מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מפחדת לאכול...help!!לי15/07/2010
הי חברים,
היום 10 ימים מהניתוח(שרוול).אתמול הייתי בביקורת אצל הדיאטנית ועברתי לשלב הטחונים.היא אמרה לי פרות/עוף/ ירקות טחונים, לאכול כל 3 שעות ולהמשיך עם שתיה של 8 כוסות ביום.
העיניין שאתמול בערב ניסיתי "אוכל" טחון פעם ראשונה אחרי הניתוח.היא אמרה לי לא יותר מחצי כוס מרק טחון.אכלתי לאט עם פאניקה שאוכל כפית מיותרת וארוץ להקיא.(מי שמכיר אותי בפורום יודע שהקאה עבורי שווה כמעט כמו ללכת למות...).
כ"כ פחדתי לאכול שהפסקתי כעבור כמה כפיות למרות שלא חשתי כאב או בחילה.
מאד חוששת להבאות לגבי האוכל,פוחדת פחד מוות שלא הסתדר כי עדיין לא מרגישה רעב אבל גם לא שובע, אז לא יודעת כמה לאכול בארוחה ומתי להפסיק שלא אקיא חלילה וחס...
מישהו היה כבר בסרט הזה?
אשמח מאד לעזרה
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לי
ליאור15/07/2010כמו תמיד : קודם כל תרגעי !!!!
עזבי את הפחד מוות , וותרי על ההיסטריה .
ועכשיו לעיניין:
ממליץ תמיד לאכול כמו שאת עושה עם כפית ( לא עם כף ) ומזלג קטן.
לאכול ביסים קטנים מאוד , ללעוס הרבה הרבה ( יש שאומרים 25 לעיסות לכל ביס - אף פעם לא ספרתי ) , ולחכות אפילו דקה בין ביס לביס .
בצורה הזו האוכל יורד , וככה תרגישי בדיוק מתי את שבעה ואכלת מספיק .
כרגע את עדיין לא ממש מרגישה רעב אז השיטה שעשית לא מפריעה , אבל בהמשך אם תעשי ככה ותפסיקי לאכול לפני שתהיי שבעה , תהי רעבה כעבור שעה ואז תיגשי לנישנושנים!!!!
כדאי לעשות הכל לאט , וכמה שישמע מצחיק - בריכוז - ללמוד טוב את הגוף ואת הקיבה החדשה שלנו.
בשלב של אחרי הניתוח שמתי לב שכשאני אוכל ומתקרב ל"קיבה מלאה " הייתי מרגיש פתאום את הדופק קצת עולה , זה היה סימן לעצור, בטוח שכל אחד מוצא את הרמז שלו מהגוף מתי לעצור .
מזכיר לך שוב - נדיר שמנותחי שרוול מקיאים בגלל אכילה מוגזמת - התופעה המקבילה למנותחי שרווול היא לחץ בחזה ותחושה מעיקה מאוד .
במצב כזה כדאי לעמוד על הרגליים, לשאוף שאיפות עמוקות וללכת קצת .
מקווה שעזרתי והרגעתי קצת - אם לא תחזרי :-)
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי היקרה
עדי15/07/2010יש לי משפט שאני הולכת לפיו - "תקשיבי לגוף שלך..."
בהתחלה אוכלים ותוך כדי אוכל ממש "חושבים" עם הגוף מתי די.
זו רק ההתחלה, כעבור שבוע/שבועיים יהיה בסדר.
לאט, לאט בלי לחץ.
אני הקאתי פעמיים מאז הניתוח (אני מנותחת חודשיים וחצי)
כי ממש דחפתי וניסיתי - רציתי לראות מה קורה (אהבלה-מה לעשות.)
יהיה בסדר...
בהצלחה, עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי - הת הורסת לי
ליאור15/07/2010את הורסת לי את הסטטיסטיקה - נא להפסיק להקיא :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלי מדידה
רון15/07/2010אני למדתי לאכול בכלי אחד. בכל ארוחה אני ממלא את הכלי ויודע שזאת הכמות המתאימה לי. בכמות זו אני לא מקיא ולא רעב.
סתם מרגיש נוח.
מעבר לכך יש חומרים אפילו בריאים שהקיבה שלי לא מוכנה לעקל. כמו דגים למשל. אני מקווה שזה יעבור מתישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חברים
לי15/07/2010אמץ את כלי המדידה.
לגבי ההקאות, זו פוביה מילדות. אחזק את הסטטיסטיקה של ליאור ולא אגיע זה...
אם יש לכם עוד טיפים, זה יתקבל בברכה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין דבר העומד בפני הרצוןשולה זק15/07/2010
אין דבר העומד בפני הרצון - במעשים ולא רק במילים!!!!
זה מה שלמדתי הערב מהאנשים המיוחדים שהתקבצו מכל קצות הארץ (ירושלים, ת"א, ערי הצפון).
למדתי להכיר אנשים שלקחו את גורלם בידיהם והחליטו לשנות את אורח חייהם ב- 180 מעלות, חרף לא מעט קשיים ומכשולים .
ההתמודדות עם השינוי, בסביבה לא תמיד אוהדת ומפרגנת, מצריכה כוחות נפשיים רבים - להמודד - להמשיך ולהצליח.
