן איתך הסליחה אולי לא ראינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקזטארו01/08/2010
האם אחרי הנתוח משאירים נקז ?
האם יש מצב כזה שאחרי הנתוח בשלב מסויים חוזרים לאותו המשקל הקודם?
אני כעת שוקלת 98 ק"ג גובה 160 ס"מ כמה בערך ארד אחרי נתןח שרוול?
וכן תוך כמה זמן אחזור לעבודה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה01/08/2010לגבי נקז זה תלוי במנתח יש כאלה לא משאירים נקז, כאלה שמשאירים נקז ומוציאים לאחר יומיים וכאלה שמוציאים לאחר שבוע. חזרה לעבודה תלויה במנותח וסוג עבודתו יש כאלה שחזרו לאחר 10 ימים לעבודה משרדית. אם ממשיכים מעקב מנתח ודיאטאנית באופן מסודר צפוי הצלחה של כ 85% לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טארו
שולה זק01/08/2010התעניינת בקשר לנקז והורדה במשקל.
לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 38.2. האם את סובלת ממחלת רקע כתוצאה מהשמנה כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, טריגליצרידים? הי ואין לך מחלת רקע ואת בחורה בריאה, אינך עומדת בקריטריונים לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת...לי01/08/2010
הי חברים,
אני חודש אחרי שרוול, עדיין לא עברתי לכלכלה רגילה ואוכלת רק טחונים ומרוסקים לפי הנחית הדיאטנית . בעוד יומיים יש לי תור לביקורת ומקווה שהתפריט ישתנה כי די נשבר לי מהכלכלה התינוקית.
הבעיה שאני שותה המון מים, יותר מ-2 ליטר ביום, לא משקאות דיאט, תה או קפה, רק מים רגילים בטפרטורת החדר עושים לי טוב.לאחר שתיה של כמה שלוקים אני מרגישה את הבטן מתנפחת לכמה דקות ואחר כך עובר.העיניין שלדעתי אני לא משתינה מספיק.לפני הניתוח מה שהייתי שותה הייתי מוציאה ועכשיו מרגישה שהמים עומדים לי בבטן ולא עוברים לשלפוחית השתן.האם יש מצב שאני אוגרת נוזלים ולכן הירידה במשקל תקועה? אולי אפסיק לשתות או אשתה מעט ונראה אם זה מסתדר?
תודה
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
פרופ` אחמד מחג`נה01/08/2010זה לא עובד כך. המים שאנחנו שותים הם חיונים ביותר לגוף. המים נספגים אל מערכת הדם דרך המעי. הדם עובר דרך הכליה ושם יש מערך לאיזון אלקטרוליטים ומים בגוף. ככל שיש יותר מים בגוף במצב הנורמלי הכליה תפריש את העודף. אם לא משתינים מספיק סימן שאנחנו לא שותים מספיק. בשלב שלך את צריכה לשתות באופן נורמלי ולא להתחשבן עם המים. העליה במשקל אינה קשורה למשק המים. חייבת להמשיך לשתות. לגבי הכלכלה בהחלט הגיע הזמן שתתחילי להתקדם בכלכלה ועל זה תדברי עם הדיאטאנית.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ,מאד עזרת לי
לי01/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hi GirlsMerav01/08/2010
Hi My name is Merav and I live in England. Sorry Im pushing in but I would like to talk to you guys too if you dont mind. Im too am over weight and daibetic and thinking of taking the surgery . I would like to talk to someone in Israel and wonder if its OK with you . Many thanks and hope it s not too Hutzpah on my part
Merav
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hello merav
שולה זק01/08/2010it's a plesure to know that somebody in england find us.
you can call me as you wish. my nomber is in this massage
have a nice weekend
shula* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חבריםתהל01/08/2010
היי חברים יקרים,
מקווה שאתם בטוב...
אני נמצאת ומבקרת כאן המון, לא תמיד מגיבה :) כמה אבסורדי שדווקא בחופש הגדול אין זמן להיכנס.
מעדכנת שאצלי, בסה"כ, תודה לאל הכל בסדר, אוכלת בצורה שפוייה, לא מעמיסה... מבקרת את מדד המתוק הנכנס לגוף...הלוואי ויימשך כך. לצערי,איני מתמידה בפעילות גופנית ולכן גם חושבת שהירידה הואטה...כיום שוקלת 97.5
רציתי לשאול: האם מותר לאכול סברס? וכמה קלוריות בכוס פרי שייק קנוי ולא תוצרת בית (הערכה גסה)?
שבוע נפלא והמון הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תהל
שולה זק01/08/2010ברוכה הבאה, אכן התגעגעתי
אז ככה: סברס, רימון, גויאבה, אפרסמון - אלה הפירות שיש להימנע באופן מוחלט. לא לטעום ולא לאכול. הם עלולים ועשויים לגרום לחסימת מעיים ולבעיות עיכול. אני חושבת שמדינתנו ברוכה בפירות רבים ואפשר להימנע מפרי שיכול להזיק לנו.
לגבי פרי שייק - אני חושבת שזה משקה בריא כשהוא על בסיס תפוזים ולא חלב ולא מים מתוקים. מאחר ואני מניחה שאת לא שותה כזה יום יום, אין צורך לבדוק את הקלוריות.
(אישית אני מכורה לפרי שייק) חחח.
לגבי פעילות גופנית - חשוב מאוד לא להזניח הנושא, ולא בגלל מחוגי המשקל, אלא בגלל מסת הגוף - הפעילות הגופנית פשוט עוזרת למצק את העור ולעצב את הגוף. אז ...לדרך - להתחיל "להתמכר" למעט פעילות ולא להזניח.