אני מאחלת לעצמנו שנמצא את הכח להמשיך להעלות את המודעות שהשמנה היא מחלה ובמחלה יש לטפל ונהיה האור שבקצה המנהרה לכל הסובלים מהמחלה - לעזור לצאת מהחושך לאור.
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי להעליב
shagi15/07/2010אדם שעשה שינוי של 360 מעלות הוא אדם שעשה סיבוב שלם וחזר לנקודת ההתחלה.
בניגוד למה שראית כאן אנשים עשו מהפך ושינוי של 180 מעלות מקצה אחד לקצה השני .
סתם בשביל הקטע
לילה טוב
shagi* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן צודק
שולה זק15/07/2010שגיתי ומתקנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפה קפה- מפגש מהנהשריתי14/07/2010
לכול החברים והחברות שנפגשו היוםבמפגש מהנה מעין כמוהו "בקפה קפה" בלב המפרץ – תודה!
אני שמחה שהייתי חלק מימנו, עבורי זאת הייתה חוויה מקסימה... ראשית להכיר אתכם ולו במעט והכיף בלראות את החיוכים, את האופטימיות וגם כן להכיר מעט את הקשיים.
וכמובן לך שולה את מקסימה אמיתית, שיזמת את המפגש על כוס הקפה ועוד כמה דברים טעימים... שדיברת מעומק ליבך, שאת רואה את הצרכים של האחר מניסיונך, שאת כול כך רוצה לעזור- תודה
ולא פסקה התלהבותי כאשר ד"ר מחג'נה הגיע בעצמו ושאל על מטופליו והביא מניסיונו ומידיעותיו והכול בחן ובהומור מלב אל לב (בעצם מהלב אל הקיבה :) וכמובן לך ג'ונסון&ג'ונסון
כך שהמון בהצלחה לכולם זכרו, לא להתייאש במקומות הקטנים המפילים לראות את החיובי ולהמשיך לזנק הלאה והעיקר לאהוב את מה שאתם רואים...
אני עם רגל אחת בפנים לפני הניתוח מודה על החיזוקים, חזרתי עם אנרגיה טובה ומקווה להיות בעזרת השם אחרי ולתת מה שאני יכולה .
בכיף
שריתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש מדהים, סיכום קצר
לימור15/07/2010שלום לכולם
היה ממש נחמד אתמול לראות ולשמוע את הנפשות הפועלות מהפורום המדהים הזה ,שולה את פשוט בנאדם נדיר , זה ממש לא מובן מאליו כל ההשקעה המסירות וההתמדה שלך וכל זה בהתנדבות בנוסף את נראית מעולה , ליאור וסיגל אתם פשוט זוג מקסים מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך , כל הכבוד ליאור שכבר דאגת לנו לדף קשר , עופר מאחלת לך המון הצלחה בניתוח אני בטוחה כי תצליח בו ותעבור אותו כמו גדול , אשתך צריכה להתחיל לפחד כי אני בטוחה שיהיו לך לא מעט מעריצות אחרי כי אתה יפיוף אמיתי , אילנה יקרה אני שמחה שבאת ושחיזקנו אותך גם בך אני מאמינה ובטוחה שתצליחי , את בחורה יפה , הבן שלך יקבל אמא חדשה ואני בטוחה שבעקבות השינוי שתעברי תמצאי חתן
דוד כל הכבוד על הירידה המדהימה שלך תמשיך כך אתה בדרך הנכונה , היה לי העונג להכיר אותך
ד"ר מחאג'נה תודה לך על כך שזכיתי להכיר רופא כ"כ מקצועי שהוא קודם כל בנאדם זה ממש לא מובן מאליו שרופא בא למפגש כזה ומשקיע מזמנו היקר , אין עלייך!!!!!!! , גיא תודה גם לך שבאת והכרת לנו צדדים אחרים ומדהימים של חברת ג'ונסון , לכן חברותי היקרות מירב עינת ועדי תודה לכן שאתן חברות טובות ויקרות ותמיד שם בשבילי כשצריך , אתן נראות מדהים , מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך ,
אוהבת מכל הלב
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתיכת סיכום....
ליאור15/07/2010אין הרבה מה להוסיף .
כמובן תודה על המחמאות :-)
היה תענוג להכיר .
רק חשוב לזכור -אנחנו לא בשלב של סיכום , אנחנו רק בתחילת הדרך , גם אם לפעמים הדרך קצת קשה , או שלא מתקדמת בקצב הרצוי , בסוף נגיע !!
בהצלחה לכולנו
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכום של סיכום
עדי15/07/2010באמת אחרי הסיכום של לימור, אין הרבה להוסיף.
הרבה תודה לכולם ובמיוחד לך שולה על ציון נחמד של יום הולדת.
דר' מחאג'נה - אתה יודע שאני אוהבת, מוקירה ומעריכה אותך מאוד - תודה.
מקווה למפגשים נוספים, נהניתי מאוד.
תודה לכל החברים המשורוולים החדשים שלי...:)
בהצלחה לעופר ושרית - תעברו את זה כמו גדולים!!!
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
לימור15/07/2010אני לגמרי רק בהתחלה , התכוונתי סיכום המפגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור :-)
ליאור15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מפגש !
עופר15/07/2010תודות לשולה על ארגון המפגש, היה פשוט יוצא דופן ונהדר..... כולכם עזרתם לי ועניתם לי על המון שאלות ועל כך אני מודה לכם.
ליאור וסיגל, אתם מדהימים - מודה לכם על כל הערב הזה, למדתי הרבה.
תודה לימור ועדי על המילים היפות.
אני אמשיך לעדכן ולהתעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה כיף
פרופ` אחמד מחג`נה15/07/2010מאוד נהניתי והתרגשתי לפגוש את כולכם. שמח שנפל בחלקי הזכות להכיר אותכם
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי לי!!!! ד"ר!
עופר15/07/2010המשך להודעה קודמת -
תודה רבה לד"ר מחג'נה - אין ספק שאתה אדם מיוחד, למדתי ממך המון אתמול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לכם מפגשון
ליבי15/07/2010מותר לקנא? :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוףףףף
פרח2417/07/2010לא היתה לי את האפשרות להישאר (כי הן לא רצו) בפעם הבאה אבוא לבד!!!
העיקר שנהניתם....פעם הבאה בטוח לא אפספס :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז מה אתם אומרים ?גל (הבן)14/07/2010
אני מתלבט מאוד.
אני בן 29 וכבר המון שנים אני נלחם בשומנים, כל החיים בעצם אני נלחם בהם. מלחמה קשה ללא הצלחות גדולות מדי.
שמעתי על הניתוח של השרוול וגם ראיתי אנשים שעברו אותו וזה נראה כמו קסם.
אבל אני לא יודע האם זה כדאי, הריי בכל ניתוח יש סיכונים ואולי כדאי שאני אמשיך להלחם בשומנים כמו שעשיתי ללא הצלחה עד היום, חשוב לציין שהBMI שלי הוא 36.5 ולא מעל 40 (ללא רקע של מחלות )... אז מצבי הוא לא נוראי אבל אני מאוד שמן , כל החיים...
מה אתם אומרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צנטרום ג'וניור
לי14/07/2010אני 10 ימים מהניתוח, היום הייתי בביקורת והדיאטנית המליצה לי על צנטרום ג'וניור.קניתי אותם, אלה כדורי מציצה ודווקה טעימים מאד, ממש כמו סוכריה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחמה בשומנים
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2010לצערי הרב לפי הניתונים שהצגת אתה לא עומד בקרטריונים לניתוח. תמשיך להלחם בדרכים אחרות ושיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח, איזה ויטמינים לקחת?קרן14/07/2010
היי לכולם
עברתי את הניתוח לפני 5 ימים, אני מרגישה מצויין היום, קצת מפחיד אותי העניין של האכילה בימים הקרובים והויטמינים. הדיאטנית אמרה לי לקחת סופרדין (ויטמנים שנמסים בנוזלים) אך קשה לי למצוא אותם. האם יש לזה תחליף? ויטמנים שנמסים בפה- לא לבליעה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי המליצו על מולטי ויטמין לילדים
עידית14/07/2010בסוכריות ג'לי. 2 ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ממרמור- רק רוצה לדעת.. תעזרו לי!חלי בוזגלו14/07/2010
הרופא המנתח שלי מנסה לברוח מהאחראיות..
הוא לא מספק לי תשובות!
מהה.. מהה קורה למי שעברה שרוול לאחר טבעת לא מוצלחת?
מה באמת קורה??
הקיבה שלי יכולה להכיל מנה שווארמה אם רק הייתי מנסה.. אני בטוחה!
אני מצליחה לאכול הכל..
מה נהיה??
לנכשלי טבעת כלום לא יצליח.. אין לנו כח עזר?
הכל צריך לבוא לבד??
שמישהו שבאמת מבין שיסביר לי
מה זה קורה איתי- נכשלת טבעת- מנותחת שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול לאחר טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2010תנשמי עמוק ותרגעי. אומנם הירידה במשקל בחולים שעברו שרוול לאחר כשלון של טבעת היא קצת יותר איטית אבל בסופו של עניין היעד יושג. תעשי לי טובה ואל תבחני את השרוול שלך (אל תנסי לאכול מנת שוארמה)
תקחי את הדברים באופן חיובי ותהני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי !!!!! מספיק להתעסק עם העבר
שמואל15/07/2010תזרמי , התחילי לאט וחדש
מה שבראי לך לאכול ולעשות ,
מותר הכל אבל מעט מאווד
אישה חזקה כתבה כאן משפט שבמידה ונעמץ אותו נצליח המון וזה כך
"הטעם של הביס הראשון והביס האחרון אותו טעם "(שולה זק ),
משמע שמותר לטעום מעט ולא להגזים .
שמעי לי זרקי את העבר לאחור הסתקלי קדימה ותצליחי
ועוד משפט לסיום
קשה יש בלחם וגם אותו צריך לאכול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה עצבים שמואל??
חלי בוזגלו15/07/2010תירגעע נשמה...!
איזה תוקפנות..