שבוע טוב והמשך חופש נעים.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקירתי
תהל01/08/2010תודה רבה על התשובות...
אכן כן, מדינתנו נתברכה בשפע של פירות... ואני מכורה לפירות!
סתם סקרן אותי בנוגא לסברס, למרות שדי ידעתי את התשובה.
שמחה לשמוע שפרי שייק זה בסדר מדי פעם... אחת לשבועיים-שלושה בערך.
ולגבי הכושר הגופני- יהיה טוב.
תודה רבה יקירה, אין כמוך!!! נכס הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהsw31/07/2010
אני שבועיים אחרי ניתוח היום במשך היום אכלתי:
כוס קפה בבוקר
תפו"א קטן מרוסק עם קצת בשר טחון בצהריים
חצי צלחת מרק רק נוזליםבלי ירקות אחרי צהריים
לבן שלם ובננה בערב
האם זה לא יותר מידי לשלב זה אחרי הניתוח האם אני לא יכול להזיק לעצמי?
דרך אגב יש לי תור לדיאטנית להשבוע אבל פשוט אני חייב לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחלה של תפריט
שולה זק01/08/2010אכלת ושתתי יפה מאוד. איך בכלל חשבת שאכלת יותר מידי.
מקווה שלא שכחת להרבות בשתיה
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
sw01/08/2010אני יודע שהכמות היא לא רבה יחסית השאלה אם היא לא רבה יחסית לזה שאני רק שבועיים אחרי הניתוח?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שולה זק01/08/2010כוונתי היא, שהכמות והתפריט בסדר גמור. גם יחסית לזמן ולניתוח.
אין כוונה לרעוב ולהיות בצום. הכוונה לאכול באמת הרבה פעמים ביום ולתת לגוף את כל מה שהוא צריך.
בהצלחה בהמשך ולא לוותר על הדיאטנית ולשלב פעילות גופנית - חשוב מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עם לעשות ניתוח ?אני31/07/2010
אני בת 16 אני רוצה מאוד לעבור את הניתוח אבל אמא שלי מתנגדת אני עשיתי כול כך הרבה דיטאות בחיים שלי הורדתי קרוב ל40 קילו ועלית הכול בחזרה אין לי כוחות לזה אמא שלי לא מוכנה לישמעו על העניין למרות שהרופאים ממליצים מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר
עופר31/07/2010שלום לך,
מה הנתונים שלך? BMI ? כמה שנים את סובלת מהשמנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!
אני31/07/2010אין לי מושג עדין איזה ניתוח כי לא עשינו את כול הבדיקות ואני מגיל קטן מאוד אני אפילו לא זוכרת
פשוט בשנים באחרות זה עולה בגלל כול הנסיונות והירידות במישקל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
עופר31/07/2010לדעתי את עדיין לא יודעת מספיק על הניתוחים הללו.
ניתוח קיצור קיבה על כל סוגיו הוא שינוי חיים משמעותי, אני מציע לך לקרוא, ואני אשמח להפנות אותך למקורות קריאה בנושא.
כמו כן אני חושב שגם אמא שלך צריכה לקרוא על הנושא וללמוד, את עדיין צעירה וזאת בהחלט החלטה שיש לעשות ביחד עם ההורים.
ברמת העקרון ולידע הכללי יש שלושה סוגי ניתוחים עיקריים:
1) טבעת
2) שרוול
3) מעקף קיבה
אני בטוח שרופא המשפחה יוכל לנדב מידע בנושא ולהמליץ. כמו כן הוא יכול להפנות אתכם לימי הסברה שמתקיימים בכל בתי החולים בארץ ובהם אין כל התחייבות, פשוט באים לשמוע - מומלץ מאוד, שם תקבלי הסבר מרופא מומחה אשר יסביר לפרטים את כל התהליך.
מקווה שעזרתי קצת לעשות סדר.
בהצלחה בכל אשר תבחרו.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק01/08/2010בכדי לעבור ניתוח צריכים להבין לקראת מה הולכים ואת ההתמודדות שיש לעבור.
לא ציינת מה הגובה שלך ומה משקלך - נתון מאוד חשוב על מנת לדעת אם את עומדת בקריטריונים לניתוח.
מאחר ואת קטינה וחייבת את הסכמת ההורים ואת התמיכה שלהם. רצוי שתקחי את אמא שלך לפגישה עם רופא מנתח על מנת לקבל מושג על התחום הניתוחי.
בגילך הצעיר אני חושבת שהיה כדאי לנסות בכל זאת קבוצת תמיכה בליווי של דיאטנית ושילוב פעילות גופנית. בטוחני שתוכלי לעמוד במשימה ולרזות ואף לשמור על ההישג לאורך זמן ולהיות גאה בעצמך.
דעי לך, ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס. צריך לעבוד קשה על מנת לרזות. צריך מעקב דיאטנית, פעילות גופנית. כך שאני חושבת שכדאי לנסות "כל באמת" לשנות אורח חיים והרגלי אכילה ולא לרוץ לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נוכל להגיד לך חמודה?
ליבי01/08/2010בגיל הזה את חייבת את רשות ההורים על פי החוק היבש..
ומעבר לחוק היבש יש את הפן הרגשי של להתמודד מול משהו שההורים שלך (בעלי הבית שבו את גרה מן הסתם ואלה המספקים לך כרגע מקום פיזי ורגשי) - לא מוכנים לשמוע על זה.
יודעת מה?
קחי את המייל שלי [email protected]
תביאי את אמא שלך לקבל מידע בנושא.
אם תרצו תוכלו להתכתב או לדבר איתי ואני בטוחה שתוכלי למצוא פיתרון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)