מותק לא תקועה בעבר.. רוצה לדעת..
תמיד טוב להשכיל..
אני השלמתי עם הניתוח הכל בסדר מה יהיה יהיה..
אבך עדיף לדעת..
למה לי יש קיבה גדולה עדיין..
למה אני מצליחה לאכול הכל..?
למה לא מודעים לנו לפני הניתוח..
למה למה ולמה..
זכותי לשאול!
אם לא אשאל לא אדע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי אני אענה לך
ליבי15/07/2010קודם כל מי אמר שיש לך קיבה גדולה יותר?
כמה את באמת יכולה לאכול? תוכלי לכתוב כאן ארוחה טיפוסית?
כמה זמן את אחרי שרוול?
תראי, בצורה הטכנית אפשר בהחלט לבדוק מה קורה עם השרוול דרך צילום ושט-קיבה בבריום. מנתח מיומן יידע להגיד לך אם היה עיוות בגלל הטבעת או שלא ואם השרוול שלך באמת גדול יחסית או שאלה רק הפחדים שלך.
ואז תוכלי להחליט איך את בוחרת להמשיך... האם את מתכוונת לקחת את התהליך בצורה של תזונה וספורט ולראות אם זה עוזר..
אם זה לא עוזר והקיבה שלך באמת גדולה מדי אפשר תמיד להמשיך למעקף.
(ונכון, ניתוח שלישי נשמע מפחיד וזה גם לא הוגן אבל זה המצב וצריך לראות איך ממשיכים מפה למצב שתהיי מרוצה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבבייי :) הנה תשובות..
חלי בוזגלו16/07/2010אני חודשיים ו4 ימים לאחר הניתוח...
ארוחה טיפוסית.. אמממ אני לא אוכלת "ארוחות" כי גם לפני הניתוח הייתי כזאת.. לא הייתי אוכלת כל היום פשוט הייתי שותה המון אלכוהול (ברמנית במועדון.. שותה עם כולם) ולמשל מנה שווארמה בבגאט ביום.. וזהו!
כיום..
בואי ננסה להזכר במה אכלתי אתמול..
קמתי בבוקר שתיתי נס, עם פתית וגבינה..
אחריי איזה כמה שעות.. אכלתי עוד 2 פתית עם מרגרינה וגבינה צהובה..
בערב אכלתי 2 קציצות דגים עם חצי פתית..
וזהו יצאתי לבלות.. חזרתי עכשיו .. לא אכלתי!
אני יכולה לאכול גם כף תפוחי אדמה כף אורז וחתיכת כנף..
אבל שאני אוכלת דבר כזה..
אני הולכת להוציא (לבד.. דוחפת אצבעות)
אני כבר אחריי חודש הצלחתי לאכול עוף ובשר..
אני יכולה לאכול- אני פשוט לא מתקרבת למטבח..
אההה ולא לשכוח.. במבה.. במבה אני אוכלת! לא טוב.. ידוע!
אבל זה משביע אותי !
יהיה טוב.. אני מקווה :)
תודה על העזרה ושבת שלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב שמואל
שולה זק16/07/2010מה שלומך ואיך התקדמות הירידה וההסתגלות לחיים החדשים?
נעלמת ונאלמת לנו בשבוע האחרון.
שיהיה לך סופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות ניתוח שרוול באסותא - כלליתשרון14/07/2010
אני עומדת לעבור ניתוח שרוול באסותא (דרך ביטוח כללית פלטינום). מישהו יודע להגיד לי כמה בערך יעלה לי הכל? (אני יודעת שההשתתפות העצמית למנתח היא 2,400 ש"ח אבל מה עם כל השאר(סיכות ומכשיר)? באסותא לא ממש עונים לי על השאלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2010תפני לאסותא וישמחו לענות לך לשאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני כבר אחרישמואל סמי כהן14/07/2010
שלום לכולם שלום לשולה
לפני שבוע עברתי ניתוח שרוול בבית החולים שערי צדק בירושלים עלידי צוות נפלא ברשותו והנהגתו של דר רמי שפירא הענק
אני מרגיש כאילו בתוך חלום הרגשה נפלאה אין לי הרבה מילים להביע את ההרגשה אבל בגדול חששתי מאד מהניתוח ושולה מאוד עודדה אותי אני מאחורי עם הרבה תיקוות לחיים חדשים ומוצלחים
לכל מי שרוצה לשאול איזו שאלה אפשר לפנות אלי גם במייל וגם בטלפון 0507714794 רק לא בשבת תודה ובהצלחה לכולנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד שמואל
שולה זק14/07/2010שמחתי לקרוא שאתה אחרי ושאתה מרגיש טוב וברור שאתה בדרך הנכונה והפירות יבואו במהרה.
תודה על נכונותך לעזור ובטוחני שלא "תחסר פרנסה" בתחום הזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בדרכך החדשה
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר "קיצור קיבה טיבעי"איילת14/07/2010
"רגע לפני" ניתוח של ממש.... משהוא אמר לי שיש תכשיר שמדמה קיצור קיבה...- שוטטתי באינטרנט ומצאתי את זה.. האם מישהוא אי פעם שמע על זה? מישהוא התנסה בזה? או שאולי אעזוב מראש את כל ה"שטויות" האלו- ונגיע כבר לדבר האמיתי... :)
אשמח לתשובות...
תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
כרמלה14/07/2010ללצערי הכול שטויות וחבל על הכסף קניתי ובולשיט!!!!
תלכי עם ההחלטה לניתוח עד הסוף והכול יהיה בסדר גמור!
ב ה צ ל ח ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת את בפורום הלא נכון
שולה זק14/07/2010כאן אנחנו כבר הפסקנו עם "חלומות באספמיה" .
אם את בקטגוריה של השמנת יתר חולנית BMI 35-40 עם מחלות רקע או BMI 40 ומעלה - נוכל לעזור לך להבין ולהחליט.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דבר כזה
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומן מסע 3יניב14/07/2010
עבר חודש ושלושה ימים מאז העדכון האחרון שלי ואני נע בין מאושר לספר ובין שפעת מעצבנת
בכל מקרה לפני חודש ושלושה ימים סיפרתי שירדתי 30 ק"ג
והיום לאחר 3 שבועות שהייתי תקוע פתאום נפתח הצהר והשלתי עוד 5 ק"ג ממשקלי
4 חודשים אחרי הניתוח ממשקל התחלתי של 165 היום אני שוקל 130 שם 35 ק"ג פחות
הצרבות ממש התמעטו ואני כמעט לא מרגיש צורך לקחת לוסק.
עדיין קשה מאוד עם העייפות של אחרי יום עבודה והאוכל כי יש לי נטייה להירדם אחרי האוכל כמו תינוק למרות שאני יודע שצריך לחכות 2-3 שעות לפני השינה ואז זה עולה לי מתוך שינה אז אני עושה סיבוב ,שותה כוס תה וחוזר לישון.
בכל מקרה כיף של ממש ואיכות החיים שלי איך לומר השתפרה פלאים תודות לדר' מחג'נה המופלא.
אני כבר יכול בקלות לגזוז ציפורניים גם בזרת הקטנה ברגל (איזה תימרונים הייתי עושה פעם)
וירדתי ב4 מידות בבגדים למרות שאני לא ממהר לקנות חדשים חחחחחחחחח
אחרת איך ישימו לב שהכל נוזל ממני .
המחמאות באות מכל כיוון וזה ממש כיף
35 ק"ג עד היום ומבטיח לעדכן ב-40 אוליי גם בעוד חודש או יותר
לצערי עקב השפעת לא אוכל להגיע למפגש בחיפה אבל אני מאחל לכולכם שתהנו שם
ועד לפעם הבאה
תהיו חזקים זה עוזר גם לי בשעות הקטנות
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יניב
ריקי14/07/2010כל הכבוד על ההישג המדהים. תמשיך כך ותחלים מהר מהשפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיישר כח יניב
שולה זק14/07/2010חיבוק חיבוק חיבוק. 35 קג' לא הולכים ברגל. כבר הורדת חצי בן אדם.
שמחתי לשמוע שאתה כבר חש את איכות החיים הטובים וצועד לקראת היעד הנכסף.
מחגים ליומן הבא שלך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ולא להתראות לצרבות
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2010שמחתי לשמוע שאתה מתפטר מהצרבות המציקות. זה בא עקב עקשנות בריאה להתפטר מזה. התמדה ועבודת צוות הינם הדרל להצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי, עזבי זה שטויות
צנובר14/07/2010גם אני התפתיתי ורכשתי את האבקה הזו שמתיימרת לעשות "קיצור קיבה טבעי".
לפחות לי, זה לא עשה כלום. והיום אחרי הניתוח האמיתי, ואחרי פחות 18 ק"ג ב-6 שבועות אני מרגיש הרבה יותר טוב, ושמח להפטר מכל ה"תרופות והאבקות" שעשו לי חור בג\כיס אבל לא עשו כלום לגוף.
לכי על הדבר האמיתי, אם את עומדת בקריטריונים.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער, זו היתה תגובה שמיועדת לאיילת
צנובר14/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך לסגור את הטבעת באסותאיונתן14/07/2010
ואין לי מושג מה המספר או למי לפנות..
אני צריך עזרה די דחופה...
וגם אני רוצה לשאול על תופעה של לחץ משפחתי בלתי יתואר..
מישהו נתקל בזה? שהם רואים אותך אוכל קצת יותר,
פתאום זה אומר ששמנתי, זה אומר שאני לא מרזה יותר,
למרות שהמשקל יורד כל הזמן...
אני כבר משתגע הם עושים לי לחץ כל הזמן והם לוחצים המון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירת טבעת
שולה זק14/07/2010שלום יונתן
מדבריך הבנתי שאתה מנותח טסעת, לא ציינת מתי עברת ניתוח. לפי שאלתך אני מניחה שזו אמורה להיות סגירה ראשונה. למיטב ידיעתי עליך לצלצל לאסותא ולקבוע תור לרופא המנתח לניפוח טבעת.
על מנת למנוע ספקות שאתה אוכל נכון, מומלץ מאוד לגשת לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט מאוזן המתאים לך ולנהוג על פיו. הליווי של דיאטנית בחודשים הראשונים לאחר ניתוח חשוב מאוד ויעזור לך לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
יהונתן14/07/2010זאת סגירה שלישית. את הסגירה השניה ביצעתי לפני תקופה,
ואני לא זוכר להיכן אני מתקשר בשביל לקבוע תור לסגירה..
אני לא צריך את הטקס של המקום בו הייתי מנותח וכל זה..
אני רק צריך לסגור..
אם אפשר מספר,
אני אשמח...
תודה רבה וסורי על האי הבנה,
אגב, אני 40 ק"ג פחות מרגיש מאושר עד הגג,
כבר מקבל פניות מבחורות, ומרגיש ממש מעולה...
ביטחון עצמי על הגובה, יותר מאי פעם. אולי אני אעלה תמונה לפה פעם
אני לא יודע אם את זוכרת, אבל אני הייתי התיכוניסט
המתבכיין הנוטה להתאבד לפני איזה 3 חודש... חחח
עכשיו אני מרגיש כ"כ טוב שאני רוצה לומר לכל מי שקשה לו,
שזה שווה כל שניה ושניה. זה הכול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
יהונתן14/07/2010זאת סגירה שלישית. את הסגירה השניה ביצעתי לפני תקופה,
ואני לא זוכר להיכן אני מתקשר בשביל לקבוע תור לסגירה..
אני לא צריך את הטקס של המקום בו הייתי מנותח וכל זה..
אני רק צריך לסגור..
אם אפשר מספר,
אני אשמח...
תודה רבה וסורי על האי הבנה,
אגב, אני 40 ק"ג פחות מרגיש מאושר עד הגג,
כבר מקבל פניות מבחורות, ומרגיש ממש מעולה...
ביטחון עצמי על הגובה, יותר מאי פעם. אולי אני אעלה תמונה לפה פעם
אני לא יודע אם את זוכרת, אבל אני הייתי התיכוניסט
המתבכיין הנוטה להתאבד לפני איזה 3 חודש... חחח
עכשיו אני מרגיש כ"כ טוב שאני רוצה לומר לכל מי שקשה לו,
שזה שווה כל שניה ושניה. זה הכול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת אין לי מספר
שולה זק14/07/2010שלום יונתן
אין לי מסםר טלפון ש אסותא ספציפי להתקשר לניפוח טבעת.
תצלצל לאסותא ת"א או ראשון ואני בטוחה שתקבל את האינפורמציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בכל מקרה
יהונתן14/07/2010D:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יונתן
ממיתה15/07/2010נותחתי לפני 6 ימים אצל אבינוח יש לי את המספר בבית לא עליי...אני בעבודה...ובבית אין לי אינטרנט...אם אתה רוצה אתה יכול לפנות אליי טלפונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יונתן
ליאור15/07/2010כל הכבוד על הירידה ועל השינוי שעברת.
ממליץ לך להכנס לפורום קיצור קיבה בתפוז - יש שם עשרות מנותחי טבעת מכל הארץ יתנו לך כל מספר טלפון שתצטרך .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא מאוחר מדי..
ליבי15/07/2010אתה מתקשר למוקד זימון תורים ושם קובע תור לסגירת הטבעת.
אם אתה מנותח של ד"ר אבינוח יש את המזכירות שלו שדרכן קובעים תור.
באשר למשפחה שלך (או חברים או מי שלא יהיו)..
זה קשה, אני יודעת. הציפיה הורגת אותם - וגם אותך מפילה ביחד.
מה שמומלץ הוא לסנן.
זה קשה להסביר את עצמך כל הזמן ולכן אתה צריך להבין איפה עובר הגבול שלך.
אתה אוכל מה שאתה בוחר כי זה מי שאתה ומה שאתה.
מי שיש לו בעיות, תחייך אליו, תגיד תודה רבה אבל זה התפריט שהדיאטנית נתנה לי ואני חייב לעמוד בו.
זה עניין של אימון. בפעם הראשונה תחייך לאותו אדם ותרצה להראות לו את הקיר מקרוב ובפעמים הבאות זה יהיה הרבה יותר קל.
אם אותו אדם מתעקש איתך, תגיד לו שאתה מצטער אבל זה עניין שלך בלבד.
תהיה חזק
ואל תדאג, זה בא עם הזמן :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול לאחר טבעת (דיעה מקצועית)אושי13/07/2010
לדר מחג'נה ושולה שלום רב!
לפני כ8 שנים עברתי טבעת אצל דר אבנת בסורוקה לפני כחצי שנה עברתי ניתוח נוסף להוציא אותה. עלי לציין שבמהלך שנים אלו הורדתי 50 ק"ג והצלחתי לשמור על משקל יציב של 60 ק"ג עד שהריתי לפני כשנתיים . במהלך ההריון עליתי 40 ק"ג. לפני כ4 חודשים עברתי שרוול אצל פרופ רובין נאמר לי שהניתוח היה מעט מורכב היו הדבקויות וושט מורחב מאוד והבוגי בו השתמש היה 42 (!!) לדעתך האם השרוול שלי גדול או רחב מידי.?
התחלתי את משקלי 110 ק"ג וכרגע אני שוקלת 99 קילו. האם הניתוח נכשל? אני בקושי יורדת במשקל עם המון עצירות משמעותיות. למיטב הבנתי מאחר והניתוח לא בתולי לא ניתן לבצע שרוול בצורתו המקורית כהלכה.יש בי תחושה של כישלון מה אפשר לעשות ?? זקוקה לתשובה
תודה לך
אושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושי
ד``ר דוד גויטיין14/07/2010קודם כל, לא "נכשלת" ואין פה ציונים או תחרות הירידה אחרי ניתוח.
שרוול קיבה אחרי טבעת הינו, לפעמים, ניתוח קשה ומורכב. לא תמיד ניתן לשחרר את הקיבה לחלוטין מהדבקויות קודמות שנבעו מהצטלקות סביב הנחת הטבעת והשפעתה לאורך הזמן. אי לכך, "בניית" השרוול לעיתים לא אידאלית. בכל מקרה, שרוול שנבנה סביב בוג'י 42 אינו גדול מדי או סיבה לכשלון. ידוע שהתוצאות של שרוולים אחרי כשלון טבעת פחות טובות מהתוצאות של שרוולים "ראשוניים".
לעניינך - רצוי לבצע הערכה של מידות ותפקוד השרוול בצילום בליעה ו/או גסטרוסקופיה. כדאי מאוד לשלב ייעוץ מקצועי של דיאטנית המתמחה בתחום כדי לנצל ככל הניתן את הכלי ש"קיבלת". ממליץ לחזור למנתח (פר' רובין) ולהתייעץ עמו.
מקוה שעזרתי,
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ניתוח שרוולליטל13/07/2010
עברתי ניתוח שרוול לפני כ-10 חודשים.
ירדתי כבר 55 קילו ואני כרגע עם BMI של 32 בערך. (הייתי BMI 49 לפני הניתוח)
אני יודעת שההמלצה היא לחכות שנה אחרי הניתוח. מה הסיבות לכך? מה הסכנות של הריון לפני תום שנה אחת מהניתוח?
האם כדאי לחכות יותר משנה? האם הירידה תעצר ולא צפויה להתחדש אחרי הלידה?
אשמח לדעה מקצועית בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
שולה זק13/07/2010שלום ליטל
מומלץ לחכות שנה בכדי להשיג את המטרה לשמה עברת את הניתוח - להוריד את המשקל העודף.
מוכרים לי מקרים של מנותחות שנכנסו להריון לפני תום השנה. השתדלו לאכול באופן שפוי בזמן ההריון ולאחר הלידה היו במעקב של דיאטנית וירדו יפה במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצטרפת אליכםאהובה13/07/2010
עד לפני שבוע, לא עלה על דעתי לעבור ניתוח. תמיד חשבתי שמתישהוא אקח את עצמי בידיים וארזה בכוחות עצמי. בינתיים השנים חולפות להן ואני רק הולכת וגדלה. לפני שבוע קרה משהו, פתאום הבנתי שזה לא יקרה. לא בלי עזרה. מאז אני נכנסת לכאן מדי יום וקוראת מה עובר עליכם ופתאום יש תקווה. אני יכולה לדמיין את זה קורה. מדהים כמה כח מקבלים מעצם קבלת ההחלטה.
אני עדיין לא בטוחה איפה לעבור ניתוח ואצל מי. הייתי רוצה ללכת ליעוץ אצל ד"ר מחג'נה ברמב"ם. מישהו יודע מס' טלפון לתאום פגישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביבה
שולה זק13/07/2010האם את עומדת בקריטריונים לניתוח? רצוי לברר בקופה אליה את שייכת האם את יכולה לקבל התחייבות לרמבם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה שלום
אהובה13/07/2010ה BMI שלי 45 ונראה לי שאני עומדת בקריטריונים.אני חברת קופ"ח מכבי. אני אברר לגבי רמב"ם - מקווה שהם נותנים התחייבות לשם. האם את יודעת עם איזה בתי חולים מכבי עובדת בצפון? (חוץ מאסותא)
תודה רבה
אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שולה זק13/07/2010הכי טוב לברר עם הקופה לאן הם נותנים התחייבןות. אם איני טועה מכבי נותנים התחייבות לרמבם וגם לאסותא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך..
שרה מ.14/07/2010על מודעתך לבעיית ההשמנה והתוצאות שנילוות אליה לעתיד לבוא אם לא תטפלי לבעצמך גם אני נולדתי שמנה למשפחה עם בעיות רפואיות רק שבגיל הצעיר לא התייחסתי לכך וכיום אני "מכה על חאט" היות שבגיל 44 "ירשתי" את כל המחלות שמהם סבלו שני הוריי, היות שתמיד היתי בעלת משקל עודף שעשיתי מדי פעם דיאטה שירדתי קילו ועליתי אחריו שניים ולא שינוי בהרגלי אכילה ולכן היום אני לקראת מיפגש לקביעת תאריך לניתוח קיצור קיבה אצל דר' קידר ב-20 לחודש, וכפי ששולה ציינה גם אם אינך עומדת בקריטריון לניתוח קיצור קיבה, אבל את מודעת לבעיות שנילוות להשמנה חולנית, ואמרת שאת יכולה לעמוד בפעילות גופנית תאמיני לי אם תתמידי בפעילות גופנית, ותמצאי סיפוק בחייך תצלחי.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה
אהובה14/07/2010תודה על תגובתך, אם כי נראה לי שהתכוונת למישהו אחר, אני לא כתבתי כלום על פעילות גופנית . בכל מקרה גם אני בת למשפחה עם סיכונים: מחלות לב, סוכרת ויתר ל"ד וברור לי שזה רק עניין של זמן עד שאני אקבל את חלקי. ה BMI שלי 45 ואני בטוחה שאני עומדת בקריטריונים. אני ממש בתחילת הדרך אבל מאוד מקווה שהכל יסתדר, אם כי החששות רבים. מאחלת לך הצלחה רבה בניתוח חזקי ואמצי וספרי איך זה להיות אחרי. איפה תעברי את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אביבה
שולה זק14/07/2010עם BMI 45 את בהחלט עומדת בקריטריונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2010שמחתי לקרוא את הדברים וההחלטה שלך לפנות לדרך הזו. אשמח לפגוש אותך ברמב"ם
תתקשרי לזימון תורים 1700505150
להתראות ביעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' מחאג'נה.
אהובה14/07/2010התקשרתי וכבר קבעתי פגישה
תודה ולהתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ?מהו הניתוח הטוב ביותר עבורי? עזרהזקוקה להכוונה13/07/2010
אני בת 21,
גובה 1.80
משקל 117
אמי חולת סכרת סוג 2 ויש לה מחלת לב.
כל החיים שלי הייתי בחורה שמנה,
היו תקופות שבהן הצלחתי בכוחות עצמי ורזיתי באופן משמעותי,
אבל בצבא כל המשקל שלי עלה בחזרה,
ומצאתי את עצמי מאוסה, עייפה וחסרת חשק לנסות סוגי דיאטות ולנסות להוריד את המשקל הרב שהצטבר.
אני לא רואה את עצמי מצליחה לשלוט על האכילה שלי, אני לא רואה את עצמי מגבילה את עצמי ואוכלת ארוחות מסודרות.
אני-כן- רואה את עצמי רק מצליחה להתאמן ולעשות הרבה כושר, לשרוף קלוריות ושומנים וכו' - אבל לא למנוע את הכנסתם לגוך שלי. אני מרגישה שכבר אין לי את הכוחות לכך. אני ודיאטות זה כבר לא יהפוך לסיפור הצלחה, השלמתי עם זה...
אז החלטתי באיזשהו מקום להרים ידיים,
לנסות דרך שונה,
דרך שאולי תשפיע לי על כל החיים, גם אחרי שארזה, לשמור על המשקל.
דרך שאולי תעזור לי להתרחק מהסכרת שמאיימת להכנס לגופי כל יום.
אני מדברת כמובן על ניתוח קיצור קיבה.
אבל הבעיה היא שאני קצת אבודה בין כל הניתוחים הקיימים,
לא יודעת בדיוק מה יתאים לי ולצרכים שלי ולקריטריונים שלי....
אז ככה:
- טבעת לא באה בחשבון, מכיוון שניתן "לרמות אותה" וזה להתעסק עם הגדלה והצרה ו... לא רוצה שתיהיה לי טבעת בקיבה, אני לא אצליח לחיות עם זה...
- קיצור קיבה / מעקפים - אין לי ממש מידע על כך... אני משערת שזה הכיוון....
אבל אני "מחפשת" את הניתוח שלא ישאיר בי צלקות קוסמטיות רבות,
שיחזיק שנים רבות מבלי שאצטרך לעבור בדיקות ו"לחדש" את הניתוח בכל כמה שנים....
ניתוח שלא יגרום לי לחוסר בויטמינים ונשירות שיער והשתעבדות לתוספי מזון כל החיים.
אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות על הנ"ל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שולה זק13/07/2010לפי הנתונים שמסרת ה BMI שלך (מסת גוף) הוא 36.1. אם הנך בחורה בריאה ללא מחלות רקע של סוכרת (לא במשפחה אלא את), לחץ דם, כולסטרול - את לא עומדת בקריטריונים לניתוח.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בנתונים. הנתונים הקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות.
הקריטריונים הם BMI 35-40 עם מחלות רקע (שמניתי לעיל). נצן$( ומעלה כל אחד גם ללא מחלות רקע.
כל הניתוחים טבעת , שרוול, מעקף - מתבצעים בהרדמה מלאה בשיטה לה-פריסקופית ללא פתיחת בטן, כך שנשארות 4-5 צלקות קטנות של סנטימטר.
אני ממליצה לפנות לדיאטנית + להרשם לקבוצת תמיכה + פעילות גופנית + נחישות ורצון לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים כל זה = הצלחה וירידה במשקל ושמירה על הישגים לאורך זמן.
הניתוח הוא לא הוקוס פוקוס בשביל לרדת במשקל עובדים קשה - דיאטנת, תמיכה, קבוצת תמיכה, שינוי הרגלי אכילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)